Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

09 August 2022
03:56 uur

Twee volwassenen en twee kinderen gewond na ongeval in Sint-Huibrechts-Lille

Het Belang van Limburg

27/06/2022 - 17:33

In de Zandstraat in Sint-Huibrechts-Lille is zaterdag rond 20 uur een auto tegen een boom gebotst. Een man (32) en vrouw (31) uit Pelt raakten gewond. Twee kinderen van 5 en 8 jaar liepen lichte verwondingen op.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Twee auto's botsen in Sint-Huibrechts-Lille (11/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Silvy Palmans uit Hechtel-Eksel is zondagnamiddag gewond geraakt bij een ongeval in Sint-Huibrechts-Lille. Rond 17.45 uur botsten er twee auto’s op het kruispunt van de Peerderbaan en Herent. In de andere auto liep een koppel uit Linter lichte verwondingen op. (mm)
  [naar artikel]
 2. Man gewond na val van bootje op kanaal in Sint-Huibrechts-Lille (13/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een man die in Sint-Huibrechts-Lille op een plezierboot zat raakte zondag rond 12.20 uur gewond. Het slachtoffer was aan het varen op het kanaal Bocholt-Herentals toen het ter hoogte van de brug in Lille misliep. Om een onbekende reden ging hij overboord. Iemand anders sprong in het water om hem uit het kanaal te krijgen en het duo kreeg daarbij de hulp van passanten die via het jaagpad passeerden.
  [naar artikel]
 3. Twee trailmotoren gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (27/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Jos Verlindenstraat in Sint-Huibrechts-Lille zijn twee trailmotoren gestolen. De feiten werden maandagnamiddag vastgesteld. De dieven waren het huis binnengedrongen om bij de buit te geraken.
  [naar artikel]
 4. Auto over de kop in Sint-Huibrechts-Lille (15/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Peerderbaan in Sint-Huibrechts-Lille is zaterdag rond 20.45 uur een auto over de kop gegaan. Een persoon werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. (mm)
  [naar artikel]
 5. Politie zoekt kampeerder: man loopt waarschijnlijk rond in Sint-Huibrechts-Lille (27/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie is op zoek naar een dertiger die in een tentje in de buurt van de Kettingbrug in Sint-Huibrechts-Lille logeerde. De man ging lopen toen de politie hem donderdagmiddag wilde controleren. Vermoedelijk dwaalt nog in het centrum van Sint-Huibrechts-Lille rond.
  [naar artikel]
 6. Auto slaat over de kop in Sint-Huibrechts-Lille: passagier gewond naar ziekenhuis (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond is een auto over de kop gegaan op de Sint-Antoniusstraat in Sint-Huibrechts-Lille. De bestuurder raakte als bij wonder niet gewond. Zijn passagier werd uit de auto geslingerd en is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 7. Beroep tegen nieuw njet voor woonblokken in Sint-Huibrechts-Lille (10/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De deputatie geeft geen vergunning voor de bouw van twee appartementsblokken achter het oude gemeentehuis in Sint-Huibrechts-Lille. De ontwikkelaar gaat nu opnieuw in beroep bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen.
  [naar artikel]
 8. Schietincident in Sint-Huibrechts-Lille: vluchtende chauffeur (20) in cel (09/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De 20-jarige jongeman uit Nederweert (Nederland) die woensdagnamiddag gewond raakte bij een schietincident in Sint-Huibrechts-Lille zit sinds vrijdag in de gevangenis van Hasselt. Dat besliste de onderzoeksrechter vrijdag. De man wordt verdacht van gewapende weerspannigheid omdat hij probeerde in te rijden op een politieagent.
  [naar artikel]
 9. Geen buit bij inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (14/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is vrijdag rond 16.30 uur een inbraak op Lille Dorp is Sint-Huibrechts-Lille gemeld. Een raam en een tussendeur werden opgebroken. Op het eerste gezicht is er niets weg.
  [naar artikel]
 10. Ongeval (29/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 47-jarige motorrijder uit Neerpelt is woensdag rond 15.15 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde op de rotonde in Sint-Huibrechts-Lille.
  [naar artikel]
 11. Meisje van 17 komt met haar fiets onder vrachtwagen vlakbij huis in Sint-Huibrechts-Lille: slachtoffer is ernstig gewond (30/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een meisje van 17 jaar is donderdagnamiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeval vlakbij haar huis in Sint-Huibrechts-Lille. Op de Lillerheidestraat zou ze met haar fiets zijn overgestoken en daarbij onder een vrachtwagen zijn beland. Een verkeersdeskundige onderzoekt de omstandigheden.
  [naar artikel]
 12. Twee auto’s rijden weg na zwaar ongeval op E40: twee volwassenen in levensgevaar en drie kinderen gewond (11/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Deze middag omstreeks 12.23u heeft zich een zwaar verkeersongeval voorgedaan op de E40 ter hoogte van de oprit Beernem (richting Kust). Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken. De twee die aan de basis van het ongeval lagen pleegden vluchtmisdrijf. De inzittenden van het derde voertuig raakten allemaal gewond. De twee volwassenen verkeren in levensgevaar, drie kinderen raakten lichtgewond.
  [naar artikel]
 13. Twee kinderen en twee volwassenen gewond na aanrijding in Sint-Amandsberg (13/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Vier voetgangers moesten woensdagmiddag overgebracht worden naar het ziekenhuis na een aanrijding door een wagen in Sint-Amandsberg. Twee van de slachtoffers waren kinderen. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Visitatiestraat met de Grondwetlaan.
  [naar artikel]
 14. Inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (19/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op Lillerhoef in Sint-Huibrechts-Lille is ingebroken. De feiten werden woensdag in de vooravond bij de politie gemeld.  
  [naar artikel]
 15. Kat sterft bij keukenbrand in Sint-Huibrechts-Lille (23/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Maandag rond 1 uur brak in het Peltse Sint-Huibrechts-Lille brand uit in de Erkestraat. Het vuur ontstond in de keuken en ging gepaard met veel rookontwikkeling. Het huis is tijdelijk onbewoonbaar.
  [naar artikel]
 16. Krasbiljetten gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (13/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak op de Kaulillerweg in Sint-Huibrechts-Lille hebben dieven krasbiljetten meegenomen. Dat is zondag rond 21 uur vastgesteld.
  [naar artikel]
 17. Multimedia gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (09/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Kompenstraat in Sint-Huibrechts-Lille hebben inbrekers afgelopen weekend toegeslagen. Ze maakten multimedia buit.
  [naar artikel]
 18. Inbraakpoging in Sint-Huibrechts-Lille (10/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is woensdagavond een melding binnengekomen van een inbraakpoging in de Hofstraat in Sint-Huibrechts-Lille. Er is schade aan de schuifdeur. (mm)
  [naar artikel]
 19. VIDEO. Carnavalstoet trekt door Sint-Huibrechts-Lille (10/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Neerpeltse deelgemeente Sint-Huibrechts-Lille trokken zaterdagnamiddag meer dan 50 wagens door de centrumstraten. Het weer zat mee dus mocht de stoet van de Liller Meulewiekers rekenen op enkele duizenden toeschouwers.
  [naar artikel]
 20. Juwelen weg bij inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (28/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is donderdagavond een inbraak in een huis in de Erkestraat in Sint-Huibrechts-Lille gemeld. Dieven hadden de achterdeur geforceerd. Er zijn enkele juwelen verdwenen.
  [naar artikel]
 21. Auto en bestelwagen botsen in Sint-Huibrechts-Lille (13/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag rond 13.45 uur zijn in de Lillerheidestraat in Sint-Huibrechts-Lille een auto en een bestelwagen gebotst. Een persoon werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)
  [naar artikel]
 22. Inbraak in feestzaal in Sint-Huibrechts-Lille (05/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is donderdag een inbraak in een feestzaal op de Kaulillerweg in Sint-Huibrechts-Lille gemeld. De dieven hadden een zijdeur geforceerd om binnen te geraken. Er zijn een muziekcomputer en een kassacomputer verdwenen. (gvb)
  [naar artikel]
 23. Motorfiets gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (02/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Uit een schuur in de Jos Verlindenstraat in Sint-Huibrechts-Lille is een motorfiets van het merk Honda gestolen. De feiten werden woensdag bij de politie gemeld.  
  [naar artikel]
 24. Gereedschap gestolen uit schuur in Sint-Huibrechts-Lille (01/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag rond 3 uur is in de Jos Verlindenstraat in Sint-Huibrechts-Lille een diefstal vastgesteld. Uit een schuur werden allerlei elektrische toestellen gestolen. (mm)
  [naar artikel]
 25. Juwelen weg bij inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (19/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben woensdagavond bij een inbraak in de Lillerheidestraat in Sint-Huibrechts-Lille juwelen buitgemaakt. De indringers raakten binnen via de achterkant van het huis. (mm)
  [naar artikel]
 26. Tuinhuis brandt uit in Sint-Huibrechts-Lille (11/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Riesel in Sint-Huibrechts-Lille is maandagavond rond 19.30 uur een tuinhuis afgebrand. Dit houten gebouw stond op zo’n tien meter van het huis. De oorzaak van de brand is vermoedelijk een oververhitte houtkachel. Het tuinhuis is totaal vernield. 
  [naar artikel]
 27. Elektronica weg bij inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (18/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Peerderbaan in Sint-Huibrechts-Lille is donderdagmiddag een inbraak ontdekt. De dieven namen een hoop elektronica, zoals een tablet, mee. (mm)
  [naar artikel]
 28. 86-jarigen Sint-Huibrechts-Lille houden reünie in meklkveebedrijf (19/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De nog actieve 86-jarigen van Sint-Huibrechts-Lille, klasgenoten van 1935, hielden nog eens een reünie in het St-Franciscushof.
  [naar artikel]
 29. Bushokje in Sint-Huibrechts-Lille vernield (25/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Schutterijstraat in Sint-Huibrechts-Lille is een bushokje zaterdagnamiddag vernield. Een raam is verbrijzeld maar niet gebarsten. (mm)
  [naar artikel]
 30. Auto gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (07/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Fierkens-Heikant in Sint-Huibrechts-Lille is zondagmiddag een auto gestolen. De auto - die te koop stond - was onder een carport geparkeerd. De diefstal gebeurde toen de eigenares even weg was. (mm)
  [naar artikel]
 31. Opnieuw carnavalsstoet in Sint-Huibrechts-Lille: “We hebben carnaval in de regio gered” (26/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Weinig mensen kunnen vatten hoe ze in de Peltse deelgemeente Sint-Huibrechts-Lille uitgekeken hebben naar de eerste carnavalstoet na de coronapauze. Zaterdag mochten de Liller Meulewiekers eindelijk losgaan en dat onder een stralende zon.
  [naar artikel]
 32. Afrastering beschadigd in Sint-Huibrechts-Lille (23/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kaulillerweg in Sint-Huibrechts-Lille is de afrastering van een weide beschadigd. De eigenaar verwittigde vrijdagnamiddag de politie. (mm)
  [naar artikel]
 33. Twee auto's rijden door na zwaar ongeval op E40 in Beernem: twee volwassenen kritiek, drie kinderen gewond (11/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanmiddag is op de E40 richting kust, ter hoogte van Beernem, een zwaar verkeersongeval gebeurd. Twee volwassenen zijn daarbij levensgevaarlijk
  [naar artikel]
 34. Inbraak in Sint-Huibrechts-Lille (23/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag rond middernacht is bij de politie een inbraak in een huis op Heikant in Sint-Huibrechts-Lille gemeld. De indringers hadden tussen 20 en 22 uur een ruit aan de achterkant verbrijzeld om binnen te dringen. Op de eerste verdieping werden alle kamers doorzocht en overhoop gegooid. Of er iets is verdwenen, moet uit een inventaris blijken. (mm)
  [naar artikel]
 35. Ongeval (08/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de rotonde in Sint-Huibrechts-Lille is een 65-jarige fietser uit Neerpelt maandagavond rond 19.15 uur gewond geraakt bij een aanrijding. Een auto botste tegen de elektrische fiets die op de rotonde reed.
  [naar artikel]
 36. Vier gewonden bij zware klap in Neerpelt (07/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Rond half twee botsten zondagnamiddag op de Kaulillerweg in het Neerpeltse Sint-Huibrechts-Lille twee wagens.
  [naar artikel]
 37. Bank bij kapel vernield in Sint-Huibrechts-Lille (25/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Zandstraat in Sint-Huibrechts-Lille hebben onbekenden in de nacht van donderdag op vrijdag een bank aan de kapel vernield.
  [naar artikel]
 38. Laptop en juwelen gestolen in Sint-Huibrechts-Lille (27/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Korte Dijk in Sint-Huibrechts-Lille is zondagnamiddag ingebroken in een huis. Een laptop en juwelen werden gestolen.
  [naar artikel]
 39. Klein brandje in Sint-Huibrechts-Lille (29/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer is woensdagavond opgeroepen voor een brand in een huis in de Erkestraat in Sint-Huibrechts-Lille. Door een brand in de schoorsteen was het plafond beginnen smeulen. Gelukkig merkten de bewoners het tijdig op en konden de hulpdiensten verwittigen. Om het vuur te blussen moest wel een groot deel van het plafond worden opengebroken. De woning blijft bewoonbaar.
  [naar artikel]
 40. Scholenveldloop geannuleerd deze namiddag in Sint-Huibrechts-Lille (26/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Omwille de voorspelde regen is de scholenveldloop van de Neerpeltse scholen voorzien voor deze namiddag op de Bosuil in Sint-Huibrechts-Lille geannuleerd.
  [naar artikel]
 41. Bloembak vat vuur in Sint-Huibrechts-Lille (28/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer is woensdag rond 16.30 uur opgeroepen voor een brand op de Kaulillerweg in Sint-Huibrechts-Lille. Een bloembak voor een huis was er in brand gevlogen. De vlammen waren al geblust voor de brandweer daar was. De schade bleef beperkt. (mm)
  [naar artikel]
 42. Fietser aangereden op rotonde in Lille (08/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de rotonde in Sint-Huibrechts-Lille, aan de Lillerheidestraat en de Peerderbaan, zijn maandagmiddag een fietser en een auto gebotst. Een 24-jarige vrouw uit Pelt raakte gewond.
  [naar artikel]
 43. Drie kinderen en twee volwassenen gewond bij woningbrand (06/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een woningbrand in Péruwelz (Henegouwen) zijn gisteravond vijf mensen gewond geraakt. Twee volwassenen en drie kinderen werden met brandwonden...
  [naar artikel]
 44. Dief verschanst zich op containerpark in Sint-Huibrechts-Lille (27/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie HANO arresteerde afgelopen vrijdag twee personen die verdacht worden van het plegen van inbraken. Een patrouille kon een van de verdachten aantreffen op het containerpark in Sint-Huibrechts-Lille. De man had zich daar verschanst toen de agenten hem betrapten. Hij werd ingerekend een meegenomen voor verhoor. Uiteindelijk kwam ook een tweede persoon in het vizier. De kompaan, medeplichtig aan de feiten, bevond zich in de buurt en werd eveneens in de boeien geslagen. Na verhoor mochten ze beschikken. Ze zullen zich op een later tijdstip voor de rechter moeten verantwoorden.
  [naar artikel]
 45. Onderzoek naar autobrand in Sint-Huibrechts-Lille (02/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Sint-Antoniusweg in Sint-Huibrechts-Lille is maandagmorgen een auto uitgebrand. De brandweer werd rond 1.45 uur opgeroepen. Het voertuig stond in volle vuur. De auto stond pal naast het huis. Door de hitte sprong een raam. De brandweer kon vermijden dat het vuur oversloeg naar de tweewoonst. De oorzaak van de brand is niet bekend en mogelijk verdacht. De politie is bezig met een onderzoek. 
  [naar artikel]
 46. Fusieinfovergadering vanavond in Lindel-Hoeven (10/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na tweemaal Neerpelt (Herent en Sint-Huibrechts-Lille) en vrijdag op Holheide (Overpelt) is de volgende infoavond over de fusie vandaag om 19.30 in Den Drossaerd op Lindel-Hoeven (Overpelt). Op Herent en Sint-Huibrechts-Lille waren telkens een 100-tal aanwezigen. Op Holheide 65. Echt veel vragen waren er niet. Eerder een gelaten sfeer in de parochiezaal van Holheide. .
  [naar artikel]
 47. Twee tachtigers gewond bij ongeval in Sint-Truiden (14/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Twee tachtigers uit Sint-Truiden zijn zondagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Diestersteenweg. De twee fietsers botsten er tegen elkaar even voor 12 uur.
  [naar artikel]
 48. Twee vrouwen gewond bij ongeval in Sint-Truiden (07/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Maandagmorgen om 8 uur raakten twee vrouwen gewond bij een ongeval. Vermoedelijk heeft een van beide bestuursters op de Hasseltsesteenweg in Sint-Truiden een verkeerd of te laat een verkeersmanoeuvre uitgevoerd waarbij de twee wagens met de zijkant tegen elkaar reden. De slachtoffers werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 49. Twee volwassenen zwaargewond bij ongeval op E40 richting kust: autobestuurders plegen vluchtmisdrijf (11/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zondagmiddag is op de E40 richting kust, ter hoogte van Beernem, een zwaar verkeersongeval gebeurd. Twee volwassenen zijn daarbij levensgevaarlijk gewond geraakt. Twee voertuigen die aan de basis van het ongeval liggen, zijn doorgereden. Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge, probeert de voertuigen en bestuurders te identificeren.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy