Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 May 2022
08:23 uur

Uw reporters gaan roemloos onderuit op het BK Darts: “Wie had kunnen denken dat het tellen meer stress zou geven dan het gooien”

Gazet van Antwerpen

14/05/2022 - 13:46

Nee, we hebben geen enkele leg gewonnen en zouden dit dus kunnen beschouwen als een roemloze nederlaag. Dat ons avontuur op het BK Darts niet lang zou duren, dat hadden we wel verwacht. Maar we hadden óók verwacht dat we onszelf ronduit belachelijk zouden maken, en dat is dan toch ook weer niet gebeurd. Het zat er bij momenten aan te komen, maar de ervaring van onze tegenstanders maakte dat zij beter konden afwerken dan wij. Met een dubbel gevoel verlaten we de stedelijke sporthal van Turnhout. Teleurgesteld? Nee. Hongerig naar meer? Dat wel.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ANTWERPEN LIVE. Onze reporter Lynn Dhaeyere over BK Darts: “Volgend jaar doen we opnieuw mee in Turnhout” (16/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In Turnhout vond afgelopen weekend het Belgisch Kampioenschap Darts plaats. Onze reporter Lynn Dhaeyere deed zaterdag zelf mee aan het tornooi, maar ging samen met haar collega Dennis roemloos onderuit. “Hopelijk doen we het volgend jaar beter.”
  [naar artikel]
 2. Jinnih Beels bijt de spits af in ‘BV Darts’: “Op het werk dartte Bart De Wever zelfs mee” (04/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een partijtje darts, de kijkers bleken het best te kunnen appreciëren. En dus komt VTM 2 vanaf donderdag met BV darts, waarin BV’s gaan darten. Onder andere Jinnih Beels bijt de spits af. “Ik ben de voorbije weken amper over iets anders aangesproken.”
  [naar artikel]
 3. BV’s gooien het BK Darts op gang: “Heb vaak naast het bord gegooid, maar dat was met opzet” (13/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het BK Darts in de Stedelijke Sporthal van Turnhout ging vrijdagavond met een knaller van start. Zes bekende Vlamingen streden op het hoofdpodium voor de BV Dartstrofee, terwijl meer dan tweehonderd bekende en minder bekende darters de Open Turnhout betwistten.
  [naar artikel]
 4. Achter de schermen van ‘BV Darts’: “Eén potje met de kandidaten en ze waren overtuigd” (05/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Toen ze aan de Medialaan merkten dat de dartswedstrijden op VTM2 op een almaar groeiende schare kijkers konden rekenen, dachten ze: hier zit meer in. En dus kreeg het interne productiehuis PIT de opdracht ‘iets uit te denken met darts’. Dat iets werd ‘BV Darts’, een opmerkelijk verslavend beestje. Beetje vogelpik, zou je denken. Wat is daar nu aan? God mag het weten, of liever: bedenkers én makers Henri en Tom kúnnen het weten. Zij nemen ons mee voor een kijkje áchter het dartsbord.
  [naar artikel]
 5. Zelf een ‘180’ of ‘bullseye’ gooien? VTM 2 brengt darts tot bij de Vlaming tijdens ‘Darts On Tour’ (14/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dat darts hot is, kan niemand ontkennen. Na de grootste darters aan het werk te zien in verschillende competities bij VTM 2, is het aan Vlaanderen om zelf een pijltje te gooien. VTM 2 lanceert deze zomer ‘Darts On Tour’. Van zondag 18 juli tot en met zaterdag 14 augustus trekt de dartstruck van VTM 2 doorheen Vlaanderen en houdt halt in vijf steden: Sint-Niklaas, Middelkerke, Roeselare, Lier en Vilvoorde. Alle amateurspelers in Vlaanderen kunnen er zelf een gooi doen naar talloze prijzen.
  [naar artikel]
 6. Meer verdienen met pijltjes gooien dan met Tour rijden: Darts groeit van caféspel tot wereldsport (29/12/2020 - De Morgen)
  Dimitri Van de Berghe (26) maakt furore op het WK darts. Meer dan 100.000 Vlamingen volgen zijn wedstrijden live op VTM. En voor wie dacht dat darts een sympathiek caféspel was: de winnaar van het WK verdient meer dan de Tourwinnaar.
  [naar artikel]
 7. BK Darts. 9-jarige Lewis is jongste deelnemer, maar strandt tegen 16-jarige tegenstander: “Ik deed mijn uiterste best” (15/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Amper negen jaar is Lewis Bonroy, die in Turnhout meedoet aan het BK Darts. Zijn eerste wedstrijd ging hij meteen onderuit tegen een zeven jaar oudere tegenstander, maar toch geeft hij de moed niet op. “Zo leer ik veel.”
  [naar artikel]
 8. Van den Brom gaat de boel niet door elkaar schudden in Zagreb: “Spelers vertrouwen geven” (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het bestuur verwacht een reactie. En die wil John van den Brom ook graag geven in Zagreb. Een positief resultaat in de Europa League zou het mentaal broze Racing Genk alvast een flinke boost kunnen geven. “Ik ga de boel niet door elkaar gooien.”
  [naar artikel]
 9. Profspeler Kim Huybrechts geeft workshop darts: “Ik mag natuurlijk niet te veel tips geven, anders worden mijn tegenstanders te sterk” (28/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Bert Langmans van de KWB Onze-Lieve-Vrouw organiseerde woensdagavond een workshop darts met de Belgische profspeler en Nijlenaar Kim Huybrechts. Stiekem hoopten we ook even mee te kunnen darten, ondanks dat de workshop volzet was. “Ik ben blij met de hype die onze sport nu doormaakt en daarom werk ik ook mee aan initiatieven als deze, dat komt de sport alleen ten goede”, vindt Huybrechts.
  [naar artikel]
 10. Ontgoochelde Kim Huybrechts na verrassende uitschakeling op World Cup of Darts: “Het wou gewoon niet lukken vandaag” (11/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Verrassing op de World Cup of Darts vandaag: ‘Belgian Arrows’ Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts gingen verrassend onderuit tegen Oostenrijk en zijn zo onherroepelijk uitgeschakeld. Een roemloze aftocht voor de Belgen, die vol voor de titel gingen. “Dit is een nederlaag die flink aankomt”, reageert een ontgoochelde Kim Huybrechts dan ook na afloop.
  [naar artikel]
 11. Een bezoek aan een workshop darts van Erik Clarys: “De interesse is enorm. Als ik een talent zie, zal ik het begeleiden” (31/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Erik Clarys, gewezen topdarter en vaste cocommentator, trekt het land rond om workshops over darts te geven. Onze reporter Rudy Lanssens verplaatste zich naar Oostende om te kijken wat zo'n workshop inhoudt. “Mijn oefeningen vind je niet terug in een boek.”
  [naar artikel]
 12. Een bezoek aan een workshop darts van Erik Clarys: “De interesse is enorm. Als ik een talent zie, zal ik die speler begeleiden” (31/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Erik Clarys, gewezen topdarter en vaste cocommentator, trekt het land rond om workshops over darts te geven. Onze reporter Rudy Lanssens verplaatste zich naar Oostende om te kijken wat zo'n workshop inhoudt. “Mijn oefeningen vind je niet terug in een boek.”
  [naar artikel]
 13. Hommeles tussen dartsiconen: opvliegende Gerwyn Price noemt tegenstrever “dik” na zure nederlaag op Czech Darts Open (15/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Gerwyn Price zal de Czech Darts Open niet winnen. De Welshman ging in ronde twee met 6-3 onderuit tegen Adrian Lewis.
  [naar artikel]
 14. BV Darts vanavond voor het eerst op televisie: zo krijg jij de sport ook onder de knie (04/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond is ‘BV Darts’ voor het eerst te zien op VTM 2. Negen bekende Vlamingen, waaronder Olivier Deschacht, Hannelore Simoens en Andy Peelman, gaan de strijd aan en tonen elkaar hoe goed- of slecht - ze met pijltjes kunnen gooien. Wil je zelf ook eens de polsen losgooien? HLN Shop legt uit hoe je start met Darts. Wat zijn de spelregels? En hoeveel weegt het perfecte pijltje? Een overzicht.
  [naar artikel]
 15. Scenario met drie kopmannen of verrast ploegleiding? “Wat als Remco niét van ver aanvalt? Dan gaan ze pas stress krijgen” (08/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Evenepoel, Alaphilippe, Almeida: dat zijn er drie die de Ronde van Lombardije kunnen winnen. En dus heb je er ook drie die kopman willen zijn. Hoe pakken ze dat aan bij Deceuninck-Quick.Step? “Misschien gaan we het omgekeerde doen van wat iedereen verwacht.”
  [naar artikel]
 16. Jinnih Beels doet gooi naar overwinning in ‘BV Darts’ op VTM2: “Ik dacht eerst dat het een grap was” (22/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Jinnih Beels (Vooruit) treedt op donderdag 4 november in de voetsporen van onze Belgische dartstrots Dimitri Van den Bergh. De Antwerpse schepen maakt haar opwachting in BV Darts op VTM2 waar negen bekende Vlamingen strijden voor de overwinning. Een eitje, zou je denken, met haar ervaring op de schietstand bij de politie. “Een fabeltje”, tempert Beels de verwachtingen.
  [naar artikel]
 17. Martijn Dingenen (SK Tongeren) zonder schrik op bezoek bij de buren van Belisia (28/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Martijn Dingenen kan richting Sportpark Katteberg fietsen om zijn gewezen ploegmaats partij te geven. “Ik woon twee straten verder. In vogelvlucht zal het amper twee kilometer zijn”, schat Dingenen. Beide ploegen hebben een uitstekende decembermaand achter de rug. “Toch is Belisia de absolute favoriet”, vindt de middenvelder. “Ze tellen elf punten meer en hebben zich bovendien versterkt met topspits Timmermans, met wie ik nog samenspeelde bij Spouwen-Mopertingen. We tellen wat afwezigen, maar dat wil niet zeggen dat we met schrik naar daar gaan. Zelf kreeg ik in de oefenpartij tegen Patro een trap tegen het hoofd. Mijn nek is nog stijf, maar ik verwacht zondag toch fit te geraken.”
  [naar artikel]
 18. “Het is mogelijk om bewust iets te vergeten.” Psycholoog vertelt over het Homer Simpson-effect, en hoe we dat in ons voordeel kunnen gebruiken (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We lijken meer dan we denken op Homer Simpson, de pater familias van de welbekende cartoonfamilie. Elke keer hij iets nieuws leert, vergeet hij een eerder opgedane vaardigheid. Het Homer Simpson-effect is geen nonsens, zegt psycholoog Tom Beckers. “Oude info zal ons brein actief onderdrukken. Om ons te helpen.” Meer zelfs: we kunnen dat mechanisme in ons voordeel gebruiken, en bewust dingen vergeten. Zullen we, wanneer de wetenschap vordert, dan nare herinneringen en trauma’s uit ons hoofd kunnen wissen? “Er zijn redenen om te denken dat dat zou kunnen lukken.”
  [naar artikel]
 19. Limburg loopt leeg: “Het zou niet slecht zijn als de Limburgers wat meer kinderen zouden maken” (09/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Volgens het Planbureau zal Limburg over vijftig jaar 60.000 inwoners minder tellen. “Een wake-upcall”, zegt POM-directeur Noël Slangen. “Maar we gaan er alles aan doen om die krimp te doen keren”, benadrukt Limburgs gouverneur Jos Lantmeeters.
  [naar artikel]
 20. Dimitri Van den Bergh roemloos onderuit in eerste ronde van de Masters: “De zenuwen namen het over” (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het debuut van Dimitri Van den Bergh (26) op de Masters Darts duurde maar goed een halfuurtje. Onze landgenoot kwam nooit in zijn ritme tegen de Brit Chris Dobey. Hij knokte nog terug tot 2-2, maar daarna was het over en out en won Van den Bergh geen enkele leg meer. “De teleurstelling is groot omdat ik weet dat ik beter kan.”
  [naar artikel]
 21. Dimitri Van den Bergh roemloos onderuit in eerste ronde van de Masters: “De zenuwen namen het over” (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het debuut van Dimitri Van den Bergh (26) op de Masters Darts duurde maar goed een halfuurtje. Onze landgenoot kwam nooit in zijn ritme tegen de Brit Chris Dobey. Hij knokte nog terug tot 2-2, maar daarna was het over en out en won Van den Bergh geen enkele leg meer. “De teleurstelling is groot omdat ik weet dat ik beter kan.”
  [naar artikel]
 22. Vlaamse inwoners van La Palma weten niet of hun woning nog overeind staat: “Doodop van stress en onzekerheid” (29/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Elke ochtend worden we wakker met slechts één vraag: zal ons huis wel er nog staan?” Aldus Anne Van Den Eede en Tom Van Den Eynde (allebei 53), een geëvacueerd Vlaams echtpaar van La Palma dat de lava van vulkaan Cumbre Vieja tot op 150 meter van hun woning schat. “Want met eigen ogen kunnen we het niet meer zien. De Spaanse politie verbiedt ons zelfs om met een verrekijker op een nabijgelegen heuvel te gaan kijken.”
  [naar artikel]
 23. Hier ging de discodeur al om middernacht open: “We gaan door tot het einde, de security zal ons moeten buiten zetten” (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Feestvierders halen opgelucht adem: ze kunnen eindelijk weer gaan dansen. Afgelopen nacht gingen al vier discotheken open en heel wat vroege vogels wilden erbij zijn om hun vastgeroeste discobenen los te gooien. “We hebben hier zo lang naar uitgekeken.”
  [naar artikel]
 24. Meer dan 500 inschrijvingen: Belgisch Kampioenschap Darts moet noodgedwongen worden uitgesteld (09/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Belgisch Kampioenschap Darts dat normaal in januari zou plaatsvinden in Turnhout wordt noodgedwongen uitgesteld naar mei 2022. Er zijn te veel inschrijvingen om het met de huidige coronamaatregelen te kunnen organiseren. “Al meer dan 500 mensen schreven zich in.”
  [naar artikel]
 25. Achter de schermen bij de eerste ronde van ‘BV Darts’: “Urenlang thuis met die stomme pijltjes geoefend” (04/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Snoepen als middel tegen de stress of familieleden op de zenuwen werken omdat ‘one hundred and eighty’ uitgooien niet vlot: de negen bekende deelnemers van ‘BV Darts’ hebben er enkele intensieve maanden opzitten. Voor drie van hen — Jinnih Beels, Kamal Kharmach en Andy Peelman — volgt vanavond een eerste confrontatie, op het scherpst van de snee. “Andy is een competitiebeest, maar ik ook, dus ik ga me niet laten doen”, zegt Kamal.
  [naar artikel]
 26. Michael van Gerwen test ook positief en moet WK Darts verlaten: “Het is zo lek als een mandje” (28/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het WK Darts is een topper armer, en dat heeft helaas niets te maken met het sportieve. In navolging van Vincent van der Voort test nu ook Michael van Gerwen (PDC-3) positief op corona, hij moet dus verstek geven voor zijn derde ronde tegen Chris Dobey en verlaat het toernooi in mineur. “Een dikke streep door de rekening”, zo noemt Van Gerwen vanuit zijn hotelkamer in Londen.
  [naar artikel]
 27. “Vrouwen kunnen zichzelf ook aftrekken.” Praktische tips van 2 seksuologen om te leren masturberen (16/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Veel mensen denken dat soloseks gelijk staat aan dj’en over de clitoris. Maar je kan nog véél meer doen.” Mei is masturbatiemaand, maar voor heel wat vrouwen voelt zelfbevrediging nog als een taboe. Seksuologen Chloé De Bie en Michelle Hufkens leggen uit hoe beginners kunnen starten én geven praktische tips voor een nog explosiever orgasme, van de nodige speeltjes voor je ‘schatkistje’ tot trucjes met je bekkenbodem. “Dit type orgasme voel je tot in elke centimeter van je lichaam.”
  [naar artikel]
 28. Leicester-spelers brengen na afgelaste wedstrijd een bezoek aan “coronabom” WK darts (02/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vier Leicester-spelers, onder wie vedette James Maddison, werden gisteren gespot in een overvol Alexandra Palace voor het WK darts. Dat zorgt voor ophef, want hun Premier Leaguewedstrijd tegen Norwich werd gisteren uitgesteld wegens te veel coronabesmettingen. Maar ook het WK darts wordt omschreven als “een coronabom”.
  [naar artikel]
 29. Huisartsen: “We gaan geen hoogrisicocontacten meer testen, het stopt nu” (26/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Huisartsenvereniging Domus Medica trekt aan de alarmbel naar aanleiding van de stijgende coronacijfers. “Massaal blijven testen en contacttracen is gewoon niet langer doenbaar, de huisartsenpraktijken verzuipen”, klinkt het. De huisartsenpraktijken en wachtposten geven aan dat ze geen hoogrisicocontacten meer gaan testen. “We zullen ons focussen op alle zieke patiënten.”
  [naar artikel]
 30. Experts reageren op voorstellen van moraalfilosoof Patrick Loobuyck: “Artsen gaan in een noodsituatie geen papiertje vragen aan een patiënt” (02/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “De intensieve afdelingen van de ziekenhuizen liggen zo vol, dat we sommige ernstig zieke mensen niet meer de zorgen en de kansen kunnen geven die we hen normaal wel zouden kunnen geven, waardoor die mensen daardoor dus kunnen sterven”, zegt Jo Leysen, gedelegeerd bestuurder van het Algemeen Ziekenhuis Turnhout. Moraalfilosoof Patrick Loobuyck (Universiteit Antwerpen) deed donderdag in deze krant enkele voorstellen om die dramatische situatie aan te pakken. We leggen ze voor aan enkele experten.
  [naar artikel]
 31. KV Mechelen ondanks goal Storm onderuit op Cercle: “We kwamen op alle vlakken tekort” (27/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  KV Mechelen heeft niet kunnen bevestigen na de stuntzege tegen Club. De troepen van Vrancken gingen met 3-1 onderuit op Cercle Brugge. Doelpuntmaker Nikola Storm (27) is duidelijk: “Het was niet goed genoeg.”
  [naar artikel]
 32. Denemarken lost alle coronamaatregelen, maar niet iedereen viert: “Ik weet niet goed wat hiervan te denken” (02/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Denemarken is gisteren opengegaan, zonder beperkingen. Mondmasker, coronapas, afstand houden – het moet allemaal niet meer. “We zijn klaar om uit de schaduw van het coronavirus te treden”, zegt de Deense premier Mette Frederiksen. Heistenaar Dennis Vansant, die in Kopenhagen woont, houdt een slag om de arm: “De besmettingen gaan door het dak, dus ik weet niet goed wat ik van deze beslissing moet denken.”
  [naar artikel]
 33. GEZIEN? ‘BV Darts’: “Tegen alle verwachtingen in een behoorlijk schot in de roos” (04/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘BV Darts’ op VTM2, waarin negen bekende Vlamingen tonen hoe goed - of slecht - ze overweg kunnen met de pijltjes. “Zelf verzet ik me doorgaans tegen elke sporthype - bij het horen van het woord ‘padel’ ga ik spontaan over de nek -, maar de partijtjes darts waren bij momenten even spannend als de bustier van een doorsnee ‘content creator’ op OnlyFans.”
  [naar artikel]
 34. Decibels gaan flink de hoogte in wanneer Van Barneveld z’n rentree maakt op WK darts: “M’n oordopjes gaan volgende keer uit” (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Succesvolle rentree voor Raymond van Barneveld op het WK darts. De Nederlander rekende eenvoudig af met de Filipijn Lourence Ilagan en het publiek in Alexandra Palace smulde van zijn terugkeer. Van begin tot einde was de sfeer zinderend.
  [naar artikel]
 35. Kim Huybrechts meteen onderuit op European Darts Open (24/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Kim Huybrechts heeft zich zaterdag in het Duitse Leverkusen niet voor de achtste finales van het European Darts Open kunnen plaatsen. De 32-jarige Antwerpenaar was als nummer vijftien van de wereld vrij in de eerste ronde van het eerste toernooi in de European Tour toernooi (ET1) en ging in de tweede ronde met 6-2 onderuit tegen Chris Dobey (PDC-33).
  [naar artikel]
 36. LIVE FINALE WK DARTS. Onze commentatoren geven het voordeel aan Wright: “Omdat hij een tikkeltje meer ervaring heeft dan Smith” (03/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De apotheose van een geweldig WK darts. Peter Wright (51), ‘s wereld nummer twee, en Michael Smith (31), als negende gerangschikt, strijden vanavond voor de titel van wereldkampioen. Schotland versus Engeland in een voorspelde hoogstaande finale. Wie mag zich straks de allerbeste noemen? Volg de wedstrijd vanaf 21u op VTM 2 en HLN.be!
  [naar artikel]
 37. Na coronamaatregelen nu pop-up bar op Groenplaats bij schaatsbaan: “Ik heb het gevoel dat de horeca eraan moet” (01/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Michèle Dupont, zaakvoerster van café De Kroeg op de Groenplaats, wil in het weekend op ronde gaan in de stad om met andere horeca-uitbaters te bespreken hoe ze tegenwind kunnen geven aan de coronamaatregelen in hun sector. Ook Den Après, de pop-up bar die opengaat bij de schaatsbaan, is haar een doorn in het oog: “Juist nu de horeca het zo moeilijk heeft, poten ze voor onze neus een extra bar neer. Ik doe een warme oproep naar iedereen om na het schaatsen toch aan ons te denken.”
  [naar artikel]
 38. Yogalerares Conny (54) verdient samen met haar man 4.000 euro: “Onze inkomenskloof is geen echtelijke ruzie waard” (13/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze redacteur vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Vandaag vertelt Conny Smeets hoe ze na een ongeval besloot om haar werk als directiesecretaresse op te geven en yogales te gaan geven. “Maar rijk word ik er niet van”, zegt de ze. Gelukkig springt haar man Jacques bij en zijn hun kosten beperkt. “Onze grootste kostenpost was onze Jack Russel Aysha. Nu hij overleden is, willen we meer gaan reizen.”
  [naar artikel]
 39. Uitstel WK darts na nieuw coronageval? “Praktisch gezien héél moeilijk, dus ze gaan met dichtgeknepen billen verder” (29/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Zorgt het oplopend volume aan covid-gevallen – vier stuks and counting – voor een uitstel van het WK darts, zoals de Welshe titelhouder Gerwyn Price bepleit? TV-commentator en ex-speler Erik Clarys verwacht nog geen drastische ingreep. “Maar wat als de besmettingen blijven toenemen? Het toernooi gaat met dichtgeknepen billen verder.”
  [naar artikel]
 40. Uitstel WK darts na nieuw coronageval? “Praktisch gezien héél moeilijk, dus ze gaan met dichtgeknepen billen verder” (29/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zorgt het oplopend volume aan covid-gevallen – vier stuks and counting – voor een uitstel van het WK darts, zoals de Welshe titelhouder Gerwyn Price bepleit? TV-commentator en ex-speler Erik Clarys verwacht nog geen drastische ingreep. “Maar wat als de besmettingen blijven toenemen? Het toernooi gaat met dichtgeknepen billen verder.”
  [naar artikel]
 41. Ook onrust in het peloton na RSZ-hervorming: “We gaan geen toppers meer kunnen halen” (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De voetbalwereld wacht bang af, maar ook in de koers houden ze de adem in. Wat betekent de komende RSZ-hervorming voor de Belgische wielerteams? “We gaan geen toppers meer kunnen halen.”
  [naar artikel]
 42. Schrik niet als Dimitri Van den Bergh en andere darters in “nieuw tijdperk” minder 180’s gooien: “Ik heb het nog niet nagemeten” (03/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag gaat in Cardiff de Premier League darts van start. De meest prestigieuze competitie met slechts acht van de beste spelers ter wereld. De Premier League kreeg dit jaar een nieuw opzet, maar is ook meteen het eerste toernooi waarbij er nieuwe dartsborden gebruikt worden.
  [naar artikel]
 43. Kim Huybrechts in eerste ronde onderuit op EK darts (28/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Kim Huybrechts (PDC-13) heeft voor eigen publiek niet kunnen schitteren op het European Championship darts. De 30-jarige Antwerpenaar moest vrijdag in Hasselt met 6-3 de duimen leggen voor de Engelsman James Wilson (PDC-45).
  [naar artikel]
 44. RECENSIE. Wij keken naar ‘BV Darts’: anderhalf uur lang naast het bord gooien (04/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Bekende Vlamingen die zich aan de hype van het moment wagen: BV Darts kon gewoon niet uitblijven. Maar anderhalf uur lang kijken naar hoe Jinnih Beels, Andy Peelman en Kamal Kharmach vooral mis gooien is toch geen schot in de roos.
  [naar artikel]
 45. “Verdeel je maandloon over het aantal weken van de maand”: budgetexperts geven advies om financiële stress te vermijden (28/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het zijn financieel moeilijke tijden, waarin bijna de helft van de Belgen moeite heeft om rond te komen. Een les in ‘financiële wellness’ kan helpen om die geldzorgen al voor een groot stuk in te perken. Budgetexperte Sara Van Wesenbeeck en professor in koopgedrag Malaika Brengman geven tips voor meer rust in je hoofd. “Je hoeft niet meteen 1.000 euro te sparen. Je kan ook starten met 50. Dát is al slim en gezond gedrag.”
  [naar artikel]
 46. Bart De Pauw gaat resoluut voor vrijspraak en kiest frontale aanval: vrouwen een voor een onderuit geschoffeld (15/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Maaike? “Ze liegt.” Ella-June? “Een fatale sms, meer niet.” Lize? “Wederzijds flirten.” Ellen? “Actief geronseld en dus geen slachtoffer.” Dymphne? “Nooit een affaire.” Helena? “Stuurde altijd terug.” Jenka? “Leugenachtige verklaringen.” Liesa? “Gekwetst, maar nooit gestalkt.” Bart De Pauw (53) bood donderdag in tranen zijn excuses aan voor zijn “foutief” gedrag, dat hij een (serie)stalker is, ontkende hij fel. De hele dag was één langgerekte tegenaanval op álle vrouwen. “Er is met belastinggeld een dossier gefabriceerd.”
  [naar artikel]
 47. Bart De Pauw gaat resoluut voor vrijspraak en kiest frontale aanval: vrouwen een voor een onderuit geschoffeld (15/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Maaike? “Ze liegt.” Ella-June? “Een fatale sms, meer niet.” Lize? “Wederzijds flirten.” Ellen? “Actief geronseld en dus geen slachtoffer.” Dymphne? “Nooit een affaire.” Helena? “Stuurde altijd terug.” Jenka? “Leugenachtige verklaringen.” Liesa? “Gekwetst, maar nooit gestalkt.” Bart De Pauw (53) bood donderdag in tranen zijn excuses aan voor zijn “foutief” gedrag, dat hij een (serie)stalker is, ontkende hij fel. De hele dag was één langgerekte tegenaanval op álle vrouwen. “Er is met belastinggeld een dossier gefabriceerd.”
  [naar artikel]
 48. Zij gaan de strijd aan in ‘BV Darts’: “Ik dacht het snel te leren, maar dat viel lelijk tegen” (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het was decennialang enkel een Engelse kroegensport. Maar sinds 'Dancing Dimi' een plaats aan de top afdwong, is darts hot in Vlaanderen. Enter 'BV Darts' op VTM 2. Negen bekende Vlamingen hebben zich in het grootste geheim maandenlang voorbereid. Ze kregen ook een roepnaam, kozen een strijdlied en werden vereeuwigd op een 'dartsschild'. Maak kennis met onder andere The Engine, The White Walker, G.I. Jinnih en Dart Vader.
  [naar artikel]
 49. Zij gaan de strijd aan in ‘BV Darts’: “Ik dacht het snel te leren, maar dat viel lelijk tegen” (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het was decennialang enkel een Engelse kroegensport. Maar sinds 'Dancing Dimi' een plaats aan de top afdwong, is darts hot in Vlaanderen. Enter 'BV Darts' op VTM 2. Negen bekende Vlamingen hebben zich in het grootste geheim maandenlang voorbereid. Ze kregen ook een roepnaam, kozen een strijdlied en werden vereeuwigd op een 'dartsschild'. Maak kennis met onder andere The Engine, The White Walker, G.I. Jinnih en Dart Vader.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy