Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
15:26 uur

De keerzijde van de delisting van Chinese bedrijven: Shanghai overtreft Nasdaq met aantal beursintroducties

Express

23/06/2022 - 11:38

De Shanghai Stock Exchange zag in de eerste helft van 2022 meer beursgangen dan de Amerikaanse Nasdaq en de aandelenmarkt van Hongkong. Verwacht wordt dat deze trend zich de rest van dit jaar zal voortzetten. Het aantal beursintroducties op de aandelenmarkt van Shanghai krijgt een forse boost door Chinese bedrijven die hun beursnotering schrappen in […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Chinese marktwaakhond houdt na onderzoek 42 beursgangen tegen (23/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Chinese markttoezichthouder heeft 42 beursintroducties in Shanghai en Shenzen tegengehouden. Dat gebeurde na onderzoek naar een investeringsbank, een advocatenkantoor en andere partijen die bij de transacties betrokken waren. Het nieuws van de stopgezette beursintroducties werd gemeld door Shanghai Securities News, dat onderdeel is van staatspersbureau Xinhua.
  [naar artikel]
 2. China roept 42 beursintroducties een halt toe (23/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: China roept 42 beursintroducties een halt toe De Chinese beurswaakhond heeft 42 beursintroducties (tijdelijk) geblokkeerd. Die beslissing kwam er nadat de beurscommissie een onderzoek is gestart tegen een aantal partijen die bedrijven helpen bij hun beursgang, waaronder het beurshuis China Dragon Securities en het advocatenbureau Tian Yuan. Het Nationale Volkscongres van China heeft recent een wet aangenomen die de privacy van mensen […] Lees dit artikel: China roept 42 beursintroducties een halt toe
  [naar artikel]
 3. De dag die Black Friday overtreft: 1 miljard pakjes op de post (13/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Alibaba haakte twaalf jaar geleden slim aan bij een studentikoze feestdag. Inmiddels is de Chinese ­Vrijgezellendag een shopping-evenement dat zelfs Black Friday overtreft. Maar die enorme kooplust heeft zijn keerzijde.
  [naar artikel]
 4. Stoet Chinese beursintroducties in VS komt met risico's (29/06/2021 - De Tijd)
  14:30 Met het New Yorkse beursdebuut van de taxiapp Didi Chuxing kent de stroom Chinese beursintroducties in de VS een voorlopige climax dit jaar. Maar wat met China’s regelgevende kruistocht tegen zijn tec...
  [naar artikel]
 5. Hongkong opent eigen Nasdaq als antwoord op Amerikaanse verstrengingen voor Chinese bedrijven (27/07/2020 - Express)
  De Chinese regio Hongkong opent maandag zijn eigen techbeurs, nadat de VS de regels voor beursgangen van Chinese bedrijven strenger... The post Hongkong opent eigen Nasdaq als antwoord op Amerikaanse verstrengingen voor Chinese bedrijven appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Vrijgezellendag overtreft zelfs Black Friday: hoeveel tomeloze koopwoede kan China nog aan? (11/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het Chinese handelsplatform Alibaba haakte twaalf jaar geleden slim aan bij een studentikoze feestdag. Inmiddels is de Vrijgezellendag een shopping-evenement dat zelfs Black Friday overtreft. Maar die enorme kooplust heeft zijn keerzijde. Kan China nog wel volgen?
  [naar artikel]
 7. Lockdown in Shanghai veroorzaakt file van vrachtschepen aan Chinese havens (11/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Voor diverse Chinese havens liggen in totaal 477 bulkvrachtschepen op zee te wachten om de grondstoffen aan boord, gaande van metaalerts tot graan, aan land te brengen. Sinds Shanghai eind vorige maand op slot ging als gevolg van het stijgende aantal coronagevallen, groeit het aantal aanschuivende schepen elke dag verder aan.
  [naar artikel]
 8. Chinese overheid versoepelt coronamaatregelen in de steden Beijing en Shanghai (30/05/2022 - Express)
  De Chinese megasteden Beijing en Shanghai zijn het afgelopen weekend begonnen met het versoepelen van de coronamaatregelen. In het hele land daalde het aantal nieuwe besmettingen tot 20 per dag, tegen 54 een dag eerder. De hoofdstad Beijing meldde zondag acht nieuwe besmettingen, terwijl Shanghai er zes registreerde. De versoepelingen in China komen er ongeveer […]
  [naar artikel]
 9. Nasdaq wil bedrijven met te weinig vrouwen of minderheden weigeren (01/12/2020 - Express)
  De techbeurs Nasdaq heeft aan de Amerikaanse beurstoezichter SEC toestemming gevraagd om als eerste index bedrijven te weigeren of van... The post Nasdaq wil bedrijven met te weinig vrouwen of minderheden weigeren appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 10. Shanghai verscherpt lockdown ondanks stabiele coronacijfers (11/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het stadsbestuur van de Chinese metropool Shanghai verscherpt de strenge lockdown, ondanks het stabiele aantal coronabesmettingen. De komende dagen is het in delen van de stad verboden voor bedrijven om boodschappen en maaltijden aan huis te bezorgen en moeten inwoners toestemming hebben om naar het ziekenhuis te gaan als het geen noodgeval is.
  [naar artikel]
 11. Markt voor beursintroducties stuikt in elkaar (05/04/2022 - De Tijd)
  19:42 De oorlog in Oekraïne, hoge inflatie en grote schommelingen op de financiële markten houden bedrijven ver weg van de beurs. De wereldmarkt voor beursintroducties is in het eerste kwartaal met ruim de ...
  [naar artikel]
 12. Frankrijk en China bedrijven “museumdiplomatie”: Centre Pompidou opent filiaal in Shanghai (05/11/2019 - VRT NWS)
  Na Metz, Malaga en Brussel (Kanal) strijkt het Franse museum voor hedendaagse kunst Centre Pompidou ook neer in China. Vijf jaar lang kan het Chinese publiek in Shanghai werken uit de Parijse collecties ontdekken, maar de Chinese overheid kijkt over de schouder mee.
  [naar artikel]
 13. Shanghai kondigt einde van lockdown aan (16/05/2022 - Express)
  “Het normale leven zal vanaf juni hervatten.” Dat zei Zong Ming, de onderburgemeester van de Chinese stad Shanghai, op een persconferentie. Maar is de zware coronalockdown daarmee gedaan voor de inwoners van Shanghai? De strenge lockdown die bijna twee maanden geleden in Shanghai werd ingevoerd zou binnenkort op zijn einde komen. Chinese autoriteiten hanteren een […]
  [naar artikel]
 14. Nasdaq overtreft bod Euronext op Noorse beurs (30/01/2019 - De Tijd)
  13:41 Nasdaq heeft het initiatief van Euronext overgenomen in de biedstrijd voor de beurs van Oslo.
  [naar artikel]
 15. Nasdaq mikt op heropleving beursgangen in najaar (09/04/2020 - Express)
  ‘Hopelijk kunnen we tijdens de tweede helft van dit jaar opnieuw een reeks nieuwe beursintroducties verwachten. Veel hangt echter af... The post Nasdaq mikt op heropleving beursgangen in najaar appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 16. Nasdaq wil Chinese koffieketen van beurs halen (19/05/2020 - De Tijd)
  18:32 Het boekhoudschandaal bij Luckin Coffee krijgt een bitter vervolg. Nasdaq is van plan de notering van de Chinese koffieketen te schrappen.
  [naar artikel]
 17. Peking versoepelt coronamaatregelen, aantal besmettingen Shanghai daalt (28/05/2022 - De Tijd)
  13:51 Inwoners van de Chinese hoofdstad Peking kunnen zich vanaf zondag weer wat vrijer bewegen. Ondertussen daalt ook het aantal besmettingen in miljoenenstad Shanghai, het financiële centrum van China.
  [naar artikel]
 18. Lockdowns in Shanghai nog niet gedaan, nieuwe delen van stad in quarantaine (09/06/2022 - Express)
  Na hoopvolle berichten van een einde aan de forse coronamaatregelen in de Chinese steden Peking en Shanghai, wordt er weer verstrengd. In Minhang, een centraal gelegen district in de Chinese stad Shanghai, moeten inwoners opnieuw in quarantaine. Shanghai is nog niet helemaal verlost van de draconische lockdowns opgelegd door de autoriteiten. Hoewel afgelopen weken steeds […]
  [naar artikel]
 19. China wil buitenlandse beursintroducties van techbedrijven met veel data verbieden (27/08/2021 - De Tijd)
  15:36 China werkt aan regelgeving die buitenlandse beursintroducties voor bedrijven met gevoelige data onmogelijk moet maken, bericht The Wall Street Journal.
  [naar artikel]
 20. Peking versoepelt coronamaatregelen, besmettingen Shanghai lager (28/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Inwoners van de Chinese hoofdstad Peking kunnen zich vanaf zondag weer wat vrijer bewegen. Chinese autoriteiten zullen een deel van de coronamaatregelen versoepelen nu de uitbraak van het virus volgens hen onder controle is. Ondertussen daalt ook het aantal besmettingen in miljoenenstad Shanghai, het financiële centrum van China.
  [naar artikel]
 21. “Het is game over voor Chinese aandelen die op de Amerikaanse beurs noteren” (15/12/2021 - Express)
  David Loevinger, managing director bij de vermogensbeheerder TCW Group, is ervan overtuigd dat binnen dit en drie jaar alle Chinese bedrijven van de Amerikaanse beurs zullen verdwenen zijn. “Door de oplopende spanningen tussen China en de VS zullen de Chinese bedrijven een voorkeur geven aan een beursnotering in Hongkong of Shanghai”, zei hij in een […]
  [naar artikel]
 22. Witsel komt met een brilscore tegen Shanghai weinig vooruit in Chinese titelstrijd (06/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Tianjin Quanjian heeft in de kraker van de twintigste speeldag van de Chinese Super League 0-0 gelijkgespeeld op het veld van Shanghai SIPG. Axel
  [naar artikel]
 23. Aziatische beursintroducties boeken nieuwe records ondanks vertraging in Hongkong (04/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Aziatische beursintroducties boeken nieuwe records ondanks vertraging in Hongkong In Azië hebben bedrijven met beursintroducties tijdens de voorbije drie maanden in totaal een bedrag van 56 miljard dollar opgehaald. Daarmee lieten de Aziatische beurzen het meest succesrijke derde kwartaal uit hun geschiedenis optekenen. Dat blijkt uit cijfers van het persbureau Bloomberg. Opgemerkt wordt wel dat de trend vooral gedragen wordt door een intensieve activiteit […] Lees dit artikel: Aziatische beursintroducties boeken nieuwe records ondanks vertraging in Hongkong
  [naar artikel]
 24. Shanghai versoepelt voorzichtig maatregelen ondanks stijgende coronacijfers (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Shanghai heeft de zware beperkingen op de voedselvoorziening en de Chinese economie enigszins versoepeld. Nochtans neemt het aantal (sterf)gevallen van Covid-19 er nog toe. De stad is sinds het begin van de maand volledig in lockdown.
  [naar artikel]
 25. Amerikaanse techbeurs maakt beursgangen van Chinese bedrijven moeilijker (19/05/2020 - Express)
  De Nasdaq, de technologiebeurs van de VS, verstrengt zijn regels voor beursgangen. Hoewel het er niet met zoveel woorden staat,... The post Amerikaanse techbeurs maakt beursgangen van Chinese bedrijven moeilijker appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 26. Nasdaq stijgt al zevende dag op rij (22/06/2020 - Express)
  De Amerikaanse beurzen gaan maandag hoger, gestuwd door de techbeurs Nasdaq. Investeerders blijven inzetten op bedrijven die baat hebben bij... The post Nasdaq stijgt al zevende dag op rij appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. Saverys brengt Chinese fintechgigant naar Nasdaq (11/10/2018 - De Tijd)
  01:05 De familie Saverys gaat het Chinese fintechbedrijf NCF via een complexe fusie-operatie naar de Amerikaanse Nasdaq-beurs brengen. De bizarre deal is een uitloper van de mislukte jacht op schepen.
  [naar artikel]
 28. Wall Street wil unicorns in de rest van Azië aantrekken terwijl Chinese bedrijven beursnotering schrappen (22/12/2021 - Express)
  De Amerikaanse beurzen zoeken naar nieuwe IPO’s in India en Zuidoost-Azië om Chinese bedrijven te vervangen. Buiten de Chinese giganten zijn er nog niet veel Aziatische bedrijven die een beursnotering hebben op Wall Street. Dat zal weldra veranderen dankzij het stijgende aantal Chinese bedrijven die hun Amerikaanse beursnotering inslikken en naar de Hongkongse beurs uitwijken. […]
  [naar artikel]
 29. China’s bbp kan met 3 procent dalen als Shanghai maand in lockdown blijft (17/04/2022 - Express)
  Het maandelijkse inkomen van Shanghai stort in elkaar door de lockdown. Als nog meer Chinese steden tijdelijk op slot moeten, kan de nationale economie zelfs zwaardere klappen krijgen. De hardhandige lockdown van Shanghai, die een financiële slagader en logistiek centrum van het land volledig platlegt, zal zijn tol eisen. Het Chinese bbp kan wel eens […]
  [naar artikel]
 30. Complete chaos in Shanghai door strenge lockdown (14/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De strenge lockdown in Shanghai veroorzaakt ook economisch veel chaos en onvrede. Fabrieken gaan dicht, truckers blijven weg, schepen liggen in de file. Europese bedrijven smeken Peking de teugels van het Chinese coronabeleid te laten vieren.
  [naar artikel]
 31. Inwoners van Shanghai ontsnappen aan Chinese censuur door gebruik te maken van NFT’s (04/05/2022 - Express)
  De inwoners van Shanghai richten zich op de blockchain, om zo de herinneringen aan de maandenlange lockdown veilig te bewaren. Video’s, foto’s en kunstwerken worden als NFT’s vastgelegd, waardoor ze vrijelijk gedeeld kunnen worden en veilig zijn voor Chinese censuur. De Chinese megastad Shanghai, met 26 miljoen inwoners, is al sinds 27 maart in lockdown. […]
  [naar artikel]
 32. Ondanks strenge beperkingen ziet Shanghai het aantal coronabesmettingen nog steeds niet dalen (17/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel de Chinese stad Shanghai al meerdere weken zeer strikte coronamaatregelen naleeft, is er nog altijd geen sprake van een daling van het aantal nieuwe gevallen. De nationale gezondheidscommissie maakte zondag bekend dat in de afgelopen 24 uur 24.820 coronabesmettingen zijn geregistreerd in de stad. Een meerderheid van de gevallen was asymptomatisch
  [naar artikel]
 33. ‘We plannen geen delisting van Roularta' (19/11/2019 - De Tijd)
  13:04 Nadat de familie De Nolf haar belang in Roularta heeft opgetrokken, schiet de beurskoers dinsdag omhoog door speculatie. Maar CEO Xavier Bouckaert is formeel: ‘Er is geen plan tot delisting.’
  [naar artikel]
 34. Aantal coronabesmettingen in Shanghai blijft stijgen ondanks strenge lockdown (13/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ondanks de strenge lockdown in de Chinese miljoenenstad Shanghai neemt het aantal coronabesmettingen er verder toe. De autoriteiten maakten er woensdag melding van een recordaantal van 26.330 nieuwe infecties. In heel het land werden circa 28.000 nieuwe coronabesmettingen geregistreerd.
  [naar artikel]
 35. ‘Investering Roularta sluit delisting niet uit' (16/01/2018 - De Tijd)
  16:00 De overname van de vrouwenbladen van Sanoma door Roularta is logisch, zeggen analisten. Ze sluiten niet uit dat er ondanks de investering alsnog een delisting plaatsvindt en vinden dat de koersval al ...
  [naar artikel]
 36. ‘Chinese Nasdaq’ lijkt meer op een casino: STAR Market gaat 140% hoger op eerste beursdag (22/07/2019 - Express)
  China heeft maandag een nieuwe aandelenmarkt geopend met focus op tech-aandelen. Ook aandelen van bedrijven die actief zijn op wetenschappelijk gebied worden mee opgenomen. De Science and Technology Innovation Board of STAR Market is een persoonlijk project van de Chinese leider Xi Jinping. Op die manier wil het land Chinese investeerders aanmoedigen om in bedrijven van eigen bodem te investeren en te voorkomen dat de volgende Chinese Tencent of Alibaba naar New York moet verkassen om financiering te zoeken. STAR Market is de ‘Chinese Nasdaq’ De lancering van de ‘Chinese Nasdaq’ was een ongezien succes en ook hier lijkt de beurs steeds meer op een casino. Alle 25 genoteerde aandelen gingen op de eerste beursdag hoger. Aandelen klommen gemiddeld 140% hoger en een weinig bekende producent van halfgeleiders ging zelfs 521% hoger. Een producent van materiaal om chips te maken noteert nu aan 730 keer de verwachte winst. Toen de eerste beursdag erop zat hadden 16 van de 25 genoteerde bedrijven hun waarde verdubbeld. Vier aandelen waren met 200% of meer in waarde gestegen. De zwakste van alle prestaties werd geleverd door softwaremaker Harbin Xinguang Optic-Electronics Technology Co.. Dat aandeel ging ‘slechts’ 84% hoger. De Chinese leider Xi Jinping hoopt met zijn STAR Market de vertragende economie nieuwe zuurstof te geven. Ook wil hij zijn land beter positioneren in de strijd om globale tech-dominantie. Bedrijven krijgen zo ook een steuntje in de rug, nu de handelsoorlog een grote impact heeft op de activiteiten van Chinese bedrijven in de Verenigde Staten. Zonder het met zoveel woorden te zeggen hoopt Beijing met de ‘STAR market’ op termijn een concurrent voor de Nasdaq te hebben die innovatieve start-ups en techbedrijven kansen biedt. In totaal hebben al 140 tech- en wetenschapsbedrijven zich gemeld om hun aandelen te laten noteren. Samen hebben ze een geschatte marktwaarde van 18,7 miljard dollar.  The post ‘Chinese Nasdaq’ lijkt meer op een casino: STAR Market gaat 140% hoger op eerste beursdag appeared first on Express.
  [naar artikel]
 37. Smurfenpretpark opent in 2019 in Shanghai (22/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het eerste Smurfenpretpark van de regio Azië-Stille Oceaan zal dit jaar zijn deuren openen in Shanghai, in China. Het park zal worden gebouwd in een toeristisch gebied in Shanghai. Dat meldt het Chinese persbureau Xinhua vrijdag.
  [naar artikel]
 38. Smurfenpretpark opent in 2019 in Shanghai (22/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het eerste Smurfenpretpark van de regio Azië-Stille Oceaan zal dit jaar zijn deuren openen in Shanghai, in China. Het park zal worden gebouwd in een toeristisch gebied in Shanghai. Dat meldt het Chinese persbureau Xinhua vrijdag.
  [naar artikel]
 39. Succes elektrische fiets heeft keerzijde: fietsongevallen tussen thuis en werk pieken (14/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het aantal fietsongevallen tijdens woon-werkverplaatsingen is het afgelopen jaar fors gestegen. In ruim een derde van het totale aantal ongelukken in woon-werkverkeer was een fietser betrokken, terwijl dat in 2015 nog een vijfde was. Werkgevers bieden steeds meer leaseplannen voor elektrische fietsen aan, maar zien nu de keerzijde van de medaille. “Bedrijven moeten werknemers meer sensibiliseren rond fietsveiligheid”, raadt verzekeringsmakelaar Vanbreda Risk & Benefits aan.
  [naar artikel]
 40. Titanenstrijd voor beursintroducties (05/05/2019 - De Tijd)
  18:53 Met Uber haalt de New York Stock Exchange volgende week de beursintroductie van het jaar binnen. Van een techbedrijf nog wel, vroeger het wingewest van de concurrent Nasdaq. Soepeler regels, het Faceb...
  [naar artikel]
 41. Chinese Tesla-verkoop zakt in elkaar, ondanks fabriek in Shanghai (27/02/2020 - Express)
  Tesla zag de vraag naar elektrische wagens in China vorige maand sterk teruglopen. Het aantal registraties daalde met bijna de helft, en daar heeft het nieuwe coronavirus voor één keer niks mee te maken. Waar in december 2019 nog 6.643 nieuwe Tesla’s geregistreerd werden in China, daalde dit aantal in januari drastisch tot 3.563 nieuwe […] The post Chinese Tesla-verkoop zakt in elkaar, ondanks fabriek in Shanghai appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 42. Elektrische mobiliteit injecteert 100 miljard dollar in beursintroducties (26/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Elektrische mobiliteit injecteert 100 miljard dollar in beursintroducties De transitie naar elektrische mobiliteit gaat gepaard met een massale introductie van bedrijven op de wereldwijde beurzen. Dat fenomeen kon al sinds begin dit jaar worden opgemerkt en over een periode van drie jaar mag een totale investering van 100 miljard dollar in nieuwe beursnoteringen worden verwacht. Dat is de boodschap van het rapport van […] Lees dit artikel: Elektrische mobiliteit injecteert 100 miljard dollar in beursintroducties
  [naar artikel]
 43. Chinese bedrijven schakelen massaal over naar thuiswerk (21/02/2020 - Express)
  De Chinese overheid zet alle zeilen bij om de bedrijven en de scholen weer te laten draaien, na de lange onderbreking door het coronavirus. Techreus Alibaba biedt gratis videoconferencing aan om thuiswerk te bevorderen. Wellicht heeft meer dan de helft van de Chinese bedrijven de activiteiten hervat na de gedwongen langere vakantie voor het Chinese […] The post Chinese bedrijven schakelen massaal over naar thuiswerk appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. Chinese bedrijven willen ook een metaverse uitbouwen, maar moeten nog toelating van Peking krijgen (22/12/2021 - Express)
  Honderden Chinese bedrijven vroegen al een handelsmerk voor een eigen metaverse aan. Goedkeuringen daarvoor bleven voorlopig nog uit. Het verbod van de Chinese overheid op cryptotransacties en het delven naar digitale munten houdt China’s meest innovatieve bedrijven niet tegen om te timmeren aan het metaverse. Integendeel, meer dan 1.300 Chinese bedrijven zouden samen al 8.534 […]
  [naar artikel]
 45. Chinese bedrijven lonken naar Londense beurs (19/05/2020 - Express)
  China wil een aantal van zijn bedrijven aanzetten om een notering aan de London Stock Exchange na te streven. Het... The post Chinese bedrijven lonken naar Londense beurs appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 46. Na bijna 6 jaar opnieuw rechtstreekse verbinding tussen Shanghai en Brussels Airport (25/10/2017 - VRT NWS)
  Vanmorgen om 6.30 uur landde vlucht HU7921 uit Shanghai op Brussels Airport. Daarmee is de luchthaven van Zaventem opnieuw rechtstreeks verbonden met de Oost-Chinese stad Shanghai.
  [naar artikel]
 47. Na bijna 6 jaar opnieuw rechtstreekse verbinding tussen Shanghai en Brussels Airport (25/10/2017 - VRT NWS)
  Vanmorgen om 6.30 uur landde vlucht HU7921 uit Shanghai op Brussels Airport. Daarmee is de luchthaven van Zaventem opnieuw rechtstreeks verbonden met de Oost-Chinese stad Shanghai.
  [naar artikel]
 48. Ook beursintroducties tonen duidelijke verschillen tussen grote en kleine beleggers (31/12/2020 - Express)
  Bedrijven die dit jaar in de Verenigde Staten een notering op de beurzen hebben genomen, zijn tot nu toe gemiddeld... The post Ook beursintroducties tonen duidelijke verschillen tussen grote en kleine beleggers appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 49. De keerzijde van coronahulp voor bedrijven: miljardairs maken er evenzeer gebruik van (07/06/2020 - Express)
  Om de impact van de coronacrisis op de economie te beperken, voerde het VK net als vele andere landen in... The post De keerzijde van coronahulp voor bedrijven: miljardairs maken er evenzeer gebruik van appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy