Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
15:12 uur

AG2R naar de Tour zonder Greg Van Avermaet

De Standaard

23/06/2022 - 13:27

Geen Greg Van Avermaet in de Ronde van Frankrijk deze zomer. De Belg zit niet bij het achttal waarmee AG2R Citroën Team naar le grand départ trekt. ‘Het was een moeilijke keuze, maar ook een sportieve’, liet ploegleider Vincent Lavenu weten tijdens de persconferentie. Stan Dewulf en Oliver Naesen zitten wel in de selectie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Greg Van Avermaet baalt als een stekker na niet-selectie: “Ik was klaar om de Tour te rijden” (23/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Greg Van Avermaet flink ontgoocheld omdat hij van eigen ploeg niet naar Tour mag De koffers van Van Avermaet waren al bijna gepakt. Twee ritzeges, alles samen elf dagen in het geel en jarenlang een van de smaakmakers in de Tour: wie zou een man met dit palmares uit Frankrijk weghouden? AG2R dus. Woensdag kreeg Van Avermaet te horen dat hij de Tour niet zal rijden. Hij is er het hart van in. “Ik heb nooit een signaal gekregen dat ik zelfs maar een twijfelgeval was.”
  [naar artikel]
 2. Greg Van Avermaet hard voor zichzelf: “Dit is mijn slechtste Tour ooit” (12/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Greg Van Avermaet (AG2R Citroën) reed zich nog niet in de kijker in deze Tour de France. Normaal doet de renner altijd mee voor een ereplaats in etappes zoals naar Mûr-de-Bretagne, Landerneau, maar in deze editie was hij enkel mee met een vroege vlucht op dag zes, een rit die was voorbestemd voor de sprinters, en schoof hij ook mee in de etappe naar de Mont Ventoux, maar zonder resultaat. “Ik rijd mijn slechtste Tour ooit”, zei Van Avermaet op de tweede rustdag.
  [naar artikel]
 3. Greg Van Avermaet: "Dit is mijn slechtste Tour ooit” (12/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet (AG2R-Citroën) reed zich nog niet in de kijker in deze Tour de France. Normaal doet de renner altijd mee voor een ereplaats in etappes zoals naar Mûr-de-Bretagne, Landerneau, maar in deze editie was hij enkel mee met een vroege vlucht op dag zes, een rit die was voorbestemd voor de sprinters, en schoof hij ook mee in de etappe naar de Mont Ventoux, maar zonder resultaat.
  [naar artikel]
 4. Greg Van Avermaet mag niet naar Tour: “Beslissing was niet makkelijk” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet maakt geen deel uit van de Tour-selectie van AG2R Citroën. Onze 37-jarige landgenoot reed al negen keer de Ronde van Frankrijk, maar blijft dit keer thuis. Sinds 2014 was hij ononderbroken aanwezig in de Tour, in 2015 en 2016 won hij een rit.
  [naar artikel]
 5. AG2R trekt met twee Belgen naar de Tour, maar zonder Greg Van Avermaet: “Dit had ik niet zien aankomen” (23/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Geen Greg Van Avermaet in de Ronde van Frankrijk deze zomer. De Belg zit niet bij het achttal waarmee AG2R Citroën Team naar Le Grand Départ trekt. “Het was een moeilijk keuze, maar ook een sportieve”, zo liet ploegleider Vincent Lavenu weten tijdens de persconferentie. Stan Dewulf en Oliver Naesen zitten wel in de selectie.
  [naar artikel]
 6. AG2R trekt met twee Belgen naar de Tour, maar zonder Greg Van Avermaet: “Een sportieve keuze” (23/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Geen Greg Van Avermaet in de Ronde van Frankrijk deze zomer. De Belg zit niet bij het achttal waarmee AG2R Citroën Team naar le grand départ trekt. “Het was een moeilijk keuze, maar ook een sportieve”, zo liet ploegleider Vincent Lavenu weten tijdens de persconferentie. Stan Dewulf en Oliver Naesen zitten wel in de selectie.
  [naar artikel]
 7. KOERS KORT. Van Avermaet voert team van CCC aan in BinckBank Tour, Naesen en Vandenbergh in selectie AG2R (10/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  CCC start maandag met Greg Van Avermaet als kopman aan de BinckBank Tour. Van Avermaet mikt op een goed eindklassering en krijgt onder meer...
  [naar artikel]
 8. Greg Van Avermaet wordt ploegmaat van Oliver Naesen bij AG2R-La Mondiale (10/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Greg Van Avermaet heeft een contract van drie jaar getekend bij AG2R-La Mondiale.
  [naar artikel]
 9. Greg Van Avermaet verlaat CCC en wordt ploegmaat van Oliver Naesen bij AG2R-La Mondiale (10/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Greg Van Avermaet heeft een contract van drie jaar getekend bij AG2R-La Mondiale. Dat heeft de Franse wielerformatie maandagvoormiddag bekendgemaakt. Bij AG2R-La Mondiale zal Van Avermaet ploegmaat worden van Oliver Naesen.
  [naar artikel]
 10. AG2R haalt na Greg Van Avermaet nu ook Bob Jungels binnen (18/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  AG2R-Citroën heeft nog een stevige naam aan de klassieke kern toegevoegd voor volgend jaar. Na Greg Van Avermaet, krijgt Oliver Naesen nu ook Bob Jungels aan zijn zijde. De Luxemburgse kampioen komt over van Deceuninck - Quick-Step.
  [naar artikel]
 11. Greg Van Avermaet verlaat CCC voor AG2R-La Mondiale (10/08/2020 - Knack)
  Greg Van Avermaet heeft al een nieuw team gevonden voor volgend seizoen. Het tekent een contract voor drie jaar bij het AG2R-La Mondiale van Oliver Naesen.
  [naar artikel]
 12. Greg Van Avermaet baalt als een stekker na niet-selectie: “Ik was klaar om de Tour te rijden” (23/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De koffers van Van Avermaet waren al bijna gepakt. Twee ritzeges, alles samen elf dagen in het geel en jarenlang een van de smaakmakers in de Tour: wie zou een man met dit palmares uit Frankrijk weghouden? AG2R dus. Woensdag kreeg Van Avermaet te horen dat hij de Tour niet zal rijden. Hij is er het hart van in. “Ik heb nooit een signaal gekregen dat ik zelfs maar een twijfelgeval was.”
  [naar artikel]
 13. Greg Van Avermaet tekent voor drie jaar bij AG2R: “Ik kijk uit naar de samenwerking met Naesen” (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De overgang is een feit. Greg Van Avermaet (35) verlaat CCC en tekent voor drie jaar bij AG2R, de ploeg van Oliver Naesen. “Ik ben zeer gemotiveerd.”
  [naar artikel]
 14. AG2R haalt na Greg Van Avermaet nog twee extra versterkingen (11/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een dag nadat AG2R-La Mondiale de komst van Greg Van Avermaet bevestigde, kondigde het Franse team dinsdag opnieuw twee versterkingen aan. Het gaat om de Fransen Marc Sarreau (Groupama FDJ) en Damien Touzé (Team Cofidis). Ze ondertekenden allebei een contract voor twee seizoenen.
  [naar artikel]
 15. Geen Greg Van Avermaet in Tour de France: “Beslissing was niet makkelijk” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet maakt geen deel uit van de Tour-selectie van AG2R Citroën. Onze 37-jarige landgenoot reed al negen maal de Ronde van Frankrijk, maar blijft dit keer thuis. Sinds 2014 was hij ononderbroken aanwezig in de Tour, in 2015 en 2016 won hij een rit. “Deze beslissing is niet makkelijk om aan te kondigen”, vertelt ploegleider Vincent Lavenu. “Greg is iemand met een enorm palmares en een zeer waardevolle renner voor ons team. Maar gezien het profiel van deze Tour - met veel zware bergen - hebben we beslist om hem niet mee te nemen.”
  [naar artikel]
 16. Van Avermaet over Evenepoel: “Was in mijn ogen niet goed geweest als hij Giro nu al had gewonnen” (29/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet (36) staat morgen aan de start van het Critérium du Dauphiné. ‘Gouden Greg' stoomt zich klaar voor de Tour de France en de Olympische Spelen en gaf vandaag al een stand van zaken over zijn vorm. En onze landgenoot van AG2R-Citroën had het uiteraard ook even over... de bewogen eerste Giro van Remco Evenepoel.
  [naar artikel]
 17. Greg Van Avermaet kijkt uit naar de Tour: 'Liever koffie dan ketonen' (22/06/2019 - Knack)
  Uiteraard gaat Greg Van Avermaet de Tour niet winnen. Maar de bergtrui pakken in de rit naar Geraardsbergen is voor Vlaanderens sympathiekste renner wel een ernstig doel. 'Uiteindelijk ben ik een van de weinige coureurs die altijd en overal hun best doen.'
  [naar artikel]
 18. Greg Van Avermaet tekent voor drie jaar bij AG2R (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De overgang is een feit. Greg Van Avermaet verlaat CCC en tekent voor drie jaar bij AG2R, de ploeg van Oliver Naesen.
  [naar artikel]
 19. Greg Van Avermaet en Oliver Naesen al zeker van plaatsje in Tourselectie AG2R Citroën (10/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Greg Van Avermaet en Oliver Naesen rijden van 26 juni tot 18 juli de Ronde van Frankrijk. De twee Belgen maken deel uit van een eerste lijst van zes renners die zeker zijn van deelname bij het Franse team AG2R La Mondiale Citroën. Dat deelde het team vandaag mee.
  [naar artikel]
 20. Van Avermaet gaat bij AG2R tandem vormen met Naesen: “Eindelijk hebben ze iemand gevonden om mijn drinkbussen op te halen” (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De overgang is een feit. Greg Van Avermaet (35) verlaat CCC en tekent voor drie jaar bij AG2R, de ploeg van Oliver Naesen. “Ik ben zeer...
  [naar artikel]
 21. Onze man in de Tour: “Van Avermaet had meer verwacht van het begin van deze Ronde van Frankrijk” (03/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Kazach Alexey Lutsenko won de zesde etappe in de Tour de France. Greg Van Avermaet werd derde. “Als Greg in een absolute topconditie verkeert,...
  [naar artikel]
 22. Van Avermaet begrijpt niet-selectie voor de Tour niet: “Ploeg vond blijkbaar dat ik niet goed genoeg bergop reed” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet zit niet in de selectie van AG2R-Citroën voor de Tour de France. De 37-jarige Oost-Vlaming nam in het verleden al negen keer deel aan de Tour en was er sinds 2014 onafgebroken bij. Zelf vindt hij zijn niet-selectie “een grote verrassing”, zo zei Van Avermaet net. “Het was niet leuk om dat nieuws te vernemen, nee.”
  [naar artikel]
 23. AG2R-Citroën start met Greg Van Avermaet als kopman in Milaan-Turijn (14/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  AG2R-Citroën start woensdag met Greg Van Avermaet als kopman in Milaan-Turijn (1.Pro). De 36-jarige Oost-Vlaming wil in de Italiaanse semiklassieker verder bouwen aan zijn conditie voor de voorjaarsklassiekers.
  [naar artikel]
 24. Oliver Naesen en Greg Van Avermaet rijden volgend jaar in heel opvallende outfit bij AG2R (17/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wie komend seizoen op zoek gaat naar de overwegend blauwe en bruine outfit van AG2R-Citroën, die komt bedrogen uit. Het Franse team van onder anderen Oliver Naesen en Greg Van Avermaet kiest in 2021 voor een opvallend witte outfit, met het rode van de nieuwe sponsor Citroën op de voorkant. De bruine broek blijft wel. “Een unieke en gedurfde outfit”, klinkt het bij de Fransen.
  [naar artikel]
 25. AG2R-Citroën start met Greg Van Avermaet als kopman in Amstel Gold Race (07/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  AG2R-Citroën heeft donderdag zijn selectie voor de Amstel Gold Race (WorldTour) van zondag voorgesteld. Greg Van Avermaet en de Fransman Benoît Cosnefroy zijn de vooruitgeschoven pionnen. Met Stan Dewulf neemt ook nog een tweede Belg deel.
  [naar artikel]
 26. Ploegmakker van Greg van Avermaet heeft zinnen gezet op WK veldrijden (29/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Clément Venturini, ploegmakker van Greg van Avermaet bij AG2R-Citroën, keert deze winter terug naar zijn oude liefde: het veldrijden. Hij gaat vijf veldritten rijden met als apotheose het WK in Fayetteville.
  [naar artikel]
 27. Greg Van Avermaet als kopman naar EK: “Het parcours in Bretagne moet me liggen” (08/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet rijdt op woensdag 26 augustus, mooi tussen de Ronde van Wallonië (16-19/8) en de Tour (29/8-20/9) in, het Europees kampioenschap...
  [naar artikel]
 28. Greg Van Avermaet tekent voor drie jaar bij AG2R: “Zeer gemotiveerd” (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De overgang is een feit. Greg Van Avermaet (35) verlaat CCC en tekent voor drie jaar bij AG2R, de ploeg van Oliver Naesen. “Ik ben zeer gemotiveerd.”
  [naar artikel]
 29. Van Avermaet neemt ‘goed gevoel’ mee uit de Var (22/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Greg Van Avermaet, Oliver Naesen en Sep Vanmarcke verlieten zondag goedgemutst Zuid-Frankrijk. Op een tweede plaats van Greg Van Avermaet in de openingsetappe van de Tour des Alpes-Maritimes et du Var na was het niet uit te maken hoe het exact met hun conditie zit.
  [naar artikel]
 30. Julien Simon wint voor de derde keer de Tour du Finistère, Greg Van Avermaet sprint naar de vijfde plaats (21/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Fransman Julien Simon (TotalEnergies) heeft voor de derde keer in zijn carrière de Tour du Finistère (Fra/1.1) op zijn naam gezet. Hij toonde zich zaterdag de sterkste op de slothelling en haalde het na 193,3 km tussen Saint-Evarzec en Quimper voor zijn landgenoten Clément Venturini (AG2R Citroën) en Sandy Dujardin (TotalEnergies). Greg Van Avermaet finishte als vijfde.
  [naar artikel]
 31. Greg Van Avermaet ontgoocheld over zijn wedstrijd: “Alaphilippe heeft mijn wedstrijd naar de vaantjes geholpen” (27/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  De eerste Omloop samen als ploegmaats van AG2R-Citroën werd geen succes voor Greg Van Avermaet (33ste) en Oliver Naesen (19de). Als zat Van Avermaet wel in de elitegroep met Julian Alpahilippe. “Maar die heeft door zo vroeg solo te willen gaan mijn koers naar de vaantjes geholpen.”
  [naar artikel]
 32. Van Avermaet begrijpt zijn niet-selectie voor de Tour de France niet: “Ploeg vond blijkbaar dat ik niet goed genoeg bergop reed” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet zit niet in de selectie van AG2R-Citroën voor de Tour de France. De 37-jarige Oost-Vlaming nam in het verleden al negen keer deel aan de Tour en was er sinds 2014 onafgebroken bij. Zelf vindt hij zijn niet-selectie “een grote verrassing”, zo zei Van Avermaet net. “Het was niet leuk om dat nieuws te vernemen, nee.”
  [naar artikel]
 33. Greg Van Avermaet: “Als de Tour wil dat we blijven komen, moeten ze ons ook eten geven” (19/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Eindelijk een geaccidenteerd parcours, eindelijk waaiervorming. Het was geen toeval dat er met Van Avermaet (4de), Keukeleire (6de) en Benoot (8ste) voor de eerste keer in deze Tour drie Vlamingen in de top 10 eindigden. Dit is het domein waarop ze zich als een vis in het water voelen. En zo zouden er best wat meer ritten mogen zijn, vindt Greg Van Avermaet. “Ik hoop dat Gouvenou dit gezien heeft”, richtte hij zich veelzeggend tot de parcoursbouwer van de Tour.
  [naar artikel]
 34. Greg Van Avermaet: “Als de Tour wil dat we blijven komen, moeten ze ons ook eten geven” (19/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Eindelijk een geaccidenteerd parcours, eindelijk waaiervorming. Het was geen toeval dat er met Van Avermaet (4de), Keukeleire (6de) en Benoot (8ste) voor de eerste keer in deze Tour drie Vlamingen in de top 10 eindigden. Dit is het domein waarop ze zich als een vis in het water voelen. En zo zouden er best wat meer ritten mogen zijn, vindt Greg Van Avermaet. “Ik hoop dat Gouvenou dit gezien heeft”, richtte hij zich veelzeggend tot de parcoursbouwer van de Tour.
  [naar artikel]
 35. Greg Van Avermaet begint aan zesde Tour: "Porte helpen en soms mijn eigen kans gaan" (05/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet won in 2015 en 2016 een rit in de Tour de France. Vorig jaar was hij er een paar keer dichtbij, maar greep hij naast de zege. Ook...
  [naar artikel]
 36. Greg Van Avermaet in de gele trui na zege ploegentijdrit (09/07/2018 - Knack)
  Greg Van Avermaet is de nieuwe geletruidrager in de 105e Tour de France.
  [naar artikel]
 37. Greg Van Avermaet in de gele trui na zege ploegentijdrit: 'Het is magisch' (09/07/2018 - Knack)
  Greg Van Avermaet is de nieuwe geletruidrager in de 105e Tour de France.
  [naar artikel]
 38. Greg Van Avermaet had het naar zijn zin in Kuurne-Brussel-Kuurne (28/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag een 33e plaats in de Omloop Het Nieuwsblad en zondag een 8e plaats in Kuurne-Brussel-Kuurne. Dat is het rapport van Greg Van Avermaet (AG2R-Citroën) na het Belgische openingsweekend. Ook de olympische kampioen was geïmponeerd door de manier van koersen van Mathieu van der Poel.
  [naar artikel]
 39. Greg Van Avermaet onder de indruk: “Tour is het grootste circus ter wereld” (06/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet is “een beetje nerveus” voor de eerste rit in deze Tour. De start in België maakt het voor hem extra speciaal. “Het blijkt nog...
  [naar artikel]
 40. Greg Van Avermaet koerst in Herentals (18/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Met nog een tiental nachtjes slapen heeft het Herentalse Na-Tour Criterium een eerste naam voor het deelnemersveld te strikken: Greg Van Avermaet.
  [naar artikel]
 41. Greg Van Avermaet samen met boezemvriend Naesen bij AG2R: “Olli heeft zijn goedkeuring moeten geven” (11/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Hij krijgt er een contract van drie jaar en vindt er zijn favoriete trainingsmaat en favoriete fietsenmerk. Eigenlijk, laat Greg Van Avermaet verstaan, is de keuze voor AG2R heel erg logisch. Al heeft die favoriete trainingsmaat wel zijn toestemming moeten geven. “Ik denk dat ze het Olli gevraagd hebben, ja. Of ik mocht komen van hem.”
  [naar artikel]
 42. 'Gele Greg' Van Avermaet: "Technisch perfecte koers gereden" (09/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet verschijnt morgen in de gele leiderstrui aan de start van de vierde rit in de Tour de France. Van Avermaet won de ploegentijdrit...
  [naar artikel]
 43. Greg Van Avermaet mikt zondag met CCC op top vijf in ploegentijdrit: “Al een tijdje mee bezig” (05/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Voor Greg Van Avermaet wordt het de eerste Tour in de kleuren van CCC. Het Poolse team is de opvolger van BMC, tweevoudig wereldkampioen en vorig jaar nog winnaar van de ploegentijdrit in de Tour, en dus ligt de focus al op de race tegen de klok van zondag. “Winnen zal moeilijk zijn, een plaats in de top vijf moet er toch inzitten”, verklaarde Van Avermaet vrijdag.
  [naar artikel]
 44. KOERS KORT. Giro-ritwinnaar O’Connor wordt ploegmaat van Van Avermaet en Naesen (23/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet en Oliver Naesen krijgen er volgend seizoen bij AG2R-Citroën een Australische ploegmaat bij. Ben O’Connor verlaat NTT en tekent een contract voor één seizoen bij de Franse ploeg. O’Connor reed zich tijdens de Giro meermaals in de kijker, met als kers op de taart een ritzege op Madonna di Campiglio. De 24-jarige klimmer is tevreden dat hij onderdak gevonden heeft: “Het geeft me de kans om een nieuwe cultuur, nieuwe ploegmaats en een andere manier van koersen te leren kennen”, vertelt O’Connor op de website van AG2R. “Ik ben ook blij dat ik op BMC-fietsen kan blijven rijden.” AG2R-Citroën toonde zich al erg bedrijvig op de transfermarkt. Naast Greg Van Avermaet en Ben O’Connor hengelde de ploeg ook al Bob Jungels binnen.
  [naar artikel]
 45. KOERS KORT. Van Avermaet voert team van CCC aan in BinckBank Tour (10/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  CCC start maandag met Greg Van Avermaet als kopman aan de BinckBank Tour. Van Avermaet mikt op een goed eindklassering en krijgt onder meer...
  [naar artikel]
 46. Greg Van Avermaet na teleurstellende uitslag: "Hoop in Tour beter te zijn" (12/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de derde etappe van de Ronde van Zwitserland werd Greg Van Avermaet uitstekend gepiloteerd door zijn ploeggenoten, maar 'Gouden Greg' zakte er
  [naar artikel]
 47. KOERS KORT. Van Avermaet met BMC naar de Tour - Verrassende Nederlandse kampioen in het tijdrijden (27/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Greg Van Avermaet maakt nu ook officieel deel uit van de Tour-ploeg van BMC. De WorldTour-formatie stuurt een sterk achttal richting Frankrijk, met...
  [naar artikel]
 48. Greg Van Avermaet toont Tourrelikwieën en roept wielerfans op hetzelfde te doen (26/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Om de komende leemte/’wielerleegte’ in de maand juli op te vullen, lanceert KOERS. Museum van de Wielersport (Roeselare) het project ‘De Tour in je huis/ Le Tour a la maison’. Uithangbord voor dit initiatief is Greg Van Avermaet, de laatste Belgische gele truidrager, van wie die de gele Tourfiets uit 2018 en een gele trui te zien zijn in KOERS. Van Avermaet toont in een filmpje enkele van zijn Tourrelikwieën en roept op om net als hij naar buiten te komen met objecten en verhalen die gelinkt zijn aan de Tour.
  [naar artikel]
 49. Van Avermaet kiest voor zekerheid en wil palmares verder aanvullen: “Sterker met iemand naast mij die ook finales kan rijden” (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het droomduo is een feit. Greg Van Avermaet vervoegt boezemvriend Oliver Naesen bij AG2R-Citroën volgend seizoen. Van Avermaet verlaat het zinkende...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy