Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
16:43 uur

Treinbegeleidster voelt zich bedreigd door jongeren in station Nekkerspoel, laat hen niet opstappen en dient klacht in

VRT NWS

23/06/2022 - 00:45

In het station Mechelen-Nekkerspoel heeft een treinbegeleidster van de NMBS een groep jongeren die naar Brussel wilde reizen, niet laten opstappen omdat ze zich bedreigd voelde. Ze zal klacht indienen bij de spoorwegpolitie. Het is niet duidelijk waarover die klacht precies gaat. De jongeren zijn met een volgende trein zonder problemen huiswaarts kunnen keren.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Treinbegeleidster laat groep van 200 jongeren niet opstappen in station Nekkerspoel omdat ze zich bedreigd voelt (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een treinbegeleidster van de NMBS heeft in het station Mechelen-Nekkerspoel een groep van zo’n 200 jongeren geweigerd op de trein naar Brussel omdat ze zich bedreigd voelde. Ze zal ook klacht indienen bij de spoorwegpolitie. Het gaat volgens de NMBS om “een geval van agressie”.
  [naar artikel]
 2. Treinbegeleider weigert jongeren toegang tot trein omdat ze zich bedreigd voelt (23/06/2022 - De Standaard)
  In het station Mechelen-Nekkerspoel vond woensdag een incident plaats waardoor de treinbegeleider van NMBS een groep jongeren de toegang tot de trein weigerde. De vrouw zegt dat ze zich bedreigd voelde, en zal klacht indienen bij de spoorwegpolitie. Dat meldt VRT NWS.
  [naar artikel]
 3. Treinbegeleider weigert 200 jongeren toegang tot trein in Mechelen nadat ze zich bedreigd voelt (23/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In het station Mechelen-Nekkerspoel vond woensdag een incident plaats waardoor de treinbegeleider van NMBS zo’n 200 jongeren de toegang tot de trein weigerde. De vrouw zegt dat ze zich bedreigd voelde, en zal klacht indienen bij de spoorwegpolitie. Dat meldt VRT NWS.
  [naar artikel]
 4. Treinbegeleider weigert jongeren toegang tot trein in Mechelen nadat ze zich bedreigd voelt, politie opent onderzoek (23/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  In het station Mechelen-Nekkerspoel vond woensdag een incident plaats waardoor de treinbegeleider van NMBS een groep jongeren de toegang tot de trein weigerde. De vrouw zegt dat ze zich bedreigd voelde, en zal klacht indienen bij de spoorwegpolitie. Dat meldt VRT NWS.
  [naar artikel]
 5. Treinbegeleidster overvallen in station van Quiévrain (01/09/2018 - Metro)
  Een treinbegeleidster is zaterdagochtend rond 07.45u overvallen in het station van Quiévrain, in de provincie Henegouwen. De dader bedreigde haar met een wapen en beroofde haar van het geld dat ze bij zich had. Dat meldt het parket van Bergen. De treinbestuurder trachtte zijn collega nog te hulp te komen. De gemaskerde dader sloeg daarop met de fiets op de vlucht in de richting van Hensies. bron: Belga Het bericht Treinbegeleidster overvallen in station van Quiévrain verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Jongeren gemolesteerd en beroofd in station Nekkerspoel: trio krijgt voorwaardelijke straf (19/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De correctionele rechtbank heeft drie jonge Mechelaars veroordeeld tot 37 maanden voorwaardelijke celstraf voor hun aandeel bij een uiterst brutale overval op twee jongeren in het station Mechelen-Nekkerspoel. Een kwartier lang werden de slachtoffers geslagen en geschopt en gedwongen om geld over te schrijven naar de rekening van één van de daders.
  [naar artikel]
 7. Treinbegeleidster overvallen in station van Quiévrain (02/09/2018 - VRT NWS)
  Een treinbegeleidster is zaterdagochtend rond 07.45u overvallen in het station van Quiévrain, in de provincie Henegouwen. De dader bedreigde haar met een wapen en beroofde haar van het geld dat ze bij zich had. Dat meldt het parket van Bergen.
  [naar artikel]
 8. Treinbegeleidster overvallen in station van Quiévrain (01/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een treinbegeleidster is vanochtend rond 07.45u overvallen in het station van Quiévrain, in de provincie Henegouwen.
  [naar artikel]
 9. Net na miljoeneninvestering in station Nekkerspoel sluit loket alweer (01/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Amper vijf maanden is het loket in het gerenoveerde station Mechelen-Nekkerspoel open, maar de NMBS zal het nog dit jaar opnieuw sluiten. De beslissing slaat de Mechelaars met verstomming, want de voorbije tien jaar investeerden de spoorwegen miljoenen belastinggeld in de aankoop en renovatie van het gebouw. “We geven het grotendeels in concessie”, laat de NMBS weten.
  [naar artikel]
 10. Steekpartij aan station Mechelen-Nekkerspoel (25/10/2021 - VRT NWS)
  Gisterenavond is aan het station Mechelen-Nekkerspoel een man neergestoken. Het tumult tussen verdachte en slachtoffer ontstond al op de trein. Het slachtoffer is een man van 28 uit Zaventem, hij is niet in levensgevaar. De verdachte vluchtte weg maar is wel geïdentificeerd.
  [naar artikel]
 11. Partijloze El Kaouakibi voelt zich slachtoffer van afrekening (11/02/2021 - De Standaard)
  Sihame El Kaouakibi voelt zich in de val gelokt door haar raad van bestuur en dient een klacht in. Ze stemt ook in met een tijdelijke schorsing als lid van Open VLD.
  [naar artikel]
 12. Omstaanders kunnen man tegenhouden die treinbegeleidster aanviel (16/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een 21-jarige man uit Olen heeft zaterdagavond een treinbegeleidster aangevallen op de trein in het station van Lier. Details van het voorval konden nog niet worden meegedeeld, maar volgens een reiziger zou de dader met een skateboard hebben uitgehaald. Iets wat zondag nog niet kon bevestigd worden door de politie.
  [naar artikel]
 13. Boswachter met de dood bedreigd: Agentschap Natuur en Bos dient klacht in  (13/12/2021 - VRT NWS)
  Het Agentschap Natuur en Bos dient klacht in nadat een van zijn Limburgse boswachters met de dood is bedreigd. De boswachter werkt in het gebied waar ook de wolven verblijven. De boswachter kreeg die doodsbedreigingen via telefoon en de anonieme beller gaf ook mee dat hij de boswachter wist wonen, weten de kranten van Het Mediahuis.
  [naar artikel]
 14. Getuige houdt Truiense dief tegen die treinbegeleidster berooft in station (26/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dankzij een dappere getuige is de dief gevat die het geld stal uit handen van een treinbegeleidster. De grijpdiefstal werd woensdagavond gepleegd in het station van Hasselt. Het slachtoffer viel en raakte gewond. De getuige hield de dader tegen tot de veiligheidsagenten van Securail het overnamen.
  [naar artikel]
 15. NMBS geschokt door nieuw geval van fysieke agressie op treinbegeleidster (27/11/2021 - De Standaard)
  In een trein in het station van Ottignies is een treinbegeleidster vrijdagavond het slachtoffer geworden van ernstige fysieke agressie. Dat meldt de NMBS.
  [naar artikel]
 16. Gerenoveerd station Nekkerspoel heropent rond jaarwisseling (24/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Meer dan twintig jaar na de sluiting moet het monumentale station Nekkerspoel in Mechelen rond de jaarwisseling eindelijk opnieuw de deuren openen. De restauratie en renovatie van het gebouw heeft dan net geen vier jaar geduurd.
  [naar artikel]
 17. Verdachte van steekpartij in station Mechelen-Nekkerspoel aangehouden (18/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale recherche van de politiezone Mechelen-Willebroek heeft twee verdachten opgepakt voor de steekpartij van eind oktober in het station Mechelen-Nekkerspoel. Eén van de verdachten is door de onderzoeksrechter aangehouden. Bij het incident raakte één persoon gewond.
  [naar artikel]
 18. Treinbegeleidster in Hoei aangevallen, NMBS tilt zwaar aan de feiten (18/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een treinbegeleidster van spoorwegmaatschappij NMBS is zondag omstreeks 22 uur fysiek aangevallen door een dronken passagier. De treinbegeleidster...
  [naar artikel]
 19. NMBS geschokt door nieuw geval van fysieke agressie op treinbegeleidster (27/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  In een trein in het station van Ottignies is een treinbegeleidster vrijdagavond het slachtoffer geworden van ernstige fysieke agressie. Spoorwegmaatschappij NMBS veroordeelt zaterdag in een mededeling het incident en hekelt de forse stijging van het aantal gevallen van agressie tegenover het spoorwegpersoneel.
  [naar artikel]
 20. NMBS geschokt door nieuw geval van fysieke agressie op treinbegeleidster (27/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  In een trein in het station van Ottignies is een treinbegeleidster vrijdagavond het slachtoffer geworden van ernstige fysieke agressie. Spoorwegmaatschappij NMBS veroordeelt zaterdag in een mededeling het incident en hekelt de forse stijging van het aantal gevallen van agressie tegenover het spoorwegpersoneel.
  [naar artikel]
 21. Getuige bij politieactie tegen transitmigranten dient klacht in tegen agenten (02/10/2018 - De Morgen)
  Een inwoner uit Hannuit filmde naar eigen zeggen de politiecontrole op een groep transitmigranten in het station van Landen, toen hij tegen de grond werd gewerkt door agenten. Hij dient klacht in tegen politiegeweld. "Hij probeerde de controle te hinderen en is gevallen", zegt de politie.
  [naar artikel]
 22. NMBS zit dicht bij akkoord voor nieuwe toekomst station Nekkerspoel (02/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Er is een nieuwe toekomst in zicht voor station Nekkerspoel in Mechelen. De NMBS geeft aan dicht bij een akkoord te zitten om een groot deel van het recent opgeknapte gebouw in concessie te geven. “Daarbij krijgt de monumentale wachtzaal geregeld een culturele invulling”, klinkt het bij het stadsbestuur.
  [naar artikel]
 23. Uitgeverij van Geronimo Stilton verhuist naar station Nekkerspoel (16/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Mechelen Kinderstad krijgt er in station Nekkerspoel een aantrekkingspool bij. Uitgeverij Baeckens, bekend van populaire kinder- en tienerboeken, zoals Geronimo Stilton en Warrior Cats, verhuist in april naar het gebouw. Met voorleesmomenten en belevingsexpo’s tovert de Mechelse uitgeverij de stationshal om tot een leesparadijs en een hotspot voor culturele activiteiten.
  [naar artikel]
 24. Politie zet Brusselse jongeren uit Blaarmeersen. Getuige dient klacht in voor ‘etnische zuivering’ (12/08/2020 - De Standaard)
  Twee groepen jongeren uit Brussel zijn door de politie uit de Blaarmeersen in Gent gezet. Ze respecteerden de coronaregels niet en waren agressief. Een omstander diende nadien klacht in tegen de politie. ‘Dit was een etnische zuivering met veel machtsvertoon.’
  [naar artikel]
 25. Politie zet Brusselse jongeren uit Blaarmeersen. Getuige dient klacht in voor “etnische zuivering” (12/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Twee groepen jongeren uit Brussel zijn door de politie uit sport- en recreatiepark Blaarmeersen gezet. Ze respecteerden de coronaregels niet en waren agressief. Een omstander diende nadien klacht in tegen de politie. “Dit was een etnische zuivering met veel machtsvertoon.”
  [naar artikel]
 26. NMBS vernieuwt plein voor station Nekkerspoel, maakt het veiliger voor fietsers en geeft ze meer parking (24/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een aannemer is vandaag begonnen met de vernieuwing van het plein voor station Nekkerspoel in Mechelen. Dat moet veiliger worden voor zwakke weggebruikers. Tegen eind mei beschikken fietsers er ook over een grote nieuwe overdekte parking. Auto’s krijgen minder ruimte en kunnen de parking voortaan niet meer bereiken via het Ontvoeringsplein.
  [naar artikel]
 27. Europarlementslid dient klacht in wegens racisme na hardhandige aanpak door Brusselse politie (17/06/2020 - De Morgen)
  Pierrette Herzberger-Fofana, een Duits Europarlementslid met Afrikaanse roots, dient klacht in tegen de politie van Brussel omdat ze hardhandig werd aangepakt. Een professor Mensenrechten was toevallig getuige en dient eveneens klacht in bij het Comité P. ‘Onze agenten hebben professioneel gehandeld’, zegt de betrokken zone.
  [naar artikel]
 28. Steekpartij op perron Mechelen-Nekkerspoel: “Eerst tumult ontstaan op de trein” (24/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op het perron van het station Nekkerspoel in Mechelen vond op zondagavond een steekpartij plaats. De politie kon de verdachte identificeren.
  [naar artikel]
 29. Treinbegeleidster in Hoei aangevallen (19/09/2018 - VRT NWS)
  Een treinbegeleidster van de spoorwegmaatschappij NMBS is zondag omstreeks 22 uur fysiek aangevallen door een dronken passagier. De treinbegeleidster slaagde erin de aanvaller uit de trein te verwijderen in Hoei. Dat heeft RTL dinsdag gemeld. De NMBS bevestigt dat er een intern onderzoek loopt, maar wil geen details geven over de aard van de agressie.
  [naar artikel]
 30. Nieuw geval van fysieke agressie op treinbegeleidster: dit jaar al meer dan 1.300 gevallen geregistreerd (27/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In een trein in het station van Ottignies is een treinbegeleidster vrijdagavond het slachtoffer geworden van ernstige fysieke agressie. Spoorwegmaatschappij NMBS veroordeelt het incident en hekelt de forse stijging van het aantal gevallen van agressie tegenover het spoorwegpersoneel.
  [naar artikel]
 31. Treinbegeleidster aangevallen door dronken passagier, NMBS tilt zwaar aan feiten (18/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een treinbegeleidster van spoorwegmaatschappij NMBS is zondag omstreeks 22 uur fysiek aangevallen door een dronken passagier. De treinbegeleidster slaagde erin de aanvaller uit de trein te verwijderen in Hoei. Dat heeft RTL dinsdag gemeld. De NMBS bevestigt dat er een intern onderzoek loopt, maar wil geen details geven over de aard van de agressie.
  [naar artikel]
 32. Politie zoekt man die treinbegeleidster probeerde te verkrachten in Hoei (18/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politie en het parket van Hoei zijn op zoek naar een man die op 16 september rond 23.10 uur geprobeerd heeft een treinbegeleidster te verkrachten op lijn 125 tussen Namen en Luik. De verdachte is in het station van Statte opgestapt, en heeft de trein weer verlaten in Hoei.
  [naar artikel]
 33. Politie moet ingrijpen bij sluiting op Blaarmeersen nadat buschauffeur zich bedreigd voelt (18/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het leek vandaag wel hoogzomer op de Blaarmeersen in Gent. Ondanks de drukte en het zwemverbod bleef het tijdens de dag relatief rustig. Maar tegen het sluitingsuur liep de spanning wel hoog op omdat zo'n tweehonderd jongeren gelijktijdig op een bus probeerden geraken. De politie stuurde extra patrouilles en begeleidde de bus naar het Sint-Pieters station.
  [naar artikel]
 34. Politie moet ingrijpen bij sluiting Blaarmeersen nadat buschauffeur zich bedreigd voelt (18/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het leek vandaag wel hoogzomer op de Blaarmeersen in Gent. Ondanks de drukte en het zwemverbod bleef het tijdens de dag relatief rustig. Maar tegen het sluitingsuur liep de spanning wel hoog op omdat zo'n tweehonderd jongeren gelijktijdig op een bus probeerden geraken. De politie stuurde extra patrouilles en begeleidde de bus naar het Sint-Pieters station.
  [naar artikel]
 35. Turkije dient overal klacht in, behalve in Den Haag (14/03/2017 - Knack)
  Turkije dient klacht in bij de VN, de OVSE, het Europese Mensenrechtenhof en de Raad van Europa over de schending van het Verdrag van Wenen door Nederland, maar niet bij het Internationaal Gerechtshof. Dat hof is immers in Den Haag gevestigd.
  [naar artikel]
 36. Treinbegeleidster in Hoei aangevallen (18/09/2018 - De Standaard)
  Een treinbegeleidster van spoorwegmaatschappij NMBS is zondag fysiek aangevallen door een dronken passagier. ‘Een intern onderzoek is geopend’, klinkt het.
  [naar artikel]
 37. Treinbegeleidster in Hoei aangevallen (18/09/2018 - De Standaard)
  Een treinbegeleidster van spoorwegmaatschappij NMBS is zondag fysiek aangevallen door een dronken passagier. ‘Een intern onderzoek is geopend’, klinkt het.
  [naar artikel]
 38. Belnet dient klacht in na aanval op netwerk (04/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Belnet dient klacht in na aanval op netwerk Het overheidsbedrijf Belnet dient een klacht in bij de Federal Computer Crime Unit, na de grootschalige aanval op zijn netwerk. Dat kondigt het dinsdagavond aan in een persbericht. De aanval lijkt sinds 18.00 uur af te zwakken. De DDoS-aanval begon dinsdag omstreeks 11.00 uur. Bij zo’n aanval wordt een netwerk met opzet verstoord om de […] Lees dit artikel: Belnet dient klacht in na aanval op netwerk
  [naar artikel]
 39. Van Dijck dient klachten in tegen P-magazine en betrokken journalist (24/07/2019 - De Standaard)
  Gewezen parlementsvoorzitter Kris Van Dijck (N-VA) heeft een klacht met burgerlijke partijstelling ingediend bij de onderzoeksrechter en een klacht bij de Raad voor de Journalistiek. Ook escorte Lynn dient een klacht in.
  [naar artikel]
 40. Een derde van de jongeren voelt zich medeverantwoordelijk voor de pandemie (21/12/2020 - Express)
  Jongeren zijn wel bang voor het coronavirus, maar houden zich niet altijd even goed aan de regels. En daar voelen... The post Een derde van de jongeren voelt zich medeverantwoordelijk voor de pandemie appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 41. 1 op 2 jongeren voelt zich verslaafd aan smartphone (07/12/2018 - Knack)
  De helft van de jongeren voelt zich verslaafd aan zijn smartphone. Dat blijkt vrijdag uit een enquête van de Onafhankelijke Ziekenfondsen bij 976 Belgische jongeren tussen 12 en 23 jaar over hun digitale welzijn.
  [naar artikel]
 42. Staatssecretaris dient klacht in tegen controversiële datingsite (26/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Brussels staatssecretaris voor Gelijke Kansen Bianca Debaets dient bij het parket een klacht in tegen de Noorse datingsite ‘Rich Meet Beautiful’. Die site lanceerde een promotiecampagne ‘Een studentenlening? Date een sugar daddy’ waarin men studentes wil koppelen aan bijvoorbeeld oudere, welgestelde zakenmannen. Debaets is “gechoqueerd” door de campagne. Ze dient niet alleen een klacht in, maar vraagt ook aan de Brusselse burgemeesters om de campagne op hun grondgebied te verbieden. De stad geeft daar navolging aan, bevestigt burgemeester Philippe Close.
  [naar artikel]
 43. Staatssecretaris dient klacht in tegen controversiële datingsite (26/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Brussels staatssecretaris voor Gelijke Kansen Bianca Debaets dient bij het parket een klacht in tegen de Noorse datingsite ‘Rich Meet Beautiful’. Die site lanceerde een promotiecampagne ‘Een studentenlening? Date een sugar daddy’ waarin men studentes wil koppelen aan bijvoorbeeld oudere, welgestelde zakenmannen. Debaets is “gechoqueerd” door de campagne. Ze dient niet alleen een klacht in, maar vraagt ook aan de Brusselse burgemeesters om de campagne op hun grondgebied te verbieden. De stad geeft daar navolging aan, bevestigt burgemeester Philippe Close.
  [naar artikel]
 44. ‘Brutaal’: EU-parlementslid dient klacht in wegens racisme tegen Brusselse politie na hardhandige aanpak (17/06/2020 - De Morgen)
  Pierrette Herzberger-Fofana, een Duits Europarlementslid met Afrikaanse roots, dient klacht in tegen de politie van Brussel omdat ze hardhandig werd aangepakt. Een professor Mensenrechten was toevallig getuige en dient eveneens klacht in bij het Comité P. ‘Onze agenten hebben professioneel gehandeld’, zegt de betrokken zone.
  [naar artikel]
 45. Geert Bourgeois: "Ik denk dat Israël zich op dit moment bedreigd voelt" (07/05/2018 - VRT NWS)
  Vlaams minister-president Geert Bourgeois heeft na de Palestijnse gebieden ook Israël bezocht. In Israël had hij contacten in het bedrijfsleven en gesprekken met de regering, vooral over Iran. Israël voelt zich bedreigd door Iran, dat nu ook troepen heeft in Syrië. 
  [naar artikel]
 46. Eric Gerets dient klacht in tegen ex-ploegmaat Bodart wegens “doodsbedreigingen” (11/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Eric Gerets (64) zit momenteel bij de politie van Grâce-Hollogne om een klacht in te dienen tegen zijn ex-ploegmaat Gilbert Bodart. De beschuldigingen van Gerets zijn niet mals: “Ik ben verschillende keren met de dood bedreigd door Bodart”, zegt Gerets.
  [naar artikel]
 47. "Make it look like an accident." Pascal Smet wordt bedreigd en dient klacht in (17/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels minister van Mobiliteit Pascal Smet (sp.a) gaat klacht indienen bij de politie tegen een vijftiental fysieke bedreigingen, waaronder...
  [naar artikel]
 48. EU-parlementslid dient klacht in wegens racisme tegen Brusselse politie: ‘Dit zou nooit gebeuren bij wit parlementslid’ (17/06/2020 - De Morgen)
  Pierrette Herzberger-Fofana, een Duits Europarlementslid met Afrikaanse roots, dient klacht in tegen de politie van Brussel omdat ze hardhandig werd aangepakt. Een professor Mensenrechten was toevallig getuige en dient eveneens klacht in bij het Comité P. ‘Onze agenten hebben professioneel gehandeld’, zegt de betrokken zone.
  [naar artikel]
 49. EU-parlementslid dient klacht in tegen Brusselse politie wegens racisme: ‘Dit zou nooit gebeuren bij wit parlementslid’ (17/06/2020 - De Morgen)
  Pierrette Herzberger-Fofana, een Duits Europarlementslid met Afrikaanse roots, dient klacht in tegen de politie van Brussel omdat ze hardhandig werd aangepakt. Een professor Mensenrechten was toevallig getuige en dient eveneens klacht in bij het Comité P. ‘Onze agenten hebben professioneel gehandeld’, zegt de betrokken zone.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy