Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
16:55 uur

“Mediamagnaat Rupert Murdoch en Jerry Hall gaan uit elkaar”

Het Laatste Nieuws

23/06/2022 - 01:35

Mediamagnaat Rupert Murdoch en actrice Jerry Hall gaan scheiden. Dat meldt de New York Times woensdag, onder aanhaling van twee bronnen die op de hoogte zijn van de zaak.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Rupert Murdoch en Jerry Hall gaan scheiden (22/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  De mediamagnaat en miljardair Rupert Murdoch (91) en zijn vrouw, actrice Jerry Hall (65), gaan scheiden. Dat meldt TheNew York Times.
  [naar artikel]
 2. BINNENKIJKEN. Jerry Hall & Rupert Murdoch trekken zich terug op het Engelse platteland (20/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Je bent nooit te oud om je leven een andere wending te geven. Dat bewijzen Jerry Hall (63), de ex van Mick Jagger, en haar man, mediamagnaat Rupert...
  [naar artikel]
 3. BINNENKIJKEN. Jerry Hall & Rupert Murdoch trekken zich terug in stulpje van 13 miljoen euro (20/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Je bent nooit te oud om je leven een andere wending te geven. Dat bewijzen Jerry Hall (63), de ex van Mick Jagger, en haar man, mediamagnaat Rupert...
  [naar artikel]
 4. Mediamagnaat Rupert Murdoch over strijd tegen nepnieuws: "Facebook zou betrouwbare nieuwsbronnen moeten betalen" (22/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens miljardair Rupert Murdoch wordt het tijd dat Facebook “betrouwbare” nieuwsbronnen een vergoeding geeft voor het nieuws dat ze publiceren op...
  [naar artikel]
 5. Rupert Murdoch richt zijn pijlen op Sanoma (11/04/2019 - De Morgen)
  Mediamagnaat Rupert Murdoch zou Sanoma (gedeeltelijk) willen overnemen. Ook de Belgische poot van het Finse mediabedrijf kan dit najaar in de etalage komen.
  [naar artikel]
 6. "Zoon van Rupert Murdoch wil Elon Musk opvolgen als voorzitter Tesla" (10/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  James Murdoch, zoon van mediamagnaat Rupert Murdoch, zit in de race om voorzitter te worden bij autobouwer Tesla. Dat vernam zakenkrant Financial...
  [naar artikel]
 7. James Murdoch, jongste zoon van mediamagnaat Rupert Murdoch, verlaat bedrijf wegens "redactioneel meningsverschil" (01/08/2020 - VRT NWS)
  De jongste zoon van Rupert Murdoch verlaat NewsCorp omdat hij zich niet kan vinden in strategische beslissingen, maar ook omdat de conservatieve toon van die media niet langer kan volgen. De vrouw van Murdoch Junior is een bevlogen klimaatactiviste.
  [naar artikel]
 8. Britse politie stort zich weer op “verkeerde” ontvoering en moord in familie Murdoch (11/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Britse politie trekt nieuwe elementen na in het onderzoek naar de ontvoering van en moord op Muriel McKay eind 1969. Zij was met de echtgenote van mediamagnaat Rupert Murdoch verward, haar lichaam werd nooit gevonden. Dat heeft Britse krant The Times, eigendom van Murdoch, dinsdag bericht.
  [naar artikel]
 9. Zoon van Fox News-eigenaar Murdoch wijst Trump-vriendelijke media met de vinger (18/01/2021 - Express)
  Volgens James Murdoch is de toxische sfeer in de Amerikaanse politiek deels toe te schrijven aan de desinformatie door rechtse netwerken als Fox News, dat behoort tot de mediagroep van zijn vader Rupert Murdoch. De in Australië geboren mediamagnaat Rupert Murdoch (89) is de oprichter van News Corporation, in de VS bekend van onder meer […] The post Zoon van Fox News-eigenaar Murdoch wijst Trump-vriendelijke media met de vinger appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 10. 'Murdoch jr. in race voor voorzitterschap Tesla' (10/10/2018 - Knack)
  James Murdoch, zoon van mediamagnaat Rupert Murdoch, is in de race om voorzitter te worden bij autobouwer Tesla. Dat schrijft zakenkrant Financial Times op basis van ingewijden.
  [naar artikel]
 11. Britse politie stort zich weer op "verkeerde" ontvoering en moord in familie mediamagnaat Murdoch (11/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse politie trekt nieuwe elementen na in het onderzoek naar de ontvoering van en moord op Muriel McKay eind 1969. Zij werd met de echtgenote van mediamagnaat Rupert Murdoch verward, haar lichaam werd nooit gevonden. Dat heeft Britse krant The Times, eigendom van Murdoch, bericht.
  [naar artikel]
 12. James Murdoch uit kritiek op zijn vaders mediabedrijven: “Stop met ontkennen klimaatcrisis” (15/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  James Murdoch, zoon van mediamagnaat Rupert Murdoch, heeft samen met zijn vrouw Kathryn flinke kritiek geuit op de nieuwsbedrijven van zijn vader....
  [naar artikel]
 13. Comcast daagt Murdoch uit in strijd om tv-zender Sky (25/04/2018 - De Tijd)
  13:55 De Amerikaanse kabelreus Comcast stapt definitief in de strijd om de Britse televisiezender Sky. Met een bod van van 22 miljard pond legt het mediamagnaat Rupert Murdoch het vuur aan de schenen.
  [naar artikel]
 14. Machtige Murdoch wil nog meer media (09/04/2019 - De Morgen)
  Rupert Murdoch heeft al enkele tientallen tv-zenders en productiehuizen, maar daar kunnen er volgens hem best nog wat bij. En dus legde hij tachtig miljoen dollar op tafel om grote concurrent Time Warner over te nemen. De deal zou de mediawereld overhoop gooien, alleen heeft Time Warner geen zin in Murdoch. De mediamagnaat is echter niet zinnens om snel op te geven.
  [naar artikel]
 15. Rupert Murdoch afgetroefd in strijd om Sky (27/02/2018 - De Tijd)
  09:10 Het Amerikaanse Comcast biedt 22 miljard Britse pond om Sky in te lijven. Dat is 16 procent meer dan het bod van Fox, dat eigendom is van Rupert Murdoch.
  [naar artikel]
 16. Recordaantal handtekeningen voor onderzoek naar Murdoch-media (30/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een Australische onlinepetitie die oproept tot een onderzoek naar het “monopolie” van mediamagnaat Rupert Murdoch, heeft ruim 410.000 handtekeningen verzameld. Daarmee is het de meest ondertekende petitie in de geschiedenis van het Australische parlement. Media die in het bezit zijn van Murdoch worden verweten ten gunste van de conservatieve Australische regering te berichten.
  [naar artikel]
 17. Recordaantal handtekeningen voor onderzoek naar Murdoch-imperium in Australië (30/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een Australische onlinepetitie die oproept tot een onderzoek naar het “monopolie” van mediamagnaat Rupert Murdoch, heeft ruim 410.000 handtekeningen opgehaald. Daarmee is het de meest ondertekende petitie in de geschiedenis van het Australische parlement. Media die in het bezit zijn van Murdoch zijn verweten ten gunste van de conservatieve Australische regering te berichten.
  [naar artikel]
 18. Rupert Murdoch liet tv-concurrenten hacken (05/04/2019 - De Morgen)
  News Corp, het mediabedrijf van Rupert Murdoch, is opnieuw in opspraak gekomen. Een speciale divisie zou concurrerende tv-zenders in Australië en Groot-Brittannië gehackt hebben.
  [naar artikel]
 19. Politieke druk op Rupert Murdoch neemt toe (14/04/2019 - De Morgen)
  De Britse politici voeren de druk op Rupert Murdoch op om zijn overnamebod op BSkyB in te trekken. Ondertussen blijft de aandelenkoers van News Corp dalen, morren de aandeelhouders en verkopen de Murdoch-kranten minder. Om de schade te beperken, kocht de mediatycoon een deel van zijn eigen aandelen terug.
  [naar artikel]
 20. Mediatycoon Rupert Murdoch jaagt op Formule 1 (10/04/2019 - De Morgen)
  Rupert Murdoch (80) heeft zijn zinnen gezet op Formula One. ‘De Formule 1 is niet te koop, tenzij voor een immens miljardenbod’, zegt baas Bernie Ecclestone.
  [naar artikel]
 21. Murdoch kreeg advies van Blair na afluisterschandaal (13/04/2019 - De Morgen)
  Rebekah Brooks, ex-hoofdredactrice van News of the World kreeg advies van haar boezemvriend Tony Blair na het afluisterschandaal. Brooks speelde dit door naar mediamagnaat Rupert Murdoch. 'Laat zelf een onderzoek uitvoeren, en neem slaappillen.'
  [naar artikel]
 22. Walt Disney koopt 21st Century Fox voor 52,4 miljard dollar (14/12/2017 - De Tijd)
  13:13 Het entertainmentbedrijf koopt de filmstudio's en de televisieproductietak van het concern van de mediamagnaat Rupert Murdoch.
  [naar artikel]
 23. Hoe groot is de macht van mediatycoon Rupert Murdoch echt? (03/05/2019 - Knack)
  Hoeveel macht hebben de media echt? In het geval van Rupert Murdoch is het antwoord eenvoudig: misschien wel meer dan goed is.
  [naar artikel]
 24. FBI waarschuwde schoonzoon Trump voor 'Chinese beïnvloeding' door ex-vrouw van Rupert Murdoch (16/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De schoonzoon van Donald Trump, Jared Kushner, is door de FBI gewaarschuwd voor de banden die de ex-vrouw van Rupert Murdoch, Wendi Deng Murdoch...
  [naar artikel]
 25. Rupert Murdoch stapt in hipsterbijbel 'Vice' (05/04/2019 - De Morgen)
  Vice Media, de multimediale groep achter het bekende undergroundblad Vice, heeft een aandeel van 5 procent verkocht aan 21st Century Fox. Mediatycoon Rupert Murdoch legt 70 miljoen dollar op tafel.
  [naar artikel]
 26. Gordon Brown beschuldigt Rupert Murdoch van leugens (12/04/2019 - De Morgen)
  De voormalige Britse premier Gordon Brown heeft media-magnaat Rupert Murdoch ervan beschuldigd dat die justitie van valse informatie voorzag. Dat zei hij tegenover een parlementaire onderzoekscommissie.
  [naar artikel]
 27. Murdoch junior wil News Corp uitbreiden (07/04/2019 - De Morgen)
  News Corp, het mega-mediabedrijf dat Rupert Murdoch uit de grond stampte moet nog groter worden. Dat is volgens James Murdoch, zoon van en operationeel directeur van het bedrijf, de enige mogelijkheid om de concurrentie aan te blijven gaan met bedrijven als Google, Apple en Telefonica.
  [naar artikel]
 28. Zestig Australische kranten tijdelijk niet meer op papier (01/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  News Corp, de grootste Australische krantengroep die in handen is van mediamagnaat Rupert Murdoch, heeft woensdag aangekondigd dat een zestigtal...
  [naar artikel]
 29. Jongste zoon mediatycoon Rupert Murdoch financiert strijd tegen fake news (05/03/2020 - De Tijd)
  17:02 James Murdoch, een zoon van de Australisch-Amerikaanse mediatycoon Rupert Murdoch, financiert bedrijven die fake news bestrijden. Hij gaat daarmee in tegen zijn conservatieve familie.
  [naar artikel]
 30. Kushner gewaarschuwd voor Chinese banden van ex-vrouw Rupert Murdoch (16/01/2018 - Knack)
  De schoonzoon van Donald Trump, Jared Kushner, is door de FBI gewaarschuwd voor de banden met het Chinese regime die de ex-vrouw van Rupert Murdoch, Wendi Deng Murdoch, zou kunnen hebben. Kushner had met haar een vriendschappelijke relatie, schrijft de Wall Street Journal.
  [naar artikel]
 31. Bedrijf van Rupert Murdoch schikt op laatste moment zaak over hacking telefoons (18/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Britse mediabedrijf News Corp van miljardair Rupert Murdoch heeft op het laatste moment een rechtszaak in Londen over het hacken van telefoons...
  [naar artikel]
 32. Rupert Murdoch ziet zoon James liever niet als zijn opvolger bij News Corp (11/04/2019 - De Morgen)
  Het afluisterschandaal binnen mediagroep News Corp lijkt de plannen van James Murdoch om zijn vader Rupert als topman van het bedrijf op te volgen definitief gefnuikt te hebben.
  [naar artikel]
 33. Assange neemt mediamagnaat Rupert Murdoch in het vizier (28/03/2019 - De Morgen)
  In hetzelfde interview zegt Assange dat de VS Bradley Manning gebruiken om een gerechtelijk dossier tegen hem op te bouwen. Manning is de soldaat die vastzit voor het lekken van informatie aan WikiLeaks.
  [naar artikel]
 34. Murdoch schudt media-imperium dooreen (10/04/2019 - De Morgen)
  De mediagroep van Rupert Murdoch, News Corp, maakt zich op voor de aangekondigde splitsing. De lucratieve tv-activitei-ten worden het hart van de entertainmentpoot. In de tweede poot, de uitgeverij, staan digitale leerprogram-ma's centraal. Kroonprins James Murdoch treedt meer op de voorgrond.
  [naar artikel]
 35. Murdoch stapt in virtual reality (13/07/2019 - De Tijd)
  19:38 James Murdoch, zoon en erfgenaam van mediatycoon Rupert, investeert 20 miljoen dollar in het Amerikaanse VR-bedrijf The Void.
  [naar artikel]
 36. Mediatycoon ligt van alle kanten onder vuur: is de wereld uitgekeken op Rupert Murdoch? (29/01/2021 - De Morgen)
  Dat Donald Trump Fox News als een baksteen liet vallen, was de zoveelste opdoffer voor Rupert Murdoch (89). Zijn rechts-conservatieve mediamachine News Corp heeft het de laatste tijd niet onder de markt, maar hij geeft niet op. ‘Ik ben nog niet klaar.’
  [naar artikel]
 37. Vernederend einde voor tabloid queen Rebekah Brooks (12/04/2019 - De Morgen)
  In het onderzoek naar de afluisterpraktijken bij de vroegere tabloid News of the World is Rebekah Brooks, vertrouwelinge van mediamagnaat Rupert Murdoch en vriendin van premier Cameron, opnieuw opgepakt.
  [naar artikel]
 38. Muiterij bij Murdoch (28/03/2019 - De Morgen)
  Rupert Murdoch is in hoogsteigen persoon de crisis bij de Britse tabloid The Sun komen bezweren. De redactie was er in opstand gekomen na de arrestaties van journalisten, die er kwamen na tips van een door de baas zelf opgerichte interne commissie. Maar Murdoch laat The Sun niet vallen. Integendeel zelfs, binnenkort komt er opnieuw een zondagskrant bij. Jan Debackere
  [naar artikel]
 39. Muiterij bij Murdoch (10/04/2019 - De Morgen)
  Rupert Murdoch is in hoogsteigen persoon de crisis bij de Britse tabloid The Sun komen bezweren. De redactie was er in opstand gekomen na de arrestaties van journalisten, die er kwamen na tips van een door de baas zelf opgerichte interne commissie. Maar Murdoch laat The Sun niet vallen. Integendeel zelfs, binnenkort komt er opnieuw een zondagskrant bij. Jan Debackere
  [naar artikel]
 40. Kushner gewaarschuwd voor Chinese banden van ex-vrouw Rupert Murdoch (16/01/2018 - Metro)
  De schoonzoon van Donald Trump, Jared Kushner, is door de FBI gewaarschuwd voor de banden met het Chinese regime die de ex-vrouw van Rupert Murdoch, Wendi Deng Murdoch, zou kunnen hebben. Kushner had met haar een vriendschappelijke relatie, schrijft de Wall Street Journal. Volgens de WSJ waarschuwde de FBI Jared Kushner begin vorig jaar dat Wendi Deng Murdoch haar relatie met hem en zijn vrouw Ivanka, de dochter van Donald Trump, zou kunnen gebruiken om de Chinese belangen in de VS te verdedigen. De krant citeert bronnen “dicht bij het onderzoek”, maar identificeert ze niet. De FBI was ook ongerust dat mevrouw Murdoch de relatie zou gebruiken om een project vooruit te helpen dat gefinancierd wordt door de Chinese regering. Het gaat om de bouw van een toren van bijna 25 meter in een Chinese tuin in een wijk in Washington, minder dan tien kilometer van het Capitool en het Witte Huis. De toren zou gebruikt kunnen worden voor surveillance, zei een van de anonieme bronnen van de WSJ. Wendi Deng trouwde in 1999 met mediamagnaat Rupert Murdoch, wiens groep onder meer tv-zender Fox New bezit, de zender die de president van de VS goed gezind is. In 2013 scheidden ze. De krant verduidelijkt dat de waarschuwing deel uitmaakte van de regelmatige briefings die Kushner ontvangt sinds hij raadgever werd van zijn schoonvader toen die een jaar geleden aantrad. De woordvoerder van Wendi Deng Murdoch, die geboren is in China maar de Amerikaanse nationaliteit heeft, zei aan de WSJ dat ze niet op de hoogte was van de bezorgheid van de FBI, noch van de projecten van de Chinese regering. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 41. 21st Century Fox koopt Britse televisiegroep Sky (09/12/2016 - De Tijd)
  23:28 Het Amerikaanse mediabedrijf 21st Century Fox van de 85-jarige mediamagnaat Rupert Murdoch koopt zijn Britse sectorgenoot Sky voor omgerekend 21,5 miljard euro.
  [naar artikel]
 42. Afluisterschandaal breidt zich uit naar kwaliteitskrant 'The Times' (13/04/2019 - De Morgen)
  De Londense politie onderzoekt of ook de kwaliteitskrant The Times e-mails heeft gehackt. Het onderzoek is een uitloper van het afluisterschandaal bij News of the World, net als The Times een krant die eigendom is van de Australische mediamagnaat Rupert Murdoch.
  [naar artikel]
 43. Het is officieel: baas van Fox News stapt op en wordt opgevolgd door Rupert Murdoch (22/07/2016 - Knack)
  Roger Ailes, oprichter en CEO van nieuwszender Fox News, stapt met onmiddellijke ingang op. Hij wordt opgevolgd door de 85-mediamogul Rupert Murdoch. Ailes verdwijnt nadat klacht was neergelegd wegens seksuele intimidatie.
  [naar artikel]
 44. Het is officieel: baas van Fox News stapt en wordt opgevolgd door Rupert Murdoch (21/07/2016 - Knack)
  Roger Ailes, oprichter en CEO van nieuwszender Fox News, stapt met onmiddellijke ingang op. Hij wordt opgevolgd door de 85-mediamogul Rupert Murdoch. Ailes verdwijnt nadat klacht was neergelegd wegens seksuele intimidatie.
  [naar artikel]
 45. Mediamogol Murdoch wil ook zender Sky kopen (06/04/2019 - De Morgen)
  Het bod van Rupert Murdoch en 21st Century Fox om de Britse betaalzender Sky volledig over te nemen, krijgt flink wat kritiek. Politici en belangengroepen willen dat de magnaat een fit and proper-test ondergaat.
  [naar artikel]
 46. Disney op het punt miljardendeal met 21st Century Fox af te sluiten (05/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Walt Disney is naar verluidt dicht bij een megadeal met 21st Century Fox. Volgens bronnen van de Amerikaanse nieuwszender CNBC staat het entertainmentbedrijf op het punt de filmstudio’s en de televisieproductietak van het concern van mediamagnaat Rupert Murdoch over te nemen.
  [naar artikel]
 47. Minister steunde mediabaas (13/04/2019 - De Morgen)
  News Corp, de mediagroep van Rupert Murdoch, stond in nauw contact met de Britse politiek toen het probeerde om BSkyB over te nemen (in 2010-'11). Dat bleek tijdens de ondervraging van James Murdoch.
  [naar artikel]
 48. Taartengooier Murdoch is activist, komiek en vaderfiguur (06/04/2019 - De Morgen)
  De man die Rupert Murdoch op een schuimtaart trakteerde, is een stand-upcomedian en lid van UK uncut, een groep activisten. Jonnie Marbles, ofte Jonathan May-Bowles, twitterde zijn actie live.
  [naar artikel]
 49. Murdoch haalt grof geschut boven om Sky in te lijven (11/07/2018 - De Tijd)
  08:34 De mediatycoon Rupert Murdoch biedt 24,5 miljard pond (27,7 miljard euro) voor de Britse commerciële televisiezender Sky. Hij troeft daarmee Comcast af. Sky is het bod genegen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy