Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
15:14 uur

Nieuwe eigenaar Makro laat niet in kaarten kijken

De Tijd

23/06/2022 - 13:10

12:39 Bronze Properties, de nieuwe eigenaar van de Belgische verlieslatende Makro- en Metro-winkels, schenkt nog geen klare wijn over zijn plannen. Waarnemers vrezen een ontslagronde.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Verkoop Makro wordt niet makkelijk (19/01/2022 - De Tijd)
  16:52 Wie wordt de nieuwe eigenaar van de Belgische Makro- en Metro-winkels? 'In Metro zal de interesse groot zijn. De Makro-winkels daarentegen hebben hoge kosten, zijn groot en liggen op slechte locaties....
  [naar artikel]
 2. Magnette laat nog niet in zijn kaarten kijken: “Ben iets optimistischer dan een week geleden” (11/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Informateur Paul Magnette laat voorlopig nog niet in zijn kaarten kijken. Hij blijft de klemtoon leggen op de gemeenschappelijke punten en wil zich...
  [naar artikel]
 3. Anuna laat in haar kaarten kijken: “Elke week actie vanaf 20 september, spijbelen doen we waarschijnlijk elke maand” (23/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tien dagen voor de start van het nieuwe schooljaar laat klimaatactiviste Anuna De Wever in haar kaarten kijken. Wekelijkse klimaatmarsen hoeven we...
  [naar artikel]
 4. Warenhuisketen Makro maakt klantenkaart beschikbaar voor iedereen (23/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Warenhuisketen Makro trekt de klantenkaart open naar iedereen. Tot nu toe was die voorbehouden voor zelfstandigen en vrije beroepen, maar de kaart werd vaak doorgegeven of bedrijven gaven ook kaarten aan de werknemers. Het is een van de nieuwigheden die Makro donderdag aankondigde bij de voorstelling van het nieuwe winkelconcept in de vestiging in Machelen.
  [naar artikel]
 5. IN BEELD. Zo ziet de nieuwe MAKRO in Deurne eruit (12/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De tijd dat u MAKRO enkel als zelfstandige of met wat geluk via een kaart van een kennis kon bezoeken is voorbij. MAKRO is vanaf nu een gespecialiseerde winkel voor iedereen. Het filiaal in Deurne is de voorlaatste MAKRO in België die opent volgens het nieuwe concept.
  [naar artikel]
 6. Weyts laat niet in zijn kaarten kijken bij aanvang van onderwijsoverleg (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het Consciencegebouw in Brussel is vanmorgen het overleg gestart over de coronamaatregelen bij de start van het nieuwe schooljaar. Zowel Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts, als topman van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, Lieven Boeve, lieten bij aanvang van het overleg niet in hun kaarten kijken.
  [naar artikel]
 7. Weyts laat niet in zijn kaarten kijken bij aanvang van onderwijsoverleg (17/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In het Consciencegebouw in Brussel is dinsdagochtend het overleg gestart over de coronamaatregelen bij de start van het nieuwe schooljaar. Zowel Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts, als topman van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, Lieven Boeve, lieten bij aanvang van het overleg niet in hun kaarten kijken.
  [naar artikel]
 8. Personeel Makro-winkels gaat staken (17/06/2022 - De Tijd)
  17:05 Zaterdag en maandag vinden er acties plaats bij supermarktketen Makro. Het personeel is boos over de onzekerheid, nu het bedrijf overgenomen wordt. De nieuwe eigenaar neemt de vrees voor een ontslagro...
  [naar artikel]
 9. Raadsleden Herstappe laten niet in hun kaarten kijken: “We zullen allemaal water bij de wijn moeten doen” (04/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De gemeenteraad in Herstappe is gisterenavond verlopen zonder incidenten. De sfeer was gespannen, maar hevige discussies bleven uit. Niemand laat in zijn kaarten kijken, zo veel is duidelijk.
  [naar artikel]
 10. De Wever laat in zijn kaarten kijken: sp.a en Open Vld genieten voorkeur voor coalitie in Antwerpen (19/11/2018 - De Morgen)
  Bart De Wever heeft na 36 dagen eindelijk nog eens in zijn kaarten laten kijken. Via een mededeling laat hij weten dat Open Vld en sp.a nog in de running zijn om met hem een coalitie te vormen. 
  [naar artikel]
 11. Premier De Croo laat niet in zijn kaarten kijken over Engie: "Niet onderhandelen in de openbaarheid" (02/06/2022 - VRT NWS)
  Premier Alexander De Croo (Open VLD) laat zich niet afleiden door een gelekte brief van Engie, waarin de energieproducent extra geld vraagt van de overheid om twee kerncentrales 10 jaar langer open te houden. Hij kreeg daarover heel wat vragen in de Kamer, maar liet niet in zijn kaarten kijken. Onderhandelen doe je met de nodige discretie en voer je niet in het openbaar, klonk het.
  [naar artikel]
 12. Deze ervaren crypto-handelaar laat in zijn kaarten kijken: ‘Het is tijd om uit Dogecoin te stappen’ (01/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Deze ervaren crypto-handelaar laat in zijn kaarten kijken: ‘Het is tijd om uit Dogecoin te stappen’ Justin Chuh, senior trader bij de digitale vermogensbeheerder Wave Financial, deelde zijn favoriete handelsstrategieën met de zakensite Business Insider. ‘Ik blijf optimistisch over de toekomst van zowel Bitcoin als Ethereum’, aldus de voluntaristische cryptostier. Vanwaar dat optimisme? ‘Het zijn niet alleen de particuliere en institutionele beleggers die Bitcoin aanvaarden als asset, ik denk dat de brede bevolking […] Lees dit artikel: Deze ervaren crypto-handelaar laat in zijn kaarten kijken: ‘Het is tijd om uit Dogecoin te stappen’
  [naar artikel]
 13. Duitsers pompen opnieuw miljoenen in Makro België (19/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Voor de derde keer in vier jaar lanceert Makro een nieuwe strategie. De Duitse eigenaar Metro pompt daar opnieuw tientallen miljoenen euro’s in. “In 2019 willen onze aandeelhouders resultaten zien”, zegt CEO Vincent Nolf. Dat meldt De Tijd.
  [naar artikel]
 14. Duitsers pompen opnieuw miljoenen in Belgische Makro's (28/02/2018 - De Tijd)
  15:30 De noodlijdende winkelketens Makro en Metro krijgen 40 miljoen euro toegestopt door hun Duitse eigenaar. Ook de vorige jaren werden er miljoenen in het verlieslatende bedrijf gestoken.
  [naar artikel]
 15. Anuna laat in haar protestkaarten kijken: “Elke week actie vanaf 20 september, spijbelen doen we waarschijnlijk elke maand” (23/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tien dagen voor de start van het nieuwe schooljaar laat klimaatactiviste Anuna De Wever in haar kaarten kijken. Wekelijkse klimaatmarsen hoeven we...
  [naar artikel]
 16. Doek valt over hotel Koeckhofs in Achel, maar nieuwe eigenaar laat nog niet in kaarten kijken (21/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Achel komt een einde aan een hoofdstuk, want half augustus valt na bijna een halve eeuw het doek over hotel-restaurant Koeckhofs. Zaakvoerders Mark Bonneu en Inge Van de Broek willen zich nog meer focussen op hun restaurant Food Emotions.
  [naar artikel]
 17. Duitsers passen verlies Makro België opnieuw bij (16/10/2019 - De Tijd)
  01:03 De Belgische Makro-winkels blijven verlies maken. ‘Maar omdat het stilaan beter gaat, krijgen we opnieuw 25 miljoen euro van onze Duitse eigenaar.’
  [naar artikel]
 18. Stadsbestuur laat niet in zijn kaarten kijken over toekomst van woonwagenterrein in Deurne (28/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerpse stadsbestuur draaide op 3 april de beslissing terug om het woonwagenterrein in Deurne te sluiten. Wat de toekomst voor de bewoners brengt, is nog onduidelijk. Op de digitale gemeenteraad maandagavond liet schepen van Wonen Fons Duchateau (N-VA) nog niet in zijn kaarten kijken. “In de nabije toekomst wordt een beslissing genomen”, zei hij.
  [naar artikel]
 19. Elke dag magische kaarten: Tomorrowland maakt 25 nieuwe namen bekend (24/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Om klokslag 14 uur liet Tomorrowland gisteren voor het eerst in zijn kaarten kijken. Een mysterieuze animatie met magische kaarten onthulde de
  [naar artikel]
 20. Nieuwe ronde koopkrachtmaatregelen op komst (19/04/2022 - Express)
  Een nieuwe ronde koopkrachtmaatregelen wordt gepland door Vivaldi. De bedoeling is daarbij niet meteen opnieuw te kijken naar de energieprijzen, al blijven die enorm hoog. Voorlopig laat men niet in de kaarten kijken wat het dan wel wordt. Maar dat het thema hoog op de agenda staat bij zowat alle coalitiepartners, is ondertussen wel duidelijk. Eén coalitiepartner houdt […]
  [naar artikel]
 21. MediaMarkt palmt Makro in: dit verandert er (02/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  MediaMarkt neemt de elektronica-afdelingen van Makro over. Daardoor kan een deel van de 505 mensen die bij Makro worden ­afgedankt, aan het werk blijven. Het verlieslatende Makro wil zich richten op feest­artikelen, producten voor de bouw en verse voeding. MediaMarkt kondigde in het najaar aan dat het interesse had om de elektronica-afdelingen in de zes Makro-winkels in België over te nemen. Nu bevestigen beide ketens dat het akkoord rond is. De omvorming zou tegen midden mei afgerond moeten zijn.
  [naar artikel]
 22. Duitse eigenaar pompt opnieuw miljoenen in Makro (04/02/2021 - De Tijd)
  14:48 De Duitse winkelgroep Metro injecteert 23 miljoen euro in haar chronisch verlieslatende Belgische dochter Makro. Sinds 2015 pasten de Duitsers voor meer dan 400 miljoen euro verliezen bij. 'We willen ...
  [naar artikel]
 23. Laat nieuwe Fed-baas in zijn kaarten kijken? (26/02/2018 - De Tijd)
  17:24 Jerome Powell, de nieuwe voorzitter van de Amerikanse centrale bank (Fed), zal dinsdag voor het eerst zijn beleid toelichten.
  [naar artikel]
 24. Mag Hazard zich opmaken voor zijn eerste Clásico? Zidane laat niet in zijn kaarten kijken (09/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nauwelijks een maand nadat hij opnieuw uitviel met een spierblessure, komt Eden Hazard alweer in aanmerking voor de wedstrijdselectie van Real Madrid. En het is niet voor de minste partij, want morgenavond kijkt de Koninklijke Barcelona in de ogen in de Clásico. Vanochtend nam Hazard alvast volop deel aan de hele training, maar Real-coach Zidane liet op z'n persbabbel niet in zijn kaarten kijken.
  [naar artikel]
 25. Gij zult niet langer constructief zijn (14/04/2019 - De Morgen)
  Wordt met het vertrek van Björn Soenens als hoofdredacteur van Het journaal ook het mantra van constructieve journalistiek voorgoed begraven? De nieuwe hoofdredactie laat nog niet in haar kaarten kijken, maar hun profiel maakt al veel duidelijker.
  [naar artikel]
 26. Merkel heeft plan voor hervorming eurozone en laat tijdens interview in haar kaarten kijken (03/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft in haar kaarten laten kijken over de hervorming van de eurozone. In een interview met de 'Frankfurter...
  [naar artikel]
 27. Makro waarschuwt voor fout etiket noordzeegarnalen (21/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Makro Cash & Carry informeert zijn klanten vrijdag over foute etikettering bij noordzeegarnalen van het merk Aro. De verpakking vermeldt de verkeerde uiterste consumptiedatum, zo laat het bedrijf weten.
  [naar artikel]
 28. Frank Vercauteren is niet bezig met de kloof met Club: “19 punten? Ik weet dat ze boven ons staan” (19/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘t Is al een gewoonte. Frank Vercauteren laat niet in zijn kaarten kijken, en nu, met de verplaatsing naar leider Club Brugge dus zeker niet. Butez in doel of niet? Drie- of viermansdefensie? Koffiedik kijken.
  [naar artikel]
 29. Frank Vercauteren is niet bezig met de kloof met Club: “19 punten? Ik weet dat ze boven ons staan” (19/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘t Is al een gewoonte. Frank Vercauteren laat niet in zijn kaarten kijken, en nu, met de verplaatsing naar leider Club Brugge dus zeker niet. Butez in doel of niet? Drie- of viermansdefensie? Koffiedik kijken.
  [naar artikel]
 30. GBL laat niet in zijn kaarten kijken over Ontex (31/07/2018 - De Tijd)
  20:24 Als hoofdaandeelhouder is GBL incontournable in het overnamedossier rond luierfabrikant Ontex. Maar de Frère-holding laat voorlopig nog in het midden of ze ingaat op het Franse bod op Ontex.
  [naar artikel]
 31. Frank Vercauteren (Antwerp) is niet bezig met de kloof met Club: “19 punten? Ik weet dat ze boven ons staan” (19/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘t Is al een gewoonte. Frank Vercauteren laat niet in zijn kaarten kijken, en nu, met de verplaatsing naar leider Club Brugge dus zeker niet. Butez in doel of niet? Drie- of viermansdefensie? Koffiedik kijken.
  [naar artikel]
 32. Metro pompt opnieuw miljoenen in verlieslatend Makro (15/02/2019 - De Tijd)
  12:27 De winkelgroep Metro pompt 40 miljoen euro in zijn Belgische supermarktketen Makro. Het voortbestaan van Makro is in gevaar.
  [naar artikel]
 33. Makro staakt tegen hoge werkdruk: “Al 65 mensen zijn langer dan een maand ziek” (12/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Volgens de socialistische vakbond BBTK blijven alle Makro-winkels woensdag dicht. “We staken niet alleen tegen de beperking van de loonopslag, maar ook tegen de hoge werkdruk en het te hoge aantal uitzendkrachten bij Makro”, zegt Luc Brys, vakbondsafgevaardigde van BBTK. De vakbond vreest voor het einde van Makro in België. “Als de aandeelhouders niet rap geld bijschieten, kan het snel voorbij zijn.”
  [naar artikel]
 34. Merkel: "Italië moet niet hopen op schuldverlichting" (03/06/2018 - VRT NWS)
  In een interview met de Frankfurter Algemeine Zeitung zondagseditie, laat kanselier Merkel in haar Europese kaarten kijken. En ze spreekt zich uit over de nieuwe Italiaanse regering.
  [naar artikel]
 35. '"Ook op parking Makro kan je een boete krijgen" (15/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Eddy Van Breda vocht met succes een GAS-boete aan wegens verkeerd parkeren. “De vaststelling gebeurde op de parking van Makro. Daar mogen parkeertoezichters helemaal niet schrijven”, wil de oud-rijkswachter uit Wommelgem mogelijke lotgenoten voorlichten. Toch wel, stellen zowel politie als Makro.
  [naar artikel]
 36. De oligarch die nooit in zijn kaarten laat kijken: wie is Roman Abramovitsj? (30/03/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 37. De nieuwe folkheld is een cynicus pur sang (07/04/2017 - De Tijd)
  13:21 Josh Tillman speelde ooit drums bij de succesband Fleet Foxes, maar laat solo, als Father John Misty, pas echt in zijn kaarten kijken. Zijn nieuwe plaat 'Pure Comedy' is antigif voor een depressie.
  [naar artikel]
 38. Voor het eerst laat de CD&V duidelijk in haar communautaire kaarten kijken (11/03/2019 - De Morgen)
  CD&V pleit voor een nieuwe staatshervorming in 2024. “Dit brengt de partij dichter bij N-VA in Vlaanderen”, analyseert politicoloog Nicolas Bouteca.
  [naar artikel]
 39. Bijna honderd jobs verdwijnen in Deurnese Makro (13/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Het bedrijf Makro wil al zijn werknemers van 55 jaar en ouder met ‘brugpensioen’ laten gaan. Daardoor zou het aantal naakte ontslagen beperkt of zelfs tot nul herleid kunnen worden. Bij Makro verdwijnen 505 jobs, waarvan 96 in Deurne.
  [naar artikel]
 40. Van Quickenborne prijst 'Geknipte partijvoorzitter' aan: Lachaert laat nog niet in kaarten kijken (24/08/2019 - Knack)
  Egbert Lachaert heeft het geknipte profiel om de nieuwe voorzitter te worden van Open Vld. Dat zegt burgemeester van Kortrijk Vincent Van Quickenborne in Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 41. Verlieslatend Makro gooit nogmaals het roer om (18/06/2018 - De Tijd)
  17:00 Voor de derde keer op vier jaar tijd komt Makro met een nieuwe strategie. 'Misschien draait ons bedrijf binnenkort breakeven. In 2019 willen onze eigenaars resultaten zien.'
  [naar artikel]
 42. Recticel gaat bod Kingspan 'analyseren' (16/04/2019 - De Tijd)
  17:09 De schuimrubbergroep laat in een reactie nog niet in haar kaarten kijken na het ongevraagde Ierse bod van 700 miljoen euro op ruim de helft van de onderneming.
  [naar artikel]
 43. Mario Draghi laat niet in zijn kaarten kijken op monetaire top in VS (26/08/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/teHsL0b_6G83Ou9wMloFoeniCHk/diocontent/110490426/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 44. Makro-vestigingen van Deurne gesloten door staking (12/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bij winkelketen Makro zijn zaterdag vier van de zes Belgische vestigingen geopend. In Deurne en Machelen is er een personeelsactie en blijven de deuren gesloten, aldus de directie. Bij Makro is al een tijdje een sociaal conflict aan de gang rond een nieuw besparingsplan.
  [naar artikel]
 45. Zaterdag dreigen er opnieuw stakingsacties bij Makro (09/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag wordt er weer gestaakt bij winkelketen Makro, al is niet duidelijk in hoeveel van de zes vestigingen precies.
  [naar artikel]
 46. CEO moederbedrijf Makro stapt vroeger dan verwacht op (24/08/2020 - Express)
  Olaf Koch, de CEO van Makro-moeder Metro, hangt op het eind van 2020 zijn jas aan de wilgen. Normaal liep... The post CEO moederbedrijf Makro stapt vroeger dan verwacht op appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 47. Mediamarkt en Fnac benaderd om mee deel uit te maken van Makro (08/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Makro heeft Mediamarkt en Fnac benaderd in het kader van de overname van het departement hifi/video van de winkelketen. Dat heeft de directie van Makro aan de vakbonden laten weten.
  [naar artikel]
 48. Mediamarkt en Fnac benaderd om mee deel uit te maken van Makro (07/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Makro heeft Mediamarkt en Fnac benaderd in het kader van de overname van het departement hifi/video van de winkelketen. Dat heeft de directie van Makro aan de vakbonden laten weten.
  [naar artikel]
 49. Mediamarkt en Fnac benaderd om mee deel uit te maken van Makro (07/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Makro heeft Mediamarkt en Fnac benaderd in het kader van de overname van het departement hifi/video van de winkelketen. Dat heeft de directie van Makro aan de vakbonden laten weten.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy