Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
17:08 uur

Wout van Aert geeft ook forfait voor BK op de weg wegens “lichte irritatie” aan de knie op training

Gazet van Antwerpen

23/06/2022 - 11:44

Toch geen Wout van Aert aan de start, zondag op het BK wielrennen op de weg in Middelkerke. De uittredend kampioen heeft vorig weekend tijdens een training in Tignes zijn knie gestoten aan zijn stuur en dat gaf de voorbije dagen nog lichte irritatie, dat meldt zijn ploeg Jumbo-Visma. Eerder paste hij al voor het BK tijdrijden van vandaag, omdat hij nog op stage vertoeft.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Geen BK op de weg voor Wout van Aert nadat hij knie bezeerde op training: “Ik zou nooit zomaar passen voor een BK” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert zal zondag zijn Belgische titel op de weg niet verdedigen. Jumbo-Visma meldt dat hij zijn knie bezeerde op training. “Dit is de meest wijze beslissing”, aldus Van Aert. “Ik wil mijn Tour de France niet in gevaar brengen.” Het BK tijdrijden van vandaag stond sowieso niet op het programma van Van Aert.
  [naar artikel]
 2. Geen BK op de weg voor Wout van Aert nadat hij knie bezeert bij sprintje op training: “Ik zou nooit zomaar passen voor een BK” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert zal zondag zijn Belgische titel op de weg niet verdedigen. Jumbo-Visma meldt dat hij zijn knie bezeerde op training, het gaat om een kneuzing. “Dit is de meest wijze beslissing”, aldus Van Aert. “Ik wil mijn Tour de France niet in gevaar brengen.” Het BK tijdrijden van vandaag stond sowieso niet op zijn programma.
  [naar artikel]
 3. Geen BK op de weg voor Wout van Aert nadat hij knie bezeert bij sprintje op training: “Ik zou nooit zomaar passen voor een BK” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert zal zondag zijn Belgische titel op de weg niet verdedigen. Jumbo-Visma meldt dat hij zijn knie bezeerde op training, het gaat om een kneuzing. “Dit is de meest wijze beslissing, ik wil mijn Tour niet in gevaar brengen”, aldus Van Aert, die vroeger terugkeerde van zijn hoogtestage. Het BK tijdrijden van vandaag stond sowieso niet op zijn programma.
  [naar artikel]
 4. Wout van Aert bezeert knie op training en past voor BK: “Als ik Tour niet in het gedrang wil brengen, is dit het verstandigste besluit” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert zal zondag zijn Belgische titel op de weg niet verdedigen. Jumbo-Visma meldt dat hij zijn knie bezeerde op training, het gaat om een kneuzing. “Dit is de meest wijze beslissing, ik wil mijn Tour niet in gevaar brengen”, aldus Van Aert, die vroeger terugkeerde van zijn hoogtestage. Het BK tijdrijden van vandaag stond sowieso niet op zijn programma.
  [naar artikel]
 5. Benoot en Laporte over forfait Van Aert: “Zonder Wout aan de start is het voor ons moeilijker om te winnen” (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Serieuze domper voor Jumbo-Visma. Wout van Aert moet door een coronabesmetting forfait geven voor de Ronde van Vlaanderen. Ploegmaats Christophe Laporte en Tiesj Benoot zijn ontgoocheld, maar blijven strijdvaardig. “We hebben nog steeds een sterk team.”
  [naar artikel]
 6. Tegenstanders over gevolgen van nakende forfait Wout van Aert: “Jumbo-Visma gaat agressief koersen” (31/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Ook de concurrentie is op de hoogte van het vermoedelijke forfait van Wout van Aert voor de Ronde van Vlaanderen van komende zondag. Bij Quick-Step Alpha Vinyl en Ineos Grenadiers proberen ze de tactische gevolgen in te schatten.
  [naar artikel]
 7. Tegenstanders over gevolgen van nakende forfait Wout van Aert in de Ronde: “Jumbo-Visma zal agressief koersen” (31/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ook de concurrentie is op de hoogte van het vermoedelijke forfait van Wout van Aert voor de Ronde van Vlaanderen. Bij Quick-Step Alpha Vinyl en Ineos Grenadiers proberen ze de tactische gevolgen in te schatten.
  [naar artikel]
 8. Onze chef wielrennen ziet hoe alles weer open ligt na het forfait van Van Aert: “Wout was topfavoriet. En dat is zacht uitgedrukt” (03/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is weer zover. Vandaag staat de Ronde van Vlaanderen op het menu. Na het forfait van Wout van Aert ligt alles open, zegt ons chef wielrennen. “Het was uitkijken naar Wout die het wonderkind Tadej Pogacar uit Slovenië zou tonen hoe er op de kasseien écht wordt gekoerst. Dat gaat nu niet gebeuren.”
  [naar artikel]
 9. Knie zorgt voor twijfels bij Wout van Aert: “Een diepere wonde dan ik dacht” (08/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Maandag werd hij nog geklopt door Fabio Jakobsen na een rit vol waaiers, dinsdag hoopt Van Aert op de hellende aankomst in Dun-le-Palestel opnieuw mee te spelen voor de zege in Parijs-Nice. Al voelt de nationale kampioen de gevolgen van zijn valpartij nog. Van Aert: “Alles staat of valt met hoeveel parten mijn knie me speelt.”
  [naar artikel]
 10. Knie zorgt voor twijfels bij Wout van Aert in Parijs-Nice: “Een diepere wonde dan ik dacht” (08/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Maandag werd hij nog geklopt door Fabio Jakobsen na een rit vol waaiers, dinsdag hoopt Van Aert op de hellende aankomst in Dun-le-Palestel opnieuw mee te spelen voor de zege in Parijs-Nice. Al voelt de nationale kampioen de gevolgen van zijn valpartij nog. Van Aert: “Alles staat of valt hoeveel parten mijn knie me speelt.”
  [naar artikel]
 11. KOPMAN. “Een forfait van Wout van Aert zou een serieuze uppercut betekenen” (31/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Geboren en getogen in de Kempense wielergrond en met meer dan een decennium ervaring in het peloton richt wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh zijn eigenzinnige blik op de koers. “Dat ene bericht dat je niet wilde lezen of horen, kwam iets na de middag helaas toch de redactie binnengewaaid”, vreest hij voor de deelname van Wout van Aert aan de Ronde van Vlaanderen.
  [naar artikel]
 12. Zieke Wout van Aert twijfelachtig voor rentree in Boom: “Niet de bedoeling om risico’s te nemen” (02/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De grote terugkeer van Wout van Aert (27) in het veld loopt mogelijk vertraging op. De renner van Jumbo-Visma stond gisteren ziek op en kon zijn geplande training niet afwerken. “Bij het opstaan had ik keelpijn en voelde ik me heel moe.”
  [naar artikel]
 13. Wout van Aert: 'Het probleem is het buigen van de knie' (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert gaf bij de ploegvoorstelling van Veranda's Willems-Crelan meer uitleg over zijn ontstoken knie, die hem zorgen baart in de aanloop
  [naar artikel]
 14. Wout van Aert krijg speciaal cadeau en geniet van WK-sfeer: “Kippenvel tijdens training” (23/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wout van Aert is zondag de te kloppen man op het WK in eigen land. Aan de sfeer zal het alleszins niet liggen, zo merkte de Belgische kopman donderdag.
  [naar artikel]
 15. Wout van Aert: “Ik vind het aangenaam om de enige kopman te zijn voor het WK” (05/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na vijf weken zonder koers komt Wout van Aert weer boven water. Vandaag start hij in de Tour of Britain. Van Penzance in Cornwall gaat het naar Aberdeen in Schotland, waar de Britse rittenkoers volgende zondag eindigt. Dan zit de laatste voorbereiding van Wout van Aert op het Wereldkampioenschap tijdrijden en op de weg en Parijs-Roubaix erop. Wout van Aert wil alles winnen: de regenboogtrui, en dan schitteren op de kasseien van Roubaix. “Het vertrouwen is erg groot.”
  [naar artikel]
 16. Wout van Aert: "Het probleem is het buigen van de knie" (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert gaf bij de ploegvoorstelling van Veranda's Willems-Crelan meer uitleg over zijn ontstoken knie, die hem zorgen baart in de aanloop
  [naar artikel]
 17. DE MENING VAN MICHEL. “Boven alles staat Wout van Aert, dat heeft geen verdere uitleg nodig” (26/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Michel Wuyts trekt zijn conclusies na de Omloop. Hij zag een indrukwekkende Wout van Aert, zet nog een opvallend persoon uit het kamp van Jumbo-Visma in de bloemetjes en geeft advies aan de verliezers van de dag. “Aan de heer Sonny Colbrelli: beperk je niet tot slepen!”
  [naar artikel]
 18. “De leukste training van het jaar” (01/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De best mogelijke manier voor Wout van Aert (27) om de ontgoocheling van het WK door te spoelen: zondag winnen in Parijs-Roubaix. Mentaal is de klik gemaakt, Van Aert hoopt dat de benen volgen. “Ben ik over mijn toppunt heen of was het WK iets eenmaligs? Dat alleen al maakt Roubaix interessant.”
  [naar artikel]
 19. Wout van Aert “benieuwd” voor de start: “Hoorde hele nacht regen op het raam tikken” (03/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vlak voor de start in Compiègne gaf Wout van Aert (27) nog een laatste keer zijn blik op de omstandigheden. “Op sommige stukken wordt het een echte modderpoel, ik ben benieuwd wat dat gaat geven”, zei Van Aert voor de camera van VTM.
  [naar artikel]
 20. Waarom Wout van Aert het WK laat schieten: “Meer mentale rust en maand extra training in functie van voorjaar” (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Drie uur nadat Mathieu van der Poel verstek had gegeven voor het WK in Fayetteville, volgde ook Wout van Aert. Na een demonstratie in ‘zijn’ Herentals besliste de kopman van Jumbo-Visma om de buitenwereld niet langer in spanning te houden. “De beslissing is al maanden geleden gemaakt en ik heb ondanks de goeie resultaten beslist om mij niet te laten verleiden.”
  [naar artikel]
 21. Wout van Aert na valpartij en sprintnederlaag in Parijs-Nice: “Mijn knie ziet er slechter uit dan gedacht, maar de beste won vandaag” (07/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Wout van Aert werd perfect gepiloteerd in de straten van Orléans, maar moest de dagzege in Parijs-Nice aan de snellere Fabio Jakobsen laten.
  [naar artikel]
 22. Wout van Aert na valpartij en sprintnederlaag in Parijs-Nice: “Mijn knie ziet er slechter uit dan gedacht, maar de beste won vandaag” (07/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wout van Aert werd perfect gepiloteerd in de straten van Orléans, maar moest de dagzege in Parijs-Nice aan de snellere Fabio Jakobsen laten.
  [naar artikel]
 23. Wout van Aert slaat met tijdritzege dubbelslag in Parijs-Nice: “Dit is wat ik al mijn hele leven doe: vechten tegen mezelf” (09/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Sprinten, klimmen, hardrijden: Wout van Aert (27) kan alles. Maar tijdrijden kan hij misschien wel het best. Minder snel pak, wonde aan de knie, sterke concurrentie: het kon hem allemaal niet deren. De Kempenaar ging door de muur en pakte dagwinst en de gele trui.
  [naar artikel]
 24. Wout van Aert wil ook scoren in Gent-Wevelgem, maar: “Ik was eigenlijk wel moe toen ik vanmorgen opstond” (27/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wout van Aert stond Sporza nog even te woord voor de start van Gent-Wevelgem aan de Menenpoort in Ieper. “Het wordt een leuke koers omdat ze onvoorspelbaar is”, aldus Van Aert.
  [naar artikel]
 25. Waarom Wout van Aert het WK laat schieten: “Meer mentale rust en maand extra training in functie van voorjaar” (05/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Drie uur nadat Mathieu van der Poel verstek gaf voor het WK in Fayetteville, volgde ook Wout van Aert. Na een demonstratie in de thuiscross van Herentals besliste de kopman van Jumbo-Visma om de buitenwereld niet langer in spanning te houden. “De beslissing is al maanden geleden gemaakt en ik heb ondanks de goeie resultaten beslist om mij niet te laten verleiden om toch het WK re rijden. Ik denk dat het verstandig is om mij aan het plan te houden.”
  [naar artikel]
 26. “Ik ga vol voor de groene trui”: Wout van Aert heeft zijn plan voor de Tour van 2022 klaar (27/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert (27) mikt in de Tour 2022 vol op de groene trui. Dat zegt hij in een exclusief dubbelinterview met Dirk De Wolf voor de Kristallen Fiets, dat u woensdag integraal te lezen krijgt in deze krant. De Wolf: “Dat groen wordt een makkie voor jou, Wout.” Van Aert: “Makkie? Nou ja…”
  [naar artikel]
 27. DE MENING VAN MICHEL. “Boven alles staat Wout van Aert, dat heeft geen verdere uitleg nodig” (26/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Michel Wuyts trekt zijn conclusies na de Omloop, aan de hand van drie tops en drie tips. Hij zag een indrukwekkende Wout van Aert, zet nog een opvallend persoon uit het kamp van Jumbo-Visma in de bloemetjes en geeft advies aan de verliezers van de dag. “Aan de heer Sonny Colbrelli: beperk je niet tot slepen!”
  [naar artikel]
 28. Wout van Aert (27) door coronabesmetting niet in Ronde van Vlaanderen: “Het beestje heeft mij op het slechtst mogelijke moment te pakken” (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Géén Wout van Aert in de Ronde van Vlaanderen. De Belgische kampioen is geveld door het coronavirus en moet forfait geven voor de Vlaamse klassieker. Dat maakte hij zelf bekend. Ook zijn deelname aan Parijs-Roubaix is hoogst onzeker.
  [naar artikel]
 29. Wout van Aert oogst lof na mooi duel in Baal: “Ik liep zo hard als ik kon, maar ik kon hem gewoon niet bijhouden” (01/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wout van Aert heeft zijn eerste overwinning van 2022 al meteen beet. Het was ook zijn zevende op rij, al moest hij er in de GP Sven Nys heel hard voor werken na een val en materiaalpech. “Een zege als dit, na zo’n duel met Tom Pidcock, geeft wel meer ontlading in de laatste ronde”, glimlachte de Belgische kampioen.
  [naar artikel]
 30. Supporterscafé van Wout van Aert in Lille verbijt ontgoocheling: “Immense druk heeft hem parten gespeeld” (26/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het heeft niet mogen zijn voor Wout van Aert. In het café van het parochiecentrum van Lille, de uitvalsbasis van de supportersclub van Van Aert, zagen de fans de Fransman Julian Alaphilippe aan de haal gaan met de overwinning. “Dit is heel menselijk van Wout, niemand zou zoveel druk kunnen verdragen.”
  [naar artikel]
 31. De sprintkansen zijn weg, maar Parijs-Nice heeft nog veel te bieden voor Van Aert: “Knie is geen excuus” (09/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Parijs-Nice is nog niet gedaan voor Wout van Aert. Vandaag mag hij zich uitleven in zijn eerste tijdrit van het jaar. De halve bergrit van vrijdag heeft hij ook nog aangestipt. Voor de tijdrit zit hij wel met een klein probleem: Van Aert moet in een groen tijdritpak van de organisatie starten. “Ik ben gesjareld. Dat scheelt altijd wat”, zegt hij er zelf over.
  [naar artikel]
 32. Heel België telt af naar het WK van Wout: “Ik kan iedereen kloppen” (25/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De absolute topfavoriet. De man voor wie alle Belgen zich uit de naad zullen rijden. De grote hoop van de 1 miljoen toeschouwers aan de kant van de weg. Dit is al wekenlang het WK van Wout Van Aert (27). “Ik heb er vertrouwen in dat ik iedereen kan kloppen.” Nog minder dan 36 uur tot de start: de laatste woorden van Wout van Aert.
  [naar artikel]
 33. Wout van Aert ontgoocheld: “Het zat er niet in. In tweede deel kon ik mijn niveau niet vasthouden” (28/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Geen vervolg op Zilveren Wout van zaterdag. Van Aert greep in de tijdrit naast de medailles en werd zesde. In een eerste reactie bij VTM Nieuws een duidelijk ontgoochelde Van Aert. “Ik kwam voor goud, dus neen: ik ben niet tevreden. Het zat er niet in.”
  [naar artikel]
 34. Hoe Wout van Aert dit weekend als enige topcrosser Essen en Val di Sole combineert: “Pittig, maar hij kan dat aan” (10/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ploegen door de Essense drab. En 24 uur later glijden op een centimeters dik sneeuwtapijt, duizend kilometer verderop in Val di Sole? Neen, dat krijg je aan een ‘fulltime’ veldritpeloton niet verkocht. Wél aan Wout van Aert, iets frisser nog in hoofd en benen. Op papier, tenminste. “Hij mag dan minder crossen, veel veldrijders komen in de verste verte niet aan zijn ‘workload’ op training.”
  [naar artikel]
 35. Van Aert: “Fantastisch om te horen hoe gemotiveerd Evenepoel is om te helpen. Dit is unieke kans” (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Alles op Wout zondag. In een interview met VTM-journalist Stijn Vlaeminck heeft Wout van Aert de hoop uitgesproken zondag de grootste triomf uit zijn al zo succesvolle carrière te boeken. WK-goud in eigen land. “En dan kan ik pensioen gaan”, lacht Van Aert.
  [naar artikel]
 36. Wout van Aert voor de start: “Zelf in de aanval? Dat hangt af van het verloop van de koers” (26/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Wout van Aert staat met vertrouwen aan de start van het WK wielrennen. “Ik heb een goede nacht achter de rug”, zegt de Belgische topfavoriet. Lees de reacties van de Belgen hier.
  [naar artikel]
 37. Wout van Aert voor de start: “Zelf in de aanval? Dat hangt af van het verloop van de koers” (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wout van Aert staat met vertrouwen aan de start van het WK wielrennen. “Ik heb een goede nacht achter de rug”, zegt de Belgische topfavoriet. Lees de reacties van de Belgen hier.
  [naar artikel]
 38. Van Aert rijdt deze week drie crossen: "Reactie op knie valt mee na WK" (31/01/2017 - Sporza)
  Wout van Aert heeft geen kleerscheuren overgehouden aan het WK veldrijden in Luxemburg van afgelopen zondag. Van Aert reisde met een pijnlijke knie af naar Bieles.
  [naar artikel]
 39. Wout van Aert na nieuwe demonstratie: “Ik blijf erbij: mijn beslissing over het WK neem ik pas na het BK” (27/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vijf op vijf, Wout van Aert doet in het veld momenteel ongeveer wat hij wil en dat is een fijne vaststelling, zei de Kempenaar. “Ik had van in het begin een goed gevoel”, trapte Van Aert een open deur in. Over een eventuele WK-deelname is er nog steeds geen beslissing genomen.
  [naar artikel]
 40. Wout van Aert na nieuwe demonstratie: “Ik blijf erbij: mijn beslissing over het WK neem ik pas na het BK” (27/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vijf op vijf, Wout van Aert doet in het veld momenteel ongeveer wat hij wil en dat is een fijne vaststelling, zei de Kempenaar. “Ik had van in het begin een goed gevoel”, trapte Van Aert een open deur in. Over een eventuele WK-deelname is er nog steeds geen beslissing genomen.
  [naar artikel]
 41. Wout van Aert ontgoocheld: “Mentaal zat ik niet fris meer. Ik kan eigenlijk niet snel genoeg thuis zijn” (28/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Geen vervolg op Zilveren Wout van zaterdag. Van Aert greep in de tijdrit naast de medailles en werd zesde. In een eerste reactie bij VTM Nieuws een duidelijk ontgoochelde Van Aert. “Ik kwam voor goud, dus neen: ik ben niet tevreden. Het zat er niet in.”
  [naar artikel]
 42. De laatste woorden van Wout van Aert voor het WK: “Met al dat volk wordt het zaak om het kopke erbij te houden” (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De absolute topfavoriet. De man voor wie alle Belgen zich uit de naad zullen rijden. De grote hoop van de 1 miljoen toeschouwers aan de kant van de weg. Zelden zal er zo naar één renner worden gekeken als zondag op het WK in Leuven. Dit is al wekenlang het WK van Wout Van Aert (27). Zal het dat ook zondagavond nog zijn? “Ik heb er vertrouwen in dat ik iedereen kan kloppen.” Nog minder dan 36 uur tot de start: de laatste woorden van Wout van Aert.
  [naar artikel]
 43. Oliver Naesen in HLN Sportcast: “Ik denk dat het vermoeiend is om Wout van Aert te zijn” (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert (27) sloot z'n seizoen af met een zevende plaats in Parijs-Roubaix - net als op het WK niet helemaal waar hij op hoopte. Toch is het jaar van Van Aert meer dan geslaagd, vinden Tom Boonen, Oliver Naesen en Thomas De Gendt in HLN Sportcast. “Hij is de ‘God of Cycling’”, zegt Naesen. “Als je je dan niet goed voelt...”
  [naar artikel]
 44. Oliver Naesen in HLN Sportcast: “Ik denk dat het vermoeiend is om Wout van Aert te zijn” (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert (27) sloot z'n seizoen af met een zevende plaats in Parijs-Roubaix - net als op het WK niet helemaal waar hij op hoopte. Toch is het jaar van Van Aert meer dan geslaagd, vinden Tom Boonen, Oliver Naesen en Thomas De Gendt in HLN Sportcast. “Hij is de ‘God of Cycling’”, zegt Naesen. “Als je je dan niet goed voelt...”
  [naar artikel]
 45. Wereldkampioen Alaphilippe stuit op sterke Van Aert: “Als je door één renner geklopt wilt worden, dan door Wout wel” (09/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Julian Alaphilippe (29) hoopt over twee weken z'n wereldtitel te verlengen, maar werd gisteren op zíjn terrein gevloerd door Wout van Aert. Toch maken ze zich bij Deceuninck-Quick.Step geen zorgen. “Hij bouwt naar zijn topvorm”, aldus ploegleider Brian Holm. En daarbij - verliezen van Van Aert, ‘t is geen schande. “We houden allemaal van Wout.”
  [naar artikel]
 46. Wereldkampioen Alaphilippe stuit op sterke Van Aert: “Als je door één renner geklopt wilt worden, dan door Wout wel” (09/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Julian Alaphilippe (29) hoopt over twee weken z'n wereldtitel te verlengen, maar werd gisteren op zíjn terrein gevloerd door Wout van Aert. Toch maken ze zich bij Deceuninck-Quick.Step geen zorgen. “Hij bouwt naar zijn topvorm”, aldus ploegleider Brian Holm. En daarbij - verliezen van Van Aert, ‘t is geen schande. “We houden allemaal van Wout.”
  [naar artikel]
 47. Wout van Aert: “Dit is het zilver te veel” (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vooral een ontgoochelde Wout van Aert na zijn zilveren medaille op het WK tijdrijden. “Rationeel gezien zou ik tevreden moeten zijn. Maar het voelt toch anders aan”, vertelt hij bij Sporza.
  [naar artikel]
 48. Huisanalist Tom Boonen meent dat Jumbo-Visma niet alles vertelt over Wout van Aert: “Ik geloof nooit dat ze hem in een volledig dienende rol zullen duwen” (14/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wat mogen we verwachten van Wout van Aert in Parijs-Roubaix? Onze huisanalist Tom Boonen geeft hem het voordeel van de twijfel: “Hij is sowieso 100% gezond. Jumbo-Visma kan hem aan de start brengen als niet-favoriet. Dat is een kaart waarmee ze moeten spelen.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy