Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
16:15 uur

Rusland heeft steeds meer moeite om wisselstukken voor zijn vliegtuigen te vinden: nationale luchtvaart gaat gebukt onder westerse sancties

Express

22/06/2022 - 21:10

Verschillende Russische luchtvaartmaatschappijen zijn bijna niet meer in staat om hun vliegtuigen te onderhouden, als gevolg van westerse sancties aan het adres van Rusland.  Eind mei telde de Russische commerciële vloot 876 vliegtuigen, volgens gegevens van het adviesbureau Ascend by Cirium. De meeste van deze vliegtuigen zijn afkomstig van de fabrikanten Airbus of Boeing. Beiden […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. “Grootste diefstal van vliegtuigen in de geschiedenis van de luchtvaart” (29/03/2022 - Express)
  Europese sancties dwongen de verhuurders van vliegtuigen om recentelijk hun contracten met Russische vervoerders op te zeggen. Het blijkt voor deze bedrijven nu echter onmogelijk om hun vliegtuigen terug te krijgen uit Rusland. Russische luchtvaartmaatschappijen leasen zo’n 515 vliegtuigen, die in totaal ongeveer 10 miljard euro waard zijn. Het merendeel van de vliegtuigen wereldwijd is […]
  [naar artikel]
 2. Westerse sancties doen de Russische autosector pijn: ruim 50 procent minder verkochte wagens in 2022 (10/06/2022 - Express)
  Het westen wil met uiteenlopende sancties Rusland economisch op de knieën krijgen. De autosector aldaar gaat alvast gebukt onder de kwalijke gevolgen van de oorlog in Oekraïne. Het Ministerie van Industrie en Handel van de Russische Federatie verwacht dat de autoverkopen dit jaar met 50 procent zullen terugvallen. Sinds de start van de oorlog in […]
  [naar artikel]
 3. Wit-Rusland haalt uit naar nieuwe westerse sancties (10/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wit-Rusland heeft vandaag uitgehaald naar de nieuwe westerse sancties en zegt dat de betrokken landen het regime van president Aleksandr Loekasjenko, een bondgenoot van Rusland, omver willen werpen.
  [naar artikel]
 4. Hoe de olieprijzen de impact van westerse sancties tegen Rusland tenietdoen (25/04/2022 - Express)
  Het kredietbeoordelingsbureau Scope heeft het overschot op de lopende rekening van Rusland als gevolg van de stijgende energieprijzen bekendgemaakt: 58,2 miljard dollar in het eerste kwartaal. Dat bedrag stelt Rusland niet alleen in staat een faillissement te vermijden, maar zwakt ook de werking van de westerse sancties af. Het is nu bijna twee maanden geleden […]
  [naar artikel]
 5. De exodus uit het beloofde land (11/03/2022 - De Tijd)
  19:19 Europa en de VS zijn niet in oorlog met Rusland. Maar de inval van Rusland in Oekraïne en de daaropvolgende westerse sancties brengen westerse bedrijven die activiteiten hebben in Rusland, ooit voorge...
  [naar artikel]
 6. Poetin wint weer: Westerse sancties duwen Wit-Rusland alleen maar meer in de armen van Moskou (26/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Poetin wint weer: Westerse sancties duwen Wit-Rusland alleen maar meer in de armen van Moskou Zondag werd een passagiersvlucht van Ryanair, die onderweg was van Athene naar Vilnius, door de Wit-Russische autoriteiten omgeleid opdat activist en journalist Roman Protasevitsj zou kunnen worden gearresteerd. Het leidde tot verontwaardigde reacties in zowat heel de wereld. Behalve in Moskou, waar ze de heisa niet snapten. Voor de Wit-Russische dictator Loekasjenko is Rusland al […] Lees dit artikel: Poetin wint weer: Westerse sancties duwen Wit-Rusland alleen maar meer in de armen van Moskou
  [naar artikel]
 7. Spanningen Oekraïne: Moskou niet bezorgd over eventuele westerse sancties (13/02/2022 - Knack)
  Moskou 'geeft geen moer' om de gevolgen van westerse sancties in het geval dat Rusland Oekraïne zou binnenvallen. Dat heeft de ambassadeur van Rusland in Zweden, Viktor Tatarintsjev, aan de Zweedse krant Aftonbladet gezegd.
  [naar artikel]
 8. Poetin kan door sancties niet meer bij groot deel van zijn oorlogskas: Rusland is economisch steeds meer omsingeld (01/03/2022 - De Morgen)
  Door westerse sancties kan Rusland sinds maandag niet meer bij zo’n 40 procent van zijn oorlogskas van 570 miljard euro. Deskundigen vermoeden dat Poetin die mokerslag niet had zien aankomen. De Russische roebel verloor maandag 30 procent van zijn waarde.
  [naar artikel]
 9. Rusland steeds meer geïsoleerd door oorlog in Oekraïne: deze maatregelen hebben landen en organisaties al genomen (27/02/2022 - VRT NWS)
  De gewelddadige inval van Rusland in Oekraïne heeft meer en meer gevolgen voor Rusland zelf. Het land raakt stilaan internationaal geïsoleerd. Veel landen treffen vergaande financiële en economische sancties en ook op sportief vlak zijn er gevolgen. We lijsten hier op hoe vooral de westerse wereld Rusland de rug toekeert.
  [naar artikel]
 10. Westerse sancties helpen Russische wapenfabrikant (18/07/2017 - De Morgen)
  De Russische wapenfabrikant Kalasjnikov boekte vorig jaar een omzetstijging van liefst 123 procent. Dat ondanks de Westerse sancties tegen Rusland na de annexatie van de Krim en de inval in Oekraïne. Het iconische bedrijf is intussen meer dan het mythische AK-47.
  [naar artikel]
 11. Rusland kan Bitcoin gebruiken om Westerse sancties te omzeilen na invasie (26/02/2022 - Express)
  Russische troepen zetten donderdagochtend formeel voet op Oekraïense bodem in een van de meest gewaagde annexatiepogingen in de geschiedenis, waarmee een einde kwam aan de maandenlange speculaties over een invasie en een ton aan sancties van de NAVO en haar bondgenoten tegen Rusland werd ontketend. Nu cryptocurrencies steeds meer worden gezien als een alternatieve bescherming […]
  [naar artikel]
 12. Rusland begint met nucleaire oefeningen onder toeziend oog van president Vladimir Poetin (19/02/2022 - VRT NWS)
  Rusland is begonnen met de aangekondigde nucleaire oefeningen. Dat laat het Kremlin weten. Het gaat om het testen van strategische wapeninfrastructuur, met onder meer ballistische raketten. Intussen waarschuwen westerse leiders op de internationale Veiligheidsconferentie van München voor zware sancties als het Russische leger Oekraïne zou binnenvallen.
  [naar artikel]
 13. China wijst westerse sancties tegen Rusland af en dringt aan op dialoog (23/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  China heeft de westerse sancties tegen Rusland afgewezen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Beijing stelt dat sancties nooit de beste manier zijn om problemen op te lossen. Het land dringt erop aan dat de betrokken partijen in dialoog gaan. “Ze moeten daarbij kalm blijven en behoedzaam te werk gaan” in plaats van “olie op het vuur te gooien”.
  [naar artikel]
 14. Erdogan niet van plan tegen Moskou op te treden “op basis van aantijging” (28/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Turkije gaat geen maatregelen nemen tegen Rusland. Groot-Brittannië schrijft een gifgasaanval op een vroegere Russische dubbelspion toe aan Rusland, en daarop namen verschillende westerse landen, onder wie ook België, diplomatieke sancties tegen Rusland. Die sancties werden volgens Erdogan genomen “op basis van een aantijging”, citeren Turkse media woensdag Erdogan.
  [naar artikel]
 15. Rusland probeert exodus van buitenlandse investeerders te stoppen (01/03/2022 - Express)
  Nadat vele grote bedrijven, waaronder BP en TotalEnergies, hun Russische aandelen verkochten, roept Rusland een halt toe aan de exit van westerse bedrijven uit Russische investeringen. Dat heeft de Russische eerste minister Michail Misjoestin gezegd. De oorlog in Oekraïne heeft voor steeds hoger oplopende reeks sancties vanuit de westerse wereld tegen de Russische agressor gezorgd. […]
  [naar artikel]
 16. Limburg gebukt onder steeds meer en driestere home invasions (27/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Parket van Limburg staat voor een raadsel: in de provincie vinden steeds meer home invasions plaats. Maar wat nog opmerkelijker is: de inbraken vinden steeds vaker plaats op klaarlichte dag, en de inbrekers gaan veel driester te werk en zoeken de confrontatie met de inwoners bewust op.
  [naar artikel]
 17. Wit-Rusland beantwoordt nieuwe westerse sancties met eigen sancties (06/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wit-Rusland heeft de jongste sanctieronde van de internationale gemeenschap beantwoord met een eigen inreisverbod en invoerbeperkingen. Dat heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken in Minsk maandag aangekondigd.
  [naar artikel]
 18. Wit-Rusland beantwoordt nieuwe westerse sancties met eigen sancties (06/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wit-Rusland heeft de jongste sanctieronde van de internationale gemeenschap beantwoord met een eigen inreisverbod en invoerbeperkingen. Dat heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken in Minsk maandag aangekondigd.
  [naar artikel]
 19. Russische minister van Transport: “Rusland heeft zwaar te lijden onder westerse sancties” (23/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische minister van Transport Vitali Saveliev heeft toegegeven dat de sancties die het Westen tegen Rusland heeft getroffen wegens de oorlog in Oekraïne voor ernstige logistieke problemen zorgen. “De sancties die vandaag tegen Rusland gelden, hebben bijna de volledige logistiek in ons land kapotgemaakt, en we worden gedwongen om te zoeken naar nieuwe logistieke corridors”, zei de minister tijdens een bezoek aan de Russische stad Astrakhan.
  [naar artikel]
 20. Gevolg Westerse sancties: Rusland wil banden met India aanhalen (15/03/2022 - Express)
  Nu de dreiging van nieuwe westerse sancties tegen Rusland en zijn grondstoffen toeneemt – de Verenigde Staten hebben een embargo ingesteld voor Russische olie – probeert Moskou zijn betrekkingen met andere landen, waaronder India, te versterken. Dat meldt persagentschap Reuters. De een z’n dood is de ander z’n brood; een spreekwoord dat zeker van toepassing […]
  [naar artikel]
 21. Eerste trein westerse sancties moet 'Poetin pijn doen' (22/02/2022 - De Tijd)
  21:42 Europa en de westerse bondgenoten kondigden dinsdag een eerste reeks sancties af tegen de Russische agressie in Oekraïne. Tegenmaatregelen of een verdere militaire escalatie van Rusland kunnen de san...
  [naar artikel]
 22. EASA: “Veiligheid Russische luchtvaart komt steeds meer in gedrang” (16/06/2022 - Express)
  De veiligheid van de Russische luchtvaart gaat snel achteruit. Er worden immers vliegtuigen van fabrikanten uit het westen ingezet, zonder echter nog langer toegang te hebben voor reserveonderdelen. Ook het degelijk onderhoud van de toestellen komt zwaar in het gedrang. Dat heeft Patrick Ky, directeur van het European Aviation Safety Agency (Easa), gezegd. De problemen […]
  [naar artikel]
 23. Wat gebeurt er als twee vliegtuigen te dicht bij elkaar vliegen en wat zijn de sancties? (14/01/2017 - De Redactie)
  Om een eindoordeel op te maken over het incident met twee vliegtuigen boven Oost-Vlaanderen, is het volgens piloot Geert Vertongen belangrijk om te kijken naar de methodes die men in de luchtvaart gebruikt om botsingen te voorkomen. Een beknopte uitleg.
  [naar artikel]
 24. Westerse sancties doen pijn: Russen gaan zelfs op de vuist om pak suiker (23/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Ook in Rusland wordt gevochten: om suiker. Nu de westerse sancties beginnen te bijten, duiken er op sociale media beelden op van Russen die met elkaar op de vuist gaat om een zak suiker. Elders staan, alsof de Sovjettijd wordt herleefd, ellenlange rijen voor de kassa voor een basisproduct als boekweit, dat in veel Russische gerechten voorkomt.
  [naar artikel]
 25. Westerse sancties doen pijn: Russen gaan zelfs op de vuist om pak suiker (23/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ook in Rusland wordt gevochten: om suiker. Nu de westerse sancties beginnen te bijten, duiken er op sociale media beelden op van Russen die met elkaar op de vuist gaat om een zak suiker. Elders staan, alsof de Sovjettijd wordt herleefd, ellenlange rijen voor de kassa voor een basisproduct als boekweit, dat in veel Russische gerechten voorkomt.
  [naar artikel]
 26. Heeft de oorlog op aarde ook gevolgen in de ruimte? Rusland stopt samenwerking in ISS (02/04/2022 - Express)
  Nu het Westen en Rusland op aarde steeds verder van elkaar wegdrijven op het vlak van samenwerking en diplomatie, heeft dit ook zijn gevolgen aan boord van het International Space Station (ISS). De Russische kosmonauten weigeren namelijk nog langer samen te werken met hun westerse collega’s. Pas als de sancties tegen Rusland worden opgeheven, zullen […]
  [naar artikel]
 27. Poetin: “Westerse sancties lijken op een oorlogsverklaring” (05/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Russische president Vladimir Poetin zei dat de vele westerse sancties die in een reactie zijn afgekondigd tegen Rusland, op een oorlogsverklaring lijken. Hij waarschuwde ook dat al wie een no-flyzone boven Oekraïne willen afdwingen, automatisch deelneemt aan de oorlog.
  [naar artikel]
 28. Poetin: “Westerse sancties lijken op een oorlogsverklaring” (05/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Russische president Vladimir Poetin zei dat de vele westerse sancties die in een reactie zijn afgekondigd tegen Rusland, op een oorlogsverklaring lijken. Hij waarschuwde ook dat al wie een no-flyzone boven Oekraïne willen afdwingen, automatisch deelneemt aan de oorlog.
  [naar artikel]
 29. Spindoctor Poetin wil compensatie voor economische sancties en eist Alaska terug van de VS (17/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Oleg Matvejtsjev, Russisch parlementslid en spindoctor van Vladimir Poetin, heeft een verlanglijstje gemaakt met compensaties voor de westerse economische sancties tegen Rusland. Daarop staan onder meer de teruggave door de Amerikanen van Alaska en Fort Ross in Californië.
  [naar artikel]
 30. Westerse banken die Rusland verlaten bereid 10 miljard dollar te verliezen (07/05/2022 - Express)
  De Westerse banken die in Rusland werkzaam zijn, zetten gezamenlijk 10 miljard dollar opzij om hun verliezen te dekken wanneer ze het land verlaten. Dat bericht de Financial Times (FT). Steeds meer westerse banken plannen een volledige terugtrekking uit Rusland. Samen zouden ze er volgens berekeningen van de FT een krediet van 86 miljard dollar […]
  [naar artikel]
 31. Tot 34 westerse bedrijven blijven activiteiten in Rusland ongehinderd verderzetten (17/03/2022 - Express)
  Meer dan twee weken geleden voerde het Westen een eerste reeks sancties in die de Russische economie een doodsteek moeten leveren. Ondertussen hebben meer dan 400 bedrijven hun activiteiten in het land volledig stilgelegd, maar niet alle ondernemers gaan mee met de westerse sancties. Ondanks massale internationale druk blijven zo’n 34 bedrijven hun activiteiten ongehinderd […]
  [naar artikel]
 32. Wie zijn de Russische oligarchen en raken de westerse sancties hen? (03/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Steeds meer sancties worden ingesteld om Rusland te straffen voor de oorlog in Oekraïne. Zowel Europa als de Verenigde Staten hebben het op de zogenaamde oligarchen gemunt, rijke zakenmannen die nauwe banden hebben met het Kremlin en die daar vaak ook hun rijkdom hebben aan te danken. Maar wie zijn deze Russische oligarchen en waarom straffen we juist hen?
  [naar artikel]
 33. Roebel in vrije val, olieprijzen tot ruim 6 procent hoger (28/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische roebel heeft maandag als gevolg van de nieuwste financiële sancties tegen Rusland bijna 30 procent van zijn waarde verloren ten opzichte van de Amerikaanse dollar. De prijs van een vat West Texas Intermediate (WTI) ruwe olie is maandag dan weer met meer dan 6 procent gestegen en die van Brent ruwe olie met meer dan 5 procent. Handelaars maken zich steeds meer zorgen over een energiecrisis, na nieuwe westerse sancties tegen Moskou vanwege de invasie in Oekraïne.
  [naar artikel]
 34. Dreigt een “braindrain” voor Rusland? Experts verwachten dat het land innovatief gezien volledig tot stilstand zal komen (08/03/2022 - Express)
  Steeds meer geschoolde Russen ontvluchten het land uit angst voor een verdere escalatie van de oorlog met Oekraïne. Experts zeggen dat een Russische ‘braindrain’ van academische, financiële en technische werkers misschien wel het grootste probleem is voor het Poetin-regime.  Sinds de Russische inval in Oekraïne gaat het land gebukt onder een breed scala van sancties. […]
  [naar artikel]
 35. Oog om oog: Rusland straft VS met eigen sancties en uitzettingen (16/04/2021 - Express)
  Rusland zet tien Amerikaanse diplomaten het land uit en kondigt sancties af tegen acht hoge Amerikaanse functionarissen. Dat heeft het Russisch ministerie van buitenlandse zaken bekend gemaakt. Op de lijst van het Russische ministerie met Amerikaanse functionarissen die niet langer in het land welkom zijn, staan volgens het persbureau Reuters onder anderen FBI-directeur Christopher Wray, directeur nationale […] Lees dit artikel: Oog om oog: Rusland straft VS met eigen sancties en uitzettingen
  [naar artikel]
 36. “Rusland kan en zal cryptomunten niet gebruiken om westerse sancties te omzeilen” (02/03/2022 - Express)
  Verschillende hooggeplaatste mensen, waaronder de ECB-voorzitter Christine Lagarde, vrezen dat Rusland de cryptomunten zal gebruiken om de westerse sancties te omzeilen. Volgens experts zijn die zorgen volledig ongegrond. Lagarde riep het Europese parlement vorige week op om zo snel mogelijk de cryptoregelgeving MiCA goed te keuren. “Het is van cruciaal belang dat MiCA zo snel […]
  [naar artikel]
 37. “Als we luchtvaart niet aanpakken, zijn al onze groene inspanningen voor niets” (16/11/2018 - De Morgen)
  De luchtvaart staat onder druk om iets te doen aan de hoge CO2-uitstoot. Met schonere vliegtuigen, elektrisch vliegen of het gebruik van biobrandstof komen we er niet.
  [naar artikel]
 38. De luchtvaart is desastreus voor het klimaat. Hoe gaan we vliegen met minder CO2? (15/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De luchtvaart staat onder druk om iets te doen aan de hoge CO2-uitstoot. Met schonere vliegtuigen, elektrisch vliegen of het gebruik van...
  [naar artikel]
 39. Poetin meent dat Russische economie westerse sancties wel zal overleven, maar cijfers zien er dramatisch uit (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische president Vladimir Poetin is ervan overtuigd dat de economie van zijn land zich wel zal aanpassen aan de nieuwe situatie die ontstaan is door de invoering van de westerse sancties na de inval in Oekraïne. Meer nog: het zou de onafhankelijkheid van Rusland alleen maar vergroten. Cijfers en prognoses laten echter geen fraai toekomstbeeld zien.
  [naar artikel]
 40. Motorenbouwer Rolls-Royce zet in op uitstootvrije luchtvaart (20/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Motorenbouwer Rolls-Royce zet in op uitstootvrije luchtvaart Het Britse concern Rolls-Royce, constructeur van motoren voor vliegtuigen en schepen, wil tegen het midden van deze eeuw de uitstoot van broeikasgassen hebben geëlimineerd. Daarvoor zal de onderneming meer investeren in uitstootarme technologieën. Dat heeft Warren East, CEO van Rolls-Royce, gezegd. Op korte termijn zal volgens de topman gebruik worden gemaakt van aanpassingen die vliegtuigen […] Lees dit artikel: Motorenbouwer Rolls-Royce zet in op uitstootvrije luchtvaart
  [naar artikel]
 41. Poetin de slechterik en Europa de redders? Dat vinden ze lang niet overal: “Een vredesproject dat op oorlogspad is” (06/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het Westen wil Rusland een halt toeroepen met sancties, diplomatieke druk en vooral ook wapenleveringen aan Oekraïne. Maar grote delen van de wereld vinden helemaal niet dat Rusland aangepakt moet worden en laken de westerse hypocrisie. “Een vredesproject dat op oorlogspad is.”
  [naar artikel]
 42. Poetin de slechterik en Europa de redders? Dat vinden ze lang niet overal: “Een vredesproject dat op oorlogspad is” (06/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het Westen wil Rusland een halt toeroepen met sancties, diplomatieke druk en vooral ook wapenleveringen aan Oekraïne. Maar grote delen van de wereld vinden helemaal niet dat Rusland aangepakt moet worden en laken de westerse hypocrisie. “Een vredesproject dat op oorlogspad is.”
  [naar artikel]
 43. Poetins superjacht gaat op de vlucht voor sancties (09/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hoewel het nog voor herstellingswerken in Duitsland lag, moet het luxejacht van Poetin spoedig koers zetten richting Rusland. Poetin wil vermijden dat hij z’n ‘Graceful’ verliest bij westerse sancties in het Oekraïneconflict.
  [naar artikel]
 44. China verstevigt frontlinie tegen westerse sancties (10/06/2021 - De Tijd)
  18:04 China heeft zijn arsenaal aan sancties uitgebreid om het hoofd te bieden aan de westerse druk. Vooral buitenlandse bedrijven dreigen in de problemen te komen door de nieuwe wet.
  [naar artikel]
 45. Rusland sleutelt aan nationalisering van westerse bedrijven die aftocht blazen (10/03/2022 - De Tijd)
  11:43 Westerse bedrijven die aan de exodus uit Rusland deelnemen, dreigen door de overheid genationaliseerd te worden. Het Kremlin publiceerde een lijst met 59 namen, met daarop onder meer het olie- en gasc...
  [naar artikel]
 46. Het Westen waarschuwt met sancties tegen Rusland. Maar welke opties zijn er precies? (25/01/2022 - De Morgen)
  De EU waarschuwt Rusland voor ‘enorme consequenties’, de VS voor ‘economische gevolgen die Poetin nog nooit heeft gezien’. Terwijl Rusland het leger samenbrengt bij de Oekraïense grens, debatteert het Westen over economische en financiële sancties. Welke opties hebben westerse landen?
  [naar artikel]
 47. Nationale staking: ook bij havens, luchtvaart, politie en VRT leggen ze werk neer op 13 februari (01/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Steeds meer sectoren sluiten zich aan bij de nationale stakingsdag op 13 februari. Eerder schaarden de bonden van het openbaar vervoer en ­zeker één uit het onderwijs zich achter hun collega’s uit de privésector, uit solidariteit voor het afspringen van het loonakkoord. Ook bij de havens, luchtvaart politie en VRT sluiten ze zich nu aan.
  [naar artikel]
 48. Na westerse sancties: Russische oligarchen brengen zes luxejachten in veiligheid op Maldiven (08/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Russische oligarchen hebben zeker zes luxejachten in veiligheid gebracht op de Maldiven, omdat ze door nieuwe westerse sancties in beslag dreigden te worden genomen. Het zou onder meer gaan om een jacht van miljardair Andrey Melnichenko.
  [naar artikel]
 49. Rusland vaardigt sancties uit tegen VS (28/07/2017 - De Tijd)
  13:49 Rusland heeft diplomatieke sancties ingesteld tegen de Verenigde Staten. Het aantal Amerikaanse diplomaten in Rusland moet per 1 september omlaag en de VS mogen enkele gebouwen in Rusland niet meer ge...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy