Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
16:49 uur

Tomorrowland wordt nu ook een mediabedrijf

De Tijd

23/06/2022 - 12:39

12:19 Dancefestival Tomorrowland werkt aan een reeks fantasyboeken die zich zullen afspelen in het universum dat het bedrijf voor zijn festivals creëerde. Het is de bedoeling om de reeks ook meteen in een f...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Mediabedrijf De Persgroep wordt DPG Media (23/05/2019 - De Morgen)
  Mediabedrijf De Persgroep, waar onder andere De Morgen deel van uitmaakt, heeft zijn naam definitief veranderd naar DPG Media.
  [naar artikel]
 2. Medewerkers getuigen: “Ook crewleden Tomorrowland dealen” (02/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Niet alleen op de dansvloeren van Tomorrowland wordt gedeald, ook achter de schermen gebeurt dat. Dat zeggen twee Nederlandse crewleden aan VTM Nieuws, dat in De Schorre undercover ging. Volgens Tomorrowland zelf wordt ook de crew wel degelijk grondig gecontroleerd bij de ingangen.
  [naar artikel]
 3. Swedish House Mafia met ‘One’ op 1 in Tomorrowland Top 1000 (11/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tomorrowland wordt 15 en om dat te vieren, lanceerde het een poll om de Tomorrowland Top 1000 te bepalen. Muziekfans over de hele wereld stemden...
  [naar artikel]
 4. Mediabedrijf BuzzFeed trekt naar de beurs (24/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Mediabedrijf BuzzFeed trekt naar de beurs Het Amerikaanse mediabedrijf BuzzFeed trekt naar de beurs via een fusie met een lege beursschelp waar investeerders achter zitten. Dat maakte de onderneming donderdag bekend. De beursgang hing al enkele maanden in de lucht. BuzzFeed smeelt samen met de beurshuls 890 5th Avenue Partners, een zogeheten special purpose acquisition company of SPAC. Met zo’n beursgenoteerd […] Lees dit artikel: Mediabedrijf BuzzFeed trekt naar de beurs
  [naar artikel]
 5. Studio 100 weer wat groter door investering in Duits mediabedrijf (25/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Studio 100 neemt een meerderheidsparticipatie in het Duitse mediabedrijf m4e, zo meldt het bedrijf uit Schelle. Later meer.
  [naar artikel]
 6. Tomorrowland uitgesteld tot einde zomer (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Toch een glimp goed nieuws voor festivalgangers: Tomorrowland gaat (voorlopig) nog steeds door, al wordt het festival wel verplaatst naar eind augustus, begin september. “We gaan uit van een echte Tomorrowland-editie: bezoekers van over heel de wereld, indrukwekkende podia en veel toeters en bellen.”
  [naar artikel]
 7. Fox koopt Brits mediabedrijf Sky over voor 14 miljard euro (15/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het Britse mediabedrijf Sky heeft overeenstemming bereikt met 21st Century Fox over een overname door zijn Amerikaanse branchegenoot. 21st
  [naar artikel]
 8. Tomorrowland voorstander van piltesten: "Als mensen weten welke rotzooi er in hun pil zit, zullen ze die misschien niet meer innemen" (25/09/2019 - VRT NWS)
  Het dancefestival Tomorrowland is voorstander van het testen van XTC-pillen en drugs op het festivalterrein, als de wet daartoe wordt aangepast. Dat zegt Tomorrowland-woordvoerder Debbie Willemsen vanavond in ons reportagemagazine “Pano”. Die testen moeten dan wel gelden voor alle festivals in ons land en bij uitbreiding het hele uitgaansleven, en niet voor Tomorrowland alleen.
  [naar artikel]
 9. Het ‘magische doosje’ van Tomorrowland is er weer: zo wordt je polsbandje opgestuurd (13/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Tomorrowland is begonnen met het afleveren van de polsbandjes die toegang geven tot het festival. Zoals de vorige jaren is het openen van de zending al een eerste ‘magisch’ moment, helemaal in de lijn van het driedaagse dance-gebeuren. Het polsbandje zit dit jaar in een kleine verborgen lade onder een circusact, die begint te bewegen als je het doosje opent. Het thema van Tomorrowland 2017 is Amicorum Spectaculum. De bijbehorende videotrailer wordt donderdag verwacht.
  [naar artikel]
 10. Tomorrowland Winter in Alpe d'Huez wordt geschrapt uit voorzorg voor nieuwe coronabesmettingen  (05/03/2020 - VRT NWS)
  De wintereditie van het festival Tomorrowland in de Franse Alpen wordt geannuleerd uit voorzorg voor het nieuwe coronavirus. Dat gebeurt op vraag van de Franse regering. Het festival in Alpe d'Huez lokt zo'n 25.000 liefhebbers. Tomorrowland Winter zou van 14 tot 21 maart lopen. Wie al een ticket heeft, wordt later vandaag via mail op de hoogte gehouden.
  [naar artikel]
 11. Tomorrowland pakt volgend jaar uit met wintereditie in Alpe d'Huez (09/03/2018 - VRT NWS)
  Tomorrowland organiseert volgend jaar een wintereditie van het dancefestival in de Franse Alpen. In maart 2019 wordt "Alpe d’Huez Grand Domaine Ski" omgetoverd tot Tomorrowland Winter. Ruim 30.000 danceliefhebbers zullen het evenement kunnen bijwonen. Het is de bedoeling dat het festival een jaarlijkse traditie wordt.  
  [naar artikel]
 12. “Gratis Tomorrowland-tickets voor raadsleden is politieke bedieningscultuur” (23/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de provincieraad wordt vandaag beslist of ID&T, de organisator van Tomorrowland, nog zeker tot 2033 elk jaar een dubbele editie van het dancefestival mag organiseren. Die beslissing stuit op verzet van de oppositie. Groen wil dat de overeenkomst wordt heronderhandeld.
  [naar artikel]
 13. Tomorrowland werft jobstudenten aan (01/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Tomorrowland biedt studentenjobs aan voor de Boomse en Rumstse jeugd om komende zomer op Tomorrowland en camping Dreamland mee de handen uit de mouwen te steken.
  [naar artikel]
 14. Plasticafval Tomorrowland wordt zitbank (05/06/2018 - De Standaard)
  Meer dan 500 kilogram plasticafval dat vorig jaar werd verzameld tijdens het muziekfestival Tomorrowland, wordt met behulp van een 3D-printer gerecycleerd tot een tiental zitbanken. Die krijgen een plaatsje aan het kantoor van brouwer AB InBev in Leuven.
  [naar artikel]
 15. Dieven aan de haal met ‘gator’ op Tomorrowland (23/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Dieven zijn vrijdag aan de haal gegaan met een zogenaamde ‘gator’, een kleine terreinwagen die gebruikt wordt om zich op en naast het terrein van Tomorrowland in Boom te verplaatsen. Het voertuig in kwestie is eigendom van Flex Eventsupport & Logistics uit Willebroek, dat onder andere banners drukt voor Tomorrowland.
  [naar artikel]
 16. Dieven aan de haal met ‘gator’ op Tomorrowland (23/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Dieven zijn vrijdag aan de haal gegaan met een zogenaamde ‘gator’, een kleine terreinwagen die gebruikt wordt om zich op en naast het terrein van Tomorrowland in Boom te verplaatsen. Het voertuig in kwestie is eigendom van Flex Eventsupport & Logistics uit Willebroek, dat onder andere banners drukt voor Tomorrowland.
  [naar artikel]
 17. Mediabedrijf BuzzFeed werkt aan beursgang (11/03/2021 - Express)
  Mediabedrijf BuzzFeed voert onderhandelingen voor een beursgang, meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden. Het bedrijf achter de Amerikaanse gelijknamige nieuwssite zou daarvoor willen fuseren met een lege beurshuls waar een groep investeerders achter zit, een methode die steeds meer in zwang raakt op Wall Street. Na een eventuele beursgang zou BuzzFeed gemakkelijker overnames kunnen […] The post Mediabedrijf BuzzFeed werkt aan beursgang appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 18. Baas van mediabedrijf Sanoma na 7,5 maanden alweer weg (15/08/2018 - De Tijd)
  11:26 Het mediabedrijf Sanoma mag op zoek naar een nieuwe CEO voor de activiteiten in Nederland en België. Marc Duijndam vertrekt na amper 7,5 maanden.
  [naar artikel]
 19. Tomorrowland bestaat 15 jaar en deelt cadeautjes uit (19/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tomorrowland blaast 15 kaarsjes uit, en dat wordt de komende twee weekends uitgebreid gevierd in Boom. Het festival gaat z'n 400.000 bezoekers...
  [naar artikel]
 20. Tomorrowland wordt 15 jaar en viert dat met eigen radiostation (18/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Als Tomorrowland jarig is, is the sky the limit - letterlijk, zelfs. Vandaag stapt dj Steve Aoki in Boom in een luchtballon om de aftrap te geven...
  [naar artikel]
 21. Duizend dj’s op affiche Tomorrowland, eigen podium voor Netsky (19/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De zomer is nog veraf, maar Tomorrowland zit al in volle voorbereiding voor haar dertiende editie. Die wordt net als in 2014 verdeeld over twee feestweekends op De Schorre in Boom. Donderdag lichtte het festival al een tipje van de sluier op: onder de slogan Amicorum Spectaculum moet Tomorrowland 2017 een “smeltkroes van genres, vernieuwing en diversiteit” worden.
  [naar artikel]
 22. Tomorrowland op Alpe d’Huez geannuleerd (05/03/2020 - Express)
  Het technofestival Tomorrowland Winter, dat van 14 tot 20 maart zou plaatsvinden in het Franse skioord Alpe d’Huez, wordt geannuleerd omwille van het coronavirus. Dat heeft nieuwsdienst Belga vernomen bij de organisatie, die stelt dat de beslissing werd genomen door de Franse regering. Wie een ticket had, wordt persoonlijk gecontacteerd in verband met een mogelijke […] The post Tomorrowland op Alpe d’Huez geannuleerd appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 23. Nederlandse honger Mediahuis nog niet gestild (15/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Vlaamse mediabedrijf Mediahuis gaat investeren in Wayne Parker Kent, “het snelst groeiende digitale mediabedrijf van Nederland”. Dat heeft Mediahuis maandag bekendgemaakt, zonder financiële details te noemen.
  [naar artikel]
 24. De ‘madness’ kan niet op: Tomorrowland bestaat 15 jaar en deelt cadeautjes uit (19/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tomorrowland blaast 15 kaarsjes uit, en dat wordt de komende twee weekends uitgebreid gevierd in Boom. Het festival gaat z'n 400.000 bezoekers...
  [naar artikel]
 25. Reese Witherspoon verkoopt bedrijf voor bijna één miljard dollar (04/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Amerikaanse mediabedrijf Hello Sunshine van actrice Reese Witherspoon (45) wordt naar verluidt voor honderden miljoenen dollars overgenomen door investeerder Blackstone. Die gaat het bedrijf onderbrengen in een nieuw mediabedrijf, dat geleid zal worden door twee voormalige bestuurders van entertainmentconcern Disney.
  [naar artikel]
 26. Volgend jaar geen Tomorrowland in Brazilië (01/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Er komt in 2017 geen Braziliaanse editie van Tomorrowland. Dat bevestigt de festivalorganisatie. Het festivalweekend in Sao Paolo wordt
  [naar artikel]
 27. Tomorrowland Winter mag niet doorgaan vanwege het coronavirus (05/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het muziekfestival Tomorrowland Winter in de Franse Alpen wordt geannuleerd. Dat meldt de organisatie aan Belga.
  [naar artikel]
 28. Elrow, of hoe Tomorrowland ook even X-rated werd (22/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Als Tomorrowland, zeker met die dertig graden van vrijdag, een half-Ibiza is, dan komt Ibiza zelf ook maar meteen naar Tomorrowland. Het moet
  [naar artikel]
 29. VIDEO. Eerste beelden van verschillende podia op Tomorrowland Winter (09/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag start de wintereditie van Tomorrowland in de Franse Alpen. Het wintersportoord Alpe D’Huez wordt de komende week omgetoverd in een...
  [naar artikel]
 30. Tomorrowland stort zich op boekenmarkt met eigen fantasytrilogie (en droomt van film- of tv-reeks) (24/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tomorrowland breidt zijn sprookjeswereld uit naar de boekenmarkt. Momenteel wordt gewerkt aan een fantasytrilogie, waarbij het festival en zijn magische thema’s de grootste inspiratiebron vormen. Een eerste verhaal is klaar, maar wordt ten vroegste volgend jaar in de winkel verwacht. “Zo kunnen we de festivalbeleving het hele jaar door creëren, ook voor wie niets met Tomorrowland heeft”, zegt woordvoerster Debby Wilmsen.
  [naar artikel]
 31. 10 dingen die je moet onthouden van Tomorrowland 2017 (24/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het eerste weekend van de dertiende Tomorrowland-editie zit er weer op. Na zo veel jaren blijft het Belgische dancefestival toch verbazen. Wij zetten de opvallendste zaken van deze Tomorrowland nog eens op een rijtje:
  [naar artikel]
 32. Tomorrowland dit jaar voor het eerst (en laatst) in Nederland (17/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dancefestival Tomorrowland maakt dit jaar ook deel uit van het Amsterdam Dance Event (ADE). Donderdag en vrijdag wordt direct de vijftiende...
  [naar artikel]
 33. De beste eetadresjes op Tomorrowland volgens Gault&Millau (28/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Festival food, het kan heerlijk zijn, en het kan een enorme (en vaak ook veel te dure) tegenvaller zijn. Op Tomorrowland wordt het eten met
  [naar artikel]
 34. Rebel Wilson krijgt 3,6 miljoen dollar van mediabedrijf voor eerroof (13/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Australische actrice Rebel Wilson heeft van de rechter gelijk gekregen in haar zaak tegen het Australische mediabedrijf Bauer Media. Dat
  [naar artikel]
 35. Tomorrowland uitgesteld tot einde zomer: “We gaan uit van een échte Tomorrowland-editie, met veel toeters en bellen” (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Toch een glimp goed nieuws voor festivalgangers: Tomorrowland gaat (voorlopig) nog steeds door, al wordt het festival wel verplaatst naar eind augustus, begin september. “Tomorrowland hoopt dat de situatie tegen het einde van de zomer zal verbeteren. Daarom zal het festival, enkel in 2021, verplaatst worden naar 27, 28 en 29 augustus (festival weekend 1) en 3, 4 en 5 september (festival weekend 2). We willen positief en hoopvol blijven over een onvergetelijk einde van de zomer van 2021, maar beseffen ook dat de kans bestaat dat de 16e editie van Tomorrowland in 2022 zal plaatsvinden.”
  [naar artikel]
 36. Tomorrowland uitgesteld tot einde zomer: “We gaan uit van een échte Tomorrowland-editie, met veel toeters en bellen” (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Toch een glimp goed nieuws voor festivalgangers: Tomorrowland gaat (voorlopig) nog steeds door, al wordt het festival wel verplaatst naar eind augustus, begin september. “Tomorrowland hoopt dat de situatie tegen het einde van de zomer zal verbeteren. Daarom zal het festival, enkel in 2021, verplaatst worden naar 27, 28 en 29 augustus (festival weekend 1) en 3, 4 en 5 september (festival weekend 2). We willen positief en hoopvol blijven over een onvergetelijk einde van de zomer van 2021, maar beseffen ook dat de kans bestaat dat de 16e editie van Tomorrowland in 2022 zal plaatsvinden.”
  [naar artikel]
 37. Antwerpse dj maakt als vervanger debuut op mainstage Tomorrowland (29/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Dj Licious heeft zaterdag de zieke Franse dj Kungs moeten vervangen op Tomorrowland. Het was voor Wim Clukers meteen zijn eerste set op de mainstage van Tomorrowland.
  [naar artikel]
 38. Limburgse dj’s delen bierwafels uit op Tomorrowland (20/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Beats en bierwafels: dat is wat dj-duo PartyShakerz vrijdag zal serveren aan de festivalgangers van Tomorrowland in Boom. “We staan voor de eerste keer op Tomorrowland en dat op de nationale feestdag”, zegt Fré Biesmans (33) uit Halen.
  [naar artikel]
 39. Ingetogen eerbetoon aan overleden Avicii op Tomorrowland (20/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op Tomorrowland zijn ze Tim Bergling, beter bekend als de wereldberoemde DJ Avicii, nog lang niet vergeten. De Zweed stapte eerder dit jaar uit het leven, maar zijn muziek leeft ook in Boom verder. Op de Bridge of Tomorrow, een deel van Tomorrowland, wordt zijn repertoire ingetogen gebracht door een duo op viool en cello. En dat lokt uiteraard heel wat kijklustigen.
  [naar artikel]
 40. Ingetogen eerbetoon aan overleden Avicii op Tomorrowland (20/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op Tomorrowland zijn ze Tim Bergling, beter bekend als de wereldberoemde DJ Avicii, nog lang niet vergeten. De Zweed stapte eerder dit jaar uit het leven, maar zijn muziek leeft ook in Boom verder. Op de Bridge of Tomorrow, een deel van Tomorrowland, wordt zijn repertoire ingetogen gebracht door een duo op viool en cello. En dat lokt uiteraard heel wat kijklustigen.
  [naar artikel]
 41. Nog geen outfit voor Tomorrowland? Zo ben je helemaal mee met de trends (17/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Over exact 2 dagen wordt het startschot gegeven van het eerste weekend van Tomorrowland. Aka de hoogdagen voor muziekliefhebbers én fashionista’s,...
  [naar artikel]
 42. Frankrijk verbiedt Tomorrowland Winter, skioord blijft wél open (05/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het muziekfestival Tomorrowland Winter in de Franse Alpen wordt geannuleerd vanwege de dreiging van het coronavirus. Dat laat de organisatie weten....
  [naar artikel]
 43. Tomorrowland waarschuwt: "Geen Full Madness Passes via Whatsapp-actie" (12/06/2018 - VRT NWS)
  Na de Efteling is nu ook het muziekfestival Tomorrowland slachtoffer van phishing geworden. Via Watsapp circuleren er momenteel valse berichten in naam van Tomorrowland.
  [naar artikel]
 44. Tomorrowland gaat samenwerken met cryptomuntenplatform FTX: “Extra ervaringen bieden met deze zoveelste innovatie” (10/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Dancefestival Tomorrowland heeft een structureel samenwerkingsakkoord gesloten met FTX Europe, een handelsplatform voor cryptomunten. Dat hebben beide partijen bekendgemaakt. De deal moet Tomorrowland naar eigen zeggen toelaten om de sprong te wagen naar web3, het concept van een digitale wereld die wordt gekenmerkt door decentralisatie en data-opslag in blockchain.
  [naar artikel]
 45. IN BEELD. Na het festival Tomorrowland, nu ook het vliegtuig (23/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Brussels Airlines en de organisatie van het muziekfestival Tomorrowland hebben de handen in mekaar geslagen. Het eindresultaat is AMARE, een vliegtuig dat zowel langs de buiten- als de binnenkant volledig in de Tomorrowland-sfeer baadt.
  [naar artikel]
 46. IN BEELD. Na het festival Tomorrowland, nu ook het vliegtuig (23/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Brussels Airlines en de organisatie van het muziekfestival Tomorrowland hebben de handen in mekaar geslagen. Het eindresultaat is AMARE, een vliegtuig dat zowel langs de buiten- als de binnenkant volledig in de Tomorrowland-sfeer baadt.
  [naar artikel]
 47. Tomorrowland houdt strenge veiligheidscontroles (22/07/2016 - Knack)
  Het driedaagse festival Tomorrowland heeft dit jaar te maken met de nieuwe realiteit die terreurniveau drie met zich meebrengt. Iedereen die het terrein wil betreden, wordt onderworpen aan een volledige controle, fouille inclusief.
  [naar artikel]
 48. Organisatie Tomorrowland: "Als iemand betrapt wordt met drugs, dan zetten we ze van het terrein en is het feestje over and out” (20/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De organisatie van Tomorrowland reageert op het overlijden van een 27-jarige festivalganger uit India. “Wij leven oprecht mee met de familieleden”,...
  [naar artikel]
 49. Frankrijk verbiedt Tomorrowland Winter, skioord Alpe d’Huez blijft wél open (05/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het muziekfestival Tomorrowland Winter in de Franse Alpen wordt geannuleerd vanwege de dreiging van het coronavirus. Dat laat de organisatie weten....
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy