Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
17:07 uur

Klantendienst VRT krijgt meeste klachten over Ben Crabbé en ‘Blokken’: “Houdbaarheidsdatum is stilaan overschreden”

Het Laatste Nieuws

23/06/2022 - 07:16

Elke maand wordt de klantendienst van de VRT zo’n 2.000 keer gecontacteerd voor vragen of opmerkingen, maar soms ook voor een regelrechte klacht. Kop van jut bij de klagers is tv-gezicht Ben Crabbé (59). De quizmaster die deze week met ‘Blokken’ aan de finaleweek toe is, komt het vaakst op tv, maar zorgt blijkbaar ook voor de meeste irritatie. Al zijn de verwijten die hij naar zijn hoofd krijgt geslingerd, vaak vooral bizar. “Waarom moet ik elke dag een oude man aanhoren, die op mijn zenuwen werkt?”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

  1. Tv-kijkend Vlaanderen steunt Ben Crabbé: “‘Blokken’ is een klassieker, laat hem met rust” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
    De klantendienst bij VRT krijgt blijkbaar vaak klachten over Ben Crabbé (59) en het programma ‘Blokken’. “Zijn houdbaarheidsdatum is bijna overschreden”, klinkt het daar. Maar de Vlaamse kijker kan zich toch niet vinden in die uitspraken.
    [naar artikel]
  2. Na de klachten over Ben Crabbé: dit denkt tv-kijkend Vlaanderen over hem (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
    De VRT-klantendienst krijgt de meeste klachten over ‘Blokken’-presentator Ben Crabbé. Dan gaat het bijvoorbeeld over zijn “flauwe humor” of over het feit dat hij de spot drijft met voetbalclub Anderlecht. Wij gingen poolshoogte nemen op straat. Bekijk hierboven wat tv-kijkend Vlaanderen denkt over hem.
    [naar artikel]
  3. Ben Crabbé blundert in ‘Blokken’ bij vraag over ons lifestylemagazine Billie (06/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
    Pijnlijk moment voor presentator Ben Crabbé én kandidate Anita tijdens de Eén-quiz Blokken dinsdagavond. In de derde ronde luidde een vraag: “Bij welke krant verschijnt het magazine Billie?” De Duffelse Anita antwoordde correct: “Gazet van Antwerpen”. Maar daar waren Ben Crabbé en de makers van het programma het ten onrechte niet mee eens.
    [naar artikel]
  4. Ben Crabbé blundert in ‘Blokken’ bij vraag over ons lifestylemagazine Billie (06/10/2021 - Het Belang van Limburg)
    Pijnlijk moment voor presentator Ben Crabbé én kandidate Anita tijdens de Eén-quiz Blokken dinsdagavond. In de derde ronde luidde een vraag: “Bij welke krant verschijnt het magazine Billie?” De Duffelse Anita antwoordde correct: “Gazet van Antwerpen”. Maar daar waren Ben Crabbé en de makers van het programma het ten onrechte niet mee eens.
    [naar artikel]
  5. COLUMN. Officieel meet Ben Crabbé 1 meter 72. Maar wordt in ‘Blokken’ de vraag gesteld hoe groot hij is, dan zal de jury slechts één antwoord goedkeuren: “De grootste” (24/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Ben Crabbé
    [naar artikel]
  6. Dries uit Geel stevent af op ‘Blokken'-record (15/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
    “Alles weet hij, alles heeft hij gezien”, verbaasde Ben Crabbé zich gisterenavond toen Dries Van den Bulck (27) zijn negende ‘Blokken’-spel...
    [naar artikel]
  7. IN BEELD. Zo ziet ‘Blokken’ er vanaf maandag uit (11/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Geen lockdown of besmettelijk virus kan Ben Crabbé (57) tegenhouden voor zijn dagelijkse afspraak ‘Blokken’. De quizmaster en de zijnen werkten een...
    [naar artikel]
  8. Ben Crabbé gaat door het lint in ‘Blokken’: “Ik kan er niet meer tegen!” (28/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Heel wat commotie tijdens de aflevering van ‘Blokken’ voor vanavond. Een opvallend filmpje van presentator Ben Crabbé, die zich uitlaat over het...
    [naar artikel]
  9. Derde keer goede keer? Ben Crabbé neemt opnieuw deel aan ‘De slimste mens ter wereld’ (31/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Erik Van Looy had leuk nieuws te melden in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’. ‘Blokken’-presentator Ben Crabbé zal...
    [naar artikel]
  10. “Die presentator heeft er plezier in om seksueel getinte items aan te kondigen”: deze klachten krijgt de VRT allemaal binnen (08/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
    Ongepaste grappen in ‘Thuis’. De uitspraken van Eddy Demarez. Technische problemen. Een teveel of net een tekort aan sport. 9.538 klachten kreeg de VRT in 2021, het hoogste aantal in acht jaar. De ene al opmerkelijker dan de andere. “Kunnen jullie eens vragen aan José De Cauwer dat hij zijn stopwoordje ‘jajajajaja’ iets minder wil gebruiken.”
    [naar artikel]
  11. “Die presentator heeft er plezier in om seksueel getinte items aan te kondigen”: deze klachten krijgt de VRT allemaal binnen (08/03/2022 - Het Belang van Limburg)
    Ongepaste grappen in ‘Thuis’. De uitspraken van Eddy Demarez. Technische problemen. Een teveel of net een tekort aan sport. 9.538 klachten kreeg de VRT in 2021, het hoogste aantal in acht jaar. De ene al opmerkelijker dan de andere. “Kunnen jullie eens vragen aan José De Cauwer dat hij zijn stopwoordje ‘jajajajaja’ iets minder wil gebruiken.”
    [naar artikel]
  12. Boechoutse advocaat wint ‘Blokken’: “Ik moet het cliché bevestigen dat het thuis in je zetel makkelijker is dan in die tv-studio” (25/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
    Het zat er snel op, die finale van Blokken. Met het achtletterwoord ‘bakboord’ wint advocaat Dimitri Verhoeven uit Boechout een twaalfdaagse zeereis in Scandinavische wateren. “En toch moet ik het cliché bevestigen dat het thuis in je zetel makkelijker is dan in die tv-studio”, lacht hij.
    [naar artikel]
  13. Twintig jaar geleden geweigerd, maar nu is Peter dé te kloppen kandidaat in ‘Blokken’ (20/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
    De laatste week ‘Blokken’ voor de zomerstop, en dus strijden de beste spelers van dit seizoen om een speciale hoofdprijs. Peter Vranckx uit Kessel-Lo is dé te kloppen kandidaat. Hij speelde eerder al negen keer mee. “Het klinkt arrogant, maar de vragen waren vaak simpel.”
    [naar artikel]
  14. De Kreuners over gênant moment van Ben Crabbé op het podium: “We hebben hem niet geholpen” (30/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Wat zijn volgens Vlaanderen de 5 allerbeste hits van De Kreuners en in welke volgorde? Dat ontdekken Walter Grootaers, Axl Peleman, Jan Van Eyken, Ben Crabbé en Erik Wauters dinsdag in de eerste aflevering van ‘The Best Of’. Ze beleven een avond vol muzikale verrassingen en zien hun populairste hits gecoverd worden door 5 collega-artiesten, die er elk hun eigen ding mee doen. Maar natuurlijk komen er ook gênante momenten uit hun carrière aan bod...
    [naar artikel]
  15. De Kreuners over gênant moment van Ben Crabbé op het podium: “We hebben hem niet geholpen” (30/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Wat zijn volgens Vlaanderen de 5 allerbeste hits van De Kreuners en in welke volgorde? Dat ontdekken Walter Grootaers, Axl Peleman, Jan Van Eyken, Ben Crabbé en Erik Wauters dinsdag in de eerste aflevering van ‘The Best Of’. Ze beleven een avond vol muzikale verrassingen en zien hun populairste hits gecoverd worden door 5 collega-artiesten, die er elk hun eigen ding mee doen. Maar natuurlijk komen er ook gênante momenten uit hun carrière aan bod...
    [naar artikel]
  16. Peter Vranckx is dé te kloppen kandidaat in finale Blokken: “De vragen waren vaak simpel. Zo voelde ik het toch aan” (20/06/2022 - Het Belang van Limburg)
    De laatste week ‘Blokken’ voor de zomerstop, en dus strijden de beste spelers van dit seizoen om een speciale hoofdprijs. Peter Vranckx uit Kessel-Lo is dé te kloppen kandidaat. Hij speelde eerder al negen keer mee. “Ik heb me serieus voorbereid om toch maar te kunnen winnen.”
    [naar artikel]
  17. Wordt jonge Nijlenaar winnaar van ‘Homo Universalis’-spelletje? “Ik ben op mijn best in de fysieke proeven” (27/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
    Het begint erom te spannen: Daan Animashaun (18) uit Nijlen begint stilaan zicht te hebben op de titel van ‘Homo Universalis’ op Eén. Al 87 deelnemers moesten het veld ruimen in het tv-spelletje. “Ik had het meeste schrik voor de creatieve proeven”, zegt de student.
    [naar artikel]
  18. GEZIEN? ‘Reizen Waes: wereldsteden’: “Nooit ofte nimmer zal Tom zich boven z'n interviewees stellen” (03/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Vlaanderens bekendste avonturier is terug. Na twee jaar noodgedwongen thuisblijven door de coronacrisis, trekt Tom Waes op Eén eindelijk weer de wereld rond. In ‘Reizen Waes: wereldsteden’ focust hij voor het eerst op enkele van de boeiendste en belangrijkste metropolen. Zit er intussen sleet op de formule of scoort Vlaanderens chouchou zoals vanouds? “Zelfs Ben Crabbé weet nu dat hij wel degelijk fans heeft.”
    [naar artikel]
  19. Bekend Vlaanderen wenst Ben proficiat met 5000 x 'Blokken' (10/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
    5000 afleveringen van 'Blokken': dat moet gevierd worden! De VRT vroeg aan enkele van zijn collega's wat ze Ben Crabbé voor deze mijlpaal toewensen. 
    [naar artikel]
  20. GEZIEN? ‘Topmakelaars’: “Béa is een topmadam, maar de motorritjes met haar man hoeven we niet per se te zien” (02/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
    ‘Blind gekocht’-vedette Béa Vandendael en enkele van haar collega’s nemen de kijker in ‘Topmakelaars’ mee in hun werk- én privéleven. Wat drijft hen? En welke passies hebben ze? De hamvraag is echter of de nieuwe Play4-docuserie even onderhoudend is als ‘Blind gekocht’. “Overal waar je kijkt, zie je het logo van ‘ERA makelaars’, wat doet vermoeden dat deze reeks deel is van een ‘package deal’.”
    [naar artikel]
  21. Metejoor staat meteen op één met zijn debuutplaat: “Mijn opa voorspelde: ‘Gij gaat het maken, Joris’” (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Zijn grote doorbraak met ‘1 Op Een Miljoen’ werd overschaduwd door het plotse overlijden van zijn opa en tante. En bij de release van zijn debuutalbum ‘Metejoor’ lag hij in bed met corona. Maar sinds vrijdag is Metejoor (30) terug uit quarantaine. Met een plaat die op één staat, een glansrol in ‘Een echte job’ én volgende week staat hij drie keer in de Lotto Arena met ‘Vlaanderen Zingt Hazes’. “Anderhalf jaar geleden was het ‘Who the hell is Metejoor’?! Vandaag zit ik in een luxepositie”, glundert hij. In een uitgebreide babbel vertelt de zanger over de hoogtes en laagtes van de voorbije jaren: “Op het moment dat m’n opa stierf, moest ik optreden tijdens ‘The Voice’.”
    [naar artikel]
  22. Luca uit 'K2 zoekt K3' krijgt nog steeds haatberichten: “Mij persoonlijk aanvallen? Da’s een brug te ver” (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Gezien hoe Luca Diez (21) met ‘Waar Zijn Die Engeltjes’ in ‘K2 zoekt K3’ de jury én het publiek voor zich won? Tijdens de allereerste studioshow had deze Nederlander met Spaanse roots zelfs de topscore van 100 punten gekregen van Gordon. “Toen wist ik helemáál niet wat me overkwam”, vertelt Luca. Ondanks zijn succes krijgt hij echter nog steeds haatberichten. “Dat een jongen niet bij K3 thuishoort. En nog véél ergere dingen.”
    [naar artikel]
  23. RECENSIE. ‘Ordinary Joe’: “Amerikaanse comfortfood met kans op indigestie” (09/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Nu Marvel bezeten is door alles wat verschillende tijdlijnen en alternatieve realiteiten aangaat, waagt ook Universal Television zich aan de vraag van één miljoen: “Wat als een afwijkende keuze ons op een heel ander levenspad had gezet?” In ‘Ordinary Joe’ op Streamz krijgt het titelpersonage maar liefst drie mogelijke scenario’s voorgeschoteld. Of drie verhaallijnen voor de prijs van één u ook van uw ‘streaming-FOMO’ kunnen afhelpen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
    [naar artikel]
  24. ‘Gift-baiting’ is verboden op Tiktok, maar toch doen heel wat Vlaamse ‘creators’ het: “Pure oplichting” (15/12/2021 - Het Nieuwsblad)
    Al dan niet subtiel merken en producten aanprijzen, zo verdienen de meeste ‘influencers’ hun geld. Maar op Tiktok wordt nu ook meer en meer gebedeld bij fans, zonder scrupules. Ze roepen volgers op om te bewijzen dat ze échte fans zijn, en troggelen zo ­virtuele ‘cadeautjeds’ af die écht geld kosten. Tiktok verbiedt de praktijk, maar experts zien dat het “een ware plaag” aan het worden is.
    [naar artikel]
  25. Danscoach Sander Bos: “Prinses? Ik spreek haar aan met ‘Delphine’, ‘girl’ of ‘vriendin’” (04/12/2021 - Het Belang van Limburg)
    Danser Sander Bos krijgt na Élodie Ouédraogo en Ann Pira in de vorige seizoenen dit keer een heuse prinses aan zijn zijde. Maar van fluwelen handschoenen is geen sprake. “Ik ga niet buigen voor Delphine omdat ze prinses is”, verzekert Sander.
    [naar artikel]
  26. Bijna een maand na Arno’s dood verschijnt z'n nieuwe videoclip: “Hier, c’était le passé. Aujourd’hui la Vérité” (20/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Bijna een maand na Arno’s overlijden (hij werd 72) is de videoclip van ‘La Vérité’ te bekijken, de eerste single van zijn postume album ‘Opex’. Extra bijzonder is dat ook Arno’s jongste zoon Felix meewerkte aan de song. “Hier, c’était le passé. Aujourd’hui la Vérité”, luidt het.
    [naar artikel]
  27. Calltaker Sophie deed zelf beroep op ‘De noodcentrale’: “Mijn zoontje lag levenloos in z'n bedje” (20/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
    “Ik ben blij dat ik m’n micro op mute kan zetten als ik moet lachen.” De Antwerpse Sophie (36), die nu te zien is in ‘De noodcentrale’ op Eén, krijgt tijdens haar werkuren de meest uiteenlopende verhalen te horen. Soms grappig, maar vaak ook ernstig. “Een beetje concentratieverlies kan fataal zijn”, klinkt het dan ook in een gesprek met ‘TV Familie’. Ze vertelt over hoe stresserend haar job kan zijn en wat de moeilijkste telefoontjes zijn. “Ooit belde iemand omdat hij slechte drugs had gekocht van z’n dealer.”
    [naar artikel]
  28. Merol, de revelatie in ‘De Slimste Mens’: “Ik doe meer dan enkel zingen over seks” (22/11/2021 - Het Belang van Limburg)
    Ze walst even gezwind door ‘De slimste mens’ als door de hitlijsten, en is zinnens om beide lang vol te houden: Merol (30), ofte Merel Baldé. Met ‘Hou je bek en bef me’ kampeerde ze weken in het collectieve gehoor, nu ontpopt ze zich stilaan tot sterkste quizzer van het pak. De start van een nieuwe Vlaams-Nederlandse romance. “Er sluipt al wat van jullie binnen bij me.”
    [naar artikel]
  29. Merol, revelatie in ‘De slimste mens’: “Ik doe meer dan enkel zingen over seks” (22/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
    Ze walst even gezwind door ‘De slimste mens’ als door de hitlijsten, en is zinnens om beide lang vol te houden: Merol (30), ofte Merel Baldé. Met ‘Hou je bek en bef me’ kampeerde ze weken in het collectieve gehoor, nu ontpopt ze zich stilaan tot sterkste quizzer van het pak. De start van een nieuwe Vlaams-Nederlandse romance. “Er sluipt al wat van jullie binnen bij me.”
    [naar artikel]
  30. “De soft bob is hét kapsel van het jaar.” Dit zijn de trends van het moment voor je huid, haar en make-up (28/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Met de eerste zonnestralen op onze bol durven we stilaan weer te dromen van mooiere tijden. En dat mag je letterlijk nemen, want verrassende nieuwe beautytrends wachten ons dit voorjaar op. Beautyredactrice Sophie overloopt de tendensen die je de komende maanden in je eigen badkamer kan opmerken, van au naturel knallen met kleur tot ‘babylights’ en ‘stresscare’. “Beauty wordt dit jaar dé manier om te ontspannen.”
    [naar artikel]
  31. Sieg De Doncker krijgt rol in ‘Familie’ én interieurprogramma op VTM: “Het prille vaderschap geeft me vleugels” (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Na de VTM-roadtrip ‘De wereld rond met tachtigjarigen’ bleef het twee jaar pijnlijk stil rond Sieg De Doncker (32). Daar komt dit najaar verandering in, want Sieg krijgt een eigen interieurmagazine op VTM, gaat met een live-show door Vlaanderen toeren én krijgt een vaste rol in ‘Familie’. En niet de minste, zo vertelt hij in dit gesprek. Een pittige combinatie met een jonge baby, want hij en vriendin Maureen Vanherberghen werden in juli voor het eerst ouders. “Onze wereld is sinds haar komst helemaal op zijn kop gezet.”
    [naar artikel]
  32. Horse master Dietrich Verzele over ‘De Bende Van Jan De Lichte’: “Matteo Simoni aan 50km per uur door een paard laten voortslepen? Onverantwoord” (13/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
    ‘De Bende Van Jan De Lichte’, daar kun je al eens mee uitpakken op je cv. Maar Dietrich Verzele heeft méér op zijn palmares staan. De musical ‘14-18’, bijvoorbeeld, en de Britse serie ‘Les Misérables’. In al deze producties leidde hij de stunts met paarden in veilige banen: “Als je een stunt maar één keer kunt doen, dan is het eigenlijk een ongeval.”
    [naar artikel]
  33. Tatjana, ex-minnares van ‘Buurtpolitie’-acteur Henny Seroeyen, doet nu mee aan ‘De Bachelor’: “Fabrizio is wél eerlijk” (02/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Schoonheidsspecialiste Tatjana (26) uit Mortsel is één van de dames die het hart van voormalig ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio Tzinaridis (29) probeert te veroveren in ‘De Bachelor’. Ze is geen onbekende: Tatjana was één van de geheime minnaressen van ‘De Buurtpolitie’-acteur Henny Seroeyen (38). Tot alles uitkwam en zijn vrouw hem verliet. Tatjana blikt terug op de hele affaire, vertelt over haar zoontje en waarom ze denkt nu wél de liefde te vinden. “Het is een pijnlijke toestand geweest.”
    [naar artikel]
  34. “Allesbehalve ‘één tegen allen, allen tegen één’”: onze redacteur speurt naar ‘De mol’ (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Mocht Alexandre Dumas met enige hulp van een tijdscapsule mee aan het format van ‘De mol’ hebben gesleuteld, hij zou wellicht eens hartelijk gelachen hebben met de slogan ‘één voor allen, allen voor één’. In ‘De mol 2022' is het zelfs lachen met de variant ‘één tegen allen, allen tegen één’. Het is veeleer ‘ieder voor zich en laat de mol maar wat rotzooien’. Wat die in de startaflevering voluit deed. Exact 13.600 euro weggegooid, amper 4.000 euro in de pot. Wij bekeken en bestudeerden, wikten en wogen de kandidaten.
    [naar artikel]
  35. Na geflopte talkshow krijgt Davy Parmentier herkansing in ‘Belgium’s Got Talent’: “Op het scherm komen is als rijden: je moet veel kilometers maken” (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Achter de schermen is Davy Parmentier (38) al tien jaar één van de grote bazen van VTM - ‘creatief directeur’ staat er op zijn naamkaartje. Voor de camera is hij als jurylid in ‘Belgium’s Got Talent’ toe aan eerherstel nadat zijn talkshow ‘Wat een dag’ onder kritiek bedolven werd. “Televisie maken is altijd mijn grote droom geweest. Als jongen timmerde ik in onze tuin een podium ineen en speelde ik hele afleveringen van ‘Tien om te Zien’ na.”
    [naar artikel]
  36. Ook voor de makers van ‘De Verraders’ was het chaos: “Toen Loïc die vier woorden uitsprak, keken we naar elkaar met open mond: euhm, heeft hij dat nu écht gezegd?” (29/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
    “Wat. Een. Mindgame.” Niet alleen voor de kandidaten liepen de spanningen en emoties hoog op in ‘de Verraders’, ook voor de programmamakers die zonder script moesten hopen op interessante televisie werd het pittig. “Het meeste atypische programma dat we ooit maakten”, klinkt het.
    [naar artikel]
  37. Pieter Casteleyn neemt afscheid van ‘Thuis’: “‘Jij bent toch die vuile gaybasher, hé?’, zei iemand op een huwelijk” (27/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
    “Ik voelde al een tijdje aankomen dat ik op het kerkhof zou belanden.” Voor acteur Pieter Casteleyn (29) kwam z’n vertrek uit ‘Thuis’, eerder deze week, niet bepaald als een verrassing. Dat de makers een spectaculair overlijden in petto hadden, dan weer wel. “Gelukkig werd er een stuntman ingehuurd”, klinkt het in een gesprek over z’n afscheid bij ‘Thuis’ en de reacties die hij kreeg op z’n personage Robrecht, die door kijkers “hartgrondig werd gehaat”. “En dat terwijl ik zelf op mannen val.”
    [naar artikel]
  38. Stand-upcomedian Jakob Perceval was drugsverslaafd: “Mijn ouders weenden van pure onmacht, omdat ze mij m’n leven zagen wegblowen” (22/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
    “Ik maakte mezelf wijs: ‘Wiet, daar kan ik wel mee leven.’ Maar ik ben er door in de psychiatrie én in de gevangenis beland.” Met ‘Cannabismonoloog’ brengt Jakob Perceval (26) het verhaal van zijn verslaving. Bij het schrijven kreeg hij hulp van z’n vader, theatermaker Peter Perceval (55), ook al had die z’n zoon op het dieptepunt van z’n verslaving laten vallen. “Soms moet je durven zeggen: ‘Los zélf je problemen op.’”
    [naar artikel]
  39. Kelly Pfaff presenteert nieuw programma ‘De Grootste Lefgozer’: “Altijd brandweer en medisch personeel in de buurt” (17/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Wie heeft het meeste lef en haalt zonder verpinken de strafste stunts uit, in een spel van durven en bluffen? In het nieuwe VTM 2-programma ‘De Grootste Lefgozer’, stelt Kelly Pfaff acht waaghalzen op de proef. “Als ik één raad mag geven aan de kijkers: don’t try these challenges at home”, duidt de presentatrice het concept. Ze vertelt hoe het eraan toeging op de set en hoe het met de durf van haar eigen gezin staat. “Sam is ooit aangevallen door een muskusrat, dus hij blijft liefst zo ver mogelijk bij die beesten uit de buurt.”
    [naar artikel]
  40. “Wat een misser” en “Zo onhygiënisch”: ‘Thuis’-kijkers reageren op ‘meest onrealistische scène van het seizoen’ (21/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
    In ‘Thuis’ kreeg Christine van Tamara een tijdje geleden een wellness-behandeling cadeau. Op zich niet zo vreemd, want Tamara isl schoonheidsspecialiste van opleiding. Wat wél nogal wat wenkbrauwen deed fronsen: de behandeltafel stond opgesteld in het midden van het café van de Withoeve. Dat vonden nogal wat ‘Thuis’-kijkers een serieuze misser. “Ze willen er bij ‘Thuis’ precies niet al te veel geld tegenaan smijten.”
    [naar artikel]
  41. Ombudsdienst krijgt meer klachten door onbereikbare klantendienst Bpost (09/04/2020 - Het Belang van Limburg)
    Het aantal bemiddelingsaanvragen bij de Ombudsdienst voor de postsector is in 2019 gedaald met 8 procent in vergelijking met het jaar voordien. Opmerkelijk is echter vooral dat de bemiddelingsdienst een stijgend aantal klachten ontving die nog niet werden ingediend bij het postbedrijf zelf. En dat is grotendeels het gevolg van de ontoegankelijkheid van de klantendienst van Bpost, hekelt de Ombudsdienst in zijn meest recente jaarverslag.
    [naar artikel]
  42. Ombudsdienst krijgt meer klachten door onbereikbare klantendienst Bpost (09/04/2020 - Het Nieuwsblad)
    Het aantal bemiddelingsaanvragen bij de Ombudsdienst voor de postsector is in 2019 gedaald met 8 procent in vergelijking met het jaar voordien. Opmerkelijk is echter vooral dat de bemiddelingsdienst een stijgend aantal klachten ontving die nog niet werden ingediend bij het postbedrijf zelf. En dat is grotendeels het gevolg van de ontoegankelijkheid van de klantendienst van Bpost, hekelt de Ombudsdienst in zijn meest recente jaarverslag.
    [naar artikel]
  43. Z’n grote mond kostte Sergio z’n carrière bij VTM: “Ik heb geleerd op m’n tong te bijten, maar het blijft een moeilijk gevecht” (04/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Hij was te zien op drie verschillende zenders en sleepte zelfs een exclusiviteitscontract bij VTM in de wacht. Maar toen Sergio (56) vroeg om het wat rustiger aan te doen, dirigeerde hij zonder het te beseffen zichzelf naar de uitgang. “Als je dan aan de kant wordt geschoven, heb je niets meer om op terug te vallen”, klinkt het bij de presentator, die nu weer op tv te zien is in ‘De Sterkste Handen’. Een gesprek over de ‘krachtige’ Natalia, de beperkte houdbaarheidsdatum van presentatoren en je eigen manager zijn. “Waarom zou ik iemand betalen om de telefoon op te nemen en facturen op te maken?”
    [naar artikel]
  44. ‘Big Brother’-deelnemer Peter kwam pas op z’n 35ste uit de kast: “Ik was gelukkig getrouwd en had geen flauw benul” (13/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Een vlotte babbel, stijlgevoel te over én carnavalist: modeverkoper Peter (56) is een geschenk uit de hemel voor ‘Big Brother’. Hij valt ook op mannen, al kwam hij daar pas laat achter. “Ik was getrouwd met een fantastische vrouw”, vertelt Peter in een openhartig gesprek over de moord op zijn vader, zijn late outing en het ‘Big Brother’-avontuur. “Inpakken was een ramp. Je mag maar één koffer meenemen!”
    [naar artikel]
  45. Luc Janssen duikt in zijn vinylcollectie voor ‘Ongesteld’ op Radio Willy: “Je kan er buikpijn van krijgen” (23/02/2022 - Het Belang van Limburg)
    Vanaf woensdag presenteert Luc Janssen (67) één keer per maand een nieuw radioprogramma op Radio Willy. “Het is mogelijk dat je in ‘Ongesteld’ platen gaat horen waar je buikpijn van krijgt.”
    [naar artikel]
  46. Tafelgaste van ‘Vandaag Inside’ krijgt “stevige doodsbedreigingen” na stopzetten talkshow (30/04/2022 - Het Belang van Limburg)
    De Nederlandse televisiepresentatrice Hélène Hendriks, die regelmatig te gast was in ‘Vandaag Inside’, krijgt naar eigen zeggen “stevige doodsbedreigingen”, nu die talkshow is stopgezet na de uitspraken van voetbalanalist Johan Derksen.
    [naar artikel]
  47. Tafelgaste van ‘Vandaag Inside’ krijgt “stevige doodsbedreigingen” na stopzetten talkshow (30/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
    De Nederlandse televisiepresentatrice Hélène Hendriks, die regelmatig te gast was in ‘Vandaag Inside’, krijgt naar eigen zeggen “stevige doodsbedreigingen”, nu die talkshow is stopgezet na de uitspraken van voetbalanalist Johan Derksen.
    [naar artikel]
  48. Ben Crabbé gaat op zoek naar beste ‘Blokken’-speler van het seizoen (22/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Voor het eerst in meer dan een kwarteeuw 'Blokken' gaat Ben Crabbé (57) op zoek naar de beste speler van het afgelopen jaar. Dat gebeurt deze week...
    [naar artikel]
  49. ‘Blokken' begint aan finaleweek (19/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
    In ‘Blokken’ gaan de sterkste kandidaten van het afgelopen seizoen vanaf nu de strijd met elkaar aan. Eén iemand daarvan mag zichzelf...
    [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy