Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:30 uur

VS stelt rakettesten verder uit om China niet tegen de borst te stoten

Express

05/08/2022 - 13:12

De Amerikaanse minister voor Defensie, Lloyd Austin, kondigde aan de proeven met de Minuteman III intercontinentale ballistische raket enkele dagen uit te stellen, tot de gemoederen tussen China en Taiwan weer wat bedaard zijn. In maart werd de test al eens opgeschoven uit vrees voor escalatie met Rusland. Normaal gezien zou deze week een Minuteman […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zuckerberg presenteert nieuwe Facebook-strategie: ‘Zal veel mensen tegen de borst stoten’ (01/02/2020 - De Morgen)
  Facebook heeft een nieuwe strategie aangekondigd, die mogelijk ‘heel wat mensen tegen de borst zal stoten’. Dat heeft CEO Mark Zuckerberg gezegd op een technologiebijeenkomst in de Amerikaanse staat Utah. De focus verschuift naar de vrijheid van meningsuiting.
  [naar artikel]
 2. VN Veiligheidsraad bijeen vanwege rakettesten Noord-Korea (10/12/2019 - De Morgen)
  De VN-Veiligheidsraad komt woensdag op verzoek van de Verenigde Staten bijeen om te praten over de recente rakettesten van Noord-Korea. De bijeenkomst lijkt een poging van Washington om Pyongyang onder druk te zetten om in gesprek te blijven en niet verder te provoceren.
  [naar artikel]
 3. Erika Vlieghe na open brief: “Tonaliteit en suggesties stoten me tegen de borst” (27/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Professor Erika Vlieghe heeft in Terzake gereageerd op de open brief die gezondheidseconoom Lieven Annemans mee ondertekend heeft en waarin onder gesteld wordt dat sommige experten op onduidelijke criteria zijn aangesteld. “De tonaliteit en suggesties over de experten stuiten me tegen de borst”, zei Vlieghe.
  [naar artikel]
 4. En plots drukt China Noord-Korea weer tegen borst (22/06/2019 - De Morgen)
  De Chinese leider Xi Jinping bracht eindelijk een tegenbezoek aan zijn Noord-Koreaanse collega Kim Jong-un. De centrale boodschap was niet mis te verstaan: Donald Trump, als je vrede wil heb je China nodig.
  [naar artikel]
 5. China wijst verder onderzoek naar oorsprong coronapandemie af: “Dit is onverantwoord en gevaarlijk” (22/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  China heeft een voorstel van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) afgewezen om verder onderzoek te doen naar de oorsprong van de coronapandemie. “Dit is onverantwoord en gevaarlijk. Het is niet het moment om dwars te gaan liggen”, stelt Witte Huis-woordvoerster Jen Psaki.
  [naar artikel]
 6. Knuffelende voetballers stoten bevolking tegen de borst, Pro League benadrukt: “Laat die knuffels achterwege” (22/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voetbal is emotie, maar de Pro League wil dat spelers stoppen met knuffelen na een doelpunt.
  [naar artikel]
 7. Westen pakt China aan (09/04/2019 - De Morgen)
  China staat een evenwichtige groei van de wereldeconomie in de weg, en dat stuit de Verenigde Staten en Europa tegen de borst. De Aziatische reus gebruikt goedkoop kapitaal als een wapen, maakt zich schuldig aan dumpingpraktijken en houdt zijn munt kunstmatig laag om zijn export te ondersteunen. Het Westen haalt fel uit naar China en denkt na over maatregelen.
  [naar artikel]
 8. Betoger Hongkong krijgt kogel in borst (01/10/2019 - De Morgen)
  Een 18-jarige betoger die dinsdag in Hongkong protesteerde tegen de regering, is in de borst geschoten. Het zou volgens de South China Morning Post de eerste betoger zijn die gericht onder vuur is genomen sinds het begin van de protesten. Volgens de Hongkongse krant verkeert de man in kritieke toestand.
  [naar artikel]
 9. Red Panthers deze keer niet verder dan gelijkspel tegen China (en verlies in shoot-outs) (08/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Red Panthers hoopten op zes op zes in hun twee duels tegen China, maar na de 3-1-zege van dinsdag bleven onze hockeyvrouwen in een wedstrijd schaars aan kansen steken op een 1-1-gelijkspel. In de shoot-outs greep China een extra punt.
  [naar artikel]
 10. VS laat rakettesten Noord-Korea niet onbestraft (13/01/2022 - Express)
  Na nieuwe rakettesten in Noord-Korea eerder deze week, was het wachten op de reactie van de VS. Nu maakte het Amerikaanse ministerie van Financiën bekend dat het zes Noord-Koreanen, een Rus en een Russisch bedrijf zal straffen. Die leverden allemaal goederen om het Noord-Koreaanse raketprogramma draaiende te houden. De sancties worden vooral als voorbeeld gesteld; […]
  [naar artikel]
 11. Noord-Korea gaat door met rakettesten (18/04/2017 - De Tijd)
  13:01 Noord-Korea heeft gezegd door te gaan met de rakettesten en dat iedere militaire actie door de VS een totale oorlog zou uitlokken.
  [naar artikel]
 12. Europees Parlement vindt het tijd voor een meer assertiever China-beleid (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een ruime meerderheid in het Europees Parlement vindt het tijd voor een meer assertieve Europese strategie ten aanzien van China. "Handel met China is belangrijk, maar niet tegen elke kostprijs", stelt China-rapporteur Hilde Vautmans (Open Vld).
  [naar artikel]
 13. Twaalf landen vragen VN rakettesten Noord-Korea te onderzoeken (04/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Verenigde Staten, Japan en tien andere landen willen dat de VN de rakettesten onderzoeken die Noord-Korea in juli deed. Dat laten ze weten in
  [naar artikel]
 14. Twaalf landen vragen VN rakettesten Noord-Korea te onderzoeken (04/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Verenigde Staten, Japan en tien andere landen willen dat de VN de rakettesten onderzoeken die Noord-Korea in juli deed, zo laten ze weten in een gezamenlijke brief.
  [naar artikel]
 15. China Open golf: Wisselvallige dag voor Detry, Colsaerts stelt teleur (26/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Thomas Detry is met een openingsronde van één onder par de beste landgenoot op het China Open golftoernooi (European Tour/2.573.141 euro), dat wordt betwist op de Topwin golfbaan in het Chinese Huaibei Town, nabij Peking. Nicolas Colsaerts kwam daarentegen niet verder dan een ronde van twee over par.
  [naar artikel]
 16. Trump kreeg ‘prachtige’ brief van Kim Jong-un over rakettesten (10/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft een ‘prachtige brief’ ontvangen van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un over de Noord-Koreaans rakettesten. Hij zei ook dat er binnenkort een nieuwe ontmoeting tussen de twee staat gepland.
  [naar artikel]
 17. Hamilton snelste in China, Vandoorne stelt teleur met achttiende tijd (13/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Lewis Hamilton heeft tijdens de eerste oefensessie voor de GP van China de snelste tijd gereden. Onze landgenoot Stoffel Vandoorne geraakte niet verder dan een teleurstellende achttiende tijd.
  [naar artikel]
 18. Van bezoek aan dalai lama tot spandoek op Tiananmenplein: Pelosi schopt al 30 jaar tegen schenen van China (02/08/2022 - VRT NWS)
  Met haar bezoek aan Taiwan zet Nancy Pelosi de relaties tussen de Verenigde Staten en China verder onder druk. Het bezoek is opmerkelijk, maar komt niet helemaal onverwacht. De voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden kijkt al heel haar politieke carrière kritisch naar China en is niet verlegen om zo nu en dan eens tegen de schenen van het Chinese regime te stampen. Een overzicht.
  [naar artikel]
 19. China laat onderzoekers WGO niet binnen (06/01/2021 - De Tijd)
  16:38 Onderzoekers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) krijgen geen visum om in China de oorsprong van het coronavirus te onderzoeken. China zegt verder te onderhandelen met de experts.
  [naar artikel]
 20. Facebookbaas kondigt nieuwe aanpak aan: “En die zal veel mensen kwaad maken” (01/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Facebook heeft een nieuwe aanpak aangekondigd, die waarschijnlijk “heel wat mensen tegen de borst zal stoten”. Dat heeft CEO Mark Zuckerberg gezegd...
  [naar artikel]
 21. Facebookbaas presenteert nieuwe aanpak: “En die zal veel mensen kwaad maken” (01/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Facebook heeft een nieuwe aanpak aangekondigd, die waarschijnlijk “heel wat mensen tegen de borst zal stoten”. Dat heeft CEO Mark Zuckerberg gezegd...
  [naar artikel]
 22. Live - 106 doden en ruim 4.000 besmettingen coronavirus. China stelt schoolsemester uit (28/01/2020 - De Morgen)
  De dodentol en het aantal besmettingen van het coronavirus in China loopt verder op. Intussen zijn 80 mensen aan het virus overleden. Drastische maatregelen moeten de verspreiding van het coronavirus voorkomen. Volg de laatste ontwikkelingen in deze liveblog.
  [naar artikel]
 23. Bitcoin koerst verder omlaag na nieuwe maatregelen in China tegen cryptomunten (21/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De bitcoin is maandag zo'n 10 procent minder waard geworden, nadat China nieuwe maatregelen tegen cryptomunten had aangekondigd. De Chinese centrale bank heeft concreet een verbod opgelegd op de handel in digitale munten en diensten voor transacties met crypto’s aan de grote betalingsdienstverlener Alipay en zes binnenlandse banken. Peking voert daarnaast de strijd tegen het delven van cryptomunten zoals bitcoins verder op.
  [naar artikel]
 24. China stelt Amerikaanse medische uitrusting vrij van douanerechten (18/02/2020 - Metro)
  China heeft bepaalde Amerikaanse medische uitrusting vrijgesteld van douanerechten, die Peking had opgelegd in de handelsoorlog met de Verenigde Staten. De maatregel kadert in de strijd tegen het coronavirus. Uitrusting voor de transfusie bij patiënten of om de bloeddruk te meten, zal vanaf 2 maart niet langer onderhevig zijn aan douanerechten. Dat blijkt uit een lijst die de regering publiceerde. Op de lijst staan verder ook producten zoals bevroren runds- en varkensvlees, soja, olieproducten en lng. De vrijstelling volgt niet automatisch. Chinese bedrijven moeten voor de invoer van die producten een specifieke aanvraag indienen, om van de vrijstelling te kunnen genieten. Bedoeling is om “beter te voldoen aan de groeiende vraag van Chinese consumenten”, aldus de bevoegde commissie in een persbericht, zonder te verwijzen naar het coronavirus. De aankondiging van de maatregel gebeurt nu de ziekenhuizen in China kampen met grote tekorten aan medische uitrusting. De quarantainemaatregelen en drastische beperkingen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, verstoorden ook de productie en het transport van landbouwproducten door het land. Daardoor stegen de voedingsprijzen met 20,6 procent in januari, vergeleken met een jaar geleden. Bron: Belga   Het bericht China stelt Amerikaanse medische uitrusting vrij van douanerechten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Peking en Moskou blokkeren in Veiligheidsraad sancties tegen Noord-Korea ondanks rakettesten Pyongyang (27/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  China en Rusland hebben donderdag in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties hun veto uitgesproken tegen een resolutie van de Verenigde Staten. Die wilden nieuwe sancties opleggen aan Noord-Korea na vele testen van ballistische raketten. De dertien andere leden van de VN-Veiligheidsraad hadden wel voor de resolutie gestemd.
  [naar artikel]
 26. Trump ziet in rakettesten van Noord-Korea geen schending van afspraken met VS, “Kim zou mij niet ontgoochelen” (02/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump ziet in de recente rakettesten van Noord-Korea geen schending van de afspraken tussen Washington en...
  [naar artikel]
 27. FIH stelt wedstrijden tussen China en Red Panthers uit door coronavirus (28/01/2020 - Metro)
  De Internationale Hockeyfederatie (FIH) heeft de wedstrijden tussen China en de Red Panthers in de Hockey Pro League, voorzien op 8 en 9 februari in Changzhou, uitgesteld omwille van het coronavirus. De FIH consulteerde de Chinese en Belgische hockeybond en besliste in samenspraak dat uitstel de enige juiste oplossing was. Een latere datum voor de duels werd nog niet vastgelegd. De Belgische hockeybond laat in een persbericht weten tevreden zijn met het uitstel. “We wilden geen risico nemen op besmetting voor onze speelsters en/of staf”, klinkt het. “En verder wilden we ook voorkomen dat ons team vast komt te zitten in China bij een sluiting van de grenzen.” De Red Panthers begonnen vorig weekend in Australië sterk aan de nieuwe Pro League. In twee wedstrijden tegen het gastland werd telkens gelijkgespeeld (3-3 en 1-1). De eerste maal wonnen de Australische vrouwen na shoot-outs, bij de tweede partij was het bonuspunt voor de Panthers. bron: Belga Het bericht FIH stelt wedstrijden tussen China en Red Panthers uit door coronavirus verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. FIH stelt wedstrijden tussen China en Red Panthers uit door coronavirus (28/01/2020 - Metro)
  De Internationale Hockeyfederatie (FIH) heeft de wedstrijden tussen China en de Red Panthers in de Hockey Pro League, voorzien op 8 en 9 februari in Changzhou, uitgesteld omwille van het coronavirus. De FIH consulteerde de Chinese en Belgische hockeybond en besliste in samenspraak dat uitstel de enige juiste oplossing was. Een latere datum voor de duels werd nog niet vastgelegd. De Belgische hockeybond laat in een persbericht weten tevreden zijn met het uitstel. “We wilden geen risico nemen op besmetting voor onze speelsters en/of staf”, klinkt het. “En verder wilden we ook voorkomen dat ons team vast komt te zitten in China bij een sluiting van de grenzen.” De Red Panthers begonnen vorig weekend in Australië sterk aan de nieuwe Pro League. In twee wedstrijden tegen het gastland werd telkens gelijkgespeeld (3-3 en 1-1). De eerste maal wonnen de Australische vrouwen na shoot-outs, bij de tweede partij was het bonuspunt voor de Panthers. Bron: Belga   Het bericht FIH stelt wedstrijden tussen China en Red Panthers uit door coronavirus verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. China hint op meer maatregelen tegen grote techbedrijven (21/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  China wil de invloed van grote technologiebedrijven in het land verder beteugelen. Ook wil het land de corruptie die volgens het communistische regime gepaard gaat met de “wanordelijke” groei van kapitaal uitroeien. China geeft daarmee aan dat president Xi Jinping nog niet klaar is met zijn aanval op de volgens hem te grote machtspositie van het bedrijfsleven.
  [naar artikel]
 30. Nieuwe VN-sancties tegen Noord-Korea als reactie op rakettesten (06/08/2017 - De Morgen)

  [naar artikel]
 31. Brown dribbelt Trump: Californië zelf aan tafel met EU en China in strijd tegen opwarming (08/11/2017 - VRT NWS)
  De Californische gouverneur Jerry Brown heeft aangekondigd dat Californië zelf met de EU en China gaat onderhandelen om de klimaatverandering tegen te gaan. Die samenwerking was er al voor een deel, maar wordt nog verder uitgebreid. Concreet gaat Californië regelmatig samenzitten met de EU en China om de koolstofmarkt te bespreken.
  [naar artikel]
 32. VS willen Noord-Korea strengere sancties opleggen na rakettesten (26/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Verenigde Staten willen Noord-Korea strengere sancties opleggen in reactie op de drie rakettesten van het land op woensdag. De Amerikanen leggen daartoe een resolutie voor in de VN-Veiligheidsraad. De stemming gebeurt donderdag, bevestigt de VN.
  [naar artikel]
 33. China heeft meer te verliezen dan de VS bij handelsconflict (05/12/2016 - De Redactie)
  De twee grootste economieën - China en de VS - zijn erg met elkaar verweven. Bij een economisch machtsspel hebben beiden dan ook veel te verliezen. "Maar China staat toch iets fragieler dan de VS", stelt China-kenner Jonathan Holslag.
  [naar artikel]
 34. Hoe reageert Azië op het coronavirus? ‘Sommige landen willen China niet voor het hoofd stoten’ (05/02/2020 - De Morgen)
  In Zuid-Korea werd een minister met eieren bekogeld, maar in Cambodja vindt de premier het dragen van mondkapjes grote onzin. Hoe reageren de landen in Azië op de coronacrisis in China? Volkskrant-correspondent in Azië Jeroen Visser schat de situatie in.
  [naar artikel]
 35. LIVE 3x3. Belgian Lions stoten door naar halve finales, wat kunnen de Cats vanavond (21u10) tegen China? (25/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgian Cats staan in de kwartfinales op het WK 3x3 in Antwerpen. Onze basketdames namen de maat van Brazilië (15-9) en kijken om 21.10 uur titelverdediger China in de ogen. De Belgian Lions zijn morgen weer aan zet, zij waren in hun kwartfinale om 17u30 de betere van Polen. Mis in onderstaande liveblog niets van alle actie.
  [naar artikel]
 36. 'Met zijn religieuze wetgeving werkt China de heropleving van het joods bewustzijn tegen' (24/10/2016 - Knack)
  Journalist Sus Van Elzen is op doorreis in China. Voor Knack.be houdt hij een blog bij waarin hij voorbij het nieuws van de dag kijkt. Vandaar stelt hij scherp op de geschiedenis van de joden in Kaifeng.
  [naar artikel]
 37. SOTEU: von der Leyen klopt zich fel op de borst over de vaccins en stelt in één adem nieuw pandemie-agentschap voor van 30 miljard euro (15/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: SOTEU: von der Leyen klopt zich fel op de borst over de vaccins en stelt in één adem nieuw pandemie-agentschap voor van 30 miljard euro Een stevig rondje borstklopperij in het Europees Parlement, alweer discussies over de gulle Vlaamse subsidiestroom, en een discussie over het vaccineren van asielzoekers die blijft woeden. Een opvallend zelfzekere, en zelfs trotse Europese Commissie: dat presenteerde Ursula von der Leyen vanmorgen in haar Europese ‘State of the Union’, of State of the EU (SOTEU) in […] Lees dit artikel: SOTEU: von der Leyen klopt zich fel op de borst over de vaccins en stelt in één adem nieuw pandemie-agentschap voor van 30 miljard euro
  [naar artikel]
 38. Facebookbaas Mark Zuckerberg kondigt nieuwe aanpak aan: “En die zal veel mensen kwaad maken” (01/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Facebook heeft een nieuwe aanpak aangekondigd, die waarschijnlijk “heel wat mensen tegen de borst zal stoten”. Dat heeft CEO Mark Zuckerberg gezegd...
  [naar artikel]
 39. China voert investeringen in onderzoek en ontwikkeling verder op (12/03/2021 - Express)
  China wil de volgende vijf jaar de nadruk op innovatie nog verder versterken. Daarvoor zullen gerichte inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling worden gedaan. Dat heeft de Chinese premier Li Keqiang bij de aankondiging van het veertiende vijfjarenplan van de Chinese regering aangekondigd. Li Keqiang stelde daarbij dat tot het midden van dit […] The post China voert investeringen in onderzoek en ontwikkeling verder op appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 40. China maakt handel in tijgers en neushoorns toch niet legaal (13/11/2018 - De Morgen)
  De Chinese overheid stelt het opheffen van een handelsverbod op neushoorn- en tijgerproducten uit. China’s adjunct-secretaris-generaal Ding Xuedong laat dat in een persbericht weten. Een reden voor het uitstel geeft hij niet. Eind vorige maand kreeg China nog veel kritiek nadat ze de tijger- en neushoornhandel legaal maakte.
  [naar artikel]
 41. Trump noemt WHO “marionet van China” en stelt ultimatum: hervormen of zonder bijdrage VS (19/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Amerikaans president Donald Trump heeft maandag opnieuw hard uitgehaald naar de aanpak van de pandemie door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die hij een “marionet van China” noemde. Even later tweette hij een brief aan het hoofd van de WHO, waarin hij een ultimatum stelt voor hervormingen, zo niet dreigt Trump de Amerikaanse bijdragen definitief stop te zetten.
  [naar artikel]
 42. Handelsgesprekken China en VS woensdag verder (09/01/2019 - Metro)
  De handelsgesprekken tussen China en de Verenigde Staten gaan woensdag verder. Een Amerikaanse regeringsmedewerker heeft dat bevestigd, nadat onduidelijk was of woensdag ook onderhandeld zou worden. Een Amerikaanse delegatie voert sinds maandag overleg in Peking over de handelsvete tussen de VS en China. Volgens de Amerikaanse zakenzender CNBC is op verschillende punten toenadering gevonden tussen de landen. Later deze maand zou op hoger niveau verder gepraat worden. Ook president Donald Trump liet op Twitter weten dat de gesprekken erg goed verlopen. Op de beurzen waren beleggers hoopvol gestemd over de handelsgesprekken. De aandelenmarkten in Europa en New York zaten behoorlijk in de lift op dinsdag. Bron: Belga   Het bericht Handelsgesprekken China en VS woensdag verder verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. China maakt handel in tijgers en neushoorns toch niet legaal (13/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Chinese overheid stelt het opheffen van een handelsverbod op neushoorn- en tijgerproducten uit. China’s adjunct-secretaris-generaal Ding Xuedong...
  [naar artikel]
 44. VN beweert te weten hoe Noord-Korea haar rakettesten financiert (07/02/2022 - Express)
  Het Noord-Koreaans leger is de laatste weken zeer actief bezig met rakettesten. De vraag blijft waar het land, dat wereldwijd één van de zwakste economieën heeft, het geld vandaan haalt om die dure testen te financieren. De VN beweert in een rapport het antwoord gevonden te hebben: gestolen cryptomunten. Het is algemeen bekend dat Noord-Korea […]
  [naar artikel]
 45. China ontwikkelt ruimtecapaciteiten twee keer zo snel als de VS: “We moeten verder gaan dan de verbeelding van Musk en Bezos” (06/12/2021 - Express)
  Lees dit artikel: China ontwikkelt ruimtecapaciteiten twee keer zo snel als de VS: “We moeten verder gaan dan de verbeelding van Musk en Bezos” China kan tegen het einde van het decennium de VS inhalen op het gebied van ruimtevaart. Een panel van Amerikaanse ruimtevaartexperts sprak dit weekend op het Reagan National Defense Forum in de VS. Generaal David Thompson, vicechef van ruimteoperaties bij de Amerikaanse Space Force, waarschuwde op de top dat China zijn ruimtecapaciteiten “twee keer zo […] Lees dit artikel: China ontwikkelt ruimtecapaciteiten twee keer zo snel als de VS: “We moeten verder gaan dan de verbeelding van Musk en Bezos”
  [naar artikel]
 46. Brecel bereikt voor het eerst in finale van rankingtoernooi snooker (21/08/2017 - Sporza)
  Luca Brecel mag morgen op het China Championship om de titel spelen. Brecel had tegen thuisspeler Li een beslissende 11e frame nodig om door te kunnen stoten.
  [naar artikel]
 47. "Noord-Korea stopt met kernproeven en rakettesten" (21/04/2018 - VRT NWS)
  Noord-Korea stopt voorlopig met zijn kernproeven en rakettesten. Dat zegt de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, zo meldt het Noord-Koreaanse persbureau. Er zijn ook plannen om de infrastructuur voor de nucleaire testen in het noorden van het land te sluiten.
  [naar artikel]
 48. Australië: “China houdt landgenoot in onacceptabele omstandigheden vast” (02/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Australische minister van Buitenlandse Zaken Marise Payne stelt dat China een in China geboren Australische burger in “onacceptabele...
  [naar artikel]
 49. John van den Brom klopt zich op de borst: “Wij kunnen Shakhtar kloppen” (02/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Aan de vooravond van de Europese vuurdoop voor Genk tegen Shakhtar Donetsk stralen John van den Brom en kapitein Bryan Heynen veel vertrouwen uit. “Als wij gedisciplineerd en volgens onze kwaliteiten voetballen, maken wij zeker kans om door te stoten”, aldus de coach.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy