Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 May 2022
08:57 uur

Politie neemt alweer drie voertuigen van straatracers in beslag in Mechelen

Het Nieuwsblad

14/05/2022 - 13:43

De politie heeft in Mechelen-Zuid drie auto’s van joyriders uit het verkeer geplukt. De drie maakten deel uit van een trouwstoet waarbij ook pyrotechnisch vuurwerk is ontstoken. Een week geleden heeft de politie het voertuig van twee autobestuurders in de binnenstad in beslag genomen, ook al wegens gevaarlijk en onaangepast rijgedrag.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Brusselse politie neemt drie voertuigen in beslag bij actie op de Heizelvlakte (29/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op de Heizelvlakte zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie voertuigen in beslag genomen. Via sociale media werd er opgeroepen aan straatracers en autoliefhebbers om er te verzamelen. De plek is al geruime tijd een trekpleister geworden voor bestuurders die al eens graag pronken met hun getunede wagens.
  [naar artikel]
 2. Politie neem auto's in beslag van gevaarlijke straatracers tijdens trouwstoet in Mechelen (14/05/2022 - VRT NWS)
  Vrijdagmiddag kreeg de politie meldingen van straatracers en gevaarlijk rijgedrag in Mechelen-Zuid en de Mahatma Ghandistraat. Na een waarschuwing herhaalde het gedrag zich met snel inhalen en gevaarlijk rijden tijdens een trouwstoet. Daarop heeft de politie de wagens in beslag genomen. De chauffeurs kunnen een boete verwachten.
  [naar artikel]
 3. Politie Brussel Noord neemt Range Rover en Volkswagen van twee straatracers in beslag (23/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie van de zone Brussel Noord (Evere/Sint-Joost-ten-Node/Schaarbeek) heeft zaterdagnacht de wagens van twee straatracers in beslag genomen. Dat meldt de politiezone maandag. Het gaat om een Range Rover en een Volkswagen, waarvan de bestuurders aan een veel te hoge snelheid reden en bovendien onder invloed van alcohol bleken. Het is al de derde maal op enkele weken tijd dat de politie Brussel Noord een voertuig van een wegpiraat bestuurlijk in beslag neemt.
  [naar artikel]
 4. Politie Brussel-Noord neemt wagens van twee straatracers in beslag (23/12/2019 - De Morgen)
  De lokale politie van de zone Brussel-Noord heeft zaterdagnacht de wagens van twee straatracers in beslag genomen. Dat meldt de politiezone maandag.
  [naar artikel]
 5. Politie neemt in Heusden-Zolder voortaan auto's van hardleerse straatracers in beslag (04/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Heusden-Zolder gaat straatracers dit jaar strenger aanpakken. Snelheidsduivels die voetgangers of fietsers in gevaar brengen, zullen hun wagen tijdelijk moeten inleveren.
  [naar artikel]
 6. Strijd tegen straatracers: zes rijbewijzen ingetrokken (25/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de laatste snelheidscontrole heeft de lokale politie zes rijbewijzen ingetrokken door overdreven snelheid en onverantwoord rijgedrag. Er werden ook verschillende wagens in beslag genomen. Eén automobilist reed maar liefst 119 kilometer per uur waar er maar 50 kilometer per uur gereden mag worden. De politie van Heusden-Zolder strijdt al drie maanden tegen straatracers, vooral op de Koolmijnlaan. Al meer dan 2850 straatracers werden de voorbije maanden betrapt.
  [naar artikel]
 7. Brusselse politie nam afgelopen halfjaar 49 wagens van straatracers in beslag (16/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  De politie van de zone Brussel-Hoofdstad Elsene heeft in het afgelopen halfjaar, sinds september 2020, liefst 49 wagens van straatracers administratief in beslag genomen. Dat maakt Brussels burgemeester Philippe Close (PS) maandag bekend op de gemeenteraad. Daarnaast werden nog eens 18 wagens gerechtelijk in beslag genomen door het Brussel parket. Onder meer aan het Atomium worden geregeld straatraces gehouden.
  [naar artikel]
 8. Politie neemt 56 voertuigen in beslag bij illegale autohandelaar in Kortrijk (05/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  De politiezone VLAS heeft 56 voertuigen in beslag genomen bij een illegale autohandelaar in Kortrijk. Daar was de politie dinsdag op vraag van het parket van West-Vlaanderen binnengevallen.
  [naar artikel]
 9. Politie neemt auto in beslag: bestuurder rijdt zonder rijbewijs en verzekering (19/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In Mechelen en Willebroek hield de politie vrijdag een controleactie. 186 voertuigen en 287 personen werden gecontroleerd. Een van de gecontroleerde bestuurders bleek met zowat niets in orde.
  [naar artikel]
 10. Politie trekt rijbewijzen in van twee straatracers tijdens autoloze zondag (23/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft twee straatracers gevat die op de binnenring in Mechelen tijdens de autoloze zondag voor gevaarlijke toestanden zorgden.
  [naar artikel]
 11. Opnieuw straatracers gepakt in Beringen (12/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie Beringen-Ham-Tessenderlo heeft woensdagnacht opnieuw straatracers betrapt tijdens verkeerscontroles. Van de 850 gecontroleerde voertuigen reden er 189 te snel.
  [naar artikel]
 12. Politie neemt verkeerde auto in beslag na patsergedrag (en verontschuldigt zich daarvoor) (23/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De politie van de zone Mechelen-Willebroek heeft dinsdagavond in Mechelen een verkeerde auto in beslag genomen.
  [naar artikel]
 13. Brussel wil straatracers halt toeroepen (31/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  De stad Brussel kan voortaan wagens van straatracers in beslag nemen. “Straatracers geven een slecht imago aan onze stad en brengen mensenlevens in gevaar. Met deze maatregelen willen een einde maken aan dit fenomeen.”
  [naar artikel]
 14. Drie straatracers verliezen rijbewijs (20/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie Beringen/Ham/Tessenderlo heeft maandag bij een actie tegen straatracers van drie bestuurders het rijbewijs ingetrokken. De controles vonden plaats langs de Hasseltsesteenweg, de Koerselsesteenweg, de Molendijk, de Paalsesteenweg en de Koolmijnlaan. Van de 2.893 gecontroleerde voertuigen reden 189 te snel. Eén bestuurder reed 152 km/uur in een zone 70. Een chauffeur die een agressieve rijstijl had, werd achtervolgd tot op de snelweg en haalde daar snelheden van 185 km/uur. Acht bestuurders kregen een boete voor een andere overtreding, zoals rijden met een gsm in de hand of geen geldige boorddocumenten hebben. (siol)
  [naar artikel]
 15. 118 km/uur in zone 50: twee straatracers opgepakt in Heusden-Zolder (26/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie Heusden-Zolder heeft afgelopen weekend twee straatracers onderschept. Zij reden allebei ruim dubbel zo snel als toegelaten. De auto’s zijn in beslag genomen en de snelheidsduivels mogen het gaan uitleggen bij de politierechtbank.
  [naar artikel]
 16. Politie neemt twee bromfietsen in beslag (26/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De politiezone Kempen Noord-Oost heeft vrijdag, zaterdag en zondag gepatrouilleerd met anonieme voertuigen en er werden ook controles gedaan op de baan. Daarbij zijn 26 voertuigen en hun inzittenden gecontroleerd.
  [naar artikel]
 17. Vijf arrestaties en drie voertuigen in beslag genomen bij controleactie in Oost-Vlaanderen (18/01/2020 - De Standaard)
  Bij een grootschalige controleactie in Oost-Vlaanderen zijn vijf personen gerechtelijk aangehouden en drie voertuigen in beslag genomen. Het gaat om personen die grote hoeveelheden drugs bij zich hadden. De politie controleerde vrijdagnacht op verschillende locaties.
  [naar artikel]
 18. Heusden-Zolder neemt voor eerst zelf auto in beslag van straatracer (27/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vorig weekend heeft de lokale politie van Heusden-Zolder voor de eerste keer de auto van een straatracer in beslag genomen. Die reed dubbel zo snel dan gelaten. Vanaf begin dit jaar pakt de gemeente de problematiek van straatracers harder aan, na overleg met het parket Limburg.
  [naar artikel]
 19. Mechelse politie neemt voertuig in beslag: Roemeen 12 keer in drie weken geflitst in zone 50 (waarvan vier keer boven 100 km/u) (03/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politie heeft in Mechelen de auto van een 30-jarige Roemeen bestuurlijk in beslag genomen, nadat de man de voorbije weken 12 keer tegen hoge snelheden is geflitst in een zone 50.
  [naar artikel]
 20. Burgemeester Mechelen neemt vijf wagens in beslag: “Grens van het toelaatbare ver overschreden” (12/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Mechels burgemeester Alexander Vandersmissen (Open VLD) heeft dinsdag vijf wagen van zogenaamde ‘patsers’ in beslag laten nemen. De chauffeurs vielen op door herhaaldelijk negatief gedrag in het verkeer: hardrijden, het niet-respecteren van de fietszone en roekeloos rijgedrag. De volgende dagen en weken zullen nog meer voertuigen in beslag genomen worden.
  [naar artikel]
 21. Burgemeester Mechelen neemt vijf wagens in beslag: “Grens van het toelaatbare ver overschreden” (12/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Mechels burgemeester Alexander Vandersmissen (Open VLD) heeft dinsdag vijf wagen van zogenaamde ‘patsers’ in beslag laten nemen. De chauffeurs vielen op door herhaaldelijk negatief gedrag in het verkeer: hardrijden, het niet-respecteren van de fietszone en roekeloos rijgedrag. De volgende dagen en weken zullen nog meer voertuigen in beslag genomen worden.
  [naar artikel]
 22. Politie rolt drugsnetwerk op: twee verdachten opgepakt (30/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft een drugsnetwerk opgerold. Twee verdachten werden aangehouden en drie voertuigen, drugs en een grote som cash geld werden in beslag genomen.
  [naar artikel]
 23. 5 auto's van straatracers in beslag genomen in Limburg: "Ze moeten dan familie bellen, dat maakt indruk" (16/03/2021 - VRT NWS)
  In de politiezone van Beringen-Ham-Tessenderlo zijn dit jaar al vijf auto's van straatracers in beslag genomen. Afgelopen weekend was dat nog het geval op de Kasteletsingel in Beringen toen twee bestuurders 120 km per uur reden op een plek waar je niet sneller dan 50 km per uur mag rijden.
  [naar artikel]
 24. Antwerpse politie neemt vaker auto’s of motoren van roekeloze chauffeurs in beslag: “Nemen niet alleen ‘patserbakken’ in het vizier” (05/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de strijd tegen roekeloos en asociaal rijgedrag gaat de Antwerpse politie steeds vaker over tot inbeslagname van voertuigen. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en wordt bevestigd door het kabinet van burgemeester Bart De Wever (N-VA). In de eerste twee maanden van dit jaar werden al zeven voertuigen in beslag genomen. Dat is bijna evenveel als het totaal van 2019 toen het project begon.
  [naar artikel]
 25. Politie neemt drie apen in beslag in Hasselts appartement (18/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politie Limburg Regio Hoofdstad heeft in Hasselt drie apen in beslag genomen. De politie was te weten gekomen dat de bewoner van een appartement in de Maastrichterstraat drie jonge penseelaapje hield. De dertiger had ze vorige week gekocht in Polen en wist naar eigen zeggen niet dat ze in ons land niet in huis mogen worden gehouden.
  [naar artikel]
 26. Twee straatracers spelen rijbewijs kwijt in Zolder (12/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft opnieuw de rijbewijzen van twee straatracers afgenomen. De twee reden 130 km/uur op de Meylandtlaan in Zolder. In de gemeenten werd in vijf straten geflitst. Van de 849 voertuigen die de camera passeerden, reden er 107 sneller dan toegelaten. De controles gebeurden op de Koolmijnlaan (64), de Meylandtlaan (29), de Guido Gezellelaan (6), de Sint-Jobstraat (5) en de Mijnwerkerslaan (3). (mm)
  [naar artikel]
 27. Politie onderschept op N80 richting Sint-Truiden twee straatracers met jonge kinderen op de achterbank (26/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie Limburg Regio Hoofdstad (LRH) heeft afgelopen weekend twee straatracers onderschept. Op de achterbank van de auto’s zaten jonge kinderen. Dat maakte de politie dinsdag bekend. Een patrouille merkte het tweetal zondagavond rond 19.30 uur op, op de N80 richting Sint-Truiden. De twee voertuigen haalden snelheden van 190 kilometer per uur in een zone met een maximum toegelaten snelheid van 120 kilometer per uur.
  [naar artikel]
 28. Politie neemt barbecuetoestel in bosgebied in beslag (30/07/2018 - VRT NWS)
  De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft zondag een barbecuetoestel in beslag genomen in een bosgebied in Grote Bergen in Willebroek. In de provincie Antwerpen geldt een verbod op kampvuren en in natuurgebieden een rook- en vuurverbod.
  [naar artikel]
 29. Politie pakt straatracers in Waaslandhaven aan na dodelijke ongevallen: "Dit moet stoppen" (17/05/2021 - VRT NWS)
  Bij een grote controle in de Waaslandhaven tegen straatracers heeft de politie 79 mensen betrapt op te hoge snelheid. "De brede wegen lokken mensen met foute bedoelingen, zeker als het in de haven zelf rustig is", klinkt het. Er komen nog controles om straatracers op te sporen.
  [naar artikel]
 30. Drie straatracers van Groen Boulevard gehaald (15/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft in de nacht van vrijdag of zaterdag drie straatracers aan de kant gezet en hun rijbewijs ingetrokken. Een patrouille had gezien hoe drie auto’s op de Thonissenlaan snelheden van 90 km/uur haalden en de chauffeur zich asociaal gedroegen tegenover de andere weggebruikers. Na een korte achtervolging konden de auto’s ter hoogte van de Guffenslaan aan de kant worden gezet. Twee van de drie bestuurders testten ook nog een positief op drugs. De drie kregen een proces-verbaal voor onaangepast rijgedrag. (mm)
  [naar artikel]
 31. Politie valt binnen bij Outlaws: tien personen opgepakt, kalasjnikovs in beslag genomen (06/04/2021 - De Morgen)
  De politie is binnengevallen bij verschillende leden van motorclub Outlaws. De huiszoekingen vonden plaats in en rondom Mechelen. Tien mensen werden opgepakt. Drie van hen zijn aangehouden, drie anderen zijn vrijgelaten onder voorwaarden. De politie nam een heleboel wapens en munitie in beslag, net als grote hoeveelheden cash geld.
  [naar artikel]
 32. “Ben para geweest, dan ben je niet zo rap bang”: 120 voertuigen in beslag genomen bij slachtoffer granaataanval (20/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Bij huiszoekingen door speurders van de federale politie in het kader van een grootscheeps drugsonderzoek zijn maar liefst 120 voertuigen in beslag genomen. Zes verdachten zijn meegenomen voor verhoor.
  [naar artikel]
 33. Mechelse politie neemt wagen van dronken bestuurder met levenslang rijverbod in beslag (02/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie van de zone Mechelen-Willebroek heeft dit weekend tijdens nachtelijke controleacties het rijbewijs van zeven bestuurders voor 15 dagen ingetrokken wegens alcohol en/of drugs in het verkeer. Bij een achtste betrapte bestuurder was dat onmogelijk, aangezien de man al een levenslang rijverbod had. De politie nam wel op bevel van de parketmagistraat zijn voertuig in beslag.
  [naar artikel]
 34. Politie neemt meer dan 120 voertuigen in beslag in onderzoek naar drugssmokkel (19/05/2020 - De Standaard)
  Bij de huiszoekingen dinsdag in onder meer Brakel, Geraardsbergen, Herzele en Lierde zijn 37 wagens en 87 motorfietsen in beslag genomen. Het gaat om een onderzoek van de federale politie naar internationale drugssmokkel. Er zijn in België ook zes verdachten opgepakt. Een van hen is een 51-jarige zakenman die in 2017 het slachtoffer werd van een granaataanslag.
  [naar artikel]
 35. Huiszoekingen in drugsonderzoek: Antwerpse politie neemt grote som geld in beslag (10/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft bij drie huiszoekingen meer dan 28.000 euro cash en een hoeveelheid cocaïne in beslag kunnen nemen.
  [naar artikel]
 36. Hitte – Politie neemt barbecuetoestel in bosgebied in beslag (29/07/2018 - Metro)
  De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft zondag een barbecuetoestel in beslag genomen in een bosgebied in Grote Bergen in Willebroek. Dat laat de politie zondag weten. In de provincie Antwerpen geldt een verbod op kampvuren en in natuurgebieden een rook- en vuurverbod. Zondagvoormiddag ontving de lokale politie Mechelen-Willebroek een melding van een barbecue in een bosgebied in Grote Bergen. De gebruikers werden aangemaand het vuur te doven. Bij een volgende controle later op de dag bleek dat de gebruikers het barbecuetoestel hadden achtergelaten. De politie nam het toestel bestuurlijk in beslag, zodat andere bezoekers van het domein het niet zouden gebruiken. Sinds 6 juli geldt in de provincie Antwerpen een politiebesluit dat het verbod oplegt voor kampvuren op het volledige grondgebied van de provincie, en een rook- en vuurverbod in natuurgebieden. Het Agentschap voor Natuur en Bos heeft de brandwaarschuwingsindex voor het volledige grondgebied van de provincie Antwerpen opgetrokken naar code rood. bron: Belga Het bericht Hitte – Politie neemt barbecuetoestel in bosgebied in beslag verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Straatracers veroorzaken ravage in rustige straat: geparkeerde wagens en voordeur geramd (28/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  In de Westergemstraat in Wondelgem raakten verschillende wagens beschadigd nadat straatracers de controle over het stuur verloren. Een voordeur van een woning werd door de klap ook geramd. De straatracers werden door de politie gearresteerd.
  [naar artikel]
 38. Straatracers veroorzaken ravage in rustige straat: geparkeerde wagens en voordeur geramd (28/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de Westergemstraat in Wondelgem raakten verschillende wagens beschadigd nadat straatracers de controle over het stuur verloren. Een voordeur van een woning werd door de klap ook geramd. De straatracers werden door de politie gearresteerd.
  [naar artikel]
 39. Braziliaanse politie neemt paspoorten van drie Ierse officials in beslag (21/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Braziliaanse politie heeft de paspoorten van drie officials van het Ierse Olympisch Comité (OCI) voor onderzoek meegenomen. Dat heeft het OCI zondag bekendgemaakt. Ook computers en mobiele telefoons zijn in beslag genomen.De drie officials zullen dinsdag ondervraagd worden, maar niemand is gearresteerd.
  [naar artikel]
 40. Italiaanse politie neemt voor 800 miljoen euro maffia-goederen in beslag bij drie broers (23/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Italiaanse politie heeft woensdag bekendgemaakt eigendommen ter waarde van meer dan achthonderd miljoen in beslag te hebben genomen. Ze behoren toe aan drie broers die verdacht zijn van banden met de Calabrische maffia, de ’Ndrangheta.
  [naar artikel]
 41. Gentse politie neemt voedsel in beslag dat al twee jaar vervallen was (21/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Gent heeft de lokale politie vorige week bij een grote controleactie in 70 handels- en horecazaken meer dan 4.400 producten in beslag genomen. “In drie zaken werden vervallen voedingsmiddelen in beslag genomen, waarvan bij sommige de vervaldatum al meer dan twee jaar verstreken was”, meldt de Gentse lokale politie.
  [naar artikel]
 42. Luxeauto getakeld nadat bestuurder voor 20.000 euro aan boetes opstapelde (18/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het zogenaamde ‘plukteam’ van de Antwerpse politie, een onderdeel van het KALI-team, heeft het voorbije weekend drie voertuigen en twee bromfietsen in beslag genomen tijdens een Varuna-actie. Daarbij worden voertuigen met hoge openstaande boetes opgespoord. Wanneer de eigenaars de boetes niet kunnen of willen betalen, wordt hun wagen in beslag genomen. Dat overkwam de eigenaar van een Bentley, die voor 20.000 euro aan boetes had verzameld.
  [naar artikel]
 43. Veertig straatracers op oud vliegveld Brustem (25/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op het voormalige militaire vliegveld van Brustem hebben straatracers het zondagavond tegen elkaar opgenomen. Rond halfzeven verzamelden motorrijders en uitgebouwde wagens voor een illegaal treffen. De lokale politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken kon zondagavond niemand meer betrappen. De week voordien werden er wel straatracers in actie aangetroffen. De politie stelde vier pv’s op voor onaangepast rijgedrag. Die pv’s zijn overgemaakt aan het parket Limburg.
  [naar artikel]
 44. Brusselse politie neemt wagens van vijf wegpiraten in beslag (31/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Brusselse politie heeft het voorbije weekend maar liefst vijf voertuigen van wegpiraten in beslag genomen. Het ging telkens om bestuurders die in de omgeving van het Atomium halsbrekende toeren uithaalden met hun wagen of een straatrace hielden, en daarbij andere weggebruikers in gevaar brachten. Het rijbewijs van de vijf personen werd ook meteen voor twee weken ingetrokken, zo meldt politiewoordvoerder Olivier Slosse.
  [naar artikel]
 45. Brusselse politie neemt wagens van vijf wegpiraten in beslag (31/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Brusselse politie heeft het voorbije weekend maar liefst vijf voertuigen van wegpiraten in beslag genomen. Het ging telkens om bestuurders die in de omgeving van het Atomium halsbrekende toeren uithaalden met hun wagen of een straatrace hielden, en daarbij andere weggebruikers in gevaar brachten. Het rijbewijs van de vijf personen werd ook meteen voor twee weken ingetrokken, zo meldt politiewoordvoerder Olivier Slosse.
  [naar artikel]
 46. Politie Carma neemt verboden geneesmiddelen in beslag bij verkeersactie (04/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zondag organiseerde politie Carma een controleactie gericht op drugs. Op verschillende locaties in Bocholt, Genk, Houthalen-Helchteren en Kinrooi werden 78 voertuigen en 100 personen aan een grondige controle onderworpen.
  [naar artikel]
 47. Politie plukt tiental Engelse straatracers van de E40 (19/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft gisteren in ide vooravond een tiental Engelse straatracers aan de kant gezet langs de E40 in Oostduinkerke (Koksijde) en...
  [naar artikel]
 48. Hasseltse politie betrapt straatracers die 170 km/u haalden (04/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Agenten van de politie Limburg-Regio-Hoofdstad hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag twee straatracers betrapt die snelheden tot 170 kilometer per uur hadden gehaald. De politie merkte de twee bestuurders op in de omgeving van de Ikea. Pas in Alken konden ze worden gestopt. Hun rijbewijzen werden meteen ingetrokken.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy