Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
16:08 uur

Bekende Limburgse klerenwinkels fuseren: “Beloftevolle toekomst in een modern jasje”

Het Belang van Limburg

23/06/2022 - 12:56

De gekende modezaak Boyen Tailors in Genk wordt overgenomen door sectorgenoot Milano uit Bilzen. Daarmee is de continuïteit voor de traditierijke retailer onder leiding van Dirk Boyen, verzekerd. Kurt Wijnen, zaakvoerder van Milano, is blij en fier dat Boyen de groep vervoegt: “Een fijne collega met naam en faam, die dezelfde visie op kwaliteit en service heeft. Samen gaan we zorgen voor een beloftevolle toekomst, met en in een modern jasje.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Limburgse ondernemers zijn bang: “Dit is een recipe for disaster” (06/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het leeuwendeel van de Limburgse ondernemers is erg bezorgd over de toekomst van hun bedrijf, vooral door de vele kostenstijgingen. “Dit is een recipe for disaster”, zegt CEO Bart Lodewyckx van Unizo Limburg.
  [naar artikel]
 2. Limburgse werkgevers over actiedag van vakbonden: “Weinig last en geen begrip” (20/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  De reacties van de Limburgse werkgeversorganisaties over de nationale actiedag van de vakbonden gaan - zoals verwacht - van “wereldvreemd” over “struisvogelpolitiek” tot “enorm onbegrip”. Voor de meeste Limburgse bedrijven hadden de acties ook weinig tot geen gevolgen.
  [naar artikel]
 3. “We dreigen hier één groot Bokrijk te worden”: Steeds meer Limburgse veehouders vrezen toekomst door stikstofdecreet (27/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Twaalf Limburgse veehouders hebben een rode kaart gekregen van de Vlaamse overheid. Zij stoten te veel stikstof uit en moeten daardoor verplicht stoppen. Maar ook veel andere veehouders die wel nog mogen verder doen, zien de toekomst somber in. “Mijn zoon zegt dat het geen zin meer heeft”, zegt veehouder Piet Paesmans uit Nieuwerkerken.
  [naar artikel]
 4. Limburgse ziekenhuizen ZOL en ZMK fuseren op 1 januari (31/12/2020 - VRT NWS)
  De Limburgse ziekenhuizen Ziekenhuis Oost-Limburg en Ziekenhuis Maas en Kempen fuseren op 1 januari. De twee ziekenhuizen blijven bestaan, maar organisatorisch verandert er wel wat.
  [naar artikel]
 5. Wijnhandel Licata Vini is Limburgse kmo van het jaar: “Tijdens corona beste jaar ooit” (13/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het familiebedrijf Licata Vini uit Diepenbeek, de grootste Belgische handel in Italiaanse wijnen, is woensdagavond uitgeroepen tot Limburgse kmo van het jaar. De award voor de meest beloftevolle kmo ging naar gezelschapspellenspecialist Het Spelhuis uit Zonhoven.
  [naar artikel]
 6. Machtswissel in Kleine-Brogel: “Vliegbasis moet je leiden als modern bedrijf” (25/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Peerse militaire luchtmachtbasis 10de Wing heeft sinds vrijdagnamiddag een nieuwe basiscommandant. Kolonel-vlieger Koen Vanheste volgt kolonel-vlieger Jeroen Poesen op. “Een luchtmachtbasis beheren als een modern bedrijf, dat werkt.”
  [naar artikel]
 7. Beautygeheimen uit mama’s jasje: deze looks van vroeger maken een comeback (10/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vergeet Google, het beste advies komt van onze mama’s. Zo ook in de badkamer, want deze looks à la mama zijn terug, zij het in een modern(er) jasje.
  [naar artikel]
 8. Limburgse steden Borgloon en Tongeren willen fuseren (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Limburgse steden Tongeren en Borgloon willen fuseren. Later vandaag, om 10.30 uur, geven de colleges van burgemeester en schepenen van beide steden meer toelichting, luidt het in een persuitnodiging.
  [naar artikel]
 9. Malcolm X in modern jasje (13/04/2019 - De Morgen)
  14-22/10, KVS, Brussel, kvs.be
  [naar artikel]
 10. Van “waanzin” tot “mogelijk positief”: Mechelaars reageren verdeeld op fusieplannen met Boortmeerbeek (19/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De stad Mechelen en de gemeente Boortmeerbeek willen in 2025 fuseren. Dat werd dinsdag bevestigd. De Mechelaars reageren verdeeld op het nieuws. Sommige zijn overwegend positief, terwijl anderen resoluut tegen zijn. Over één ding zijn ze het wel eens: de keuze om uitgerekend met Boortmeerbeek te fuseren is opvallend.
  [naar artikel]
 11. Worden gemeentefusies verplicht? En wie wordt er eigenlijk beter van? “Vlaanderen is nogal aan de gulle kant” (05/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zes jaar al probeert de Vlaamse overheid gemeenten te overtuigen dat ze moeten fuseren. Vijftien gemeenten deden het al, veertien zullen het doen - inclusief Beveren en Kruibeke die gisteren hun verloving aankondigden. Maar hoe zit het met de rest? Worden fusies verplicht? En wie wordt er eigenlijk beter van? Wij trekken 6 lessen uit 6 jaar fusiedecreet. “Door te fuseren heb ik Euromillions gewonnen.”
  [naar artikel]
 12. “Dat duwtje in de rug op moeilijke momenten, dat had ik nodig”: bekende Vlamingen over die ene leerkracht die er voor hen was toen alles even tegenzat (08/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik heb mijn carrière te danken aan meester X”, “Zonder meester Y had ik het middelbaar niet overleefd” of “Juf Z gaf me met positieve woorden zelfvertrouwen”. Stuk voor stuk getuigenissen van bekende en minder bekende Vlamingen over die ene leraar in het middelbaar die hen er doorheen heeft gesleurd. Wij gingen met hen terug naar de schoolbanken voor een hartverwarmend gesprek met die ene leerkracht.
  [naar artikel]
 13. Start-up LinkedCar haalt Limburgse topper aan boord: “Willen data uit auto teruggeven aan consument” (23/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De bekende Limburgse ondernemer Peter Manet investeert in de start-up LinkedCar. “Auto’s genereren ook heel wat data die geen eigendom zijn van de consument. Die data willen we teruggeven aan de eigenaar”, zegt oprichter Mario Schraepen.
  [naar artikel]
 14. De 7 favoriete eetadresjes van Sandra Bekkari: “In deze frituur zijn de frietjes extra knapperig, zoals ik ze graag heb” (09/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel koks met veel plezier achter het fornuis staan, schuiven ze maar al te graag ook zelf hun voeten ergens onder tafel. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in het adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Sandra Bekkari. “Hier bestel je allemaal Italiaanse klassiekers in een modern jasje.”
  [naar artikel]
 15. Mama’s Jasje-zanger Peter Vanlaet is zijn wilde haren kwijt: “Mijn vrouw heeft me nog nooit ladderzat gezien” (02/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De favoriete slogan van Mama’s Jasje-zanger Peter Vanlaet (53)? “Het leven is meer dan afwassen alleen”, lacht hij in PRIMO. “Het was de leuze bij...
  [naar artikel]
 16. Limburgs dansgezelschap steekt klassieker ‘Carmen’ in modern jasje (06/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse company V dans binnenkort de klassieke opera ‘Carmen’ van Georges Bizet. De dans staat bijna op punt, tijd voor het echte werk: er wordt gerepeteerd met operazangers, in kostuums, op de scène. 15 september gaat de show in première in de Antwerpse Stadsschouwburg.
  [naar artikel]
 17. Bitcoin vs. Ethereum: wat is het verschil en welke heeft de meest beloftevolle toekomst? (15/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Bitcoin vs. Ethereum: wat is het verschil en welke heeft de meest beloftevolle toekomst? Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) zijn de twee grootste cryptovaluta’s in marktkapitalisatie. Beleggers kiezen er vaak voor om slechts één van de twee aan te houden in hun portfolio. Niettemin zijn ze heel verschillend. Wat zijn de grootste verschillen? Waarom gelooft men wel in de ene, en niet in de andere? Een paar experten uit […] Lees dit artikel: Bitcoin vs. Ethereum: wat is het verschil en welke heeft de meest beloftevolle toekomst?
  [naar artikel]
 18. Exit voor Kato in K2 zoekt K3, maar Ingeborg blijft groots fan: “Een ongelofelijke toekomst lacht je toe” (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Einde verhaal voor Kato Vanlouwe (25) in de VTM-zoektocht K2 zoekt K3. De beloftevolle kandidate strandde in de kwartfinale.
  [naar artikel]
 19. “Burgers jarenlang in ongewisse laten over sociale woning, dat moet beter” (07/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De kogel is door de kerk: op 1 januari 2023 fuseren de 19 Limburgse woonmaatschappijen tot één grote organisatie. Wie een sociale huur- of koopwoning wil, kan vanaf dan terecht op één adres.
  [naar artikel]
 20. Vijf beloftevolle Limburgse bands krijgen onderdak in Muziekodroom (02/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Muziekodroom in Hasselt geeft ook dit jaar beloftevolle Limburgse bands de kans om zich te ontwikkelen binnen de muren van het muziekcentrum. Samen met Pukkelpop gaan ze de jongeren niet enkel op muzikaal vlak begeleiden. Omdat de muziekwereld razendsnel verandert, wordt er ook gekeken naar de uitbouw van een netwerk en hoe de artiesten zich via verschillende kanalen in de markt kunnen zetten.
  [naar artikel]
 21. Dit zijn de vijftien trappistinnen van Bocholt: “Vlees eten doen we niet. Modern toch?” (18/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ze eten geen vlees, hebben geen smartphone en verlaten hun klooster zo weinig mogelijk. In Priorij Onze-Lieve-Vrouw van Klaarland in Bocholt leiden vijftien trappistinnen een leven gewijd aan gebed en handenarbeid. “Ik maak me geen zorgen over onze toekomst.”
  [naar artikel]
 22. Schiet Pfizer tweede keer raak? Na beste vaccin lijken ze nu ook het meest beloftevolle medicijn op zak te hebben (15/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Farmabedrijf Pfizer had al het best scorende coronavaccin, het lijkt nu ook de meest beloftevolle coronamedicatie op zak te hebben. Toeval? “Het is een gigant die erg slim investeert in tal van ontwikkelingen. En daar ook wat geluk mee heeft”, zeggen experts.
  [naar artikel]
 23. Schiet Pfizer tweede keer raak? Na beste vaccin lijken ze nu ook het meest beloftevolle medicijn op zak te hebben (15/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Farmabedrijf Pfizer had al het best scorende coronavaccin, het lijkt nu ook de meest beloftevolle coronamedicatie op zak te hebben. Toeval? “Het is een gigant die erg slim investeert in tal van ontwikkelingen. En daar ook wat geluk mee heeft”, zeggen experts.
  [naar artikel]
 24. Parket wil rijverbod en alcoholslot voor bekende advocaat: “Ik heb spijt van het voorval, maar ik ben zeker niet agressief geworden” (29/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De bekende Limburgse strafpleiter Bert Vanmechelen verscheen dinsdag voor de politierechter in Antwerpen wegens rijden onder invloed en openbare dronkenschap. “Een spijtig voorval dat ik erg betreur en waar ik veel spijt van heb”, sloeg de advocaat uit het tv-programma Justice For All mea culpa. Het parket eiste een rijverbod van vier maanden en de installatie van een alcoholslot in de auto van Vanmechelen.
  [naar artikel]
 25. Parket wil rijverbod en alcoholslot voor bekende advocaat: “Ik heb spijt van het voorval, maar ik ben zeker niet agressief geworden” (29/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  De bekende Limburgse strafpleiter Bert Vanmechelen verscheen dinsdag voor de politierechter in Antwerpen wegens rijden onder invloed en openbare dronkenschap. “Een spijtig voorval dat ik erg betreur en waar ik veel spijt van heb”, sloeg de advocaat uit het tv-programma Justice For All mea culpa. Het parket eiste een rijverbod van vier maanden en de installatie van een alcoholslot in de auto van Vanmechelen.
  [naar artikel]
 26. Reacties niet mild voor Derksen die plots verkrachting opbiecht: “Hoop dat dit een experiment is” en “ontluisterend” (28/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Nadat de Nederlandse voetbalanalist Johan Derksen (73) op tv bekende dat hij ooit een bewusteloze vrouw verkrachtte met een kaars - wat hij zelf een “jeugdzonde” noemde -, regende het boze reacties. “Ontluisterend”, “denigrerend”, of “kwetsend”, klonk het. Goedele Liekens hoopt op haar beurt dat het een soort experiment was. “Want ik kan het echt niet geloven”, vertelt ze.
  [naar artikel]
 27. “Onze toekomst oogt inktzwart”: bekende ijshoeve in Pulle in zak en as door stikstofakkoord (27/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het plan om de melkveestal uit te breiden zoals voorzien lag klaar om ingediend te worden. Maar door het stikstofakkoord dat de Vlaamse regering deze week sloot, kan melkveebedrijf/ijshoeve De Hoeve uit Pulle dat in de prullenmand gooien. “We zijn een klein familiaal landbouwbedrijf met korte keten, zoals de overheid het wenst. En toch oogt onze toekomst ineens inktzwart”, zegt Leen De Schutter (35).
  [naar artikel]
 28. Dag ovaal, welkom glitch: Studio Brussel-logo in een nieuw jasje (19/01/2019 - VRT NWS)
  Het bekende Studio Brussel-logo wordt in een nieuw jasje gestoken. Weg met de bekende rode ovalen vorm, hier is de glitch in een ongelimiteerd aantal kleuren. Het nieuwe logo maakt deel uit van een grote vernieuwingsoperatie bij de radiozender die op maandag 4 februari voorgesteld wordt.
  [naar artikel]
 29. Limburgse profclubs zijn tevreden over nieuw competitieformat: “Historisch akkoord voor ons voetbal” (17/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse clubs KRC Genk, STVV en Lommel SK staan achter de hervorming van de competitie. “Dit is een historisch akkoord voor het Belgisch voetbal”, klinkt het bij een Limburgse clubleider.
  [naar artikel]
 30. Borgloon en Tongeren willen fuseren (03/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse steden Tongeren en Borgloon willen fuseren. Later vandaag, om 10.30 uur, geven de colleges van burgemeester en schepenen van beide steden meer toelichting, luidt het dinsdagochtend in een persuitnodiging.
  [naar artikel]
 31. Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode fuseren tot Oudsbergen (09/05/2017 - De Tijd)
  15:50 De inwoners van de Limburgse gemeenten Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode fuseren vanaf 1 januari 2019 onder de naam Oudsbergen.
  [naar artikel]
 32. Hoe we in de toekomst kunnen versmelten met kunstmatige intelligentie: “Er komt zeker een hybride soort mensen” (29/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “We kunnen ons eindelijk bevrijden van de chimpansee die in ons huist.” In haar essaybundel ‘Twaalf bytes’ onderzoekt Jeanette Winterson (62) de toekomst van intelligente machines, seksrobots en versmelten met technologie. “Ik wil me niet neerleggen bij alle dystopieën en armageddons die ons te wachten zouden staan.”
  [naar artikel]
 33. Tik het authentiek Looney Tunes jeansvest van Lommelaar Faisal Chatar op de kop: “Zo maken ze ze niet meer” (24/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Iets wegschenken uit hun eigen kast of huis met een zekere waarde en voor een goed doel? Over die vraag van Billie moesten dertien Bekende Vlamingen niet te lang nadenken. Bied mee en steun SOS Kinderdorpen en Oekraïne. Dj en presentator Faisal Chatar uit Lommel schenkt een vintage jeansjasje. “Een authentiek Looney Tunes jasje van Warner Bros. Uit de jaren 90, zo maken ze ze niet meer.”
  [naar artikel]
 34. Genk, STVV en Lommel reageren op voetbalkalender: “Pittig”, “leuk” en “acceptabel” (23/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  De kalender van eerste en tweede klasse roept bij de betrokken Limburgse clubs gelijkaardige reacties op. Zowel KRC Genk als STVV en Lommel SK zijn gematigd positief. Van “pittig” over “leuk” tot “acceptabel”.
  [naar artikel]
 35. Limburgse streamingdienst levert muziek aan Carrefour, het leger en binnenkort de rest van de wereld (01/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse muziekstreamingdienst voor bedrijven Tunify gaat samenwerken met de bekende Canadese producent van audio-oplossingen Bluesound Professional. “De samenwerking zet de deur open naar de rest van de wereld”, zegt CEO Benito Stans van Tunify.
  [naar artikel]
 36. Bekende Limburgse wellnesszaak recycleert jacuzzi’s tot interieurspullen: “Weggooien geen optie” (03/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Weggooien was geen optie”, vertelt Marjolein Nijs, zaakvoerder van welnessspecialist Gervi. In plaats daarvan transformeerde ze samen met Truiens ontwerper James Van Vossel en een sociale werkplaats in Genk een partij reststoffen tot multifunctionele zakken, volledig made in Limburg.
  [naar artikel]
 37. In première: bekijk hier de videoclip van ‘Zo gaan wij op pad’, het themanummer van musical ‘Hans en Grietje’ (24/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Music Hall heeft de single en videoclip gelanceerd van ‘Zo gaan wij op pad’, het themanummer van de musical ‘Hans en Grietje’. Dit najaar wordt het bekende sprookje in een modern jasje gestoken. De videoclip moet fans alvast warmmaken voor de musical.
  [naar artikel]
 38. Vooruit hekelt “populisme” CD&V Limburg over de wolf: “We moeten in harmonie met natuur leven” (17/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse Vooruit-popnieuwwntsleden Ludwig Vandenhove en Kris Verduyckt verwijten hun collega’s van CD&V “populisme”. De Limburgse christen-democraten hadden ervoor gepleit de “probleemwolf”, die verantwoordelijk zou zijn voor verschillende recente aanvallen, te verplaatsen. Maar volgens Vooruit helpen dergelijke uitspraken niemand vooruit en zijn ze een smet op de vele natuurinvesteringen die van Limburg een aantrekkelijke en groene provincie heeft gemaakt.
  [naar artikel]
 39. Waar zijn de Limburgse klimaatspijbelaars? “Geen plannen voor een mars in Hasselt” (21/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag wordt er opnieuw gespijbeld voor het klimaat, in Gent deze keer. Veel Limburgse accenten zullen daar echter niet te bespeuren zijn. “Er is namelijk geen Limburgse afdeling van Youth for Climate”, zegt Hasselaar Casper Vanspauwen (21), zelf wel lid van de organisatie.
  [naar artikel]
 40. Jani en Otto-Jan ontvangen samen BV’s op een Grieks eiland: “Toen Bart De Wever kwam, voelde je hem op een gegeven moment ontdooien” (27/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Goed anderhalf jaar geleden smeedden Otto-Jan Ham (43) en Jani Kazaltzis (42) ergens in het midden van de oceaan een vriendschap. Opmerkelijk, zo zonder modern comfort en een warm ligbad. Dat vonden hun broodheren ook en dus droppen ze de twee nu samen op een Grieks eiland van een voorschoot groot, waar ze bekende medemensen 48 uur lang moeten vermaken. “In die vijf weken hebben we nooit ruziegemaakt. Zélfs niet achter elkaars rug.”
  [naar artikel]
 41. Parket wil rijverbod en alcoholslot voor bekende Truiense advocaat: “Een harde boemerang” (29/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  De bekende Limburgse strafpleiter Bert Vanmechelen verscheen dinsdag voor de politierechter in Antwerpen. Het parket eiste een rijverbod van vier maanden en de installatie van een alcoholslot in de auto van Vanmechelen.
  [naar artikel]
 42. Eilandstaten roepen wereld op om hun toekomst te redden van klimaatopwarming (10/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Tientallen eilandstaten roepen de wereld op alles in het werk te stellen om hun toekomst te redden. “We moeten de tendens ombuigen”, verklaarde Diann Black-Layne van de Alliantie van Kleine Eilandstaten. “Onze toekomst staat op het spel.”
  [naar artikel]
 43. Mama's Jasje is terug (dankzij Philippe Geubels) (04/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels bracht begin dit jaar samen met Jef Neve de bekende Mama's Jasje-hit 'Zo ver weg' in 'Het Huis' op Eén. Omdat het publiek zo
  [naar artikel]
 44. Limburgse pornoactrices openhartig: “Seks tegen betaling? Zelfs niet voor 20.000 euro” (07/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  “We zijn niet dom.” En: “Neen, je kan met ons geen seks hebben tegen betaling.” Over de pornowereld bestaan veel vooroordelen. In Durf te vragen op Eén worden dinsdag twee Limburgse pornoactrices op de rooster gelegd: Nanoe Vaesen (26) uit Bree en Lady Lyne (29) uit Genk.
  [naar artikel]
 45. “Op deze manier raakt ons grondwaterpeil nooit opnieuw aangevuld” (05/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Limburgse boeren deden vorig jaar weer veel aanvragen voor het oppompen van grondwater. Volgens de Limburgse Milieukoepel vergroot dat net het probleem van verdroging. “Zo gaan we serieus in de knoei geraken”, verzekert coördinator Jan Vandegoor.
  [naar artikel]
 46. Apple steekt iPad en MacBook Air in nieuw jasje:(eindelijk) weer helemaal mee (30/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Apple heeft zinsdag een reeks producten een stevige update gegeven. Voor het eerst sinds lange tijd kreeg de iPad nog eens een ingrijpendere make-over. De nieuwe iPad Pro is krachtiger dan ooit, en steekt in een mooi modern jasje. Ook de MacBook Air is (eindelijk) weer helemaal mee.
  [naar artikel]
 47. Bekende epidemioloog Larry Brilliant: “Einde coronapandemie is nog niet in zicht” (09/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Bekende epidemioloog Larry Brilliant: “Einde coronapandemie is nog niet in zicht” Volgens Larry Brilliant, een epidemioloog die deel uitmaakte van het team van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO dat hielp de pokken uit te roeien, is de coronapandemie ver van afgelopen. “De Delta-variant is misschien wel het meest besmettelijke virus ooit”, zei hij in een interview met CNBC. Deze zomer lopen de coronacijfers in heel wat landen op […] Lees dit artikel: Bekende epidemioloog Larry Brilliant: “Einde coronapandemie is nog niet in zicht”
  [naar artikel]
 48. Meeuwen-Gruitrode en Opglabbeek gaan fuseren (28/11/2016 - De Redactie)
  De Limburgse gemeenten Meeuwen-Gruitrode en Opglabbeek gaan fuseren. De gemeenteraden van beide gemeenten hebben daarvoor een principieel akkoord goedgekeurd.
  [naar artikel]
 49. Peter Van Laet (Mama’s Jasje) viert dertigjarig jubileum: “Maar coronacrisis gooit roet in het eten” (04/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “André Hazes heeft mij diep ontroerd met zijn versie van ‘Doe het licht maar uit’”, zegt Peter Van Laet (52), de frontman van Mama’s Jasje, in Dag...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy