Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
15:26 uur

Officieel: Ibrahim Alhassan is de volgende aanwinst van Beerschot

Het Belang van Limburg

23/06/2022 - 12:25

Transfer nummer zes is officieel: Ibrahim Alhassan (25) speelt komend seizoen voor Beerschot. Na onze eerdere aankondiging kwam de club donderdagochtend ook met de officiële bevestiging.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Daar zijn zomertransfers zes en zeven voor Beerschot: Alhassan en Matthys (22/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot wil deze week nog twee extra inkomende transfers afronden. Na Bill Lathouwers en Mardochée Nzita is het de beurt aan Ibrahim Alhassan. De 25-jarige Nigeriaanse middenvelder komt transfervrij over van het Portugese Nacional. Ook Hervé Matthys staat heel dicht bij een overstap naar Beerschot. De 26-jarige centrale verdediger heeft een aflopende verbintenis bij ADO Den Haag en is net als Alhassan dus transfervrij.
  [naar artikel]
 2. Antwerp-aanwinst Alhassan Yusuf: de nieuwe Kanté (die nog naar Beerschot kon) (19/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Gisteren vierde hij zijn 21ste verjaardag, vandaag wordt hij gekeurd en tekent hij voor vier jaar bij Antwerp. Alhassan Yusuf is klaar om de Great Old, als vervanger van Hongla op het middenveld, te komen helpen. Wat extra info over de Nigeriaan is wel nog nodig. Hier zijn vijf zaken die je over hem moet weten.
  [naar artikel]
 3. Officieel: Beerschot huurt Femi Seriki van zusterclub Sheffield United (12/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Femi Seriki (19) is in deze drukke week op het Kiel de volgende aanwinst van Beerschot. De 19-jarige rechterwingback wordt gehuurd van zusterclub Sheffield United.
  [naar artikel]
 4. Beerschot stelt Jan Van den Bergh (ex-OHL) voor: “Een enorm bizarre situatie” (27/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  1B-finalist Beerschot heeft vanochtend zijn nieuwste aanwinst Jan Van den Bergh officieel voorgesteld. Pikant detail: de 25-jarige centrale...
  [naar artikel]
 5. Transfer van Alhassan Yusuf naar Antwerp eindelijk helemaal rond (23/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar Alhassan Yusuf (21) mag zich nu eindelijk officieel een speler van Antwerp FC noemen. De oudste voetbalclub van het land maakte de komst van de Nigeriaanse middenvelder vorige week al bekend, maar nu is ook al het papierwerk in orde. De ‘opvolger van Hongla’ slaagde ook voor zijn medische testen en is nu tot 2025 verbonden aan de Great Old.
  [naar artikel]
 6. Ibrahim Boubacar Keita officieel herverkozen als president Mali (20/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ontslagnemend Malinees president Ibrahim Boubacar Keita is officieel verkozen tot president en begint op 4 september aan zijn tweede ambtstermijn....
  [naar artikel]
 7. Faris Haroun en Alhassan Yusuf, klaar voor sprint naar derde plaats: “Alhassan kon mijn zoon zijn” (30/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Vijftien jaar bedraagt het leeftijdsverschil tussen Antwerp-middenvelders Alhassan Yusuf (21) en Faris Haroun (36). Twee gelijkaardige types. De ene aan het begin van zijn carrière, de andere aan het einde, maar op de openingsspeeldag van deze play-offs wel succesvol aan elkaars zijde. Daarom dit dubbelgesprek met de oude en de nieuwe Faris Haroun.
  [naar artikel]
 8. Gambiaans goudhaantje wordt Kielse rat: wie is Beerschot-aanwinst Sanyang? (05/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Wat we eerder al meldden, is nu officieel. Beerschot huurt Abdoulie Sanyang (21) voor één seizoen van Superstars Academy FC, de Gambiaanse academie van ex-Lommel-eigenaar Udi Shochatovitch. Een portret van de 1B-sensatie van vorig seizoen, die dankzij de goodwill van Lommel-fans de voorbije weken nog een dak boven zijn hoofd had.
  [naar artikel]
 9. Alhassan Barrie één van de weinige Belgen die 'college basketball' speelt in Amerika (01/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl het academiejaar in België voor de deur staat, zijn ze er in de Verenigde Staten al enkele weken geleden aan begonnen. Alhassan Barrie (23)...
  [naar artikel]
 10. Antwerp heeft met Alhassan Yusuf vervanger voor Hongla beet (16/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp heeft de komst van Alhassan Yusuf afgerond. De middenvelder van 20 komt over van het Zweedse IFK Göteborg. The Great Old troeft zo een aantal andere gegadigde clubs af.
  [naar artikel]
 11. STANDPUNT. Antwerp-speler met Beerschot-verleden? Niks mis mee (14/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De derde vraag die Radja Nainggolan vrijdagmiddag kreeg in het Bosuilstadion ging over Beerschot. Ook deze krant, die het ophefmakende nieuws van de komst van de Antwerpenaar uitbracht, was heel gretig in het uitspelen van het Beerschot-verleden van de nieuwe Antwerp-aanwinst.
  [naar artikel]
 12. Beerschot versterkt zich met middenvelder van Zulte Waregem (02/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot-Wilrijk heeft een tweede aanwinst vastgelegd met het oog op volgend seizoen. Na Karim Essikal haalde de nieuwkomer in 1B nu ook Charni
  [naar artikel]
 13. Beerschot vindt speler bij Racing Genk, nog twee nieuwe gezichten op stage (08/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot heeft zijn volgende aanwinst beet. Verdediger Rubin Seigers (21) wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Racing Genk. Nog twee andere nieuwe gezichten op de eerste training in Delden: doelman Jarno De Smet (20) en verdediger Kobe Cools (21)
  [naar artikel]
 14. Wie is Beerschot-aanwinst Radic? “Groot talent, maar nooit eerlijke kans gekregen” (02/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na de verrassende huurdeal van Zakaria Bakkali sijpelde een halfuurtje voor het verstrijken van de deadline door dat Beerschot nog een tweede laattijdige transfer had afgerond. Beerschot neemt per direct de 20-jarige verdediger Stipe Radic over van Hajduk Split. Onverwacht, al had Beerschot hem al een tijdje op het oog. Wij legden ons oor te luister bij een Kroatische collega: “Igor Tudor was de enige coach die in hem geloofde.”
  [naar artikel]
 15. Beerschot-Wilrijk heet voortaan officieel Beerschot, maar de naamsverandering is nog niet volledig: “Aparte aanvraag” (07/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft de naamsverandering van Beerschot-Wilrijk naar Beerschot goedgekeurd. Dat maakten de Ratten vrijdag bekend op hun website. De volledige naam van het stamnummer 13 luidt nu: Beerschot Voetbalclub Antwerpen (VA).
  [naar artikel]
 16. ‘Aanwinst’ Ernest Nfor alweer weg bij Beerschot Wilrijk (20/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Onverwacht transfernieuws bij Beerschot Wilrijk met het vertrek van Ernest Nfor. Half juli tekende de aanvaller nog een tweejarig contract bij Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 17. Beerschot klopt OHL na spektakelstuk: “Beide teams nogmaals getoond dat ze een aanwinst zijn voor 1A” (31/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot heeft OH Leuven geen revanche gegund voor de verloren promotiefinales in 1B. Na een bijzonder onderhoudend duel tussen de twee promovendi haalde de ploeg van Hernan Losada het met 4-2. “Wat Beerschot doet, is ontzettend straf”, vond trainer Hernan Losada.
  [naar artikel]
 18. Witte rook: Beerschot gaat officieel langer door met coach Hernan Losada (03/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het is officieel: Hernan Losada blijft hoofdcoach van Beerschot. De 38-jarige Argentijn tekende vandaag bij voor de komende drie seizoenen op het Kiel.
  [naar artikel]
 19. Nu ook officieel: Antwerp versterkt zich met Nigeriaan Yusuf (16/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na Engels, Frey, Balikwisha, Bataille en Almeida pakt Antwerp met een zesde belangrijke transfer uit. Alhassan Yusuf (20) komt over van Göteborg.
  [naar artikel]
 20. Beerschot haalt met Van den Buijs ‘grote aanwinst’ in huis: “Had verwacht dat hij hoger zou terechtkomen” (15/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Met Dario van den Buijs realiseerde Beerschot een eerste inkomende zomertransfer. De 24-jarige zoon van Stakke van den Buijs moet op het Kiel extra...
  [naar artikel]
 21. De Corte officieel hoofdcoach van Beerschot (11/04/2019 - De Morgen)
  De zware 1-7-nederlaag tegen Club Brugge heeft het vertrouwen van Beerschot in interim-trainer Wim De Corte (41) niet aangetast. Gisteren liet de club weten dat De Corte voortaan officieel hoofdtrainer is.
  [naar artikel]
 22. Beerschot-aanwinst Dante Rigo door de ogen van een PSV-watcher: “Goede mentaliteit, fragiele fysiek” (04/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Zoals verwacht is Dante Rigo vandaag officieel voorgesteld als eerste winteraankoop van Beerschot. De 23-jarige middenvelder komt transfervrij over van PSV, waar zijn contract afliep en hij overbodig was geworden. Rigo stond in Eindhoven jarenlang gekend als een groot talent, maar kon het bij het eerste elftal van PSV nooit waarmaken. “Op zijn 19e stond Rigo dicht bij een doorbraak bij PSV”, zegt Rik Elfrink, PSV-watcher voor het Eindhovens Dagblad.
  [naar artikel]
 23. Beerschot Wilrijk stelt nu al zevende aanwinst voor: Grégory Grisez (29/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk neemt Grégory Grisez over van Roeselare. De verliezende finalist van de promotiefinale in de Proximus League geeft de 28-jarige linkervleugelverdediger uit La Louvière een contract van twee seizoenen met optie op een derde. Het is al de zevende zomeraanwinst voor Beerschot Wilrijk, dat de transfer aankondigde op zijn website.
  [naar artikel]
 24. Beerschot Wilrijk stelt nu al zevende aanwinst voor: Grégory Grisez (30/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk neemt Grégory Grisez over van Roeselare. De verliezende finalist van de promotiefinale in de Proximus League geeft de 28-jarige linkervleugelverdediger uit La Louvière een contract van twee seizoenen met optie op een derde. Het is al de zevende zomeraanwinst voor Beerschot Wilrijk, dat de transfer aankondigde op zijn website.
  [naar artikel]
 25. Beerschot Wilrijk kan voortaan beroep doen op tweede winteraanwinst (17/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk kan voortaan rekenen op hun aanwinst Irakli Bugridze. De 21-jarige Georgische winger heeft van de Belgische voetbalbond positief nieuws gekregen omtrent zijn speelgerechtigdheid.
  [naar artikel]
 26. Meet Alhassan Yusuf, Antwerp-middenvelder met de eeuwige glimlach: “Messi, Cristiano, Kaká... Voetbal was alles waar ik aan dacht” (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Alhassan Yusuf (21), straight outta Nigeria. Een kennismaking met de verlegen Antwerp-middenvelder. “Ik leerde koken via FaceTime dankzij mijn mama en mijn zussen. Mijn specialiteit? Gekookte rijst met een stoofpotje en fufu.”
  [naar artikel]
 27. Japanse aanwinst Lommel geland in België, oefenduel tegen Antwerp afgelast<BR /> (11/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Lommel-aanwinst Koki Saito landde maandag in België. Hij wordt na een verplichte quarantaine begin volgende week op het trainingsveld verwacht.
  [naar artikel]
 28. De bizarre carrière van nieuwe Beerschot Wilrijk-aanwinst Denis Prychynenko (16/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  24 jaar is hij, Denis Prychynenko, de nieuwe centrale verdediger van Beerschot Wilrijk. Ondanks zijn nog jonge leeftijd had zijn voetbalcarrière al bizarre wendingen. Bij Beerschot Wilrijk probeert hij zijn droom waar te maken.
  [naar artikel]
 29. COMMENTAAR. Na zeven jaar vagevuur is Beerschot terug (31/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Eindelijk! Na zeven emotionele jaren in het vagevuur speelt Beerschot volgende week opnieuw bij de grote jongens. Zeven jaar na het faillissement van K. Beerschot AC promoveert K. Beerschot VA in principe (*) weer naar 1A.
  [naar artikel]
 30. Beerschot-aanwinst Eleke: “Ik wil iedereen trots maken met mijn doelpunten” (12/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  “Dit is een toptransfer.” Bij Beerschot winden ze er geen doekjes om, de verwachtingen rond nieuwe spits Blessing Eleke zijn groot. De 24-jarige Nigeriaan moet de scorende spits worden die al lang op het verlanglijstje stond.
  [naar artikel]
 31. Transfer Talk. Beerschot haalt Gambiaanse spits bij Lommel - KVO strikt tiende aanwinst (04/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Beerschot heeft zopas een derde inkomende transfer afgerond. De kampioen van 1B legde de Gambiaanse aanvaller Abdoulie Sanyang (21) voor &eacute;&eacute;n jaar...
  [naar artikel]
 32. OFFICIEEL. Giorgio Chiellini gaat voor een Amerikaans avontuur en is de nieuwe aanwinst van Los Angeles FC (12/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Giorgio Chiellini heeft de deur bij Juventus officieel achter zicht dichtgetrokken. Nadat de 37-jarige Italiaanse veteraan eerder op zondag afscheid nam van zijn locker bij de Oude Dame, is de deal met Los Angeles FC nu officieel beklonken.
  [naar artikel]
 33. Extreme make-over moet Beerschot redden (11/04/2019 - De Morgen)
  Schrik niet van de 'extreme make-over' van Beerschot na de winterstop, met acht bijkomende spelers. De laatste aanwinst is Maxime Chanot, een Franse centrale verdediger van tweedeklasser WS Woluwe. Sportief directeur Dirk Schoofs: 'We gaan ervan uit dat we ons hiermee handhaven.'
  [naar artikel]
 34. Genk-aanwinst Arteaga: “Ik voel op training dat niveau hier hoger ligt” (26/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagmiddag stelde KRC Genk zijn derde aanwinst Gerardo Arteaga officieel voor. Zijn geboortejaar 1998 staat in zijn nek vereeuwigd. “Zo weet iedereen meteen hoe oud ik ben” glimlachte de vlotte Mexicaan.
  [naar artikel]
 35. Sumeyye en Ibrahim in Beringen (25/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ibrahim Önder (25) uit Heusden-Zolder, dakwerker.
  [naar artikel]
 36. Dilara en Ibrahim in Genk (06/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ibrahim Gulhan (23) uit Lummen, medewerker bij Gamma.
  [naar artikel]
 37. Het is officieel: Van Damme is de volgende aanwinst van Antwerp (18/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Jelle Van Damme keert terug naar België. De verdediger was eerder al persoonlijk rond met Antwerp FC, maar moest wachten op het fiat van zijn club. Vrijdagavond maakte LA Galaxy bekend dat de deal rond is.
  [naar artikel]
 38. Het is officieel: Van Damme is de volgende aanwinst van Antwerp (18/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Jelle Van Damme keert terug naar België. De verdediger was eerder al persoonlijk rond met Antwerp FC, maar moest wachten op het fiat van zijn club. Vrijdagavond maakte LA Galaxy bekend dat de deal rond is.
  [naar artikel]
 39. Beerschot tweet voortaan ook in het Arabisch (15/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot heeft een officieel tweede Twitteraccount, in het Arabisch. Via @BeerschotArabic kunnen de Saudische volgers van Beerschot de club nu ook op de voet volgen in hun eigen taal. Het is de eerste Belgische club die ook een Arabische account heeft.
  [naar artikel]
 40. Opmerkelijk: prins Abdullah toont zijn voetbalkunsten op training Beerschot (26/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Opmerkelijk gezicht gisteren op training bij Beerschot. Geen nieuwe aanwinst voor trainer Stijn Vreven, maar de Saudische prins Abdullah Bin Mossad.
  [naar artikel]
 41. Vreven zaterdag tegen ex-club Beerschot: “Hoezo, Vreven tegen Beerschot? Het is Lókeren dat tegen Beerschot speelt” (21/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Daar is Stijn Vreven weer. Een goede maand na zijn ontslag bij Beerschot werd de 46-jarige coach gisteren officieel voorgesteld bij concurrent Lokeren. De Limburger debuteert zaterdag uitgerekend op het veld van zijn voormalige club. “Ik heb mijn ontslag bij Beerschot inmiddels wel een plaats kunnen geven.”
  [naar artikel]
 42. En nu wacht Beerschot: KV Mechelen krijgt clash in volgende bekerronde (03/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zet het nog maar eens op de kalender voor volgende week: Beerschot tegen KV Mechelen. Malinwa rekende woensdag op spaarstand af met 1B’er RWDM (2-0) en stoot zo samen met de automatisch geplaatste rivaal door naar de achtste finales in de beker.
  [naar artikel]
 43. Transfer Trossard nu ook officieel (26/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wat iedereen al wist, is nu ook officieel. Leandro Trossard is de nieuwste aanwinst van Premier League-club Brighton & Hove Albion. Dat maakte de club nu ook bekend op haar website.
  [naar artikel]
 44. Anderlecht stelt Oekraïense aanwinst Mykhaylychenko officieel voor (03/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht heeft de Oekraïener Bogdan Mykhaylychenko officieel voorgesteld. De 23-jarige verdediger moet op links de concurrentie aangaan met Kemar Lawrence.
  [naar artikel]
 45. “Ik ben als de keffer die zich in een kuit vastzet”: Manisha Thakker, vrouw aan de top bij Beerschot (31/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vrouwelijke voetballeiders zijn zeldzaam, maar Beerschot heeft Manisha Thakker (48) als aanwinst voor de ‘operational board’. Gepokt en gemazeld in de bier- en diamantsector wil ze ook in een mannenbastion als voetbal haar stempel drukken: “Ik kan niet alleen maar braaf ‘ja’ knikken.”
  [naar artikel]
 46. Oud-spelers geven hun mening over de kansen van Beerschot Wilrijk: “Aanwinst voor eerste klasse” (01/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Wie beter dan ervaringsdeskundigen als oud-Beerschotspelers kunnen hun mening geven over de kansen die Beerschot Wilrijk maakt om de finalewedstrijden te winnen van Cercle Brugge en om zo weer bij de elite van het Belgisch voetbal te horen?” Daarom legden we ons oor te luisteren bij een aantal van hen.
  [naar artikel]
 47. Braziliaanse voetballegende Cafu stelt nieuwste aanwinst Beerschot voor (01/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op het einde van de wintermercato heeft Beerschot in extremis nog een extra aanvaller gevonden. De 18-jarige Braziliaan Felipe Micael Tenorio Menezes tekende vrijdag op het Kiel een contract voor 2,5 jaar met optie. In een opvallend filmpje op Facebook werd de transfer aangekondigd door voetballeggende Cafu.
  [naar artikel]
 48. Gueye bezorgt STVV overwinning tegen Beerschot-Wilrijk (15/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  STVV heeft zaterdagavond een oefenwedstrijd tegen Beerschot-Wilrijk gewonnen. In Tessenderlo werd het 2-0 voor de Kanaries. Nieuwe aanwinst Babacar Gueye tekende op het einde van de eerste helft voor beide doelpunten.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy