Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
15:20 uur

Dit weekend kan je niet links afslaan op het kruispunt Kempische Steenweg met Grote Ring

Het Belang van Limburg

23/06/2022 - 11:54

Dit weekend mijden auto’s best het kruispunt Kempische Steenweg met Grote Ring. Door een nieuwe fase van de werken is links afslaan niet mogelijk. Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt aan om alternatieve routes te nemen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Verkeerslichten defect op druk kruispunt van Grote Ring en Kempische steenweg in Hasselt (14/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op het drukke kruispunt van de Herkenrodesingel en de Kempische steenweg in Hasselt zijn de verkeerslichten zondag buiten werking gegaan. De oorzaak is niet bekend. De politie LRH heeft het verkeer geregeld. Doordat het zondag was, was het er gelukkig minder druk dan op een weekdag. Er waren geen incidenten door het defect.
  [naar artikel]
 2. En plots ligt er een auto op zijn dak op de Grote Ring (07/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagochtend rond 10u is op het kruispunt van de Singel en de Kempische Steenweg een auto van een vrachtwagen voor autovervoer gegleden. Daardoor kwam de auto op zijn dak op de grote ring terecht.
  [naar artikel]
 3. Kempische Steenweg even afgesloten voor gaslek (02/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Kempische Steenweg tussen de grote en de kleine ring van Hasselt is donderdagmiddag even afgesloten voor een gaslek. Tijdens werkzaamheden in een pand, roken arbeiders plots een verdachte geur.
  [naar artikel]
 4. Motorrijder gewond na botsing met auto op Kempische Steenweg in Hasselt (14/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kempische Steenweg binnen de Hasseltse Grote Ring zijn zaterdagmiddag rond 12.30 uur een motor en een auto gebotst. De motorrijder raakte gewond. De straat werd in beide richtingen afgesloten.
  [naar artikel]
 5. Grote Ring wordt verdeelschijf verkeersafwikkeling in Hasselt (13/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wie in de toekomst in Hasselt moet zijn, zal veel vaker de Grote Ring opgestuurd worden. Het stadsbestuur maakt van de Grote Ring de verdeelschijf voor de verkeersafwikkeling in Hasselt. De automobilist, die er niet moet zijn, moet wegblijven uit het stadscentrum en vaker gebruik maken van de randparkings. Vandaar kan hij de fiets of het openbaar vervoer nemen. Dat zal allemaal leiden tot nog meer verkeer op de Hasseltse Grote Ring en het is er nu al vaak aanschuiven. Volgend jaar in juni komen daar nog eens de werken bij voor de verhoging van de kanaalbrug aan de Kempische Steenweg, aan het drukste kruispunt van Limburg. Maatregelen zoals die bij de Philipsbrug, enkele jaren geleden, moeten ervoor zorgen dat het verkeer niet komt stil te staan.
  [naar artikel]
 6. Twee ongevallen op Kempische Steenweg (26/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bestuurder Johnny L. (47) uit Zonhoven raakte maandag om 17.30 uur lichtgewond bij een aanrijding met een andere wagen op de Kempische Steenweg in Kiewit. Nog op de Kempische Steenweg gebeurde dinsdag om 14.45 uur een tweede ongeval met gewonden. De bestuurster van een fiets werd aangereden en was lichtgewond. Ze had een hoofdwonde en moest naar het ziekenhuis. (ppn)
  [naar artikel]
 7. Extra rijstrook moet drukte tijdens spits verminderen op Hasseltse Grote Ring (20/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  In 2019 gaat Wegen en Verkeer ruim één kilometer bijkomende rijstrook aanleggen op de Singel in Hasselt. “ Dit doen we vanaf het op- en afrittencomplex in de binnenbocht aan de Slachthuiskaai tot aan het kruispunt met de Kempische Steenweg (N74)”, zegt AWV-woordvoerder Sep Vandijck.
  [naar artikel]
 8. Ouder persoon wordt onwel achter stuur: lange file op Grote Ring in Hasselt (08/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Grote Ring in Hasselt zijn de hulpdiensten momenteel aanwezig voor een interventie waarbij een ouder persoon achter het stuur onwel zou zijn geworden. Door deze hulpactie is er momenteel een lange file in de richting van het kruispunt met de Kempische Steenweg.
  [naar artikel]
 9. VIDEO. Defecte verkeerslichten zorgen voor chaos op Hasseltse ring (27/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Hasseltse ring heerste dinsdagavond een kleine chaos ter hoogte van het kruispunt van de Kempische Steenweg met de Herkenrodesingel. Tijdens het spitsuur waren de verkeerslichten defect, en het duurde even voor een agent ter plaatse kwam het verkeer in goede banen te leiden.
  [naar artikel]
 10. Samen met Kempische brug wordt drukste kruispunt van Limburg aangepakt: deze hinder wordt verwacht (08/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tegelijk met het verhogen van de brug over het Albertkanaal op de Kempische Steenweg in Hasselt, pakt het Agentschap Wegen en Verkeer het kruispunt met de Singel aan. Er komen drie afslagstroken op de binnenring richting brug. Op de buitenring worden er dat twee, uitgerust met verkeerslichten.
  [naar artikel]
 11. Enorme file op Kempische Steenweg (25/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Sinds vrijdagnamiddag staat er een file vanaf de vertakking in Zonhoven tot op de Grote Ring rondom Hasselt. Het verkeer loopt er vast omdat op de vertakking afsluitende wegenwerken worden uitgevoerd aan het vernieuwde kruispunt. Daar wordt in fases gewerkt maar veel zoden brengt dat voor de doorstroming niet aan de dijk. De wachttijden om er te passeren lopen er nu al op tot boven het uur.
  [naar artikel]
 12. VIDEO. Auto botst tegen bus: grote verkeershinder op Kempische Steenweg (22/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een aanrijding tussen een auto en een bus van De Lijn heeft maandagavond voor heel wat verkeershinder gezorgd op de Kempische Steenweg. Om een nog ongekende reden botste de wagen achterop de bus. Of daarbij gewonden vielen, is nog niet geweten.
  [naar artikel]
 13. Auto over de kop op Kempische Steenweg (02/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  De politie en brandweer kregen dinsdag om 23 uur een oproep binnen van een ongeval op de Kempische Steenweg in Hasselt. Daar ging een voertuig over de kop. Of er ook gewonden vielen is nog niet duidelijk.
  [naar artikel]
 14. Stilstaande vrachtwagen zorgt voor file op Hasseltse Kleine Ring (12/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Kleine Ring met de Kempische Steenweg in Hasselt zorgt een stilstaande vrachtwagen voor een lange file. Een Nederlandse trucker is er vermoedelijk zonder brandstof gevallen.
  [naar artikel]
 15. LIVE. Zoveel verkeershinder is er momenteel op de Kempische Steenweg (26/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een oliespoor zorgt al de hele namiddag voor ernstige verkeershinder op de Kempische Steenweg in Hasselt. De politie raadt bestuurders aan om de rijweg van Hasselt naar Zonhoven te vermijden en om te rijden via de E313 en E314. Wie toch via de Kempische Steenweg naar huis wil, kan op bovenstaande livestream zien hoe groot de verkeershinder op dit moment is.
  [naar artikel]
 16. BRUGBLOG. Zo druk is het nu aan de werken op de Kempische Steenweg in Hasselt (10/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf 10 juni starten de werken aan de Kempische brug in Hasselt. Dankzij deze kaart kan je de actuele verkeerssituatie op de Kempische Steenweg en omgeving op de voet volgen.
  [naar artikel]
 17. Auto crasht op brug Kempische Steenweg in Hasselt (21/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kempische Steenweg is vanmorgen rond 6.30 uur een zwaar verkeersongeval gebeurd.
  [naar artikel]
 18. Botsing op Kempische Steenweg (19/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Rond 17 uur rukten de hulpdiensten gisteren uit voor een kop-staartbotsing op de Kempische Steenweg. (siol)
  [naar artikel]
 19. Vanaf zaterdag versmalde rijstroken op Grote Ring in Hasselt (24/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dit weekend wijzigt de verkeerssituatie op de Herkenrodesingel. Er wordt een derde rijstrook aangelegd in de richting van de Kempische Steenweg en de op- en afrit wordt heraangelegd. Daarom moet het verkeer een tijdlang over twee versmalde rijstroken.
  [naar artikel]
 20. Nog twee weken werken op Kempische Steenweg (26/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De eerste nachten in mei wordt er op de Kempische Steenweg – tussen de Philipsbrug en de Genkersteenweg – nieuw asfalt gelegd.
  [naar artikel]
 21. Fietser gewond bij ongeval op Kempische Steenweg (04/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kempische Steenweg zijn dinsdag rond 15 uur twee fietsers gebotst. Eentje liep verwondingen op.
  [naar artikel]
 22. Gewonde bij botsing op Kempische Steenweg (29/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Jean L. (69) uit Hasselt is gewond geraakt bij een ongeval op de Kempische Steenweg. Zaterdag rond 9.30 uur botsten daar een fietser en een bromfietser.
  [naar artikel]
 23. Taxi crasht tegen auto op Hasseltse ring: 1 gewonde (12/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Kempische Steenweg en de Herkenrodesingel in Hasselt is in de nacht van zaterdag op zondag een taxi tegen een personenwagen gereden. Daarbij viel één gewonde. Hoe het ongeval, dat kort voor middernacht plaatsvond, is kunnen gebeuren, is nog niet geweten.
  [naar artikel]
 24. Verhogingswerken drukke Kempische brug gestart: fietsers extra gewaarschuwd (22/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De ruim 2.000 fietsers die dagelijks over de Kempische brug in Hasselt rijden, moeten dat vanaf vandaag over één brughelft doen. Ze delen het fietspad in beide richtingen. Op de andere brughelft richting Genkersteenweg is met de verhoging van de brug gestart. Zoals bekend wil het vrachtverkeer op het kanaal meer containers laden. Maar de dienst wegen en verkeer maakt van de gelegenheid gebruik om de Kempische Steenweg nog beter aan te sluiten op de Hasseltse grote ring.
  [naar artikel]
 25. Inbraak op Kempische Steenweg (20/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Inbrekers hebben vrijdagochtend toegeslagen op de Kempische Steenweg. Ze namen elektronisch materiaal en juwelen mee uit het huis. De inbraak werd rond 5.30 uur vastgesteld.
  [naar artikel]
 26. Rookontwikkeling in appartement aan Kempische Steenweg (30/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kempische Steenweg is zaterdag rond 16.40 uur rookontwikkeling ontstaan op de bovenste verdieping van een appartementsgebouw. De brandweer Zuid-West Limburg kwam ter plaatse.
  [naar artikel]
 27. Kilometerslange file op Kempische Steenweg door politieactie (18/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Door de aangekondigde actie van de politievakbond is het verkeer richting Hasselt op de Kempische Steenweg donderdag in de ochtendspits flink gestremd.
  [naar artikel]
 28. Snelheidsduivel rijdt 144 km/uur op Kempische Steenweg (26/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie LRH heeft tijdens verkeerscontroles donderdag een hardrijder onderschept die liefst 144 km/uur reed over de Kempische Steenweg, ruim dubbel zo snel als toegelaten. Drie chauffeurs bleken ook onder invloed van drugs.
  [naar artikel]
 29. Inbraak zonder buit langs Kempische Steenweg (28/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kempische Steenweg zijn onbekenden binnengedrongen in een pand. Er werd niets gestolen. De inbraak is woensdag rond 9.30 uur gemeld. 
  [naar artikel]
 30. Drie auto's botsen op Kempische Steenweg (23/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Drie voertuigen zijn zondag rond 10.45 uur bij een ongeval op de Kempische Steenweg betrokken geraakt. Verschillende personen liepen lichte verwondingen op. (mm)
  [naar artikel]
 31. 31-jarige man zwaargewond na val met fiets op Kempische Steenweg (19/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een man (31) uit Hasselt heeft zondag rond 1.45 uur de controle over het stuur van zijn speed pedelec verloren op de Kempische Steenweg. De man viel en raakte zwaargewond.
  [naar artikel]
 32. Fietsster gewond bij ongeval op Kempische Steenweg (03/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Twee fietsers zijn vrijdag rond 8.30 uur op de Kempische Steenweg bij een ongeval betrokken geraakt. Sonja K. (51) uit Houthalen-Helchteren liep lichte verwondingen op.
  [naar artikel]
 33. Verlichting gestolen op Kempische Steenweg in Hasselt (28/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden braken een deur aan de voorzijde van een gebouw open op de Kempische Steenweg in Hasselt en gingen vervolgens met verlichtingsmateriaal aan de haal. Dat werd woensdag om 8.30 uur vastgesteld.
  [naar artikel]
 34. Kop-staartbotsing op Kempische Steenweg (21/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagmiddag is om 12.00 uur een kop-staartbotsing gebeurd tussen een vrachtwagen en twee auto’s op de Kempische Steenweg. (siol)
  [naar artikel]
 35. Gevaarlijk Hasselts kruispunt wordt aangepakt: slimme verkeerslichten en beveiligde oversteekplaatsen (19/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer zal het kruispunt van de Kempische Steenweg (N74) met de Paalsteenstraat en de Banneuxstraat dit voorjaar aanpakken. Hierdoor verhoogt de verkeersveiligheid voor alle weggebruikers aan het kruispunt. Tegelijk wordt de doorstroming op de drukke gewestweg bewaakt. De eerste voorbereidende nutswerken in de bermen starten maandag 25 februari.
  [naar artikel]
 36. Ruim 40 km/uur te snel op Kempische Steenweg (16/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  37 bestuurders werden aan de kant gehaald bij snelheidscontroles in de politiezone LRH. Alle overtreders reden meer dan 20 km/uur te snel. De zwaarste overtreding werd op de Kempische Steenweg vastgesteld: 119 km/uur waar maar 70 km/uur is toegelaten.
  [naar artikel]
 37. Rozen voor wie stopt aan zwart kruispunt (01/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  In Hasselt hebben leden van de actiegroep Struikelpunt vanmorgen rozen uitgedeeld aan bestuurders die halt hielden voor het rode licht op het gevaarlijke kruispunt Paalsteenstraat-Kempische Steenweg.
  [naar artikel]
 38. Man gewond bij ongeval op Kempische Steenweg (12/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Maandagvoormiddag is op de Kempische Steenweg een man gewond geraakt bij een ongeval. De man voelde zich niet goed, zette zijn auto aan de kant en stapte uit. Op dat ogenblik krijgt hij een flauwte en valt. Een automobilist die kwam passeerden, kon een aanrijding niet meer vermijden. Het slachtoffer liep een hoofdwonde op. (mm)
  [naar artikel]
 39. Verkeershinder op Kempische Steenweg richting Hasselt na ongeval (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Deze namiddag is een kop-staartbotsing gebeurd op de Kempische Steenweg richting Hasselt. Die zorgt momenteel voor heel wat verkeershinder. Het is nog niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen.
  [naar artikel]
 40. Op voedseljacht langs de Kempische Steenweg (18/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie op de festivalweide op zoek is naar een hap, weet dat hij meerdere bonnetjes kwijt is voor soms een hamburger met enkel een broodje met streep ketchup of slecht gebakken frieten. Het alternatief is nabij en is te vinden langs de Kempische Steenweg.
  [naar artikel]
 41. Verkeershinder op Grote Ring van Hasselt door voertuig met autopech (13/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Herkenrodesingel is vanochtend rond 8.40 uur een voertuig in panne gevallen. Dat zorgt momenteel voor veel verkeershinder in de richting van de Kempische Steenweg.
  [naar artikel]
 42. Opgelet: morgen zware ochtendspits op Kempische Steenweg door politieactie (17/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie organiseert donderdagvoormiddag extra verkeerscontroles op de Kempische Steenweg in Kiewit. Verwacht wordt dat dat voor een zware ochtendspits zal zorgen.
  [naar artikel]
 43. Inbraak in zaak op Kempische Steenweg (23/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben de deur van een zaak op de Kempische Steenweg opengebroken. Ze doorzochten enkele ruimtes, maar namen niets mee. De inbraak werd maandag rond 18 uur vastgesteld.
  [naar artikel]
 44. Cannabisplantage van 420 planten opgerold langs Kempische Steenweg (08/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De politie LRH heeft dinsdagnamiddag een cannabisplantage ontdekt aan de Kempische Steenweg in Hasselt. Het gaat om een plantage van een 420-tal planten.
  [naar artikel]
 45. Bromfietser en fietser botsen op de Kempische Steenweg (11/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een bromfietser en een fietser zijn zondagavond rond 22.15 uur gebotst op de Kempische Steenweg. De ambulance en de MUG moesten ter plaatse komen.
  [naar artikel]
 46. Inbraak in garage op Kempische Steenweg (05/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag even voor middernacht is een inbraak in een garage op de Kempische Steenweg vastgesteld. Wat er werd gestolen, moet uit een inventaris blijken. (mm)
  [naar artikel]
 47. Materiaal op werf langs Kempische Steenweg gestolen (04/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op een werf op de Kempische Steenweg is werkmateriaal gestolen. De diefstal gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag. (mm)
  [naar artikel]
 48. Opgelet: Kempische Steenweg maandag na Pukkelpop dicht (03/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Omdat Pukkelpop dit jaar een dag opschuift, zal de Kempische Steenweg op maandag 19 augustus gesloten zijn tot 16 uur.
  [naar artikel]
 49. Fietser en bromfietser botsen op Kempische Steenweg (18/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kempische Steenweg zijn vrijdag rond 7 uur een fietser en een bromfietser gebotst. Valentin B. raakte gewond.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy