Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
04:02 uur

Drie Brusselse ziekenhuizen mogen nu ook vaccineren tegen apenpokken

VRT NWS

05/08/2022 - 15:05

Binnenkort mogen ook het UZ Brussel, het Erasmusziekenhuis en het ziekenhuis Saint-Luc (preventief) vaccineren tegen apenpokken. Dat heeft de Risk Management Group beslist. Tot nu toe kon dat in Brussel alleen in het Sint-Pieterziekenhuis.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Brusselse ziekenhuizen willen staken tegen verplichte coronaprik (19/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een stakingsaanzegging ingediend door twee centrales van de socialistische vakbond - BBTK en ACOD - voor de Brusselse ziekenhuizen. Die komt er naar aanleiding van de beslissing van de regering om sancties op te leggen, zoals mogelijk ontslag, voor mensen in de zorg die weigeren om zich te laten vaccineren.
  [naar artikel]
 2. Vaccinatiecampagne tegen apenpokken botst op gebrek aan vaccins (10/08/2022 - De Tijd)
  16:39 Volgende week moeten twaalf hiv-referentiecentra zo veel mogelijk mensen vaccineren die het risico lopen op apenpokken. De groep mensen die preventief een prik kunnen krijgen, blijft klein omdat Belgi...
  [naar artikel]
 3. Brusselse werkgevers kunnen personeel laten vaccineren op de werkvloer (20/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Brusselse werkgevers kunnen personeel laten vaccineren op de werkvloer Brusselse werkgevers kunnen hun personeel laten vaccineren tegen COVID-19 op de werkvloer. Dat zegt Beci, de Brusselse werkgeversorganisatie, die de bedrijven oproept om hier ook gebruik van te maken. Het project wordt gesteund door de Brusselse gezondheidsinspectie. Elk bedrijf met minstens tien personeelsleden die zich willen laten vaccineren tegen COVID-19, kunnen een afspraak regelen. Een […] Lees dit artikel: Brusselse werkgevers kunnen personeel laten vaccineren op de werkvloer
  [naar artikel]
 4. Vanaf volgende week vaccinatie tegen apenpokken mogelijk na hoogrisicocontact (07/07/2022 - De Standaard)
  Wie een onbeschermd hoogrisicocontact had met een besmette persoon, kan zich vanaf volgende week laten vaccineren tegen apenpokken. Dat meldt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).
  [naar artikel]
 5. Is het erg dat coronacijfers nu stijgen? Moet uw kind zich nog laten vaccineren? En liggen er patiënten met apenpokken in de ziekenhuizen? Marc Van Ranst geeft antwoord (08/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nu het aantal coronabesmettingen voor het eerst in weken weer stijgt en het apenpokkenvirus zich ook via aerosolen blijkt te verspreiden, is het tijd voor een stand van zaken rond de virussen die ons parten spelen. Viroloog Marc Van Ranst waarschuwt voor een nieuw corona-‘golfje’ en wil ons leren de apenpokken te herkennen.
  [naar artikel]
 6. Minister Vandenbroucke wil doelgroep apenpokken tegen volgende week vaccineren (10/08/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 7. Vaccinatie tegen apenpokken mogelijk na hoogrisicocontact, gebeurt in overleg met huisarts (07/07/2022 - VRT NWS)
  Vanaf volgende week kunnen zorgverleners en personen die een onbeschermd hoogrisicocontact hadden met een besmette persoon zich laten vaccineren tegen apenpokken. Of je in aanmerking komt voor vaccinatie wordt bepaald door je huisarts, in overleg met het referentiecentrum. De vaccinatie gebeurt in 1 van de 9 referentiecentra van ons land.
  [naar artikel]
 8. Er is maar één bedrijf op aarde dat vaccins tegen apenpokken kan maken (31/07/2022 - Express)
  Terwijl de apenpokken verder oprukken, neemt de vraag naar vaccins tegen het virus toe. Een piepklein Deens bedrijf is de enige leverancier. De uitbraak van apenpokken blijft zich uitbreiden. Op 23 juli bestempelde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de apenpokken al als een internationale medische noodsituatie. Het is de tweede keer op twee jaar tijd dat de […]
  [naar artikel]
 9. Artsen en ziekenhuizen extra waakzaam voor apenpokken, ook organisatie Belgian Pride sensibiliseert (21/05/2022 - De Standaard)
  Omdat de eerste besmettingen met het apenpokkenvirus in de homogemeenschap vastgesteld werden, riep de organisatie van de Belgian Pride haar bezoekers zaterdag op om voorzichtig te zijn. Ook bij ziekenhuizen en huisartsen in ons land is er alertheid. Zij verwachten de komende dagen en weken extra patiënten die mogelijk apenpokken hebben.
  [naar artikel]
 10. Artsen en ziekenhuizen extra waakzaam voor apenpokken, ook organisatie Belgian Pride doet oproep (21/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Omdat de eerste besmettingen met het apenpokkenvirus in de homogemeenschap vastgesteld werden, riep ook de organisatie van de Belgian Pride haar bezoekers zaterdag op om voorzichtig te zijn. Ook bij ziekenhuizen en huisartsen in ons land is er alertheid. Zij verwachten de komende dagen en weken extra patiënten die mogelijk apenpokken hebben.
  [naar artikel]
 11. Artsen en ziekenhuizen extra waakzaam voor apenpokken, ook organisatie Belgian Pride roept op: “Denk goed na over veiligheid” (21/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Omdat de eerste besmettingen met het apenpokkenvirus in de homogemeenschap vastgesteld werden, riep ook de organisatie van de Belgian Pride haar bezoekers zaterdag op om voorzichtig te zijn. Ook bij ziekenhuizen en huisartsen in ons land is er alertheid. Zij verwachten de komende dagen en weken extra patiënten die mogelijk apenpokken hebben.
  [naar artikel]
 12. Artsen en ziekenhuizen extra waakzaam voor apenpokken, ook organisatie Belgian Pride roept op: “Denk goed na over veiligheid” (21/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Omdat de eerste besmettingen met het apenpokkenvirus in de homogemeenschap vastgesteld werden, riep ook de organisatie van de Belgian Pride haar bezoekers zaterdag op om voorzichtig te zijn. Ook bij ziekenhuizen en huisartsen in ons land is er alertheid. Zij verwachten de komende dagen en weken extra patiënten die mogelijk apenpokken hebben.
  [naar artikel]
 13. Vanaf volgende week vaccinatie tegen apenpokken mogelijk na hoogrisicocontact (07/07/2022 - Het Nieuwsblad)
  Zorgverleners en personen die een onbeschermd 0 hadden met een besmette persoon, kunnen zich vanaf volgende week laten vaccineren tegen apenpokken, liefst binnen de vier dagen na het contact. Dat meldt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) donderdag. Wie denkt in aanmerking te komen voor vaccinatie, neemt best contact op met de huisarts, die kan overleggen met één van de negen referentiecentra in ons land.
  [naar artikel]
 14. Vanaf volgende week vaccinatie tegen apenpokken mogelijk na hoogrisicocontact (07/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zorgverleners en personen die een onbeschermd hoogrisicocontact hadden met een besmette persoon, kunnen zich vanaf volgende week laten vaccineren tegen apenpokken, liefst binnen de vier dagen na het contact. Dat meldt minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) donderdag. Wie denkt in aanmerking te komen voor vaccinatie, neemt best contact op met de huisarts, die kan overleggen met één van de negen referentiecentra in ons land.
  [naar artikel]
 15. Bijna 1 op de 3 medewerkers van Brusselse woonzorgcentra niet gevaccineerd tegen corona (29/09/2021 - VRT NWS)
  Voor het eerst is de vaccinatiegraad van het personeel in de Belgische ziekenhuizen en woonzorgcentra bekendgemaakt. Uit de cijfers van het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg (KCE) blijkt dat 30 procent van het personeel in woonzorgcentra in Brussel niet gevaccineerd is tegen het coronavirus. In het hele land is de vaccinatiegraad in ziekenhuizen hoger dan in de woonzorgcentra. En vooral personeel jonger dan 45 laat zich minder vaak vaccineren.
  [naar artikel]
 16. Brusselse ziekenhuizen halen verpleegsters in Roemenië (11/04/2019 - De Morgen)
  Brussel l Ziekenhuizen die kampen met een tekort aan verpleegkundigen kunnen terecht bij een privaat bedrijf dat gekwalificeerd personeel in Roemenië ronselt. Het haalde al verpleegsters naar hier voor enkele Brusselse ziekenhuizen. In het Sint-Elisabethziekenhuis in Ukkel werken er momenteel drie. Directeur verpleging, Erik Vanderheyden, is hen eigenhandig gaan selecteren in Boekarest.
  [naar artikel]
 17. Over drie weken grote problemen verwacht in ziekenhuizen als besmettingen nu niet beginnen dalen (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal coronabesmettingen moet nú naar beneden gaan. Lukt dat niet, dan worden er over drie weken opnieuw grote problemen verwacht in onze ziekenhuizen. “We zijn uiteraard ongerust”, zegt professor Philippe Jorens van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. “Het zou best kunnen dat we tegelijkertijd aan het vaccineren zijn én aan het vechten tegen een derde golf.”
  [naar artikel]
 18. Nog meer gegraai: ook ziekenhuizen lucratieve bijverdienste voor Brusselse politici (16/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Na Samusocial en De Brusselse Keukens liggen nu ook de raden van bestuur van Brusselse ziekenhuizen onder vuur. Want ook daar blijken hoge
  [naar artikel]
 19. HIV-referentiecentra moeten risicogroepen “maximaal” vaccineren tegen apenpokken tegen eind volgende week (10/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  De twaalf HIV-referentiecentra in ons land hebben van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke de opdracht gekregen om de personen die zich in de doelgroepen bevinden persoonlijk uit te nodigen en “maximaal” te vaccineren tegen eind volgende week. Dat heeft de minister woensdag aangekondigd tijdens een persmoment over een stand van zaken van de apenpokkenepidemie in ons land.
  [naar artikel]
 20. Terwijl de Brusselse ziekenhuizen vollopen, weigert Aalst covid-patiënten: ‘Dit heeft gevolgen’ (06/10/2020 - De Morgen)
  De Brusselse ziekenhuizen lopen stilaan vol met coronapatiënten. Het Brusselse UZ rekent daarom op ziekenhuizen in Aalst om patiënten over te nemen. Maar daar hebben de Aalstenaars nu een stokje voor gestoken. ‘Ik vind het nogal straf dat dit zo eenzijdig wordt afgekondigd.’
  [naar artikel]
 21. Terwijl de Brusselse ziekenhuizen vollopen, weigert Aalst covid-patiënten: ‘Dit heeft gevolgen’ (06/10/2020 - De Morgen)
  De Brusselse ziekenhuizen lopen stilaan vol met coronapatiënten. Het Brusselse UZ rekent daarom op ziekenhuizen in Aalst om patiënten over te nemen. Maar daar hebben de Aalstenaars nu een stokje voor gestoken. ‘Ik vind het nogal straf dat dit zo eenzijdig wordt afgekondigd.’
  [naar artikel]
 22. Ziekenhuizen willen vaccinweigeraars kunnen ontslaan: "Mensen die zich niet laten vaccineren, hebben geen plaats in de zorg" (20/10/2021 - VRT NWS)
  De ziekenhuizen adviseren minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) om zorgpersoneel dat zich niet tegen covid wil laten vaccineren te schorsen en desnoods zelfs te ontslaan. Dat staat in een advies van de Nationale Arbeidsraad dat de krant De Tijd kon inkijken. Margot Cloet van zorgkoepel Zorgnet-Icuro bevestigt dit aan VRT NWS.
  [naar artikel]
 23. Nederlandse regering wil vroeger vaccineren, maar ziekenhuizen blijken niet klaar (02/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De boodschap van de Nederlandse regering zaterdag dat ze eerder dan verwacht willen beginnen met vaccineren, botst nu op een praktisch bezwaar: blijkt dat de ziekenhuizen er nog niet klaar voor zijn.
  [naar artikel]
 24. West-Vlaamse ziekenhuizen voeren samen campagne voor griepvaccinatie (18/10/2021 - VRT NWS)
  Met het liedje en bijhorende videoclip ‘Vaccin voor Anja’ hopen 12 West-Vlaamse ziekenhuizen zo veel mogelijk medewerkers warm te maken om zich dit najaar te laten vaccineren tegen de griep. Slechts 2 op de 3 in de zorgsector zou zich willen laten vaccineren. In het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt heeft een sensibiliseringscampagne de vorige jaren alvast zijn vruchten afgeworpen.
  [naar artikel]
 25. Grote ongerustheid over coronacijfers: "Straks tegelijk vaccineren én vechten tegen derde golf" (19/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal coronabesmettingen moet nú naar beneden gaan. Lukt dat niet, dan worden er over drie weken opnieuw grote problemen verwacht in onze ziekenhuizen. "We zijn uiteraard ongerust", zegt professor Philippe Jorens van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. "Het zou best kunnen dat we tegelijkertijd aan het vaccineren zijn én aan het vechten tegen een derde golf."
  [naar artikel]
 26. Duitsland bestelt 40.000 doses van vaccin tegen apenpokken (24/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Om de uitbraak van apenpokken in de kiem te smoren heeft Duitsland 40.000 doses van het Imvanex-pokkenvaccin besteld. Als het virus zich verder verspreidt, willen de autoriteiten personen inenten die nauw contact hadden met een besmet iemand. Het vaccin helpt ook goed tegen apenpokken, ook vlak na besmetting. Als mensen snel een prik krijgen, blijven de klachten mild.
  [naar artikel]
 27. Ziekenhuizen kunnen komende 2 weken 20.000 personeelsleden vaccineren (22/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De ziekenhuizen kunnen komende twee weken bijna 20.000 personeelsleden vaccineren. Dat laat Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) vrijdag weten. De dosissen zijn bestemd voor het personeel van de spoeddienst en intensieve zorgen.
  [naar artikel]
 28. Brusselse ziekenhuizen in hetzelfde bedje ziek als Samusocial en de Brusselse Keukens (16/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Na het schandaal bij daklozenvereniging Samusocial en bij de Brusselse Keukens blijken ook de ziekenhuizen in de hoofdstad een lucratieve bron van inkomsten voor Brusselse politici, dat melden De Morgen en Bruzz. Het Brussels Parlement zet parlementaire onderzoekscommissie op poten.
  [naar artikel]
 29. Zitten we nu met twee pandemieën opgescheept? Apenpokken rukken fors op (17/07/2022 - Express)
  Experten beginnen te vrezen dat we een cruciale kans hebben gemist om de verspreiding van apenpokken in te dijken. De meeste gezondheidsexperten denken dat de bijna globale uitbraak van apenpokken wel eens kan uitgroeien tot een tweede pandemie, als het dat al niet is. Het aantal besmettingen van apenpokken blijft immers gestaag toenemen.  De Amerikaanse […]
  [naar artikel]
 30. Campagne moet Brusselse zorgverleners overtuigen zich te laten vaccineren (05/02/2021 - VRT NWS)
  De Brusselse welzijnsorganisatie Iriscare lanceert een bewustmakingscampagne voor het zorgpersoneel in Brussel. Want daar willen een pak minder mensen zich laten vaccineren tegen het coronavirus dan in Vlaanderen. Met de campagne hoopt de instelling hen te overtuigen dat het vaccin veilig is en goed werkt.
  [naar artikel]
 31. Na 'emotionele rollercoaster': ziekenhuizen kunnen 20.000 mensen vaccineren in komende twee weken (22/01/2021 - Knack)
  De ziekenhuizen kunnen komende twee weken bijna 20.000 personeelsleden vaccineren. Dat laat Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) vrijdag weten. De dosissen zijn bestemd voor het personeel van de spoeddienst en intensieve zorgen.
  [naar artikel]
 32. Slechts 47 procent van personeel in Brusselse woonzorgcentra liet zich vaccineren (16/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De vaccinatiegraad bij het woonzorgcentrumpersoneel in Brussel en in Wallonië ligt bedroevend laag. Dat bleek op de persconferentie van het Crisiscentrum. Meer dan de helft van het Brusselse personeel weigert zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. Viroloog Steven Van Gucht voegde eraan toe dat daar in de meeste gevallen géén medische reden voor is.
  [naar artikel]
 33. Duitsland bestelt 40.000 doses van vaccin tegen apenpokken, ook Frankrijk overweegt vaccinaties (24/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Om de uitbraak van apenpokken in de kiem te smoren heeft Duitsland 40.000 doses van het Imvanex-pokkenvaccin besteld. Ook Frankrijk overweegt vaccinaties om apenpokken te bestrijden.
  [naar artikel]
 34. Jessa en Sint-Trudo starten met vaccineren van ziekenhuispersoneel (21/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na enkele dagen van frustraties is er dan nu toch goed nieuws voor het personeel van de Limburgse ziekenhuizen. Het Jessa Ziekenhuis is donderdagavond begonnen met het vaccineren van het eigen personeel. Sint-Trudo begint morgen, AZ Vesalius en Sint-Franciscus volgen in de loop van volgende week. Dat melden de ziekenhuizen in een gezamenlijk persbericht.
  [naar artikel]
 35. Brusselse Iris Ziekenhuizen Zuid openen centrum voor coronatest zonder voorschrift (04/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op de site Molière Longchamp van de Brusselse Iris Ziekenhuizen Zuid (IZZ) is dinsdag een nieuw testcentrum voor COVID-19 geopend waar mensen zowel met als zonder voorschrift terecht kunnen. Dit past in de vraag van de Brusselse regering om de testcapaciteit tegen begin september te verdubbelen.
  [naar artikel]
 36. Brusselse Iris Ziekenhuizen Zuid openen centrum voor coronatest zonder voorschrift (04/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de site Molière Longchamp van de Brusselse Iris Ziekenhuizen Zuid (IZZ) is dinsdag een nieuw testcentrum voor COVID-19 geopend waar mensen zowel met als zonder voorschrift terecht kunnen. Dit past in de vraag van de Brusselse regering om de testcapaciteit tegen begin september te verdubbelen.
  [naar artikel]
 37. Limburgse ziekenhuizen vaccineren risicopatiënten met overschotten personeel (17/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse ziekenhuizen vaccineren hun risicopatiënten met de overgebleven vaccins van het personeel. Dat gebeurt op vraag van de overheid. Zo hoopt het Jessa Ziekenhuis in Hasselt eind volgende week 80 procent van al haar risicopatiënten in te enten. In het Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk kregen vanmorgen de laatste van de in totaal 240 nierdialysepatiënten hun eerste prik met het coronavaccin.
  [naar artikel]
 38. Moderna test vaccin tegen apenpokken (24/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Farmareus Moderna test momenteel potentiële vaccins tegen apenpokken. Het gaat voor alle duidelijkheid wel nog om een erg vroege fase in het testproces.
  [naar artikel]
 39. Brusselse ziekenhuizen in het vizier (07/04/2019 - De Morgen)
  Ook de raden van bestuur van Brusselse ziekenhuizen zijn bemand door politici en ook hier circuleren hoge zitpenningen. Het was wachten tot Pascale Peraïta (PS) weg was bij het OCMW om de cijfers te kennen.
  [naar artikel]
 40. Brusselse ziekenhuizen in het vizier (16/06/2017 - De Morgen)
  Ook de raden van bestuur van Brusselse ziekenhuizen zijn bemand door politici en ook hier circuleren hoge zitpenningen. Het was wachten tot Pascale Peraïta (PS) weg was bij het OCMW om de cijfers te kennen.
  [naar artikel]
 41. Ziekenhuizen mogen niet-essentiële zorg heropstarten (29/11/2020 - Express)
  Nu de druk op de ziekenhuizen beetje per beetje afneemt, mogen ze het aantal voor coronapatiënten voorbehouden bedden wat afbouwen.... The post Ziekenhuizen mogen niet-essentiële zorg heropstarten appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 42. Na oproep van kankerpatiënt en VRT-journalist aan vaccinweigeraars: tal van ziekenhuizen erkennen dat ze operaties moeten uitstellen (22/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Drie weken geleden kreeg VRT-journalist Chris Van den Abeele (57) te horen dat hij prostaatkanker heeft. Een operatie is dringend nodig, maar door corona is die uitgesteld. In een open brief smeekt hij iedereen om zich te laten vaccineren. Verschillende ziekenhuizen erkennen het probleem van uitgestelde zorg. En ook Kom op tegen Kanker luidt de alarmbel. “Het leven van kankerpatiënten staat op het spel.”
  [naar artikel]
 43. Vaccinatie tegen apenpokken wordt uitgebreid naar risicogroepen (29/07/2022 - De Standaard)
  De vaccinatie tegen het apenpokkenvirus in ons land wordt uitgebreid. De Risk Management Group geeft bijkomende risicogroepen de kans om zich preventief te laten vaccineren, en dat niet langer alleen na een hoogrisico-contact.
  [naar artikel]
 44. Ziekenhuizen in Brussel lopen vol met covidpatiënten, Aalst weigert zieken over te nemen (05/10/2020 - De Morgen)
  De Brusselse ziekenhuizen lopen stilaan vol met coronapatiënten. Het Brusselse UZ rekent daarom op ziekenhuizen in Aalst om patiënten over te nemen. Maar daar hebben de Aalstenaars nu een stokje voor gestoken. ‘Ik vind het nogal straf dat dit zo eenzijdig wordt afgekondigd.’
  [naar artikel]
 45. Eén op de drie ziekenhuizen heeft het financieel moeilijk  (03/11/2018 - VRT NWS)
  Eén op de drie Vlaamse ziekenhuizen leed vorig jaar verlies. Dat blijkt uit een doorlichting van 51 algemene ziekenhuizen door de krant De Tijd. 
  [naar artikel]
 46. EU wil gezamenlijk vaccin en middel tegen apenpokken inkopen (27/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Unie heeft besloten tot de gezamenlijke aankoop van zowel een vaccin als een antiviraal middel tegen apenpokken. Dat zei de Zweedse vaccincoördinator Richard Bergstrom vrijdag tegen de Zweedse krant ‘Dagens Nyheter’.
  [naar artikel]
 47. Werknemers Brusselse Iris-ziekenhuizen leggen werk een dag neer (02/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemeenschappelijk vakbondsfront heeft een stakingsaanzegging ingediend voor de Brusselse ziekenhuizen van het Iris-netwerk. Van zondagavond 20...
  [naar artikel]
 48. Brusselse ziekenhuizen zien knikje, maar nog geen trend (03/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Brusselse ziekenhuizen vangen nog steeds honderden coronagevallen op, maar in de afgelopen dagen werd er wel een eerste knikje in de curve vastgesteld. Van een echte trend waarbij de curve afzwakt, willen de ziekenhuizen nog niet spreken.
  [naar artikel]
 49. Brusselse ziekenhuizen zien knikje, maar nog geen trend (03/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Brusselse ziekenhuizen vangen nog steeds honderden coronagevallen op, maar in de afgelopen dagen werd er wel een eerste knikje in de curve vastgesteld. Van een echte trend waarbij de curve afzwakt, willen de ziekenhuizen nog niet spreken.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy