Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
04:03 uur

Nieuwe financiële problemen bij FC Barcelona: ploeg heeft dringend 150 miljoen euro nodig

Express

05/08/2022 - 16:49

Het is geen geheim dat FC Barcelona het al even financieel moeilijk heeft. Om toch toptransfers te kunnen doen en zo volgend seizoen hopelijk mee te spelen voor de prijzen, moest de club inkomsten vinden. Daar slaagde de recent heraangestelde voorzitter Joan Laporta wonderwel in. Nu blijkt LaLiga, de organisatie die verantwoordelijk is voor de […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ondanks financiële problemen: Barcelona plukt Ferran Torres weg bij Man City voor 55 miljoen euro (22/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks de financiële problemen heeft FC Barcelona een slag thuisgehaald op de transfermarkt. De Catalanen plukken Ferran Torres (21) weg bij Manchester City voor 55 miljoen euro. Een bedrag dat in schijven zal betaald worden.
  [naar artikel]
 2. Operatie van 93 miljoen euro moet financiële problemen bij Anderlecht oplossen (22/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Operatie van 93 miljoen euro moet financiële problemen bij Anderlecht oplossen De financiële zorgen lijken voorbij voor de Belgische voetbalclub Anderlecht. Volgens een plan dat nu op tafel ligt, zal de club een kapitaalinjectie krijgen van 42 miljoen euro en scheldt hoofdaandeelhouder Marc Coucke 51 miljoen euro aan schulden kwijt. Het plan dat nu op tafel ligt, moet wel nog goedgekeurd worden door de raad van […] Lees dit artikel: Operatie van 93 miljoen euro moet financiële problemen bij Anderlecht oplossen
  [naar artikel]
 3. “Thomas Cook heeft dringend 1 miljard euro nodig" (15/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Reisorganisatie Thomas Cook (Neckermann) zit in financiële problemen. Er is acuut meer dan 1 miljard euro nodig om het zwakke winterseizoen door te...
  [naar artikel]
 4. Financiële problemen moedergroep Center Parcs en Sunparks: oplossing in de maak (20/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Pierre & Vacances, het moederbedrijf boven onder andere Center Parcs en Sunparks, lijkt op weg naar een financiële doorstart. Er zijn exclusieve onderhandelingen opgestart over een injectie van 200 miljoen euro en de omzetting van 550 miljoen euro schulden in kapitaal. Dat heeft de groep maandag aangekondigd.
  [naar artikel]
 5. Hoe Barcelona er ondanks een financiële krater toch in slaagt toppers als Lewandowski vast te leggen (02/08/2022 - Express)
  De Catalaanse voetbalclub Barcelona FC heeft een deel van zijn productiehub Barça Studios verkocht voor 100 miljoen euro, in een poging om zijn financiën op te krikken en om de recentelijk getekende spelers in te kunnen schrijven bij LaLiga, de Spaanse voetbalcompetitie. Clubvoorzitter Joan Laporta kondigde maandag aan dat de club een belang van 25 […]
  [naar artikel]
 6. Robot laat rolstoelpatiënten weer (even) stappen, maar vzw achter het initiatief zit in zware geldnood (09/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De vzw To Walk Again zoekt dringend financiële hulp. De organisatie, die mensen met een fysieke beperking helpt, kampt met een tekort van 300.000 euro. Een financiële injectie is onder meer nodig om meer rolstoelpatiënten met een staprobot te laten bewegen.
  [naar artikel]
 7. FC Barcelona boekte afgelopen seizoen recordverlies van 481 miljoen euro (06/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De noodlijdende voetbalclub FC Barcelona heeft vorig seizoen een recordverlies van 481 miljoen euro geleden. Dat nieuws kwam woensdag naar buiten tijdens de presentatie van het financiële rapport van de club van het seizoen 2020-2021.
  [naar artikel]
 8. Dit zijn de cijfers achter de financiële malaise van FC Barcelona (01/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  FC Barcelona heeft voor het boekjaar 2020/21 een verlies geleden van 481 miljoen euro en recorduitgaven gemaakt van naar schatting 1,136 miljard euro. Dat heeft de Spaanse club, die wel verwacht dit seizoen weer winst te maken, vrijdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 9. Ziekenhuizen in financiële problemen door ongezien snel stijgende inflatie (04/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De zorgsector belandt na de coronaschok opnieuw in financiële problemen door de ongezien snel stijgende inflatie. Volgens ramingen van de zorgkoepel Zorgnet-Icuro slaan de stijgende prijzen een gat van minstens 250 miljoen euro in de rekeningen van de Belgische ziekenhuizen. Voor de Vlaamse woonzorgcentra gaat het om een klap van minstens 100 miljoen euro. Dat schrijft De Tijd vandaag.
  [naar artikel]
 10. FC Barcelona trekt naar de metaverse: club wil 300 miljoen fans wereldwijd op één centrale plek verzamelen (01/03/2022 - Express)
  Voetbalclub Barcelona kondigt een nieuwe eigen metaverse aan. Dat deed president Joan Laporta tijdens een presentatie op het Mobile World Congress in Barcelona.  De voetbalclub uit Catalonië verkeert al langere tijd in zwaar weer. Vorige maand heeft het bestuur de financiën van de club vrijgegeven, waaruit blijkt dat Barcelona de afgelopen twee seizoenen 600 miljoen […]
  [naar artikel]
 11. Nieuwe onthullingen over wanbeleid bij Barcelona: “Bartomeu deed betalingen aan journalisten” (07/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op een persconferentie over de financiële situatie van FC Barcelona heeft CEO Ferrán Reverter het boekje van het vorige bestuur opengedaan. Hij deelde daarin ook mee dat de financiële situatie van de club nog slechter dan verwacht is.
  [naar artikel]
 12. Diamantveiling brengt meer dan 1,2 miljoen euro op voor FOD Financiën (01/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De openbare verkoop van 17 loten diamanten en edelstenen door de Fin Shop van de FOD Financiën heeft 1.222.310 euro opgebracht. Dat heeft de federale overheidsdienst woensdag meegedeeld.
  [naar artikel]
 13. Crisis bij Evergrande: eerste wanbetaling voor Chinese vastgoedreus (09/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Chinese vastgoedconcern Evergrande, dat in de financiële problemen is gekomen door de kolossale schulden die het moet aflossen, heeft voor het eerst een financiële verplichting niet kunnen nakomen. Het concern slaagde er niet in om dollarobligaties ter waarde van 82,5 miljoen dollar (omgerekend zo’n 73 miljoen euro) terug te betalen tegen de deadline die gisteren afliep.
  [naar artikel]
 14. Football Talk: Barcelona in 2016 maar liefst 372 miljoen kwijt aan salarissen (17/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Barcelona was in het financiële boekjaar 2016 liefst 372 miljoen euro kwijt aan spelerssalarissen. Dat blijkt uit de jaarlijkse rapportage van de...
  [naar artikel]
 15. Financiële toezichthouder in VS betaalt klokkenluider Deutsche Bank recordbedrag van 200 miljoen dollar (22/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Financiële toezichthouder in VS betaalt klokkenluider Deutsche Bank recordbedrag van 200 miljoen dollar De Amerikaanse financiële toezichthouder CFTC ( Commodity Futures Trading Commission) heeft een klokkenluider een recordbedrag van 200 miljoen dollar (zowat 172 miljoen euro) betaald. De tipgever hielp de autoriteiten in de VS en Groot-Brittannië bij het ophelderen van de rentemanipulatie in het zogenaamde Libor-schandaal. Dat bericht de Wall Street Journal vrijdag op gezag van insiders. De […] Lees dit artikel: Financiële toezichthouder in VS betaalt klokkenluider Deutsche Bank recordbedrag van 200 miljoen dollar
  [naar artikel]
 16. OH LEUVEN. Ambitie is zorgeloos seizoen, maar na maandenlange onzekerheid is versterking écht wel nodig (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Financiële problemen zijn er al lang niet meer, maar sportief moet OHL dringend een versnelling hoger schakelen. Doordat de Leuvense club...
  [naar artikel]
 17. Bpost biedt personeel met financiële problemen een renteloze lening aan (25/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Opmerkelijke geste van Bpost: het postbedrijf biedt personeelsleden met financiële moeilijkheden een renteloze lening van 500 euro aan. “Om financiële ademruimte te geven”, zegt woordvoerster Veerle Van Mierlo in De tijd.
  [naar artikel]
 18. Solidariteit bij Barcelona: Alba en Busquets accepteren loonsverlaging om Agüero in te kunnen schrijven (31/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na Gerard Piqué zijn ook Sergio Busquets en Jordi Alba akkoord gegaan met loonsvermindering bij Barcelona. Dat is nodig om nieuwkomer Sergio Agüero te kunnen inschrijven, want Barça kampt met financiële problemen.
  [naar artikel]
 19. Ziekenhuizen in financiële problemen door ongezien snel stijgende inflatie (04/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De zorgsector belandt na de corona­schok opnieuw in finan­ciële problemen door de ongezien snel stijgende inflatie. Volgens ramingen van de zorgkoepel Zorgnet-Icuro slaan de stijgende prijzen een gat van minstens 250 miljoen euro in de rekeningen van de Belgische ziekenhuizen. Voor de Vlaamse woonzorgcentra gaat het om een klap van minstens 100 miljoen euro. Dat schrijft De tijd vrijdag.
  [naar artikel]
 20. Liverpool weigert bod van 100 miljoen euro van FC Barcelona (10/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Liverpool heeft ook een tweede astronomisch bod van FC Barcelona op spelmaker Philippe Coutinho afgewezen. Barcelona wou met 100 miljoen euro (85 miljoen euro meteen plus 15 miljoen euro aan bonussen) over de brug komen voor Coutinho, maar daar wil de Engelse club niet van weten. Dat meldt de BBC.
  [naar artikel]
 21. “Thomas Cook heeft dringend 1 miljard euro nodig” (15/09/2019 - Metro)
  Reisorganisatie Thomas Cook (Neckermann) zit in financiële problemen. Er is acuut meer dan 1 miljard euro nodig om het zwakke winterseizoen door te komen. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf. Redding van de Chinese aandeelhouder Fosun Tourism Group via een kapitaalinjectie samen met banken en een overname wordt volgens ingewijden met de dag onzekerder, aldus de krant. Thomas Cook is in Europa goed voor een omzet van zo’n 10 miljard euro en heeft ruim 20.000 medewerkers. Jaarlijks gaan meer dan 20 miljoen toeristen met Cook op vakantie. Het is de oudste reisorganisatie, in de UK opgericht rond 1845. Het verliesgevende toerismeconcern, dat touroperators, reisbureaus, hotels en vliegtuigen heeft, kampt met een schuldenlast van rond 2 miljard. Bron: Belga   Het bericht “Thomas Cook heeft dringend 1 miljard euro nodig” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Sector kreunt onder financiële problemen: dienstencheque moet duurder (21/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De federatie van dienstenchequebedrijven in Vlaanderen wil dat klanten meer betalen dan de huidige 9 euro per dienstencheque. De sector kreunt onder de financiële problemen.
  [naar artikel]
 23. België bevroor al 25,5 miljoen euro van Russen (02/03/2022 - De Tijd)
  01:00 België heeft al voor 25,5 miljoen euro aan vermogens bevroren van Russen tegen wie de voorbije jaren financiële sancties zijn afgekondigd. De Thesaurie vraagt de Belgische banken nu ook werk te maken ...
  [naar artikel]
 24. Barça-voorzitter Laporta: “Onze schuld bedraagt 1,35 miljard euro, de financiële situatie is dramatisch” (16/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Joan Laporta heeft vanmiddag bij een persconferentie in Camp Nou verdere uitleg gegeven over de financiële situatie bij FC Barcelona. “Het vorige bestuur heeft er een enorme puinhoop van gemaakt.”
  [naar artikel]
 25. Zelfs sterren kloppen aan bij de bank: Adele gaat monsterlening van 37 miljoen aan. Heeft ze financiële problemen? (06/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Adele (34) woont samen met haar vriend, Rich Paul (40). En dat doen ze in stijl: de Britse zangeres investeerde in een prachtige villa in Beverly Park, Los Angeles. Eentje met een prijskaartje van 57 miljoen euro. Opvallend: dat deed ze door een gigantische lening van 37 miljoen euro aan te gaan. Kan ze dat geld dan niet gewoon leggen? Heeft Adele een financieel probleem? “Dit is een manier om nóg rijker te worden.”
  [naar artikel]
 26. Russische tegenhanger van Google zit met financiële problemen (22/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Russische technologiebedrijf Yandex heeft adviseurs in de arm genomen om onderhandelingen te begeleiden met schuldeisers. De onderneming, ook bekend als het Russische antwoord op Google, vreest financiële problemen doordat de handel in zijn aandelen in New York is opgeschort.
  [naar artikel]
 27. Doorniks e-learningplatform haat 12 miljoen euro op (06/09/2021 - De Tijd)
  08:00 Het e-learningplatform myskillcamp haalt 12 miljoen euro op. Met die nieuwe financiële injectie wil het platform het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland en Zwitserland veroveren.
  [naar artikel]
 28. Thomas Cook in financiële problemen: “Dringend 1 miljard euro nodig” (15/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Reisorganisatie Thomas Cook (Neckermann) zit in financiële problemen. Er is acuut meer dan 1 miljard euro nodig om het zwakke winterseizoen door te komen. Dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf zondag.
  [naar artikel]
 29. Thomas Cook heeft dringend vijf miljoen euro nodig om doorstart niet in gevaar te brengen (27/09/2019 - VRT NWS)
  Thomas Cook Retail België, de vennootschap van de touroperator die een doorstart wil maken, heeft tegen maandag 5 miljoen euro nodig om de 500 werknemers aan het werk te houden. Dat is vrijdagnamiddag gezegd op een bijzondere ondernemingsraad.
  [naar artikel]
 30. Staat int 24 miljoen euro aan niet-opgeëiste erfenissen (29/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vorig jaar heeft de Belgische staat voor 24 miljoen euro aan erfenissen opgestreken die door niemand waren opgeëist. Dat blijkt uit cijfers van de federale overheidsdienst Financiën.
  [naar artikel]
 31. Effectentaks levert voorlopig 214 miljoen euro op (04/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De taks op effectenrekeningen heeft vorig jaar 214 miljoen euro in het laatje gebracht. Dat heeft het kabinet van minister van Financiën Alexander...
  [naar artikel]
 32. Kortrijk Xpo verliest 1,5 miljoen euro door coronacrisis: "We hebben dringend een datum van heropstart nodig" (15/07/2020 - VRT NWS)
  De Nationale Veiligheidsraad zit vandaag samen om eventuele versoepelingen te bespreken. Een van de vragen die op tafel ligt is of beurzen weer kunnen vanaf september. Bij Kortrijk Xpo hopen ze daar vurig op. "We hebben nu al meer dan 1,5 miljoen euro verloren", zegt Lander Mestdagh van Kortrijk Xpo. "We hebben dringend perspectief nodig."
  [naar artikel]
 33. Waarom je de Wft Basis nodig hebt in de financiële wereld HQ (26/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Waarom je de Wft Basis nodig hebt in de financiële wereld HQ Geschreven met input van Hoffelijk Banen in de financiële sector kunnen zeer lucratief zijn. Dat betekent dat er veel vraag naar is en dat de startkwalificaties even hoog zijn als de salarissen. Voor de meeste banen is een bachelordiploma het minimumvereiste en veel professionals hebben een postuniversitair diploma. Meestal worden gevorderde vaardigheden in statistiek en […] Lees dit artikel: Waarom je de Wft Basis nodig hebt in de financiële wereld HQ
  [naar artikel]
 34. Spotify wordt hoofdsponsor FC Barcelona en Camp Nou (15/03/2022 - Express)
  FC Barcelona kondigt aan dat de Zweedse streamingdienst Spotify de belangrijkste sponsor wordt van de voetbalclub. De Catalaanse club, die loodzware schulden torst, heeft met Spotify een contract voor vier seizoenen afgesloten, vanaf 1 juli. Financiële details werden niet bekendgemaakt, maar de Spaanse pers spreekt van een contract van 70 miljoen euro per jaar. Spotify […]
  [naar artikel]
 35. JP Morgan betaalt 25 miljoen euro voor schikking fraudezaak in Frankrijk (03/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: JP Morgan betaalt 25 miljoen euro voor schikking fraudezaak in Frankrijk De Amerikaanse grootbank JP Morgan heeft een schikking getroffen met Franse aanklagers over een aanklacht klanten geholpen te hebben illegaal belasting te ontwijken. Het Amerikaanse financiële concern zal een boete van 25 miljoen euro betalen, zonder schuld te bekennen, bericht de Financial Times. De Franse openbare aanklager voor financiële misdrijven zei donderdag dat de rechters […] Lees dit artikel: JP Morgan betaalt 25 miljoen euro voor schikking fraudezaak in Frankrijk
  [naar artikel]
 36. Ook kleine leverancier Watz in financiële problemen (21/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De kleine Antwerpse energieleverancier Watz zit in financiële problemen. Door de hoge energieprijzen op de groothandelsmarkt ziet het zich genoodzaakt om bescherming tegen zijn schuldeisers aan te vragen. Fluvius neemt de leveringen over.
  [naar artikel]
 37. Hulp vragen bij het invullen van de belastingaangifte kan enkel na telefonische afspraak (23/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie hulp nodig heeft bij het invullen van zijn belastingbrief, kan hiervoor terecht in de kantoren van de Federale Overheidsdienst Financiën. Het is wel nodig om op voorhand een afspraak te maken, laat de FOD Financiën weten.
  [naar artikel]
 38. Welke Belgische aandelen worden het zwaarst getroffen door financiële problemen bij Evergrande? (20/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Welke Belgische aandelen worden het zwaarst getroffen door financiële problemen bij Evergrande? De financiële problemen bij de Chinese vastgoedgigant Evergrande zijn voelbaar tot in onze contreien. De Europese beurzen kleuren rood uit vrees voor besmettingsgevaar. Banken en conjunctuurgevoelige bedrijven delen het zwaarst in de klappen. De beursweek is in mineur gestart. We moeten niet ver zoeken voor een verklaring: het wankelende Chinese vastgoedbedrijf Evergrande. Het bedrijf kampt […] Lees dit artikel: Welke Belgische aandelen worden het zwaarst getroffen door financiële problemen bij Evergrande?
  [naar artikel]
 39. Vilvoorde halveert schulden tot 14 miljoen euro (19/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vilvoorde is er deze legislatuur in geslaagd haar schuldenlast te halveren van 28 tot 14 miljoen euro. Dat heeft schepen van Financiën Jo De Ro...
  [naar artikel]
 40. Monsterdeal: Amerikaanse sportgigant betaalt Barcelona 150 miljoen euro per jaar (29/10/2016 - Sporza)
  Barcelona heeft het contract met Nike verlengd tot 2026. De deal brengt 1,35 miljard euro of zo'n 150 miljoen euro per seizoen in het laatje.
  [naar artikel]
 41. Bankenwaakhond FSB: “Crypto dringend reguleren, want impact op financieel stelsel groeit snel” (16/02/2022 - Express)
  Het Financial Stability Board, een internationaal adviesorgaan van centrale banken en ministeries van Financiën, dringt aan op snelle wereldwijde regelgeving om financiële ongelukken door de opkomst van cryptomunten als Bitcoin te vermijden. Het FSB, dat geleid wordt door centraal bankier Klaas Knot van de Nederlandsche Bank, waakt over de stabiliteit van het hele wereldwijde financiële […]
  [naar artikel]
 42. KFC Diest kampt met financiële problemen, maar stelt ex-Rode Duivel aan als coach (24/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Donkere wolken boven het Warandestadion in Diest. Door het plotse wegvallen van hoofdsponsor Napoleon Games kampt de club uit derde afdeling met financiële problemen. Of, en vooral hoe, er aan het nieuwe seizoen begonnen wordt, is nog een groot vraagteken. Een nieuwe coach is er alvast wel. De eerste training wordt maandag geleid door niemand minder dan ex-Rode Duivel Danny Boffin.
  [naar artikel]
 43. Eerste winkel verlaat Quartier Bleu: McGregor sluit door financiële problemen (30/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Kledingmerk McGregor sluit zijn winkel in Quartier Bleu in Hasselt. De aanhoudende financiële problemen liggen aan de oorzaak. McGregor heeft daarmee de trieste eer de eerste winkel te zijn die sluit in het nieuwe stadskwartier aan de Hasseltse Kanaalkom.
  [naar artikel]
 44. Bijna 600 miljoen euro aan slapend geld wacht op eigenaar (16/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het bedrag aan slapende tegoeden is opgelopen tot 593 miljoen euro. Dat blijkt uit cijfers van de federale overheidsdienst Financiën.
  [naar artikel]
 45. Chievo Verona houdt na financiële problemen op te bestaan (22/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Chievo Verona, dat van 2008 tot 2019 in de Serie A speelde, is sinds zaterdag 21 augustus officieel uit de Italiaanse voetbalwereld verdwenen. De club, die al langer geplaagd werd door ernstige financiële problemen, degradeerde enkele weken geleden van de Serie B naar de Serie D (vierde klasse). De club ging failliet en slaagde er niet in om voor de deadline nieuwe kopers te vinden.
  [naar artikel]
 46. Febelfin: “Bijna helft Belgische jongeren heeft financiële problemen door coronacrisis” (18/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zowat 45 procent van de Belgische jongeren heeft financiële problemen door de coronacrisis. Bij 13 procent zijn dat zelfs zware financiële...
  [naar artikel]
 47. Barcelona maakt het onmogelijke waar en krijgt 4 van zijn 5 nieuwkomers geregistreerd voor de seizoensstart (13/08/2022 - Express)
  FC Barcelona en trainer Xavi kunnen in hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen rekenen op 4 van 5 belangrijke nieuwe spelers die de club deze zomer al binnenhaalde. Door de financiële problemen van Barça leek het lang alsof de nieuwkomers niet (op tijd) zouden geregistreerd raken bij LaLiga voor de openingsmatch tegen Rayo Vallecano. Robert […]
  [naar artikel]
 48. Chinees vastgoedbedrijf met 260 miljard euro schuld in financiële problemen: vrees voor domino-effect (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De wankelende Chinese vastgoedontwikkelaar Evergrande betaalt schuldeisers terug met vastgoed. Het bedrijf meldt op de Chinese app WeChat dat investeerders nu kunnen kiezen voor afgeprijsd onroerend goed in plaats van geld, meldt persagentschap Bloomberg. Het zou gaan om appartementen, kantoren, winkelruimte of parkeergarages. Daarop zou Evergrande kortingen geven tot wel 50 procent. Evergrande verkeert al geruime tijd in grote financiële problemen.
  [naar artikel]
 49. Barcelona legt gesjoemel vorig bestuur bloot: “We wisten dat financiën slecht waren, maar ze blijken desastreus” (01/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Arm Barcelona. Het Catalaanse bestuur heeft dinsdagvoormiddag de resultaten van het onderzoek naar de financiën van de club vrijgegeven. Daaruit kwam het bewijs dat het vorige bestuur onder gewezen voorzitter Josep Bartomeu “betalingen zonder reden, valse betalingen en onevenredige betalingen” uitvoerde.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy