Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
16:21 uur

Piloten en stewards bij Brussels Airport zijn het beu: “Wij gaan geen vierde keer inleveren”

Het Belang van Limburg

23/06/2022 - 12:25

Drie dagen lang wordt er bij Brussels Airport gestaakt. De piloten en stewards zijn het beu. “Minder piloten moeten steeds meer vluchten vliegen en dat is niet langer meer vol te houden”, getuigt een Haspengouwse piloot. “Wij verdienen goed, maar we gaan geen vierde keer inleveren. Schrijf dat maar op.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Inleveren om bedrijf te redden, oké. Maar pak onbetaalde duty hours per week... Dit is waarom piloten Brussels Airlines willen staken (12/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het riskeert aan het begin van de vakantie-uittocht opnieuw miserie te worden op Brussels Airport. Waar het doorgaans de bagageafhandelaars of luchtverkeersleiders zijn die het werk neerleggen, dreigen nu de 450 piloten van Brussels Airlines niet te vliegen. Dit is wat hen echt op de lever ligt.
  [naar artikel]
 2. Ombudsman Brussels Airport trekt opnieuw aan alarmbel: “Vierde weekend op rij dat het lijkt alsof hier geen coronamaatregelen gelden” (16/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de tweede keer in evenveel weken tijd hekelt luchthavenombudsman Philippe Touwaide het coronabeleid op Brussels Airport. Volgens hem werden de coronamaatregelen zaterdag al voor het vierde weekend op een rij niet nageleefd. “Mensen stonden opnieuw op elkaar gepakt en sommigen droegen geen mondmasker”, klinkt het. Brussels Airport weerlegt de aantijgingen.
  [naar artikel]
 3. Ombudsman luchthaven trekt opnieuw aan alarmbel: “Vierde weekend op rij problemen op Brussels Airport” (16/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de tweede keer in evenveel weken tijd hekelt luchthavenombudsman Philippe Touwaide het coronabeleid op Brussels Airport. Volgens hem werden de coronamaatregelen zaterdag al voor het vierde weekend op een rij niet nageleefd. “Mensen stonden opnieuw op mekaar gepakt en sommigen droegen geen mondmasker”, klinkt het. Brussels Airport weerlegt de aantijgingen.
  [naar artikel]
 4. CEO Brussels Airport: “Wordt drukke zomer, maar ik verwacht geen chaos” (23/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het wordt een drukke zomer op Brussels Airport, maar de drukte zou beheersbaar moeten zijn. “Ik verwacht geen chaos zoals onlangs op andere luchthavens.” Dat heeft Arnaud Feist, de CEO van luchthavenuitbater Brussels Airport Company, maandag gezegd.
  [naar artikel]
 5. CEO Brussels Airport: “Wordt drukke zomer, maar ik verwacht geen chaos” (23/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het wordt een drukke zomer op Brussels Airport, maar de drukte zou beheersbaar moeten zijn. “Ik verwacht geen chaos zoals onlangs op andere luchthavens.” Dat heeft Arnaud Feist, de CEO van luchthavenuitbater Brussels Airport Company, maandag gezegd.
  [naar artikel]
 6. Zelfs nog piloten gezocht: tekort aan werknemers bedreigt zomerwerking op Brussels Airport (19/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  De bedrijven die actief zijn op Brussels Airport, hebben alle moeite om de vele vacatures - meer dan 1.000 op dit moment - ingevuld te krijgen. “In het slechtste geval zou dat gevolgen kunnen hebben op de operaties tijdens de zomer”, zo heeft luchthaventopman Arnaud Feist dinsdag gezegd.
  [naar artikel]
 7. Zelfs nog piloten gezocht: tekort aan werknemers bedreigt zomerwerking op Brussels Airport (19/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De bedrijven die actief zijn op Brussels Airport, hebben alle moeite om de vele vacatures - meer dan 1.000 op dit moment - ingevuld te krijgen. “In het slechtste geval zou dat gevolgen kunnen hebben op de operaties tijdens de zomer”, zo heeft luchthaventopman Arnaud Feist dinsdag gezegd.
  [naar artikel]
 8. Goed nieuws voor reiziger: CEO van Brussels Airport verwacht geen chaos tijdens de zomer (23/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het wordt een drukke zomer op Brussels Airport, maar de drukte zou beheersbaar moeten zijn. “Ik verwacht geen chaos zoals onlangs op andere luchthavens.” Dat laat Arnaud Feist, de CEO van luchthavenuitbater Brussels Airport Company, weten.
  [naar artikel]
 9. Zijn de piloten van Brussels Airlines de kneusjes geworden van de luchtvaartsector? “Zelfs bij Ryanair verdienen ze meer” (07/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De piloten bij Brussels Airlines zijn ontevreden over de hoge werkdruk en hun loon dat niet volledig geïndexeerd wordt. Maar hoeveel verdienen de piloten er tegenwoordig, vergeleken met andere maatschappijen? “Ja, bij KLM verdienen piloten tot 6.000 euro meer en zelfs bij Ryanair ligt het loon hoger. Maar ze mogen niet vergeten: Brussels Airlines is nog niet uit zwaar weer”, klinkt het.
  [naar artikel]
 10. Voorstel van piloten Brussels Airlines: minder vliegen en tot 45 procent loon inleveren om banen te redden (20/05/2020 - De Morgen)
  In een poging naakte ontslagen zoveel mogelijk te vermijden bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines stellen de piloten voor om de komende twee jaar minder te gaan vliegen. Dat schrijven ze in een open brief.
  [naar artikel]
 11. Brussels Airport verwacht erg drukke zomer, maar “geen chaos” (09/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airport maakt zich op voor een zeer drukke zomer, maar verwacht “geen chaos” zoals er onlangs was op de luchthaven Schiphol bij Amsterdam. Op sommige dagen kunnen er wel wachtrijen zijn.
  [naar artikel]
 12. Brussels Airport verwacht drukke zomer: “Maar geen chaos” (09/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Brussels Airport maakt zich op voor een erg drukke zomer, maar verwacht “geen chaos” zoals er onlangs was op de luchthaven Schiphol bij Amsterdam. Op sommige dagen kunnen er wel wachtrijen zijn.
  [naar artikel]
 13. Limburgse voetbalfans vast in Oslo door staking Brussels Airport: “Communicatie is een ramp” (20/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Peltenaar Michael Vandersteen van Voetbalreizen De Bemvoort zit met acht voetbalfans vast in de Noorse hoofdstad Oslo als gevolg van de staking op Brussels Airport. “We hebben zelf onze reis omgeboekt. Dat zorgt voor honderden euro’s extra kosten. Geen idee of we dat geld ooit gaan terugzien”, zegt Vandersteen.
  [naar artikel]
 14. Vlaamse voetbalfans vast in Oslo door staking Brussels Airport: “Communicatie is een ramp” (20/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Michael Vandersteen, voorzitter van Voetbalreizen De Bemvoort zit met acht voetbalfans vast in de Noorse hoofdstad Oslo als gevolg van de staking op Brussels Airport. “We hebben zelf onze reis omgeboekt. Dat zorgt voor honderden euro’s extra kosten. Geen idee of we dat geld ooit gaan terugzien”, zegt Vandersteen.
  [naar artikel]
 15. KLM zoekt 100 nieuwe piloten en 400 stewards (07/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM gaat in de eerste helft van volgend jaar 100 piloten en 400 pursers, stewards en stewardessen aannemen.
  [naar artikel]
 16. KLM zoekt 100 nieuwe piloten en 400 stewards (07/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM gaat in de eerste helft van volgend jaar 100 piloten en 400 pursers, stewards en stewardessen aannemen.
  [naar artikel]
 17. Brussels Airport krijgt vierde verbinding met China (10/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Chinese luchtvaartmaatschappij Hainan Airlines vliegt vanaf 20 maart twee keer per week tussen Brussel en Shenzhen. Dat meldt Brussels Airport...
  [naar artikel]
 18. Komende twee dagen druk op Brussels Airport: “Moeten zo veel mogelijk vluchten laten vertrekken voor de nieuwe staking van donderdag” (21/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het is druk op Brussels Airport dinsdagochtend. Want door de nationale staking vertrok er gisteren geen enkele vlucht vanop de luchthaven en dat is vandaag voelbaar. Ook morgen zal het druk worden omdat er zo veel mogelijk vluchten worden ingepland voor de staking van Brussels Airlines op donderdag. “We zitten vandaag aan een totaal van 35.000 vertrekkende passagiers, gewoonlijk zijn dat er maar 21.000”, zegt Nathalie Pierard van Brussels Airport.
  [naar artikel]
 19. 51.600 passagiers op Brussels Airport, een “dagrecord” sinds begin coronapandemie (02/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 51.600 passagiers op Brussels Airport, een “dagrecord” sinds begin coronapandemie Vrijdag werd de kaap van 50.000 reizigers op Brussels Airport overschreden. Het aantal vertrekkende en aankomende passagiers lag op 51.600, zo maakte de luchthavenuitbater zaterdag bekend. Het gaat om een dagrecord sinds het begin van de coronacrisis, schrijft persbureau Belga. Het aantal bedraagt wel nog altijd slechts de helft (54 procent) van dezelfde dag in […] Lees dit artikel: 51.600 passagiers op Brussels Airport, een “dagrecord” sinds begin coronapandemie
  [naar artikel]
 20. Enorm lange files in Brussels Airport door probleem bij paspoortcontrole: “Dit is geen goede reclame voor België” (10/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de luchthaven Brussels Airport stonden reizigers deze namiddag urenlang in de rij bij de paspoortcontrole. Inmiddels zouden de rijen zijn opgelost.
  [naar artikel]
 21. Vliegtuigcrash gesimuleerd op Brussels Airport (23/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op de luchthaven Brussels Airport is zaterdag een grootscheepse rampoefening gehouden. Een dergelijke rampoefening wordt om de twee jaar gehouden en ditmaal werd een vliegtuigcrash gesimuleerd. “De rampoefening, die ruim 6 uur heeft geduurd, is uitstekend verlopen en heeft geen invloed gehad op de operationele activiteiten van de luchthaven”, meldt Brussels Airport Company.
  [naar artikel]
 22. Brussels Airport neemt drastische beslissing: geen enkele vlucht vertrekt (20/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Alle vertrekkende vluchten vanop Brussels Airport worden vandaag geschrapt. Door een staking bij het veiligheidspersoneel kan de veiligheid van passagiers en medewerkers niet garandeerd worden, klinkt het. “Ze willen chaos op de luchthaven vermijden”, zegt transporteconoom Wouter Dewulf, die het een moeilijk, maar verstandig besluit vindt. “Fasten your seatbelts, het wordt een heel lastige week.”
  [naar artikel]
 23. Lange wachtrijen aan paspoortcontrole op Brussels Airport: “Tot 2 uur aanschuiven” (30/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op Brussels Airport staan maandagochtend lange wachtrijen aan de paspoortcontrole voor non-Schengenvluchten. Op sociale media uiten verschillende reizigers hun ongenoegen. “Het gaat om een piekmoment”, klinkt het bij de luchthaven.
  [naar artikel]
 24. Ook stewardessen en stewards bij Brussels Airlines zijn ontevreden en eisen meer waardering (16/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een eventueel akkoord met de piloten betekent niet noodzakelijk het einde van de sociale onrust bij Brussels Airlines. Ook de “cabin crew”, dat zijn de stewardessen en stewards, laten weten dat ze “genoeg gegeven” hebben en dat het tijd is dat ze meer “waardering en respect” krijgen. Dat staat in een open brief die woensdag door de christelijke bediendebond LBC-NVK werd verspreid.
  [naar artikel]
 25. Tientallen vluchten geschrapt op Brussels Airport (09/02/2020 - Knack)
  Verschillende luchtvaartmaatschappijen gaan dan toch enkele van hun vluchten annuleren op Brussels Airport. De beslissing is een gevolg van de storm Ciaria, die naar alle verwachting gepaard zal gaan met hevige rukwinden. Dat heeft woordvoerster Nathalie Pierard van Brussels Airport zaterdagavond aan Belga gezegd.
  [naar artikel]
 26. Brussels Airport neemt drastische beslissing: maandag vertrekt geen enkele vlucht (20/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  Alle vertrekkende vluchten vanop Brussels Airport worden vandaag geschrapt. Door een staking bij het veiligheidspersoneel kan de veiligheid van passagiers en medewerkers niet garandeerd worden, klinkt het. “Ze willen chaos op de luchthaven vermijden”, zegt transporteconoom Wouter Dewulf, die het een moeilijk, maar verstandig besluit vindt. “Fasten your seatbelts, het wordt een heel lastige week.”
  [naar artikel]
 27. Piloten Brussels Airlines willen 45 procent van hun loon inleveren om ontslagen te vermijden (20/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In een poging naakte ontslagen zoveel mogelijk te vermijden bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines, stellen de piloten voor om de komende...
  [naar artikel]
 28. Piloten Brussels Airlines willen loon inleveren om ontslagen te vermijden (20/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In een poging naakte ontslagen zoveel mogelijk te vermijden bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines, stellen de piloten voor om de komende...
  [naar artikel]
 29. Storm Ciara: al zeker 50 vluchten geschrapt op Brussels Airport (08/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Verschillende luchtvaartmaatschappijen gaan dan toch enkele van hun vluchten annuleren op Brussels Airport. De beslissing is een gevolg van de storm Ciaria, die naar alle verwachting gepaard zal gaan met hevige rukwinden. Dat heeft woordvoerster Nathalie Pierard van Brussels Airport zaterdagavond aan Belga gezegd.
  [naar artikel]
 30. Brussels Airport roept op: “Kom zeker twee uur voor je vlucht naar luchthaven” (21/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het aantal vluchten dat maandag is geannuleerd op Brussels Airport, is opgelopen tot meer dan 300. Dinsdag en woensdag wordt daarom extra veel volk verwacht. Reizigers zijn gewaarschuwd.
  [naar artikel]
 31. Brussels Airport roept op: “Kom zeker twee uur voor je vlucht naar luchthaven” (21/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het aantal vluchten dat maandag is geannuleerd op Brussels Airport, is opgelopen tot meer dan 300. Dinsdag en woensdag wordt daarom extra veel volk verwacht. Reizigers zijn gewaarschuwd.
  [naar artikel]
 32. Vertraging voor honderden TUI-passagiers op Brussels Airport door wereldwijd probleem met inchecken (01/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Reizigers die via Brussels Airport met TUI vliegen, moeten vandaag rekening houden met vertragingen. De reden is een wereldwijd defect aan het systeem om in te checken. “Omdat het een extern probleem is, hebben wij er ook geen zicht op wanneer het van de baan zal zijn”, zegt Piet Demeyere van TUI Belgium.
  [naar artikel]
 33. Staking piloten Brussels Airlines: onderhandelingen gaan de nacht in, zonder uitzicht op een akkoord (17/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Ook na meer dan 12 uur vergaderen is er nog geen witte rook te zien op de hoofdzetel van Brussels Airlines. Directie en vakbonden hebben woensdag rond 22.30 uur nog geen akkoord bereikt om het sociaal conflict op te lossen bij de piloten, die voor de tweede keer deze week staakten. Het is koffiedik kijken hoelang de partijen nog doorgaan, bijgestaan door een sociaal bemiddelaar, maar een akkoord lijkt erg veraf.
  [naar artikel]
 34. Verschillende Vlamingen zoeken de zon op tijdens de kerstvakantie: “We hebben lang binnengezeten, dus we gaan er nu echt eens van genieten!” (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De kerstvakantie staat voor de deur, en ook verschillende Vlamingen hebben daarvan gebruik gemaakt om nog eens op reis te vertrekken. Brussels Airport spreekt vandaag van zo’n 21.000 reizigers, wat een groot verschil is met vorig jaar. “Vooral de warmere oorden zijn in trek, maar ook de verre bestemmingen zoals New York mogen nu weer. Daar zien we ook duidelijk een groei”, vertelt Ihsane Chioua Lekhli van Brussels Airport.
  [naar artikel]
 35. "Ze hebben geen flauw benul wat het is om met 300 per uur op een bocht af te gaan”: en toch beslist deze jury mee over wereldtitel voor Verstappen of Hamilton (09/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Max, Lewis en... de FIA? Met de clashes van voorbije weken is het niet ondenkbaar dat we tijdens de grote apotheose in Abu Dhabi niet twee, maar drie hoofdrolspelers krijgen. Als Verstappen en Hamilton zich (opnieuw) misdragen, kunnen de fel gecontesteerde stewards beslissen over winst en verlies. Wie zijn zij? Hoe gaan ze te werk? En waarom liggen ze onder vuur? Eén ding is zeker: ze zetten de piloten op scherp. Verstappen: “Zet die tv maar aan.”
  [naar artikel]
 36. Nu het bewakingspersoneel op Brussels Airport staakt: vijf tips om de drukte op de luchthaven aan te pakken (19/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als je morgen naar Brussels Airport gaat, is de kans groot dat je urenlang moet wachten bij de veiligheidscontroles door een staking van het bewakingspersoneel. Brussels Airport adviseert reizigers daarom om hun vlucht te herboeken naar een andere datum. Maar wat als je de drukte toch wil trotseren? Hoe pak je dat dan het beste aan? Wij zochten het uit: “Reserveer je parkeerplaats, zo vermijd je alvast problemen in de parkeergarage.”
  [naar artikel]
 37. "Piloten Brussel Airlines gaan maandag in staking" (09/05/2018 - De Morgen)
  De piloten van Brussels Airlines gaan vanaf maandag in staking. Dat bericht VRT NWS. Er zou geen akkoord zijn tussen de piloten en de directie.
  [naar artikel]
 38. Geen prescreening, wel gezichtsherkenning op Brussels Airport (19/10/2016 - De Standaard)
  Vanaf 7 november moeten reizigers op Brussels Airport niet meer voor een prescreening door de tenten die na de aanslagen van 22 maart voor de vertrekhal werden geplaatst. ‘We gaan van zeer zichtbare veiligheidsmaatregelen naar iets minder zichtbare, maar met een hoger veiligheidsniveau’, aldus minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) en Arnaud Feist, de CEO van Brussels Airport.
  [naar artikel]
 39. Zeker twee op de drie vluchten maandag geschrapt, Brussels Airport waarschuwt voor urenlange wachtrijen: “Tot 8 uur” (18/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  Steeds meer vluchten die maandag gepland waren op Brussels Airport, worden geannuleerd. Momenteel gaat het om zowat 65 procent van de vluchten, en dat percentage zal nog oplopen. Luchthavenuitbater Brussels Airport Company roept vertrekkende passagiers nog eens op om hun reis om te boeken, omdat er urenlange wachtrijen - tot 8 uur - dreigen aan de veiligheidsscreening.
  [naar artikel]
 40. Zeker twee op de drie vluchten maandag geschrapt, Brussels Airport waarschuwt voor urenlange wachtrijen: “Tot 8 uur” (18/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Steeds meer vluchten die maandag gepland waren op Brussels Airport, worden geannuleerd. Momenteel gaat het om zowat 65 procent van de vluchten, en dat percentage zal nog oplopen. Luchthavenuitbater Brussels Airport Company roept vertrekkende passagiers nog eens op om hun reis om te boeken, omdat er urenlange wachtrijen - tot 8 uur - dreigen aan de veiligheidsscreening.
  [naar artikel]
 41. Piloten Brussels Airlines willen tot 45 procent loon inleveren (20/05/2020 - De Tijd)
  12:49 Piloten zijn bereid om de komende twee jaar minder te vliegen en tot 45 procent van hun loon in te leveren, om zoveel mogelijk jobs bij het vliegend personeel te vermijden.
  [naar artikel]
 42. Ook grote vertragingen bij aankomende vluchten op Brussels Airport: “We wachten al bijna drie uur om uit te stappen” (18/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de luchthaven Brussels Airport hebben verscheidene vluchten vertraging opgelopen door het stormweer. Dat bevestigt woordvoerder Ihsane Chioua Lekhli aan HLN. “Bij hevige windstoten wordt de grondafhandeling tijdelijk stilgelegd”, vertelt ze. De problemen doen zich zowel voor bij vertrekkende als bij aankomende vluchten. Heel wat reizigers melden dat ze al urenlang vaststaan op het tarmac.
  [naar artikel]
 43. Even geen hinder meer door stiptheidsacties op Brussels Airport (28/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De politievakbonden organiseerden vandaag voor de laatste keer stiptheidsacties op Brussels Airport uit protest tegen onder meer het...
  [naar artikel]
 44. De armoezaaiers van de cockpit: piloten Brussels Airlines verwerpen sociaal akkoord (26/06/2018 - Knack)
  Belgische piloten bij Brussels Airlines en TuiFly behoren nog steeds tot de minst betaalde van Europa. Buitenlandse maatschappijen zwaaien met topsalarissen, maar er dreigt geen massale exodus. 'Onze piloten verhuizen niet graag.'
  [naar artikel]
 45. Ruzie tussen piloten Brussels Airlines en Thomas Cook (26/01/2018 - VRT NWS)
  Er is nog steeds geen akkoord over het statuut dat piloten moeten krijgen die voor Thomas Cook Airlines Belgium werkten, maar nu zijn overgeheveld naar Brussels Airlines. Dat schrijft De Tijd en is bevestigd aan onze redactie. Sinds november voert Brussels Airlines alle vakantievluchten uit voor touroperator Thomas Cook. 40 piloten en 120 cabinemedewerkers kwamen zo bij Brussels Airlines terecht.
  [naar artikel]
 46. Na piloten ook cabinepersoneel boos (16/05/2018 - De Tijd)
  13:29 Voor de tweede keer deze week stijgen weinig vliegtuigen van Brussels Airlines op in de luchthaven van Zaventem. Er is nog geen akkoord tussen de directie en de bonden. Na de piloten pleit nu ook het ...
  [naar artikel]
 47. Opmerkelijk beeld: crew van luchtvaartmaatschappij volledig gehuld in beschermingspakken op Brussels Airport (12/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er circuleert momenteel een bijzonder beeld - dat werd gemaakt op Brussels Airport - op sociale media. Op de foto is een groep mensen in beschermingspakken te zien. Het gaat om stewards en stewardessen van Hainan Airlines. Het personeel moet volgens de huidige veiligheidsregels van de Chinese luchtvaartmaatschappij het traditionele kostuum verruilen voor een beschermingspak.
  [naar artikel]
 48. Brussels Airport wordt proeftuin voor duurzamere luchtvaart (25/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Brussels Airport wordt proeftuin voor duurzamere luchtvaart Brussels Airport wordt de komende jaren een proeftuin voor projecten om de luchtvaart milieuvriendelijker te maken. Zo wil het de eerste luchthaven worden met een eigen installatie om kerosine en biobrandstoffen te mengen en is het de bedoeling alle voertuigen op het tarmac elektrisch te maken. Het vijfjarige project “Stargate”, dat 24,8 miljoen euro Europese […] Lees dit artikel: Brussels Airport wordt proeftuin voor duurzamere luchtvaart
  [naar artikel]
 49. Opnieuw bagage achtergebleven op Brussels Airport, deze keer door ziek personeel bij bagageafhandelaar (06/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op Brussels Airport zijn deze ochtend opnieuw koffers blijven staan. Dat bevestigen de luchthaven en luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines. De...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy