Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
17:07 uur

“Ze moeten met velen geweest zijn”: net na ontspannende vakantie stelt Kim (27) vast dat haar auto lelijk toegetakeld werd

Het Nieuwsblad

23/06/2022 - 08:08

Tijdens een welverdiende vakantie met haar vriend in Egypte werd de auto van Kim Pauwels (27) zwaar toegetakeld in Velle, een gehucht van Temse. In de nacht van 17 op 18 juni kwakten de daders haar wagen op zijn zij. “Ze moeten met velen geweest zijn om dit te kunnen klaarspelen. Er staan overal handafdrukken op”, zegt Kim. De politie tast in het duister.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vlaamse schepen lelijk toegetakeld door buizerd: “Derde keer dat die vogel mij dit lapt” (04/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Marc Reynders (61) werd gistervoormiddag in het bos vlak bij zijn woonst in de Eindestraat in het Limburgse Leopoldsburg aangevallen door een buizerd, ondertussen al voor de derde keer. En nu was het blijkbaar menens, want Reynders werd lelijk toegetakeld aan het hoofd.
  [naar artikel]
 2. Schepen lelijk toegetakeld door buizerd: "Derde keer dat die vogel mij dit lapt" (04/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Marc Reynders (61) werd gistervoormiddag in het bos vlak bij zijn woonst in de Eindestraat aangevallen door een buizerd, ondertussen al voor de derde keer. En nu was het blijkbaar menens, want Reynders werd lelijk toegetakeld aan het hoofd.
  [naar artikel]
 3. “Had ik dan moeten sterven?”: olympische judokampioene zwaar toegetakeld door eigen partner en coach (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Beroering in de judowereld. Margaux Pinot, 27 en olympisch kampioene in Tokio 2020 in de teamcompetitie, heeft klacht ingediend tegen haar partner en trainer Alain Schmitt (38) - zelf in 2013 judowereldkampioen. Ze zou dit weekend het slachtoffer zijn geweest van huishoudelijk geweld. Inmiddels is Schmitt vrij. “Had ik dan moeten sterven?”, vraagt de Française zich af.
  [naar artikel]
 4. Gezicht bont en blauw, beide handen in het gips: uitgebroken staffordshire terriërs takelen Mieke (73) en haar hond zwaar toe: “Een kind had dit niet overleefd” (30/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het leek wel een scène uit een horrorfilm in de anders zo rustige Noorderlaan nabij Schildestrand: twee bijtgrage staffordshire terriërs doken op uit het niets en stortten zich op een golden retriever en haar baasje Mieke Van Hellemond (73). “Het is een wonder dat Umabel dit overleefd heeft”, zegt Mieke, die zelf ook lelijk werd toegetakeld.
  [naar artikel]
 5. Britse toerist overvallen en lelijk toegetakeld in lift (28/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Twee overvallers hebben een Britse toerist lelijk toegetakeld in zijn hotel. In de lift gaven ze hun slachtoffer enkele klappen en sneden ze in zijn hand. De dader stalen het geld uit zijn portefeuille.
  [naar artikel]
 6. Antwerpse student zwaar aangepakt na ruzie over meisje: “Naakt gefilmd, geslagen en neergestoken” (20/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse dj en student K.D.S. werd vorige week ernstig toegetakeld door een groep jongeren. Één van de daders zou jaloers geweest zijn omdat hij contact had gezocht met zijn ex-vriendin. Wat een normaal gesprek zou moeten zijn, mondde uit op een vechtpartij met messteken tot gevolg. “Ik ben nu constant alert als ik over straat loop, dat is zeer vermoeiend”, zegt K..
  [naar artikel]
 7. Staffordshire terriërs takelen hond én baasje toe: “Een kind had dit niet overleefd” (30/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het leek wel een scène uit een horrorfilm, daar in de anders zo rustige Noorderlaan nabij Schildestrand. Twee bijtgrage staffordshire terriërs doken plots op uit het niets en stortten zich op een golden retriever en baasje Mieke Van Hellemond (73). “Het is een wonder dat Umabel dit overleefd heeft. Om te vermijden dat er straks een dode valt, moeten deze vechthonden echt weg uit de buurt”, zegt het slachtoffer, dat zelf ook lelijk werd toegetakeld.
  [naar artikel]
 8. Hond en baasje lelijk toegetakeld door twee staffordshire terriërs: “Heel de wijk is getraumatiseerd” (31/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wat een dagelijkse ochtendwandeling moest zijn, werd vorige week donderdag een nachtmerrie voor de 73-jarige Mieke Van Hellemond en haar golden retriever Umabel. Het onafscheidelijk duo werd op de Noorderlaan in Schilde vlak bij huis aangevallen door twee staffordshire terriërs. Zowel hond als baasje raakte ernstig gewond, al konden toegesnelde buren en passanten erger voorkomen. “Ik wil vooral niet dat er nog een volgend slachtoffer komt”, vertelt Mieke.
  [naar artikel]
 9. Sonja komt met auto vast te zitten op sporen en ontsnapt nipt aan aanstormende trein: “Ik heb het verkeerd ingeschat” (11/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Dit had veel erger kunnen aflopen”, moest Sonja uit Lede vrijdagavond toegeven nadat ze op het nippertje aan een aanstormende trein was ontsnapt. Ze was met haar auto vast komen te zitten op de spooroverweg op de Wichelsesteenweg in Lede. Ze kon zich nog net op tijd in veiligheid brengen. Enkele seconden later sleurde een trein haar auto mee.
  [naar artikel]
 10. Student zwaar aangepakt na ruzie over meisje: “Naakt gefilmd, geslagen en neergestoken” (20/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Antwerpse dj en student K.D.S. werd vorige week ernstig toegetakeld door een groep jongeren. Één van de daders zou jaloers geweest zijn omdat hij contact had gezocht met zijn ex-vriendin. “Ik ben nu constant alert als ik over straat loop, dat is zeer vermoeiend”, zegt K..
  [naar artikel]
 11. “Het was alles wat ik wou, een gesprek met haar alleen”, maar toen er op de deur werd geklopt, wist hij: ze moeten dood (06/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  “Ze vroeg me om het niet te doen. Ik zei dat ik geen keuze had. Ik gaf haar nog een kus, ze hield me met haar hand vast en dan heb ik mijn mes in haar hart gestoken.” Op een ijzingwekkende manier heeft Alexander Dean aan de speurders beschreven hoe hij zijn ex-liefje Maïlys om het leven bracht en waarom nadien ook haar grootouders dood moesten.
  [naar artikel]
 12. “Het was alles wat ik wou, een gesprek met haar alleen”, maar toen er op de deur werd geklopt, wist hij: ze moeten dood (06/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Ze vroeg me om het niet te doen. Ik zei dat ik geen keuze had. Ik gaf haar nog een kus, ze hield me met haar hand vast en dan heb ik mijn mes in haar hart gestoken.” Op een ijzingwekkende manier heeft Alexander Dean aan de speurders beschreven hoe hij zijn ex-liefje Maïlys om het leven bracht en waarom nadien ook haar grootouders dood moesten.
  [naar artikel]
 13. De Zeven Wereldwonderen van Sven De Ridder: “Van minuut tot minuut plannen, dat is geen vakantie” (08/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Vakantie is voor mij genieten van het samenzijn met het gezin”, stelt Sven De Ridder. “Ons motto is: niets moet, alles kan. Van minuut tot minuut plannen, dat is geen vakantie.” Die ingesteldheid neemt niet weg dat de acteur tijdens zijn omzwervingen geregeld geraakt wordt door wat hij rondom zich ziet.
  [naar artikel]
 14. De Zeven Wereldwonderen van Sven De Ridder: “Van minuut tot minuut plannen, dat is geen vakantie” (08/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Vakantie is voor mij genieten van het samenzijn met het gezin”, stelt Sven De Ridder. “Ons motto is: niets moet, alles kan. Van minuut tot minuut plannen, dat is geen vakantie.” Die ingesteldheid neemt niet weg dat de acteur tijdens zijn omzwervingen geregeld geraakt wordt door wat hij rondom zich ziet.
  [naar artikel]
 15. Kindje (5) kan auto starten waarna auto in gracht sukkelt (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hulpdiensten zijn woensdagnamiddag opgeroepen geweest naar de parking van supermarkt Aldi langs de Denderlaan in Willebroek. Bij het inladen van de boodschappen door de moeder, had haar 5-jarige kindje de auto gestart. “Het voertuig bolde hierdoor in de nabijgelegen gracht”, zegt Dirk Van de Sande van de politiezone Mechelen-Willebroek. Zowel zij als de brandweer kwam ter plaatse. Even werd er gevreesd dat het kindje niet meteen uit het voertuig kon. “Maar uiteindelijk hebben we niemand moeten bevrijden”, vult brandweerkapitein Jan Anné aan. Ook de medische diensten werden ter plaatse gevraagd. Uiteindelijk was iedereen ongedeerd. Nadien werd het voertuig getakeld. De schade aan het voertuig bleef beperkt.
  [naar artikel]
 16. Mieke en Umabel likken hun wonden na confrontatie met twee staffordshire terriërs: “Een kind had deze aanval niet overleefd” (30/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het leek wel een scène uit een horrorfilm, daar in de anders zo rustige Noorderlaan nabij Schildestrand. Twee bijtgrage staffordshire terriërs doken plots op uit het niets en stortten zich op een golden retriever en baasje Mieke Van Hellemond (73). “Het is een wonder dat Umabel dit overleefd heeft. Om te vermijden dat er straks een dode valt, moeten deze vechthonden echt weg uit de buurt Steynhoeve”, doet het slachtoffer, dat zelf ook lelijk werd toegetakeld, een oproep aan burgemeester en gerecht.
  [naar artikel]
 17. Vakantie in Gambia wordt nachtmerrie: bungalow in lichterlaaie, geen brandblusser te bespeuren, brandweer blijft weg én trouwring gestolen (29/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wat een ontspannende vakantie in Gambia moest worden, werd voor Yordi Coppens en Daphne Standaert uit Bornem een hallucinante nachtmerrie. “In ons...
  [naar artikel]
 18. Kraakt het onderwijs als nooit tevoren? Directeurs houden hart vast voor vijfde coronagolf: “Wellicht nog erger dan vierde golf” (10/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Te midden van piekende omikroncijfers zwaaien de schoolpoorten vandaag na drie weken vakantie weer open. Het onderwijs houdt zijn hart vast. “Dat we weer klassen zullen moeten sluiten, staat in de sterren geschreven”, zegt directeur Katleen Van Lemmens. “Wellicht wordt het nog erger dan tijdens de vierde golf.”
  [naar artikel]
 19. Kraakt het onderwijs als nooit tevoren? Directeurs houden hart vast voor vijfde coronagolf: “Wellicht nog erger dan vierde golf” (10/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Te midden van piekende omikroncijfers zwaaien de schoolpoorten vandaag na drie weken vakantie weer open. Het onderwijs houdt zijn hart vast. “Dat we weer klassen zullen moeten sluiten, staat in de sterren geschreven”, zegt directeur Katleen Van Lemmens. “Wellicht wordt het nog erger dan tijdens de vierde golf.”
  [naar artikel]
 20. We pakken elkaar weer vaker vast en we voelen ons weer even goed als voor corona: moeten we vrezen voor de terugslag? (09/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Corona is voorbij. Of toch, zo lijkt het voor velen, want we voelen ons vandaag even goed als in 2018. Dat blijkt uit de maandelijkse Grote Coronastudie van de Universiteit van Antwerpen. “Misschien voelen we ons zo goed omdat het zomer en vakantie is”, waarschuwt professor Philippe Beutels. “Toch nog even afwachten wat de herfst brengt en hoe hard eventuele nieuwe maatregelen er dan op inhakken. Zeker bij de jeugd.”
  [naar artikel]
 21. We pakken elkaar weer vaker vast en we voelen ons weer even goed als voor corona: moeten we vrezen voor de terugslag? (09/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Corona is voorbij. Of toch, zo lijkt het voor velen, want we voelen ons vandaag even goed als in 2018. Dat blijkt uit de maandelijkse Grote Coronastudie van de Universiteit van Antwerpen. “Misschien voelen we ons zo goed omdat het zomer en vakantie is”, waarschuwt professor Philippe Beutels. “Toch nog even afwachten wat de herfst brengt en hoe hard eventuele nieuwe maatregelen er dan op inhakken. Zeker bij de jeugd.”
  [naar artikel]
 22. Vakantie in Gambia wordt nachtmerrie: bungalow in lichterlaaie, geen brandblusser te bespeuren, brandweer laat op zich wachten én trouwring gestolen (29/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wat een ontspannende vakantie in Gambia moest worden, werd voor Yordi Coppens en Daphne Standaert uit Bornem een hallucinante nachtmerrie. “In ons...
  [naar artikel]
 23. Vakantie in Gambia wordt nachtmerrie: bungalow in lichterlaaie, brandweer laat op zich wachten, trouwring gestolen. “Dat touroperator dít hotel durft aanbieden” (29/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wat een ontspannende vakantie in Gambia moest worden, werd voor Yordi Coppens en Daphne Standaert uit Bornem een hallucinante nachtmerrie. “In ons...
  [naar artikel]
 24. VAB: “Helft Vlamingen gaat deze zomer nog met vakantie” (09/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De helft (49 procent) van de Vlamingen gaat deze zomer nog met vakantie, van wie een op de drie in augustus. Zowat 39 procent van de Vlamingen is deze zomer al met vakantie geweest. Dat blijkt uit een online bevraging van mobiliteitsclub VAB bij 5.200 Vlamingen. Vooral gezinnen met kinderen jonger dan 18 jaar zijn al met vakantie geweest: 45 procent ging al met vakantie, en 45 procent gaat nog.
  [naar artikel]
 25. Silvy De Bie onderging dwingende operatie: "Zo bang geweest, maar zonder de ingreep was ik zéker doof geworden” (01/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik heb op mezelf moeten inpraten dat het goed zou komen, anders was ik gek geworden.” De carrière van Silvy De Bie (41) heeft aan een zijden draadje gehangen tijdens de dwingende ooroperatie die ze vorige week onderging. “Het kleinste foutje had fataal kunnen zijn”, aldus de zangeres. Ze vertelt over haar aandoening, hoe erg het met haar gehoor gesteld was en waarom ze erg voorzichtig moet blijven. “Mocht ik zelfs maar een verkoudheid oplopen, is de operatie voor niks geweest.”
  [naar artikel]
 26. Gewurgd, neergestoken en in koffer van auto gevonden: showbizzwereld opgeschrikt door dood van “de manager van de sterren” (30/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “De manager van de sterren.” Zo stond de 55-jarige Angela Kukawski bekend bij haar vrienden, tot ze brutaal vermoord teruggevonden werd in de koffer van haar eigen auto in Californië. Kukawski laat vijf kinderen en een showbizzwereld in shock na, haar vriend is de hoofdverdachte. Beroemde klanten als Kim Kardashian en Nicki Minaj omschrijven haar als “de liefste”.
  [naar artikel]
 27. “Je bent lelijk mager”: psychologe legt uit waarom we zo kritisch zijn voor slanke mensen (10/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Na Griet Van Hees is nu ook Lize Feryn het slachtoffer geworden van thinshaming. “Lelijk mager”, schreef een vrouw onder haar vakantiekiekje in...
  [naar artikel]
 28. Velen zijn net terug van reis, maar Belg heeft ‘vakantie-achterstand’ nog niet weggewerkt (12/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  In juli hebben de Vlamingen genoten van een deugddoende vakantie. Maar niet genoeg om het voorjaar goed te maken. Dat blijkt uit de recentste cijfers van HR-dienstverleners Acerta en SD Worx. “Werkgevers moeten beseffen dat heel veel werknemers nog dagen opgepot hebben”, klinkt het.
  [naar artikel]
 29. Velen zijn net terug van reis, maar Belg heeft ‘vakantie-achterstand’ nog niet weggewerkt (12/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  In juli hebben de Vlamingen genoten van een deugddoende vakantie. Maar niet genoeg om het voorjaar goed te maken. Dat blijkt uit de recentste cijfers van HR-dienstverleners Acerta en SD Worx. “Werkgevers moeten beseffen dat heel veel werknemers nog dagen opgepot hebben”, klinkt het.
  [naar artikel]
 30. Velen zijn net terug van reis, maar Belg heeft ‘vakantie-achterstand’ nog niet weggewerkt (12/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In juli hebben de Vlamingen genoten van een deugddoende vakantie. Maar niet genoeg om het voorjaar goed te maken. Dat blijkt uit de recentste cijfers van HR-dienstverleners Acerta en SD Worx. “Werkgevers moeten beseffen dat heel veel werknemers nog dagen opgepot hebben”, klinkt het.
  [naar artikel]
 31. Zin in een vakantie aan onze kust? Dan moet je snel boeken want de reservaties lopen als een trein (28/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgen trekken massaal naar de kust op vakantie. Dat stelt Westtoer vast. “Deze zomer start voor de kusthotels veelbelovend want er zijn al dubbel zoveel boekingen dan vorig jaar. De vakantiehuisjes zijn zelfs al grotendeels volzet”, stelt directeur Stefaan Gheysen vast. Om bezoekers maximaal te spreiden is de druktebarometer uitgebreid. Dit zijn de cijfers en nieuwigheden.
  [naar artikel]
 32. Man grijpt Leanna (26) bij achterste maar zou vast twee keer nagedacht hebben als hij geweten had wat haar hobby was (25/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Je bent een Amerikaanse, je vond het vast lekker.” Dat kreeg Leanna Carr (26) uit Fort Collins in Colorado te horen toen ze op vakantie in Ierland...
  [naar artikel]
 33. Beelden tonen hoe ‘snelweg des doods’ vlakbij Kiev na aanvallen van Russen achtergelaten werd: “Overal waar we zaten in de auto, zie je kogelgaten” (13/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De westelijke toegang tot Kiev was voor de Russen een van de belangrijkste zones om te bezetten én te veroveren. Vanaf februari begonnen ze met een blitzkriegaanval op de hoofdstad. Ook journalist Stuart Ramsay kreeg te maken met een hinderlaag en werd verschillende keren beschoten. Maanden later keert hij terug naar de ‘snelweg des doods’ en stelt hij met eigen ogen vast hoe er nog steeds verroeste wrakken liggen. Ook de auto waaruit hij kon ontsnappen tijdens de beschietingen zit vol met kogelgaten. “Het is wonderbaarlijk dat we hier allemaal zijn uitgeraakt”, vertelt Stuart.
  [naar artikel]
 34. “Rot op, domme Oekraïner”: vandaal laat boodschap achter op auto van vluchtelinge en steekt banden plat (19/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Dat de oorlog in Oekraïne niet ophoudt voorbij de landsgrenzen, werd zaterdag nog maar eens pijnlijk duidelijk op het Kiel. Op de dag dat Nati (28) zich samen met haar zoontje zou registreren als vluchteling, stelde ze vast dat iemand haar banden had platgestoken en een boodschap had achtergelaten op de motorkap. “Ik was in shock.”
  [naar artikel]
 35. Isabelle Bauwmans, kersverse vrouw van Philippe Clement, ziet haar man alleen naar Monaco vertrekken: “Ik zei nog: we zijn nog niet eens op huwelijksreis geweest” (04/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dan geniet je tijdens dat drukke voetbalseizoen eindelijk eens van een weekje vakantie met je man, wordt hij tijdens de skireis plots weggebeld door een potentiële nieuwe werkgever. Philippe Clement: wees daarmee getrouwd. “Ik heb het hem gezegd”, lacht Isabelle Bauwmans, zijn kersverse vrouw. “Dat is wel straf: we zijn nog niet op huwelijksreis geweest en jij vertrekt al minstens voor een paar maanden alleen naar het buitenland.”
  [naar artikel]
 36. Serine Ayari stelt zich volledig open bij Jani in ‘Viva la feta’: "Mannen hadden nooit interesse” (28/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee dagen bij Otto-Jan en Jani op vakantie gaan in ‘Viva la feta’ kan heel veel losmaken en zo ook bij actrice Serine Ayari (30). Ze geeft toe dat ze heel lang onzeker is geweest over haar eigen lichaam en dat dat nog altijd speelt: “Sorry”, zegt ze in tranen tegen Jani wanneer ze openhartig haar verhaal doet.
  [naar artikel]
 37. Slachtoffer stelt zich burgerlijke partij tegen verdachten van agressie tegen City-fan (27/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De 63-jarige fan van Manchester City die het slachtoffer werd van agressie op de parking langs de E40 in Drongen, stelt zich met zijn echtgenote en twee kinderen burgerlijke partij tegen de vijf verdachten. “Guido De Pauw werd niet alleen enorm zwaar toegetakeld, maar werd nadien voor dood achtergelaten. Hij is nu ietwat aan de beterhand en kan beginnen aan een wellicht lange revalidatie”, zegt zijn advocaat Thomas Gillis.
  [naar artikel]
 38. Hoge Gezondheidsraad: “Mentale gezondheid van jongeren zwaar toegetakeld door coronacrisis” (11/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  De coronapandemie heeft de mentale gezondheid van kinderen, adolescenten en jongvolwassenen zwaar toegetakeld. “Deze crisis heeft de reeds bestaande crisis in de geestelijke gezondheidszorg onder een vergrootglas geplaatst. Geestelijke gezondheid moet meer prioriteit krijgen”, stelt de Hoge Gezondheidsraad. In zijn advies dringt de HGR erop aan om nu te investeren in geestelijke gezondheidszorg en oplossingen te vinden voor de kwetsbaarste jongeren. De HGR vraagt om de inspanningen van jongeren tijdens de panemie te erkennen, hen te laten deelnemen aan het sociaal leven, en hen te betrekken bij de besluitvorming.
  [naar artikel]
 39. 12-jarig meisje levensgevaarlijk gewond na aanrijding tijdens fietstochtje op vakantie (23/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een 12-jarig meisje is zaterdagmiddag levensgevaarlijk gewond geraakt toen ze op vakantie in Veurne tijdens een fietstochtje aangereden werd door een auto. De feiten gebeurden voor de ogen van haar vriendinnetje. “De omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk en werden onderzocht”, zegt korpschef Peter Billiouw van zone Spoorkin.
  [naar artikel]
 40. 12-jarig meisje levensgevaarlijk gewond na aanrijding tijdens fietstochtje op vakantie (23/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een 12-jarig meisje is zaterdagmiddag levensgevaarlijk gewond geraakt toen ze op vakantie in Veurne tijdens een fietstochtje aangereden werd door een auto. De feiten gebeurden voor de ogen van haar vriendinnetje. “De omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk en werden onderzocht”, zegt korpschef Peter Billiouw van zone Spoorkin.
  [naar artikel]
 41. Plots staat halfnaakte inbreker in de woonkamer: “Misschien kwam hij een broek stelen” (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De familie Gered werd deze morgen wel erg opgeschrokken toen er ineens een inbreker in hun woonkamer stond... zonder broek aan. Op dat moment lagen grootmoeder Marilena (53) en haar kleinkind van zes maand daar te slapen. Nadat ze haar verbazing uitschreeuwde kwam grootvader Alexandru (50) uit de badkamer gelopen om de man naar buiten te sleuren en op de grond vast te pinnen. “Ik ben er enorm van geschrokken. Gelukkig is mijn man nog 25 jaar lang politieagent geweest.”
  [naar artikel]
 42. Meisje (18) zwaar toegetakeld na nachtje stappen: “Ik wilde gewoon mijn beste vriend verdedigen” (03/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  De 18-jarige Amber T. uit Maasmechelen is zaterdagnacht tijdens een fuif lelijk toegetakeld door enkele jongeren. De politie CARMA heeft de feiten bevestigd aan Nieuwsblad.be en heeft een onderzoek geopend.
  [naar artikel]
 43. Jonge boeren trekken aan alarmbel: “Moeten spaargeld gebruiken om te overleven” (02/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op zowat 60 pleinen in Vlaanderen hebben jonge landbouwers actie gevoerd om aandacht te vragen voor de moeilijke omstandigheden waarin ze momenteel moeten werken. “Velen moeten hun spaargeld gebruiken om te kunnen overleven”, zegt Bram Van Hecke van koepelorganisatie Groene Kring. “Heel wat andere jongeren vragen zich dan weer af of ze er wel aan moeten beginnen.”
  [naar artikel]
 44. Twee Belgen zwaar toegetakeld door vrouw tijdens après-ski in Oostenrijk (09/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee jonge Belgen zijn in Oostenrijk zwaar toegetakeld in een après-skibar. Volgens getuigen werd “vanuit het niets” een bierpul stukgeslagen op het hoofd van een 23-jarige Belg. Toen zijn vriend hem wilde verdedigen, werd hij aangevallen met het gebroken glas en brandende sigaretten. Een Duitse vrouw is na de vechtpartij opgesloten in de gevangenis.
  [naar artikel]
 45. Ex-Miss België Angeline Flor Pua stelt haar vriend voor: “Hij heeft Filipijnse roots, net als ik” (29/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze zijn al twee jaar samen, maar eindelijk is voor Miss België 2018 Angeline Flor Pua (26) de tijd rijp om haar vriend Vincent (28) voor te stellen. Het koppel woont ondertussen samen in Zwevegem. “Ik leerde Vincent kennen in het middelbaar en we werden vrienden”, vertelt Angeline. Maar hun band verwaterde, tot Angeline op vakantie ging naar haar thuisland de Filipijnen. “Daar is de vonk overgesprongen.”
  [naar artikel]
 46. VRT stoot eigen “kroonjuweel” af: “Misschien moeten ze dan de nieuwsdienst ook maar uitbesteden?” (22/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Iemand anders mag het vanaf nu doen: de VRT stoot zijn successoap ‘Thuis’ af richting externe productiehuizen en doekt daarmee haar afdeling fictie op. Zo’n in huis gemaakte VRT- of BRT-reeks, het is nochtans decennialang geweest waarvoor je onder een dekentje voor tv kroop. “De VRT noemt ‘Thuis’ zélf een van haar kroonjuwelen, maar ze zet het wel in de uitverkoop. Misschien moeten ze dan de nieuwsdienst ook maar uitbesteden?”, reageert televisieproducer Rik Stallaerts.
  [naar artikel]
 47. Teckel en baasje zwaar toegetakeld door pitbull op kermis Boxbergheide: “Ik ben overal gehecht” (18/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een uitgebroken pitbull heeft zondagavond laat een teckel en diens baasje Jo Bervoets (61) uit Opoeteren zwaar toegetakeld. Bervoets, die zijn hondje wilde beschermen, werd gebeten in aangezicht oor en benen. De teckel is in kritieke toestand.
  [naar artikel]
 48. Mel B over huwelijk waarin ze mishandeld werd: “Nog altijd flashbacks” (03/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mel B (46) is in een interview met The Sun erg openhartig geweest over de posttraumatische stress die ze nog altijd ervaart na haar huwelijk waarin ze mishandeld werd. Ze is ondertussen al vijf jaar gescheiden van haar ex-man, Stephen Belafonte (46), maar de herinneringen aan de mentale en fysieke pijn blijven haar kwellen: “Ik word ‘s nachts nat van het zweet wakker van angst.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy