Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
15:30 uur

Na de muziek, nu ook de boeken: trilogie over Tomorrowland in de maak

Het Laatste Nieuws

23/06/2022 - 12:56

Goed nieuws voor wie ook na de festivalweekends graag verder geniet van Tomorrowland: er is een boekenreeks over het Belgische festival in de maak. Dat meldt ‘Variety’. De boeken zouden ook het potentieel hebben om later tot film of tv-serie te worden omgevormd.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nieuwe ‘Spider-Man’-trilogie met Tom Holland in de maak (29/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Holland (25) hoeft zijn ‘Spider-Man’-pak na drie films nog niet in de kast te hangen. De Britse acteur zal de superheld weer spelen in een nieuwe trilogie, zegt producent Amy Pascal, die bij beide trilogieën met Holland betrokken is, aan filmwebsite Fandango.
  [naar artikel]
 2. Na feestweekend: uittocht in de regen op Tomorrowland (24/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het eerste weekend van Tomorrowland zit erop, maandagochtend begon de uittocht op de camping. In de regen, want veel zon valt er niet meer te bespeuren. De gele en blauwe regenponcho’s die dit weekend op het terrein werden uitgedeeld kwamen goed van pas. Hier en daar hoorde je muziek van Linkin Park, geen Tomorrowland-muziek, maar het overlijden van zanger Chester Bennington heeft ook de festivalgangers in Boom aangegrepen.
  [naar artikel]
 3. Geruchten over nieuwe Harry Potter-trilogie duiken op (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor wie niet genoeg kan krijgen van de Harry Potter-wereld. Er zijn nieuwe geruchten opgedoken dat er een nieuwe trilogie in de maak
  [naar artikel]
 4. Een Disneyversie van Tomorrowland? Het bestaat! (30/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ben je fan van de muziek van Tomorrowland én daarnaast ook Disneyfanaat? Dan is Electroland iets voor jou!
  [naar artikel]
 5. Decorbouwer Tomorrowland gooit handdoek in de ring (20/07/2020 - De Tijd)
  13:23 De decorbouwer BM Projects uit Willebroek heeft de boeken neergelegd. Het bedrijf bouwde onder meer de decors van Tomorrowland.
  [naar artikel]
 6. Magisch Tomorrowland: in het spoor van de elfjesparade (21/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Dat het op Tomorrowland om zoveel meer dan muziek draait, hoeven we je ondertussen niet meer te vertellen. En dat magische wezens daarin een...
  [naar artikel]
 7. Bol.com stopt met particuliere verkoop van boeken, films en muziek (03/03/2021 - De Morgen)
  Handelaars en koopjesjager hebben nog twee maanden de tijd om de tweedehandsmarkt van Bol.com af te struinen. Op 3 mei stopt de webwinkel met de particuliere verkoop van boeken, films en muziek. Alleen zakelijke verkoopaccounts kunnen daarna hun waar nog aanbieden.
  [naar artikel]
 8. In beeld: de mooiste kapsels van Tomorrowland (21/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Naast de muziek en de prachtige locatie draait het op Tomorrowland zeker ook om zien én gezien worden. Wij spotten de opvallendste kapsels van deze...
  [naar artikel]
 9. Decorbouwer Tomorrowland legt boeken neer (31/01/2019 - De Tijd)
  23:09 Neverland Themapark Projects, de decorbouwer van het dancefestival Tomorrowland, stopt ermee. Het bedrijf kon naar eigen zeggen niet op tegen de concurrentie uit Oost-Europa.
  [naar artikel]
 10. 'Oké, ik schrijf over sm, maar het gaat over echte liefde' (10/04/2019 - De Morgen)
  Het kan E. L. James niet schelen dat critici haar boeken 'stationsromans' vinden. Haar 'Vijftig tinten'-trilogie is een enorm succes. In Groot-Brittannië klopte de schrijfster zelfs Harry Potter en ook bij ons vertoeft ze in de hoogste regionen van de boeken toptien. 'Ik heb een publiek dat niet leest aan het lezen gebracht.'
  [naar artikel]
 11. NINA op Tomorrowland: zo komt de Madness tot stand (24/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Wie Tomorrowland zegt, die zegt niet alleen opzwepende beats, een uitgelaten flower power vibe en knallende muziek, maar ook prachtige decors en
  [naar artikel]
 12. Oekraïne wil land "derussificeren" met nieuwe wetten tegen Russische boeken en muziek: "Absurd, net wat Poetin wil" (21/06/2022 - VRT NWS)
  In Oekraïne heeft het parlement twee wetten goedgekeurd die verregaande beperkingen invoeren tegen Russische boeken en muziek. Moderne Russische boeken en muziek worden verboden en ook in de media moet de taal nog zo min mogelijk te horen zijn. "Dit is absurd", zegt Rusland- en Balkanexpert Johan de Boose. "Hiermee doen de Oekraïners exact wat Poetin wil: tonen dat het land fascistisch is terwijl dat eigenlijk niet zo is."
  [naar artikel]
 13. Met deze 7 tips maak je meer kans op een ticket voor Tomorrowland (27/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdag om 11 uur stipt begint de Belgische ticketverkoop voor Tomorrowland. Ook al vindt het populairste festival ter wereld dit jaar twee
  [naar artikel]
 14. Oekraïne voert 'derussificatie’ door en verbiedt Russische boeken en muziek (20/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Oekraïense parlement heeft twee wetten goedgekeurd die strenge beperkingen opleggen aan Russische boeken en muziek. Hiermee wil Kiev veel van de resterende culturele banden tussen de twee landen verbreken.
  [naar artikel]
 15. Disney kondigt nieuwe Star Wars-trilogie en tv-reeks aan (10/11/2017 - VRT NWS)
  Er komt een volledig nieuwe trilogie van de filmsaga Star Wars. Dat heeft het entertainmentbedrijf Walt Disney bekendgemaakt. Er is ook een "live-action"-televisiereeks over Star Wars in de maak, speciaal voor de nieuwe streamingdienst van Disney die in 2019 gelanceerd wordt. Met de nieuwe franchise hoopt Disney allicht zijn tegenvallende cijfers goed te trekken.
  [naar artikel]
 16. Met deze 8 tips maak je meer kans op een ticket voor Tomorrowland (26/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Morgen om 11 uur stipt begint de Belgische ticketverkoop voor Tomorrowland. Ook al vindt het populairste festival ter wereld opnieuw twee weekends...
  [naar artikel]
 17. Nieuw aanbod boeken en muziek Davidsfonds op Vers Geperst (23/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  De afdeling Herk-de-Stad van het Davidsfonds organiseert morgen, zondag 24 september, Vers Geperst. Daarop stelt de afdeling het nieuwe aanbod boeken en muziek voor.
  [naar artikel]
 18. 90 km/u, 35 meter hoog én Europese primeur: maak kennis met achtbaan van Tomorrowland (29/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Plopsaland in De Panne bouwde een Tomorrowland-achtbaan. Het pretpark werkte samen met de creatieve geesten achter het dancefestival, wat je merkt aan de aankleding én de beats.
  [naar artikel]
 19. 90 km/u, 35 meter hoog én Europese primeur: maak kennis met achtbaan van Tomorrowland (29/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Plopsaland in De Panne bouwde een Tomorrowland-achtbaan. Het pretpark werkte samen met de creatieve geesten achter het dancefestival, wat je merkt aan de aankleding én de beats.
  [naar artikel]
 20. Plantaardige kebab en vierkante donuts: wat Tomorrowland dit jaar in petto heeft qua eten (30/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Tomorrowland niet alleen rond muziek draait, weet je ondertussen wel. De hele beleving is minstens even belangrijk en daarbij speelt eten
  [naar artikel]
 21. Straks gin-praline op Tomorrowland? (26/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Gaan festivalgangers op Tomorrowland straks uit de bol op muziek van de beste dj's ter wereld met een Aalsterse gin-praline tussen de kiezen? Als
  [naar artikel]
 22. Ingetogen eerbetoon aan overleden Avicii op Tomorrowland (20/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op Tomorrowland zijn ze Tim Bergling, beter bekend als de wereldberoemde DJ Avicii, nog lang niet vergeten. De Zweed stapte eerder dit jaar uit het leven, maar zijn muziek leeft ook in Boom verder. Op de Bridge of Tomorrow, een deel van Tomorrowland, wordt zijn repertoire ingetogen gebracht door een duo op viool en cello. En dat lokt uiteraard heel wat kijklustigen.
  [naar artikel]
 23. Ingetogen eerbetoon aan overleden Avicii op Tomorrowland (20/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op Tomorrowland zijn ze Tim Bergling, beter bekend als de wereldberoemde DJ Avicii, nog lang niet vergeten. De Zweed stapte eerder dit jaar uit het leven, maar zijn muziek leeft ook in Boom verder. Op de Bridge of Tomorrow, een deel van Tomorrowland, wordt zijn repertoire ingetogen gebracht door een duo op viool en cello. En dat lokt uiteraard heel wat kijklustigen.
  [naar artikel]
 24. Champagne, muziek en heel veel sfeer: Tomorrowland verrast honderdtal mensen op brunch (21/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zo'n honderdtal festivalgangers hadden aan het begin van Tomorrowland een extra verrassing gekregen: een brunch op de laatste dag van het...
  [naar artikel]
 25. Decorbouwer Tomorrowland legt de boeken neer (17/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  BM Projects uit Willebroek heeft het faillissement aangevraagd. BM Projects is vooral bekend in de evenementenwereld en maakte decors voor grote bedrijfsevenementen en musicals, maar ook voor het dancefestival Tomorrowland in Boom.
  [naar artikel]
 26. Dimitri Vegas en Lost Frequencies spelen mini-Tomorrowland vanuit hun kot (31/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Even aan niks anders denken dan de muziek. Met dat doel organiseerde Tomorrowland vandaag een miniversie van het festival. Onder meer Dimitri Vegas...
  [naar artikel]
 27. Tomorrowland 2018 lanceert onderwaterthema in eerste trailer voor 'Story of Planaxis' (11/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tomorrowland bezoek je niet alleen voor de muziek, maar ook voor de ervaring. Het festival pakt elk jaar immers uit met een decor waar zelfs...
  [naar artikel]
 28. Het lekkerste festival: daarom kan je zo goed eten op Tomorrowland (24/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  Tomorrowland draait niet enkel om muziek. Ook de decors zijn belangrijk, de geuren, de kleuren én de smaken van het festival. “We zetten in op de vijf zintuigen”, zegt co-organisator en bezieler Manu Beers, “en smaak is er dus één van.”
  [naar artikel]
 29. VIDEO. Het 'Tomorrowland van de klassieke muziek' in de Schorre (02/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Topmuzikanten die je in openlucht betoveren met klassieke muziek. Da's het opzet van De Schorre Betovert. Morgenavond bewijzen muzikanten vanop vier podia op verschillende plaatsen in de Schorre hoe magisch klassieke muziek kan zijn. Onder andere Il Novecento, het symfonisch orkest van Robert Groslot, zal er te horen zijn.
  [naar artikel]
 30. Het is officieel: twee weekends Tomorrowland in 2017 (22/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De organisatie van Tomorrowland heeft het nieuws officieel bevestigd: het dancefestival laat in de zomer van 2017 maar liefst twee keer de muziek
  [naar artikel]
 31. Dimitri Vegas en Lost Freqencies spelen Tomorrowland-set live vanuit hun kot (30/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Even aan niks anders denken dan de muziek. Met dat doel organiseert Tomorrowland morgen een miniversie van het festival. Dimitri Vegas en Lost...
  [naar artikel]
 32. Beats en sneeuw: Tomorrowland Winter van start in Alpe d’Huez (19/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Franse Alpen is Tomorrowland Winter van start gegaan. Zo'n 18.000 bezoekers zullen de komende dagen genieten van de muziek en de sneeuw.
  [naar artikel]
 33. Belgische ondernemers lanceren 'Tomorrowland op zee' (14/12/2016 - De Tijd)
  01:00 Enkele Belgische ondernemers lanceren The Ark. De ambitie is 4.000 feestvierders vier dagen lang op een cruiseschip uit de bol laten gaan op elektronische muziek. Een soort Tomorrowland, maar dan op z...
  [naar artikel]
 34. Dimitri Vegas en Lost Freqencies spelen live Tomorrowland-set vanuit... hun kot (30/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Even aan niks anders denken dan de muziek. Met dat doel organiseert Tomorrowland morgen een miniversie van het festival. Dimitri Vegas en Lost...
  [naar artikel]
 35. Hij is er: de officiële aftermovie van Tomorrowland 2017! (06/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Magie, spektakel, vuurwerk en vooral veel knallende muziek en blije gezichten. Hier is hij: de officiële aftermovie van Tomorrowland 2017.
  [naar artikel]
 36. Tomorrowland maakt nieuwe datum wintereditie bekend en viert dat met exclusieve dj-set vanop Alpe d’Huez (24/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor wie fan is van de combinatie sneeuw en muziek: in 2022 komt er een tweede editie van Tomorrowland Winter. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Om dat te vieren kunnen we donderdag genieten van een exclusieve dj-set.
  [naar artikel]
 37. "Je moet een paar pinten naar je kop krijgen om te weten hoe leuk succes is" (13/04/2019 - De Morgen)
  Er zal deze zomer geen ontkomen zijn aan Stan Van Samang (38). Nog tot begin september schuimt de steracteur/sterartiest het Vlaamse land af om zijn nieuwste plaat op festivals en in theaters aan de man te brengen. "Ik maak geen muziek om plaatjes uit te brengen. Ik maak muziek om hem live te kunnen spelen."
  [naar artikel]
 38. Oekraïense parlement keurt wetten goed voor ‘derussificatie’: Russische muziek en boeken verboden (20/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Oekraïense parlement heeft twee wetten goedgekeurd die strenge beperkingen opleggen aan Russische boeken en muziek, omdat Kiev veel van de resterende culturele banden tussen de twee landen na de invasie van Moskou tracht te verbreken.
  [naar artikel]
 39. Tomorrowland houdt dit weekend tweede digitale editie ‘Around The World’ (12/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Tomorrowland kan dit jaar voor het tweede jaar op rij niet fysiek doorgaan, maar op 16 en 17 juli is er wel de tweede editie van het virtuele ‘Tomorrowland Around The World’. De bezoekers van het vlindervormige digitale 3D-eiland vinden er zes podia met zowat alle genres uit de elektronische muziek en bekende Tomorrowlandnamen als Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Afrojack, Robin Schulz en Kölsch. De openingsuren zijn aangepast aan de verschillende tijdzones wereldwijd.
  [naar artikel]
 40. Tomorrowland houdt dit weekend digitale editie ‘Around The World’, F1-piloten zullen lezing geven (12/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tomorrowland kan dit jaar voor het tweede jaar op rij niet fysiek doorgaan, maar op 16 en 17 juli is er wel de tweede editie van het virtuele ‘Tomorrowland Around The World’. De bezoekers van het vlindervormige digitale 3D-eiland vinden er zes podia met zowat alle genres uit de elektronische muziek en bekende Tomorrowlandnamen als Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Afrojack, Robin Schulz en Kölsch. De openingsuren zijn aangepast aan de verschillende tijdzones wereldwijd.
  [naar artikel]
 41. NBA-legende Shaquille O’Neal gaat los op Tomorrowland, achter de draaitafel én in een moshpit (21/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het muziekfestival Tomorrowland in Boom mocht dit weekend een opmerkelijke gast verwelkomen. Niemand minder dan NBA-legende Shaquille O’Neal stal er de show. O’Neal is tegenwoordig te boeken als DJ Diesel en zakte in die hoedanigheid af naar domein De Schorre.
  [naar artikel]
 42. Martin Freeman sloeg ‘The Hobbit’-hoofdrol bijna af (24/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de ‘Lord of the Rings’-trilogie werd de rol van de oude Hobbit Bilbo Baggins steevast vertolkt door Ian Holm. In de Hobbit-trilogie was het...
  [naar artikel]
 43. Talensensibilisering is troef tijdens taalevent van de TalenTuin (07/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Boeken, talen, muziek, creativiteit en heel veel enthousiasme. Dat waren de ingrediënten voor een geslaagd taalevent in Daltonschool De TalenTuin. Dit taalevent vormde het sluitstuk van een schooljaar dat volledig in het teken van boeken stond. De kleuters en leerlingen toonden – op een veilige manier – hoe ze talen en boeken op een muzische en meertalige manier konden laten samengaan.
  [naar artikel]
 44. HBO giet making-of "Godfather"-trilogie in nieuwe film (02/02/2017 - De Redactie)
  Het Amerikaanse productiehuis gaat na wat zich zoal achter de schermen afspeelde bij het inblikken van de klassiekers van Francis Ford Coppola. Wie de acteurs uit de trilogie zal spelen, is niet bekend.
  [naar artikel]
 45. De trilogie vóór de trilogie (28/03/2019 - De Morgen)
  Majestatische landschappen, spectaculaire actie, groteske wezens, sprookjeslocaties, gruwelijke gevechten: het zit allemaal (opnieuw) in The Hobbit: An Unexpected Journey, de eerste van drie prequels waarmee Peter Jackson de triomf van Lord of the Rings hoopt te herhalen. Helaas!
  [naar artikel]
 46. Tomorrowland en Rock Werchter organiseren tweedaags boutiquefestival in Brussel (26/01/2022 - De Morgen)
  Tomorrowland en Rock Werchter bundelen hun krachten en organiseren samen een nieuw boutiquefestival. CORE Festival zal op 27 en 28 plaatsvinden in het Brusselse Ossegempark. ‘Een totaalervaring van muziek, kunst en natuur’, klinkt het bij Brussels burgemeester Philippe Close.
  [naar artikel]
 47. Antwerpse dj’s veroveren main stage Tomorrowland: naast Dimitri Vegas en Like Mike nóg zeven uit eigen regio (18/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Wie geregeld een editie van Tomorrowland meepikt, weet dat vooral grote namen als Armin van Buuren, David Guetta en Dimitri Vegas en Like Mike op de main stage hun muziek laten knallen. Dat zal dit jaar niet anders zijn, maar de line-up krijgt ook een Antwerps randje. Naast de Willebroekse broers spelen nog zeven andere Antwerpse dj’s op het grootste podium ooit van Tomorrowland.
  [naar artikel]
 48. Het stressmoment voor ouders: nu al zomerkampen boeken (07/01/2020 - De Morgen)
  Een sport- of knutselkamp boeken voor zoon of dochter deze zomer is bijna even moeilijk geworden als tickets scoren voor Tomorrowland. Elk jaar loopt het weer wat vroeger storm op het aantal beschikbare plaatsjes, en dat geeft ouders bakken stress. ‘Na amper één dag is 75 procent van onze vakanties volzet.’
  [naar artikel]
 49. Jean-Michel Jarre: "Festivals als Tomorrowland leunen heel sterk aan bij wat ik lang geleden al deed" (06/11/2018 - VRT NWS)
  De Franse componist en peetvader van de elektronische muziek Jean-Michel Jarre is dit jaar 70 geworden. In "Van Gils & Gasten" blikt hij terug op zijn lange carrière. Hij heeft het onder meer over het probleem om elektronische muziek voor een publiek te brengen. "In het prille begin was ik ervan overtuigd dat we een soort grammatica moesten vinden om elektronische muziek te brengen door er visuele dingen aan te koppelen", vertelt Jarre. "En als je nu festivals ziet zoals Tomorrowland leunt dat heel sterk aan bij wat ik lang geleden deed." Bekijk hierboven het volledige interview met Jean-Michel Jarre in "Van Gils & Gasten".
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy