Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

30 June 2022
13:27 uur

Vandalen stelen bulldozer met trucje zo oud als de straat en richten vernieling aan op sportterein: “25.000 euro schade”

Het Nieuwsblad

23/06/2022 - 12:15

Vandalen hebben zich flink laten gaan op de werf aan het jeugdcomplex van Diegem Sport. De daders gingen er doodleuk joyriden met een bulldozer. De omheining en doelen werden vernield en ook het bestaande synthetische veld raakte beschadigd. De schade beloopt 25.000 euro. De gemeente gaat camerabewaking voorzien.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Tot 25.000 euro schade nadat vandalen met bulldozer over voetbalvelden rijden: “Ze konden hem starten door Mac-Gyvergewijs twee stroomdraadjes tegen elkaar te houden” (22/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De voetbalvelden, boordstenen, omheiningen en de machine van een aannemer. Niets bleef gespaard van de vandalen die de voetbalterreinen van Diegem Sport een bezoekje kwamen brengen. Er werd voor ongeveer 25.000 euro schade gemaakt. De daders zijn op dit moment nog onbekend.
  [naar artikel]
 2. Tot 25.000 euro schade nadat vandalen met bulldozer over voetbalvelden rijden: “Omheining en meerdere boordstenen kapot” (22/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De voetbalvelden, boordstenen, omheiningen en de machine van een aannemer. Niets bleef gespaard voor de vandalen die de voetbalterreinen van Diegem sport donderdagavond een bezoekje kwamen brengen. Rond 20.15 uur kreeg de Politezone VIMA (Vilvoorde-Machelen) een oproep. Er werd voor ongeveer 25.000 euro schade gemaakt. De daders zijn op dit moment nog onbekend.
  [naar artikel]
 3. Vandalen maken voor duizenden euro’s schade aan Runcvoorthof: “Nog nooit gezien” (22/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vandalen hebben voor duizenden euro’s schade aangericht aan het Runcvoorthof in Merksem. Het statige 16de eeuwse pand wordt momenteel omgevormd tot huurwoningen van AG Vespa en zorgwoningen van Villavip. “Het is al de vijfde keer in een paar weken dat hier vandalen aan het werk zijn geweest”, vertelt aannemer Maarten Van Hout.
  [naar artikel]
 4. Vandalen trekken spoor van vernieling (16/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Vandalen hebben in de nacht van zaterdag op zondag een spoor van vernieling getrokken in het centrum van Aarschot. In het stadspark is de schade het grootst.
  [naar artikel]
 5. Hier lopen de vandalen over de auto’s: “Schade kan oplopen tot in de duizenden euro’s” (30/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  Vandalen hebben donderdagnacht voor heel wat schade in de Ieperse binnenstad gezorgd door in enkele straten over geparkeerde wagens te lopen. “Zulke wansmakelijke praktijken verwacht je niet in deze vredige stad.”
  [naar artikel]
 6. Vandalen richten voor honderdduizenden euro schade aan in gebouwen UGent (24/06/2020 - VRT NWS)
  In twee gebouwen van de faculteit Wetenschappen van de UGent hebben vandalen in de nacht van dinsdag op woensdag schade toegebracht die oploopt tot honderdduizenden euro.
  [naar artikel]
 7. Vandalen richten ravage aan bij UGent en laten boodschap in bloed achter: “Minstens honderdduizenden euro’s schade” (25/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Vandalen hebben dinsdagnacht enorme schade toegebracht in verschillende gebouwen van UGent. Afgerukte airco’s, ingegooide ramen en machines die verwoest zijn, de schade loopt al zeker op tot in de honderdduizenden euro’s. “Onderzoeken en doctoraten lopen hierdoor weken tot zelfs maanden vertraging op”, zegt Kristof Detavernier van de Faculteit Wetenschappen.
  [naar artikel]
 8. Vandalen richten voor honderdduizenden euro schade aan in gebouwen UGent (24/06/2020 - De Morgen)
  In twee gebouwen van de faculteit Wetenschappen van de UGent hebben vandalen in de nacht van dinsdag op woensdag schade toegebracht die oploopt tot honderdduizenden euro. Het gaat onder meer om vernielingen van kostbare apparatuur en van airco’s, waardoor wetenschappelijke onderzoeken gehypothekeerd zijn.
  [naar artikel]
 9. Vandalen slaan nu al vijfde keer boel kort en klein in Antwerps kasteel: duizenden euro’s schade (23/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vandalen hebben voor duizenden euro’s schade aangericht aan het Runcvoorthof in Merksem. Het statige 16de eeuwse pand wordt momenteel omgevormd tot huurwoningen van AG Vespa en zorgwoningen van Villavip. “Het is al de vijfde keer in een paar weken dat hier vandalen aan het werk zijn geweest”, vertelt aannemer Maarten Van Hout.
  [naar artikel]
 10. Vandalen richten ravage aan bij UGent (24/06/2020 - De Standaard)
  Vandalen hebben dinsdagnacht flink wat schade toegebracht in verschillende gebouwen van UGent. Afgerukte airco’s, ingegooide ramen en machines die verwoest zijn, … De schade loopt op tot in de honderdduizenden euro’s. ‘Onderzoeken en doctoraten lopen hierdoor weken tot zelfs maanden vertraging op’, zegt Kristof Detavernier van de Faculteit Wetenschappen.
  [naar artikel]
 11. Vandalen richten ravage aan in chirolokaal: “Voor 15.000 euro schade” (01/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een of meerdere vandalen hebben vrijdagavond lelijk huisgehouden in de lokalen van de jongenschiro in Geenend (Retie). Er werd zelfs geprobeerd om brand te stichten. De leiding en het oudercomité kwamen zaterdagnamiddag opruimen, zodat de chirozondag kan plaatsvinden.
  [naar artikel]
 12. Vandalen richten voor tienduizenden euro schade aan in vers beton (09/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het nieuwe fietspad op Geeneinde in Weelde (Ravels) wordt duurder dan gepland. Vandalen hebben in het nieuwe beton sporen van schoenen en fietsbanden achtergelaten en initialen geschreven. De gemeente schat dat het tienduizenden euro kost om die sporen weg te werken.
  [naar artikel]
 13. Na de “bulldozer”, de “bouwer”: maak kennis met de nieuwe premier van Australië (22/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Met Anthony Albanese (59) krijgt Australië binnenkort voor het eerst in bijna een decennium een linkse leider. Hij volgt de zelfverklaarde “bulldozer” Scott Morrison op, en wil “een bouwer” zijn. Een levenshouding die voortkomt uit zijn kleurrijke verleden.
  [naar artikel]
 14. Vandalen trekken spoor van vernieling door binnenstad (26/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Vandalen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een spoor van vernieling getrokken in het centrum van Aalst.
  [naar artikel]
 15. Vandalen richten voor 20.000 euro schade aan in barbershop (22/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vandalen hebben tijdens de nacht van zondag op maandag een ravage aangericht in de barbershop van Khuder Khullef (30) in de Boerenkrijglaan in Westerlo. “De dader of daders zijn driest te werk gegaan, maar met geleend materiaal kan ik al na één dag heropenen”, zegt de uitbater. De politie onderzoekt de zaak.
  [naar artikel]
 16. Vandalen slaan twee nachten op rij toe in hartje Willebroek: “Tijd dat het steegje in het centrum wordt afgesloten” (13/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vandalen hebben het voorbije weekend heel wat schade aangericht in het centrum van Willebroek. De politie is een onderzoek gestart en doet er alles aan om de daders te kunnen identificeren. Ondertussen is er online al een petitie gestart om eventueel een burgerwacht op te richten en pleiten verschillende mensen ervoor om het steegje in het centrum gewoon af te sluiten.
  [naar artikel]
 17. Vandalen richten opnieuw veel schade aan tijdens inbraak in school: “Na elk verlof houden we ons hart vast” (18/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Vandalen hebben ingebroken in het Go! Atheneum Calmeyn langs de Sint-Elisabethlaan in De Panne. Ze gingen aan de haal met minstens drie laptops, maar richtten vooral veel schade aan. “In een verlof krijgen we vaker ongewenst bezoek”, zucht directrice Ine Lievens.
  [naar artikel]
 18. Vandalen trekken spoor van vernieling door Zottegem (09/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vandalen hebben de voorbije nacht een spoor van vernieling getrokken door het Oost-Vlaamse Zottegem. Minstens 15 wagens werden beschadigd.
  [naar artikel]
 19. Vandalen trekken spoor van vernieling door centrum Glabbeek (08/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vandalen hebben in de nacht van 7 op 8 januari een spoor van vernieling getrokken door Glabbeek. Dat gebeurde na een fuif in zaal Glazuur.
  [naar artikel]
 20. Vandalen slaan nu al vijfde keer boel kort en klein in kasteel Runcvoorthof: duizenden euro’s schade (21/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vandalen hebben afgelopen weekend voor duizenden euro’s schade toegebracht in nieuwe appartementen in kasteel Runcvoorthof in Merksem. Het is al de vijfde keer dat vandalen deze site viseren. Al sinds november zijn er renovatiewerken aan de gang en worden in het kasteel moderne gezinswoningen en commerciële ruimtes gebouwd.
  [naar artikel]
 21. Vandalen lijmen poorten en ramen in nieuwbouw vast: schade van tienduizenden euro’s (23/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Vandalen hebben het voorbije paasweekend voor een paar tienduizend euro schade aangericht bij een nieuwbouwproject in de Klaproosweg in Vosselaar. De daders spoten garagepoorten en ramen van woningen in aanbouw dicht met sterke PU-lijm. “Dit zijn geen kwajongensstreken meer”, denkt Cois Slegers, werknemer bij aannemer RDK.
  [naar artikel]
 22. Nieuwe straat na één dag weer opgebroken met bulldozer (18/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Pure kafka! Hoe kan je het anders noemen. Donderdag werden nieuwe kasseitjes gelegd in de Zuidstraat in Brussel. Vrijdagochtend verscheen een grote bulldozer om de straat weer op te breken. “De werken waren niet conform het contract uitgevoerd”, klinkt het.
  [naar artikel]
 23. Horrorhuurders richten voor tienduizenden euro’s schade aan in flat van Nancy (58): “Je kunt je niet voorstellen dat hier baby en twee peuters woonden” (10/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Uitwerpselen, vlekken en tal van vernielingen. Twee horrorhuurders verwoestten op drie maanden tijd het appartement van Nancy Easton, tot de vrederechter hen eruit liet zetten. “Ze namen zelfs twee kunstwerken van 12.000 euro mee.”
  [naar artikel]
 24. Vandalen lijmen poorten en ramen in nieuwbouw vast: “Voor tienduizenden euro’s aan schade” (24/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Vandalen hebben het voorbije paasweekend voor een paar tienduizend euro schade aangericht bij een nieuwbouwproject in de Klaproosweg in Vosselaar. De daders spoten garagepoorten en ramen van woningen in aanbouw dicht met sterke PU-lijm. “Dit zijn geen kwajongensstreken meer”, denkt Cois Slegers, werknemer bij aannemer RDK.
  [naar artikel]
 25. Vandalen vernielen nieuwbouw Genks bedrijf: voor 25.000 euro schade (15/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nog voordat het bedrijf DHK (een firma in aluminiumprofielen) in zijn nieuwbouw kan trekken in Genk hebben vandalen al voor 25.000 euro schade aangericht. In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben ze ingebroken in de nieuwe hal en er alle ruiten stukgegooid. Ook de sandwichpanelen werden ingegooid. De daders sloegen ook toe bij een andere nieuwbouw in de buurt.
  [naar artikel]
 26. Inbrekers richten voor duizenden euro’s schade aan bij Fruitmarkt Cools in Lommel (19/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Inbrekers zijn woensdag in de late avond binnengedrongen bij Fruitmarkt Cools op Balendijk in Lommel. Ze vonden geen geld. “De schade loopt in de duizenden euro’s: raam ingeslagen, deur kapte en uit frustratie de buitenverlichting kapotgeslagen”, zegt zaakvoerder Luc Cools.
  [naar artikel]
 27. Boetsja is geen uitzondering: “In Charkov liggen de lichaams­delen gewoon op straat” (05/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het spoor van vernieling dat de Russische troepen hebben achtergelaten na hun terugtrekking uit de steden rond Kiev, is ongezien. Het ziet ernaar uit dat ook andere steden hetzelfde lot ondergaan. “Uit Boetsja krijg je ­foto’s te zien van volledige lichamen. Maar in de buitenwijken van Charkov liggen lichaamsdelen op straat.”
  [naar artikel]
 28. Vandaal kapt bus verfafbijtmiddel over auto Daniel (68): “Zeker 2.000 euro schade” (07/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een onbekende vandaal heeft in het weekend voor zware schade gezorgd aan de bestelwagen van de 68-jarige Daniel Gansemans uit Nieuwpoort. Er werd een bus sterk verfafbijtmiddel over de motorkap van zijn Renault Trafic gegoten. “De schade bedraagt zeker 2.000 euro”, zucht Daniel, die getuigen zoekt.
  [naar artikel]
 29. Vandalen schenken na plundertocht rondom Lourdesgrot anoniem 250 euro aan beheerder: “We schamen ons dood” (26/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vandalen met het hart op de juiste plaats: ze bestaan. Afgelopen weekend maakten vermoedelijk enkele jongeren het veel te bont in de omgeving van de Grot van Onze-Lieve-Vrouw in de Affligemse deelgemeente Teralfene. Enkele kapelletjes werden vernield en een tuinhuisje werd opengebroken. Eén van de beheerders kreeg nu een anonieme brief, samen met 250 euro cash. “Voor ons is de kous af en we hebben de politie dan ook gevraagd om onze klacht te laten vallen”, klinkt het.
  [naar artikel]
 30. Vandalen trekken spoor van vernieling door centrum Jeuk (01/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  De inwoners van de Houtstraat en de Hasselbroekstraat in Jeuk (Gingelom) werden zaterdagmorgen geconfronteerd een reeks vandalenstreken in hun straat. Afgebroken brievenbussen, afgerukte deurversieringen, geplooide ruitenwissers, kapot gestampte Halloween pompoenen en potten chrysanten in het midden van de straat vormde een spoor van vernielingen.
  [naar artikel]
 31. Beelden tonen hoe Oekraïners aan plunderen slaan in belegerd Marioepol: “Waarom stelen jullie alles?” (09/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In Marioepol zitten de inwoners al enkele dagen zonder eten, water, medicijnen, elekriciteit en verwarming. Kortom: de chaos is er compleet. Verschillende inwoners gaan stelen uit winkels, wat op zijn beurt tot onderlinge spanningen leidt. Dode lichamen op straat maken duidelijk hoe gevaarlijk de situatie er is. Volgens een politieman is het enige wat de mensen kunnen doen “wachten en ondergronds schuilen”. “We hebben niets meer”, vertelt een inwoner emotioneel.
  [naar artikel]
 32. “Zes jaar bloed, zweet en tranen opniéuw vakkundig aan gort getrapt. Ik geef het op”: Vandalen spenderen úren aan vernieling van Marcs (72) levenwerk (29/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zes jaar lang stond Marc Elsen (72) haast dagelijks op de Wijngaardberg in Wezemaal. Zes jaar lang werkte hij er aan de restauratie van de 200 jaar oude Wijngaardmuur, een erkend monument. Duizenden uren spendeerde hij aan de 120 meter lange rij stenen, waarvan hij elk exemplaar zelf selecteerde en zélf legde. Anderhalve maand geleden was het dan zover: de muur was weer in ere hersteld. Maar dat was - helaas niet voor het eerst - buiten enkele vandalen gerekend. “Ik word duidelijk geviseerd. De dader moet hier úren mee bezig zijn geweest.”
  [naar artikel]
 33. Herstellingskosten voor Vlooybergtoren zullen waarschijnlijk oplopen tot 90.000 euro (13/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De herstelling van de schade aan de Vlooybergtoren wordt geraamd op 90.000 euro. Op 30 juni liep de toren zware schade op doordat vandalen hem in...
  [naar artikel]
 34. Bulldozer in brand (16/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  In een loods in de Dingensstraat in Bree is zaterdag rond 13.45 uur een bulldozer in brand gevlogen. De eigenaars van het landbouwbedrijf konden de tweede bulldozer nog naar buiten rijden. De brandweer van Bree kon vermijden dat de loods werd beschadigd. De bulldozer is totaal vernield door de brand.
  [naar artikel]
 35. Vandalen beschadigen kunstwerk over Rechten van de Mens in Lommel (10/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vandalen hebben in het Lommelse Prinses Astridpark ernstige schade toegebracht aan het glaskunstwerk gewijd aan de Rechten van de Mens. Niet alleen sloegen ze veiligheidsglas aan de achterzijde van het middenpaneel aan diggelen, van de 24 metalen hechtingspunten werden er liefst 15 verwijderd. “We schatten de schade al vlug op 5.000 euro”, zegt Louis Vanvelthoven, voorzitter van de Stichting Charlotte J. van der Seijs.
  [naar artikel]
 36. Vandalen vernielen Ford KA (24/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Vossenbergstraat is een Ford KA volledig vernield. Vandalen sloegen alle ruiten in en sprongen op de auto. De vernieling werd dinsdag om 20 uur vastgesteld.
  [naar artikel]
 37. “Treinbende” laat spoor van vernieling achter en slaat Maarten (35) in elkaar: “Ze komen speciaal naar onze stad om te vechten” (07/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Maarten Sierens werd in de nacht van vrijdag op zaterdag in elkaar geslagen bij zijn schoonheidssalon in het centrum van Ieper. De man heeft veel pijn en vragen over het zinloos geweld. Op sociale media is zelfs sprake van homofoob geweld. “Maar dat ben ik niet zeker”, zegt hij nu. Het zou gaan om een Franstalige “bende”, die met de trein kwam en een spoor van vernieling trok door de stations- en uitgaansbuurt.
  [naar artikel]
 38. “Schade in Oekraïne bedraagt rond de 920 miljard euro” (12/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De verwoestende oorlog heeft in Oekraïne al voor zo’n 1?biljoen dollar of 920?miljard euro schade veroorzaakt. Dat zei de Oekraïense viceminister van Economische Zaken Aleksander Griban. Zo’n cijfer is altijd een beetje nattevingerwerk, maar dat de schade aan het land “kolossaal” is, zoals Griban zegt, dat staat buiten kijf.
  [naar artikel]
 39. Vandalen laten spoor van vernieling achter in Lanaken (21/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vandalen beschadigden minstens negen geparkeerde wagens in Lanaken en Rekem. De feiten zijn allemaal maandagavond vastgesteld. De daders nog voortvluchtig.
  [naar artikel]
 40. Kippen vermist en haan de nek omgedraaid: vandalen laten spoor van vernieling na in kerststal in Rijkevorsel (05/01/2022 - VRT NWS)
  In Rijkevorsel hebben vandalen een spoor van vernieling nagelaten in het dorpscentrum van Rijkevorsel. Ze vernielden de kerstverlichting en doodden de haan uit de kerststal door het dier de nek om te draaien. De vandalenstreken laten een diepe indruk na. "We weten niet waarom iemand zoiets zou doen", zegt Bart Mertens, een vrijwilliger die instaat voor de kerststal.
  [naar artikel]
 41. Hert trekt spoor van vernieling in rouwcentrum in Australië: meer dan 60.000 euro schade (02/09/2017 - VRT NWS)
  Een hert heeft heel wat schade aangericht in een rouwcentrum in de Australische stad Melbourne. In 20 minuten tijd werd er voor zo'n 66.000 euro vernield. Het dier moest worden afgemaakt.
  [naar artikel]
 42. Na een stormachtige week: “uitzonderlijke” schade, al tienduizenden dossiers ingediend bij verzekeraars (22/02/2022 - VRT NWS)
  De schade van de drie stormen die de afgelopen week ons land troffen, zal in de honderden miljoenen euro’s lopen. Dat schat Assuralia, de vakgroep van verzekeraars. Die noemt de schade “uitzonderlijk”. Uit een rondvraag van VRT NWS bij enkele grote verzekeringsmaatschappijen blijkt dat zij elk al duizenden schadedossiers hebben ontvangen, en die aantallen zullen de volgende dagen nog oplopen.
  [naar artikel]
 43. In het spoor van de verzekeringsexpert na de watersnood: “Veerkracht van de mensen is opvallen” (06/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Nu het water is weggetrokken, wordt de schade opgemeten. “Ik schat dat de overstromingen aan zo’n 8.000 huizen voor 50.000 tot 150.000 euro schade hebben berokkend”, zegt verzekeringsexpert Patrick Reniers. Wij volgden hem op zijn bezoek aan getroffen gezinnen.
  [naar artikel]
 44. Vandalen slaan genadeloos toe: halve dorp vol graffiti gespoten (11/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vandalen hebben op een vijftigtal locaties in Westende graffiti gespoten. Volgens het gemeentebestuur loopt de schade op tot duizenden euro’s. De politie is een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 45. Betrapt na stelen fiets? Meteen 250 euro boete (27/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Gedaan met “straffeloosheid” voor fietsdieven, kondigt minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) aan. Wie een fiets steelt en betrapt wordt, krijgt een “lik-op-stukboete” van 250 euro.
  [naar artikel]
 46. Vandalen trekken spoor van vernieling in maïsdoolhof: “Dit is nauwelijks te herstellen” (22/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het bijzonder populaire maïsdoolhof op de gemeentegrens van Beerzel (Putte) met Heist-op-den-Berg heeft onaangenaam nachtelijk bezoek gehad. Vandalen hebben er lelijk huisgehouden.
  [naar artikel]
 47. Vandalen stampen deur in van sporthal in Dilsen (27/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vandalen hebben een zijdeur ingestampt aan de sporthal in Dilsen. Het gebouw ligt in de Groenstraat. De vernieling werd woensdag rond 17.30 uur opgemerkt en gemeld bij de politie Maasland.
  [naar artikel]
 48. ‘Treinbende’ laat spoor van vernieling achter en slaat Maarten (35) in elkaar: “Zeker een week werkonbekwaam” (07/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Maarten Sierens werd in de nacht van vrijdag op zaterdag in elkaar geslagen bij zijn schoonheidssalon in het centrum van Ieper. De man heeft veel pijn en vragen over het zinloos geweld. Op sociale media is zelfs sprake van homofoob geweld. “Maar dat ben ik niet zeker”, zegt hij nu. Het zou gaan om een Franstalige “bende”, die met de trein kwam en een spoor van vernieling trok door de stations- en uitgaansbuurt.
  [naar artikel]
 49. Handelaars meten schade op na zware brand Leopoldsburg: “Voor 30.000 euro aan chocolade verloren” (26/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na de ontploffing en de zware brand in het centrum van Leopoldsburg maandagavond kwamen de getroffen handelaars dinsdagvoormiddag de schade opmeten. “Door de geurhinder moeten we voor 30.000 euro aan chocolade vernietigen”, zegt Brenda Houdmeyers van Tant Pralien.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy