Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
17:06 uur

3X3 Lions oog in oog met Team USA, waar globetrotter Dominique “Disco Domo”Jones voor spektakel zorgt

Het Belang van Limburg

23/06/2022 - 12:25

De 3X3 Lions werken vanavond (17u30) in poule D en op het WK in Antwerpen de derde groepswedstrijd versus wereldkampioen Amerika af. De inzet is hoog, want de winnaar van dit duel is groepswinnaar en rechtstreeks geplaatst voor de kwartfinale. Bij Team USA onder meer Dominique Jones. In 2015 een tijdje een Harlem Globetrotter met de bijnaam “Disco Domo”. In 2011 won hij de NBA-titel met Dallas Mavericks


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Cirovic, de globetrotter van Maaseik: “In China eendenhoofd gegeten” (14/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Champions League krijgt Maaseik dinsdag het grote Dinamo Moskou op bezoek. In de Steengoed Arena dromen ze weer van een stunt à la Kazan, twee jaar geleden. Daarbij rekent Greenyard op Lazar Cirovic, de globetrotter van het team.
  [naar artikel]
 2. Ann Wauters op weg naar WNBA-kampioen Chicago Sky als assistent-coach: “Ons leven als globetrotter kan weer opstarten” (25/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Belgische basketballegende Ann Wauters (41) tekent eerstdaags een contract als assistent-coach bij WNBA-kampioen Chicago Sky. “De beslissing valt eerstdaags,” gaf Lot Wielfaert, partner van Ann, mee. “Ons leven als globetrotter kan dus waarschijnlijk weer opstarten.”
  [naar artikel]
 3. Red Lions gaan voor niets minder dan goud: “We willen de Brabançonne horen. En Alexander Hendrickx? Geen woorden voor, hij is de beste ter wereld” (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Team Belgium heeft een nieuwe medaille binnen op de Olympische Spelen in Tokio, alleen is het nog tot donderdagmiddag wachten op goud of zilver. De Red Lions waren in de halve finales van het hockeytoernooi India de baas met 5-2. “In Rio gingen we voor een medaille, nu willen we goud.”
  [naar artikel]
 4. Dr. Strange, Disco Domo en de protégé van wijlen Kobe Bryant: naar deze wereldtoppers moet u uitkijken WK 3x3 in Antwerpen (25/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het kruim van het internationale 3x3 basket strijdt in Antwerpen om de wereldtitel. De dames en heren van Team Belgium kent u intussen wel. Maar naar wie moet u dit weekend nog uitkijken op de Groenplaats? Zes wereldtoppers.
  [naar artikel]
 5. BOIC-preses Beckers: “In Rio mocht ik de Red Lions zilver overhandigen, hier zou ik hen andere kleur willen uitreiken” (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik voel me bijzonder gelukkig voor de spelers en het team, maar in feite voor allen die aan dit project hebben deelgenomen”, zo reageerde Pierre-Olivier Beckers, die als voorzitter van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) ter plaatse in het stadion in Tokio had gezien hoe de Red Lions zich hebben geplaatst voor de finale van het hockey.
  [naar artikel]
 6. Wat Dominique Persoone nooit doet: “Anders loop je vanaf het begin achter de feiten aan” (21/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Hij heeft twee winkels en een productiesite waar alles samen 43 man werkt, een cacaoplantage in Mexico, een project met een chocoladefabriek in Congo en tussen al dat werk door komt hij ook nog op tv en geeft hij demonstraties. Hoe chocolatier Dominique Persoone (53) dat allemaal combineert? “Met de hulp van mijn vrouw en zoon, onze drie honden, een goeie aperitief en de wekker.”
  [naar artikel]
 7. De vader, het buskruit en broerski: de 3 coaches van de Red Lions zijn totaal verschillend en dat wérkt: “Het geeft vertrouwen als je met de beste staf ter wereld samenwerkt” (05/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bondscoach Shane McLeod is de architect, maar ook assistenten Michel van den Heuvel (T2) en Craig Fulton (T3) tekenen mee aan de jacht op olympisch goud. Ze hebben totaal verschillende persoonlijkheden, en dat vinden de Red Lions prima: “De combinatie werkt. Waar Shane soms een omweg doet, zegt Michel meteen waar het op staat.”
  [naar artikel]
 8. Globetrotter Ben Roelants zat door corona meer thuis dan hem lief was: “De honger om nieuwe plekken te verkennen, is nooit gestild” (12/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Corona stelde reisreporter Ben Roelants (41) uit Puurs-Sint-Amands voor flinke uitdagingen. De wereld afreizen was voor deze globetrotter plots niet meer zo evident. Van altijd buitenshuis werken naar -aanvankelijk- veel binnen zitten. En dan moest hij ook nog op privévlak een en ander verteren. “Vroeger wou ik overal naartoe en was ik bang om iets te missen. Ondertussen weet ik dat het gras niet altijd groener is aan de overkant.”
  [naar artikel]
 9. Dominique Deruddere: “De blinde zoektocht naar roem is nog even actueel als 20 jaar geleden” (18/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Heel mooi gedaan, uitstekend werk”, aldus regisseur Dominique Deruddere. Hij heeft het over de musicalversie van zijn film “Iedereen beroemd”, die...
  [naar artikel]
 10. Anouk is getrouwd met haar Dominique: “Ik woog 98 kilo, hij zei: wat ben je prachtig!” (13/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik deed de kinderen, ik had wat scharrels en ik dacht: het is wel oké zo.” En toen liep Anouk (47) haar Dominique (28) tegen het lijf. Basketbalcoach. Een stuk jonger. En nu, zeven jaar later, ook haar man. Voor het oog van 40.00 fans gaven ze elkaar afgelopen zaterdag het jawoord. In een openhartig gesprek vertelt de Nederlandse zangeres over de moeite die Dominique moest doen om haar te veroveren, haar zes kinderen, het seksueel misbruik bij ‘The Voice of Holland’ en haar mentale gezondheid. “Ik heb vroeger veel last gehad van paniekaanvallen, die zijn keihard teruggekomen.”
  [naar artikel]
 11. Globetrotter Gano plant zijn vlag bij Genk: “Overal waar ik kom, zijn er twijfels” (16/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een globetrotter, maar dan in België. Zinho Gano (25) is met Racing Genk aan zijn achtste club toe. Eindelijk heeft hij een plek gevonden waar hij...
  [naar artikel]
 12. HET THUISFRONT. Ontlading enorm bij verzamelde familie van Red Lions: “Ambitie uitspreken en dan winnen? Dan ben je het waard” (05/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Geen (of toch weinig) publiek op de Spelen, en dus moeten de familieleden en vrienden van de Belgische atleten hun prestaties vanop het thuisfront bekijken. Voor de Red Lions verzamelden de familieleden in de tuin van het BOIC. Daar gaan ze een stevige feestnacht tegemoet na de gouden medaille van de Red Lions in Tokio. “Dit is de kers op de taart”, klinkt het.
  [naar artikel]
 13. HET THUISFRONT. Ontlading enorm bij verzamelde familie van Red Lions: “Ambitie uitspreken en dan winnen? Dan ben je het waard” (05/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Geen (of toch weinig) publiek op de Spelen, en dus moeten de familieleden en vrienden van de Belgische atleten hun prestaties vanop het thuisfront bekijken. Voor de Red Lions verzamelden de familieleden in de tuin van het BOIC. Daar gaan ze een stevige feestnacht tegemoet na de gouden medaille van de Red Lions in Tokio. “Dit is de kers op de taart”, klinkt het.
  [naar artikel]
 14. Beelden tonen wervelwind tijdens sneeuwval in Griekenland, wetenschapsjournalist Martijn Peters: “Echt spektakel” (25/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een groot deel van Griekenland, en zelfs het eiland Kreta, ligt onder een laag sneeuw. “Het ongewone weerbeeld in Griekenland is te wijten aan het koufront Elpis”, vertelt wetenschapsjournalist Martijn Peters. Het koufront zorgt ervoor dat de temperaturen zakken tot zelfs onder de -10 graden. Daarnaast is er een waterhoos gespot op het eiland Skopelos. “Als de wervelwind zoals hier aan land gaat, dan krijg je een echt spektakel wanneer de sneeuw omhoog wordt gezogen”, aldus Martijn.
  [naar artikel]
 15. De 7 favoriete eetadresjes van Dominique Persoone: “je drinkt nergens betere pintjes dan hier” (23/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel koks met veel plezier achter het fornuis staan, schuiven ze maar al te graag ook zelf hun voeten ergens onder tafel. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in het adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van chocolatier en chef Dominique Persoone. “Deze chef hielp ik aan leveranciers voor een diner dat de New York Times achteraf ‘the dinner of the century’ noemde.”
  [naar artikel]
 16. Diagnose voor 3x3 Lions-kapitein Nick Celis valt mee: “Hoop over twee weken comeback te vieren” (14/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  De MRI-scan bracht maandag goed nieuws voor Nick Celis. De kapitein van de 3X3 Lions en Team Antwerp liep zaterdag in de partij met tweedeklasser Oxaco in LDP Donza een knieblessure op.
  [naar artikel]
 17. De eerste WK-match ooit van de 3x3 Lions voor eigen volk, met beats en een vleugje Stromae: “Kriebels in de buik” (21/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ja, er is San Thibo – Thibaut Courtois, de doelman van Real Madrid en de Rode Duivels – maar ook San Thibaut – Thibaut Vervoort, de ‘heilige’ shooter van Team Belgium. Een van de 3x3 Lions, voor het eerst op het WK 3x3 in eigen land/stad. Met beats, een vleugje Stromae en supporters die rechtveren op de tribunes. “Ik zag mijn mama zitten, die kan al twee dagen niet slapen.”
  [naar artikel]
 18. ‘De Container Cup’ met Kamal en Dominique: “De zwaargewichten van de Vlaamse tv” (31/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Maken hun opwachting bij Pedro Elias en Wesley Sonck: Kamal Kharmach (30) en Dominique Van Malder (45), de zelfverklaarde zwaargewichten van de Vlaamse tv. “Ons doel was dit programma overleven.”
  [naar artikel]
 19. Antwerpen ontvangt WK 3x3 basket in juni, Belgian Lions en Cats “gaan voor een podiumplaats” (08/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In Antwerpen werd de 3X3 Crelan World Cup voorgesteld. Dit WK gaat van 21 tot 26 juni door in Antwerpen (Groenplaats) en met uiteraard de 3X3 Lions en Cats als grote trekpleisters. “We gaan voor een podiumplaats,” gaven Lions Raf Bogaerts, Thibaut Vervoort en Cat Ine Joris alvast ambitieus mee.
  [naar artikel]
 20. Australisch bondscoach Colin Batch op zijn hoede voor ex-ploeg Red Lions: “Wens hen niet al te veel succes” (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Australië wordt de tegenstander van de Red Lions in de hockeyfinale op de Olympische Spelen. Australisch bondscoach Colin Batch (63) kijkt uit naar het treffen met zijn ex-ploeg België, maar is op zijn hoede. “Ze zijn een heel sterk team, sommigen zijn al aan hun derde of vierde Spelen toe.”
  [naar artikel]
 21. 3X3 Lions reageren op vermeende fraude bij olympische kwalificatie: “We hebben het in 2021 op het terrein waargemaakt” (25/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het 3X3 Team Antwerp heeft vanuit de Letse hoofdstad Riga, waar ze momenteel een toernooi afwerken, gereageerd op de heisa rond hun olympische kwalificatie.
  [naar artikel]
 22. Na krachttoer in Tokio bereiden 3x3 Lions zich voor op EK in Parijs: “Spelen tegen beste teams ter wereld maakt ons sterker” (23/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Team Antwerp - of zeg maar Lions - zit op kruissnelheid. Het viertal is maar zelden thuis de volgende weken. Zondag toefden ze nog in Lausanne, maandag landden de ex-olympiërs al op Letse bodem. Vandaar uit wordt er doorgereisd naar het Hongaarse Debrecen.
  [naar artikel]
 23. Dominique Persoone, vader Frank en zoon Julius vieren Vaderdag: “Drugs, meisjes... Alles was bespreekbaar” (12/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Aan zee kwam ik mijn vader soms ’s nachts tegen met een stuk in zijne gilet. Hij zwalpte nog meer dan ik.” Dominique Persoone (52) knipoogt naar zijn pa Frank (76), van wie hij overduidelijk de rock-’n-roll heeft geërfd. Ook z’n zoon geeft Dominique veel vrijheid, maar... Julius (23) zit liever in het familiebedrijf ‘The Chocolate Line’ dan op café. De drie generaties vertellen in Dag Allemaal over hun bijzondere band, hoe het is om professioneel samen te werken en hun liefdesleven. “Hoeveel vriendinnen ik heb gehad? Eerlijk, ik ben de tel kwijt.”
  [naar artikel]
 24. Zussen en mama aan het graf van Dominique (40) en haar kindjes, die stierven bij een gezinsdrama: “Onze enige troost is dat ze hier samen liggen” (29/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Het werd te emotioneel, hier in Wijnegem waar iedereen onze familie kent. De confrontaties en herinneringen vielen ons te zwaar.” Na het gezinsdrama in 2019 waarbij Dominique Verelst en haar twee kinderen Jamie (11) en Jack (9) omkwamen zijn zussen Valery (44) en Nicky Verelst (47) allebei verhuisd, maar ze komen regelmatig naar het kerkhof om met ‘Domi’ te praten. “We zijn als familie aan elkaar blijven hangen, dáár zou Domi fier op zijn.”
  [naar artikel]
 25. “Stoppen met België klein land te noemen” (06/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Red Lions gingen voor goud in Tokio, de Red Lions pakten goud in Tokio. “Het was een verschrikkelijk jaar: eerst met corona en nog niet zolang geleden met de overstromingen. We wilden de mensen weer laten glimlachen”, zei matchwinnaar Vincent Vanasch.
  [naar artikel]
 26. Succescoach Shane McLeod neemt afscheid van zijn Lions met olympisch goud: “Ik hou van deze jongens” (05/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Ik hoop op een sprookjesachtig einde van een heel mooi sprookje.” De belangrijkste match van de Red Lions werd tegelijk het laatste ‘kunstje’ – al is dat oneerbiedig uitgedrukt – van Shane McLeod (52). De Nieuw-Zeelander zet een stap opzij als bondscoach en neemt een sabbatjaar met zijn familie. “Mijn laatste speech geven, is heel moeilijk”, zei hij vooraf. Lees hier het interview dat onze man vlak voor de gouden match met de architect van de Red Lions had.
  [naar artikel]
 27. “Om impact te hebben, moet je een positieve coach zijn” (28/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zelden kende dit land succesvollere bondscoaches dan Roberto Martinez (48) en Shane McLeod (52), een Spanjaard en een Nieuw-Zeelander die met de Rode Duivels en de Red Lions de wereld veroverden. “Wat Shane en zijn team gedaan hebben, is voor ons allen een bron van inspiratie.”
  [naar artikel]
 28. Primeur in ‘De container cup’: Dominique Van Malder schiet lamp kapot (31/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dominique Van Malder waagt zich in ‘De container cup’ aan de schietproef. “Vooral de rust proberen te bewaren en me niet laten opfokken", neemt hij zich voor. En jawel, Dominique schiet raak. Alleen raakt hij niet het doel, maar de lamp. “Heb ik nu de belichting geraakt? Hoeveel punten is dat? Sorry”, klinkt het. Al heeft hij daarmee wel een primeur te pakken: “De eerste atleet in onze container die een lamp kapot schiet.”
  [naar artikel]
 29. “We maakten het in 2021 waar op het terrein”: 3x3 Lions reageren op vermeende fraude om aan Olympische Spelen te kunnen deelnemen (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Team Antwerp, dat de vier internationals van het 3x3 basketbal afleverde voor Tokio 2020, heeft gereageerd op de berichten dat er fictieve toernooien werden georganiseerd om te kunnen deelnemen aan de kwalificatiewedstrijden voor de Olympische Spelen. Dat berichtte De Standaard eerder vandaag. “We hebben geen commentaar. Dat zou afbreuk doen aan het harde werk en de vele opofferingen die we maandenlang hebben geleverd.” Basketball Belgium is alvast een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 30. “Extra snufjes en digitale tools veranderen niets aan het reinigend vermogen”: expert Dominique over elektrische tandenborstels (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op zoek naar een elektrische tandenborstel? Dan kijk je beter eerst even goed rond, want de prijzen van de nieuwste exemplaren variëren van 100 euro tot meer dan 300 euro. “Een dure borstel poetst niet per se beter dan een goedkopere”, zegt Dominique Declerck, tandarts en professor Mondgezondheidswetenschappen aan de KU Leuven. “Al hebben sommige mensen wel baat bij snufjes als druksensoren of een app om hun poetstechniek te verbeteren.”
  [naar artikel]
 31. Grootschalige fraude? “3x3 Lions organiseerden fictieve wedstrijden om op Olympische Spelen te geraken” (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Om te mogen deelnemen aan de kwalificatiewedstrijden voor de Olympische Spelen hebben de 3x3 Lions fictieve basketbaltoernooien georganiseerd. Dat bericht De Standaard op basis van informatie waar de krant de hand op kon leggen.
  [naar artikel]
 32. Na een uurtje wist ik niet meer waar ik de put had gemaakt (11/11/2018 - De Morgen)
  Dominique Persoone, de Indiana Jones der chocolatiers, runt The Chocolate Line in Brugge en Antwerpen en een cacaoplantage in Mexico.
  [naar artikel]
 33. Anouk gelooft haar Dominique nu pas: “Ik woog 98 kilo, hij zei: wat ben je prachtig!” (13/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik deed de kinderen, ik had wat scharrels en ik dacht: het is wel oké zo.” En toen liep Anouk (47) haar Dominique (28) tegen het lijf. Basketbalcoach. Een stuk jonger. En nu, zeven jaar later, ook haar man. Voor het oog van 40.00 fans gaven ze elkaar afgelopen zaterdag het jawoord. In een openhartig gesprek met het ‘Algemeen Dagblad’ vertelt de Nederlandse zangeres over de moeite die Dominique moest doen om haar te veroveren, haar zes kinderen en het seksueel misbruik achter de schermen van ‘The Voice of Holland’. “Toen ik jonger was, was sexual harassment heel normaal. Dat was niet van: o mijn god, doet-ie dat?! Maar meer: héb je er weer een, flapdrol.”
  [naar artikel]
 34. Inhaalactie zorgt voor crash in 24 uur-race van Le Mans: “Het spijt me, ik voel me vreselijk” (13/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens een inhaalactie in de 24 uur van Le Mans botst Francois Perrodo met zijn AF Corse LMP2 tegen de GT-Pro Corvette van Alexander Sims. De crash zorgt voor een abrupte finish in de rails bij Sims. Ook de teamleden zijn er zienbaar door aangedaan. Francois Perrodo, de bestuurder van de AF Corse LMP2, “voelt zich vreselijk” en komt achteraf zijn excuses aanbieden aan het andere team. “Ik was moe en plots was hij daar”, vertelt hij.
  [naar artikel]
 35. Studenten blokken drie dagen en nachten in de disco: “Raar gevoel, studeren waar je normaal dronken danst” (09/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het is even wennen, maar de Versuz, waar studenten graag een nacht lang uit de bol gaan, is nog tot 10 januari een oord van studie en bezinning. De dansvloer is omgetoverd in een blokbar waar je dag en nacht terechtkan om in alle rust te studeren. “En wie de benen even wil losgooien, kan dat doen in de stille disco.”
  [naar artikel]
 36. Revanche voor Red Lions in tweede wedstrijd in Argentinië: “Belangrijk dat we goed reageerden na de nederlaag van zaterdag” (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Red Lions namen zondagavond in Buenos Aires revanche voor de nederlaag tegen Argentinië een dag eerder: 0-2. Alexander Hendrickx en Loïck Luypaert troffen raak op strafcorner. “Die nederlaag van zaterdag voelde toch pijnlijk aan”, aldus doelman Loic Van Doren. “Logisch, want wij willen graag alles winnen.”
  [naar artikel]
 37. 3x3 Lions reageren op heisa rond olympische kwalificatie: “We hebben het in 2021 op het terrein waargemaakt” (25/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het 3x3 Team Antwerp heeft vanuit de Letse hoofdstad Riga, waar ze momenteel een toernooi afwerken, gereageerd op de heisa rond hun olympische kwalificatie.
  [naar artikel]
 38. Domo vzw zoekt vrijwilligers (19/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De vzw Domo, die gezinsondersteuning biedt aan gezinnen met kinderen, is op zoek naar vrijwilligers. De vzw organiseert daarvoor op 2 april een infoavond.
  [naar artikel]
 39. Hein Vanhaezebrouck stoomt zijn team klaar voor stevig tweeluik: “We spelen al een volledig seizoen onder druk” (16/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het is nog maar eens do or die voor de Buffalo’s. Donderdagavond moet AA Gent in haar eigen Ghelamco Arena een 1-0 achterstand weg te zien werken in de return van de 1/8ste finale van de Conference League. Volgens coach Hein Vanhaezebrouck zorgt dat niet meteen voor extra druk bij zijn team: “Voor ons is het al zes weken do or die!”
  [naar artikel]
 40. Nina Derwael bezorgde ook Red Lions kippenvel: “Ze is een mooie ambassadrice voor de Belgische sport” (02/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Net als Nina Derwael stonden ook de Red Lions de pers deze ochtend te woord in Tokio. Zij zijn eveneens onder de indruk van de prestatie van de gymnaste. “Hopelijk is het niet de laatste gouden medaille voor België”, glimlachte Felix Denayer.
  [naar artikel]
 41. “We gaan naar de oorlog, het mag geen spelleke zijn”: 3x3 Belgian Lions tellen af naar WK in Antwerpen (07/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een jaar geleden, net voor Tokio 2020, kende niemand hen. Nu, twee weken voor het WK in eigen stad, staan de 3x3 Belgian Lions vol in de spotlights. “Ik heb een beetje schrik voor het effect van de druk,” bekent kapitein en speler Nick Celis.
  [naar artikel]
 42. Lions schenkt 10.000 euro aan HeideAtelier (08/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Voor het vierde jaar op rij heeft Lions Hasselt de vzw HeideAtelier gesteund, deze keer met een bedrag van 10.000 euro. “Wij runnen een artisanaal ijsatelier voor jongeren met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH)”, legt Ines Seutin uit. “Op die manier werken we aan hun re-integratie in de maatschappij. Ons ijs wordt tijdens de zomer onder meer verkocht in Bokrijk en ook op de laatste editie van Pukkelpop waren we present. De verkoop gebeurt vanuit trailers, waarvan er een door Lions Hasselt werd gefinancierd.” Daar organiseren ze regelmatig evenementen waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. “De voorbije jaren hebben we geld ingezameld via de feestavond Nacht van de Asperge”, zeggen Hugo Ruland en Bart Buckinx van Lions. “Door corona is die in 2020 niet kunnen doorgaan, maar onze club is er toch in geslaagd om 10.000 euro bijeen te krijgen via een aan huis geleverd aspergemenu.”
  [naar artikel]
 43. Walvis zorgt voor spektakel in haven van Wellington (09/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Nieuw-Zeelandse hoofdstad Wellington zorgt een walvis voor spektakel. Het dier, een zeldzame zuidkaper, werd afgelopen week voor het eerst in...
  [naar artikel]
 44. Op zoek naar werkgeluk in het onderwijs: “Bij goede werkgevers vallen leerkrachten minder uit” (01/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Klassewerkplek wil een antwoord bieden op het lerarentekort dat in ons land dreigt. Het initiatief is ontstaan in Nederland. Domo de Refontiro, een groep onderwijsdesigners uit Turnhout, lanceert het nu in Vlaanderen. “We gaan op zoek naar werkgeluk”, zegt Pieter Sprangers.
  [naar artikel]
 45. Kamal Kharmach en Dominique Van Malder gaan de strijd aan in ‘De container cup’: “Ons doel was dit programma overleven” (31/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Maken vanavond hun opwachting bij Pedro Elias en Wesley Sonck in De container cup: Kamal Kharmach (30) en Dominique Van Malder (45), de zelfverklaarde zwaargewichten van de Vlaamse tv. “Het is niet omdat je zwaar bent, dat je niet graag aan sport doet.”
  [naar artikel]
 46. De Clerck bouwt Domo uit (13/04/2019 - De Morgen)
  De Gentse Domo Investment Group van Jan De Clerck aast op het Italiaanse chemiebedrijf Aquafil Engineering Plastics. De overname kan de groepsomzet richting het miljard duwen.
  [naar artikel]
 47. CEO Dominique Leroy stopt bij Proximus (05/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  CEO Dominique Leroy vertrekt op 1 december 2019 bij Proximus voor “een nieuwe opportuniteit in het buitenland”.
  [naar artikel]
 48. Antwerpse hockeyclubs hopen op massa inschrijvingen: “Red Lions zijn de ideale reclame voor onze sport” (06/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Bijna 52.000 hockeyspelers telt ons land vandaag. Dat is het dubbel van tien jaar geleden. Zilver in Rio, wereldkampioen in 2018 en de Europese titel in 2019 hadden de populariteit van het hockey al een boost gegeven. “Na de fantastische prestatie van de Red Lions dromen we, zeker na de dip door corona, op veel meer leden”, zegt Pieter Verleye van hockeyclub Taxandria in Turnhout. “We merken alvast dat het storm loopt voor onze initiatietrainingen deze maand.”
  [naar artikel]
 49. Straks weer spektakel? Red Lions en Oranje hebben al wat beklijvende burenduels achter de rug (28/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Red Lions strijden vanavond voor een finaleplek in de allereerste editie van de Pro League. De honger naar een nieuwe prijs is groot, maar dan...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy