Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
16:46 uur

Vivaldis Interim: “Belgische werknemer wil in eerste instantie een baan dichtbij huis”

Express

23/06/2022 - 06:59

Een baan dichtbij huis, werkzekerheid en een goede verdienste. Dat schuift de Belgische werknemer als belangrijkste prioriteiten voor zijn professionele activiteiten naar voor. Dit blijkt uit een studie van uitzendspecialist Vivaldis Interim bij duizend werkende Belgen en 350 bedrijven. De onderzoekers kwamen daarbij ook tot de vaststelling dat bijna de helft van de Belgische werknemers […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vivaldis Interim: “Grote meerderheid van Belgische ondernemingen is op zoek naar medewerkers” (25/06/2022 - Express)
  Er is momenteel aan jobopportuniteiten geen gebrek. Dat blijkt heel duidelijk uit het grote aantal Belgische kleine en middelgrote ondernemingen (KMO) dat op zoek is naar medewerkers. Dit is de boodschap van een studie van uitzendspecialist Vivaldis Interim, gebaseerd op een enquête bij duizend werkende Belgen en 350 bedrijven. Vooral jonge ondernemers blijken een grote […]
  [naar artikel]
 2. Moeder Vivaldis koopt specialist in project sourcing (31/05/2021 - De Tijd)
  17:48 Copus Group, de holding boven het uitzendbureau Vivaldis Interim, neemt Smart Solutions over. Het bedrijf heeft een leger experts in dienst die tijdelijke projecten kunnen trekken.
  [naar artikel]
 3. Telgen De Clerck in interimgroep Vivaldis (14/09/2016 - De Tijd)
  01:00 Het investeringsvehikel van Gregory en Anthony De Clerck, stapt in de uitzendgroep Vivaldis. Hoofdaandeelhouder Buysse & Partners blijft in het kapitaal. Dat vernam De Tijd.
  [naar artikel]
 4. Vergeet de flexibele arbeidsmarkt. De Belgische werknemer blijft liefst waar hij is (05/06/2019 - De Morgen)
  Een vaste baan zou in deze tijden van flexibiliteit en jobhoppen iets van het verleden zijn. In werkelijkheid blijkt dat nogal mee te vallen: de Belgische werknemer blijft het liefst waar hij is.
  [naar artikel]
 5. Na hun topprestaties op de Olympische Spelen hadden Thiam en co dit wel verdiend (25/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De voorbije maanden kreeg u in de aanloop naar de Olympische Spelen in Rio heel wat leuke filmpjes te zien van de Vivaldis Interim Challengers.
  [naar artikel]
 6. Eddy Demarez weer aan de slag: hoe kan je een gevallen collega laten terugkeren? “Op eerste dag samen in een cirkel gaan zitten” (30/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Begin augustus is Sporza-journalist Eddy Demarez (53) door de VRT op non-actief gezet na ongepaste uitspraken over de Belgische basketbalvrouwen. Vandaag is Demarez achter de schermen opnieuw aan de slag. Hoe breng je een gevallen werknemer terug in het team? “Niet zomaar droppen”, zegt arbeidsbemiddelaarster en leiderschapscoach Ingrid Larik. “Maar de terugkeer kan ook mislukken.”
  [naar artikel]
 7. Ontslag werknemer moet ongedaan worden gemaakt, omdat NMBS “tergend traag” te werk ging (06/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  De Raad van State schorst het ontslag van een NMBS-werknemer nadat zijn advocaat met succes had aangevoerd dat “het geen enkele werkgever toegelaten is dermate tergend traag te werk te gaan”. De man was ontslagen omdat hij tijdens de werkuren naar huis ging, waardoor een defecte trein niet tijdig kon worden gerepareerd.
  [naar artikel]
 8. Ontslag werknemer moet ongedaan worden gemaakt, omdat NMBS “tergend traag” te werk ging (06/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Raad van State schorst het ontslag van een NMBS-werknemer nadat zijn advocaat met succes had aangevoerd dat “het geen enkele werkgever toegelaten is dermate tergend traag te werk te gaan”. De man was ontslagen omdat hij tijdens de werkuren naar huis ging, waardoor een defecte trein niet tijdig kon worden gerepareerd.
  [naar artikel]
 9. Belgische werknemer wil in de eerste plaats ‘loon naar werken’ (24/10/2019 - De Morgen)
  Meer dan de helft van de Belgische werknemers vindt loon de belangrijkste parameter bij het zoeken naar een nieuwe job. Dat blijkt uit onderzoek van de vacaturesite Indeed. Opvallend: we wisselen liever van baan dan dat we zelf opslag moeten vragen.
  [naar artikel]
 10. Max Verstappen vormt samen met “oude maar snelle” Fernando Alonso voorste startrij in GP van Canada: “Het is mooi om dit met hem te delen” (19/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ze wisselden in 2015, het debuutjaar van Max Verstappen in de Formule 1, al helmen uit. En het was Fernando Alonso die het vorig jaar nog opnam voor zijn Nederlands-Belgische collega toen de strijd met Lewis Hamilton ook naast de baan wat ontspoorde. Zondag (20u Belgische tijd) staan ze in Canada samen op de eerste startrij.
  [naar artikel]
 11. Dieter Coppens opent restaurant met mensen met jongdementie: “Na de opnames in tranen naar huis” (16/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Samen met acht mensen die lijden aan jongdementie opent Dieter Coppens (44) vanavond ‘Restaurant Misverstand’. Een hoopvolle en deugddoende onderneming, maar ook eentje die onder de huid kroop. “Soms reed ik na de opnames in tranen naar huis”, vertelt de presentator bij wie dementie ook in de familie voorkomt. “Ik vergeet geregeld dingen en door alles van nu van zo dichtbij mee te maken vraag ik me weleens af of het de ziekte is.”
  [naar artikel]
 12. Na beschadigen van ISS, hebben de Russen een Chinese satelliet vernield: “De eerste grote botsing in een baan om de aarde in 10 jaar” (23/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Na beschadigen van ISS, hebben de Russen een Chinese satelliet vernield: “De eerste grote botsing in een baan om de aarde in 10 jaar” Eind juli heeft een Russische laboratoriummodule die aan het ISS moest koppelen, het ruimtestation per ongeluk beschadigd. Een stuk van een Russische raket is in botsing gekomen met een Chinese satelliet. De schade is aanzienlijk. Op 22 maart onthulde Space Force van de Verenigde Staten dat de Chinese militaire satelliet Yunhai 1-02, die anderhalf jaar […] Lees dit artikel: Na beschadigen van ISS, hebben de Russen een Chinese satelliet vernield: “De eerste grote botsing in een baan om de aarde in 10 jaar”
  [naar artikel]
 13. Werknemer van Breese firma krijgt het aan de stok met baas: “Vinger moet misschien geamputeerd” (14/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Tongerse procureur eist een celstraf van 2 jaar met uitstel voor een werknemer van een Breese firma nadat hij tijdens een ruzie de vinger van zijn baas brak. “Ze denken aan amputeren”, klonk het.
  [naar artikel]
 14. Waar eet... actrice Janine Bischops? “Hier is het zo lekker dat ik er zelfs al twee keer op één dag ben gaan eten” (10/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ben een volleerde keukenprinses”, zegt ‘Familie’-actrice Janine Bischops (80). “Thuis maak ik het liefst dagelijkse kost, maar op restaurant geniet ik bij voorkeur van de wereldkeuken. Zo heb ik het gevoel dat ik dichtbij huis toch op vakantie ben.” Voor ons tipt Janine haar favoriete eetadresjes in het Antwerpse én het buitenland.
  [naar artikel]
 15. NMBS-werknemer klaagt aan: “Immens personeelstekort door jarenlange aanwerveringsstop” (21/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de komende zomermaanden kan het spoorpersoneel geen dagje vrij meer aanvragen door personeelstekort. “Maar hierdoor vallen net nog meer mensen uit: ziek of doodop”, zegt een NMBS-werknemer, die dit wijt aan een jarenlange aanwervingsstop bij de spoorwegen.
  [naar artikel]
 16. Als de dochter van Kim Kardashian boos is, zegt ze dat hun huis (met Belgische link) lelijk is: “Best gemeen, want ik houd ervan” (13/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  North West, de achtjarige dochter van Kim Kardashian en Kanye West, is geen fan van het familiale huis in Calabasas (nabij Los Angeles). Of toch niet (telkens) als ze kwaad is. “Wie leeft er nu zo?”, vraagt ze dan elke keer. Detail: de woning werd ingericht door de Belgische interieurontwerper en kunsthandelaar Axel Vervoordt.
  [naar artikel]
 17. Fietser klaagt gebrekkig noodfietspad aan op Grote Baan: “Levensgevaarlijk” (25/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Wat een zootje, ik hoop dat ik hier levend uit geraak.” Een fietser maakte een filmpje van het tijdelijk smalle fietspad langs de Grote Baan in Houthalen-Helchteren dat fietsers kunnen gebruiken tijdens de werkzaamheden voor de aanleg van nieuwe fietspaden.
  [naar artikel]
 18. Voltijdse werknemer verdient gemiddeld 3.445 euro bruto per maand (22/09/2017 - De Tijd)
  14:07 Een werknemer met een voltijdse baan verdiende in 2015 ongeveer 1 procent meer dan in 2014.
  [naar artikel]
 19. Remco Evenepoel pakt eerste Belgische titel zonder drinken: “Ik was helemaal uitgedroogd” (23/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Remco Evenepoel pakte in Gavere zijn eerste Belgische tijdrittitel bij de profs en was daar heel blij mee. “Het is eindelijk gelukt.”
  [naar artikel]
 20. Vakbonden: “Geen enkele 3M-werknemer mag loonverlies lijden door sluiting” (30/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De vakbonden willen dat de directie van 3M samenzit met de Vlaamse overheid en volledige transparantie geeft over de uitstoot van schadelijke stoffen. “We willen ook dat geen enkele werknemer door deze gedeeltelijke stillegging loonverlies lijdt”, zegt Levi Sollie, secretaris van de socialistische vakbond ABVV.
  [naar artikel]
 21. Werknemer van Google had gesprekken met computerprogramma: “Het is zelfbewust en heeft begrip van een achtjarige” (13/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een computerprogramma van Google is zelfbewust geworden. Dat beweert althans een werknemer van Google, die uitvoerige gesprekken voerde met LaMDA en daaruit besluit dat het programma “het begrip van een zeven of achtjarig kind” heeft. Google is het echter niet eens met die inschatting, en zette de man op non-actief.
  [naar artikel]
 22. Omikron zorgt voor piek in uitzendsector: geen interim meer te vinden (27/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De hele pandemie al zorgen corona en de quarantaines voor een extra vraag naar interims. Nu de omikronbesmettingen door het dak gaan, staan in zorg gespecialiseerde kantoren als eerste op ontploffen. Maar ook elders is men op creatieve oplossingen aangewezen, omdat er geen interim meer te vinden is. “Het moet nu maar eventjes met minder volk.”
  [naar artikel]
 23. Seppe Nobels staat door ‘Restaurant Misverstand’ anders in het leven: “Ik ben vaak in tranen naar huis gereden” (13/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Leef alsof het je laatste dag is, en wees dankbaar voor de dagen die je nog krijgt.” Voortaan is dit ook het credo van Seppe Nobels (39). De topchef heeft al vele watertjes doorzwommen, maar ‘Restaurant Misverstand’ heeft een diepe indruk op hem gemaakt. Ook omdat hij de ziekte Alzheimer ook van dichtbij heeft meegemaakt. “Over futiliteiten kan ik me écht niet meer druk maken.”
  [naar artikel]
 24. Ralf Rangnick voorgesteld als nieuwe interim-coach van Manchester United: “Wil eerst iets doen aan aantal tegengoals” (03/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ralf Rangnick (63) is vrijdagochtend voorgesteld bij Manchester United als interim-trainer. Normaal gezien zou hij op het einde van het seizoen sportief adviseur worden, maar de Duitser sloot niet uit dat hij zijn functie van interim-coach langer houdt. Rangnick bekende ook dat hij eerder dit jaar al eenzelfde voorstel had gekregen van Chelsea.
  [naar artikel]
 25. VIDEO. Iedereen CEO bij Antwerps bedrijf...voor één dag (06/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  CEO zijn voor één dag. Dat is het experiment dat het Antwerps interim-bureau Vivaldis sinds donderdag uitvoert. Alle 180 medewerkers gaan de uitdaging aan. Gedurende één dag moeten ze het bedrijf leiden en voorstellen indienen om de onderneming vooruit te helpen. Met dit project wil de echte CEO, Tom Van den Heuvel, de medewerkers meer inspraak en verantwoordelijkheid geven om zo de klassieke organisatie van het bedrijf te doorbreken.
  [naar artikel]
 26. Poetsvrouw Kim heeft zelf een poetsvrouw: “Het is goedkoper om niet zélf mijn huis te poetsen” (24/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks het grote tekort aan huishoudhulpen, hebben steeds meer poetsmannen- en vrouwen er zélf eentje in huis. Zo komt Petra (35) vier uur per week poetsen bij haar collega Kim (35), terwijl Kim kuist bij een andere klant. “Na een lange werkdag kom ik ook graag in een proper huis thuis”, zegt Kim, “ik win ook 3,8 euro bruto per uur door ondertussen niet mijn eigen huis maar andermans huis te poetsen.”
  [naar artikel]
 27. Iconisch “huis van de hoop” verliest nu toch strijd tegen lavastroom op La Palma (29/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het huis dat aan de enorme lavastroom na de vulkaanuitbarsting op La Palma wist te ontsnappen, is nu toch verwoest. Dat meldt de fotograaf die het beeld van “het huis van de hoop” had gemaakt. “We zullen een nieuw teken van hoop moeten zoeken.”
  [naar artikel]
 28. Iconisch “huis van de hoop” verliest nu toch strijd tegen lavastroom op La Palma (29/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het huis dat aan de enorme lavastroom na de vulkaanuitbarsting op La Palma wist te ontsnappen, is nu toch verwoest. Dat meldt de fotograaf die het beeld van “het huis van de hoop” had gemaakt. “We zullen een nieuw teken van hoop moeten zoeken.”
  [naar artikel]
 29. Jos Verstappen sneert naar ‘opportunistische’ Belgische media: “Plots is Max ook een Belg” (13/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Max Verstappen is een Nederlands-Belgisch autocoureur.” Dat valt althans te lezen in de eerste lijn van zijn Wikipedia-pagina. En toch draait vader Jos Verstappen eens met de ogen nu de Belgische media hem steeds meer als Belg aanzien. “Ik vind dat nogal zwak.”
  [naar artikel]
 30. In geen enkel buurland blijven werknemers zo lang in dezelfde job: “Velen zitten gevangen in gouden kooi” (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens Eurostat omschrijft 67 procent van de Belgen hun tevredenheid met hun job als “redelijk”. Toch veranderen ze niet zomaar van baan. Hoe komt dit? Specialisten verwijzen vaak naar de “gouden kooi”: zo stijgen onze lonen sterk met onze anciënniteit, doen we aan pensioenopbouw en hebben we veel vakantiedagen. “We vinden onze job misschien niet geweldig, maar springen naar een andere baan zou ons heel wat doen verliezen”, zegt Stijn Baert. De werkexpert geeft advies hoe je uit deze kooi kan breken.
  [naar artikel]
 31. Mata, de man die alles speelt en steeds dezelfde bleef: “Clinton is nóóit moe en lacht altijd” (30/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Welcome to my Jungle’. Zélfs tegen Deinze speelde Clinton Mata (28), die dit seizoen slechts 2 minuten miste, met de glimlach. Of hoe de onvermoeibare Angolees op en naast het veld de energieleverancier van Club Brugge is: “Elke ondernemer wil Clinton als eerste werknemer in zijn bedrijf”, klinkt het in zijn vriendenkring”.
  [naar artikel]
 32. ‘Hangry’ klant steekt werknemer van pizzeria in been omdat hij niet binnen de vijf minuten pizza kan krijgen: “Ik ben voor m’n baas gesprongen” (08/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Hij zou te lang op zijn pizza moeten wachten. En daarom trok een 24-jarige jongeman met een mes naar pizzeria Pizza King in Oostende waar hij even voordien wou bestellen. Een werknemer kreeg er drie messteken in zijn been. “Hij beledigde ons en kwam daarna met een mes naar de zaak”, vertelt de jongeman.
  [naar artikel]
 33. Ellien (36) was als eerste ter plaatse nadat zusjes werden aangereden door truck: “Ik vertrouw geen enkel verkeerslicht meer, maar blijf wél fietsen” (31/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik zit met een angstgevoel, maar op 1 september breng ik mijn dochtertjes met de fiets naar de crèche en de kleuterschool.” Elien Stinissen (36) zag vorige week van dichtbij hoe twee zusjes werden doodgereden op het kruispunt van de Lange Leemstraat en is nog steeds aangedaan. Maar ook boos omdat schepen van Mobiliteit Koen Kennis “zijn verantwoordelijkheid niet opneemt.”
  [naar artikel]
 34. Robin Ramaekers vanuit Islamabad: “Onderhandelingen gaande met Turkije en Qatar om luchthaven Kaboel over te nemen” (30/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikanen hebben nog tot morgen de leiding op de luchthaven van Kaboel. “In eerste instantie zijn het de taliban die de luchthaven opnieuw in handen zullen krijgen”, zegt onze reporter Robin Ramaekers vanuit Islamabad in Pakistan. “Maar er wordt al dagen onderhandeld met onder andere Turkije en Qatar om de luchthaven mee te gaan besturen en beveiligen.”
  [naar artikel]
 35. REACTIES. Teleurstelling groot bij Anderlecht: “Het laatste halfuur waren ze helemaal KO, we konden de genadeslag niet geven” (18/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht was er dichtbij, maar in de strafschoppenreeks moest het dan toch het onderspit delven tegen AA Gent. Geen Croky Cup en dus ook geen eerste prijs in vijf jaar voor paars-wit. “Hier kunnen we veel uit leren”, zegt kapitein Hendrik Van Crombrugge.
  [naar artikel]
 36. Sportspress maakt genomineerden bekend voor Sportman en Sportvrouw van het Jaar (29/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op zondag 19 december zal Sportspress.be (de Belgische Beroepsbond van Sportjournalisten) bekendmaken wie is verkozen tot “Sportman”, “Sportvrouw”, “Belofte”, “Ploeg”, “Coach” en “Paralympiër” van het Jaar.
  [naar artikel]
 37. Jonge moeder Ellien (36) was als eerste ter plaatse nadat zusjes werden aangereden door truck: “Ik vertrouw geen enkel verkeerslicht meer, maar blijf wél fietsen” (31/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik zit met een angstgevoel, maar op 1 september breng ik mijn dochtertjes met de fiets naar de crèche en de kleuterschool.” Elien Stinissen (36) zag vorige week van dichtbij hoe twee zusjes werden doodgereden op het kruispunt van de Lange Leemstraat en is nog steeds aangedaan. Maar ook boos omdat schepen van Mobiliteit Koen Kennis “zijn verantwoordelijkheid niet opneemt.”
  [naar artikel]
 38. De Belg die voor landgenoten 1 eurohuisjes regelt in Italië: “Alles stond hier nog. Enkel het lijk was weggehaald”” (10/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  De laatste vier jaar kochten 84 Belgen in Acquaviva een huis voor 1 of enkele duizenden euro’s. In sommige straten zijn er zelfs kleine Belgische wijkjes, waar ze huis aan huis naast elkaar wonen. Vrijwel iedereen kocht met de hulp van Flavio Cioffi, een flamboyante autohandelaar uit Wallonië die van bijna élk huis in het dorp weet wie er woont en hoeveel er betaald werd. “Sommigen vragen nog 9.000 euro voor een krot, maar zo werkt het niet: ik bepaal hier de prijzen van de huizen.”
  [naar artikel]
 39. Jobs, jobs, jobs maken Belgische werknemer gemiddeld 11 maanden jonger (25/10/2019 - VRT NWS)
  De Belgische werknemer is gemiddeld 41,4 jaar oud. Dat blijkt uit cijfers die dienstenleverancier Acerta verzamelde op basis van een steekproef bij 250.000 werknemers. De werknemer is jonger geworden en dat is een ommekeer in vergelijking met een paar jaar geleden. In 2018, het jaar van de steekproef, was de gemiddelde werknemer 11 maanden jonger dan het jaar daarvoor. Jobcreatie is de verklaring.
  [naar artikel]
 40. Straks kan overheid je berichten sturen via ‘Belgische WhatsApp’: wat zijn de voordelen en waarvoor zal het worden gebruikt? (11/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  Als alles goed gaat, kan je vanaf eind deze maand een app downloaden waarmee de overheid jou “boodschappen van algemeen nut” kan sturen. Het gaat om een soort van ‘Belgische WhatsApp’ die in eerste instantie om Covid-berichtgeving zal draaien, maar later eventueel nog uitgebreid kan worden naar andere sectoren.
  [naar artikel]
 41. Lof uit eigen rangen voor de Belgische scheidsrechters: “Er is een positieve evolutie bezig” (17/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bertrand Layec, technisch directeur van het scheidsrechtersdepartement van de Belgische voetbalbond (RBFA), is “tevreden over zijn groep” die zich “in een interessante dynamiek” bevindt. “Er is een positieve evolutie bezig”, zo zei de Fransman woensdag na afloop van een vergadering in het nieuwe bondsgebouw in Tubeke.
  [naar artikel]
 42. Personeel Makro Eke legt het werk neer: “De bom is gebarsten” (21/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De medewerkers van de Makro-supermarkt in Eke (Nazareth) hebben vrijdagochtend spontaan het werk neergelegd. De aanleiding voor de stakingsactie zijn de geruchten over een eventuele verkoop van de Belgische Makro- en Metro-filialen door het Duitse moederbedrijf. “Er is al jaren onzekerheid en ook nu geeft de directie ons geen enkele duidelijkheid”, zegt Andy D’haeseleer, werknemer en vakbondsafgevaardigde voor ACV Puls.
  [naar artikel]
 43. Sociaal Huis De Semper organiseert eerste online jobdate (30/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op dinsdag 27 april vond de eerste jobdate plaats in het Sociaal Huis De Semper van Tongeren. De jobdates zijn een samenwerking met TRAVI (TRAining Voor Interim met Impact).
  [naar artikel]
 44. FNG trekt Paul Lembrechts als CEO ad interim aan (05/07/2020 - Express)
  Paul Lembrechts, tot voor kort topman van de VRT, is tot chief executive ad interim van het Belgische modeconcern FNG... The post FNG trekt Paul Lembrechts als CEO ad interim aan appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. Dit koppel wint de hoofdprijs in ‘Huis Gemaakt’: “We beseffen dat dit een gigantisch duur cadeau is” (01/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Limburgers winnen nooit wat”, werd recent nog gezegd in Huis Gemaakt op VTM. Het bleken profetische woorden, want het waren Cedric van den Bosch (22) en Anaïs De Caster (23) uit Antwerpen die de sleutels kregen van hun zelf gerenoveerd pand. “We gaan er meteen wonen”, glunderen ze.
  [naar artikel]
 46. Béa Vandendael over haar werk, haar plotse roem en het huis van 170.000 euro: “Ik geef toe, in haar eentje had Bianca dit niet gekund” (05/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Eerst haalt ze mensen van hun wolk, vervolgens zet ze hen er weer op: Béa Vandendael (58). Bekend van het tv-programma Blind gekocht, waarin ze haar motto “er is een huis voor iedereen op de markt” nog nooit heeft moeten inslikken. En nu is er ook Topmakelaars, dat ons de mens achter de machine laat zien. “De eerste vraag is vaak: Wat kost gij? Terwijl een makelaar iemand is die geld dóét verdienen.”
  [naar artikel]
 47. Béa Vandendael over haar werk, haar plotse roem en het huis van 170.000 euro: “Ik geef toe, in haar eentje had Bianca dit niet gekund” (05/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  Eerst haalt ze mensen van hun wolk, vervolgens zet ze hen er weer op: Béa Vandendael (58). Bekend van het tv-programma Blind gekocht, waarin ze haar motto “er is een huis voor iedereen op de markt” nog nooit heeft moeten inslikken. En nu is er ook Topmakelaars, dat ons de mens achter de machine laat zien. “De eerste vraag is vaak: Wat kost gij? Terwijl een makelaar iemand is die geld dóét verdienen.”
  [naar artikel]
 48. Enorme boom komt op volledige drukke baan terecht (23/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een boom is donderdagnamiddag door het stormweer op de Houtlaan in Wijnegem gevallen. De boom versperde in eerste instantie de baan in beide richtingen, maar de brandweer kon één richting vrijmaken. Het verkeer kon zo weliswaar op één rijstrook in beide richtingen verder. Het fileleed op en rond de drukke Houtlaan is groot.
  [naar artikel]
 49. Al 3.369 bestuurders geflitst op Grote Baan sinds flitspaal werd aangepast naar 50 km/u (11/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Anderhalve week nadat de snelheid op de Grote Baan in Helchteren omwille van de werkzaamheden werd verlaagd naar 50 km/u, zijn er al 3.369 hardrijders geflitst. “Op de eerste dag reden 893 chauffeurs te snel, zondag waren er dat nog 224”, zegt burgemeester Yzermans.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy