Kanaries starten met billijk gelijkspel tegen vicekampioen Union

23/07/2022 - 23:09
"STVV is het seizoen gestart met een fel bevochten draw op Stayen tegen vicekampioen Union. Voor rust rondde Hayashi een Japanse actie fenomenaal af. De gelijkmaker van Adingra na rust was even knap. Bruno miste in blessuretijd dé kans op de winning goal."

1. Bernd Hollerbach gematigd tevreden na gelijkspel tegen Union: “Dit was een stevig gevecht” (23/07/2022 - Het Belang van Limburg)

STVV heeft het seizoen aangevat met een 1-1-gelijkspel tegen vicekampioen Union. De coach van de Kanaries, Bernd Hollerbach, kon leven met dat resultaat. Maar hij baalde ook om de tegentreffer van de kwieke Adingra. “In die fase waren we te naïef”, sprak de Duitser. [naar artikel]

2. Kanaries en Great Old houden mekaar in evenwicht en delen de punten op Stayen (25/11/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV en Antwerp deelden de punten vrijdagavond op Stayen. Voor rust kwamen de Kanaries op voorsprong na een fraaie goal van Steuckers, de gelijkmaker tien minuten voor tijd van invaller Ejuke mocht evenzeer gezien worden. Billijk gelijkspel voor de Kanaries tegen de landskampioen. [naar artikel]

3. Billijk gelijkspel tegen OH Leuven houdt STVV in top acht (28/01/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV blijft een moeilijk te verslagen elftal op verplaatsing. De Kanaries sleepten ook op het veld van OH Leuven een 1-1-gelijkspel uit de brand en blijven zich zo manifesteren bij de eerste acht. [naar artikel]

4. Billijk gelijkspel tussen Union en Beerschot (06/10/2019 - Metro)

Union en Beerschot hebben vandaag op de negende speeldag in de Proximus League (1B) de punten gedeeld. De topper in het Brusselse Dudenpark eindigde op 1-1. Ondanks een fel openingskwartier, met onder meer een trap van Beerschot-spits Tissoudali tegen de paal, werd er in de eerste helft niet gescoord. Meteen na de pauze braken de […] Het bericht Billijk gelijkspel tussen Union en Beerschot verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Spektakelstuk eindigt op billijk gelijkspel (19/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Aan passie en spektakel geen gebrek, een aantrekkelijke Genk-Standard had vrijdagavond een bomvolle Luminus Arena verdiend. De topper eindigde op een billijk gelijkspel (2-2), waarbij Ito twee keer scoorde voor de thuisploeg, die aanvoerder Heynen geblesseerd zag uitvallen. [naar artikel]

6. Red Flames starten met gelijkspel (01/03/2017 - Het Belang van Limburg)

De Red Flames openden de vriendschappelijke Cyprus Cup woensdagavond met een 2-2-gelijkspel tegen Zwitserland. Een billijk resultaat, want voor de pauze zagen onze landgenotes bij wijlen sterretjes. Toch smaakte de late Zwitserse gelijkmaker bijzonder zuur omdat de Flames zich na een moeilijke start naar een knappe voorsprong geknokt hadden. [naar artikel]

7. VIDEO. Dé fase van speeldag 23: was de penalty voor Union tegen KRC Genk terecht? (23/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Even leek het erop dat de wedstrijd tussen Union en KRC Genk zou eindigen op een billijk 1-1-gelijkspel. Tot diep in blessuretijd. In minuut 98(!) kende scheidsrechter Nathan Verboomen een discutabele strafschop toe aan Union - een beslissing die de videoref niet omdraaide. “Ik weet zelf niet wat de reden was”, klonk het eerlijk bij Dante Vanzeir na afloop. Herbekijk hieronder de beelden. [naar artikel]

8. PSG en AS Monaco zorgen voor billijk gelijkspel, Enriqué wisselt Mbappé na een helft (01/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Op de 24e speelronde in de Ligue 1 is de topper tussen AS Monaco en Paris Saint-Germain op een billijk gelijkspel uitgedraaid. Zowel de Monegasken als de Parijzenaars kwamen niet tot scoren: 0-0. [naar artikel]

9. Lommel verliest leidersplaats aan Virton na gelijkspel tegen Union (26/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Union en Lommel hebben zondag de negende speeldag van de tweede ronde van de Proximus League afgesloten met een 2-2 gelijkspel. Door dit puntenverlies verspeelt Lommel de leidersplaats aan Virton. Bij de thuisploeg mocht Sébastien Pocognoli voor de eerste keer starten aan de wedstrijd. [naar artikel]

10. Billijk gelijkspel tegen Anderlecht houdt Genk halfweg play-offs op tweede plaats (12/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Na twee zeges op rij moest KRC Genk zich thuis tegen Anderlecht tevreden stellen met een billijk gelijkspel (1-1). De onvermijdelijke Gouden Stier Paul Onuachu veegde na rust de openingstreffer van Ait El Hadj uit, Genk prijkt zo halfweg de play-offs op de tweede plaats. [naar artikel]

11. LIVE. Bemachtigt Antwerp goede uitgangspositie op Union in de beker? Janssen opnieuw in de ploeg voor Kerk (01/02/2023 - Gazet van Antwerpen)

Vanavond wordt de eerste heenwedstrijd van de halve finales van de Croky Cup afgewerkt. Antwerp neemt het in Brussel op tegen Union. Kan de Great Old na het teleurstellende gelijkspel tegen Anderlecht een goede uitgangspositie bemachtigen tegen de vicekampioen? Volg het hier LIVE! [naar artikel]

12. Kanaries spelen doelpuntloos gelijkspel in oefenmatch tegen Westerlo (19/07/2017 - Het Belang van Limburg)

STVV kreeg in de oefenmatch tegen tweedeklasser Westerlo geen enkele grote kans bij elkaar gevoetbald. De kanaries bleven steken op een doelpuntloos gelijkspel. [naar artikel]

13. LIVE. Pakt vicekampioen Union de volle buit in eerste thuismatch van het seizoen tegen Charleroi? (29/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 2de speeldag • Stade Joseph Marien • Aftrap: 20u45 • Vicekampioen Union wacht nog op eerste zege [naar artikel]

14. Hoogstaande partij tussen Sporting Hasselt en Jong KV Mechelen eindigt op billijk gelijkspel: “Kansen aan beide kanten” (08/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Een hoogstaande partij waarin twee ploegen vol voor de zege gingen, eindigde uiteindelijk in een billijk 1-1-gelijkspel. Het doelkader en twee uitstekende doelmannen voorkwamen dat het niet 4-4 werd, een uitslag die de sfeer en het niveau van de wedstrijd eerder zou typeren. [naar artikel]

15. Wereldgoal van nieuwkomer Adingra behoedt Union voor nederlaag tegen STVV (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Lang zag het er niet goed uit voor Union. STVV liet hen zaterdagavond meteen voelen dat vorig seizoen herhalen een helse klus wordt. De Kanaries klommen in de eerste helft verdiend op voorsprong via Hashioka. Een klasseflits van nieuwkomer Adingra zorgde ervoor dat de vicekampioen toch met een punt huiswaarts kon. [naar artikel]

16. LIVE. Hollerbach wil Union verrassen met keuze voor Koita, Van Dessel op de bank (23/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Om 20u45 verwelkomen de Kanaries vicekampioen Union voor hun eerste wedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen. Kan STVV meteen stunten of start het de competitie met een nederlaag? Volg de wedstrijd hier live. [naar artikel]

17. Waasland-Beveren houdt Racing Genk op billijk gelijkspel (07/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

RC Genk is er vanavond niet in geslaagd de inhaalwedstrijd op het veld van Waasland-Beveren te winnen. Voor de rust hadden de Waaslanders zelfs de beste kansen, na de pauze verdiende een sterker Genk dan weer een doelpunt. Al bij al dus een billijk gelijkspel, maar met dat éne puntje schieten noch de thuisploeg, noch de bezoekers veel op. [naar artikel]

18. Standard en Genk leveren spektakel zonder goals (05/04/2019 - De Morgen)

Het duel tussen de kampioen en de vicekampioen van vorig seizoen resulteerde in een bijzonder leuke wedstrijd. Allebei de ploegen verdienden te winnen, geen van beide ploegen verdiende te verliezen. Billijk dus, het gelijkspel. Ja, al was 3-3 een veel betere weergave geweest van het vertoonde spel. [naar artikel]

19. Standard grijpt naast negen op negen na billijk gelijkspel in eigen huis tegen Racing Genk (23/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar in de eerste confrontatie tussen Standard en Racing Genk. Beide ploegen kwamen op Sclessin niet tot scoren. 0-0: een billijk... [naar artikel]

20. LIVE (20u45). Pakt vicekampioen Union de volle buit in eerste thuismatch van het seizoen tegen Charleroi? (29/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

21. Karel Geraerts debuteert met gelijkspel op Stayen: “STVV is moeilijk te verdedigen” (23/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Met een gelijkspel op Stayen is de kop eraf voor Karel Geraerts. De Limburgse coach van Union was na afloop van zijn debuut als T1 bij de vicekampioen ontgoocheld, maar sprak ook van een terecht resultaat. [naar artikel]

22. Billijk 0-0-gelijkspel tussen Turkse Rangers en Koersel, drie doelpunten afgekeurd (24/09/2023 - Het Belang van Limburg)

In de eerste helft hadden de Rangers op basis van open kansen de partij kunnen beslechten, maar verder dan een afgekeurde goal (fout op doelman) kwamen ze niet. In een meer evenwichtige tweede periode stak Koersel meermaals de neus aan het venster, wat leidde tot twee afgekeurde doelpunten (buitenspel) en een billijk 0-0-gelijkspel. [naar artikel]

23. Proximus League – Lommel verliest leidersplaats na gelijkspel tegen Union (26/01/2020 - Metro)

Union en Lommel hebben zondag de negende speeldag van de tweede ronde van de Proximus League afgesloten met een 2-2 gelijkspel. Door dit puntenverlies verspeelt Lommel de leidersplaats aan Virton. Bij de thuisploeg mocht Sébastien Pocognoli voor de eerste keer starten aan de wedstrijd. In de eerste helft bracht Teuma (15.) Union na een kwartier […] Het bericht Proximus League – Lommel verliest leidersplaats na gelijkspel tegen Union verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

24. Shinji Kagawa voorkomt kleine blamage voor Kanaries tegen (11/06/2022 - Het Belang van Limburg)

De Kanaries zijn niet goed begonnen aan de voorbereiding. STVV bleef steken op een gelijkspel tegen eersteprovincialer Zepperen-Brustem. [naar artikel]

25. Maaseik boekt verdienstelijk gelijkspel in tweede oefenduel tegen Frankfurt (29/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Dinsdag verloor Greenyard Maaseik nog met 1-3 tegen het Duitse Frankfurt. Een dag later, in oefenduel nummer twee, hielden beide teams het op een billijk 2-2-gelijkspel. [naar artikel]