Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 October 2022
04:38 uur

Milow is op nieuwe plaat voor het eerst openhartig over zijn kinderen: “Mijn dochter vroeg: ‘Papa, wat doe je het liefst: optreden of bij ons zijn?’”

Het Laatste Nieuws

20/05/2022 - 08:38

‘Nice to meet you’. Plaat nummer zeven al, maar nu pas een échte kennismaking met Milow. Op het podium een succesvolle singer-songwriter, thuis papa van een 7-jarige dochter en 4-jarige zoon. “Geen breaking news”, vindt hij dat. “Wel een belangrijk ontbrekend puzzelstukje om mij te kunnen begrijpen.” Eentje dat hij jaren - met trots - afschermde, tot het plotse verlies van zijn vriend en drummer. “Ik zou niet willen dat mijn kinderen niks over zichzelf terugvinden als er mij iets overkomt.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Milow is op nieuwe plaat voor het eerst openhartig over zijn kinderen: "Mijn dochter vroeg: 'Papa, wat doe je het liefst:optreden of bij ons zijn?‘” (20/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Nice to meet you’. Plaat nummer zeven al, maar nu pas een échte kennismaking met Milow. Op het podium een succesvolle singer-songwriter, thuis papa van een 7-jarige dochter en 4-jarige zoon. “Geen breaking news”, vindt hij dat. “Wel een belangrijk ontbrekend puzzelstukje om mij te kunnen begrijpen.” Eentje dat hij jaren - met trots - afschermde, tot het plotse verlies van zijn vriend en drummer. “Ik zou niet willen dat mijn kinderen niks over zichzelf terugvinden als er mij iets overkomt.”
  [naar artikel]
 2. Milow komt tot rust: “Kinderen krijgen heeft me lang afgeschrikt, maar dankzij hen ben ik minder bang” (20/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Le nouveau Milow est arrivé. En dan hebben we het niet alleen over zijn nieuwe plaat, maar ook over de persoon die Jonathan Vandenbroeck (40) de voorbije twee jaar geworden is. “In 2020 was ik nog niet klaar om een song over mijn kinderen uit te brengen. Nu wel.”
  [naar artikel]
 3. “Mijn dochter vroeg me waarom ik geen wijn meer drink”: Dan Karaty openhartig over zijn overwonnen alcoholverslaving (10/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Hallo, mijn naam is Dan en ik ben alcoholist”, deelde Dan Karaty (45) eind vorig jaar op sociale media. Het tv-jurylid besloot na 25 jaar alcoholverslaafd te zijn, het duiveltje op zijn schouder de mond te snoeren. Een jaar later is het niet altijd even gemakkelijk, maar is alcohol geen ‘nood’ meer. Karaty onderschat ook het effect op zijn kinderen niet. “Binnenkort moet ik het gesprek met mijn negenjarige dochter aangaan.”
  [naar artikel]
 4. Aap als huisdier, gevecht op het podium en een lied dat hij liever vergeet: Willy Sommers blikt terug op zijn carrière (09/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Er kan altijd nog een beetje Willy Sommers (69) bij. Daarom komt de charmezanger nu met ‘De soundtrack van mijn leven’: een nieuwe plaat én een biografie om vijftig jaar ‘Zeven anjers, zeven rozen’ te vieren. Wij lichten er met hem enkele opmerkelijke feiten uit. “Toen mijn dochter onverwacht voor mij stond en vroeg of ik haar papa was, was ik compleet van de kaart.” En dan was er nog zijn kloon, Willy Winters.
  [naar artikel]
 5. Jeffrey uit ‘De Bachelorette’ vertelt voor het eerst over steekpartij en mishandeling van zoontje: “Pervers dat mijn ex hem vaker mag zien” (03/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Het enige wat ik wil? Mijn kinderen terugkrijgen.” Voor Jeffrey Detant (34), in een vorig leven nog een van de opvallendste kandidaten uit ‘De Bachelorette’, zijn z’n prioriteiten tegenwoordig klaar en duidelijk. In zijn “moeilijkste interview ooit” vertelt hij openhartig over de manier waarop hij de voogdij over zijn twee kinderen verloor en hoe z’n jongste zoontje in het ziekenhuis werd opgenomen met het shakenbabysyndroom. Bovendien vertelt hij voor het eerst zijn kant van de steekpartij die hem twee maanden cel opleverde en de recente inval van de politie. “Ik ben mijn oudste zoon kwijt omdat hij als tienjarige zélf z'n boterhammen smeert. Da’s toch te bizar voor woorden?”
  [naar artikel]
 6. “Als ik ’s avonds alleen thuiszit, moet ik soms wel even slikken”: Koen Wauters openhartig over scheiding op nieuwe plaat Clouseau (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op ‘Jonge wolven’ keert Kris Wauters muzikaal terug naar het Clouseau van weleer, maar staat Koen meer dan ooit in het nu. “Een paar nummers op deze plaat gaan over mijn scheiding”, klinkt het. “Zodra je er liedjes kan over schrijven, wil het zeggen dat de verwerking begonnen is.”
  [naar artikel]
 7. Jani Kazaltzis openhartig over zijn pijnlijke outing: “Papa vroeg aan de dokter een pilletje voor mij” (02/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Straks presenteert hij ‘Blind Gekocht’, maar verder is het momenteel windstil rond Jani Kazaltzis (42). In ‘James, De Musical’ staat Vlaanderens bekendste stylist deze week wel nog eens in de schijnwerpers, en daarbij klinkt ook een droevige noot. “Ik wist dat ik m’n ouders diep ongelukkig zou maken met mijn outing, en dat deed mij veel pijn”, zegt Jani. “Ik durfde het mama niet vertellen, dus ik liet een brief achter.”
  [naar artikel]
 8. Stromae zingt op nieuwe plaat ‘Multitude’ over het vaderschap: “Ik zit met mijn handen veel in de ‘kaka’” (04/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Multitude’, het nieuwe album van Stromae (36), is uit. De nieuwe plaat van de zanger bevat nummers over verdriet, zoals ‘L’Enfer’, waarin hij zingt over zijn duistere gedachten. Maar er zijn ook vrolijke nummers zoals ‘Santé’ of ‘C’est que du bonheur’, dat over de geneugten van het vaderschap gaat. Stromae en zijn echtgenote Coralie Barbier hebben namelijk ook een zoontje.
  [naar artikel]
 9. Milow openhartig in NINA: “Ook al ging ik af als een gieter, ik wou het altijd op mijn manier doen” (03/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Geef Milow een gitaar en hij legt zijn hart en ziel bloot. De succesvolle singer-songwriter vertelde in Liefde voor Muziek openhartig over het...
  [naar artikel]
 10. Niels Destadsbader legt zijn ziel bloot: “Ik zou niet kunnen vallen op iemand die in mijn schaduw leeft” (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met ‘Sterker’ heeft Niels Destadsbader (33) opnieuw een heel persoonlijke plaat gemaakt. Aan de hand van de liedjes daarop vertelt hij openhartig over z’n deelname aan ‘De Slimste Mens’, zijn relatie, zijn biologische klok en het uitgaansleven. “Tot eind november ga ik geen alcohol meer drinken.”
  [naar artikel]
 11. Papa (48) verdacht van onmenselijke behandeling van vrouw en kinderen: “Als kleuter slaag gekregen omdat ik met jongen praatte” (18/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 48-jarige man uit Turnhout wordt ervan verdacht dat hij zijn vrouw en kinderen jarenlang onmenselijk behandeld heeft. Zo sprak hij zijn kinderen nooit aan bij naam. Hij noemde hen steevast ‘hoer’, ‘ezel’, ‘dikke’ of ‘gehandicapte’. “In de kleuterschool kreeg ik al slaag omdat ik met een jongen van mijn klas had gesproken”, verklaart één van de dochters. “Maar het ergste geweld deed zich voor toen ik stiekem een Facebook-profiel had aangemaakt.”
  [naar artikel]
 12. Metejoor staat meteen op één met zijn debuutplaat: “Mijn opa voorspelde: ‘Gij gaat het maken, Joris’” (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn grote doorbraak met ‘1 Op Een Miljoen’ werd overschaduwd door het plotse overlijden van zijn opa en tante. En bij de release van zijn debuutalbum ‘Metejoor’ lag hij in bed met corona. Maar sinds vrijdag is Metejoor (30) terug uit quarantaine. Met een plaat die op één staat, een glansrol in ‘Een echte job’ én volgende week staat hij drie keer in de Lotto Arena met ‘Vlaanderen Zingt Hazes’. “Anderhalf jaar geleden was het ‘Who the hell is Metejoor’?! Vandaag zit ik in een luxepositie”, glundert hij. In een uitgebreide babbel vertelt de zanger over de hoogtes en laagtes van de voorbije jaren: “Op het moment dat m’n opa stierf, moest ik optreden tijdens ‘The Voice’.”
  [naar artikel]
 13. Zanger Metejoor over zijn carrière- en levensswitch: “Ik dacht nochtans dat ik nooit pluskinderen wilde” (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zanger Metejoor gaf in zijn vorige job mensen gezondheidsadvies. Maar nu hij als succesvol artiest werkt, lapt hij dat advies zelf volledig aan zijn laars. Tot drie uur ’s nachts muziek maken in de Ardennen om dan vroeg paraat te staan voor een persdag is voor de ‘1 op een miljoen’-zanger geen uitzondering meer. Hij leeft zijn droom, al ondervond hij ondertussen ook de rauwe randen van het artiestenleven. “Toen ik voor mijn optreden in ‘The Voice van Vlaanderen’ te horen kreeg dat mijn opa euthanasie wilde, heb ik voor het eerst moeten denken: ‘The show must go on’.”
  [naar artikel]
 14. Nieuwe single Clouseau raakt scheidingsproces Koen Wauters aan: “Merkte dat gevoel van leegte uit het nummer toen ik voor het eerst de kinderen naar mijn ex bracht” (28/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Een scheiding is klote, maar nu kan ik zeggen dat ik weer goed in mijn vel zit.” Koen Wauters (54) heeft de gevoelens tijdens dat proces – van het diepe dal tot de positieve ommekeer – met broer Kris (57) in een nieuw nummer gegoten: ‘Stil’. Het is de tweede single die Clouseau lost in de aanloop van nieuwe plaat ‘Jonge wolven’. Na 37 jaar is de groep nog steeds niet uitgezongen. “Als zestigplussers staan we graag nog eens in het Sportpaleis!”
  [naar artikel]
 15. Antwerpse havenarbeider Jerry (46) en dochter Ilvy (16) in finale ‘Come Dance With Me’: “Door samen te dansen begrijpt hij mijn passie beter” (04/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Ik dacht dat mijn papa wel gek genoeg zou zijn om hieraan mee te doen”, lacht Ilvy (16) uit Schoten. Goed gedacht, want gek genoeg staat ze zaterdag met papa Jerry Bats (46), in het dagelijkse leven havenarbeider in Antwerpen, in de finale van het dansprogramma Come Dance With Me. “Die 25.000 euro zou van pas komen voor een auto. Dan moet papa mij niet meer naar de repetities voeren”, vertelt Ilvy.
  [naar artikel]
 16. Ronny Mosuse openhartig over de dood van zijn broer Robert: “Hij is nog steeds mijn klankbord” (25/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag was Ronny Mosuse te gast bij Ann Van Elsen in ‘Speeltijd’. Daar vertelde hij openhartig over zijn carrière en het ouderschap. “Mijn vrouw is flauwgevallen tijdens de arbeid.” De Vlaamse zanger is daarnaast ook bijzonder openhartig over de dood van zijn broer Robert. “Hij is nog altijd aanwezig.”
  [naar artikel]
 17. Ronny Mosuse openhartig over de dood van zijn broer Robert: “Hij is nog steeds mijn klankbord” (25/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag was Ronny Mosuse te gast bij Ann Van Elsen in ‘Speeltijd’. Daar vertelde hij openhartig over zijn carrière en het ouderschap. “Mijn vrouw is flauwgevallen tijdens de arbeid.” De Vlaamse zanger is daarnaast ook bijzonder openhartig over de dood van zijn broer Robert. “Hij is nog altijd aanwezig.”
  [naar artikel]
 18. ‘Thuis’-acteur Raf Jansen is trotse papa van zoontje Josse: “Als ik kinderen wilde, moest het nu gebeuren. Ik wil geen papa van 60 zijn aan de schoolpoort” (20/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Begin mei verwelkomden ‘Thuis’-acteur Raf Jansen (41) en zijn vriendin hun eerste kindje, zoontje Josse. Een serieuze verandering voor het koppel, maar Raf was er meer dan ooit klaar voor. “Sinds ik papa ben, vind ik mijn leven veel zinvoller”, klinkt het in Story. En zijn tegenspeelster Ann Pira heeft zich al kandidaat gesteld om te babysitten.
  [naar artikel]
 19. Met zijn laatste krachten werkt Arno toch nog aan een nieuwe plaat: “Ik zeg ‘merci’ aan het leven” (24/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  ‘Vivre’ zou zijn zwanenzang worden. Een intiem album, piano et voix, als afscheid. Maar rock-'n-roll kruipt nergens dieper dan bij Arno (72). Met zijn laatste krachten werkt de zanger nog aan een nieuwe plaat. Geholpen door zijn zoon en zijn broer. Als die klaar is, beschouwt hij zijn leven als compleet. “Iedereen sterft, ik ook. In mijn huidige toestand accepteer ik dat.”
  [naar artikel]
 20. Met zijn laatste krachten werkt Arno toch nog aan een nieuwe plaat: “Ik zeg ‘merci’ aan het leven” (24/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  ‘Vivre’ zou zijn zwanenzang worden. Een intiem album, piano et voix, als afscheid. Maar rock-'n-roll kruipt nergens dieper dan bij Arno (72). Met zijn laatste krachten werkt de zanger nog aan een nieuwe plaat. Geholpen door zijn zoon en zijn broer. Als die klaar is, beschouwt hij zijn leven als compleet. “Iedereen sterft, ik ook. In mijn huidige toestand accepteer ik dat.”
  [naar artikel]
 21. Exclusief gesprek met de drie vrouwen in het leven van Willy Sommers: “Als hij spreekt, weet iedereen waar hij aan toe is” (10/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Cindy (46), Luna (20) en Annemie (40). De echtgenote van Willy Sommers, hun dochter en zijn dochter uit een vorige relatie. Drie vrouwen, drie periodes uit zijn leven. Ze hebben veel gemeen, maar bovenal koesteren zij een grenzeloze liefde en trots voor hun man en papa. Voor het eerst - en speciaal voor zijn 70ste verjaardag - geven zij samen een interview in ‘Dag Allemaal’. “Bij elk optreden gaat de defibrillator mee.”
  [naar artikel]
 22. Helemaal geen “luxeprobleem”: An Lemmens praat openhartig over ‘geslachtsteleurstelling’ bij tweede kindje (13/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Je denkt dat je blij moet zijn dat je zwanger bent, dat het kindje gezond is. Wie ga je dan lastigvallen met het feit dat je geen zoon, maar een dochter wil?” Presentatrice An Lemmens (42) is openhartig in de podcast ‘Welcome to the AA’ over hoe ze worstelde met ‘gender disappointment’ of geslachtsteleurstelling bij haar tweede kindje. Het fenomeen komt vaak voor, toch rust er een taboe op. “Het wordt afgedaan als een luxeprobleem, maar dat is het niet”, klinkt het bij experts.
  [naar artikel]
 23. Single papa’s over vaderen in je eentje: “Ik wéét dat ze ooit zal vragen: ‘Waarom heeft mama mij verlaten?’” (12/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Van de een op de andere dag valt je partner weg, de moeder van je kinderen, en sta je er als papa alleen voor. Het was het plan niet, maar je moet door. Pieter Declercq en Jonathan D’Hondt maakten het mee, elk op hun eigen manier. Beiden vertellen over het parcours dat ze als single papa afleggen. “Dat ik mijn lief kwijt ben, is hard. Dat mijn dochtertje zonder haar moeder verder moet, daar heb ik het veel moeilijker mee.”
  [naar artikel]
 24. Merel en ‘Thuis’-actrice Daphne voeden hun kroost genderneutraal op. “Maar m’n zoon gaat niet in een jurk naar school” Een pedagoog licht toe (21/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bij kledingwinkel JBC spreken ze niet meer van ‘meisjes’ en ‘jongens’, en ook bekende ouders als prins Harry en Meghan voeden hun kinderen genderneutraal op. Mama’s Daphne (33) en Merel (36) doen het ook allebei al een paar jaar, op hun eigen manier en met vallen en opstaan. “Mijn kinderen leren dat ze kunnen doen en zijn wat ze willen”, zegt Daphne. “Bij mijn zoon vind ik het wel wat moeilijker dan bij mijn dochter”, zegt Merel. Pedagoog Pedro De Bruyckere bespreekt de voordelen en valkuilen van een genderneutrale opvoeding. “Het is een enorm moeilijke uitdaging.”
  [naar artikel]
 25. ASSISEN. Vader van Maïlys over zijn ‘poppemieke’: “Mijn dochter plakt nog altijd aan mij” (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik wist bij onze eerste ontmoeting al dat Alexander Dean mijn vriend niet zou worden.” Maïlys’ vader had van dag één een slecht gevoel bij haar lief. “Met de dood van mijn dochter is mijn levenslust weg. Ik ben leeg. U weet niet wat het is om hier dan ook nog ’ns te moeten luisteren zijn gezeik over zijn zogezegde zelfmoordpogingen.”
  [naar artikel]
 26. “Binnen het half uur stond mijn huis in de fik”: Rodanya van ‘Temptation’ getuigt voor het eerst over brand (29/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Rodanya Kelsey (24), ex-deelneemster van ‘Temptation Island’, getuigt in een openhartig gesprek met ‘De Telegraaf’ voor het eerst over haar ernstige woningbrand. “Alles leek goed te gaan, tot in mijn zeventiende zwangerschapsweek de hel los brak: ons huis vloog ineens in brand.”
  [naar artikel]
 27. Bart Peeters’ nieuwe plaat komt uit leven gegrepen: “Het lijkt photoshop, maar mijn kat zìt elke ochtend op mijn krant” (30/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Gemasterd in de Abbey Road Studios van The Beatles en met wat beats van Beyoncé erbij. Maar los daarvan is het Vlaams pur sang, de nieuwste van Bart Peeters (61): ‘De kat zat op de krant’. Een album waarvoor hij zijn eigen kinderen inschakelde als luistercomité, aangezien hij de 19 tot 29-jarigen nu ook tot fanbase mag rekenen. “Het zijn ook zij die vooraan in de Lotto Arena-concerten zitten”, merkt hij. En dat zijn er nu al 25. “Ongelofelijk. Ik ben de nieuwe Shawn Mendes toch niet?!”
  [naar artikel]
 28. “Binnen een half uur stond mijn huis in de fik”: ‘Temptation Island’-ster getuigt voor het eerst over woningbrand (29/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Rodanya Kelsey (24), ex-deelneemster van ‘Temptation Island’, getuigt in een openhartig gesprek met ‘De Telegraaf’ voor het eerst over haar ernstige woningbrand. “Alles leek goed te gaan, tot in mijn zeventiende zwangerschapsweek de hel los brak: ons huis vloog ineens in brand.”
  [naar artikel]
 29. Ritchie De Laet vertelt openhartig over woelige jeugd: “Zelfs een nacht in de cel doorgebracht” (28/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ritchie De Laet maakt vanavond een opvallend optreden in het Tv-programma Kantine, op Play Sport Open. Het boegbeeld van Antwerp vertelt aan interviewer Eric Goens onder meer openhartig over zijn bij momenten woelige jeugd. “Ik was geen brave jongen”, aldus De Laet. “Op een gegeven moment heeft mijn papa me zelfs aangegeven bij de politie.”
  [naar artikel]
 30. “Zou papa alsjeblieft willen stoppen met slaan?”: Papa (35) speelt gruwelijk ‘spelletje’ met jonge kinderen: wie durfde te lachten, kreeg slaag van ‘Alfred de stok’ (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 35-jarige man uit Mol wordt ervan verdacht dat hij zijn jonge kinderen zes jaar lang onmenselijk heeft behandeld. Zo zou hij gruwelijke spelletjes hebben gespeeld met zijn kinderen. “We mochten niet lachen. Als we dat wel deden, werden we geslagen met ‘Alfred de stok’”, verklaarde één van de kinderen. Alfred was een stok die deels uit hout en deels uit metaal bestond. De man riskeert 2 jaar cel.
  [naar artikel]
 31. Martine Prenen openhartig over tegenslagen: “Mijn carrière bij de VRT eindigde zo abrupt” (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Martine Prenen (58) doorzwom al heel wat watertjes. Ze werd flink gepest als kind, vocht zich een weg door de modellenwereld, werd - naar eigen zeggen - veel te vroeg zwanger en zag haar carrière bij de VRT abrupt ten einde komen. Maar na regen kwam zonneschijn: een nieuwe man, kind en tv-carrière zorgde voor een vliegende start. Uit die pieken en dalen werd het boek ‘Restart’ geboren. “De laatste jaren bij de VRT had mijn job de diepgang van een glazen plaat”, blikt ze terug in Primo.
  [naar artikel]
 32. Ritchie De Laet vertelt openhartig over woelige jeugd: “Zelfs een nacht in de cel moeten doorbrengen” (28/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ritchie De Laet maakt vanavond een opvallend optreden in het Tv-programma Kantine, op Play Sport Open. Het boegbeeld van Antwerp vertelt aan interviewer Eric Goens onder meer openhartig over zijn bij momenten woelige jeugd. “Ik was geen brave jongen”, aldus De Laet. “Op een gegeven moment heeft mijn papa me zelfs aangegeven bij de politie.”
  [naar artikel]
 33. Cedric apetrots na schouderklopje van zijn papa in ‘Huis Gemaakt’: “Indrukwekkend wat jullie allemaal hebben gedaan” (12/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Cedric uit ‘Huis Gemaakt’ heeft de bouwmicrobe overgekregen van zijn papa die hem al vroeg meenam naar de werf en hem alle kneepjes van het vak leerde. Hij kijkt enorm op naar zijn papa. Daarom is hij ook trots wanneer zijn papa op bezoek komt en zijn goedkeuring geeft.
  [naar artikel]
 34. Cedric apetrots na schouderklopje van zijn papa in ‘Huis Gemaakt’: “Indrukwekkend wat jullie allemaal hebben gedaan” (12/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Cedric uit ‘Huis Gemaakt’ heeft de bouwmicrobe overgekregen van zijn papa die hem al vroeg meenam naar de werf en hem alle kneepjes van het vak leerde. Hij kijkt enorm op naar zijn papa. Daarom is hij ook trots wanneer zijn papa op bezoek komt en zijn goedkeuring geeft.
  [naar artikel]
 35. De broers Wauters leggen hun ziel bloot op nieuwe plaat Clouseau: “Ik heb mezelf vaak moeten censureren” (02/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op ‘Tweesprong’ klonken barsten in een relatie, op ‘Jonge Wolven’ volgt de breuk. Voor de nieuwe Clouseau-plaat schreef Koen Wauters een songtekst voor Zita én eentje voor z’n ouders, maar in de andere nummers zindert z’n scheiding na. Een gesprek over tranen in de studio en het overlijden van Stefaan Fernande. “Nee, er is niemand nieuw in m’n leven”, klinkt het in Dag Allemaal. “Ik heb geleerd dat je ook zonder iemand gelukkig kan zijn.”
  [naar artikel]
 36. Milow openhartig over de dood van zijn vader: “Ik ben zo dankbaar voor het laatste gesprek dat ik met hem had” (23/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Gisterenavond stond de muziek van Milow centraal in ‘Liefde Voor Muziek’. De zanger genoot enorm van de covers van zijn nummers en was zelf ook...
  [naar artikel]
 37. Milow kruipt voor videoclip in ‘Back to the Future’-auto: “Scherpe bocht maken is echt moeilijk” (11/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Leuvense hitwonder Jonathan Vandenbroeck (40), bekend als Milow, toert door het land en houdt binnenkort halt in een theaterzaal in jouw buurt. “Ik ga gul zijn met hits, maar er zal ook plaats zijn voor nieuwe songs.” Eén van die songs doet erg denken aan Back to the Future...
  [naar artikel]
 38. Niels Destadsbader verlangt ernaar papa te worden: “Ik zou heel ontgoocheld zijn als ik geen kinderen kan krijgen” (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niels Destadsbader (33) wil heel graag papa worden. “Ik ben de laatste in mijn vriendengroep als het gaat over trouwen en kinderen krijgen", vertelt de presentator in de podcast ‘22 Minuten Stomme Vragen’. Eens hij vader is, wil hij z’n professionele carrière ook tijdelijk op een lager pitje zetten. Niels heeft het in de podcast ook over zijn toekomstplannen. “Ik zie mezelf ooit nog burgemeester van Deerlijk worden.”
  [naar artikel]
 39. Stromae vertelt in interview met VTM NIEUWS over het vaderschap: “Ik zit met mijn handen veel in de ‘kaka’” (04/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Multitude’, het nieuwe album van Stromae (36), is uit. De nieuwe plaat van de zanger bevat nummers over verdriet, zoals ‘L’Enfer’, waarin hij zingt over zijn duistere gedachten. Maar er zijn ook vrolijke nummers zoals ‘Santé’ of ‘C’est que du bonheur’, dat over de geneugten van het vaderschap gaat. Stromae en zijn echtgenote Coralie Barbier hebben namelijk ook een zoontje.
  [naar artikel]
 40. INTERVIEW. ‘Novastar’ Joost Zweegers brengt nieuwe plaat uit met als grote inspiratie zijn vrouw, zijn kinderen en de lockdown (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘The Best Is Yet To Come’ dacht Novastar-zanger Joost Zweegers (50), hij is dus nog lang niet van plan om te stoppen. Hij vertelt over zijn familie als grote bron van inspiratie, zijn vele tripjes naar Engeland, en zijn nieuwe album ‘Holler And Shout’ : “Artistieke mensen zijn zeer moeilijke mensen, gelukkig kan mijn vrouw daar goed mee om.”
  [naar artikel]
 41. Legendarische ‘redcap’ Johan uit ‘Het leven zoals het is: luchthaven’ is nu treinbegeleider: “Ik was opgebrand” (27/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met ‘Luchthaven 24/7' start vanavond een nieuwe realityreeks op de luchthaven van Zaventem. In de allereerste was Johan Van den Perre (58), ‘redcap Johan’, het onvolprezen uithangbord. “De VRT vroeg me nadien zelfs een programma te presenteren.”Met reden, want ook nu is hij nog heel bekend bij het publiek. “Zelfs nu krijg ik nog de vraag of ik ‘redcap Johan’ ben. Voor de grap heb ik een tijdje rondgelopen met een foto van mezelf in mijn broekzak en zei ik dat Johan mijn tweelingsbroer was.”
  [naar artikel]
 42. Bart Herman vertelt voor het eerst over alcoholverslaving: “Vrienden begonnen me te ontwijken” (27/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik voel me als herboren", zingt Bart Herman (63) op z'n nieuwe plaat ‘Volwassen en gestreken’ en dat mag u letterlijk nemen. Om mentale rust te vinden heeft de singer-songwriter de alcohol definitief uit z'n leven verbannen. In een openhartig interview vertelt de West-Vlaming er alles over, en blikt hij ook terug op andere gezondheidsproblemen. “Door m’n verslaving liepen meerdere relaties op de klippen.”
  [naar artikel]
 43. ‘Thuis’-actrice Vanya Wellens is alleenstaande moeder: “Mijn dochters zijn veel gelukkiger nu er geen spanningen meer in huis zijn” (17/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nu ‘Thuis’-actrice Vanya Wellens (42) verhuisd is naar haar eigen nieuwbouwwoning, kan ze eindelijk weer ademhalen. “Het financiële aspect heeft me slapeloze nachten bezorgd”, vertelt ze in een openhartig interview over bevriend zijn met de mama van je ex, een mogelijke nieuwe geliefde en geldzorgen. “Voor de start van de bouw ben ik met de producer van ‘Thuis’ gaan praten.”
  [naar artikel]
 44. Robbie Williams blikt terug op moeilijke periode: “M’n kinderen geven me een reden om te leven” (07/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Robbie Williams (48) staat al 25 jaar als solo-artiest op de planken en om die mijlpaal te vieren brengt hij vrijdag een nieuwe plaat uit. ‘XXV’ bevat zijn grootste hits heropgenomen met een orkest en aangevuld met enkele kersverse songs. In die laatste categorie hoort ‘Lost’, een lied over een gitzwarte periode in z'n leven, toen de zanger worstelde met een alcohol- en drugsverslaving. Een groot verschil met vandaag, zo vertelde hij in een exclusief gesprek aan onze reporter. “Ik ben gelukkig, en ik denk dat dat voor mij een mirakel is. Veel heeft te maken met m’n kinderen (Robbie heeft er vier, red.). Zij geven me een reden om te leven. Sinds ik papa ben, heb ik de luxe niet meer om mij te isoleren van m’n mentale verantwoordelijkheden.”
  [naar artikel]
 45. “Als het aan mij zou liggen, is mijn loon op het eind van de maand gegarandeerd op”: musicalacteur Jan Schepens openhartig over zijn geldzaken (14/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jan Schepens (51), die we kennen van zijn rollen in onder meer ‘40-45’ en ‘Daens’, laat in zijn portemonnee én zijn ziel kijken. Prijzen vergelijken en reclamefolders uitvlooien zijn niet aan de musicalacteur besteed, en echtgenote Katja Retsin moet dan ook regelmatig op de rem gaan staan. “Het gat in mijn hand heb ik van mijn mama geërfd.”
  [naar artikel]
 46. Gert Verhulst brengt ode aan zijn Ellen met nieuwe plaat: “Er was direct een soort aantrekkingskracht” (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Gert Verhulst (53) brengt op 10 september zijn eerste soloalbum ‘Zijn mooiste liedjes’ uit. De nummers zijn stuk voor stuk door Verhulst geschreven en zijn voor hem van grote emotionele waarde. Zoals het nummer ‘Zij’, dat niet alleen geïnspireerd is door ‘Het Huis Anubis’, maar ook een ode is aan zijn vrouw Ellen Callebout (43). In ‘De Telegraaf’ vertelt de Studio 100-baas openhartig hoe groot de liefde is.
  [naar artikel]
 47. Hoe Dieter Coppens en ‘Down The Road’ een match made in heaven werden: “Ik hield mijn hart vast bij de eerste uitzending” (12/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij is nu al de grote winnaar van het nieuwe tv-seizoen. Dieter Coppens (44) komt ondertussen zo’n twintig jaar op uw scherm, maar geen programma staat dichter bij hem dan ‘Down The Road’. “Door die mannen kon ik zonder aarzelen mezelf zijn”, vertelt de presentator, die binnenkort ook uit de kleren gaat in ‘For one night only’. “Mijn kinderen hadden er aanvankelijk wat problemen mee.”
  [naar artikel]
 48. Maarten Vancoillie interviewt Ryan Reynolds met dochter op schoot: “Het is ‘Breng je dochter naar het werk’-dag” (10/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse sciencefictionfilm ‘The Adam Project’ is vanaf vrijdag 11 maart te zien op Netflix. Qmusic-dj Maarten Vancoillie mocht naar aanleiding daarvan wereldster Ryan Reynolds interviewen. En dat deed hij met zijn dochter Pippa op schoot. “Sorry voor de baby, dit is niet mijn meest professionele interview”, verontschuldigde de dj zich. Maar gelukkig kon de acteur er wel mee lachen. “Wauw, het is ‘breng je dochter naar het werk’-dag!”.
  [naar artikel]
 49. Dochter Marina verkoopt kostuums van Eddy Wally in ‘Stukken van Mensen’: “Pa gaf mij van hierboven zijn goedkeuring” (22/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Net als wijlen Eddy Wally heeft zijn dochter Marina (64) een hart voor het goede doel. Dat blijkt deze week in ‘Stukken Van Mensen’, waar ze enkele kostuums van haar vader verkoopt. “Ik heb wel een paar traantjes weggepinkt”, vertelt ze over het proces. Maar over het algemeen zit ze weer goed in haar vel. Ze kan stilaan weer meer optreden en heeft zelfs een filmrol te pakken. “Maar ik ga nog elke zondag zijn graf en dat van mijn moeder bezoeken.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy