Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
16:09 uur

Twee scooters rijden frontaal op elkaar in: drie personen zwaargewond

Gazet van Antwerpen

23/06/2022 - 09:11

Op het fietspad langs de Houtlaan in Wijnegem zijn woensdagavond twee scooters frontaal tegen elkaar gereden. Drie personen raakten zwaar gewond.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Wagens botsen frontaal op elkaar: oudere man komt om, twee kinderen zwaargewond (17/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  Aan het kruispunt van de Geelsebaan met de Europalaan in Dessel zijn zondagnamiddag twee personenwagens frontaal tegen elkaar gereden. Drie volwassenen en twee kinderen raakten zwaargewond bij het ongeval. Een oudere man overleed op een later tijdstip in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 2. VIDEO. Vrachtwagens rijden frontaal op elkaar in: één zwaargewonde (26/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  In het West-Vlaamse Diksmuide is maandagochtend een zwaar verkeersongeval gebeurd. Twee vrachtwagens reden er frontaal op elkaar in. Eén bestuurder zat lange tijd gekneld en is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.
  [naar artikel]
 3. Twee personen zwaargewond afgevoerd na frontale botsing in Rijkevorsel (14/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op het kruispunt van Steevennekens en Sint-Jozef in Rijkevorsel is vrijdagavond een zwaar ongeval gebeurd. Twee wagens, een personenwagen en een bestelwagen van een aannemer, botsten er frontaal op elkaar. Twee personen zijn zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 4. Wagens botsen frontaal op elkaar: oudere man overlijdt in ziekenhuis (17/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Aan het kruispunt van de Retiebaan (N118) met de Europalaan in Dessel zijn zondagnamiddag twee personenwagens frontaal tegen elkaar gereden. Drie volwassenen en twee kinderen raakten zwaargewond bij het ongeval. Een oudere man overleed op een later tijdstip in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 5. Twee auto's botsen frontaal op elkaar in Erpekom (26/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Drie personen zijn gewond geraakt bij een ongeval op de Vaeshofweg in Erpekom. Rond 14.30 uur botsten twee auto’s frontaal op elkaar. Twee zwangere vrouwen en een derde vrouwelijke passagier werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)
  [naar artikel]
 6. Frontale botsing op brug: twee zwaargewonden (16/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  In de Jozef Simonslaan in Oelegem (Ranst) zijn dinsdagochtend twee auto’s frontaal tegen elkaar gebotst. Drie personen werden overgebracht naar het ziekenhuis. Twee van hen zijn zwaargewond, een derde raakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 7. Auto’s knallen frontaal tegen elkaar: vrouw zwaargewond (01/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Sint-Jobsesteenweg in Brasschaat zijn twee auto’s deze middag frontaal tegen elkaar gereden. Een van de slachtoffers, een vrouw, raakte zwaargewond.
  [naar artikel]
 8. Twee auto’s botsen front op elkaar: zwaargewond slachtoffer zit gekneld (21/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Op de N42 in Oosterzele vanmorgen twee wegens frontaal op elkaar ingereden. Het ongeval gebeurde rond 8 uur, ter hoogte van de Korte Ambachtstraat. Eén van de bestuurders zat gekneld in het voertuig en kon pas na drie kwartier bevrijd worden door de brandweer. Hij werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 9. Personenwagens botsen frontaal: twee vrouwen zwaargewond (14/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de Kapelstraat in Steendorp zijn zondagmiddag twee vrouwen zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. In een flauwe bocht kwamen twee personenwagens frontaal met elkaar in aanrijding nadat één van de wagens van zijn rijvak afweek.
  [naar artikel]
 10. Personenwagens botsen frontaal in Steendorp: twee vrouwen zwaargewond (14/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  In de Kapelstraat in Steendorp zijn deze middag twee vrouwen zwaargewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval. In een flauwe bocht kwamen twee personenwagens frontaal met elkaar in aanrijding nadat één van de wagens van zijn rijvak afweek.
  [naar artikel]
 11. Personenwagens botsen frontaal op elkaar in Gent: twee inzittenden in kritieke toestand (09/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  In Gent zijn er twee personen met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval tussen twee personenwagens. De auto’s botsten frontaal op elkaar.
  [naar artikel]
 12. Zwaargewonde bij frontale botsing in Overpelt (29/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Sellekaertsstraat in Overpelt botsten zaterdag rond 16.00 uur twee wagens frontaal op elkaar. Een bestuurder raakte zwaargewond, twee andere personen werden met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.
  [naar artikel]
 13. Bromfiets en motor botsen frontaal op Paardenmarkt: drie personen gewond (08/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Paardenmarkt in Antwerpen is dinsdagavond rond 21 uur een zwaar ongeval gebeurd tussen een bromfiets en een motorfiets. De twee voertuigen reden frontaal op elkaar, dat gebeurde volgens de eerste vaststellingen allicht tijdens een inhaalmanoeuvre van de bromfiets.
  [naar artikel]
 14. Twee scooters en auto botsen in Hasselt (18/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee scooters en een auto zijn dinsdag rond 15.15 uur op de Europalaan gebotst. Twee personen liepen lichte verwondingen op. (mm)
  [naar artikel]
 15. Twee vrouwen zwaargewond bij frontale botsing op Gentsesteenweg in Asse (06/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Gentsesteenweg in Asse werd dinsdagavond afgesloten na een zwaar verkeersongeval. Twee voertuigen reden in de richting van Affligem frontaal op elkaar. Twee chauffeurs raakten zwaargewond.
  [naar artikel]
 16. Twee lijnbussen botsen op elkaar, één passagier zwaargewond (16/10/2017 - De Standaard)
  In Hasselt zijn maandagavond elf personen gewond geraakt, nadat twee lijnbussen op elkaar botsten. Eén van de slachtoffers is zwaargewond.
  [naar artikel]
 17. Een dode bij zwaar verkeersongeval in Dessel (17/07/2016 - De Redactie)
  Twee auto's botsten frontaal op elkaar. Een oudere man is daarbij overleden, zijn vrouw raakte zwaargewond. In de andere auto zat een gezin, de vrouw en twee kinderen raakten zwaargewond.
  [naar artikel]
 18. Drie zwaargewonden bij frontale botsing op brug (16/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de Jozef Simonslaan in Oelegem (Ranst) zijn dinsdagochtend twee auto’s frontaal tegen elkaar gebotst. Drie personen werden met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 19. Twee bestuursters zwaargewond bij frontale botsing in Steendorp (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de Kapelstraat in Steendorp zijn zondagmiddag twee vrouwen zwaargewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval. In een flauwe bocht kwamen beide auto’s frontaal met elkaar in aanrijding nadat één van bestuursters van haar rijvak afweek.
  [naar artikel]
 20. Vijf gewonden bij frontale klap in Eksel (11/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kiefhoekstraat in Eksel botsten een bestelwagen en een personenwagen frontaal op elkaar. In de auto zat een gezin met twee kinderen, en in de bestelwagen enkel een chauffeur. De vijf personen werden allemaal overgebracht naar het ziekenhuis, beide bestuurders zijn zwaargewond.
  [naar artikel]
 21. Auto’s knallen frontaal op elkaar: 1 zwaargewonde (16/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Meylandtlaan in Heusden-Zolder zijn rond 8 uur vanmorgen twee personenwagens frontaal met elkaar in aanrijding gekomen.
  [naar artikel]
 22. Automobiliste verliest controle over zware pick-up en botst frontaal op kleine Fiat: 19-jarige bestuurster even in levensgevaar (28/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Twee automobilistes uit Sint-Denijs zijn donderdagmorgen frontaal op elkaar gebotst. Een van hen kwam met de rechterwielen in de zachte berm naast de weg terecht en probeerde haar wagen weer op de rijbaan te manoeuvreren. Charlotte N. (19) raakte zwaargewond, Cindy V. (46) kwam er met de schrik vanaf.
  [naar artikel]
 23. Twee groepen met elkaar op de vuist aan station in Roeselare, man raakt zwaargewond aan de hals door messteken (07/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een discussie op het Stationsplein in Roeselare is zaterdagmiddag omstreeks 13.30 uur helemaal uit de hand gelopen. Twee groepen van om en bij de zes personen gingen er met elkaar op de vuist. Daarbij raakte één persoon zwaargewond, maar is intussen buiten levensgevaar.
  [naar artikel]
 24. Frontale botsing in Ranst: één persoon zwaargewond (24/07/2016 - De Redactie)
  In Ranst zijn vanmiddag twee auto's frontaal op elkaar gebotst. Het ene voertuig belandde in de gracht, het andere kwam tot stilstand op de rijbaan. Beide bestuurders konden op eigen kracht uit de auto stappen. Eén passagier zat gekneld en raakte zwaargewond.
  [naar artikel]
 25. Meerdere auto's betrokken bij groot verkeersongeval in Temse: twee volwassenen zwaargewond (18/12/2021 - VRT NWS)
  In Elversele, bij Temse, zijn gisterenavond twee wagens frontaal gebotst tegen elkaar op de gewestweg N41. Daarna reed een derde auto op de beschadigde wagens in. Twee volwassenen raakten zwaargewond, maar verkeren niet in levensgevaar. Daarnaast waren er ook twee kinderen, waaronder een baby, betrokken. Zij liepen lichte verwondingen op.
  [naar artikel]
 26. Frontale botsing met zwaargewonden in Belsele (12/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In de Gentstraat in Belsele zijn vanmiddag rond half drie twee auto’s frontaal op elkaar ingereden. Drie mensen raakten daarbij zwaargewond, één van hen, een vrouw werd ter plaatse gereanimeerd en is in levensgevaar. Hoe het ongeval exact is kunnen gebeuren, is nog niet geweten. een verkeersdeskundige van het Parket kwam ter plaatse de nodige vaststellingen doen.
  [naar artikel]
 27. 2 bromfietsen botsen frontaal in Wijnegem: bestuurders zwaargewond (23/06/2022 - VRT NWS)
  In Wijnegem zijn woensdagavond 2 bromfietsers frontaal op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde op het fietspad langs de Houtlaan en er vielen 3 gewonden, waarvan 2 zwaargewonden. De exacte omstandigheden zijn nog onduidelijk.
  [naar artikel]
 28. Twee jetski's botsen frontaal op elkaar (02/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De twee jetski’s botsen frontaal op elkaar in Ottawa, Canada. Een groep vrienden die op dezelfde plek met een bootje aan het varen is, legt de botsing vast op beeld.
  [naar artikel]
 29. Twee jetski's botsen frontaal op elkaar (02/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De twee jetski’s botsen frontaal op elkaar in Ottawa, Canada. Een groep vrienden die op dezelfde plek met een bootje aan het varen is, legt de botsing vast op beeld.
  [naar artikel]
 30. VIDEO. Twee bussen botsen frontaal op elkaar in Bolivia: zeker 22 doden en enorme ravage (20/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Bolivia is gisteren een zwaar verkeersongeluk gebeurd. Twee bussen botsten er in de bergen frontaal op elkaar ter hoogte van het stadje...
  [naar artikel]
 31. Twee wagen botsen frontaal op elkaar op de Zuiderring (06/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op het kruispunt van de Zuiderring met de Slagmolenstraat in Mol botsten twee bestuurders frontaal op elkaar toen één van de twee auto’s de ring wilde oversteken. Eén auto belandde uiteindelijk in de lager gelegen berm. Een bestuurder moest worden bevrijd en is gewond naar ziekenhuis gevoerd.
  [naar artikel]
 32. Twee bestuurders zwaargewond na frontale klap in Diepenbeek (18/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Verbindingslaan ter hoogte van het op- en afrittencomplex van de E313 zijn zaterdag rond 1.45 uur twee voertuigen frontaal gebotst. De twee bestuurders raakten zwaargewond.
  [naar artikel]
 33. Vrachtwagens botsen op elkaar aan dancing Copacabana: één zwaargewonde (30/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Grote Steenweg ter hoogte van dancing Copacabana in Waarloos zijn twee zware vrachtwagens frontaal op elkaar gebotst. Een persoon raakte zwaargewond.
  [naar artikel]
 34. Brommobiel met vier meisjes botst frontaal op SUV: 17-jarige overleden, drie anderen zwaargewond (16/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij een zwaar verkeersongeval op de Waterloosesteenweg in Sint-Genesius Rode is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 17-jarig meisje om het leven gekomen. Drie andere meisjes raakten zwaargewond.
  [naar artikel]
 35. Brommobiel met vier meisjes botst frontaal op SUV: 17-jarige overleden, drie anderen zwaargewond (16/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een zwaar verkeersongeval op de Waterloosesteenweg in Sint-Genesius Rode is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 17-jarig meisje om het leven gekomen. Drie andere meisjes raakten zwaargewond.
  [naar artikel]
 36. Brommobiel met vier meisjes botst frontaal op SUV: 17-jarige overleden, drie anderen zwaargewond (16/02/2019 - De Standaard)
  Bij een zwaar verkeersongeval op de Waterloosesteenweg in Sint-Genesius Rode is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 17-jarig meisje om het leven gekomen. Drie andere meisjes raakten zwaargewond.
  [naar artikel]
 37. Brommobiel met vier meisjes botst frontaal op SUV: 17-jarige overleden, drie anderen zwaargewond (16/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zwaar verkeersongeval op de Waterloosesteenweg in Sint-Genesius Rode is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 17-jarig meisje om het leven gekomen. Drie andere meisjes raakten zwaargewond.
  [naar artikel]
 38. Bestelwagen ramt kampeerwagen waarin twee personen liggen te slapen: slachtoffers zwaargewond (13/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Bij een wel heel bizar ongeval in Sint-Jan-in-Eremo raakten twee personen zwaargewond. Zij werden voor verzorging overgebracht naar AZ Alma in Eeklo.
  [naar artikel]
 39. Twee zeventigers zwaargewond na frontale botsing in Asse (28/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een frontaal verkeersongeval op de Brusselsesteenweg in Asse raakten twee mensen zwaargewond. De N9 werd meteen afgesloten voor alle verkeer...
  [naar artikel]
 40. Bus en tram botsen frontaal op kruispunt: twintig gewonden (20/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Op het kruispunt van de August Van de Wielelei en de Ruggeveldlaan in Deurne zijn dinsdagochtend een bus en een tram frontaal op elkaar gereden. Een twintigtal personen raakten gewond. De weg was er een hele tijd volledig versperd.
  [naar artikel]
 41. Auto’s knallen frontaal tegen elkaar (01/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Sint-Jobsesteenweg in Brasschaat zijn zaterdagnamiddag twee auto’s frontaal tegen elkaar gebotst.
  [naar artikel]
 42. Twee zeventigers zwaargewond na frontale botsing in Asse: bestuurder legt positieve ademtest af (28/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een frontaal verkeersongeval op de Brusselsesteenweg in Asse raakten twee mensen zwaargewond. De N9 werd meteen afgesloten voor alle verkeer...
  [naar artikel]
 43. Verkeersongeval in Itegem kost het leven aan drie mensen (31/07/2016 - De Redactie)
  Op de Gestelsesteenweg zijn twee auto's in een bocht frontaal op elkaar gebotst. De balans is zwaar: er vielen drie doden en twee zwaargewonden.
  [naar artikel]
 44. Twee personen zwaargewond na slippartij in Gent (27/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Gent zijn twee personen zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht nadat een voertuig uit de bocht ging aan de Vlaamsekaai. Twee andere voertuigen zijn ook bij het ongeval betrokken. De politie ondervraagt de bestuurders.
  [naar artikel]
 45. Frontale botsing in Wiemesmeer (18/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagnamiddag zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de Wiemesmeerstraat. Ter hoogte van de Wijerdriesstraat botsten even na 15 uur twee auto’s frontaal op elkaar. De gewonden werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 46. Twee personen zwaargewond na mesaanval in Namen (29/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  Twee personen zijn zondagnamiddag omstreeks 14.30 uur zwaargewond geraakt nadat ze messteken toegediend kregen tijdens een vechtpartij in de rue de Fer in Namen. Dat meldt het parket van Namen maandag.
  [naar artikel]
 47. Twee scooters botsen in Ham (27/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Twee scooters zijn dinsdag rond 5.30 uur gebotst op de Staatsbaan. Een van hen werd voor verzorging naar het ziekenhuis in Mol gebracht.
  [naar artikel]
 48. Man zwaargewond na steekpartij in woning: twee verdachten opgepakt (28/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de Koevliet in Zele is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man zwaargewond geraakt bij een steekpartij waar in totaal drie personen bij betrokken waren.
  [naar artikel]
 49. Twee lijnbussen botsen op elkaar in Hasselt na plotse manoeuvre van auto: 11 gewonden (16/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  In Hasselt zijn maandagavond elf personen gewond geraakt, nadat twee lijnbussen op elkaar botsten. Eén van de slachtoffers is zwaargewond.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy