Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
16:18 uur

2 bromfietsen botsen frontaal in Wijnegem: bestuurders zwaargewond

VRT NWS

23/06/2022 - 08:58

In Wijnegem zijn woensdagavond 2 bromfietsers frontaal op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde op het fietspad langs de Houtlaan en er vielen 3 gewonden, waarvan 2 zwaargewonden. De exacte omstandigheden zijn nog onduidelijk.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Twee auto’s botsen front op elkaar: zwaargewond slachtoffer zit gekneld (21/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Op de N42 in Oosterzele vanmorgen twee wegens frontaal op elkaar ingereden. Het ongeval gebeurde rond 8 uur, ter hoogte van de Korte Ambachtstraat. Eén van de bestuurders zat gekneld in het voertuig en kon pas na drie kwartier bevrijd worden door de brandweer. Hij werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 2. Twee bestuurders zwaargewond na frontale klap in Diepenbeek (18/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Verbindingslaan ter hoogte van het op- en afrittencomplex van de E313 zijn zaterdag rond 1.45 uur twee voertuigen frontaal gebotst. De twee bestuurders raakten zwaargewond.
  [naar artikel]
 3. Personenwagens botsen frontaal: twee vrouwen zwaargewond (14/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de Kapelstraat in Steendorp zijn zondagmiddag twee vrouwen zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. In een flauwe bocht kwamen twee personenwagens frontaal met elkaar in aanrijding nadat één van de wagens van zijn rijvak afweek.
  [naar artikel]
 4. Wagens botsen frontaal op elkaar: oudere man komt om, twee kinderen zwaargewond (17/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  Aan het kruispunt van de Geelsebaan met de Europalaan in Dessel zijn zondagnamiddag twee personenwagens frontaal tegen elkaar gereden. Drie volwassenen en twee kinderen raakten zwaargewond bij het ongeval. Een oudere man overleed op een later tijdstip in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 5. Personenwagens botsen frontaal in Steendorp: twee vrouwen zwaargewond (14/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  In de Kapelstraat in Steendorp zijn deze middag twee vrouwen zwaargewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval. In een flauwe bocht kwamen twee personenwagens frontaal met elkaar in aanrijding nadat één van de wagens van zijn rijvak afweek.
  [naar artikel]
 6. Twee bestuurders zwaargewond na frontale botsing op Noord-Zuid in Helchteren (06/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Noord-Zuidverbinding op de grens van Hechtel en Helchteren zijn zondag rond 17.15 uur twee auto’s frontaal gebotst. De bestuurders raakten zwaargewond. Het ongeval zorgde voor zware verkeershinder in beide richtingen.
  [naar artikel]
 7. Twee scooters rijden frontaal op elkaar in: drie personen zwaargewond (23/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Op het fietspad langs de Houtlaan in Wijnegem zijn woensdagavond twee scooters frontaal tegen elkaar gereden. Drie personen raakten zwaar gewond.
  [naar artikel]
 8. Wagens botsen frontaal op elkaar: oudere man overlijdt in ziekenhuis (17/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Aan het kruispunt van de Retiebaan (N118) met de Europalaan in Dessel zijn zondagnamiddag twee personenwagens frontaal tegen elkaar gereden. Drie volwassenen en twee kinderen raakten zwaargewond bij het ongeval. Een oudere man overleed op een later tijdstip in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 9. Twee jetski's botsen frontaal op elkaar (02/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De twee jetski’s botsen frontaal op elkaar in Ottawa, Canada. Een groep vrienden die op dezelfde plek met een bootje aan het varen is, legt de botsing vast op beeld.
  [naar artikel]
 10. Twee jetski's botsen frontaal op elkaar (02/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De twee jetski’s botsen frontaal op elkaar in Ottawa, Canada. Een groep vrienden die op dezelfde plek met een bootje aan het varen is, legt de botsing vast op beeld.
  [naar artikel]
 11. Twee wagen botsen frontaal op elkaar op de Zuiderring (06/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op het kruispunt van de Zuiderring met de Slagmolenstraat in Mol botsten twee bestuurders frontaal op elkaar toen één van de twee auto’s de ring wilde oversteken. Eén auto belandde uiteindelijk in de lager gelegen berm. Een bestuurder moest worden bevrijd en is gewond naar ziekenhuis gevoerd.
  [naar artikel]
 12. Auto en lichte vrachtwagen botsen frontaal: zwaargewonde man moet bevrijd worden door brandweer (19/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Bij een frontale botsing op de N 8 in Poperinge is een man zwaargewond geraakt. Het ongeval gebeurde zaterdagvoormiddag.
  [naar artikel]
 13. Frontale botsing in Ranst: één persoon zwaargewond (24/07/2016 - De Redactie)
  In Ranst zijn vanmiddag twee auto's frontaal op elkaar gebotst. Het ene voertuig belandde in de gracht, het andere kwam tot stilstand op de rijbaan. Beide bestuurders konden op eigen kracht uit de auto stappen. Eén passagier zat gekneld en raakte zwaargewond.
  [naar artikel]
 14. Tractor en bestelwagen botsen frontaal in Zwalm: bestuurder zwaargewond (07/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Oost-Vlaamse Zwalm is als gevolg van een verkeersongeval de Paulatemdreef, de weg tussen Oudenaarde en Zottegem, helemaal afgesloten voor...
  [naar artikel]
 15. Schoolbussen botsen frontaal tegen elkaar in Duitsland: verschillende kinderen zwaargewond (15/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een frontale botsing tussen twee schoolbussen in het Duitse Ammerndorf (Beieren) zijn zeker veertig mensen gewond geraakt. Onder hen veel...
  [naar artikel]
 16. Auto gaat over de kop in Wijnegem, bestuurder zwaargewond naar ziekenhuis overgebracht (18/01/2022 - VRT NWS)
  Kort over 8 uur vanochtend is een auto over de kop gegaan op de Houtlaan (N12) in Wijnegem. De auto belandde op zijn dak in de middenberm van de N12. De bestuurster raakte zwaargewond en is overgebracht naar het UZA.
  [naar artikel]
 17. Auto’s knallen frontaal tegen elkaar: vrouw zwaargewond (01/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Sint-Jobsesteenweg in Brasschaat zijn twee auto’s deze middag frontaal tegen elkaar gereden. Een van de slachtoffers, een vrouw, raakte zwaargewond.
  [naar artikel]
 18. Passagier raakt zwaargewond bij botsing op kruispunt in Boechout (28/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In Boechout is maandagochtend een passagier van een wagen zwaargewond geraakt bij een botsing op het kruispunt met de Gillegomstraat en de Provinciesteenweg. Beide bestuurders hadden groen licht. Toen één van hen wou afslaan, reed hij frontaal in op de andere wagen.
  [naar artikel]
 19. Fietsers botsen frontaal (07/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Twee fietsers botsten woensdag om 8.30 uur frontaal ter hoogte van het kruispunt van het toeristisch fietspad met de Koolmijnlaan in Beringen. Bij het ongeval waren H.S. (31) en C.E. (39), beiden uit Leopoldsburg, betrokken. Een van hen liep lichte verwondingen op. (ppn)
  [naar artikel]
 20. Twee bestelwagens botsen frontaal (01/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Twee bestelwagens botsten donderdag om 13 uur frontaal op de Wiemesmeerstraat in Genk. Een persoon raakte gewond en de brandweer moest een oliespoor komen ruimen. (ppn)
  [naar artikel]
 21. Auto en gloednieuwe takelwagen botsen frontaal in Kortessem (15/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een auto en een lichte vrachtwagen zijn zondag rond 1.15 uur in de Daaleindestraat frontaal op elkaar gebotst. Een persoon raakte lichtgewond. De vrachtwagen was nog maar enkele dagen oud.
  [naar artikel]
 22. Wagens botsen frontaal op Liersesteenweg (25/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Liersesteenweg (N10) in Heist-op-den-Berg zijn twee personenwagens frontaal gebotst. Dat gebeurde rond 18.30u ter hoogte van de Butsestraat. Één van de twee auto’s, een Volvo, werd daarbij in de gracht gekatapulteerd.
  [naar artikel]
 23. Vrachtwagens botsen op elkaar aan dancing Copacabana: één zwaargewonde (30/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Grote Steenweg ter hoogte van dancing Copacabana in Waarloos zijn twee zware vrachtwagens frontaal op elkaar gebotst. Een persoon raakte zwaargewond.
  [naar artikel]
 24. Auto's botsen frontaal in Opwijk (01/10/2017 - VRT NWS)
  In Opwijk, een gemeente in Vlaams-Brabant is deze namiddag een auto frontaal op twee andere auto's gebotst. Er vielen 6 lichtgewonden. 
  [naar artikel]
 25. Bus en tram botsen frontaal op kruispunt: twintig gewonden (20/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Op het kruispunt van de August Van de Wielelei en de Ruggeveldlaan in Deurne zijn dinsdagochtend een bus en een tram frontaal op elkaar gereden. Een twintigtal personen raakten gewond. De weg was er een hele tijd volledig versperd.
  [naar artikel]
 26. Vier opgedreven bromfietsen bij controles in Diepenbeek (11/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie LRH heeft dinsdag bromfietsen gecontroleerd in de Stationsstraat. Liefst 4 van de 10 bromfietsen waren opgedreven. Eén haalde zelfs 69 km/uur, terwijl de toegelaten snelheid maar 25 km/uur was.
  [naar artikel]
 27. Speedbootjes botsen op Schelde: 3 zwaargewonden (06/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een botsing tussen twee speedbootjes op de Schelde zijn vrijdagnamiddag in Antwerpen achttien mensen gewond geraakt. De inzittenden waren op teambuilding. De bestuurders van de bootjes waren bezig aan een reeks spectaculaire manoeuvres, en botsten daarbij frontaal op elkaar.
  [naar artikel]
 28. Tractor en bestelwagen botsen frontaal in Lommel (26/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Lommel heeft zich deze namiddag een zwaar verkeersongeval voorgedaan aan de Ringlaan. Een tractor en een bestelwagen botsten frontaal op elkaar...
  [naar artikel]
 29. Speed pedelecs zorgen voor boost in verkoop van bromfietsen (22/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De verkoop van bromfietsen zit na jaren van daling opnieuw in de lift, en hoe. De verkoop van klasse B-bromfietsen steeg in de eerste zeven maanden...
  [naar artikel]
 30. Automobilist rijdt frontaal tegen tegenligger na politieachtervolging: twee bestuurders in kritieke toestand naar ziekenhuis (03/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Twee personen werden donderdagavond in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval in Zevekote (Gistel). Eén van hen was voor de politie aan het wegvluchten en knalde frontaal op een tegenligger. De klap was enorm, beide bestuurders verkeerden in levensgevaar.
  [naar artikel]
 31. Automobilist rijdt frontaal tegen tegenligger na politieachtervolging: twee bestuurders in kritieke toestand naar ziekenhuis (03/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Twee personen werden donderdagavond in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval in Zevekote (Gistel). Eén van hen was voor de politie aan het wegvluchten en knalde frontaal op een tegenligger. De klap was enorm, beide bestuurders verkeerden in levensgevaar.
  [naar artikel]
 32. Auto’s met kinderen botsen frontaal op weg naar school in Overpelt: ouders en vijf kinderen gewond (24/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Deze ochtend is in Overpelt een busje frontaal gebotst met een personenwagen. In het busje zaten een moeder met haar vier dochters, ze raakten...
  [naar artikel]
 33. PS en Open Vld botsen frontaal (10/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 34. Wagens botsen frontaal in Schriek: een gewonde naar ziekenhuis (07/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Twee wagens botsten zaterdag omstreeks 16u frontaal op elkaar in de Bredestraat in Schriek (Heist-op-den-Berg). Een bestuurder geraakte even het bewustzijn kwijt en werd overgebracht naar het Imeldaziekenhuis in Bonheiden.
  [naar artikel]
 35. Drie bromfietsen opgedreven (17/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politie organiseerde woensdag een controle op bromfietsen in de schoolomgeving van Lanaken. van de zeven bromfietsen waren er drie opgedreven. Deze zijn voor een maand in beslag genomen.
  [naar artikel]
 36. Treinen botsen frontaal in Zwitserland (11/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 37. Bromfiets en motor botsen frontaal op Paardenmarkt: drie personen gewond (08/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Paardenmarkt in Antwerpen is dinsdagavond rond 21 uur een zwaar ongeval gebeurd tussen een bromfiets en een motorfiets. De twee voertuigen reden frontaal op elkaar, dat gebeurde volgens de eerste vaststellingen allicht tijdens een inhaalmanoeuvre van de bromfiets.
  [naar artikel]
 38. VIDEO. Twee bussen botsen frontaal op elkaar in Bolivia: zeker 22 doden en enorme ravage (20/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Bolivia is gisteren een zwaar verkeersongeluk gebeurd. Twee bussen botsten er in de bergen frontaal op elkaar ter hoogte van het stadje...
  [naar artikel]
 39. Vijf gewonden bij frontale klap in Eksel (11/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kiefhoekstraat in Eksel botsten een bestelwagen en een personenwagen frontaal op elkaar. In de auto zat een gezin met twee kinderen, en in de bestelwagen enkel een chauffeur. De vijf personen werden allemaal overgebracht naar het ziekenhuis, beide bestuurders zijn zwaargewond.
  [naar artikel]
 40. VIDEO. Vrachtwagens rijden frontaal op elkaar in: één zwaargewonde (26/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  In het West-Vlaamse Diksmuide is maandagochtend een zwaar verkeersongeval gebeurd. Twee vrachtwagens reden er frontaal op elkaar in. Eén bestuurder zat lange tijd gekneld en is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.
  [naar artikel]
 41. Voertuig knalt frontaal op tegenligger: twee bestuurders naar ziekenhuis (04/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Bij een frontale botsing in Rekkem zijn zondagochtend twee bestuurders gewond geraakt.
  [naar artikel]
 42. Personenwagens botsen frontaal op elkaar in Gent: twee inzittenden in kritieke toestand (09/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  In Gent zijn er twee personen met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval tussen twee personenwagens. De auto’s botsten frontaal op elkaar.
  [naar artikel]
 43. Motorrijder zwaargewond na frontale klap<BR /> (20/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een motorrijder botste zaterdag rond 23 uur in de Aalstersestraat in Wieze frontaal met een personenwagen. De motard werd zwaargewond naar het ziekenhuis gevoerd.
  [naar artikel]
 44. Twee auto's botsen frontaal op elkaar in Erpekom (26/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Drie personen zijn gewond geraakt bij een ongeval op de Vaeshofweg in Erpekom. Rond 14.30 uur botsten twee auto’s frontaal op elkaar. Twee zwangere vrouwen en een derde vrouwelijke passagier werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)
  [naar artikel]
 45. Bromfietsers en auto botsen (30/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Twee bromfietsen en een auto zijn woensdag even voor 18 uur op de Tiensesteenweg gebotst. Een 27-jarige inwoner van Sint-Truiden liep verwondingen op. (mm)
  [naar artikel]
 46. Twee wagens botsen frontaal in Ieper: twee doden, één gewonde (05/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een ongeval op de Rijselseweg in Ieper zijn zondagavond twee doden gevallen. Net voorbij een bocht botsten twee wagens frontaal, alle hulp kwam te laat.
  [naar artikel]
 47. Dode en zwaargewonde bij crash tegen boom in Wijnegem (16/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Wijnegem is vrijdagmiddag een ernstig verkeersongeval gebeurd op de Houtlaan. Dat zegt de lokale politie van de zone Minos. Een wagen belandde er tegen een boom. Eén inzittende overleefde de klap niet, een tweede raakte zwaargewond en verkeert volgens de eerste berichten in levensgevaar.
  [naar artikel]
 48. Twee zeventigers zwaargewond na frontale botsing in Asse (28/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een frontaal verkeersongeval op de Brusselsesteenweg in Asse raakten twee mensen zwaargewond. De N9 werd meteen afgesloten voor alle verkeer...
  [naar artikel]
 49. Porsche knalt tegen boom in Wijnegem: dode en zwaargewonde (16/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Wijnegem is vrijdagmiddag een ernstig verkeersongeval gebeurd op de Houtlaan. Dat zegt de lokale politie van de zone Minos. Een wagen belandde er tegen een boom. Eén inzittende overleefde de klap niet, een tweede raakte zwaargewond en verkeert volgens de eerste berichten in levensgevaar.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy