Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 June 2022
15:44 uur

Europees coronacertificaat met jaar verlengd

Het Laatste Nieuws

23/06/2022 - 13:27

Het Europees Parlement heeft ingestemd met de verlenging van het juridische kader van het Europese digitale coronacertificaat met twaalf maanden. Dat moet reisbeperkingen vermijden indien het virus opnieuw aan een opmars zou beginnen. Tegelijkertijd vragen de Europarlementsleden wel dat het certificaat mogelijk sneller wordt afgeschaft, als de gezondheidssituatie dat zou toelaten.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Het “Europees coronacertificaat”, een fausse bonne idée (02/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Het “Europees coronacertificaat”, een fausse bonne idée Op 1 juli trad de regeling in verband met het “Europees coronacertificaat” in werking. Dat zogenaamde “coronapaspoort” kan men digitaal via de “CovidSafeBE-app” downloaden of per post aanvragen. Via een QR-code kan men dan bij aankomst in andere EU-lidstaten bewijzen dat men gevaccineerd is, recent negatief werd getest op Covid-test of over antilichamen beschikt. In […] Lees dit artikel: Het “Europees coronacertificaat”, een fausse bonne idée
  [naar artikel]
 2. Europese Unie bereikt akkoord over Europees coronacertificaat (20/05/2021 - VRT NWS)
  Onderhandelaars van de Europese Commissie, het Europees Parlement en de lidstaten hebben een akkoord bereikt over de invoering van een coronacertificaat. Dat bevestigt Europees commissaris Didier Reynders.
  [naar artikel]
 3. Europees akkoord over coronacertificaat maakt reizen binnen EU mogelijk (20/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De onderhandelaars van het Europees Parlement en de lidstaten hebben donderdag een akkoord bereikt over de introductie van een coronacertificaat. Dat betekent dat we deze zomer kunnen reizen, ook wie nog niet volledig gevaccineerd is.
  [naar artikel]
 4. Europees akkoord over coronacertificaat maakt reizen binnen EU mogelijk (20/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  De onderhandelaars van het Europees Parlement en de lidstaten hebben donderdag een akkoord bereikt over de introductie van een coronacertificaat. Dat betekent dat we deze zomer kunnen reizen, ook wie nog niet volledig gevaccineerd is.
  [naar artikel]
 5. Met een QR-code op vakantie: Europa bereikt akkoord over coronacertificaat om te reizen (20/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  De lidstaten en het Europees Parlement zijn het eens geworden over een Europees coronacertificaat. Vanaf 1 juli kunnen reizigers soepel reizen binnen de EU met het certificaat, zonder zich zorgen te maken over reisbeperkingen zoals extra testen en quarantaine.
  [naar artikel]
 6. Met een QR-code op vakantie: Europa bereikt akkoord over coronacertificaat om te reizen (21/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De lidstaten en het Europees Parlement zijn het eens geworden over een Europees coronacertificaat. Vanaf 1 juli kunnen reizigers soepel reizen binnen de EU met het certificaat, zonder zich zorgen te maken over reisbeperkingen zoals extra testen en quarantaine.
  [naar artikel]
 7. Coronacertificaat EU met jaar verlengd (13/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De regels van de Europese Unie over digitale coronacertificaten, zoals het Belgische Covid Safe Ticket, blijven geldig tot eind juni 2023. Dat zijn vertegenwoordigers van het Europees Parlement de regeringen van de EU-lidstaten vandaag overeengekomen, zo deelt het Franse voorzitterschap van de Raad van de EU mee.
  [naar artikel]
 8. Europees Parlement hamert op belang van privacy bij coronacertificaat (28/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Europees Parlement heeft woensdag zijn positie vastgelegd voor de onderhandelingen met de lidstaten over het coronacertificaat, dat veilig reizen in de Unie mogelijk moet maken. De parlementsleden hameren op het belang van privacy.
  [naar artikel]
 9. Europees akkoord over coronacertificaat: dit moet u weten (21/05/2021 - Knack)
  De onderhandelaars van het Europees Parlement en de lidstaten hebben een akkoord bereikt over de introductie van een digitaal coronacertificaat. Dat moet ten laatste op 1 juli coronaveilig reizen binnen de Europese Unie opnieuw mogelijk maken, zonder dat de EU-landen zich zullen beroepen op maatregelen als quarantaine, isolatie of bijkomende tests.
  [naar artikel]
 10. Akkoord over coronacertificaat: digitale reispas moet toerisme in EU boost geven (20/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Akkoord over coronacertificaat: digitale reispas moet toerisme in EU boost geven De onderhandelaars van het Europees Parlement en de lidstaten hebben donderdagavond een informeel akkoord bereikt over de introductie van een digitaal coronacertificaat. Dat meldt de persdienst van het parlement. Wie gevaccineerd is tegen het coronavirus of een recente negatieve test kan voorleggen, zou zo’n digitale coronapas kunnen krijgen. De Europees geharmoniseerde ‘coronapas’, die eerder ook […] Lees dit artikel: Akkoord over coronacertificaat: digitale reispas moet toerisme in EU boost geven
  [naar artikel]
 11. Kan ik ook reizen zonder het Europees coronacertificaat? (24/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  De zomer van de vrijheid breekt aan en dat betekent dat we eindelijk weer kunnen reizen. Maar daar komen ook heel wat administratie en opzoekwerk bij kijken. Waar moeten we nu op letten als we deze zomer willen reizen? En welke regels zijn van kracht? Je leest het elke in de vakantiegids van Nieuwsblad.be. Vandaag: Kan ik ook reizen zonder het Europees coronacertificaat?
  [naar artikel]
 12. Europese onderhandelaars bereiken akkoord over coronacertificaat (20/05/2021 - Knack)
  De onderhandelaars van het Europees Parlement en de lidstaten hebben donderdag een akkoord bereikt over de introductie van een coronacertificaat. Dat nieuws bevestigt het Nederlandse Europarlementslid Jeroen Lenaers (CDA).
  [naar artikel]
 13. Europees verbod op roamingkosten met tien jaar verlengd (24/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Europees ingestelde verbod op het doorrekenen van roamingkosten wordt met tien jaar verlengd. Onderzoek toonde aan dat heel wat operatoren in de problemen dreigden te komen, als de regels volgend jaar werden losgelaten en er van kosteloos roamen geen sprake meer zou zijn.
  [naar artikel]
 14. UZ Gent waarschuwt voor uurverschil op coronacertificaat: “Kan voor stress zorgen” (30/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het UZ Gent waarschuwt reizigers om rekening te houden met een verschil van twee uur op het Europees coronacertificaat.
  [naar artikel]
 15. UZ Gent waarschuwt voor 2 uur verschil op coronacertificaat (30/06/2021 - De Standaard)
  Het UZ Gent waarschuwt reizigers om rekening te houden met een verschil van 2 uur op het Europees coronacertificaat. Daarop staat het moment van afname in UTC, 2 uur vroeger dan wanneer de vermeldde test effectief is afgenomen.
  [naar artikel]
 16. De Croo: 'Boosterprik in Europees coronacertificaat schuiven' (16/12/2021 - Knack)
  Premier Alexander De Croo wil het Europese coronacertificaat behouden en de boosterprik er deel van laten uitmaken. Dat zegt de eerste minister in de marge van de Europese top die donderdag in Brussel plaatsvindt.
  [naar artikel]
 17. De Croo: “Alle regels voor Europees coronacertificaat zullen begin juni uitgewerkt zijn” (08/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Volgens premier Alexander De Croo zullen de nodige regels voor het Europees coronacertificaat tegen begin juni uitgewerkt zijn. Dat zei hij zaterdagmiddag bij VTM Nieuws. Dat certificaat moet de Europese bevolking toelaten om deze zomer weer vrij te reizen tussen de verschillende EU-lidstaten.
  [naar artikel]
 18. De Croo: ‘Alle regels voor Europees coronacertificaat zullen begin juni uitgewerkt zijn’ (08/05/2021 - De Standaard)
  Volgens premier Alexander De Croo (Open VLD) zullen de nodige regels voor het Europees coronacertificaat tegen begin juni uitgewerkt zijn. Dat zei hij zaterdag aan VTM Nieuws. Dat certificaat moet de Europese bevolking toelaten om deze zomer weer vrij te reizen tussen de verschillende EU-lidstaten.
  [naar artikel]
 19. Europese Commissie wil coronacertificaat jaar langer aanhouden (03/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Europese Commissie stelt voor om het Europees digitaal coronacertificaat, dat ook als basis dient voor het Covid Safe Ticket, een jaar langer in stand te houden, tot 30 juni 2023. “Covid-19 blijft wijd verspreid in Europa en het is op dit ogenblik niet mogelijk om te impact te bepalen van een mogelijke stijging van het aantal besmettingen in de tweede helft van 2022 of van het opduiken van nieuwe varianten”, argumenteert de Commissie donderdag.
  [naar artikel]
 20. De Croo: ‘Alle regels voor Europees coronacertificaat begin juni uitgewerkt’ (08/05/2021 - De Morgen)
  De Europese staats- en regeringsleiders maken op de top in Porto vorderingen in het dossier van het Europese coronacertificaat. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) gezegd aan VTM NIEUWS. Het certificaat moet ons deze zomer toelaten om weer vrij te reizen binnen Europa.
  [naar artikel]
 21. Coronacertificaat voortaan verplicht om op reis te kunnen gaan, maar niemand kan het controleren (30/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het coronacertificaat is een goed initiatief op Europees niveau. Maar nu het van kracht gaat, botsten de verschillende landen op een reeks praktische problemen. Lees: het systeem staat verre van op punt. En dus zullen luchtvaartmaatschappijen voorlopig enkel controleren of de QR-code wel geldig is.
  [naar artikel]
 22. Europees verbod op roamingkosten met tien jaar verlengd (24/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Europees ingestelde verbod op het doorrekenen van roamingkosten aan de consument wordt met tien jaar verlengd.
  [naar artikel]
 23. Europa bereikt akkoord over coronapaspoort (21/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De lidstaten en het Europees Parlement zijn het eens geworden over een Europees coronacertificaat. Vanaf 1 juli kunnen reizigers soepel reizen binnen de EU met het certificaat.
  [naar artikel]
 24. Europees verbod op roamingkosten met tien jaar verlengd (24/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het Europees ingestelde verbod op het doorrekenen van roamingkosten aan de consument wordt met tien jaar verlengd. Sinds 15 juni 2017 kan in het buitenland aan hetzelfde tarief als in eigen land mobiel worden gebeld, gesurft en ge-sms’t. Maar onderzoek heeft aangetoond dat heel wat operatoren in de problemen dreigen te komen als de regels volgend jaar worden losgelaten en er van kosteloos roamen mogelijk geen sprake meer zou zijn.
  [naar artikel]
 25. De Croo: "Begin juni zullen alle regels voor Europees coronacertificaat uitgewerkt zijn” (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese staats- en regeringsleiders maken op de top in Porto vorderingen in het dossier van het Europese coronacertificaat. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) gezegd aan VTM NIEUWS. Het certificaat moet ons deze zomer toelaten om weer vrij te reizen binnen Europa
  [naar artikel]
 26. De Croo: "Begin juni zullen alle regels voor Europees coronacertificaat uitgewerkt zijn” (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese staats- en regeringsleiders maken op de top in Porto vorderingen in het dossier van het Europese coronacertificaat. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) gezegd aan VTM NIEUWS. Het certificaat moet ons deze zomer toelaten om weer vrij te reizen binnen Europa.
  [naar artikel]
 27. UZ Gent waarschuwt voor uurverschil op coronacertificaat (30/06/2021 - De Morgen)
  Het UZ Gent waarschuwt reizigers om rekening te houden met een verschil van 2 uur op het Europees coronacertificaat. Na een negatieve uitslag van een PCR-test mogen toeristen voor een korte periode onbezorgd reizen, maar het tijdstip dat in ons land op het certificaat vermeld staat, wijkt af van het moment waarop de test effectief is afgenomen.
  [naar artikel]
 28. Europees coronacertificaat blijft 9 maanden geldig zonder boosterprik (17/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wie geen boosterprik laat zetten, zal tot negen maanden na zijn of haar tweede prik beschikken over een geldig coronacertificaat om rond te reizen in de Europese Unie. Na die periode zal een derde dosis van het vaccin wel nodig zijn. Dat is beslist op een Europese top.
  [naar artikel]
 29. Europees coronacertificaat blijft 9 maanden geldig zonder boosterprik (17/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Wie geen boosterprik laat zetten, zal tot negen maanden na zijn of haar tweede prik beschikken over een geldig coronacertificaat om rond te reizen in de Europese Unie. Na die periode zal een derde dosis van het vaccin wel nodig zijn. Dat is beslist op een Europese top.
  [naar artikel]
 30. Covid Safe Ticket of Europees coronacertificaat: Wat zijn de verschillen? (19/07/2021 - VRT NWS)
  Vanaf 13 augustus kan je zonder mondmasker en afstandsregels naar evenementen in openlucht met meer dan 1.500 mensen. Je moet dan wel een zogenoemd Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Daarmee kan je bewijzen dat je al zeker 2 weken volledig gevaccineerd bent, recent negatief bent getest of het voorbije half jaar al eens besmet bent geweest met het coronavirus. Maar wat is dan het verschil met het Europese coronacertificaat dat al bestaat? We zetten alles nog eens op een rijtje.
  [naar artikel]
 31. Europese Commissie wil coronacertificaat verlengen tot zomer 2023 (03/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Commissie stelt voor om het Europees digitaal coronacertificaat – dat ook als basis dient voor het Covid Safe Ticket (CST)– een jaar langer te gebruiken, tot de zomer van 2023. “Covid-19 blijft wijd verspreid in Europa en het is op dit ogenblik niet mogelijk om de impact te bepalen van een mogelijke stijging van het aantal besmettingen in de tweede helft van 2022 of van het opduiken van nieuwe varianten”, argumenteert de Commissie.
  [naar artikel]
 32. Straks wordt het coronacertificaat beschikbaar in ons land: hoe kan je het aanvragen? En wat kan je ermee doen? (16/06/2021 - VRT NWS)
  Wie deze zomer op vakantie wil in de Europese Unie kan vanaf deze voormiddag een coronacertificaat aanvragen. Waar kun je dat precies aanvragen? Wat als je nog maar één prik hebt gekregen? En moet je met een coronacertificaat op zak nog in quarantaine bij terugkeer? Een antwoord op de meest gestelde vragen.
  [naar artikel]
 33. Europese Commissie wil coronacertificaat jaar langer aanhouden: “Onmogelijk om impact van mogelijke stijging van besmettingen te bepalen” (03/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  De Europese Commissie stelt voor om het Europees digitaal coronacertificaat, dat ook als basis dient voor het Covid Safe Ticket, een jaar langer in stand te houden, tot 30 juni 2023. “Covid-19 blijft wijd verspreid in Europa en het is op dit ogenblik niet mogelijk om te impact te bepalen van een mogelijke stijging van het aantal besmettingen in de tweede helft van 2022 of van het opduiken van nieuwe varianten”, argumenteert de Commissie donderdag.
  [naar artikel]
 34. Zorgeloos reizen met het coronacertificaat in het vooruitzicht: dit is wat u moet weten voor vertrek (04/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De nood aan vakantie is groter dan ooit. Bijna 7 op de 10 Belgen (67%) willen deze zomer voor hun vakantie reizen. Maar hoe verloopt dat in een overgangsfase naar het normaal? Wanneer moet ik me nog laten testen? Volstaat een vaccinatieprik? Hoe verkrijg ik dat langverwachte Europees coronacertificaat? En vooral: zal ik nog in quarantaine moeten? Dit is wat u moet weten om binnenkort gerust op vakantie te vertrekken.
  [naar artikel]
 35. Coronapas niet meer verplicht voor toegang tot Europees Parlement (06/11/2021 - De Standaard)
  Wie de gebouwen van het Europees Parlement in Brussel, Luxemburg en Straatsburg wil betreden, moet voorlopig geen coronacertificaat meer voorleggen. Dat heeft het Gerecht van het Hof van Justitie van de Europese Unie beslist.
  [naar artikel]
 36. Wat als je nog maar één prik hebt gekregen? Wat als je in het buitenland werd gevaccineerd? En wat als je buiten de Europese Unie wil reizen? Uw vragen over het coronacertificaat beantwoord (16/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie deze zomer op vakantie wil, kan vanaf vandaag een coronacertificaat opvragen. Hoe doe je dat precies? Vanaf wanneer en waar kan je het certificaat gebruiken? Wat als je nog maar één keer gevaccineerd bent? En wat met je kinderen? De meest prangende vragen over coronacertificaat beantwoord.
  [naar artikel]
 37. Spanje is testland voor Europees coronacertificaat: “Vanaf 7 juni zijn gevaccineerde toeristen welkom” (31/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op 1 juli wordt het Europese coronacertificaat gelanceerd. Daarmee moet coronaveilig reizen binnen de Europese Unie opnieuw mogelijk zijn, zonder dat de EU-landen zich moeten beroepen op maatregelen als quarantaine, isolatie of bijkomende tests. Vanaf vrijdag 7 juni start onder meer in Spanje een testproject met het digitale certificaat. Dat heeft de Spaanse premier Pedro Sanchez aangekondigd.
  [naar artikel]
 38. UZ Gent waarschuwt voor problemen door uurverschil op coronacertificaat (30/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het UZ Gent waarschuwt reizigers om rekening te houden met een verschil van 2 uur op het Europees coronacertificaat. Na een negatieve uitslag van een PCR-test mogen toeristen voor een korte periode onbezorgd op reis vertrekken, maar het tijdstip dat in ons land op het certificaat vermeld staat, wijkt af van het moment waarop de test effectief is afgenomen. "Wanneer ze maar 48 uur tijd hebben, kan 2 uur verschil al snel voor problemen of stress zorgen", zegt Karlien Wouters van het UZ Gent.
  [naar artikel]
 39. UZ Gent waarschuwt voor problemen door uurverschil op coronacertificaat (30/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het UZ Gent waarschuwt reizigers om rekening te houden met een verschil van 2 uur op het Europees coronacertificaat. Na een negatieve uitslag van een PCR-test mogen toeristen voor een korte periode onbezorgd op reis vertrekken, maar het tijdstip dat in ons land op het certificaat vermeld staat, wijkt af van het moment waarop de test effectief is afgenomen. "Wanneer ze maar 48 uur tijd hebben, kan 2 uur verschil al snel voor problemen of stress zorgen", zegt Karlien Wouters van het UZ Gent.
  [naar artikel]
 40. Je ‘coronacertificaat’ aanvragen: hoe doe je dat? En hoe werkt het? (24/06/2021 - De Morgen)
  Wie reisplannen heeft, kan vanaf woensdagochtend 10 uur een coronacertificaat aanvragen. Hoe doe je dat? Hoe werkt het juist? En waar kun je met zo’n coronapas naartoe?
  [naar artikel]
 41. HET DEBAT. Moeten bezoekers van woonzorgcentra een coronacertificaat kunnen voorleggen? (06/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een uitbraak van een nieuwe variant van het coronavirus heeft in een woonzorgcentrum in Zaventem tot zeven dodelijke slachtoffers geleid. Men is volop op zoek naar de bron van deze besmetting. Intussen klinkt de roep om een verplicht coronacertificaat voor bezoekers van woonzorgcentra steeds luider. Wat denk jij? Moeten bezoekers van woonzorgcentra verplicht een coronacertificaat kunnen voorleggen? Eerder vandaag lieten we woonzorgcentra en experts aan het woord, nu is het jullie beurt.
  [naar artikel]
 42. Chaos rond coronacertificaat: vanaf morgen moet het met u mee op reis, maar niemand die het in detail zal controleren (30/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie vanaf morgen op het vliegtuig stapt, moet via een coronacertificaat kunnen bewijzen dat hij of zij volledig gevaccineerd is, recent een negatieve test aflegde of recent van corona herstelde. Alleen: aan de vooravond van de zomervakantie is nog niet duidelijk wie dat certificaat zal controleren op Brussels Airport. De politiek wijst naar de luchtvaartmaatschappijen, maar die zeggen dat het praktisch niet haalbaar is. En zo neemt het coronacertificaat een valse start.
  [naar artikel]
 43. UZ Gent waarschuwt voor uurverschil op coronacertificaat: “Kan voor problemen of stress zorgen” (30/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het UZ Gent waarschuwt reizigers om rekening te houden met een verschil van twee uur op het Europees coronacertificaat. Na een negatieve uitslag van een PCR-test mogen toeristen voor een korte periode onbezorgd reizen, maar het tijdstip dat in ons land op het certificaat vermeld staat, wijkt af van het moment waarop de test effectief is afgenomen. “Wanneer ze maar 48 uur tijd hebben, kan twee uur verschil al snel voor problemen of stress zorgen”, zegt Karlien Wouters van het UZ Gent.
  [naar artikel]
 44. Chaos rond coronacertificaat: vanaf vandaag kun je niet zonder op reis, maar niemand die het zal controleren (01/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie vanaf vandaag op het vliegtuig stapt, moet met een coronacertificaat kunnen bewijzen dat hij volledig gevaccineerd is, recent een negatieve test heeft afgelegd of recent van corona hersteld is. Maar aan de vooravond van de zomervakantie is nog niet duidelijk wie dat certificaat zal controleren op Brussels Airport. De politiek wijst naar de luchtvaartmaatschappijen, maar die zeggen dat het praktisch niet haalbaar is. En zo neemt het coronacertificaat een valse start.
  [naar artikel]
 45. Chaos rond coronacertificaat: vanaf donderdag kun je niet zonder op reis, maar niemand die het zal controleren (30/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie vanaf donderdag op het vliegtuig stapt, moet met een coronacertificaat kunnen bewijzen dat hij volledig gevaccineerd is, recent een negatieve test heeft afgelegd of recent van corona hersteld is. Maar aan de vooravond van de zomervakantie is nog niet duidelijk wie dat certificaat zal controleren op Brussels Airport. De politiek wijst naar de luchtvaartmaatschappijen, maar die zeggen dat het praktisch niet haalbaar is. En zo neemt het coronacertificaat een valse start.
  [naar artikel]
 46. Frankrijk verplicht boosterprik om coronacertificaat te behouden (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Frankrijk wordt een boostervaccinatie verplicht om een coronacertificaat te behouden. De prik wordt beschikbaar voor alle volwassenen vanaf 18 jaar. Minister van Gezondheid Olivier Véran zegt dat de prik vijf maanden na de tweede inenting kan worden gegeven. Er komen verder geen nieuwe strenge maatregelen.
  [naar artikel]
 47. In juni al naar buurlanden met coronacertificaat? De Croo: "We werken aan vroegere lancering" (25/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het veelbesproken coronacertificaat zou toch al eerder klaar kunnen zijn dan verwacht. Dat zegt premier Alexander De Croo (Open Vld) na afloop van de Europese top.
  [naar artikel]
 48. Factcheck: ja, Spaanse rechtbanken hebben coronacertificaat in de horeca verworpen (31/08/2021 - Knack)
  Volgens een Facebookbericht heeft een rechtbank in de Spaanse regio Galicië de verplichting vernietigd om een coronacertificaat voor te leggen om toegang te krijgen tot de binnenruimtes van de horeca. Dat klopt.
  [naar artikel]
 49. Europees verbod op roamingfactuur met tien jaar verlengd (24/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nog zeker tot 30 juni 2032 zal wie in de Europese Unie belt, surft of sms’t in een ander dan zijn eigen land, daar geen extra kosten voor aangerekend krijgen. Het Europees Parlement heeft donderdag de verlenging van het verbod op het doorrekenen van die roamingkosten quasi unaniem goedgekeurd.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy