Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 May 2022
08:14 uur

Vocal coaching, rust en "liefde geven": zo beleeft Jérémie de laatste uren voor de grote Songfestivalfinale 

VRT NWS

14/05/2022 - 13:52

D-day voor Jérémie Makiese: de 21-jarige Belg staat vanavond in de grote finale van het Eurovisiesongfestival. Veel rust werd hem niet meer gegund na de halve finale van donderdag. "Maar vermoeidheid voel ik niet, ik ben positief", zegt Makiese.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Jérémie Makiese naar de finale van het Songfestival: "Nu feesten? Nee, rusten en zaterdag nog meer energie geven"   (13/05/2022 - VRT NWS)
  "Ik heb hier geen woorden voor", aldus een dolgelukkige Jérémie Makiese die zich voor de finale van het Songfestival wist te plaatsen na een degelijke prestatie in de tweede halve finale. Het komt er nu op aan om de weinige rustmomenten die hem resten goed te benutten. En dat beseft hijzelf ook maar al te goed.
  [naar artikel]
 2. Dag van de waarheid voor Jérémie: wat zijn z'n kansen en wie zijn de concurrenten in 2e halve finale Songfestival? (12/05/2022 - VRT NWS)
  Vanavond moet België zich in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival zien te kwalificeren voor de grote finale. Evident wordt dat niet voor onze kandidaat Jérémie Makiese, want de concurrentie is niet min. VRT NWS volgde de laatste repetities in Turijn en sprak er met de vocal coach van Jérémie.
  [naar artikel]
 3. 100 jaar geleden beleefden we laatste "superstorm", krijgen we binnenkort opnieuw een zonne-ontploffing?  (09/09/2021 - VRT NWS)
  Ecaxt 100 jaar geleden hield de laatste grote zonnestorm huis. Zo'n "superstorm" komt per eeuw slechts één keer voor. Ruimte-experts wachten nu zenuwachtig af wanneer het opnieuw tot een reusachtige zonne-ontploffing komt. Het schadevooruitzicht voorspelt alleszins weinig goeds: "Worst case scenario wordt het een catastrofe."
  [naar artikel]
 4. Winnaar van "The voice Belgique" Jérémie Makiese naar het Eurovisiesongfestival   (15/09/2021 - VRT NWS)
  Jong opkomend talent Jérémie Makiese (20) mag volgend jaar België vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Italië. Dat is vanochtend bekendgemaakt tijdens het ochtendblok van de Franstalige radiozender Vivacité. Op het lied zelf is het nog even wachten.
  [naar artikel]
 5. BELUISTER - "Miss you": de Belgische inzending voor het Songfestival  (10/03/2022 - VRT NWS)
  "Miss you", zo heet het lied waarmee de 21-jarige Jérémie Makiese ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Turijn. Jérémie moet zich in de tweede halve finale op donderdag 12 mei zien te plaatsen voor de finale van de grootste liedjeswedstrijd ter wereld.
  [naar artikel]
 6. "Un monde" en "Une vie démente" zijn grote winnaars van Les Magritte du Cinéma (13/02/2022 - VRT NWS)
  De films "Un monde" en "Une vie démente" zijn de grote winnaars geworden van Les Magritte du Cinéma, de belangrijkste filmprijzen in Wallonië. Beide films wonnen zeven prijzen. "Une vie démente" kreeg de hoofdprijs voor beste film en ook die voor beste acteur en actrice. "Un monde" won de prijzen voor beste regie en beste debuut.
  [naar artikel]
 7. Ondanks hoge kijkcijfers en populariteit: waarom het vierde seizoen van "Dertigers" écht het laatste is (10/01/2022 - VRT NWS)
  Vanavond start op Eén het vierde en laatste seizoen van "Dertigers", dat meteen ook integraal te vinden is op VRT NU. Ondanks het kijkcijfersucces en de populariteit wordt het vierde seizoen van de reeks écht het allerlaatste, vertelt regisseur en eindredacteur Wim De Smet. "We willen trouw blijven aan die kleine, alledaagse verhalen binnen die specifieke vriendengroep, dus er komt ook geen spin-off rond één personage of een duo", zegt hij aan VRT NWS.
  [naar artikel]
 8. "Wees je ervan bewust dat het een moeilijke strijd is": weduwe Pieter Aspe gaat lezingen geven over impact alcohol  (01/02/2022 - VRT NWS)
  Vandaag, op 1 februari, gaat Tournée Minérale van start: één maand zonder alcohol. Na die maand start Tamara Hanegraaf, de weduwe van schrijver Pieter Aspe, met haar eigen tournee: ze gaat lezingen geven over de negatieve impact van alcohol. Haar man kampte namelijk lang met een alcoholprobleem. "Pieter zou trots zijn op mij, dat weet ik 100 procent zeker."
  [naar artikel]
 9. "Een ploegmaat of Oli de Ronde winnen? Ikzelf, ja!" - "Die kans is klein, Law" (23/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Oliver (27) en Lawrence Naesen (25) geven toe dat ze vroeger "geweldig vaak" met elkaar gevochten hebben. Geméénd. Maar tegenwoordig zijn ze –...
  [naar artikel]
 10. VTM-programma "Da's liefde" grijpt naast Internationale Emmy Award (23/11/2021 - VRT NWS)
  Het VTM-programma "Da's liefde" van productiehuis Shelter heeft in New York naast een Internationale Emmy Award gegrepen, één van de belangrijkste televisieprijzen ter wereld. Het programma was genomineerd in de categorie "niet-gescript entertainment", maar die prijs ging naar het Verenigd Koninkrijk.
  [naar artikel]
 11. "Nobelprijs" voor architecten gaat voor het eerst naar een Afrikaan (15/03/2022 - VRT NWS)
  Diébédo Francis Kéré uit Burkina Faso wint de prestigieuze Pritzkerprijs, als eerste Afrikaan ooit. Hij wordt bekroond voor zijn duurzame en sociale manier van bouwen. "Het is niet omdat je arm bent dat je geen kwaliteit kan afleveren," reageert Kéré.
  [naar artikel]
 12. Massaal veel steun voor mishandelde Frédérique (14): "Ik word er echt emotioneel van" (29/07/2021 - VRT NWS)
  Het gaat naar omstandigheden goed met de 14-jarige Frédérique uit Amstelveen in Nederland, die maandag werd aangevallen op straat. Frédérique denkt, net als de politie, dat het om LGBTQI+-geweld ging. "Gender is een beetje ingewikkeld voor sommige mensen om mee om te gaan, aangezien sommige mensen niet weten wat ze zijn of willen zijn", zegt Frédérique. "Ik zie mezelf als een persoon."
  [naar artikel]
 13. Ondanks zijn prestaties is Louis uit 'The Voice' onzeker: "De ene angstaanval na de andere" (24/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  ??"We hebben al een winnaar." De coaches in het vijfde seizoen van ‘The Voice’ bombardeerden Louis De Roo na zijn blind audition meteen tot één van...
  [naar artikel]
 14. Primeur: niet één "ozondag" gemeten deze zomer, voor het eerst sinds begin van de metingen in 1978  (01/10/2021 - VRT NWS)
  De ozondrempel is dit jaar nog niet één keer overschreden geweest. Dat is voor het eerst sinds het begin van de ozonmetingen in 1978. "Dat is zeker goed nieuws", zegt Frans Fierens van de Intergewestelijke Cel voor het Leefmilieu (IRCEL). Maar we hebben er helaas zelf geen verdienste aan: we hebben deze primeur enkel te danken aan het regenachtige weer van de voorbije kwakkelzomer.
  [naar artikel]
 15. "Hij worstelde met zijn liefde voor mij, die echt was, en zijn onvermogen om zijn oude leven op te geven" (29/07/2018 - De Morgen)
  Nicolien (49) en Mats (56) ontmoetten elkaar op vakantie in de zomer van 2001. Het werd liefde. Wat volgde er? En hoe kijken ze daar nu op terug? 
  [naar artikel]
 16. "Dagelijkse tirannie": tientallen doctoraatsstudenten getuigen in "Pano" over machtsmisbruik aan UGent en KU Leuven  (16/03/2022 - VRT NWS)
  De UGent en KU Leuven treden nog altijd niet streng op tegen machtsmisbruik. De universiteiten lieten vernederingen, pesterijen en seksisme jarenlang aanslepen. Dat blijkt uit getuigenissen van meer dan dertig doctoraatsstudenten in "Pano". Na tientallen meldingen over machtsmisbruik kregen twee professoren - één aan de KU Leuven, één aan de Universiteit Gent - beperkte sancties.
  [naar artikel]
 17. Cafés moeten terrasoverkappingen volgende maand weghalen, "Jammer, maar begrijpelijk", klinkt het bij Gents café  (15/04/2022 - VRT NWS)
  In Gent moeten de overkappingen op de terrassen van cafés binnenkort verdwijnen. Die overkappingen werden toegestaan tijdens de coronacrisis. Maar aan die regel komt nu een einde en daarom moeten al die constructies tegen het eind van de maand weg. "We hadden dit wel verwacht", zegt café-uitbater Aaron Vermeire.
  [naar artikel]
 18. "Hotel Romantiek" maakt comeback op Eén, debuut voor Gloria Monserez als Eén-gezicht naast Sven de Leijer (05/01/2022 - VRT NWS)
  Gloria Monserez (20) presenteert dit jaar voor het eerst een programma op Eén. Samen met Sven de Leijer is ze het gezicht van het nieuwe seizoen van "Hotel Romantiek", het voormalige Play4-programma waarin 65-plussers op zoek gaan naar de liefde. Dat hebben de Leijer en Monserez aangekondigd in "Vrede op aarde" op Eén.
  [naar artikel]
 19. Hoofdarts UZ Gent: "Stop met discussiëren over maatregelen, volg ze op om catastrofe te vermijden"  (18/11/2021 - VRT NWS)
  Of de strengere coronamaatregelen die gisteren werden beslist op het Overlegcomité voldoende zullen zijn, daar hebben ze in de zorgsector hun bedenkingen bij. "Ik hoop maar één ding", zegt hoofdarts Frank Vermassen van het UZ Gent. "Dat de maatregelen effectief opgevolgd worden, want daar zal het voornamelijk van afhangen." De situatie in de ziekenhuizen wordt intussen steeds prangender, bleek in "Terzake".
  [naar artikel]
 20. Schrijfster Jojo Moyes: "Ik heb een hekel aan knappe mannen die alleen maar lang en gelukkig leven" (09/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ze vergaarde wereldfaam met haar bestseller 'Me Before You' en wordt in één adem genoemd met de grootmeester der romantiek, Nicholas Sparks. Al...
  [naar artikel]
 21. Slachtoffer getuigt: "Ik heb één van de daders nadien gezien op rijkswachtbureau" (23/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "In een gang van de rijkswachtkazerne in Aalst kwam ik een persoon tegen met hetzelfde uiterlijk als één van de moordenaars die voor mij heeft...
  [naar artikel]
 22. Pop-upcafé naast gevangenis van Brugge: "Vrienden en familie van gedetineerden warm onthaal geven" (23/04/2022 - VRT NWS)
  Een maand lang kunnen de familieleden en vrienden van de gedetineerden in Brugge terecht in het pop-upcafé naast de gevangenis. Het is de eerste keer dat dit georganiseerd wordt. "Café Winket ontvangt de naastbestaanden met een warme koffie, een luisterend oor en een kort ontspanningsmoment, zoals een mini-massage of een soloconcertje", zegt Olivier Forge, één van de initiatiefnemers.
  [naar artikel]
 23. "Extra journaal" om 7 uur over laatste ontwikkelingen in conflict tussen Rusland en Oekraïne, volg het hier of op één   (24/02/2022 - VRT NWS)
  Om 7 uur is er een "Extra journaal" over de laatste ontwikkelingen in het conflict tussen Rusland en Oekraïne. Volg het hier of op één.
  [naar artikel]
 24. "Seks in ruil voor kleren of eten: vroeger was dat heel normaal" (01/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Prostitutie. Al 9 jaar is het één van de onderzoeksdomeinen van Magaly Rodríguez García, prof van de KU Leuven. Ze is allicht niet de enige...
  [naar artikel]
 25. Cateringbedrijf beleeft nachtmerrie na salmonellabesmetting: "Onze reputatie is om zeep" (25/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De salmonellabesmetting heeft 118 kinderen uit 37 verschillende scholen in West- en Oost-Vlaanderen getroffen. Er is één gemene deler:...
  [naar artikel]
 26. "Factcheckers" test kamers van grote ketens op netheid: "Geen enkel hotel voldoet aan wat je zou mogen verwachten" (04/01/2022 - VRT NWS)
  Britt Van Marsenille en Thomas Vanderveken hebben voor het Eén-programma "Factcheckers" zes kamers van zes grote hotelketens gecontroleerd op netheid. Ze deden dat door twee dagen na elkaar dezelfde kamer onder een andere naam te boeken. "Geen enkel hotel voldoet aan wat je als gast mag verwachten van een propere kamer." Zo waren in slechts één kamer de lakens ververst, was in de meeste kamers het toilet niet gepoetst en in één kamer waren gebruikte handdoeken opgevouwen alsof het verse waren.
  [naar artikel]
 27. "Illusions perdues" grote winnaar van Franse filmprijzen Césars, ook korte documentaire "Maalbeek" bekroond (26/02/2022 - VRT NWS)
  Gisteravond zijn in de Olympia in Parijs de Césars uitgereikt, de Franse filmprijzen. "Illusions perdues", een verfilming van de roman van Honoré de Balzac door Xavier Giannoli, kreeg de prijs voor beste film. Ook de Belg Christophe Beaucarne won voor de fotografie voor die film een César. De uitreiking verliep erg sober.
  [naar artikel]
 28. Claire (39): "Hij noemde onze liefde een gedeelde reis, maar waar reizen we dan naartoe?" (30/09/2018 - De Morgen)
  Claire (39) had rust gevonden in haar leven. En harmonie.?Tot ze verliefd werd op een collega. Toch blijft hun liefde er eentje vanop  ­afstand: een afstand die wordt opgevangen met brieven en Facetime, maar nooit echt helemaal wordt overbrugd.
  [naar artikel]
 29. "Kutbier" in Kuttekoven: café verkoopt opvallend Nederlands bier  (25/01/2022 - VRT NWS)
  In Kuttekoven (Borgloon) serveert taverne de Klee tegenwoordig "Kutbier", een opvallend biertje uit Nederland. Ook in het bierarsenaal in het café: "Klootzakske" en "Tietje". Het bier slaat alvast aan bij vaste klanten en is binnenkort ook een vaste waarde op de drankkaart.
  [naar artikel]
 30. Cafécarnaval mét Covid Safe Ticket verloopt vlot in Aalst: "In de vroege uurtjes wordt het wat moeilijker" (01/03/2022 - VRT NWS)
  In Aalst gaat vandaag de laatste dag cafécarnaval in en zo goed als iedereen houdt zich aan de regels. Mensen die op café gaan, moeten verplicht hun Covid Safe Ticket tonen. "Het is een uitdaging, maar het verloopt tamelijk vlot", getuigt Elsie De Schrijver van Café De Kat.
  [naar artikel]
 31. BEKIJK - Inzendingen weerbeeldjes fors gestegen: "Extra concurrentie maar ervaring gaat helpen om weerbericht te halen"  (02/01/2022 - VRT NWS)
  Marc Van Wezemael was tot voor de passage van de weerbeelden bij Sven De Leijer één van de handvol kijkers die heel regelmatig hun beelden doorsturen. Nu heeft hij plots 100 collega's.
  [naar artikel]
 32. BELUISTER - Veel meer dan de drummer van de Foo Fighters: wie was de betreurde Taylor Hawkins?  (28/03/2022 - VRT NWS)
  Wie was Taylor Hawkins, de betreurde drummer van de Foo Fighters die afgelopen weekend stierf? Eén ding staat vast: hij was véél méér dan de drummer van de rockgroep. In een speciale "Popcast van de week" vertelt Stijn Van de Voorde zijn levensverhaal.
  [naar artikel]
 33. Eindigt zoektocht naar laatste vermiste, na grote overstromingen? "Als je zoekt om te zoeken, dan heeft het weinig zin" (29/07/2021 - VRT NWS)
  Al ruim twee weken wordt met man en macht gezocht naar de vermisten na de watersnood in ons land, maar aan die zoektocht komt mogelijk een einde. Dat zegt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen in "De wereld vandaag" op Radio 1. Gisteren werd er nog één vermiste man teruggevonden. Momenteel blijft er nog één iemand officieel vermist. De zoektocht naar die man wordt later vandaag geëvalueerd, en mogelijk stopgezet.
  [naar artikel]
 34. Valentijnscadeau voor hem en haar: 10 liefdevolle tips (09/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De liefde verdient elke dag je aandacht, maar als er één dag is om je lief extra te verwennen, dan is het wel Valentijn. Geen idee met welke verrassing je dit jaar kan uitpakken? HLN Shop serveert je 10 grote én kleine geschenken boordevol liefde.
  [naar artikel]
 35. CEO Durabrik Group: "Het geheim van goed leiderschap? Liefde" (24/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Van alle factoren die mee ons werkgeluk bepalen, is onze chef ongetwijfeld een van de belangrijkste. Liefst één op de twee werknemers zou om die...
  [naar artikel]
 36. Nachtleven op slot vanaf morgen en versnelde boosterprik: dit besliste Overlegcomité,  "want virus heeft ons verschalkt" (26/11/2021 - VRT NWS)
  "We zijn verschalkt door het virus", zei premier Alexander De Croo (Open VLD) na afloop van het Overlegcomité. Daarom hebben de verschillende regeringen in ons land een resem strengere coronamaatregelen moeten nemen amper een week na het vorige Overlegcomité. Een overzicht.
  [naar artikel]
 37. PFOS-commissie stelt eindrapport voor: "Overheid was niet in staat om inwoners te beschermen" (28/03/2022 - VRT NWS)
  In het Vlaams Parlement heeft de PFOS-onderzoekscommissie haar eindrapport voorgesteld. Ze duiden het chemische bedrijf 3M aan als grote schuldige van de PFOS-vervuiling in Zwijndrecht, maar de commissie erkent ook een "collectieve beleidsverantwoordelijkheid". Namen van verantwoordelijke politici worden niet genoemd. "We hebben niet één beleidsbeslissing aan één verantwoordelijke kunnen toewijzen", zei verslaggever Willem-Frederik Schiltz (Open VLD) daarover.
  [naar artikel]
 38. "Sarah in genderland": speciaal aanbod over liefde in alle kleuren op VRT NU, mét nieuwe docu Sarah Vandeursen  (17/05/2022 - VRT NWS)
  Vanaf vandaag toont VRT NU een maand lang een selectie films, podcasts, docu's en series over identiteit en liefde in alle kleuren van de regenboog. Naast internationale topfictie over genderidentiteit, uit de kast komen en de blijvende strijd voor gelijkheid worden ook nieuwe producties aangeboden, zoals "Sarah in genderland".
  [naar artikel]
 39. 2 jaar na verdwijning Belgische student Théo Hayez in Australië starten hoorzittingen, familie: "Elke steen omdraaien"  (29/11/2021 - VRT NWS)
  In de rechtbank van Byron Bay, in de Australische deelstaat New South Wales, zijn de onderzoekszittingen begonnen in de verdwijningszaak van Théo Hayez. Hij is de Belgische student die sinds eind mei 2019 vermist is in Australië. Hayez' familie wil graag een herziening van het onderzoek, omdat "de politie slechts met één scenario rekening zou gehouden hebben".
  [naar artikel]
 40. 4 op de 5 leerkrachten zijn tegen inkorting van zomervakantie: "Zou leiden tot verhoging werkdruk" (28/03/2022 - VRT NWS)
  Vier op de vijf leerkrachten willen géén kortere zomervakantie. Dat blijkt uit een bevraging van de Christelijke Onderwijscentrale COC. De meeste tegenstanders van die inkorting werken in het secundair onderwijs. Zij geven aan dat de lange zomervakantie nodig is om voldoende tot rust te kunnen komen. "Ze hebben daar nood aan en vrezen dat een inkorting zal leiden tot een verhoging van de werkdruk", zegt Koen Van Kerkhoven van COC.
  [naar artikel]
 41. Ruth Beeckmans: "Als Gary en ik ruzie maken, lossen we het op in de slaapkamer. Werkt echt altijd." (17/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een zorgzame mama, een passionele partner, een chaotische levensgenieter. De grappige actrice Ruth Beeckmans is zoveel méér dan haar gulle lach. In...
  [naar artikel]
 42. Ruth Beeckmans: "Als Gary en ik ruzie maken, lossen we het op in de slaapkamer. Werk echt altijd." (17/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een zorgzame mama, een passionele partner, een chaotische levensgenieter. De grappige actrice Ruth Beeckmans is zoveel méér dan haar gulle lach. In...
  [naar artikel]
 43. Lieve en Aljosja groeien uit tot lievelingen van 'Blind getrouwd': "Maar al die negatieve commentaren..." (27/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Oké, liefde op het eerste gezicht was het niet, maar we kwamen wél meteen goed overeen." Voor het eerst reageert Lieve (28) uit ‘Blind Getrouwd’...
  [naar artikel]
 44. België beleeft "Dunkelflaute": zon en wind geven niet thuis, kerncentrales, gas én stuwmeer van Coo springen bij (16/11/2021 - VRT NWS)
  Ons land zit in een zogenoemde "Dunkelflaute": een periode waarbij er (bijna) geen groene energie meer is door het ontbreken van zon en wind. En dan moeten er andere vormen van energie gevonden worden: gascentrales, tot zelfs het stuwmeer van Coo in de Ardennen.
  [naar artikel]
 45. Moraalfilosoof Patrick Loobucyk trekt 5 lessen uit coronacrisis: "Onze solidariteit reikt verder dan we denken" (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wat kunnen we leren uit anderhalf jaar coronacrisis? Op die vraag probeert professor en moraalfilosoof Patrick Loobuyck (UGent / UAntwerpen) in een nieuw boek antwoorden te geven. Dat levert verrassende inzichten op, én een compliment "We mogen onszelf een pluim geven. We hebben hier tijdens één van de zwaarste crisissen in onze geschiedenis geen grote conflicten of manifestaties gehad." Vijf lessen na corona.
  [naar artikel]
 46. Cait heeft relatie met vriend én zijn wettelijke echtgenoot: "Elk kind zou toch gelukkig zijn met drie ouders?" (21/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twéé plus één? Ten huize Brandt is de uitkomst van die som méér dan drie. Chris (38) en Matt (28) kunnen hun geluk niet meer op sinds ze nu ook de...
  [naar artikel]
 47. Camps over Anderlecht: "Het mooiste adoptiekind mocht in de verkoop" (20/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Naast het Kremlin, het Witte Huis en het Élysée was er Anderlecht. De club waar Jaques Delors op de tribune zat, mastodonten als de Société Géneral...
  [naar artikel]
 48. Wereldster Ed Sheeran steunt persoonlijk "De Warmste Week": "Pas je niet aan, doe wat je gelukkig maakt"    (04/10/2021 - VRT NWS)
  Ed Sheeran die wereldwijd nog maar eens hoge toppen scheert met hits als "Bad habits" en "Shivers" vindt het doel van De Warmste Week zo belangrijk dat hij er vandaag persoonlijk zijn schouders onder komt zetten. Speciaal daarvoor vertoeft de sympathieke Brit de hele dag onder de VRT-toren voor onder andere interviews en een intiem optreden waarbij het handjevol aanwezigen hem ook zelf vragen kan stellen. De hele show zal op zondag 19 december 2022 worden uitgezonden op één.
  [naar artikel]
 49. Will Tura stopt ermee: "Ik ben nu meer thuis, maar verder is er niet veel veranderd" (23/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  ??D?e keizer van het Vlaamse lied kondigt zijn pensioen al een tijdje aan, maar lijkt er maar niet toe te komen. "Ik wérk ook niet, hé", zegt Will,...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy