Restaurant Boury van chef Tim Boury in Roeselare krijgt een derde ster, restaurants Hof van Cleve in Kruisem en Zilte in Antwerpen mogen hun derde ster behouden. Zestien restaurants in België en Luxemburg mochten tijdens de uitreiking van de Michelingsterren dan weer hun eerste ster in ontvangst nemen, drie restaurants kregen er een tweede ster bij. Comme Chez Soi in Brussel moet een ster inleveren. [naar artikel]
België heeft drie nieuwe tweesterrenresturants in de Michelingids van 2018. Dat heeft Michelin bekendgemaakt. Het gaat over Tim Boury, van Boury in Roeselare, Michael Vrijmoed, van het Gentse Vrijmoed en La Source (Neerharen). “Deze chefs hebben veel aan maturiteit gewonnen”, zegt Michael Ellis van Michelin. “Ze bezitten het talent om hun stempel te drukken op […] [naar artikel]
Na restaurants Zilte en Hof van Cleve mag ook restaurant Boury in Roeselare zichzelf een driesterren restaurant noemen. Helemaal op het einde werd chef Tim Boury nog even het podium opgeroepen om zijn vest te komen ophalen. Drie restaurants kregen een tweede ster en zestien restaurants kregen ook een eerste Michelinster. [naar artikel]
De culinaire gids Michelin deelde maandag opnieuw sterren uit, met nieuwkomer Boury bij de club van drie. Voor het eerst verschijnt er geen betalende papieren gids. Michelin verdient nu geld aan hotels en restaurants, ‘wat de gids had gezworen nooit te doen’. [naar artikel]
Koning Peter Goossens (59) zwaait af, kroonprins Tim Boury (40) staat op. Na de drie sterren van Michelin heeft hij met 19/20 nu ook de hoogste score in de culinaire gids Gault&Millau. “Punten en sterren zorgen voor klanten. Maar dan moeten wij ervoor zorgen dat ze terugkomen”, klinkt het. Ontdek hier alle restaurants uit de gloednieuwe gids. [naar artikel]
Koning Peter Goossens (59) zwaait af, kroonprins Tim Boury (40) staat op. Na de drie sterren van Michelin heeft hij met 19/20 nu ook de hoogste score in de culinaire gids Gault&Millau. “Punten en sterren zorgen voor klanten. Maar dan moeten wij ervoor zorgen dat ze terugkomen”, klinkt het. Ontdek hier alle restaurants uit de gloednieuwe gids. [naar artikel]
Ons land telt vanaf vandaag niet twee maar drie restaurants met drie Michelinsterren: Hof van Cleve, Zilte en nu ook Boury in Roeselare. Zestien restaurants kregen ook hun eerste ster en drie restaurants mochten mogen zich vanaf nu een tweesterrenrestaurant noemen. Bekijk hier alle Michelinrestaurants van ons land. [naar artikel]
Na restaurants Zilte en Hof van Cleve mag ook restaurant Boury in Roeselare zichzelf een driesterren restaurant noemen. Helemaal op het einde werd chef Tim Boury nog even het podium opgeroepen om zijn vest te komen ophalen. Drie restaurants kregen een tweede ster en zestien restaurants kregen ook een eerste Michelinster. [naar artikel]
Ons land telt vanaf vandaag niet twee maar drie restaurants met drie Michelinsterren: Hof van Cleve, Zilte en nu ook Boury in Roeselare. Zestien restaurants kregen ook hun eerste ster en drie restaurants mochten mogen zich vanaf nu een tweesterrenrestaurant noemen. Bekijk hier alle Michelinrestaurants van ons land. [naar artikel]
België behoudt drie driesterrenrestaurants: Hof van Cleve in Kruisem, Zilte in Antwerpen en Boury in Roeselare. Dat kondigde Michelin aan tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Michelinsterren, een van de meest prestigieuze onderscheidingen in de internationale culinaire wereld. Zestien nieuwe zaken krijgen één ster, enkel Bozar Restaurant in Brussel mag vanaf nu bijkomend twee sterren achter zijn naam schrijven. [naar artikel]
Op dit moment beloont Michelin Belgische topchefs opnieuw met nieuwe sterren. Behouden Boury van chef Tim Boury en Zilte van chef Viki Geunes hun drie sterren? Krijgt Peter Goossens een eerste ster voor La Rigue? En zal Nick Bril ondanks de controverse op de uitreiking verschijnen? Je volgt het hier nu live op HLN. [naar artikel]
Ons land heeft er met Boury een derde driesterrenrestaurant bij. Dat bleek op de uitreiking van de Michelinsterren voor België en Luxemburg. Zilte in Antwerpen en het Hof van Cleve in Kruishoutem behouden hun drie sterren. [naar artikel]
Na een uitstel van drie maanden is het eindelijk zover: Michelin beloont vandaag de beste restaurants in België en Luxemburg met een ster. Behouden Zilte van chef Viki Geunes en het Hof van Cleve van Peter Goossens hun drie sterren? En welke nieuwe restaurants knallen in de prestigieuze lijst van Michelin? Je volgt het straks live om 12 uur op HLN. [naar artikel]
Op dit moment beloont Michelin Belgische topchefs opnieuw met nieuwe sterren. Behouden Boury van chef Tim Boury en Zilte van chef Viki Geunes hun drie sterren? Krijgt Peter Goossens een eerste ster voor La Rigue? En zal Nick Bril ondanks de controverse op de uitreiking verschijnen? Je volgt het hier nu live op HLN. [naar artikel]
Op dit moment beloont Michelin Belgische topchefs opnieuw met nieuwe sterren. Behouden Boury van chef Tim Boury en Zilte van chef Viki Geunes hun drie sterren? Krijgt Peter Goossens een eerste ster voor La Rigue? En zal Nick Bril ondanks de controverse op de uitreiking verschijnen? Je volgt het hier nu live op HLN. [naar artikel]
Vandaag is een hoogdag voor de gastronomische wereld in België en Luxemburg, zelfs nu alle restaurants al weken gesloten zijn. Michelin stelde deze ochtend zijn gids voor 2021 voor, en deelde dus ook de sterren uit waar zoveel chefs van dromen. Groot nieuws bovendien, want voor het eerst in jaren kreeg een nieuwe chef drie sterren. [naar artikel]
06:00 Ze leiden Boury. En misschien zijn chef Tim Boury, zijn vrouw Inge en zijn broer Ben zelf de drie sterren van Michelin. Gehoopt hadden ze het wel, toch was het nog een verrassing. En nu? ‘Een vierde s... [naar artikel]
Maandagmiddag zijn in Bergen naar jaarlijkse gewoonte de Michelinsterren uitgereikt voor beste restaurants. Nooit eerder telde ons land zoveel sterrenzaken als nu. Peter Goossens (Hof van Cleve), Viki Geunes (Zilte) als Tim Boury (Boury) behouden hun drie sterren, maar benieuwd wie er verder met sterren aan de haal ging? Ontdek het in onze interactieve kaart. [naar artikel]
Vandaag is een hoogdag voor de gastronomische wereld in België en Luxemburg, zelfs nu alle restaurants al weken gesloten zijn. Michelin stelde deze ochtend zijn gids voor 2021 voor, en deelde dus ook de sterren uit waar zo veel chefs van dromen. Groot nieuws bovendien, want voor het eerst in jaren kreeg een nieuwe chef drie sterren. [naar artikel]
Maandagmiddag is in het Koninklijk Theater van Bergen de nieuwe – digitale – gids van Michelin voorgesteld. Nooit eerder telde ons land zoveel sterrenzaken als nu, al blijft Limburg wel op zijn honger zitten. Er zijn geen nieuwe Limburgse sterrenzaken bijgekomen, maar we verliezen ook geen sterren. Een nieuwe driesterrenzaak kwam er ook niet, zowel Peter Goossens (Hof van Cleve), Viki Geunes (Zilte) als Tim Boury (Boury) behouden wel hun drie sterren. [naar artikel]
Vandaag is een hoogdag voor de gastronomische wereld in België en Luxemburg, zelfs nu alle restaurants al weken gesloten zijn. Michelin stelde deze ochtend zijn gids voor 2021 voor, en deelde dus ook de sterren uit waar zoveel chefs van dromen. Groot nieuws bovendien, want voor het eerst in jaren kreeg een nieuwe chef drie sterren. [naar artikel]
Vandaag is een hoogdag voor de gastronomische wereld in België en Luxemburg, zelfs nu alle restaurants al weken gesloten zijn. Michelin stelde deze ochtend zijn gids voor 2021 voor, en deelde dus ook de sterren uit waar zoveel chefs van dromen. Groot nieuws bovendien, want voor het eerst in jaren kreeg een nieuwe chef drie sterren. [naar artikel]
Alweer heeft ons land er een driesterrenrestaurant bij. Na het Antwerpse Zilte vorig jaar, kreeg nu ook Boury van Tim Boury (39) en zijn vrouw Inge Waeles (39) uit Roeselare de gastronomische opperkroon van Michelin. Opvallend: gastvrouw Inge is zelf kok van opleiding: “Ik heb vroeger nog in de keuken van Peter Goossens gewerkt.” [naar artikel]
Mathieu Vanneste van het Roeselaarse driesterrenrestaurant Boury werd door Michelin verkozen tot Sommelier van het Jaar. “Dit doet wel iets. Het is een mooie bekroning voor ons werk”, reageert hij. Boury behoudt zijn drie Michelinsterren en La Durée uit Izegem de twee sterren. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.