Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
16:56 uur

Speelpleinen vinden geen animatoren: "In Heverlee zoeken we er 20 per week"

VRT NWS

23/06/2022 - 09:32

De speelpleinen in ons land hebben het steeds moeilijker om animatoren te vinden. Ook bij de speelpleinwerking van Heverlee hebben ze last van dat probleem. “Het is elk jaar moeilijk om er te vinden”, zegt Hanne Styfhals van speelpleinwerking Heverlee.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Probleem voor speelpleinwerking: tekort aan animatoren (10/04/2019 - VRT NWS)
  De speelpleinen zijn voor veel ouders een welgekomen hulp tijdens de paasvakantie, wanneer ze zelf moeten werken. Maar vaak moeten ze een andere oplossing zoeken, omdat verschillende speelpleinen niet genoeg animatoren vinden. Veel jongeren kiezen voor een vakantiejob die beter betaalt dan het vrijwilligerswerk. Anderen beslissen pas  op het laatste moment hoe ze hun vrije tijd willen invullen.
  [naar artikel]
 2. Zonnebeke schrapt deel van speelpleinwerking door gebrek aan animatoren: "In een fabriek valt 2 tot 3 keer meer te verdienen" (10/06/2022 - VRT NWS)
  In Zonnebeke zal er deze zomer een beperkte speelpleinwerking zijn. De gemeente vindt te weinig animatoren. "De vergoedingen liggen te laag, maar het is moeilijk om de jongeren meer te betalen."
  [naar artikel]
 3. Te weinig vrijwilligers voor speelpleinen: ‘Als we geen echt loon uitkeren, vinden we helemaal niemand’ (10/04/2019 - De Standaard)
  Het regent oproepen van speelpleinen die op zoek zijn naar nieuwe animators. De jeugd lijkt niet meer geïnteresseerd.
  [naar artikel]
 4. Kortrijkse animatoren in de bloemetjes gezet voor perfect bubbelsysteem: "We hebben nog geen coronabesmettingen" (24/07/2020 - VRT NWS)
  In Kortrijk zijn 40 animatoren van het openbaar speelplein de Warande door de stad in de bloemetjes gezet, omdat er tijdens de kampen en dagopvang nog geen besmettingen zijn geweest met het coronavirus. In de Warande komen gemiddeld 260 kinderen per dag langs, met en zonder beperking. Die zitten in bubbels met verschillende kleuren. Dat verklaart mogelijk waarom er nog geen besmettingen plaatsvonden.
  [naar artikel]
 5. Dreigt er een tekort aan speelpleinanimatoren deze zomer? Minder kandidaten én minder opleidingen door corona (17/02/2021 - VRT NWS)
  Zullen er komende zomervakantie wel voldoende nieuwe én goed opgeleide animatoren op de speelpleinen staan? Dat vraagt de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk zich af. Door de coronacrisis zijn er dit jaar de helft minder jongeren die de broodnodige brevet van animator zullen behalen. Om te vermijden dat lokale speelpleinwerkingen met een tekort aan animatoren zitten, organiseren ze tijdens deze krokusvakantie voor het eerst animatorencursussen online, zij het voor minder deelnemers. Wat er in de paasvakantie - traditioneel de tweede opleidingsperiode voor animatoren - mogelijk zal zijn, is nog onduidelijk.
  [naar artikel]
 6. Speelpleinwerking vindt niet genoeg animatoren: ‘Jongeren engageren zich nog maar voor kortere periodes’ (10/04/2019 - De Morgen)
  Speelpleinwerkingen overal te lande hebben het steeds moeilijker om voldoende animatoren te vinden. Bert Breugelmans van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk wil de situatie niet dramatiseren. ‘Het is niet omdat je animatoren beter betaalt dat ze zich plots en masse komen aanbieden.’
  [naar artikel]
 7. Amerikanen vinden geen belastingen betalen "egoïstisch" en "niet patriottisch" (05/10/2016 - De Redactie)
  Donald Trump noemde het afgelopen week "slim" van hem dat hij geen belastingen betaalde, maar daar is volgens een poll slechts een minderheid van de Amerikanen het mee eens.
  [naar artikel]
 8. "Een compleet onbekend talent vinden. Zalig, toch?" (23/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "We hebben in Vlaanderen al Geert Hoste en Michael Van Peel. Een nieuwe stand-upcomedian zoeken we dus niet." Wat gastheer Bart Peeters dan wel
  [naar artikel]
 9. Bedrijf uit Heverlee zet deuren open voor werkzoekenden die moeilijk werk vinden: "In duo meelopen met werknemer" (02/06/2022 - VRT NWS)
  In technologiebedrijf Camco Technologies in Heverlee gaan vandaag vier werkzoekenden aan de slag in een duo met een werknemer. Op DUOday kunnen werkzoekenden die het moeilijker hebben om werk te vinden een dag aan de slag bij deelnemende bedrijven. De werkzoekenden lopen een hele dag mee met een werknemer van het bedrijf en vormen samen een duo. Aan het einde van DUOday wordt nagegaan of de werkzoekenden er eventueel ook effectief aan de slag kunnen gaan.
  [naar artikel]
 10. Animatoren worden in de bloemetjes gezet (27/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op donderdag 26 juli werden alle animatoren in de bloemetjes gezet naar aanleiding van de Dag van de Animator. In Hal P in Tongeren werden de animatoren verwend met een chocoladefontein en fruit.
  [naar artikel]
 11. "Je energielevel is ver te zoeken": jouw horoscoop voor deze week (23/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Je energielevel is ver te zoeken, Ram. De feestdagen hakken er flink in. Is het mogelijk om deze week vrij te zijn, dan is dat een goed plan. Op...
  [naar artikel]
 12. Leger oefent in Bierbeek en Heverlee: "Geen verband met zaak Conings" (27/05/2021 - VRT NWS)
  Vandaag en morgen houdt het leger een militaire oefening in het Mollendaalbos op de grens van Bierbeek en Heverlee. Er doen 20 tot 30 militairen aan mee. De oefening heeft niets te maken met de zoektocht naar de militair Jürgen Conings.
  [naar artikel]
 13. Oud-Heverlee Leuven draagt voortaan stamnummer 18: "Om de rijke geschiedenis van de club weer te geven" (18/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Oud-Heverlee Leuven draagt stamnummer 18 vanaf het komende seizoen. OHL gebruikte stamnummer 6142 sinds de oprichting in 2002. "Stamnummer 18 geeft...
  [naar artikel]
 14. Hongarije als Europees "tand­walhalla": "Als ze in een week doen wat bij ons maanden duurt, maak ik me zorgen" (13/08/2019 - VRT NWS)
  Steeds meer Belgen zoeken medische hulp in het buitenland. Een ingreep of behandeling is er vaak goedkoper en dankzij het internet wordt het steeds makkelijker om te vergelijken en te vinden wat je zoekt. Deze week belichten we enkele populaire bestemmingen voor dit “medisch toerisme” waarbij een vakantie gekoppeld wordt aan een medische behandeling. Vandaag: Hongarije. Een populaire reisbestemming, maar ook een van de belangrijkste spelers op het vlak van tandtoerisme in Europa.
  [naar artikel]
 15. Dag van de Animator zet 39.000 animatoren in de bloemetjes (26/07/2018 - Metro)
  De landelijke jeugdwerkorganisaties zetten vandaag alle animatoren in Vlaanderen in de bloemetjes. De Dag van de Animator is een initiatief van de vzw Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS). Zowat 39.000 jongeren kiezen er in hun vrije tijd voor om animator te zijn bij een speelplein- of vakantiewerking. “De meesten doen dat zelfs helemaal vrijwillig of tegen een kleine vergoeding”, zegt Bert Breugelmans van de VDS. “Omdat ze het belangrijk vinden om kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.” Een gemiddelde animator op een speelplein is 9,5 uur per dag aan de slag. Soms zijn ze een week of meer van huis om kampen met overnachting te begeleiden. Tijdens de Dag van de Animator zetten 20 landelijke jeugdwerkorganisaties en bijna 200 lokale initiatieven dat engagement in de verf. “Wij roepen kinderen én ouders op om samen ‘dankjewel’ te zeggen en een tekening af te geven of online een foto te bezorgen aan de animatoren”, zegt Breugelmans. bron: Belga Het bericht Dag van de Animator zet 39.000 animatoren in de bloemetjes verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Dag van de Animator zet 39.000 animatoren in de bloemetjes (19/07/2018 - Metro)
  Op 26 juli zetten de landelijke jeugdwerkorganisaties alle animatoren in Vlaanderen in de bloemetjes. De Dag van de Animator is een initiatief van de vzw Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS). Zowat 39.000 jongeren kiezen er in hun vrije tijd voor om animator te zijn bij een speelplein- of vakantiewerking. “De meesten doen dat zelfs helemaal vrijwillig of tegen een kleine vergoeding”, zegt Bert Breugelmans van de VDS. “Omdat ze het belangrijk vinden om kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.” Een gemiddelde animator op een speelplein is 9,5 uur per dag aan de slag. Soms zijn ze een week of meer van huis om kampen met overnachting te begeleiden. Tijdens de Dag van de Animator, op 26 juli, zetten 20 landelijke jeugdwerkorganisaties en bijna 200 lokale initiatieven dat engagement in de verf. “Wij roepen kinderen én ouders op om samen ‘dankjewel’ te zeggen en een tekening af te geven of online een foto te bezorgen aan de animatoren”, zegt Breugelmans. bron: Belga Het bericht Dag van de Animator zet 39.000 animatoren in de bloemetjes verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Headhunter geeft eigen generatie Y veeg uit de pan: "Bende lamzakken" (19/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Nog geen 25 en onmogelijk een job te vinden? "Bullshit", volgens de Britse headhunter Josh Harrison. "Dan doe je niet genoeg je best", meent hij....
  [naar artikel]
 18. Lichaam van 77-jarige man die verdween uit woonzorgcentrum gevonden in Heverlee (15/08/2020 - VRT NWS)
  Het levenloos lichaam van Eduard Timmermans, de 77-jarige man die eind juli verdween uit het woonzorgcentrum “Annuntiaten” in Heverlee, is gevonden. "Het is voorbij, onze grote zoektocht naar pa, is geëindigd", schrijft zijn zoon op Facebook. "Vandaag, uitgerekend op de geboortedag van zijn moeder, hebben wij zijn lichaam teruggevonden."
  [naar artikel]
 19. In Lebbeke brengen scherven geluk: "Zo'n ring vinden in een glasbol is niet gemakkelijk" (06/05/2021 - VRT NWS)
  Een man uit Lebbeke verloor zijn trouwring tijdens een bezoekje aan de glasbol. Toen hij naar de afvaldienst Verko belde om zijn verloren voorwerp te melden, gingen zij letterlijk door de knieën om de ring te zoeken. "Voorzichtig zijn we met een schop en handschoenen beginnen zoeken en uiteindelijk hebben we hem gevonden", vertelt Alain Kramer, werknemer van de afvaldienst Verko.
  [naar artikel]
 20. Oud-Heverlee wil geen foutparkeerders meer aan het Meerdaalwoud: "Parkeren gestructureerder laten verlopen" (19/03/2021 - VRT NWS)
  Sinds de coronacrisis komen er in het Meerdaalwoud in Oud-Heverlee meer mensen wandelen. Dat zorgt ook voor veel fout geparkeerde auto's langs de bosrand en in de omgeving. De gemeente wil daar nu komaf mee maken, en het parkeren gestructureerder laten verlopen.
  [naar artikel]
 21. Superheldenfilms doen kassa's rinkelen, maar regisseurs Scorsese en Coppola vinden het "geen cinema" (22/10/2019 - VRT NWS)
  Na cultregisseur Martin Scorsese haalt nu ook Francis Ford Coppola stevig uit naar de superheldenfilms van Marvel. Coppola vindt immens populaire films als de "Avengers" ronduit "verwerpelijk". Filmstudio Marvel krijgt al een tijdje kritiek te slikken voor zijn "weinig inhoudelijke" films. "Friends"-actrice Jennifer Aniston liet vorige week nog vallen dat onder Marvel de kwaliteit erop achteruitgaat. Zij hunkert stiekem naar "het tijdperk van Meg Ryan".
  [naar artikel]
 22. Weinig paddenstoelen door droog voorjaar en hete zomer: "Je moet goed zoeken om er te vinden" (12/10/2020 - VRT NWS)
  De herfst is in het land, en overal zouden paddenstoelen weer de kop moeten opsteken. Maar niets is minder waar. Dit jaar moet je lang en goed zoeken om er eentje onder de verkleurde bladeren te vinden. Een droog voorjaar en een hete zomer hebben niet genoeg regen gebracht.
  [naar artikel]
 23. Minister Geens geneigd om draagvlak te zoeken na druk van Trump: "Zoeken naar oplossing met minste veiligheidsrisico" (17/02/2019 - VRT NWS)
  Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) is geneigd om samen met de Europese partners een "zo groot mogelijk draagvlak te zoeken" om IS-strijders uit Syrië terug te halen en te berechten. Dat zegt hij in "De zevende dag". Hij reageert daarmee op druk van de Amerikaanse president Donald Trump die ermee dreigt 800 IS-strijders vrij te laten in Syrië. Geens wil zoeken naar "de oplossing met de minste veiligheidsrisico's".
  [naar artikel]
 24. Skeelerclub Heverlee: "Iedereen ziet Swings als idool en inspiratiebron" (24/02/2018 - VRT NWS)
  Olympische medaillewinnaar Bart Swings begon zijn carrière als inlineskater, een discipline waarin hij verschillende keren wereldkampioen werd. Maar skeeleren is geen Olympische sport en daarom stapte Swings over naar ijsschaatsen. In zijn skeelerclub in Heverlee zijn ze apetrots op zijn zilveren prestatie.
  [naar artikel]
 25. N-VA wil geen boerkini's op strand en in zwembad (17/08/2016 - De Redactie)
  De partij streeft naar een algemeen verbod op het kledingstuk, dat "een bewijs van de onderdrukking van moslimvrouwen" is. Enkele kustburgemeesters vinden zo'n verbod voorbarig. "Geen polemieken uitlokken als er geen zijn."
  [naar artikel]
 26. Philippe Gilbert ontgoocheld met achtste plaats: "Ik moet geen excuses zoeken" (18/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "We hebben met de Belgische ploeg een zeer sterk EK gereden", vatte Philippe Gilbert samen na afloop van het EK, "alleen is het jammer dat we
  [naar artikel]
 27. 150 zusters gevaccineerd in klooster in  Heverlee: "Eindelijk denken ze aan ons" (19/03/2021 - VRT NWS)
  In het klooster de Jacht in Heverlee zijn vanmiddag meer dan 150 zusters gevaccineerd. Ook de 70 personeelsleden van het klooster kregen een prik. Alles verliep vlot, het was wel een hele organisatie.
  [naar artikel]
 28. Week na ontploffing in Chinese goudmijn geven mijnwerkers teken van leven via briefje: "Stop niet met zoeken"  (18/01/2021 - VRT NWS)
  Een week na de ontploffing in een Chinese goudmijn hebben de mijnwerkers die vastzitten een teken van leven gegeven. Reddingswerkers hadden voedsel, medicijnen en papier naar beneden gestuurd en de mijnwerkers waren in staat om een briefje terug te sturen met daarop de boodschap: "Stop niet met naar ons te zoeken".
  [naar artikel]
 29. Geluidsschermen E40 in Oud-Heverlee worden niet allemaal vervangen: "Je zal geraas horen tot 600 meter verderop" (02/12/2021 - VRT NWS)
  Inwoners van Oud-Heverlee maken zich zorgen over het verdwijnen van de geluidsschermen langs de E40. Aan de zuidelijke kant van de autosnelweg komen nieuwe en hogere schermen. Maar aan de noordelijke kant komt er helemaal niets in de plaats.
  [naar artikel]
 30. Staat u in de "frustrerendste" file van Vlaanderen en Brussel? (06/02/2017 - De Redactie)
  In de week van 13 tot 17 februari focust Radio 1 op de mobiliteitsproblemen in Vlaanderen en Brussel. "We willen met de luisteraars naar oplossingen zoeken voor het fileprobleem", zegt Hajo Beeckman.
  [naar artikel]
 31. Hoofdarts ZNA vindt vrijhouden bedden op intensieve zorg geen goed idee: "We willen voor iedereen kunnen blijven zorgen" (09/09/2021 - VRT NWS)
  De overheid vraagt om vanaf volgende week in alle ziekenhuizen een kwart van de bedden op intensieve zorg vrij te houden omdat het aantal covidpatiënten stijgt. Bij de ziekenhuizen van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen vinden ze dat geen goed idee. "Het leeghouden van bedden nog voor het echt nodig is vinden we een brug te ver", vertelt hoofdarts Katrien Bervoets aan Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 32. 15 uitwisselingsstudenten UGent zitten nog vast in Rusland: "We zoeken een wonderoplossing om hen terug te halen" (27/02/2022 - VRT NWS)
  De Gentse universiteit heeft gisteren bekendgemaakt dat ze haar 15 uitwisselingsstudenten terughaalt uit Rusland, omdat een uitwisseling met het land "gezien de huidige omstandigheden niet mogelijk is". Maar vandaag heeft Europa beslist dat er geen Russische luchtverkeer door het Europese luchtruim mag vliegen, wat betekent dat de studenten niet naar huis raken. "We zijn vanmorgen al naar een oplossing beginnen te zoeken, maar hebben nog geen globale oplossing gevonden", zegt Stéphanie Lenoir van de UGent.
  [naar artikel]
 33. 250 Chiroleden Oud-Heverlee nog in quarantaine: "Vanavond hebben we de resultaten van de tweede test" (18/08/2021 - VRT NWS)
  Vandaag weten ze in Oud-Heverlee hoeveel mensen nog in quarantaine moeten blijven na een corona-uitbraak op Chirokamp. Bijna 250 leden moesten in quarantaine omdat 50 mensen positief testten op corona.
  [naar artikel]
 34. Thailand als mekka van geslachtsoperaties: "Meer expertise dan in de rest van de wereld"  (14/08/2019 - VRT NWS)
  Steeds meer Belgen zoeken medische hulp in het buitenland. Een ingreep of behandeling is er vaak goedkoper en dankzij het internet is het gemakkelijk om te vergelijken en te vinden wat je zoekt. Deze week belichten we enkele populaire bestemmingen voor dit "medisch toerisme" waarbij een reis gekoppeld wordt aan een medische behandeling. Vandaag: Thailand. Een paradijs voor rugzaktoeristen of surfers, maar ook populair voor cosmetische ingrepen en geslachtsoperaties.
  [naar artikel]
 35. "Bloedgroep AB dringend gezocht": plots tekort aan plasma door één patiënt (31/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Rode Kruis doet een opvallende oproep: "We zoeken mensen met bloedgroep AB die vandaag, morgen of volgende week plasma willen komen geven."
  [naar artikel]
 36. "Dringend: bloedgroep AB" Behandeling bij welgeteld één patiënt veroorzaakt tekort aan plasma (31/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Rode Kruis doet een opvallende oproep: "We zoeken mensen met bloedgroep AB die vandaag, morgen of volgende week plasma willen komen geven."
  [naar artikel]
 37. Plots tekort aan plasma door één patiënt: "Bloedgroep AB dringend gezocht" (31/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Rode Kruis doet een opvallende oproep: "We zoeken mensen met bloedgroep AB die vandaag, morgen of volgende week plasma willen komen geven."
  [naar artikel]
 38. "Thiam is bijna een zekerheid voor goud op het EK" (12/05/2018 - Sporza)
  Vorige week Doha, vandaag Shanghai: het Diamond League-seizoen is van start gegaan, maar naar Belgen hoef je niet te zoeken. "Maar op het EK mag je heel veel verwachten", zegt Kris Meertens.
  [naar artikel]
 39. 16 EU-lidstaten houden minitop: "Zoeken naar contouren van een Europese oplossing voor de migratiekwestie"  (24/06/2018 - VRT NWS)
  In Brussel komen de staatshoofden en regeringsleiders van 16 EU-landen, waaronder België, bijeen voor een informele top over het migratiebeleid. De "minitop" dient als voorbereiding voor de Europese top van eind volgende week, die niet makkelijk zal worden. "Er is onigheid, controverse, er zijn geschillen, er is ruzie."
  [naar artikel]
 40. [VIDEO] - Syrische vluchtelingen musiceren met jeugdkoor uit Heverlee (04/03/2017 - De Redactie)
  Jeugdorkest en koor "Violet" uit Heverlee heeft vandaag een cd opgenomen met muziek geschreven door een naar België gevluchte Syriër. Ook in het orkest zelf spelen een aantal muzikanten die uit Syrië naar hier gekomen zijn. Hoe muziek grenzen overstijgt en mensen samenbrengt.
  [naar artikel]
 41. Door welgeteld één patiënt is voorraad plasma zo goed als uitgeput: "Dringend gezocht, bloedgroep AB" (31/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Rode Kruis doet een opvallende oproep: "We zoeken mensen met bloedgroep AB die vandaag, morgen of volgende week plasma willen komen geven."
  [naar artikel]
 42. Francken: "Ik walg van racisme, die mensen hun stem wil ik niet" (08/09/2018 - VRT NWS)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie is hard geschrokken van de onthullingen die Pano eerder deze week deed over "Schild en Vrienden". "We moeten geen heksenjacht creëren, het is belangrijk dat er een onderzoek loopt. Racisme is voor idioten, ik kan dat niet genoeg benadrukken. Mensen die mij een held vinden en zo'n dingen doen, ik wil hun stem niet. Ik walg daarvan", zegt Francken in "De afspraak op vrijdag".  "Het is niet omdat je migratiekritisch bent, dat je uw frustratie moet uiten op individuele mensen met een migratieachtergrond. Stop daarmee, doe dat niet. Wees verstandiger dan dat."
  [naar artikel]
 43. Madame Tussauds reageert: "Donald Trump, zoals hij was en zoals hij nu is" (20/12/2017 - VRT NWS)
  Het blijft geen sinecure om een goede imitatie van een persoon in was neer te zetten. Opnieuw wordt het bewijs daarvan geleverd in Disney World, in de Amerikaanse staat Florida, waar begin deze week Donald Trump werd toegevoegd aan de "Hall of presidents". Maar de fysieke gelijkenis bleek opnieuw ver te zoeken.
  [naar artikel]
 44. Vlaamse die halsoverkop terugkeerde uit Zweden: "Hoe kan een land in nog geen week tijd drie keer van kleur veranderen?" (15/07/2020 - VRT NWS)
  De Vlaamse Caroline Verstraete keerde halsoverkop terug uit haar vakantie in Zweden toen het land "code rood" kreeg. Vanmiddag veranderde dat plots naar "code oranje". "Frustrerend", getuigt Verstraete in "De wereld vandaag". "Hoe kan een land in nog geen week tijd drie keer van kleur veranderen?"
  [naar artikel]
 45. "Geen doorbraak binnen de week? Dan kan het járen duren" (14/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Als je een moord niet binnen de week kan oplossen, weet je niet voor hoelang je vertrokken bent", zegt een ervaren misdaadspeurder. "Het kan
  [naar artikel]
 46. 30 bedrijfsleiders schrijven open brief aan de politiek: "Wij willen géén nieuwe verkiezingen" (21/02/2020 - VRT NWS)
  "Politieke stilstand gedurende 270 dagen is bedrijfseconomisch totaal onverantwoord", zo zeggen 30 CEO's en ondernemers in een open brief aan de Belgische politici. Ze vragen nu eindelijk compromissen en oplossingen voor de economische uitdagingen ons land wachten. En, zo vinden zij: "Nieuwe verkiezingen en nog langer talmen zijn geen optie."
  [naar artikel]
 47. Geens: "Geen enkel vermoeden van wie Abu Yusuf al-Belgiki zou kunnen zijn" (21/04/2017 - De Redactie)
  De inlichtingendiensten in ons land weten niet wie de man is die door terreurgroep IS aanhaalde in de opeising van de aanslag in Parijs. "We zoeken verder naar wie er mogelijks bedoeld kan zijn."
  [naar artikel]
 48. OHL leent greenkeeper van zusterclub Leicester: "Al fortuinen geïnvesteerd" (31/10/2017 - Sporza)
  Oud-Heverlee Leuven wil na de overname door het Thaïse King Power snel weer naar 1A. En dus wordt er geïnvesteerd, ook in de grasmat. "Willen een veld op Premier League-niveau."
  [naar artikel]
 49. CD&V Antwerpen stelt programma voor en geeft sneren naar N-VA: "Wij zoeken geen schuldigen, wij zoeken oplossingen" (23/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een fietscomfortplan voor 'Koning Fiets', een onthardingsplan voor meer groen in de stad en extra middelen en maatregelen om armoede aan te pakken....
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy