Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
17:08 uur

IN BEELD. Van zoete tot hartige eclairs: deze bakkers halen voor de Week van de Eclair de origineelste smaken uit de kast

Het Laatste Nieuws

23/06/2022 - 12:56

Nog tot zondag 26 juni is het de Week van de Eclair. Over heel het land zetten bakkers en patissiers het langwerpige gebakje voor de gelegenheid extra in de kijker. Ze voegen er fruit aan toe, maken het in de vorm van een dier of transformeren het tot een hartige versie: denk aan een broodje, of zelfs een vol-au-vent-versie. Wij zetten 12 opvallende eclairs op een rijtje. Waar passeer jij dit weekend?


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nieuwe smaken om de eclair te eren (18/06/2020 - VRT NWS)
  Het is opnieuw "de week van de eclair". Voor deze 2e editie zetten meer dan 700 Belgische bakkerijen het populaire gebakje extra in de schijnwerpers. De lekkernij is deze week ook beschikbaar in minder gebruikelijke smaken.
  [naar artikel]
 2. Wij ontrafelen het geheim van een lekkere eclair: “Kook zelf je pudding” (21/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De eclairs, liggen ze u ook altijd aan te staren in de toonbank bij de bakker? Stuur mij op een zondagochtend niet om pistolets, want de kans is groot dat ik ook eclairs mee heb. Laat de ‘Week van de eclair’ nu net de uitgelezen kans zijn om het geheim achter dit zachte gebakje te ontdekken. In het atelier van een echte ambachtelijke patissier nog wel, Savarin in Mechelen.
  [naar artikel]
 3. IN BEELD. Deze eclairs zien er hemels lekker uit (31/08/2017 - Metro)
  Anno 2017 staat Instagram er vol mee: desserts zoals donuts of cakes die bedekt zijn met een kosmische print. Nu bestaan er zelfs eclairs met een galactisch laagje glazuur. Een patisserie uit Oekraïne, Musse Confectionery, verkoopt de zoete tussendoortjes. Zoals je op de foto’s kan zien, zijn de eclairs bedekt met een mengeling van blauwe, paarse en roze kleuren. Het lijkt dus net of ze uit de ruimte komen. Om het plaatje compleet te maken, liggen er op de desserts ook eetbare sterren. De lekkernij zou beschikbaar zijn in vijf verschillende smaken. Naast de klassieke vanillesmaak, kan je ook kiezen voor pistache, chocolade, gezouten caramel en framboos. Makkelijk recept De bakkers beweren bovendien dat het niet zo moeilijk om de eclairs zelf klaar te maken. Wij hopen alvast dat ze het recept snel met de wereld delen, maar het enige wat ze momenteel verklappen is dat je suiker en kleurstof nodig hebt. Tot ze zo vriendelijk zijn om het gerecht stap voor stap uit te leggen, zit er voor ons niets anders op dan ons te vergapen aan de watertandend lekkere foto’s. 1 of 6 Facebook / Musse Confectionery Facebook / Musse Confectionery Facebook / Musse Confectionery Facebook / Musse Confectionery Facebook / Musse Confectionery Facebook / Musse Confectionery
  [naar artikel]
 4. Duivelse eclairs vliegen als zoete broodjes over de toonbank (10/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Bakker Van Thillo in Essen veroorzaakt met zijn eclairs een hype in Essen. Vandaag gingen er zo'n 900 gepersonaliseerde eclairs de deur uit in zijn bakkerwinkels in Essen, Kalmthout en Hoogstraten. De lekkernij mag dan wel van Franse oorsprong zijn, de Rode Duivels zijn van Belgische makelij.
  [naar artikel]
 5. Pannenkoekenfeest vandaag! Zo maak je een zoete of hartige variant (02/02/2017 - De Morgen)
  Op 2 februari is het Lichtmis, het perfecte excuus om de traditie te volgen en pannenkoeken te eten. Vandaag schotelen we maar liefst 2 soorten pannenkoeken voor! Je kan voor de traditionele zoete variant kiezen, maar de hartige is minstens even lekker.
  [naar artikel]
 6. Bakkers verbreken record van langste éclair maar wordt door vergetelheid niet erkend (23/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Tussen de 20 en 25 banketbakkers zijn er zondagochtend in het Luikse Verviers aan te pas gekomen om vanaf 10 uur de langste met chocolade gevulde éclair te fabriceren. In drie uur tijd werd een nieuw wereldrecord neergezet. De éclair meet precies 676,614 meter. Een deurwaarder verklaarde de recordpoging geldig, maar de initiatiefnemers in Verviers hadden geen aanvraag tot erkenning gedaan bij het Guinness Book of World Records.
  [naar artikel]
 7. Bakkers verbreken record van langste éclair maar wordt door vergetelheid niet erkend (23/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Tussen de 20 en 25 banketbakkers zijn er zondagochtend in het Luikse Verviers aan te pas gekomen om vanaf 10 uur de langste met chocolade gevulde éclair te fabriceren. In drie uur tijd werd een nieuw wereldrecord neergezet. De éclair meet precies 676,614 meter. Een deurwaarder verklaarde de recordpoging geldig, maar de initiatiefnemers in Verviers hadden geen aanvraag tot erkenning gedaan bij het Guinness Book of World Records.
  [naar artikel]
 8. Belgische chocolatiers gaan voor grootste eclair ter wereld (19/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Liefhebbers van de betere eclairs kunnen in hun handen wrijven, want deze zondag doen enkele Belgische chocolatiers een gooi naar een
  [naar artikel]
 9. Duivels lekker! Deze bakkers serveren hun koffiekoeken, brood of eclairs met een WK-smaak (14/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Rode Duivels zijn geland in Rusland. Bij elk groot kampioenschap tonen de middenstanders zich telkens van hun creatiefste kant. Wij gingen gisteren de WK-gekte al eens opsnuiven bij de bakkers rond Antwerpen. Als de matchen van de Rode Duivels straks even hard om van te smullen zijn, worden we zeker wereldkampioen.
  [naar artikel]
 10. Deze zoete marinade maakt van je brochettes een succes (05/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Zoete smaken passen uitstekend bij vlees (kan iedereen beamen die ooit gemarineerd of gelakt vlees heeft gegeten). Nog zo een topper: je vlees
  [naar artikel]
 11. Van eiwrap met makreel tot salade met tuinbonen en hartige granola: 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu voor volgende week (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer...
  [naar artikel]
 12. Met de paashaas aan tafel: zoete worteltaart (06/04/2017 - De Morgen)
  Wortelen zijn van nature zoet en dus ideaal voor gebak. Deze hartige, romige worteltaart is klaar in een hazenwip!
  [naar artikel]
 13. Deze zoete marinade maakt van je brochettes een succes (04/08/2016 - De Morgen)
  Zoete smaken passen uitstekend bij vlees (kan iedereen beamen die ooit gemarineerd of gelakt vlees heeft gegeten). Nog zo een topper: je vlees instrijken met confituur en citroen. Als bijgerecht gril je ananas met honing, ook een klassieker, op de bbq.
  [naar artikel]
 14. Colruyt laat eclairs uit de rekken halen (18/05/2018 - VRT NWS)
  De Colruyt Group heeft beslist om de eclairs van het huismerk Boni Selection, 2 stuks van 190 gram uit de winkelrekken te nemen. Er zijn stukjes metaal teruggevonden, zo laat de winkelketen weten.
  [naar artikel]
 15. Het kookboek dat je het zoete Italiaanse leven voorschotelt, inclusief een portie te zoete teksten (21/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Elke week legt Check voor u een kookboek op de rooster. Deze week proeven we van het zoete Italiaanse leven, en hoe!
  [naar artikel]
 16. Van pasta met champignonsaus tot salade met tuinbonen en hartige granola: 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu die je graag wil uittesten (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer...
  [naar artikel]
 17. IN BEELD. Celebrities halen alles uit de kast voor Met Gala (07/05/2019 - Metro)
  Het Met Gala, een jaarlijks benefiet voor het Costume Institute van het Metropolitan Museum of Art in New York, wordt beschouwd als een van de belangrijkste mode-events ter wereld. Dat werd dit jaar opnieuw duidelijk, want heel wat celebrities haalden hun meest extravagante outfit uit de kast. De organisatoren kozen deze keer voor het thema ‘Camp’. “Ironie, humor, parodie, nabootsing, theatraliteit en overdrijving staan deze editie centraal”, klonk het. Wij zetten de spectaculairste outfits voor jullie op een rijtje. 1 of 11 Katy Perry Lupita Nyong'o Cardi B Solange Knowles Char Defrancesco, Kate Moss, Rita Ora, Lizzo en Marc Jacobs Cara Delevingne Ezra Miller Kylie Jenner Kendall Jenner Lena Waithe en Kerby Jean-Raymond Julia Garner Het bericht IN BEELD. Celebrities halen alles uit de kast voor Met Gala verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Zes miljoenste Volvo rolt van de band in Gent en dat wordt gevierd met 6.000 éclairs (24/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij autobouwer Volvo Car Gent krijgen alle 6.000 werknemers vandaag een éclair om de 6 miljoenste wagen te vieren die gisteren, woensdag, van de
  [naar artikel]
 19. Bijna een op de vijf bakkers sluit in feestperiode (19/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Naar schatting 18% van de bakkers in Vlaanderen doet de deuren rond de feestdagen dicht. Dat zegt beroepsfederatie Bakkers Vlaanderen. “Het is een tendens die al enkele jaren merkbaar is. Ook bakkers snakken wel eens naar rust in deze periode.”
  [naar artikel]
 20. Elke week verdwijnen 2 bakkers (10/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  “Elke week verdwijnen twee bakkers in ons land”, becijferde zelfstandigenorganisatie NSZ. Sinds 2009 zijn er al 1.013 bakkerijen minder in Vlaanderen. Het zware werk schrikt jongeren af, die de taak van gepensioneerde bakkers niet meer willen overnemen.
  [naar artikel]
 21. 'Erfgoed van bakkers mag niet verloren gaan' (09/04/2019 - De Morgen)
  In een bibliotheek vind je meestal boeken. Niet bij Puratos. De toeleverancier van bakkers en patissiers opende gisteren een 'bibliotheek' waar zuurdesem wordt bewaard. 'Wij willen voorkomen dat authentieke smaken verdwijnen.'
  [naar artikel]
 22. Elke week houden twee bakkers het voor bekeken: “Het is nochtans een prachtige stiel” (10/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  “Elke week verdwijnen twee bakkers in ons land”, becijferde zelfstandigenorganisatie NSZ. Sinds 2009 zijn er al 1.013 bakkerijen minder in Vlaanderen. Het zware werk schrikt jongeren af, die de taak van gepensioneerde bakkers niet meer willen overnemen.
  [naar artikel]
 23. Van shakshuka tot falafelwafels: het koekboek voor de snelle Arabische hap (01/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Wees eerlijk: voor een zoete wafel met topping van rood fruit en honing mogen ze jou toch ook ’s nachts wakker maken? Probeer ook eens wat nieuws, want een hartige wafel is minstens zo lekker!” Zo probeert de Marokkaans-Nederlandse chef Mounir Toub de falafelwafel aan de man te brengen. Het is echter niet een liefde voor zoete wafels die mij aanzet tot het kiezen van dit recept.
  [naar artikel]
 24. IN BEELD. Sterren en BV’s halen álles uit de kast voor Halloween (01/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het is intussen een traditie om naar uit te kijken: beroemdheden en BV’s trekken ieder jaar opnieuw alles uit de kast voor Halloween. Het motto?...
  [naar artikel]
 25. Beyhan kookt: Hartige koekjes (25/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze een overheerlijk gerecht klaar: hartige koekjes. Smakelijk!
  [naar artikel]
 26. Met de paashaas aan tafel: hartige worteltaart (06/04/2017 - De Morgen)
  Wortelen zijn van nature zoet en dus ideaal voor gebak. Deze hartige, romige worteltaart is klaar in een hazenwip!
  [naar artikel]
 27. KOKEN. Deze drie recepten zijn lekker en Instagramwaardig (14/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Volg de stap-voor-stap recepten van de zusjes Najat en Nadia Yachou, alias de Kookmutsjes, en jouw zoete en hartige gerechten zien even Insta-yummie uit.
  [naar artikel]
 28. Patissier in Guigoven bakt eclairs van een halve meter (18/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bakker Geert Verellen uit Guigoven in Kortessem bakt eclairs van maar liefst een halve meter lang en 800 gram zwaar. De bakplaten voor eclairs van een ganse meter zijn ook al besteld.
  [naar artikel]
 29. Met Mosterd Gebakken Kip (20/12/2017 - Metro)
  Elke week stelt foodbox Chop chop één van z’n topgerechten voor. De ingrediënten krijg je gewoon thuis bezorgd. Deze week is het de beurt aan met mosterd gebakken kip. Hartige en zoete smaken ontmoeten elkaar in dit, door de winter geïnspireerd, gerecht. Kippenborsten, gekruid met een mosterdoregano kruidenmengeling, worden geserveerd met een rode druivensaus, gebakken zoete aardappelen en een salade van rucola en radijsjes met een vinaigrette van rode wijn. Dit gerecht is gewoon genieten! Bereidingstijd: 35 min Recept voor 2 personen 520 kCal INGREDIËNTEN bio kipfilets bio rode druiven bio kippenbouillon bio zoete aardappelen bio rucola bio radijzen bio tijm bio mosterd-kruidenmix bio rode uien bio rode wijn vinaigrette STAP VOOR STAP 1. Verwarm de oven op 180°C of 200°C voor een heteluchtoven. Pluk de tijm en hak fijn. Pluk ook de druiven en halveer ze, maar laat de kleine druiven heel. 2. Kruid de kippenborsten met peper, zout en de mosterd-oregano kruidenmengeling. 3. Verhit 2-3 el bakolie in een grote braadpan op middelhoge temperatuur. Bak de kip 3 minuten tot ze mooi bruin is, draai dan om en bak nog eens 2 minuten. 4. Doe ondertussen de zoete aardappelen in een grote kom samen met 2 el bakolie, de helft van de tijm, peper en zout. Meng en spreid uit op een met folie beklede bakplaat. Plaats dan de zoete aardappelen voor 16-18 minuten in de voorverwarmde oven. 5. Voeg de rode ui, de druiven, de kippenbouillon en de resterende tijm toe aan de pan met de kip. Schud zachtjes met de pan om te mengen. Breng aan de kook en plaats de pan dan 10 minuten in de oven. 6. Plaats ondertussen de rucola in de kom gebruikt voor het kruiden van de zoete aardappels. Snijd de radijsjes in dunne halve maantjes en voeg ze toe aan de kom. Breng op smaak met de rode wijn vinaigrette, peper en zout. 7. Neem de kip uit de pan en zet de pan terug op middelhoog vuur. Laat 2-3 minuten koken tot de saus begint in te dikken. Roer af en toe. 8. Verdeel de druiven, de uien en de saus uit de pan over de borden. Dresseer de kip bovenop de druiven met de zoete aardappelen ernaast. Serveer met de rucola-radijzen salade. Smakelijk! Bereid dit gerecht stap voor stap met een handige video: Krijg €25 korting op je eerste bestelling met de code ‘METROFOOD’
  [naar artikel]
 30. Geen zin in choco of suiker? 4 hartige pannenkoekenrecepten voor Maria-Lichtmis (02/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op Maria-Lichtmis halen we meestal onze pannenkoekenpan boven, maar dat hoeft niet alleen voor de klassieke zoetere pannenkoeken te zijn. Suiker, maple syrup of véél choco en oreokoekjes: we weten ondertussen hoe lekker deze toppings zijn. Geen zin in zoet? Probeer dan deze 4 hartige pannenkoekenrecepten van o.a. Sandra Bekkari en Loïc Van Impe eens uit.
  [naar artikel]
 31. Na luxefrieten en gastronomische hotdogs: de gepimpte éclair (20/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Onze grootmoeders hielden ze simpel, met soezendeeg, banketbakkersroom en een laagje glazuur. Niets mis met de klassieke éclairs, zegt u? Dries Henau (33) en Yuri Vandenbogaerde (29) zien dat anders. Vanaf eind februari gaan de heren achter ‘Wasbar’ luxeversies maken van de populaire gebakjes, in hun nieuwe concept ‘Chez Claire’.
  [naar artikel]
 32. Beyhan kookt: Hartige taart met kip en groenten (02/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze overheerlijke hartige taart met kip en groenten klaar. Smakelijk!
  [naar artikel]
 33. Salades smaken ook in de herfst en deze drie hartige recepten bewijzen dat (10/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het najaar kan je even goed genieten van (rijkelijk gevulde maaltijd)salades als in het hartje van de zomer. Met deze drie herfstproof recepten serveer je het beste van het seizoen in een fris bord vol kleur en vitamines.
  [naar artikel]
 34. NSZ trekt aan de alarmbel: “Elke week twee bakkers minder” (09/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  In tien jaar tijd is het aantal bakkers en banketbakkers met meer dan 14,5 procent gedaald, zo blijkt uit een analyse van zelfstandigenorganisatie NSZ op basis van cijfers van Statbel. “In 2018 waren er in België meer dan 1.000 bakkerijen minder dan in 2009”, zegt NSZ-voorzitter Christine Mattheeuws. “Dat zijn bijna twee bakkers per week die verdwijnen.
  [naar artikel]
 35. Geproefd: Australische Anna brengt hartige taartjes naar Halen (06/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Aussies zijn dol op hun pie, een hartige vleespastei die je zo uit het vuistje kan eten. Sinds kort zijn ze ook in onze provincie te proeven. De Australische Anna Vignoni startte samen met haar partner PieMate.
  [naar artikel]
 36. Zelfstandigen trekken aan de alarmbel: “Elke week twee bakkers minder” (09/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  In tien jaar tijd is het aantal bakkers en banketbakkers met meer dan 14,5 procent gedaald, zo blijkt uit een analyse van zelfstandigenorganisatie NSZ op basis van cijfers van Statbel. “In 2018 waren er in België meer dan 1.000 bakkerijen minder dan in 2009”, zegt NSZ-voorzitter Christine Mattheeuws. “Dat zijn bijna twee bakkers per week die verdwijnen.
  [naar artikel]
 37. Bakkers brengen kindertekeningen tot leven in ‘Bake Off Vlaanderen’ (15/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Deze week hoog bezoek in de baktent van ‘Bake Off Vlaanderen’: enkele kinderen maakten een tekening van een taart die de bakkers op het einde van...
  [naar artikel]
 38. Tussen kerst en kitsch: deze tuincentra halen echt alles uit de kast (01/12/2019 - De Morgen)
  Tonnen kitsch en sfeer in bulk.?Fotograaf Kevin Faingnaert liep langs vier tuincentra die letterlijk álles uit de kast halen om het kerstgevoel aan te wakkeren. Glühweintje, iemand?
  [naar artikel]
 39. Universiteit en hogescholen halen alles uit de kast om studenten weer op te peppen (15/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Stadswandelingen, levensgrote gezelschapsspelen en virtuele party’s met bekende dj’s. Hogescholen en universiteiten halen de komende maanden alles uit de kast om het psychisch welzijn van de Antwerpse student in deze coronacrisis weer op te krikken.
  [naar artikel]
 40. Geen zin in choco of suiker? 4 hartige pannenkoekenrecepten van Sandra Bekkari en Loïc Van Impe voor Lichtmis (02/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op Maria-Lichtmis halen we meestal onze pannenkoekenpan boven, maar dat hoeft niet alleen voor de klassieke zoetere pannenkoeken te zijn. Suiker, maple syrup of véél choco en oreokoekjes: we weten ondertussen hoe lekker deze toppings zijn. Geen zin in zoet? Probeer dan deze 4 hartige pannenkoekenrecepten van o.a. Sandra Bekkari en Loïc Van Impe eens uit.
  [naar artikel]
 41. Steeds minder bakkers in België (10/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  “Elke week doen er gemiddeld twee bakkers de deuren dicht”, becijferde zelfstandigenorganisatie NSZ.
  [naar artikel]
 42. Wel langste éclair in Verviers, toch niet in Guinness Book (23/10/2016 - De Standaard)
  Tussen de 20 en 25 banketbakkers zijn er zondagochtend in het Luikse Verviers aan te pas gekomen om vanaf 10 uur de langste met chocolade gevulde éclair te fabriceren. In drie uur tijd werd een nieuw wereldrecord neergezet. De éclair meet precies 676,614 meter. Een deurwaarder verklaarde de recordpoging geldig, maar de initiatiefnemers in Verviers hadden geen aanvraag tot erkenning gedaan bij het Guinness Book of World Records.
  [naar artikel]
 43. 'Fuck it! We gaan door tot negen uur 's ochtends!' (12/04/2019 - De Morgen)
  Deze week raakte bekend dat de legendarische Gentse Culture Club zijn gebouw verliest aan een zeepfabriek. Het onderstreept het definitieve einde van wat een van de origineelste muziektempels van ons land was. We halen herinneringen op met een aantal hoofdrolspelers. 'Het was Tomorrowland avant la lettre. Maar met een complexer verhaal.'
  [naar artikel]
 44. Geen zin in choco of suiker? 4 hartige pannenkoekenrecepten van Sandra Bekkari en Loïc Van Impe voor Maria-Lichtmis (02/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op Maria-Lichtmis halen we meestal onze pannenkoekenpan boven, maar dat hoeft niet alleen voor de klassieke zoetere pannenkoeken te zijn. Suiker, maple syrup of véél choco en oreokoekjes: we weten ondertussen hoe lekker deze toppings zijn. Geen zin in zoet? Probeer dan deze 4 hartige pannenkoekenrecepten van o.a. Sandra Bekkari en Loïc Van Impe eens uit.
  [naar artikel]
 45. Trouwen in het zwart, trouwkostuum lenen, geen cadeaus maar slechts een kus: en toch is de liefde hier vol zoete herinneringen (14/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  In het Peltse woon-zorgcentrum Immaculata wordt Valentijn een hele week gevierd. Het animatieteam wist heel wat zoete herinneringen naar boven te halen met een modeshow van sierlijke trouwjurken uit lang vervlogen tijden.
  [naar artikel]
 46. Deze party-items draag je ook nog na de feesten (10/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de feesten wil je natuurlijk je mooiste outfit uit de (kleer)kast halen. Maar dat hoeft niet per definitie te betekenen dat je ze nadien gewoon weer in de kast moet hangen. Deze stukken kun je gerust na de feestdagen doordragen!
  [naar artikel]
 47. Nederlandse royals halen galalooks uit de kast: “Het knoopje van de koning mag best eens los” (13/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse koninklijke familie mocht woensdagavond weer letterlijk en figuurlijk alles uit de kast halen om te stralen. Deze keer tijdens het concert van AvroTros in het Amsterdamse Carré als voorloper van het aanstaande verjaardagsfeest van onze koningin. Met een eenvoudig tuniekje of een cocktailjurkje kwamen ze zeker niet weg, want de dresscode was gala.
  [naar artikel]
 48. Pannenkoekenfeest vandaag! Zo maak je een zoete of hartige variant (02/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op 2 februari is het Lichtmis, het perfecte excuus om de traditie te volgen en pannenkoeken te eten. Vandaag schotelen we maar liefst 2 soorten
  [naar artikel]
 49. Belgen vestigen wereldrecord van langste éclair, maar waren één ding vergeten (23/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Tussen de 20 en 25 banketbakkers zijn er zondagochtend in het Luikse Verviers aan te pas gekomen om vanaf 10 uur de langste met chocolade gevulde éclair te fabriceren. In drie uur tijd werd een nieuw wereldrecord neergezet. De éclair meet precies 676,614 meter. Een deurwaarder verklaarde de recordpoging geldig, maar de initiatiefnemers in Verviers waren vergeten om een aanvraag tot erkenning te doen bij het Guinness Book of World Records.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy