Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:37 uur

Volkswagen besteedt 4 miljard dollar aan LIDAR-sensoren: volgens Elon Musk is dat een “hopeloze onderneming”

Express

05/08/2022 - 12:42

De Duitse autoreus Volkswagen heeft volgens Bloomberg een bestelling van 4 miljard dollar geplaatst voor LIDAR-sensoren bij het Israëlische bedrijf Innoviz Technologies. Volgens de CEO van Innoviz, Omer Keilaf, bestaat de kans dat Volkswagen in de toekomst nog meer sensoren zal aanschaffen.  LIDAR, kort voor ‘Light Detection And Ranging’, is een technologie die voertuigen moet […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Volkswagen nodigt Elon Musk uit op managementdag (18/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Volkswagen nodigt Elon Musk uit op managementdag CEO Elon Musk van Tesla is afgelopen zaterdag verschenen tijdens een bijeenkomst die CEO Herbert Diess van Volkswagen organiseerde voor 200 van zijn topmanagers. Het betroft een driedaagse managementbijeenkomst waar managers van de Duitse autofabrikant van over de hele wereld aanwezig waren. Volgens een publicatie van Diess op zijn LinkedIn heeft Volkswagen een “nieuwe mindset” […] Lees dit artikel: Volkswagen nodigt Elon Musk uit op managementdag
  [naar artikel]
 2. Elon Musk: “Als de VN kunnen aantonen dat ze met 6 miljard dollar honger de wereld uit kunnen krijgen, geef ik ze dat geld” (01/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Elon Musk: “Als de VN kunnen aantonen dat ze met 6 miljard dollar honger de wereld uit kunnen krijgen, geef ik ze dat geld” Tesla-baas Elon Musk heeft via Twitter laten weten dat hij bereid is al zijn aandelen te verkopen en de opbrengsten te geven aan het Wereldvoedselprogramma als de Verenigde Naties (VN) kunnen aantonen dat 6 miljard dollar voldoende is om honger de wereld uit te krijgen. De tweet van Musk was niet de zoveelste willekeurige boodschap […] Lees dit artikel: Elon Musk: “Als de VN kunnen aantonen dat ze met 6 miljard dollar honger de wereld uit kunnen krijgen, geef ik ze dat geld”
  [naar artikel]
 3. 50 miljard dollar aan belastingen: Elon Musk uit kritiek op Democratische “miljardairstaks” (27/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: 50 miljard dollar aan belastingen: Elon Musk uit kritiek op Democratische “miljardairstaks” Tesla-CEO Elon Musk uitte op Twitter zijn kritiek over de belastinghervormingen die de Amerikaanse Democraten willen doorvoeren. De partij van president Joe Biden werkt hard aan een economisch hervormingsplan. Om die economische hervormingen te financieren willen progressieve Democraten een miljardairstaks invoeren. De hervormingen zorgen voor hevige discussie binnen de partij. Belastingen voor de allerrijksten In […] Lees dit artikel: 50 miljard dollar aan belastingen: Elon Musk uit kritiek op Democratische “miljardairstaks”
  [naar artikel]
 4. Elon Musk: “Als VN kan zeggen hoe je met 6 miljard dollar honger wereld uit kan helpen, zal ik het doen” (01/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Miljardair Elon Musk heeft op sociale media beloofd om voor 6 miljard dollar (5,2 miljard euro) aan aandelen van Tesla te verkopen en te schenken als het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties (VN) kan bewijzen dat je met dat bedrag de honger de wereld uit kan helpen.
  [naar artikel]
 5. 'Nieuwe injectie waardeert SpaceX van Elon Musk op 30 miljard dollar' (18/12/2018 - De Tijd)
  18:12 Het ruimtevaartbedrijf van de Tesla-baas Elon Musk haalt volgens de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal een half miljard dollar op om zijn satellietinternetdienst uit te bouwen.
  [naar artikel]
 6. Elon Musk verliest 15 miljard dollar na Bitcointweet (23/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Elon Musk is niet langer ‘s werelds rijkste persoon. De aandelen van Tesla Inc. zijn maandag met 8,6% gedaald en de nettowaarde van Musk zakte met 15,2 miljard dollar. Enkele tweets van Musk staan mee aan de bron van de plotse dalingen. Dat schrijft persagentschap Bloomberg.
  [naar artikel]
 7. Elon Musk wil Twitter kopen en doet bod van 43 miljard dollar (14/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tesla-baas Elon Musk wil het socialemediabedrijf Twitter kopen. Hij vindt dat het platform voor korte berichtjes veel potentieel heeft, maar dat dit nu nog niet wordt waargemaakt. Elon Musk wil 43 miljard dollar (39,4 miljard euro) neerleggen voor het socialemediaplatform.
  [naar artikel]
 8. Elon Musk bereid 6 miljard dollar te doneren als “VN kan aantonen dat je daarmee de honger uit de wereld kan helpen” (01/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Tesla-topman Elon Musk wil 6 miljard dollar (zo’n 5,2 miljard euro) aan aandelen van Tesla verkopen en aan het Wereldvoedselprogramma schenken. Tenminste, alleen wanneer kan worden aangetoond dat hij daarmee de honger uit de wereld kan helpen.
  [naar artikel]
 9. Elon Musk bereid 6 miljard dollar te doneren als “VN kan aantonen dat je daarmee de honger uit de wereld kan helpen” (01/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Tesla-topman Elon Musk wil 6 miljard dollar (zo’n 5,2 miljard euro) aan aandelen van Tesla verkopen en aan het Wereldvoedselprogramma schenken. Tenminste, alleen wanneer kan worden aangetoond dat hij daarmee de honger uit de wereld kan helpen.
  [naar artikel]
 10. Elon Musk zegt dat hij dit jaar meer dan 11 miljard dollar aan belastingen moet betalen (20/12/2021 - Express)
  Tesla-baas Elon Musk heeft op Twitter opnieuw alle aandacht naar zich toegetrokken. Hij liet maandag via het platform weten dat hij dit jaar maar liefst 11 miljard dollar aan belastingen moet betalen. “Voor wie het zich afvraagt, ik zal dit jaar meer dan 11 miljard dollar aan belastingen betalen”, schreef Musk op Twitter. Dat ligt […]
  [naar artikel]
 11. SpaceX wil 1,7 miljard dollar ophalen in nieuwe kapitaalronde (23/05/2022 - Express)
  SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk, wil met een nieuwe kapitaalronde 1,7 miljard dollar ophalen. De waardering van de onderneming zou daarmee oplopen tot 127 miljard dollar. Volgens een mail die CNBC kon inkijken, is SpaceX op zoek naar 1,7 miljard dollar vers kapitaal. Geïnteresseerde investeerders kunnen het ruimtevaartbedrijf geld toesteken tegen een prijs van […]
  [naar artikel]
 12. Vermogen van Elon Musk keldert in bijna twee maanden met 100 miljard (25/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het vermogen van zakenman Elon Musk heeft in bijna twee maanden tijd een enorme deuk opgelopen. Musk is momenteel nog 193 miljard dollar waard, omgerekend ruim 180 miljard euro. Dat was begin april nog 288 miljard dollar. De daling volgde op het zware koersverlies van het aandeel van de elektrische autofabrikant Tesla, waarvan Musk oprichter en topman is.
  [naar artikel]
 13. Dogecoinbelegger klaagt Elon Musk aan voor “crypto-piramidespel” (17/06/2022 - Express)
  Een misnoegde Dogecoinbelegger eist 250 miljard dollar van de rijkste man ter wereld voor het aanprijzen van een “frauduleuze cryptomunt”. Keith Johnson, een Amerikaanse cryptobelegger, sleept Tesla- en SpaceX-CEO Elon Musk voor de rechter in de staat New York. Volgens Johnson zou de techmiljardair met zijn bedrijven betrokken zijn bij een “crypto-piramidespel” via de digitale […]
  [naar artikel]
 14. Elon Musk doet bod van 43 miljard dollar op Twitter: “Beter dat bedrijf van de beurs gaat” (14/04/2022 - Express)
  Elon Musk, de baas van Tesla en SpaceX, heeft een bod uitgebracht op het sociale netwerk Twitter, zo heeft de Amerikaanse beurstoezichthouder, de SEC, donderdag bekendgemaakt. Hij wil het bedrijf helemaal opkopen en van de beurs halen. Musk biedt 54,20 dollar per aandeel. Dat is 54 procent meer dan de waarde op 28 januari, de […]
  [naar artikel]
 15. Elon Musk vervoegt de 100 miljard dollar-club en is nu de op 3 na rijkste persoon ter wereld (27/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tesla doet het goed en dat voelt topman en Elon Musk: zijn nettovermogen steeg in 2020 met 70 miljard dollar waardoor hij inmiddels behoort tot de...
  [naar artikel]
 16. Elon Musk over aandeel Tesla: “Waarde kan stijgen tot 3.000 dollar als we alles goed doen” (06/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Elon Musk over aandeel Tesla: “Waarde kan stijgen tot 3.000 dollar als we alles goed doen” De fondsengoeroe Cathie Wood zei in een recent interview met Yahoo Finance dat ze verwacht dat het aandeel van Tesla kan stijgen tot 3.000 dollar. Elon Musk, de CEO van Tesla, zei in een reactie aan zijn werknemers dat dat zeker mogelijk is als “het bedrijf alles goed uitvoert.” “Onze inschatting voor Tesla’s succes is […] Lees dit artikel: Elon Musk over aandeel Tesla: “Waarde kan stijgen tot 3.000 dollar als we alles goed doen”
  [naar artikel]
 17. Elon Musk 14 miljard dollar rijker na bestelling van 100.000 Tesla's door Hertz (26/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tesla-topman Elon Musk werd 14 miljard dollar rijker en is nu de nog rijkere allerrijkste man van de wereld, schrijft tijdschrift Forbes. Nooit eerder volgde het blad een miljardair die zó rijk was als Musk.
  [naar artikel]
 18. Elon Musk is voortaan de rijkste ter wereld: hoe kreeg hij dat voor elkaar? (07/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Elon Musk (49), de grote baas van Tesla, is nu de rijkste mens ter wereld. Dat becijferde de financiële nieuwsgigant Bloomberg. Elon Musk heeft een netto vermogen van 185 miljard dollar of 150 miljard euro. Hij steekt zo Jeff Bezos, de man van Amazon, voorbij.
  [naar artikel]
 19. Musk wil Twitter dan toch niet kopen: trekt bedrijf “ten oorlog” om deal van 44 miljard dollar door te laten gaan? (09/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In een document ingediend bij de Amerikaanse beurswaakhond SEC laat Elon Musk weten de overnameovereenkomst met Twitter te beëindigen en het sociaal medium dus toch niet wil overkopen voor 44 miljard dollar (omgerekend 43 miljard euro). Aan de basis van die beslissing ligt het conflict tussen Twitter en Musk over het aantal valse en spamaccounts op het netwerk.
  [naar artikel]
 20. Elon Musk is weer de rijkste mens ter wereld (10/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Elon Musk is weer de rijkste persoon op aarde. De topman van Tesla en SpaceX is rivaal Jeff Bezos voorbijgegaan omdat zijn aandelen meer waard zijn geworden. Musk heeft volgens de miljardairsindex van Bloomberg een vermogen van 194 miljard dollar (165,5 miljard euro).
  [naar artikel]
 21. Elon Musk op papier 2 miljard rijker (22/07/2020 - De Tijd)
  07:05 Dankzij de stratosferische beursklim van heeft Elon Musk zicht op een reeks aandelenopties, met een potentiële bonus van 2,1 miljard dollar.
  [naar artikel]
 22. Financiering Twitter-deal: Musk verkoopt voor 4 miljard dollar aan Tesla-aandelen; belooft geen aandelen meer van de hand te doen (29/04/2022 - Express)
  Elon Musk, de CEO van Tesla, heeft deze week voor 4 miljard dollar aan aandelen van de elektrische wagenfabrikant verkocht. Dat deed Musk nadat Twitter maandag zijn overnamebod van 44 miljard dollar aanvaardde. Maandag aanvaarde de raad van bestuur van Twitter Musks bod van 44 miljard dollar om de microblogsite te kopen. Volgens documenten ingediend […]
  [naar artikel]
 23. Elon Musk wil Twitter dan toch niet kopen: overnamedeal van 44 miljard dollar op de helling (09/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In een document ingediend bij de Amerikaanse beurswaakhond SEC laat Elon Musk weten de overnameovereenkomst met Twitter te beëindigen en het sociaal medium dus toch niet wil overkopen voor 44 miljard dollar (omgerekend 43 miljard euro). Aan de basis van die beslissing ligt het conflict tussen Twitter en Musk over het aantal valse en spamaccounts op het netwerk.
  [naar artikel]
 24. Exclusieve club van vermogens hoger dan 200 miljard dollar verliest enige lid: Elon Musk (24/02/2022 - Express)
  De rijkste persoon ter wereld, Elon Musk, is nog steeds rijk, maar hij is niet langer lid van de exclusieve club van ultrarijken die meer dan 200 miljard dollar waard zijn. De CEO van Tesla heeft zijn fortuin zien dalen met 13,3 miljard dollar, waardoor het onder de symbolische kaap is gedonderd. Er zijn geen […]
  [naar artikel]
 25. Elon Musk is weer de rijkste mens ter wereld (10/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Elon Musk is weer de rijkste mens ter wereld Elon Musk is weer de rijkste persoon op aarde. De topman van Tesla en SpaceX is rivaal Jeff Bezos voorbijgegaan omdat zijn aandelen meer waard zijn geworden. Musk heeft volgens de miljardairsindex van Bloomberg een vermogen van 194 miljard dollar. Dat is 100 miljoen dollar meer dan Bezos, de oprichter van Amazon. Zijn rijkdom wordt […] Lees dit artikel: Elon Musk is weer de rijkste mens ter wereld
  [naar artikel]
 26. Belgische wetenschapper hackt Starlink van Elon Musk: 25 dollar aan materiaal, 12.000 dollar aan beloning (16/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Veel had KU Leuven-veiligheidsonderzoeker Lennert Wouters niet nodig om de satellietschotel van Starlink te hacken. Dankzij een printplaat die zo’n 25 dollar kost, een warmtepistool en “veel geduld” kon hij toegang krijgen tot achterliggende systemen. Het bedrijf van Elon Musk is lovend: “We vinden de aanval technisch indrukwekkend.” Wouters kreeg er bovendien een beloning van 12.000 dollar voor.
  [naar artikel]
 27. Belgische wetenschapper hackt Starlink van Elon Musk: 25 dollar aan materiaal, 12.000 dollar aan beloning (16/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Veel had KU Leuven-veiligheidsonderzoeker Lennert Wouters niet nodig om de satellietschotel van Starlink te hacken. Dankzij printplaat die zo’n 25 dollar kost, een warmtepistool en “veel geduld” kon hij toegang krijgen tot achterliggende systemen. Het bedrijf van Elon Musk is lovend: “We vinden de aanval technisch indrukwekkend.” Wouters kreeg er bovendien een beloning van 12.000 dollar voor.
  [naar artikel]
 28. Twitter klaagt Elon Musk aan omdat hij bedrijf niet overneemt (13/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twitter heeft Elon Musk dinsdag aangeklaagd voor het schenden van de overeenkomst waarbij Musk 44 miljard dollar (circa 43,85 miljard euro) zou betalen om het socialemediaplatform te kopen. Musk kwam vrijdag immers op die plannen terug, maar het bedrijf wil hem nu dwingen om zich toch aan het akkoord te houden.
  [naar artikel]
 29. Officieel: Elon Musk koopt Twitter voor 44 miljard dollar (25/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Oorspronkelijk leek het een mop, maar nu is het dan toch officieel. De rijkste persoon ter wereld en oprichter van Tesla en SpaceX Elon Musk koopt social mediabedrijf Twitter. De kostprijs: 44 miljard dollar of omgerekend 41 miljard euro. Wanneer de transactie afgesloten is, zal het bedrijf ook van de beurs gaan.
  [naar artikel]
 30. Een treintje satellieten, een treintje vrouwen en een karrenvracht Tesla’s: Elon Musk is voortaan de rijkste ter wereld (07/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Elon Musk (49), de grote baas van Tesla, is nu de rijkste mens ter wereld. Dat becijferde de financiële nieuwszender CNBC. Elon Musk heeft een netto vermogen van 185 miljard dollar of 150 miljard euro. Hij steekt zo Jeff Bezos, de man van Amazon, voorbij.
  [naar artikel]
 31. Elon Musk steekt Mark Zuckerberg voorbij en wordt op twee na rijkste persoon ter wereld (18/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Elon Musk, de CEO van de bouwer van elektrische wagens Tesla, is zoals verwacht een plaats gestegen in de Bloomberg Billionaires Index, nadat het aandeel van Tesla de hoogte is ingeschoten. Musk is volgens de index van het financiële persagentschap nu 110 miljard dollar waard. Hij springt zo voorbij Facebook-CEO Mark Zuckerberg, die "slechts" 104 miljard dollar waard is.
  [naar artikel]
 32. 'SpaceX van Elon Musk 100 miljard dollar waard' (08/10/2021 - De Tijd)
  16:56 Het ruimtevaartbedrijf SpaceX van Elon Musk is nu 100 miljard dollar waard, op basis van een nieuwe aandelendeal. Dat meldt de Amerikaanse zakenzender CNBC.
  [naar artikel]
 33. Elon Musk verkoopt Tesla-aandelen ter waarde van 5 miljard dollar in drie dagen (11/11/2021 - De Morgen)
  Tesla-topman Elon Musk heeft in drie dagen Tesla-aandelen ter waarde van ongeveer 5 miljard dollar (ruim 4,35 miljard euro) verkocht. Dat blijkt uit documenten die Musk woensdag vrijgaf.
  [naar artikel]
 34. Elon Musk verkoopt voor 6,9 miljard dollar Tesla-aandelen (10/08/2022 - De Tijd)
  07:12 Tesla-eigenaar Elon Musk heeft 7,92 miljoen Tesla-aandelen verkocht. De 6,9 miljard dollar die ze opleverden kan hij gebruiken, mocht hij toch verplicht worden om sociaalnetwerk Twitter over te nemen.
  [naar artikel]
 35. Autobouwer Tesla van Elon Musk verliest meer dan 100 miljard dollar na rode dag op Wall Street (27/04/2022 - VRT NWS)
  Tesla heeft dinsdag meer dan 100 miljard dollar, of zowat 94 miljard euro, van zijn beurswaarde ingeleverd. Het aandeel daalde ruim 12 procent. Beleggers vrezen dat topman Elon Musk aandelen gaat verkopen om zijn overname van Twitter te bekostigen.
  [naar artikel]
 36. Elon Musk heeft zicht op bonus van 23 miljard na goede resultaten Tesla (21/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Miljardair Elon Musk, die nu al de rijkste man ter wereld is, kan dankzij de goede resultaten van het door hem geleide Tesla nog 23 miljard dollar (21,2 miljard euro) rijker worden. Tesla behaalde een aantal mijlpalen die Musk recht geven op een fikse beloning.
  [naar artikel]
 37. Elon Musk: “Overname Twitter kan mogelijk voor lagere prijs” (16/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tesla-topman Elon Musk denkt dat een overname van berichtendienst Twitter mogelijk voor een lagere prijs kan. Musk heeft een overnamebod op Twitter gedaan van 44 miljard dollar (ruim 42 miljard euro), maar vrijdag zei hij dat die overname "tijdelijk gepauzeerd" is. Hij wil namelijk eerst meer duidelijkheid over het aantal spamaccounts op Twitter.
  [naar artikel]
 38. Elon Musk zegt 46,5 miljard dollar financiering rond te hebben voor bod op Twitter (21/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse miljardair en Tesla-topman Elon Musk heeft naar eigen zeggen financiering ten belope van 46,5 miljard dollar (omgerekend 42,8 miljard euro) rond voor een overnamebod op socialemediabedrijf Twitter.
  [naar artikel]
 39. Elon Musk over web 3.0: “Het klinkt als bullshit” (02/12/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Elon Musk over web 3.0: “Het klinkt als bullshit” Tesla-baas Elon Musk heeft zich op Twitter zeer kritisch geuit over web 3.0. Via de berichtendienst liet hij uitschijnen dat hij er geen grote fan van is. Nochtans is de cryptogemeenschap laaiend enthousiast over de volgende grote internetevolutie. In een tweet donderdag schreef Musk dat web 3.0 bullshit is. Hij reageerde daarmee op een tweet […] Lees dit artikel: Elon Musk over web 3.0: “Het klinkt als bullshit”
  [naar artikel]
 40. Elon Musk zegt 11 miljard aan belastingen te zullen betalen (20/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Tesla-baas Elon Musk zegt op Twitter dit jaar 11 miljard dollar (circa 9,8 miljard euro) aan belasting te betalen. Het zou gaan om een van de hoogste betalingen die ooit aan de Amerikaanse belastingdienst gedaan is.
  [naar artikel]
 41. Beurswaakhond onderzoekt Elon Musk over melding van zijn belang in Twitter (12/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse beurstoezichthouder Securities and Exchange Commission (SEC) doet onderzoek naar de melding van Tesla-topman Elon Musk over zijn grote belang in Twitter in april. Volgens ‘The Wall Street Journal’ bekijkt de SEC of Musk te laat melding heeft gemaakt van die deelneming. Inmiddels heeft Musk al een overname van Twitter beklonken ter waarde van 44 miljard dollar (42 miljard euro).
  [naar artikel]
 42. Elon Musk: 'Ik betaal dit jaar 11 miljard dollar belastingen' (20/12/2021 - De Tijd)
  15:25 Tesla-topman Elon Musk tekent wellicht voor de hoogste betaling ooit aan de Amerikaanse belastingdienst. 'Voor wie het zich afvraagt, ik zal dit jaar meer dan 11 miljard dollar belastingen betalen', s...
  [naar artikel]
 43. Elon Musk verkoopt voor bijna 7 miljard dollar aan Tesla-aandelen, "voor het geval dat Twitter de deal doorduwt" (10/08/2022 - VRT NWS)
  Tesla-topman Elon Musk heeft voor 6,9 miljard dollar aan aandelen verkocht, van zijn bedrijf dat elektrische auto’s maakt. Waarom? “Voor het (hopelijk onwaarschijnlijke) geval dat Twitter de deal doorduwt en een aantal geldschieters niet over de brug komen”, twittert de rijkste man ter wereld.
  [naar artikel]
 44. Elon Musk verkoopt in een week bijna 7 miljard dollar aan Tesla-aandelen (13/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Elon Musk, de topman van autobouwer Tesla, heeft deze week voor meer dan 6,9 miljard dollar aandelen verkocht van zijn bedrijf. Dat blijkt vrijdag uit documenten van de Amerikaanse beursregulator SEC.
  [naar artikel]
 45. Elon Musk is weer de rijkste mens ter wereld (10/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Elon Musk is weer de rijkste persoon op aarde. De topman van Tesla en SpaceX is rivaal Jeff Bezos voorbijgegaan omdat zijn aandelen meer waard zijn geworden. Musk heeft volgens de miljardairsindex van Bloomberg een vermogen van 194 miljard dollar.
  [naar artikel]
 46. Elon Musk koopt Twitter: bedrijf aanvaardt bod van 44 miljard dollar (25/04/2022 - Express)
  Berichtendienst Twitter wordt eigendom van Tesla-baas Elon Musk en gaat van de beurs. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht. De raad van bestuur van Twitter aanvaardt Musks bod van 54,2 dollar per aandeel, wat het hele bedrijf op 44 miljard dollar waardeert. De multimiljardair had van bij het begin gezegd dat dit meteen […]
  [naar artikel]
 47. Elon Musk verkoopt voor miljarden aan Tesla-aandelen na Twitter-bod (29/04/2022 - VRT NWS)
  De zakenman Elon Musk heeft deze week voor ruim 8,5 miljard dollar aan aandelen van autoconcern Tesla verkocht. Omgerekend gaat het om meer dan 8 miljard euro. Analisten denken dat de topman dat heeft gedaan om genoeg geld in handen te hebben voor de ongeveer 21 miljard dollar die Musk aan eigen geld moet bijdragen aan het kopen van Twitter.
  [naar artikel]
 48. Musk verkocht al voor 16 miljard dollar aan Tesla-aandelen (29/12/2021 - Express)
  Elon Musk heeft dinsdag voor nog eens 1 miljard dollar aan aandelen Tesla verkocht. Dit blijkt uit documenten ingediend bij de Amerikaanse beurswaakhond SEC. Musk verkocht volgens dez SEC-documenten 934.000 aandelen voor iets meer dan 1 miljard dollar. Ook oefende hij 1,55 miljoen aandelenopties uit. In totaal heeft Musk nu 15,8 miljoen aandelen verkocht, sinds […]
  [naar artikel]
 49. Officieel: Elon Musk wil Twitter niet meer kopen. Maar kan hij nog onder de deal van 44 miljard dollar uit? (09/07/2022 - Express)
  Elon Musk trekt zijn overnamebod op Twitter formeel in. Dat blijkt uit een melding bij de beurswaakhond SEC. Volgens de raad van bestuur van het sociale netwerk kan dat niet zomaar en moet de deal doorgaan. Als officiële reden voor de beëindiging van de transactie noemt Musk “de gebrekkige informatie van Twitter over het aantal […]
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy