Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:40 uur

Warner Bros overweegt gratis streamingdienst met reclame

De Tijd

05/08/2022 - 16:07

15:37 Met een fusie tussen de streamingdiensten HBO Max en Discovery+ wil de filmstudio Warner Bros Discovery de streamingreuzen Disney+ en Netflix nog beter het vuur aan de schenen leggen. De piste van een...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Time Warner stapt in streamingdienst Hulu (03/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het Amerikaanse mediaconcern Time Warner neemt een belang van 10 procent in streamingdienst Hulu. Dat maakte het moederbedrijf van onder meer HBO, CNN en de filmstudio’s van Warner Bros woensdag bekend, zonder op bedragen in te gaan.
  [naar artikel]
 2. Kinepolis krijgt flinke klap op de beurs na aankondiging dat Warner Bros. films meteen ook op streamingdienst zal gooien (04/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het aandeel Kinepolis heeft vrijdagochtend een flinke klap op de beurs van Brussel gekregen. Dit na de aankondiging van de Amerikaanse filmstudio Warner Bros. dat het volgend jaar alle nieuwe films tegelijkertijd in de bioscoop en op zijn eigen streamingdienst zal aanbieden.
  [naar artikel]
 3. Kinepolis krijgt flinke klap op de beurs na aankondiging Warner Bros. films meteen ook op streamingdienst te gooien (04/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het aandeel Kinepolis heeft vrijdagochtend een flinke klap op de beurs van Brussel gekregen. Dit na de aankondiging van de Amerikaanse filmstudio Warner Bros. dat het volgend jaar alle nieuwe films tegelijkertijd in de bioscoop en op zijn eigen streamingdienst zal aanbieden.
  [naar artikel]
 4. Warner Bros Discovery gaat streamingdiensten HBO Max en discovery+ samenvoegen (maar nog altijd geen spoor van ‘Batgirl’) (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Entertainmentbedrijf Warner Bros Discovery gaat zijn twee streamingdiensten HBO Max en discovery+ samenvoegen. Dat wil het fusiebedrijf, dat ontstond door het samenvoegen van de entertainmenttak van AT&T en mediabedrijf Discovery Networks, volgend jaar zomer gaan doen in de Verenigde Staten en daarna in andere landen. Tegelijkertijd denkt de onderneming aan een gratis versie van zijn streamingdienst met reclames net als branchegenoot Netflix.
  [naar artikel]
 5. Warner Bros. gaat elke nieuwe film in 2021 gratis streamen op HBO Max (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Warner Bros. gaat alle films die in 2021 uitkomen, op hetzelfde moment in de bioscoop vertonen als op HBO Max. Dat schrijven de Amerikaanse media.
  [naar artikel]
 6. Warner Bros. zal “Matrix 4”, “Dune” en alle andere nieuwe films gratis streamen op HBO Max (03/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Warner Bros. heeft donderdag aangekondigd dat het alle nieuwe films die in 2021 uitkomen in de Verenigde Staten gratis zal streamen op het platform HBO Max. Dat zal dus op hetzelfde moment zijn dat de films in de zalen komen. Op die manier wilt het bedrijf zich aanpassen aan de moeilijkheden van de coronapendemie.
  [naar artikel]
 7. Drama voor Hollywood? Warner Bros steekt cinema-uitbaters dolk in de rug (04/12/2020 - De Morgen)
  Revolutie in de filmwereld. Warner Bros zal al zijn zeventien films voor 2021 gelijktijdig in de cinema en op zijn streamingdienst lanceren. Mag Hollywood zijn rode lopers beginnen oprollen?
  [naar artikel]
 8. Waarom werd ‘Batgirl’ van Adil en Bilall afgevoerd? “Het is een strategische beslissing van Warner Bros” (03/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Warner Bros heeft ‘Batgirl’ van ons Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah geschrapt. De DC-superheldenfilm zal niet te zien zijn. Niet op streamingdienst HBO en niet in de bioscoop. Maar waarom maakt de filmstudio zo'n pijnlijke en drastische keuze? Regisseur en Hollywoodwatcher Jan Verheyen reageert: “Het is een strategische keuze van Warner Bros. En daar komt weinig emotie aan te pas.”
  [naar artikel]
 9. Warner Bros brengt films sneller van cinema naar tv (05/04/2019 - De Morgen)
  De Amerikaanse maatschappij Warner Bros zal haar films zestig dagen na de bioscooprelease via video-on-demand of ‘premium VOD’ op tv en internet aanbieden. Daarmee pakt Warner de dvd-versies van films in snelheid.
  [naar artikel]
 10. Warner Bros. boos op Trump nadat die weer zonder toestemming muziek gebruikt (10/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een promofilmpje van Donald Trump is bij filmstudio Warner Bros in het verkeerde keelgat geschoten. De Amerikaanse president gebruikte voor het...
  [naar artikel]
 11. Topman Warner Bros. stapt op na #MeToo-schandaal (18/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Kevin Tsujihara zou actrice Charlotte Kirk aan rollen geholpen hebben in ruil voor seks. Hij stapt nu zelf op als ceo en voorzitter van film- en televisiestudio Warner Bros.
  [naar artikel]
 12. Warner Bros zet filmwereld op zijn kop (03/12/2020 - De Tijd)
  21:28 De filmstudio Warner Bros gaat volgend jaar al zijn films tegelijk in de cinema en op zijn streamingkanaal HBO Max lanceren.
  [naar artikel]
 13. Topman Warner Bros ontslagen nadat hij actrice rollen aanbood in ruil voor seks (18/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De topman van film- en televisiestudio Warner Bros. Kevin Tsujihara is de laan uitgestuurd. De Hollywood-prominent wordt ervan beschuldigd dat hij...
  [naar artikel]
 14. Warner Bros wil Eyeworks overnemen (07/04/2019 - De Morgen)
  De Amerikaanse mediagigant Warner Bros heeft zijn oog laten vallen op Eyeworks. Het Nederlandse productiehuis maakt succesformats als De grote sprong en is in België vooral bekend van succesvolle films als Rundskop en Marina.
  [naar artikel]
 15. Warner Bros. legt opnames van ‘The Batman’ stil door corona (15/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Warner Bros. heeft de productie van ‘The Batman’ stilgelegd vanwege het coronavirus. Dat meldt Deadline. Er wordt twee weken niet gedraaid, laat de...
  [naar artikel]
 16. Topman Warner Bros ontslagen nadat hij actrice rollen zou hebben gegeven in ruil voor seks (18/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De topman van film- en televisiestudio Warner Bros. Kevin Tsujihara is de laan uitgestuurd. De Hollywood-prominent wordt ervan beschuldigd dat hij...
  [naar artikel]
 17. Warner Bros. bekijkt mogelijke 'Alf'-reboot (02/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De tv-serie Alf keert mogelijk terug op televisie. Warner Bros. onderzoekt de mogelijkheden voor een reboot van de jaren tachtig-serie, meldt...
  [naar artikel]
 18. Warner Bros reageert: “Ellen DeGeneres’ gedrag is onacceptabel” (18/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De directeuren van het Amerikaanse mediabedrijf Warner Bros hebben zich uitgesproken over talkshowhost Ellen DeGeneres (62). Haar programma, dat...
  [naar artikel]
 19. Warner Bros. reageert op beschuldigingen : “Ellen DeGeneres’ gedrag is onacceptabel” (18/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De directeuren van het Amerikaanse mediabedrijf Warner Bros. hebben zich uitgesproken over talkshowhost Ellen DeGeneres (62). Haar programma, dat...
  [naar artikel]
 20. Warner Bros gaat nieuwe films tegelijk in cinema uitbrengen en via streaming aanbieden (03/12/2020 - VRT NWS)
  Filmstudio Warner Bros gaat alle films die ze volgend jaar uitbrengen tegelijk in de cinema en op streamingdienst HBO Max aanbieden. Het gaat om blockbusters zoals "Dune", "The matrix 4", "Godzilla vs Kong" en "Suicide squad 2". Normaal gezien komen films eerst enkele maanden exclusief in de cinema voor ze via streamingdiensten te bekijken zijn.
  [naar artikel]
 21. WEDSTRIJD: Maak kans op een Warner Bros DVD-box! (13/10/2020 - Metro)
  De koude dagen zijn definitief terug! Om de koude te bestrijden, is één van de beste remedies voor de tv te ontspannen. Neem dus jouw plaid, jouw kopje warme chocolademelk en jouw favoriete Warner Bros DVD. Het is tijd om te chillen! Win een Warner Bros DVD-box Heb je jouw DVD-box nog niet? Geen probleem! Want we hebben een mooie wedstrijd voor je. Maak kans op één van de 20 DVD-boxen. Kies uit Game of Thrones, Harry Potter, Friends en veel meer! Geen tijd om te wachten of je gewonnen heb, de DVD-boxen zijn ook te koop bij verschillende retailers. Deel neem aan onze andere wedstrijden op nl.metrotime.be/win. Het bericht WEDSTRIJD: Maak kans op een Warner Bros DVD-box! verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Warner Bros. twijfelt over toekomst Johnny Depp in ‘Fantastic Beasts’-serie (15/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Productiehuis Warner Bros. is niet echt blij met de rechtszaak die Johnny Depp (55) heeft aangespannen tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (32) wegens...
  [naar artikel]
 23. Barbie: "RTL en Warner Bros hebben me jarenlang als een hoer behandeld" (09/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Samantha de Jong, alias het Nederlandse realityfenomeen Barbie, voelt zich misbruikt door tv-zender RTL en productiemaatschappij Warner Bros. "Zij...
  [naar artikel]
 24. ‘Friends’ niet meer op Netflix in het nieuwe jaar? (05/12/2018 - Metro)
  Even vrees bij het grote contingent ‘Friends’-liefhebbers. Er was namelijk sprake dat de populaire sitcom vanaf 2019 niet meer op Netflix beschikbaar zou zijn. De streamingdienst heeft nu zelf duidelijk geschept.  Netflix heeft de rechten op Friends al hernieuwd tot eind 2019. Dat laten ze weten via Twitter. Op de Netflix-pagina van de serie stond dat het vanaf 1 januari niet meer te bekijken zou zijn. De streaminggigant heeft nu die digitale ‘vervaldatum’ verwijderd van de subpagina. De streamingdienst laat ook weten dat er een nieuwe deal gesloten is met Warner Bros. Eigen streamingdienst Sinds 2015 staan alle 10 seizoenen van Friends op Netflix in de VS en Canada. In ons land is het nog maar beschikbaar sinds januari. Er wordt al langer gespeculeerd dat Warner Bros. het contract met Netflix niet zou willen verlengen. Zo is de filmstudio van plan om in het vierde kwartaar van 2019 zijn eigen streamingdienst te lanceren. Disney is hetzelfde van plan met Disney+. Of ‘Friends’ in 2020 nog beschikbaar zal zijn op Netflix is dus nog maar zeer de vraag, aangezien Disney alles eraf aan het halen is. Wellicht volgt Warner Bros. dat voorbeeld.   Lees ook : Trivial Pursuit lanceert ‘Friends’-editie   Het bericht ‘Friends’ niet meer op Netflix in het nieuwe jaar? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Antwerpse rapper met miljoenen views op YouTube tekent platencontract bij Warner Bros (19/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Rapper Soufiane Eddyani (18) uit de Antwerpse Stuivenbergwijk heeft woensdag een platencontract getekend bij het bekende label Warner Bros in Hilversum.
  [naar artikel]
 26. Kater na huwelijk voor regisseur Adil El Arbi: Warner Bros. schrapt "Batgirl" op HBO Max en in de cinemazalen (03/08/2022 - VRT NWS)
  De Amerikaanse filmvakbladen omschrijven het als "een schokgolf in Hollywood". Filmlabel Warner heeft "Batgirl" van het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah afgevoerd op streamingdienst HBO Max en in de bioscoop. De reden is totaal niet duidelijk. Warner twijfelt wel niet aan het talent van El Arbi en Fallah en zou met hen al over nieuwe projecten hebben gepraat.
  [naar artikel]
 27. Warner lanceert zeventien films tegelijk in cinema en op tv (04/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Filmmaatschappij Warner Bros gaat zijn films in de VS volgend jaar tegelijk uitbrengen in de cinema’s (als ze open zijn) en op de streamingdienst HBO Max. Het gaat om zeventien films, waaronder Sui­cide squad 2, Godzilla vs. Kong, Dune and The Matrix 4.
  [naar artikel]
 28. Warner Bros koopt filmrechten op verhaal van Antwerpse ex-drugstrafikant Paulus Meyer (03/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse filmgigant Warner Bros gaat een film maken over de Antwerpse drugstrafikant Paulus Meyer (55), de voormalige leider van de Bende van 700 miljoen.
  [naar artikel]
 29. Hans Otten verlaat productiehuis Warner Bros. (07/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tv- en radiomaker Hans Otten verlaat productiehuis Warner Bros., waar hij de voorbije acht jaar aan de slag was als verantwoordelijke van het creative team en als producer van verschillende programma’s. “Het is tijd voor iets anders”, laat hij weten.
  [naar artikel]
 30. Warner Bros wil kabelbaan naar het beroemde Hollywood Sign aanleggen (11/07/2018 - VRT NWS)
  In Los Angeles heeft Warner Bros een plan voorgesteld om zijn terreinen via een kabelbaan met het beroemde Hollywood Sign te verbinden. Op die manier wil de filmstudio de overlast die toeristen veroorzaken verminderen, dit met respect voor de natuur.
  [naar artikel]
 31. Warner Bros kondigt vrouwelijke remake 'Lord of the Flies' aan (31/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Filmproducent Warner Bros heeft een nieuwe remake aangekondigd van de film 'Lord of the Flies'. Speciaal aan de film wordt de cast: die zal
  [naar artikel]
 32. Streamingplannen Warner Bros nekken Kinepolis op de beurs (04/12/2020 - Express)
  De Europese beurzen zijn de laatste beursdag van de week bescheiden positief gestart. Kinepolis was één van de opvallendste verliezers... The post Streamingplannen Warner Bros nekken Kinepolis op de beurs appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 33. Warner Bros overweegt drie nieuwe Potterfilms (02/09/2016 - De Redactie)
  De filmstudio bekijkt of het de filmrechten kan verwerven van “Harry Potter and the Cursed Child”, het populaire tweedelige toneelstuk over de tovenaarsleerling dat momenteel loopt in Londen.
  [naar artikel]
 34. Streamingdienst CNN+ wordt na paar weken alweer stopgezet (22/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  CNN+, de nieuwe streamingdienst van de Amerikaanse nieuwszender CNN, wordt een paar weken na de lancering alweer stopgezet. Er gingen de laatste tijd al geruchten dat de dienst relatief weinig abonnees trok. De controle over CNN is daarnaast recent overgegaan naar fusieconcern Warner Bros. Discovery en de top van dat bedrijf willen het streamingbeleid flink op de schop gooien.
  [naar artikel]
 35. Warner Bros stelt fans gerust: “Derde ‘Fantastic Beasts’-film wordt beter” (03/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De derde film in de ‘Fantastic Beasts’-reeks zal een stuk beter zijn dan het tweede deel. Althans dat beweert Warner Bros, het bedrijf achter de...
  [naar artikel]
 36. Warner Bros. aangeklaagd voor vroegtijdige lancering van ‘The Matrix Resurrections’ op streamingplatform HBO Max (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Village Road Entertainment Group, een van de producenten van ‘The Matrix Resurrections’, heeft Warner Bros. aangeklaagd omdat de film gelijktijdig in de bioscoop en op streamingplatform HBO Max te zien was. Dat meldt ‘The Wall Street Journal’. Het productiebedrijf beschuldigt Warner van piraterij en het bewust veroorzaken van winstverlies bij Village Road.
  [naar artikel]
 37. Geen ‘The Batman’ in Rusland: Warner Bros. en Disney brengen er voorlopig geen nieuwe films uit (01/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De inval van Rusland in Oekraïne heeft serieuze gevolgen voor de filmindustrie. Zowel The Walt Disney Company als Warner Bros. lieten al weten dat hun films voorlopig niet te zien zullen zijn in de Russische bioscopen.
  [naar artikel]
 38. Warner Bros. komt met nieuwe ‘Willy Wonka’-film in 2023 (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wie dacht dat we ondertussen alle remakes wel gehad hadden, heeft het mis. Warner Bros. heeft er nóg eentje voor ons in petto. De filmproducent kondigde zonet aan dat ze in 2023 een nieuwe ‘Willy Wonka’-film willen uitbrengen.
  [naar artikel]
 39. Telecomreus AT&T wordt eigenaar van CNN, HBO en Warner Bros (23/10/2016 - Knack)
  Het Amerikaanse telecombedrijf AT&T neemt mediabedrijf Time Warner over. De megadeal is unaniem goedgekeurd door de directies van beide bedrijven.
  [naar artikel]
 40. IN BEELD. Dit zijn de populairste halloweenkostuums voor 2019 (20/10/2019 - Metro)
  Weet je nog steeds niet wat je met Halloween wil aandoen? De tijd dringt, want over een kleine twee weken is het zo ver. Natuurlijk kan je kiezen voor klassiekers als Superman of de sexy verpleegster, maar eerlijk? Daar zijn we langzaamaan op uitgekeken. Gelukkig stelde Google een lijstje op van de populairste kostuums van dit jaar om je wat inspiratie te geven. Uiteraard is de kans wel groot dat als je voor een van deze opties kiest, je niet de enige zal zijn. Het is dus volledig aan jou om te bepalen of je deze lijst positief of juist negatief opvat. Hoe het ook zijn, volgens de zoekrobot doen vooral fictieve personages het goed. Denk maar aan Catwoman of een klassieker als Harry Potter. De enige non-fictieve optie uit het lijstje? Kim Kardashian. Top tien halloweenkostuums 1 of 10 Fortnite (foto Fortnite) Spider-man (foto Unsplash) Harley Quinn (foto Warner Bros) Wonder Woman (foto Warner Bros) Black Panther (foto Marvel) Deadpool (foto Unsplash) Harry Potter (foto Warner Bros) Catwoman (foto Warner Bros) Pennywise (foto Warner Bros) Kim Kardashian (AFP / A. Sussman) Lees ook : IN BEELD. Halloweenborsten maken een comeback Het bericht IN BEELD. Dit zijn de populairste halloweenkostuums voor 2019 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Topman Warner Bros. weg om seksschandaal (18/03/2019 - Metro)
  De topman van film- en televisiestudio Warner Bros. Kevin Tsujihara is de laan uitgestuurd. De Hollywood-prominent wordt ervan beschuldigd dat hij actrice Charlotte Kirk hielp bij het verkrijgen van rollen in films in ruil voor seks. Volgens zijn baas bij WarnerMedia, de mediatak van telecomconglomeraat AT&T, is het in het belang van het bedrijf dat Tsujihara weggaat. De 54-jarige Tsujihara zou ook hebben erkend dat hij fout zat. De Britse actrice Kirk speelde onder meer in de films Vice en Ocean’s Eight. Tsujihara is een van de tientallen mannen die zijn beticht van seksueel wangedrag, nadat beschuldigingen tegen filmproducent Harvey Weinstein in 2017 leidden tot wereldwijde bekendheid van de #MeToo-beweging. bron: Belga   Het bericht Topman Warner Bros. weg om seksschandaal verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Topman Warner Bros. weg om seksschandaal (20/03/2019 - Metro)
  De topman van film- en televisiestudio Warner Bros. Kevin Tsujihara is de laan uitgestuurd. De Hollywood-prominent wordt ervan beschuldigd dat hij actrice Charlotte Kirk hielp bij het verkrijgen van rollen in films in ruil voor seks. Volgens zijn baas bij WarnerMedia, de mediatak van telecomconglomeraat AT&T, is het in het belang van het bedrijf dat Tsujihara weggaat. De 54-jarige Tsujihara zou ook hebben erkend dat hij fout zat. De Britse actrice Kirk speelde onder meer in de films Vice en Ocean’s Eight. Tsujihara is een van de tientallen mannen die zijn beticht van seksueel wangedrag, nadat beschuldigingen tegen filmproducent Harvey Weinstein in 2017 leidden tot wereldwijde bekendheid van de #MeToo-beweging. Bron: Belga   Het bericht Topman Warner Bros. weg om seksschandaal verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Spotify wil knip op gratis streamen zetten (06/09/2016 - De Tijd)
  21:58 De Zweedse streamingdienst Spotify overweegt in ruil voor lagere bijdragen aan muziekmaatschappijen zijn gratis model om te gooien.
  [naar artikel]
 44. Warner Bros. had aanvankelijk een andere acteur in gedachten voor de rol van Harry Potter (13/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het had geen haar gescheeld of de ‘Harry Potter’-films hadden er helemaal anders uitgezien. In een interview met The Hollywood Reporter maakte Chris Columbus, de regisseur van de eerste twee films, namelijk bekend dat Warner Bros. eerst iemand anders in gedachten had voor de rol van de wereldbekende tovenaar.
  [naar artikel]
 45. ‘Batgirl’ van Adil El Arbi en Bilall Fallah krijgt geen release, Warner Bros. gooit miljoenen in de vuilbak (03/08/2022 - Express)
  Slecht nieuws voor de fans van DC, want Warner Bros. en HBO hebben de stekker uit de film Batgirl getrokken. Die beslissing werd gisteren bekendgemaakt en zou te maken hebben met andere prioriteiten binnen het bedrijf. De opnames van Batgirl zaten er echter al op. De nieuwste film van regisseurs Adil El Arbi en Bilall […]
  [naar artikel]
 46. Disney, Warner Bros. en Sony zetten filmreleases in Rusland tijdelijk stop (02/03/2022 - Express)
  De grote Amerikaanse filmstudio’s Disney, Warner Bros. en Sony Pictures Entertainment zullen de komende tijd geen nieuwe films uitbrengen in Rusland. Ze doen dat als reactie op de inval van Rusland in Oekraïne. Er werd al op verschillende manieren ingegrepen tegen Rusland sinds Poetin z’n buurland Oekraïne binnenviel. Zo is het Europese luchtruim gesloten voor […]
  [naar artikel]
 47. ‘The One with the Secrets’: Warner Bros lanceert Cluedo-bordspel in ‘Friends’-stijl (28/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdag 30 juli vieren we de Internationale Dag van de Vriendschap. Geen betere manier om dat in de bloemetjes te zetten dan met de hitreeks ‘Friends’. Warner Bros riep deze week een heuse ‘Friends Fan Week’ in het leven, met als kers op de taart het bordspel Cluedo in ‘Friends’-thema.
  [naar artikel]
 48. Warner Bros. lost nieuwe trailer voor ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ (28/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’, het nieuwste deel in de ‘Harry Potter’-prequelserie, heeft een nieuwe trailer gekregen. Warner Bros. geeft daarmee een blik op Mads Mikkelsen als Grindelwald, Jude Law als Perkamentus en natuurlijk Eddie Redmayne als Newt Scamander. De film verschijnt op 15 april.
  [naar artikel]
 49. Vervolgfilm voor ‘Joker’ wordt serieus overwogen na opbrengst van een miljard dollar (20/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Warner Bros. overweegt het om een vervolgfilm voor ‘Joker’ uit te brengen, gezien de eerste zo’n groot succes was. De film verbrak het record van...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy