Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

21 May 2022
08:05 uur

‘Valse’ Måneskin op boegeroep onthaald op generale repetitie Songfestival

Gazet van Antwerpen

14/05/2022 - 14:17

Gisteravond vond in Turijn de generale repetitie voor de finale van het Eurovisiesongfestival plaats. Een optreden van Måneskin, de Italiaanse rockband die vorig jaar won, was voorzien. Het publiek kreeg echter stand-ins in de plaats, en daar waren ze allesbehalve blij mee.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Songfestival-team praat voor het eerst over ‘coke-schandaal’ van Måneskin: “Hun tafeltje is grondig onderzocht” (31/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het tafeltje waarop Måneskin-frontman Damiano David (22) tijdens de finale van het Songfestival coke zou hebben gesnoven, is na de uitzending grondig onderzocht op sporen van drugs. Dat liet Richard van Vught, hoofd beveiliging, doorschemeren in de NOS-documentaire ‘De Grote Finale van het Songfestival’. Daarin wordt een kijkje achter de schermen van het evenement getoond.
  [naar artikel]
 2. Songfestival verbiedt politieke boodschappen, maar dat is buiten Måneskin gerekend (14/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Naast ‘wie wint het Eurovisiesongfestival?’ is er nóg een vraag die in Turijn leeft: gaat Måneskin een politieke boodschap verkondigen tijdens de live show? Het reglement van het Songfestival, dat apolitiek wil blijven, staan het niet toe, maar frontman Damiano laat tussen de lijnen verstaan dat hij iets in de trant van “Fuck, Poetin” wilt uitschreeuwen.
  [naar artikel]
 3. Måneskin knipoogt met nieuwe single naar ophef Songfestival (08/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Italiaanse band Måneskin brengt vrijdagnacht voor het eerst sinds het winnen van het Eurovisie Songfestival een nieuwe single uit. In het Engelstalige ‘Mammamia’ verwijst de band onder meer naar de ophef die tijdens de finale van het liedjesfestijn ontstond. De frontman werd toen, naar later bleek onterecht, beschuldigd van drugsgebruik.
  [naar artikel]
 4. Måneskin covert wereldhit van Elvis in nieuwste trailer van biopic (20/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Italiaanse rockband Måneskin is te horen op de soundtrack van ‘Elvis’, de nieuwe biopic onder regie van Baz Luhrman. De Songfestivalwinnaars brengen een cover van ‘If I Can Dream’, één van Elvis’ grootste hits.
  [naar artikel]
 5. Måneskin brengt volgende week nieuwe single ‘SUPERMODEL’ uit (05/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Italiaanse rockband Måneskin komt volgende week met een nieuw nummer. Dat meldt de groep in een bericht op hun Instagrampagina.
  [naar artikel]
 6. Goud voor Songfestival-nummer van Måneskin (16/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Italiaanse band Måneskin heeft een gouden plaat te pakken in ons land voor hun nummer Zitti e buoni, waarmee ze in mei ook het Eurovisiesongfestival in Rotterdam wonnen. Dat wil zeggen dat de single al meer dan 20.000 keer werd verkocht.
  [naar artikel]
 7. Voorlopig staat er geen maat op de populariteit van Måneskin: waar komt dat succes vandaan? (17/08/2021 - De Morgen)
  Italiaanse rockacts zijn zelden sant in eigen land. En nog minder vaak hebben ze het elders in Europa onder de markt. Toch slaagde Måneskin erin om via een ommetje op het Songfestival goud en platina te halen in verschillende landen. Maar hoe lang blijft hen zo’n leven in de schittering van de spotlights beschoren?
  [naar artikel]
 8. Er lijkt geen rem te staan op de populariteit van Måneskin, maar hoelang blijft dat nog duren? (19/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Italiaanse rockacts zijn zelden sant in eigen land. En nog minder vaak hebben ze het elders in Europa onder de markt. Toch slaagde Måneskin erin om via een ommetje op het Songfestival goud en platina te halen in verschillende landen. Hoe kregen ze dat voor elkaar? En hoelang is hen zo’n leven in de schittering van de spotlights beschoren?
  [naar artikel]
 9. Måneskin kondigt nieuwe data van hun tournee aan mét extra tussenstop in België (22/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Måneskin, de Italiaanse groep die vorig jaar het Songfestival won, heeft nieuwe data voor hun tournee bekendgemaakt. Normaal gezien gingen de Songfestivalwinnaars in het voorjaar van 2022 op pad met hun ‘Loud Kids On Tour’-tournee, maar door de gevolgen van de coronacrisis werden de optredens telkens uitgesteld. Ondertussen maakte de band een reeks nieuwe data bekend. Daarnaast maken ze er met enkele stops in de VS en Canada meteen ook een wereldtournee van.
  [naar artikel]
 10. Publiek juryshow Songfestival verbijsterd en boos over optreden Måneskin (14/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een pijnlijk moment vrijdagavond voor de organisatie van het Eurovisiesongfestival in Turijn. Het publiek in PalaOlimpico zat klaar voor een aangekondigd optreden van Måneskin in de juryshow, maar kreeg een onaangename verrassing.
  [naar artikel]
 11. Måneskin-bassiste Victoria viert zeldzame vrije dag met toplessfoto’s en pakt 1,3 miljoen likes (08/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Victoria De Angelis (21), bassiste bij de immens populaire band Måneskin, heeft binnen korte tijd ruim 1,3 miljoen likes verzameld met twee foto’s van een zeldzame vrije dag. De Italiaanse rockers worden sinds de winst bij het songfestival geleefd, maar deze week had Victoria even vrij en genoot ze zonder bovenkleding van de natuur.
  [naar artikel]
 12. Måneskin stelt Europese tournee uit (en dus ook hun concert in Vorst Nationaal) (24/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Pech voor de fans van Måneskin: de Italiaanse rockband heeft z'n Europese tournee uitgesteld. Dat maakte de winnaars van het Songfestival bekend op sociale media. Ook hun optreden in Vorst Nationaal moet eraan geloven.
  [naar artikel]
 13. Songfestivalwinnaar Måneskin speelt volgend jaar op Rock Werchter (26/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een winnaar van het Eurovisiesongfestival op Rock Werchter: voor alles een eerste keer, en de eer is aan Måneskin. Sinds hun overwinning met Zitti E Buoni is het Italiaanse viertal uitgegroeid tot een wereldwijde sensatie, die hit na hit scoort. Op zaterdag 2 juli mogen ze komen bewijzen dat je als Eurosongact ook de grootste festivalpodia aankan. Opvallend: Måneskin is pas de vierde Italiaanse naam in het aanwezigheidsregister van België’s grootste festival.
  [naar artikel]
 14. Songfestivalwinnaar Måneskin treedt op bij MTV EMA’s (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Italiaanse rockformatie Måneskin treedt op tijdens de MTV Europe Music Awards in Hongarije. Ook de Duitse zangeres Kim Petras en de Colombiaanse zanger Maluma zijn aan de line-up toegevoegd.
  [naar artikel]
 15. Måneskin en Iggy Pop slaan handen in mekaar en lanceren samen muziek (04/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het gaat hard voor Måneskin. De Italiaanse Songfestivalwinnaar blijft nieuwe hoogtes bereiken met hun muziek en kondigt nu ook een gloednieuwe samenwerking aan: de rockgroep brengt met icoon Iggy Pop (74) een nieuwe versie uit van hun hitsingle ‘I Wanna Be Your Slave’.
  [naar artikel]
 16. Måneskin stelt tour uit vanwege situatie in Oekraïne (01/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Måneskin komt voorlopig niet met nieuwe data voor hun verplaatste Europese tour vanwege de oorlog tussen Oekraïne en Rusland. De Italiaanse rockband die vorig jaar het Eurovisie Songfestival won had gehoopt zijn fans voor 1 maart een update te kunnen geven.
  [naar artikel]
 17. Måneskin treedt vanavond op in België: hoe de Italiaanse winnaar van het Songfestival de wereld verovert (14/08/2021 - VRT NWS)
  Vanavond treedt de Italiaanse rockgroep Måneskin voor het eerst op in ons land na hun overwinning op het Eurovisiesongfestival in mei. De groep is ondertussen uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen en is ook hier enorm populair. Hoe komt het dat deze Italianen met hun stevige gitaarmuziek, opvallende outfits en zwarte make-up stormenderhand de wereld veroveren?
  [naar artikel]
 18. Kan Sennek de jury's overtuigen in de generale repetitie van de 1e halve finale van het Songfestival? (07/05/2018 - VRT NWS)
  In Lissabon vindt straks de generale repetitie van de 1e halve finale van het Eurovisiesongfestival plaats. Die is belangrijk want het is op basis hiervan dat de jury's van de deelnemende landen hun punten uitdelen. Na afloop polst VRT NWS bij de collega's van Songfestival.be hoe Sennek het heeft gedaan.
  [naar artikel]
 19. Concert van Eurosongwinnaar Måneskin in België na drie minuten uitverkocht (30/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Pech voor heel wat fans van de Italiaanse rockgroep Måneskin: het concert op 10 februari in Vorst Nationaal (Brussel) is volledig uitverkocht. De winnaar van het Eurovisiesongfestival van dit jaar start in februari 2022 aan hun Europese tournee genaamd ‘Loud Kids on Tour ‘22’. Op donderdagmiddag startte de ticketverkoop voor hun concert en na amper drie minuten waren alle tickets de deur uit.
  [naar artikel]
 20. Songfestivalwinnaar Måneskin komt naar Rock Werchter (26/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de fans van Måneskin. De Eurovisiesongfestival-winnaars komen naar Rock Werchter. De Italianen scoren hit na hit, verkopen in de kortste tijd hun concerten uit en veroveren de wereld op een drafje. Vorige week nog werden ze bekroond met een MTV EMA voor ‘Beste Rock’. Op zaterdag 2 juli zullen ze te bewonderen zijn op het podium van Rock Werchter. Oh mamma mia!
  [naar artikel]
 21. Het fenomeen Måneskin verklaard: ‘Wij zijn té goed, dus zeggen ze maar snel dat we snuiven’ (04/08/2021 - De Morgen)
  Ze verkochten de zevende festivaldag van de Lokerse Feesten 2021 uit in minder dan 60 seconden, maar helaas: ze hadden even weinig tijd nodig om de gelukkige bezitters van een kaartje teleur te stellen met een annulering. Hun ‘Zitti e buoni’ was de eerste Italiaanse hit in Groot-Brittannië sinds Luciano Pavarotti, ruim dertig jaar geleden. En twee maanden na de Eurovisiewinst hebben ze 29 miljoen maandelijkse Spotify-luisteraars, dat is meer dan Tame Impala en Foo Fighters samen. Måneskin is het opvallendste, raarste en meest plotsklapse muziekfenomeen van 2021. Een verklaring in tien etappes.
  [naar artikel]
 22. Måneskin: ‘We zien elkaar elke dag naakt. Soms wil ik ook eens naar iets anders kijken’ (04/08/2021 - De Morgen)
  Ze verkochten de zevende festivaldag van de Lokerse Feesten 2021 uit in minder dan 60 seconden, maar helaas: ze hadden even weinig tijd nodig om de gelukkige bezitters van een kaartje teleur te stellen met een annulering. Hun ‘Zitti e buoni’ was de eerste Italiaanse hit in Groot-Brittannië sinds Luciano Pavarotti, ruim dertig jaar geleden. En twee maanden na de Eurovisiewinst hebben ze 29 miljoen maandelijkse Spotify-luisteraars, dat is meer dan Tame Impala en Foo Fighters samen. Måneskin is het opvallendste, raarste en meest plotsklapse muziekfenomeen van 2021. Een verklaring in tien etappes.
  [naar artikel]
 23. Måneskin doet het opnieuw: concert in Vorst Nationaal in mum van tijd uitverkocht (01/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Drie schamele minuten. Dat is de tijd die Måneskin nodig had om Vorst Nationaal uit te verkopen. Er is een wachtlijst geopend.
  [naar artikel]
 24. Equal Idiots en SONS vervangen Måneskin op Lokerse Feesten: “Nieuwe ticketverkoop voor donderdag” (02/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Lokerse Feesten hebben een alternatief uit hun hoed kunnen toveren voor headliner Måneskin die dit weekend afhaakte voor het stadsfestival. Equal Idiots, SONS en Ramkot zijn de nieuwe namen op de affiche voor donderdag. “Alle tickets voor Måneskin worden terugbetaald en we starten een nieuwe verkoop op voor donderdag”, klinkt het.
  [naar artikel]
 25. Måneskin doet het opnieuw: concert in Vorst Nationaal in amper drie minuten uitverkocht (01/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Drie schamele minuten. Dat is de tijd die Måneskin nodig had om Vorst Nationaal uit te verkopen. Er is een wachtlijst geopend.
  [naar artikel]
 26. Måneskin-bassiste Victoria daagt Instagram opnieuw uit met topless foto (08/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Victoria De Angelis (21) niet bepaald preuts is, wisten we al langer. De bassiste van Måneskin deelt regelmatig pikante foto’s op haar sociale media. Ondertussen deelde De Angelis ook opnieuw een topless foto op Instagram.
  [naar artikel]
 27. Måneskin komt vrijwel zeker op Pinkpop in 2022, lonkt Werchter? (05/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Måneskin staat volgend jaar vrijwel zeker op het Nederlandse festival Pinkpop. De onderhandelingen met de rockband zijn in een vergevorderd stadium. Het is slechts een kwestie van tijd dat de organisatie van het popfestival in Landgraaf de komst van de Italiaanse groep kan aankondigen.
  [naar artikel]
 28. Lokerse Feesten hebben vervanger voor Måneskin gevonden (02/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  Nadat de Italiaanse band Måneskin de handdoek in de ring had gegooid voor hun optreden nu donderdag op de Lokerse Feesten vonden de organisatoren met Equal Idiots een vervanger om snel de affiche op te vullen.
  [naar artikel]
 29. Måneskin annuleert optreden op de Lokerse Feesten (31/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Slecht nieuws voor de fans van Måneskin. De Italiaanse Songfestivalwinnaar zou op donderdag een optreden geven op de festivalweide van de Lokerse Feesten, maar de rockgroep moet het concert nu noodgedwongen annuleren. Een blessure van de drummer gooit roet in het eten, zo maakt de organisatie zaterdag bekend.
  [naar artikel]
 30. Måneskin annuleert optreden op Lokerse Feesten (31/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Slecht nieuws voor de fans van Måneskin. De Italiaanse Songfestivalwinnaar zou op donderdag een optreden geven op de festivalweide van de Lokerse Feesten, maar de rockgroep moet het concert nu noodgedwongen annuleren. Een blessure van de drummer strooit roet in het eten, zo maakt de organisatie zaterdag bekend.
  [naar artikel]
 31. Razend populaire Måneskin verovert België: “Ongestoord naar de supermarkt gaan kunnen we niet meer” (16/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische fans van de Italiaanse Songfestival-winnaars Måneskin konden zaterdag eindelijk live meebrullen met songs als 'I Wanna Be Your Slave' en 'Zitti E Buoni'. Nadat de band eerder verstek had gegeven voor de Lokerse feesten, trad het viertal op het Waalse Ronquières Festival voor het eerst op Belgische bodem op. Dat er zoveel volk zit te wachten op hun komst, kunnen de bandleden zelf amper geloven. “In Zweden heeft de politie zelfs moeten ingrijpen.”
  [naar artikel]
 32. Måneskin gaat naakt voor nieuwe single (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Songfestivalwinnaars Måneskin geven zich bloot naar aanleiding van hun nieuwe single, en dat mag je letterlijk nemen. De vier bandleden poseerden naakt om promo te maken voor hun nieuwe plaat.
  [naar artikel]
 33. Songfestivalwinnaar Måneskin komt naar Rock Werchter (26/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Italiaanse band Måneskin zakt deze zomer af naar ons land voor een concert op Rock Werchter. Dat heeft de organisatie vrijdag bekendgemaakt. De bandleden liet al weten via Twitter dat ze uitkijken naar het concert.
  [naar artikel]
 34. INTERVIEW. Razend populaire Måneskin verovert België: “Ongestoord naar de supermarkt gaan kunnen we niet meer” (16/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische fans van de Italiaanse Songfestival-winnaars Måneskin konden zaterdag eindelijk live meebrullen met songs als 'I Wanna Be Your Slave' en 'Zitti E Buoni'. Nadat de band eerder verstek had gegeven voor de Lokerse feesten, trad het viertal op het Waalse Ronquières Festival voor het eerst op Belgische bodem op. Dat er zoveel volk zit te wachten op hun komst, kunnen de bandleden zelf amper geloven. “In Zweden heeft de politie zelfs moeten ingrijpen.”
  [naar artikel]
 35. Måneskin komt met wereldwijde ‘Loud Kids Get Louder’-tour, maar annuleert optreden in Rusland: “Als steun voor Oekraïne” (23/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nadat ze hun Europese tour eerder door de coronacrisis moesten uitstellen, komt de Italiaanse band Måneskin nu met een wereldwijde tournee. De wereldtournee van de Songfestivalwinnaars gaat op 31 oktober 2022 van start in Seattle in de Verenigde Staten. Ze trekken zo naar verschillende landen, behalve Rusland. De band besliste hun optreden daar te annuleren, om op die manier op te komen voor de situatie in Oekraïne en hun respect te tonen.
  [naar artikel]
 36. Equal Idiots vervangt Måneskin op Lokerse Feesten en staat op alle grote festivals: “Zoveel shows dat mijn stem het moeilijk krijgt” (05/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Equal Idiots staat vanavond op het podium van de Lokerse Feesten als vervanger voor de Italiaanse Eurosongwinnaar Måneskin. En het lijkt wel alsof corona geen vat krijgt op hun festivalzomer: eerder heeft de band al op Werchter Parklife gespeeld en straks toppen ze ook nog de affiches van Pukkelpop Zomerkwartier en Crammerock. “Sinds de ‘go’ van het overlegcomité staat onze telefoon niet stil”, glundert frontman Thibault Christiaensen (26).
  [naar artikel]
 37. Rockband en muzikale hype Måneskin treedt voor het eerst op in ons land (15/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Måneskin, dé muzikale hype sinds het Eurovisiesongfestival, heeft voor het eerst opgetreden in ons land. Dat deden ze gisterenavond op het festival van Ronquières in Henegouwen. VTM NIEUWS-journalist Aagje Vanthomme sprak na de show met het viertal.
  [naar artikel]
 38. Real Madrid houdt generale repetitie: Eden Hazard lijkt helemaal klaar voor herstart (06/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Eden Hazard (29) is helemaal klaar voor de herstart van La Liga. Dat blijkt uit beelden van een ‘generale repetitie’ die coach Zinedine Zidane...
  [naar artikel]
 39. Herkansing voor Vlaamse fans: Måneskin komt naar Vorst Nationaal (27/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eindelijk kunnen de Vlaamse fans van de Italiaanse hitgroep Måneskin hun idolen live aan het werk zien. Nadat de Songfestivalwinnaars afgelopen zomer hun optreden op de Lokerse Feesten moesten annuleren, kondigen ze nu een nieuw concert in ons land aan. De twintigers staan op 10 februari 2022 op het podium van Vorst Nationaal.
  [naar artikel]
 40. Concert van Måneskin in Vorst Nationaal uitverkocht in amper 3 minuten (30/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Italiaanse hitgroep Måneskin is duidelijk erg populair in ons land. Vandaag ging de ticketverkoop voor hun optreden in Vorst Nationaal van start en in een mum van tijd waren alle beschikbare tickets de deur uit. In amper drie minuten was het concert volledig uitverkocht.
  [naar artikel]
 41. Songfestivalwinnaar Måneskin niet op Lokerse Feesten na blessure drummer (31/07/2021 - VRT NWS)
  De Italiaanse popgroep en winnaar van het Eurovisiesongfestival Måneskin zal donderdag niet optreden op de Lokerse Feesten. De groep heeft het concert geannuleerd, omdat de drummer geblesseerd is. Hij moet een paar dagen rust nemen. De groep vindt het bijzonder jammer dat ze het eerste festival van hun tournee moeten annuleren.
  [naar artikel]
 42. Måneskin geeft extra concert in Vorst Nationaal (23/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Måneskin staat volgend jaar niet één, maar twee avonden in Vorst Nationaal. Het concert op 2 maart is al uitverkocht, maar de Italiaanse rockband kondigde zonet een extra optreden op 3 maart aan. De ticketverkoop start vrijdag.
  [naar artikel]
 43. Drama in ‘Dancing With The Stars’: Elodie opnieuw geblesseerd (16/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de generale repetitie van ‘Dancing With The Star’s kwam Elodie Ouedraogo zwaar ten val. Ze moest de repetitie meteen verlaten. Ze bekijkt...
  [naar artikel]
 44. Lokerse Feesten zoekt alternatief voor Italiaanse band Måneskin: "Hopen op volwaardig alternatief" (02/08/2021 - VRT NWS)
  De organisatie van de Lokerse Feesten doet er alles aan om een vervanger te vinden voor de winnaar van het Eurovisiesongfestival Måneskin. De Italiaanse popgroep heeft afgelopen weekend afgezegd, omdat de drummer geblesseerd is. De band zou normaal komende donderdag op het podium staan.
  [naar artikel]
 45. Italiaanse inzending voor Songfestival is bekend, en wordt nu al getipt voor de winst (06/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het zangeresduo Blanco en Mahmood heeft zaterdag in Sanremo de preselectie voor het Euroviesongfestival gewonnen en zijn daarmee de Italiaanse inzending voor de wedstrijd in mei. Daar spelen ze een thuismatch, want na de overwinning van de Italiaanse rockgroep Måneskin vorig jaar, vindt het Eurovisiesongfestival dit jaar plaats in Turijn. Met hun ballade ‘Brividi’ gaan de twee de emotionele tour op en worden ze meteen gekatapulteerd tot favorieten.
  [naar artikel]
 46. LIVE E3. Wie wint ‘de generale repetitie voor de Ronde van Vlaanderen’ in Harelbeke? (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Daar is de volgende koers op Vlaamse grond al. Vandaag staat de E3 Saxo Bank Classic op het menu, ook wel de generale repetitie voor de Ronde van Vlaanderen genoemd. Pakt topfavoriet Wout van Aert z'n tweede klassieker van het voorjaar? Of recht Quick.Step-Alpha Vinyl na veel ziektemiserie de rug op het eigen terrein? Op deze pagina volgt u de hele koers op de voet.
  [naar artikel]
 47. ‘Alleen losers hebben een plan B’ (05/10/2021 - De Morgen)
  In 2016 stond RHEA in de finale van StuBru’s Nieuwe Lichting en strandde de groep in de preselecties van Humo’s Rock Rally. Van hun toenmalige stonersound bleef vorig jaar nog maar weinig over op Lust for Blood, hun eerste langspeler. Een nieuwe mijlpaal volgde eind augustus, toen ze de hegemonie van Måneskin doorbraken en met hun nieuwe single ‘Rather Be Nothing’ de eerste plaats in De afrekening bezetten.
  [naar artikel]
 48. Italië kent opvolger Måneskin: zanger Mahmood gaat naar Songfestival (07/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Italië stuurt een oude bekende naar het Songfestival. Zaterdag won Mahmood (29), die in 2019 tweede eindigde na Duncan Laurence, het muziekfestival van San Remo. Deze keer gaat hij niet solo, maar neemt hij deel aan de zijde van de jonge zanger Blanco (18).
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy