Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

30 June 2022
12:58 uur

Weinig chaos, wel ingetogen boosheid: zo verloopt de eerste stakingsdag van Brussels Airlines op Zaventem

Het Nieuwsblad

23/06/2022 - 12:15

Een enkele gestrande reiziger, betogend cabinepersoneel en piloten met een vakbondssjaal over hun kostuum. De staking bij Brussels Airlines laat zich donderdag duidelijk voelen op de luchthaven van Zaventem. Niet door de chaos, wel door de ingetogen boosheid . “We zijn moe. Dit voelt als Sabena bis.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Verzoeningsoverleg Brussels Airlines verloopt stroef (14/05/2018 - De Tijd)
  15:03 Het verzoeningsoverleg tussen piloten en management van luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft nog niets opgeleverd. De tweede stakingsdag op woensdag gaat hoe dan ook door.
  [naar artikel]
 2. Brussels Airlines schrapt alle vluchten (08/02/2019 - De Morgen)
  Er zal op de nationale stakingsdag van 13 februari geen enkel vliegtuig van Brussels Airlines opstijgen of landen op de luchthaven van Zaventem. Alle 222 geplande vluchten worden geschrapt. Meer dan 16.000 reizigers moeten hun plannen herzien.
  [naar artikel]
 3. Liveblog: Pilotenstaking bij Brussels Airlines "maar kwart van de vluchten vertrekt toch" (14/05/2018 - VRT NWS)
  Vandaag leggen de piloten bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines het werk neer. Het is nog maar de tweede keer in de geschiedenis van Brussels Airlines dat er gestaakt wordt. Vandaag is de eerste van twee stakingsdagen: ook woensdag zullen er veel vliegtuigen van Brussels Airlines aan de grond blijven staan. Volg de stakingsdag hier op de voet.
  [naar artikel]
 4. Stakingsdag op de luchthaven: Waarom schrapt ene maatschappij wel alle vluchten en de andere niet? (08/02/2019 - VRT NWS)
  De luchthaven van Zaventem zet zich schrap voor de nationale stakingsdag van 13 februari. Maatschappijen zoals Brussels Airlines schrappen al hun vluchten. "De maatschappijen willen duidelijkheid en geen chaos", zegt onze luchtvaartexpert Riadh Bahri. Hij legt ook uit waarom de ene maatschappij al haar vluchten afgelast en de andere wel vliegt vanuit het buitenland.
  [naar artikel]
 5. Chaos bij Brussels Airlines: geschrapte vluchten en klantendienst die tienduizenden telefoontjes krijgt (01/07/2020 - De Morgen)
  Chaos bij Brussels Airlines. Recent geboekte en betaalde vluchten voor de komende weken en maanden worden plots geschrapt of verplaatst. Wie als klant een woordje uitleg wil, raakt nergens binnen. Brussels Airlines erkent het probleem.
  [naar artikel]
 6. 'Brussels Airlines onmisbaar voor groei Zaventem' (15/05/2018 - De Tijd)
  12:28 Brussels Airport dringt bij de Duitse luchtvaartgroep Lufthansa aan om zijn dochterbedrijf Brussels Airlines op Zaventem verankerd te houden.
  [naar artikel]
 7. Een ramp van 10 miljoen: Brussels Airlines moet 63.000 passagiers omboeken of terugbetalen door pilotenstaking (11/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  ZAVENTEM De pilotenstaking maandag en woensdag stort Brussels Airlines in chaos: het bedrijf moet 63.000 reizigers van meer dan 400 geschrapte vluchten terugbetalen of omboeken naar een andere vlucht. “Dit kost ons een kleine 10 miljoen euro”, zegt Wencke Lemmes van Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 8. Brussels Airlines schrapt meer dan twee derde van vluchten op nationale stakingsdag (07/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de nationale stakingsdag van 13 februari schrapt Brussels Airlines 150 vluchten of 68 procent van zijn vluchten. Voor 11.288 passagiers moet een oplossing worden gezocht.
  [naar artikel]
 9. Ryanair aast op slots van Brussels Airlines op luchthaven Zaventem (01/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Ryanair aast op slots van Brussels Airlines op luchthaven Zaventem De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair ziet uitbreidingsmogelijkheden in België. En dan vooral op Brussels Airport, waar ze aast op slots (start- en landingsrechten) van Brussels Airlines, dat na een herstructurering kleiner is geworden. Maar Brussels Airlines weigert slots vrij te geven, zo hekelde Ryanair-topman Michael O’Leary donderdag tijdens een persconferentie in Brussel. O’Leary stelde allereerst het […] Lees dit artikel: Ryanair aast op slots van Brussels Airlines op luchthaven Zaventem
  [naar artikel]
 10. Brussels Airlines schrapt meer dan twee derde van vluchten op nationale stakingsdag (07/02/2019 - De Standaard)
  Op de nationale stakingsdag van 13 februari schrapt Brussels Airlines 150 vluchten of 68 procent van zijn vluchten. Voor 11.288 moet een oplossing worden gezocht.
  [naar artikel]
 11. Dag 2 van de pilotenstaking bij Brussels Airlines: opnieuw veel vluchten geannuleerd (16/05/2018 - VRT NWS)
  Ook vandaag kleurt het vertrekschema van de luchthaven in Zaventem bloedrood: het is de tweede stakingsdag van piloten bij Brussels Airlines. Ze zijn ontevreden over hun loon, pensioenvoorwaarden en de balans tussen werk en privéleven. Onderhandelingen met de directie maandag hebben niet tot een akkoord geleid. Vandaag zullen bonden en directie opnieuw rond de tafel zitten.
  [naar artikel]
 12. Brussels Airlines wordt onderdeel van lagekostenmaatschappij (15/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Het personeel en de vakbondsafgevaardigden van luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zijn donderdagochtend op de hoogte gebracht van de plannen van het Duitse Lufthansa om Brussels Airlines over te nemen. Op het eerste gezicht zal er op korte termijn weinig veranderen en gaan alle geplande investeringen gewoon door.
  [naar artikel]
 13. Chaos bij Brussels Airlines: geschrapte vluchten en klantendienst die tienduizenden telefoontjes krijgt (01/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Chaos bij Brussels Airlines. Recent geboekt en betaalde vluchten voor de komende weken en maanden worden plots geschrapt of verplaatst. Wie als...
  [naar artikel]
 14. Brussels Airlines schrapt volgende woensdag, op de nationale stakingsdag, alle vluchten (08/02/2019 - VRT NWS)
  Op de nationale stakingsdag van 13 februari schrapt luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines alle vluchten. Gisteren raakte bekend dat Brussels Airlines twee derde van alle geplande vluchten schrapt, nu blijkt dat ze allemaal worden geschrapt. Luchtvaartmaatschappij TUI fly laat dan weer weten dat ze alle vluchten van en naar België om naar luchthavens in Frankrijk en Nederland. . Reizigers worden met bussen van en naar die luchthavens gebracht.
  [naar artikel]
 15. Brussels Airlines schrapt meer dan twee derde van de vluchten tijdens nationale stakingsdag (07/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Naar aanleiding van de nationale stakingsdag op 13 februair schrapt Brussels Airlines meer dan twee derde van de vluchten die op 13 februari waren gepland. Dat heeft gevolgen voor ruim 11.000 passagiers.
  [naar artikel]
 16. Brussels Airlines schrapt al haar vluchten op nationale stakingsdag 13 februari: 16.000 passagiers getroffen (08/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Alle 222 vluchten van Brussels Airlines die op 13 februari, de nationale stakingsdag, stond gepland worden geannuleerd. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij vrijdag bekendgemaakt. Eerder werd al bekend dat twee op de drie vluchten zouden worden geschrapt. Maar liefst 16.000 reiziger worden getroffen. TUI fly leidt haar vluchten op Brussels Airport om naar Nederland en Frankrijk.
  [naar artikel]
 17. Brussels Airlines schrapt al haar vluchten op nationale stakingsdag 13 februari: 16.000 passagiers getroffen (08/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Alle 222 vluchten van Brussels Airlines die op 13 februari, de nationale stakingsdag, stond gepland worden geannuleerd. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij vrijdag bekendgemaakt. Eerder werd al bekend dat twee op de drie vluchten zouden worden geschrapt. Maar liefst 16.000 reizigers worden getroffen. TUI fly leidt haar vluchten op Brussels Airport om naar Nederland en Frankrijk.
  [naar artikel]
 18. Brussels Airlines schrapt al haar vluchten op nationale stakingsdag 13 februari: 16.000 passagiers getroffen (08/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Alle 222 vluchten van Brussels Airlines die op 13 februari, de nationale stakingsdag, stond gepland worden geannuleerd. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij vrijdag bekendgemaakt. Eerder werd al bekend dat twee op de drie vluchten zouden worden geschrapt. Maar liefst 16.000 reizigers worden getroffen. TUI fly leidt haar vluchten op Brussels Airport om naar Nederland en Frankrijk.
  [naar artikel]
 19. American Airlines keert niet terug naar Zaventem (12/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Luchtvaartmaatschappij American Airlines heeft haar activiteiten op Brussels Airport stopgezet. De verbinding met Philadelphia was na de aanslagen op Zaventem in maart vorig jaar al verveld tot een zomerroute, maar nu is de stekker er helemaal uitgetrokken. Dat bevestigt zowel American Airlines als Brussels Airport.
  [naar artikel]
 20. American Airlines keert niet terug naar Zaventem (12/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Luchtvaartmaatschappij American Airlines heeft haar activiteiten op Brussels Airport stopgezet. De verbinding met Philadelphia was na de aanslagen op Zaventem in maart vorig jaar al verveld tot een zomerroute, maar nu is de stekker er helemaal uitgetrokken. Dat bevestigt zowel American Airlines als Brussels Airport.
  [naar artikel]
 21. Luchthaven naar week van chaos door sociale onvrede (17/06/2022 - De Tijd)
  19:54 Wegens een nationale betoging en stakingen bij Brussels Airlines en Ryanair is chaos op de Brusselse luchthaven volgende week onvermijdelijk. De schade voor het verlieslatende Brussels Airlines loopt ...
  [naar artikel]
 22. Al 120 vluchten preventief geschrapt door staking: “Kom niet naar luchthaven op 20 juni” (16/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op 20 juni legt het veiligheidspersoneel van Brussels Airport het werk neer, waardoor de luchthaven duizenden passagiers vraagt om hun vlucht te herboeken. Luchtvaartmaatschappijen als Brussels Airlines nemen zelf het heft in handen en schrappen al preventief 120 vluchten. Waarschijnlijk is de stakingsdag de eerste van een hele reeks, in Zaventem verwachten ze een woelige zomer.
  [naar artikel]
 23. Staking piloten Brussels Airlines – Verzoeningsoverleg tussen piloten en directie verloopt moeizaam (14/05/2018 - Metro)
  De verzoeningsvergadering tussen piloten en directie maandag bij Brussels Arlines verloopt moeizaam en is sinds de middag gepauzeerd tot 15.00 uur. Dat hebben enkele piloten betrokken in het overleg omstreeks 12.15 uur gezegd aan hun stakende collega’s die postgevat hebben voor het gebouw van de luchtvaartmaatschappij. De directie heeft een nieuw voorstel gedaan aan de piloten, maar over de inhoud willen die nog niets kwijt. De tweede stakingsdag op woensdag vindt hoe dan ook plaats. Door de staking van de piloten is maandag drie kwart van de vluchten van Brussels Airlines geschrapt. De piloten beslisten om maandag en woensdag het werk neer te leggen, na een maandenlang conflict met de directie over onder meer pensioenen, lonen en de balans tussen werk en privé. De directie deed een voorstel, met onder meer drie procent meer vergoeding in de vorm van een zogenaamd cafetariaplan en zes extra verlofdagen voor zestigplussers, maar dat wezen de bonden af. Ook de integratie van Brussels Airlines in Eurowings, de lowcosttak van het Duitse Lufthansa, speelt een rol in het conflict. Volgens Paul Buekenhout van de christelijke bediendebond LBC-NVK moet de moedermaatschappij “met een duidelijk plan voor Brussels Airlines komen”. Lufthansa liet vorige week donderdag weten “zeer bezorgd” te zijn om de staking bij Brussels Airlines. De staking is nog maar de tweede in de zestienjarige geschiedenis van de Belgische luchtvaartmaatschappij. In 2013 staakten de piloten al eens een dag. Bij Brussels Airlines werken ongeveer vijfhonderd piloten. bron: Belga   Het bericht Staking piloten Brussels Airlines – Verzoeningsoverleg tussen piloten en directie verloopt moeizaam verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Staking piloten Brussels Airlines – Verzoeningsoverleg tussen piloten en directie verloopt moeizaam (14/05/2018 - Metro)
  De verzoeningsvergadering tussen piloten en directie maandag bij Brussels Arlines verloopt moeizaam en is sinds de middag gepauzeerd tot 15.00 uur. Dat hebben enkele piloten betrokken in het overleg omstreeks 12.15 uur gezegd aan hun stakende collega’s die postgevat hebben voor het gebouw van de luchtvaartmaatschappij. De directie heeft een nieuw voorstel gedaan aan de piloten, maar over de inhoud willen die nog niets kwijt. De tweede stakingsdag op woensdag vindt hoe dan ook plaats. Door de staking van de piloten is maandag drie kwart van de vluchten van Brussels Airlines geschrapt. De piloten beslisten om maandag en woensdag het werk neer te leggen, na een maandenlang conflict met de directie over onder meer pensioenen, lonen en de balans tussen werk en privé. De directie deed een voorstel, met onder meer drie procent meer vergoeding in de vorm van een zogenaamd cafetariaplan en zes extra verlofdagen voor zestigplussers, maar dat wezen de bonden af. Ook de integratie van Brussels Airlines in Eurowings, de lowcosttak van het Duitse Lufthansa, speelt een rol in het conflict. Volgens Paul Buekenhout van de christelijke bediendebond LBC-NVK moet de moedermaatschappij “met een duidelijk plan voor Brussels Airlines komen”. Lufthansa liet vorige week donderdag weten “zeer bezorgd” te zijn om de staking bij Brussels Airlines. De staking is nog maar de tweede in de zestienjarige geschiedenis van de Belgische luchtvaartmaatschappij. In 2013 staakten de piloten al eens een dag. Bij Brussels Airlines werken ongeveer vijfhonderd piloten. bron: Belga   Het bericht Staking piloten Brussels Airlines – Verzoeningsoverleg tussen piloten en directie verloopt moeizaam verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Brussels Airlines vraagt staatssteun (15/03/2020 - Knack)
  Brussels Airlines, de belangrijkste luchtvaartmaatschappij in Zaventem, vraagt staatssteun. Dat meldt Etienne Davignon, de voorzitter van de raad van bestuur van Brussels Airlines. 'Zonder staatssteun komen alle luchtvaartmaatschappijen in de problemen.'
  [naar artikel]
 26. Heropstart Brussels Airlines loopt als een trein (15/06/2020 - Express)
  Dieter Vranckx, topman van Brussels Airlines, is tevreden over de herstart. ‘Alles verloopt volgens plan. Na drie maanden stilgelegen te... The post Heropstart Brussels Airlines loopt als een trein appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. Opgelet voor de addertjes onder het gras: hierop heb je recht bij geannuleerde vlucht (21/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vlak voor de start van de zomervakantie dreigt er chaos op Brussels Airport. Maandag vertrok er zelfs geen enkele vlucht, als gevolg van de nationale stakingsdag. Op 23, 24 en 25 juni zijn er wellicht vakbondsacties bij Brussels Airlines, bij Ryanair op 24, 25 en 26 juni. Wat doe je als je dan net op vakantie wil vertrekken?
  [naar artikel]
 28. Opgelet voor de addertjes onder het gras: hierop heb je recht bij geannuleerde vlucht (21/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Vlak voor de start van de zomervakantie dreigt er chaos op Brussels Airport. Maandag vertrok er zelfs geen enkele vlucht, als gevolg van de nationale stakingsdag. Op 23, 24 en 25 juni zijn er wellicht vakbondsacties bij Brussels Airlines, bij Ryanair op 24, 25 en 26 juni. Wat doe je als je dan net op vakantie wil vertrekken?
  [naar artikel]
 29. Brussels Airport-topman: 'Maak van Brussels Airlines geen lagekostenmaatschappij' (04/10/2016 - Knack)
  Brussels Airlines gaat beter niet volledig op in Eurowings, waarschuwt Arnaud Feist, topman van de luchthaven van Zaventem. 'Dat wordt geen positief verhaal, noch voor Brussels Airlines noch voor ons.'
  [naar artikel]
 30. Brussels Airlines heeft zijn 48 vliegtuigen ingepakt in Zaventem (20/04/2020 - VRT NWS)
  Een sector die heel hard getroffen wordt door corona is de luchtvaart. Veel landen houden hun grenzen dicht en nogal wat luchtvaartmaatschappijen zijn gewoon gestopt met vliegen. Brussel Airlines heeft zijn 48 toestellen geparkeerd in Zaventem. Zowat elk spleetje en gaatje van de 48 vliegtuigen van Brussels Airlines zijn afgeplakt uit bescherming.
  [naar artikel]
 31. Duitsers kleden Brussels Airlines uit (02/02/2018 - De Tijd)
  22:36 Het ontslag van Bernard Gustin als CEO van Brussels Airlines is onafwendbaar. Voor Zaventem is de dreigende uitholling van de Belgische luchtvaartmaatschappij een ramp.
  [naar artikel]
 32. 75 procent van de SN-vluchten geannuleerd: geen chaos maar begrip op Zaventem (14/05/2018 - De Morgen)
  Geen gestrande reizigers op Zaventem, Brussels Airlines vangt de pilotenstaking op met omboekingen en terugbetalingen. De meeste reizigers reageren met begrip. Deze ochtend herstarten de onderhandelingen tussen directie en piloten.
  [naar artikel]
 33. Ryanair aast op slots van Brussels Airlines op luchthaven Zaventem (01/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair ziet uitbreidingsmogelijkheden in België. En dan vooral op Brussels Airport, waar ze aast op slots (start- en landingsrechten) van Brussels Airlines, dat na een herstructurering kleiner is geworden. Maar Brussels Airlines weigert slots vrij te geven, zo hekelde Ryanair-topman Michael O’Leary tijdens een persconferentie in Brussel.
  [naar artikel]
 34. Vliegtuig van Brussels Airlines komt in de problemen en keert terug naar Zaventem (11/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een vliegtuig van Brussels Airlines met 230 passagiers aan boord is niet lang na het vertrek op Zaventem, boven Bordeaux, in de problemen gekomen en is moeten terugkeren naar de luchthaven. De brandweer is toegesneld om zeker te zijn dat alles in orde is.
  [naar artikel]
 35. Ryanair aast op slots van Brussels Airlines op luchthaven Zaventem (01/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair ziet uitbreidingsmogelijkheden in België. En dan vooral op Brussels Airport, waar ze aast op slots (start- en landingsrechten) van Brussels Airlines, dat na een herstructurering kleiner is geworden. Maar Brussels Airlines weigert slots vrij te geven, zo hekelde Ryanair-topman Michael O’Leary donderdag tijdens een persconferentie in Brussel.
  [naar artikel]
 36. Ryanair aast op slots van Brussels Airlines op luchthaven Zaventem (01/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair ziet uitbreidingsmogelijkheden in België. En dan vooral op Brussels Airport, waar ze aast op slots (start- en landingsrechten) van Brussels Airlines, dat na een herstructurering kleiner is geworden. Maar Brussels Airlines weigert slots vrij te geven, zo hekelde Ryanair-topman Michael O’Leary donderdag tijdens een persconferentie in Brussel.
  [naar artikel]
 37. 63.000 gestrande passagiers en 400 geschrapte vluchten: ramp van bijna 10 miljoen voor Brussels Airlines (11/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  De pilotenstaking maandag en woensdag stort Brussels Airlines in chaos: het bedrijf moet 63.000 reizigers van meer dan 400 geschrapte vluchten terugbetalen of omboeken naar een andere vlucht. “Dit kost ons een kleine 10 miljoen euro”, zegt Wencke Lemmes van Brussels Airlines.
  [naar artikel]
 38. Vliegtuig Brussels Airlines moet kort na opstijgen terugkeren naar Zaventem nadat vogel in motor vliegt (08/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een vliegtuig van Brussels Airlines dat vanmorgen om iets voor 10 uur van op Brussels Airport naar Milaan opgestegen was, is een kwartier later alweer moeten terugkeren naar Zaventem. De piloot merkte na het opstijgen immers op dat een vogel in een van de motoren gevlogen was.
  [naar artikel]
 39. Directie Brussels Airlines "Kom niet naar de luchthaven morgen" (13/05/2018 - VRT NWS)
  Morgen is de eerste stakingsdag van de piloten van Brussels Airlines. 3 op de 4 passagiers van de geannuleerde vluchten zijn intussen bereikt. Het heeft geen zin om naar de luchthaven te komen voor wie nog geen oplossing heeft. Dat benadrukt de luchtvaartmaatschappij zelf. 
  [naar artikel]
 40. Chaos bij zomeruittocht op Zaventem: piloten dreigen met drie dagen staking (07/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De piloten van Brussels Airlines zullen eind juni drie opeenvolgende dagen staken, toch als ze vandaag niet tot een akkoord komen. De zomeruittocht op Zaventem dreigt dus in het honderd te lopen.
  [naar artikel]
 41. Vliegtuig van Brussels Airlines komt net na vertrek in de problemen en keert terug naar Zaventem (11/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een vliegtuig van Brussels Airlines is net na het vertrek op Zaventem in de problemen gekomen en is moeten terugkeren naar de luchthaven. De brandweer is toegesneld om zeker te zijn dat alles in orde is.
  [naar artikel]
 42. Brussels Airlines schrapt alle vluchten op 13 februari (09/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  BRUSsELAlle 222 vluchten van Brussels Airlines op 13 februari, de nationale stakingsdag, worden geannuleerd. Maar liefst 16.000 reizigers worden getroffen.
  [naar artikel]
 43. Brussels Airlines krikt marktaandeel Zaventem op (12/08/2016 - De Tijd)
  18:26 Brussels Airlines lijkt volledig hersteld van de aanslagen in maart, voor de nationale luchthaven is dat nog niet het geval, al spelen daar ook andere factoren mee.
  [naar artikel]
 44. Brussels Airlines schrapt alle vluchten op 13 februari (08/02/2019 - De Tijd)
  15:23 Brussels Airlines schrapt alle vluchten op de nationale stakingsdag. Daardoor moeten 16.000 passagiers op zoek naar een noodoplossing.
  [naar artikel]
 45. Vliegtuig van Brussels Airlines komt in de problemen en moet terugkeren naar Zaventem (11/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een vliegtuig van Brussels Airlines met 230 passagiers aan boord is niet lang na het vertrek op Zaventem, boven Bordeaux, in de problemen gekomen en is moeten terugkeren naar de luchthaven. De brandweer is toegesneld om zeker te zijn dat alles in orde is.
  [naar artikel]
 46. Toestel Brussels Airlines keert terug wegens technisch probleem (14/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vliegtuig van Brussels Airlines vanavond vanuit Zaventem richting de Franse stad Nantes vertrok, is kort na het opstegen teruggekeerd omdat er...
  [naar artikel]
 47. Brussels Airlines parkeert 37 vliegtuigen op luchthaven Zaventem, een operatie die liefst 2 weken duurt (20/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zit in de laatste fase naar de tijdelijke opschorting van al haar reguliere vluchten. Zaterdag staan nog...
  [naar artikel]
 48. Eerste proefvlucht met coronasneltest bij Brussels Airlines (20/11/2020 - Express)
  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines voerde vrijdag een eerste vlucht uit waarbij passagiers een Covid-19-sneltest moeten laten afnemen. Dat bevestigt de maatschappij... The post Eerste proefvlucht met coronasneltest bij Brussels Airlines appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy