Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
17:08 uur

Noors softwareconcern Visma neemt Teamleader uit Gent over

De Tijd

23/06/2022 - 09:34

09:00 De Noorse softwarereus Visma neemt de Gentse scale-up Teamleader over voor een onbekend bedrag. Teamleader blijft autonoom en oprichter Jeroen De Wit blijft aan boord.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Gentse techbelofte Teamleader vindt onderdak bij Noorse groep Visma: stichter Jeroen De Wit sluit deal waar veel starters van dromen (23/06/2022 - Express)
  Stichter Jeroen De Wit wordt overladen met felicitaties na de verkoop van zijn bedrijf. Tien jaar na de oprichting wordt Teamleader een onderdeel van de Noorse softwarereus Visma, bij ons vooral bekend als wielersponsor. Teamleader is een van de vele Belgische techbedrijven die software ontwikkelen voor de zakelijke markt. Dat is misschien niet zo sexy […]
  [naar artikel]
 2. Gents softwarebedrijf Teamleader sluit internationale kantoren (13/03/2019 - De Tijd)
  15:42 De kantoren van het Gentse softwarebedrijf Teamleader in Parijs, Berlijn, Madrid en Milaan gaan dicht. De verkoop valt efficiënter vanuit Gent te organiseren.
  [naar artikel]
 3. Derde Belgische overname op rij door Noors Visma (13/07/2021 - De Tijd)
  16:31 De Noorse specialist in bedrijfssoftware Visma koopt het Belgische softwarebedrijf UseIT. De prijs van de overname is niet bekend. Het is de derde Belgische overname van Visma op zes maanden tijd.
  [naar artikel]
 4. Mede-oprichter Teamleader stapt in concurrent Salesflare (29/05/2018 - De Tijd)
  07:08 Willem Delbare, mede-oprichter en voormalig technisch directeur van het CRM-platform Teamleader, investeert in Salesflare, een start-up die gedeeltelijk met Teamleader concurreert.
  [naar artikel]
 5. Noors Visma schroeft Belgische ambities op (28/04/2021 - De Tijd)
  10:55 De Noorse specialist in bedrijfssoftware Visma is met de overname van het Bornemse Syneton toe aan zijn tweede Belgische deal in zes maanden. De koophonger van de Noren lijkt allesbehalve gestild.
  [naar artikel]
 6. Na vijfde overname van Noors Visma in België is honger nog niet gestild (12/04/2022 - De Tijd)
  03:30 IonProjects is de vijfde Belgische prooi in twee jaar van de specialist in bedrijfssoftware Visma. 'En we zijn nog maar begonnen', zegt John Reynders, directeur in de Benelux van het Noorse IT-bedrijf
  [naar artikel]
 7. Teamleader voegt distributiemodel toe aan verkoop (16/04/2019 - De Tijd)
  12:24 Het Gentse Teamleader, dat zich specialiseert in kmo-software, gaat in zee met de IT-verdeler Ingram Micro.
  [naar artikel]
 8. Softwareconcern Oracle is ook in de race om TikTok in te lijven (18/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ook softwareconcern Oracle is naar verluidt geïnteresseerd in een overname van filmpjesapp TikTok. Persbureau Bloomberg meldt op basis van...
  [naar artikel]
 9. Teamleader haalt 18,5 miljoen euro op (02/08/2018 - De Tijd)
  12:20 Het Gentse softwarebedrijf Teamleader voert zijn grootste kapitaalverhoging tot nu toe door. Zowel het investeringsfonds van de oud-COO van TomTom als PMV treden toe.
  [naar artikel]
 10. Teamleader richt pijlen op Wallonië (13/10/2017 - De Tijd)
  14:17 De Gentse scale-up Teamleader, die de workflow van kmo's digitaliseert, gaat zijn platform intenser promoten over de taalgrens. Volgend jaar lonkt ook een nieuwe kapitaalronde.
  [naar artikel]
 11. Teamleader lanceert investeringsfonds van 1 miljoen euro (15/05/2018 - De Tijd)
  18:04 Het fonds moet software-ontwikkelaars over de streep trekken om hun software te laten aansluiten op het Marketplace-platform van Teamleader.
  [naar artikel]
 12. 'Deze verkoop is een erkenning van wat we hebben bereikt' (23/06/2022 - De Tijd)
  20:15 Tien jaar na de oprichting belandt de Gentse scale-up Teamleader in handen van de Noorse softwaregroep Visma. Oprichter en CEO Jeroen De Wit blijft aan boord en even ambitieus. 'Maar het zal even wenn...
  [naar artikel]
 13. Gentse groeier Teamleader heeft eerste overname beet (03/09/2019 - De Tijd)
  04:00 Door zijn Belgische sectorgenoot Yadera aan boord te halen hoopt de Gentse specialist in software voor kmo’s Teamleader klanten langer aan zich te binden. CEO Jeroen De Wit sluit bijkomende overnamede...
  [naar artikel]
 14. Merete Hverven: Noorse techtopper met klein ego (23/06/2022 - De Tijd)
  17:09 Met de overname van de Gentse scale-up Teamleader zit de Noorse softwaregroep Visma dit jaar al aan meer dan 30 deals. CEO Merete Hverven stoomt haar bedrijf klaar voor een beursgang.
  [naar artikel]
 15. Van Aert verschijnt verrassend aan de start van de Tour, Jumbo-Visma neemt ook De Plus mee (10/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert neemt in juli deel aan de Tour de France. Dat maakte zijn ploeg Jumbo-Visma zonet bekend. Voor Van Aert, momenteel actief in de...
  [naar artikel]
 16. SBM Offshore zet streep onder Noors probleemdossier (17/07/2017 - De Tijd)
  16:27 De Nederlandse oliedienstengroep schikt een Noors koppijndossier met haar verzekeraars.
  [naar artikel]
 17. Teamleader Luk Verlaenen maakt balans op na EK veldlopen: “Positieve overheerst” (11/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Luk Verlaenen, teamleader van de Belgische delegatie op het EK veldlopen van zondag in het Slowaakse Samorin, zag uitschieters in positieve en negatieve richting. Toch overheerst voor hem het positieve gevoel.
  [naar artikel]
 18. EK veldlopen. Teamleader Luk Verlaenen droomt van vier keer top vijf (09/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Luk Verlaenen, teamleader van de Belgische delegatie die zondag aantreedt op het EK veldlopen in het Slovaakse Samorin, ziet vier kansen op top vijf. Hij doelt op Soufiane Bouchikhi en belofte Simon Debognies en op de twee aanwezige Belgische teams.
  [naar artikel]
 19. Jumbo-Visma neemt Groenewegen mee naar de Giro (27/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dylan Groenewegen staat op 8 mei aan de start van de Ronde van Italië. Dat maakte z'n ploeg Jumbo-Visma zonet bekend.
  [naar artikel]
 20. Miko neemt Noors koffiebedrijf over (29/11/2018 - De Tijd)
  17:41 De koffiespecialist Miko neemt het Noorse koffieservicebedrijf Kaffebryggerriet over. De Noorse koffiegroep draait een omzet van 5 miljoen euro.
  [naar artikel]
 21. Noors eiland wil “tijdvrij” worden (19/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Als het aan de inwoners ligt, wordt een Noors eiland officieel erkend als het eerste tijdvrije gebied op aarde. Op Sommarøy ('zomereiland') gaat de...
  [naar artikel]
 22. KOERS KORT. Corendon-Circus krijgt ProContinentaal statuut - Jumbo strikt Noors bedrijf als co-sponsor - Schurter klopt Federer op Zwitsers sportgala (11/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer LottoNL-Jumbo, maar wel Jumbo-Visma. De Nederlandse profploeg krijgt er naast de gekende supermarktketen uit Nederland dus nog een...
  [naar artikel]
 23. ANALYSE GENT-WEVELGEM. Wout van Aert heeft nu ook een ploeg en dat kan niet iedereen zeggen (31/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Alexander Kristoff won de snelste Gent-Wevelgem ooit zoals enkel de Noor dat kan: ijzersterk spurten na een zware wedstrijd. Maar sterkste man in koers? Wout van Aert! En sterkste ploeg in koers? Jumbo-Visma. Het blauw van Deceuninck - Quick Step moest voor het eerst collectief zijn meerdere erkennen in het geel van Jumbo-Visma.
  [naar artikel]
 24. Noorse softwaregroep Visma landt in België (04/08/2020 - De Tijd)
  12:36 Het Noorse softwarebedrijf Visma, vooral bekend als cosponsor van wielerploeg Jumbo-Visma, wordt nu ook in ons land actief met de overname van het boekhoudplatform Yuki.
  [naar artikel]
 25. I Love My Job: Carla werkt bij Lidl (23/10/2017 - Metro)
  «?Een team leiden? Dat is constant communiceren?» Wie? Carla Rijmen Leeftijd? 48 jaar Functie? Teamleader goederen­verzameling in Genk Bedrijf? Lidl   Wat houdt je functie in? “Ik ben teamleader goederenverzameling in één van de vijf distributiecentra vanwaar producten naar de Lidl-winkels vertrekken. Ik zorg ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn en motiveer elke dag 70 orderpickers.” Welke kwaliteiten moet een teamleader hebben? “Het is heel belangrijk om communicatief te zijn en een luisterend oor te bieden. Ik eet ook samen met mijn collega’s en zonder me niet af. Ik ben bij Lidl als orderpicker gestart, daarna ben ik doorgegroeid tot teamleader. Daardoor weet ik dat de medewerkers veel communicatie nodig hebben. Waarom werk je graag bij Lidl? “Tien jaar geleden solliciteerde ik bij de toen nog onbekende supermarkt. Ik heb Lidl dan ook zien groeien en dat maakt mij een trotse ambassadeur. Lidl organiseert vaak acties voor het milieu, sport alsook voor goede doelen. Door deze initiatieven te delen met de collega’s, probeer ik het Lidl-gevoel in het distributiecentrum te versterken. Lidl investeert ook in haar personeel, zo krijg ik bijvoorbeeld ook de kans om regelmatig opleidingen te volgen.”
  [naar artikel]
 26. Jumbo-Visma neemt Groenewegen mee naar de Giro: “Hopen dat iedereen hem een kans geeft” (27/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dylan Groenewegen staat op 8 mei aan de start van de Ronde van Italië. Dat maakte z'n ploeg Jumbo-Visma zonet bekend. Voor de Nederlandse sprinter wordt het z'n eerste wedstrijd sinds het ongeval met Fabio Jakobsen in de Ronde van Polen.
  [naar artikel]
 27. Noors-Nederlandse ervaringsdeskundige gaat datingapp Tinder leiden (27/09/2021 - De Tijd)
  09:00 Als allereerste vrouw komt de Noors-Nederlandse Renate Nyborg aan het hoofd van de populaire app Tinder. De voormalige Apple-chef moet meer gebruikers aan het betalend aanbod van de datingapp matchen.
  [naar artikel]
 28. Noors eiland wil ‘tijdvrij’ worden (19/06/2019 - De Morgen)
  Als het aan de inwoners ligt, wordt een Noors eiland officieel erkend als het eerste tijdvrije gebied op aarde. Op Sommarøy (‘zomereiland’) gaat de zon soms zo’n zeventig dagen niet onder. Dat maakt het onnodig om de klok in de gaten te houden, zegt lokale activist Kjell Ove Hveding.
  [naar artikel]
 29. Noors-Brits cruisebedrijf onder vuur na dood van Belgische passagier (09/09/2020 - De Morgen)
  De Noors-Britse cruisemaatschappij Hurtigruten ligt in eigen land zwaar onder vuur nadat het tekortgeschoten is in de aanpak van coronabesmettingen. Een 76-jarige Belg overleed na een cruise. Zijn zoon heeft vele vragen.
  [naar artikel]
 30. Wout van Aert volgend jaar opnieuw in Tour, Jumbo-Visma vol voor eindwinst met drie kopmannen (20/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de kantoren van nieuwe sponsor Hema in Amsterdam stond vanmiddag de ploegvoorstelling van Jumbo-Visma op het programma. Jumbo-Visma gaat vol...
  [naar artikel]
 31. Silicon Valley aan de Leie (06/04/2019 - De Morgen)
  De Gentse start-up Teamleader kan rekenen op een investering van 1 miljoen euro van het investeringsfonds van oud-Telenetbaas Duco Sickinghe. Jonge ondernemers maken al langer het mooie weer in de stad. Wat maakt Gent uniek en hoelang zal het blijven duren? 'Geschikte mensen blijven vinden, wordt moeilijker.'
  [naar artikel]
 32. KOERS KORT. Vingegaard is laatste schakel in Tourploeg van Jumbo-Visma (26/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Deen Jonas Vingegaard start komende zomer voor Jumbo-Visma in de Ronde van Frankrijk. De 24-jarige Vingegaard neemt de vrijgekomen plaats van Tom Dumoulin in. De Nederlander maakte eerder bekend een pauze in te lassen, waardoor hij dit jaar sowieso niet in de Tour start.
  [naar artikel]
 33. De Grote Jumbo-Visma-Show (17/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Als het Criterium du Dauphiné een duel was tussen Jumbo-Visma en Team Ineos dan komt er geen fotofinish aan te pas. Jumbo-Visma miste na het uitvallen van Primoz Roglic de eindzege, maar won drie ritten, de groene trui en het ploegenklassement.
  [naar artikel]
 34. Mirakel: bemanningslid Noors cruiseschip gered nadat hij over boord ging en 22 uur rondzwom in oceaan (zonder reddingsvest) (06/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een bemanningslid van een Noors cruiseschip is levend en wel teruggevonden 22 uur nadat hij in de Atlantische Oceaan terecht was gekomen, zo’n 34...
  [naar artikel]
 35. De vreugdetaferelen in de volgwagen bij Jumbo-Visma: “Klasse, Wout! Klasse, Nathan!” (29/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert (Jumbo-Visma) zette gisteren Gent-Wevelgem op zijn palmares. Ploegleiders Jan Boven en Arthur van Dongen zagen vanuit de volwagen hoe ‘WvA’ naar de zege sprintte. “Yes! Yes! Yes! Klasse, Wout! Klasse, Nathan!”
  [naar artikel]
 36. Jumbo-Visma met drie kopmannen naar Tour, Van Aert mag eigen kans gaan: “Leuk dat ik in bepaalde etappes zelf mag sprinten” (20/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de kantoren van nieuwe sponsor Hema in Amsterdam stond vanmiddag de ploegvoorstelling van Jumbo-Visma op het programma. Jumbo-Visma gaat vol...
  [naar artikel]
 37. Noors leger bevordert pinguïn tot generaal (22/08/2016 - De Morgen)
  http://dmphotoprovider3.demorgen-cdn.be/photo/noors-leger-bevordert-pinguin-tot-generaal/mruw6lzwhe4denbvga4s6rsxf43dimq/395f56950b6a5d1497b5405474456fa1f6fc9ad3add132704b478460790facf6/fitwidth_642x0_69824509.jpg?v=pUDqj41
  [naar artikel]
 38. Noors staatsfonds verdient 95 miljard euro in zes maanden (18/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Noors staatsfonds verdient 95 miljard euro in zes maanden Het staatsinvesteringsfonds van Noorwegen, het grootste ter wereld, heeft in de eerste zes maanden van dit jaar een bedrag van 990 miljard Noorse kroon verdiend, omgerekend bijna 95 miljard euro. Daarbij werd geprofiteerd van de sterk gestegen beurskoersen. Het fonds behaalde een rendement op zijn totale beleggingen van 9,4 procent. In totaal heeft het staatsfonds […] Lees dit artikel: Noors staatsfonds verdient 95 miljard euro in zes maanden
  [naar artikel]
 39. VIDEO. Genk-aanwinst Daehli rapt in het Noors tijdens winterstage in Benidorm (07/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nieuwkomers Mats Möller Daehli en Kristian Thorstvedt moesten maandagavond net zoals youngster Luca Oyen een liedje zingen voor hun nieuwe ploegmaats. Daehli koos ervoor om in het Noors te rappen. Gelukkig had zijn landgenoot Sander Berge de smartphone in de aanslag. Geniet mee.
  [naar artikel]
 40. Dit gezin viert kerst op zijn Noors (25/12/2016 - De Standaard)
  In de meeste huiskamers is het kerstfeest intussen begonnen. Misschien zit u wel al aan tafel. In elk geval zijn veel mensen deze namiddag druk in de weer geweest om het kerstmenu op tijd klaar te krijgen. Wij zijn gaan kijken bij de familie Cuypers in Herselt. Daar vieren ze niet op zijn Belgisch, maar op zijn Noors.
  [naar artikel]
 41. "Niets minder dan mirakel": bemanningslid Noors cruiseschip gered nadat hij over boord ging en 22 uur ronddreef in oceaan (zonder reddingsvest) (06/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een bemanningslid van een Noors cruiseschip is levend en wel teruggevonden 22 uur nadat hij in de Atlantische Oceaan terecht was gekomen, zo’n 34...
  [naar artikel]
 42. Van Aert troeft kopgroepje af in sprint en wint Gent-Wevelgem (28/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Wout van Aert heeft een spectaculaire editie van Gent-Wevelgem gewonnen. De kopman van Jumbo-Visma was de snelste van een kopgroep van zeven renners die overbleef na een onaflatende waaieroorlog die al op 180 kilometer van de meet was losgebarsten.
  [naar artikel]
 43. Noors parlement krijgt hackers over de vloer (04/09/2020 - Express)
  Stortinget, het Noorse parlement, is het slachtoffer geworden van een cyberaanval dat zich richtte op het interne e-mailsysteem. Het Noorse... The post Noors parlement krijgt hackers over de vloer appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. “Vooral een teamleader” (27/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Erik GeritsGenkAlgemeen directeur KRC Genk - Gedeputeerde CD&V
  [naar artikel]
 45. Bracke wordt geen lijsttrekker in Gent, Sleurs neemt ontslag als staatssecretaris (20/02/2017 - Knack)
  Kamervoorzitter Siegfried Bracke zal bij de verkiezingen in 2018 geen kandidaat-burgemeester zijn voor N-VA. Elke Sleurs neemt de functie van fractievoorzitter in Gent over, en neemt ontslag als staatssecretaris.
  [naar artikel]
 46. Koers kort. Dylan Groenewegen geeft forfait voor Gent-Wevelgem (30/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dylan Groenewegen verschijnt morgen niet aan de start van Gent-Wevelgem (WorldTour). De Nederlandse spurtbom van Team Jumbo-Visma is ziek, zo laat...
  [naar artikel]
 47. Zieke Dylan Groenewegen geeft forfait voor Gent-Wevelgem (30/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dylan Groenewegen verschijnt zondag niet aan de start van Gent-Wevelgem. De Nederlandse spurtbom van Team Jumbo-Visma is ziek, zo laat hij in een tweet weten.
  [naar artikel]
 48. Negen matrozen van Noors schip ontvoerd in de haven van Cotonou in Benin (04/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Negen Filipijnse matrozen van een Noors cargoschip zijn zaterdag ontvoerd in de haven van Cotonou, de economische hoofdstad van Benin, door vermoedelijke piraten. Dat maakten de autoriteiten zondagavond bekend.
  [naar artikel]
 49. Sportdirecteur Jumbo-Visma neemt twijfels weg: “Roglic zal in topvorm naar de Tour gaan” (25/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Primoz Roglic zal in topvorm naar de Tour gaan. Dat zegt sportdirecteur Merijn Zeeman van Jumbo-Visma, het team van Roglic. “Het gaat prima met...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy