Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:00 uur

Mobiele pompen in Genk ingeschakeld door laag debiet op de Maas

Het Nieuwsblad

05/08/2022 - 17:09

Het water van de Maas staat momenteel zo laag dat er niet meer voldoende water is om de sluis naar het Albertkanaal te vullen. Daardoor dreigt de binnenvaart stil te vallen door de droogte. In Genk zijn daarom mobiele pompen ingeschakeld. Dat melden HLN en VTM Nieuws, en het nieuws wordt door het kabinet van Vlaams minister Lydia Peeters (Open VLD) aan Belga bevestigd.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nederland levert pompen om Maaswater te sparen en drinkwater te garanderen (12/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Aan de sluizen van Genk, Diepenbeek en Wijnegem komen er mobiele pompen om het water terug opwaarts het Albertkanaal te pompen. De pompen worden geleverd door het Nederlandse Rijkswaterstaat.
  [naar artikel]
 2. Grote problemen op de Maas in Genk: scheepvaartverkeer dreigt stil te vallen door droogte (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het water van de Maas in Genk staat zo laag dat er niet meer voldoende is om de sluis naar het Albertkanaal te vullen. Dat bevestigt het kabinet van bevoegd Vlaams minister Lydia Peeters (Open VLD). De Vlaamse Waterweg heeft een mobiele pomp geactiveerd die het water uit die sluis zal hergebruiken. Ze hopen dat het scheepvaartverkeer op die manier gegarandeerd blijft.
  [naar artikel]
 3. Pompen in Wijnegem om water op peil te houden … van de Maas (12/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In het Sas van Wijnegem op het Albertkanaal zijn donderdag vijf krachtige pompen opgestart om water stroomopwaarts brengen. Die tijdelijke maatregel is nodig om de afvoer van de Maas op peil te houden. De rivier staat door de aanhoudende droogte extreem laag. Water-link werkt dan weer aan een plan om de drinkwaterproductie klimaatbestendig te maken.
  [naar artikel]
 4. Maas staat historisch laag door aanhoudende droogte (19/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Door de aanhoudende droogte staat de Maas uitzonderlijk vroeg erg laag. De regenbuien van vandaag zijn te min om daar iets aan te veranderen. Het is al te lang te droog. Een groot verschil met vorig jaar toen de stad te maken kreeg met hevige waterval en overstromingen. Het is een uitdaging om te kunnen omgaan met de twee uitersten. De landbouwers moeten zich op dit moment nog geen zorgen maken, want via het irrigatienetwerk kunnen zij water uit de Maasplassen pompen. Maar als de droogte een lange tijd blijft aanhouden, kan dat ook voor problemen zorgen. Burgemeester van Maaseik Johan Tollenaere volgt de situatie op de voet op.
  [naar artikel]
 5. De kasteelruïne in de Maas is weer zichtbaar (24/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Door de extreme droogte is het waterpeil van de Maas bijzonder laag, daardoor staan de kasteelruïnes in Kotem-aan-de-Maas weer boven water.
  [naar artikel]
 6. Grote problemen op de Maas: scheepvaartverkeer dreigt stil te vallen door droogte (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het water van de Maas staat zo laag dat er niet meer voldoende is om de sluis naar het Albertkanaal te vullen. Dat bevestigt het kabinet van bevoegd Vlaams minister Lydia Peeters (Open VLD). De Vlaamse Waterweg heeft een mobiele pomp geactiveerd die het water uit die sluis zal hergebruiken. Ze hopen dat het scheepvaartverkeer op die manier gegarandeerd blijft.
  [naar artikel]
 7. Grote problemen op de Maas: scheepvaartverkeer dreigt stil te vallen door droogte (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het water van de Maas staat zo laag dat er niet meer voldoende is om de sluis naar het Albertkanaal te vullen. Dat bevestigt het kabinet van bevoegd Vlaams minister Lydia Peeters (Open Vld). De Vlaamse Waterweg heeft een mobiele pomp geactiveerd die het water uit die sluis zal hergebruiken. Ze hopen dat het scheepvaartverkeer op die manier gegarandeerd blijft.
  [naar artikel]
 8. Maas zakt traag maar gestaag: “De zorgen blijven wel nog even” (16/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Maas zakt. Traag maar gestaag. Vrijdag rond 15 uur was het waterpeil zo’n 20 centimeter lager in vergelijking met de nacht voordien. Ook het debiet van de Maas neemt af, van 3.300 m³ per seconde naar 2.900 m³ per seconde. De afvoer van water is met zowat 400 m³ per seconde gedaald.
  [naar artikel]
 9. Daling van Maas toont ravage, deze zomer geen autoveerpont meer (20/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Nu het waterpeil en debiet van de Maas afnemen, meten de Maasgemeenten de schade op. De watermassa liet niet alleen een zee van plastic, meubilair en caravans achter, ze verwoestte ook fietspaden en veerponten. “De komende weken gaan er nog veel verrassingen opduiken.”
  [naar artikel]
 10. Amper nog grondwater, rivieren met historisch laag debiet, en toch mogen we voorlopig blijven sproeien: hoe kan dat? (05/08/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 11. Ondanks zondvloed blijft de Maas laag verder kabbelen<BR /> (09/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Terwijl op tal van plaatsen hevige wateroverlast is, blijft de Maas tussen Lanaken en Kinrooi laag verder kabbelen. De regenrivier staat op dit ogenblik op 39,5 meter TAW (Tweede Algemene Waterpassing).
  [naar artikel]
 12. Waarom de kans dat je een bever tegenkomt langs de Maas nu wel erg groot is (06/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Voor het eerst verdwijnen de afgegraven oevers van de Maas onder de hoge waterstand. Smeltende sneeuw uit Frankrijk en Wallonië zorgt ervoor dat de rivier dezer dagen flink wat water te verwerken krijgt. “Omdat er werken zijn uitgevoerd, lijkt de Maas nu breder”, zegt Liliane Stinissen van de Vlaamse Waterweg. “Maar het debiet is niet anders dan voorheen.” Natuurpunt laat weten dat heel wat beverburchten onder water zijn gelopen en de dieren zich nu op de oevers schuilhouden.
  [naar artikel]
 13. De Maas is een regenrivier (13/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Door de overvloedige regenval van de voorbije periode is het waterpeil van de Maas snel gestegen, de Maaslander zegt dan: “De Maas is stief” of de Maas is vol.
  [naar artikel]
 14. Genk plaatst mobiele zorgunits in één dag: huurprijs tussen de 450 en 850 euro per maand (07/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op maat van de bewoner en veel goedkoper dan een plaats in een woonzorgcentrum pakt de werkgroep Impact Genk, de stad en ZOG Genk uit met mobiele zorgunits. In één dag geplaatst en bewoonbaar.
  [naar artikel]
 15. Ondanks lage waterstand kan je blijven kajakken in de Maas (04/08/2022 - VRT NWS)
  In de Ardennen staat het water op de Ourthe door de aanhoudende droogte te laag om nog te kunnen kajakken, maar op de Maas vormt dat geen probleem. Ondanks het lage waterpeil is kajakken daar nog perfect mogelijk.
  [naar artikel]
 16. Waterpeil van de Maas is stabiel, maar iedereen wil de hoge Maas zien<BR /> (26/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het waterpeil van de Maas heeft zaterdag aan het meetpunt in Lanaken een lichte daling aangegeven. Toch lokt de Maas vandaag, zaterdag, honderden toeristen. Iedereen wil de hoge waterstand van de Maas weer eens zien. Het verdronken paard, dat vrijdag door de Maas dreef, is nog niet teruggevonden.
  [naar artikel]
 17. Stad Genk voorziet fietspiloot voor oudere en minder mobiele fietsers (19/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De stad Genk lanceert de campagne ‘Op fietsen staat geen leeftijd’ voor oudere en minder mobiele Genkenaren. Zo krijgen alle Genkenaren de kans om onder begeleiding van een fietspiloot te genieten van een fietstocht door Genk. Het is voor heel wat senioren de perfecte manier om te bewegen en zelfs om eenzaamheid tegen te gaan.
  [naar artikel]
 18. Jongeren zorgen voor propere Maasboorden (22/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vorige zaterdag had een grote opruimactie plaats langs de boorden van de Maas. Omwille van de droogte staat het waterpeil ongelooflijk laag en is de stroming zeer traag. Gevolg: het vuil dat door de Maas aangevoerd wordt, blijft gemakkelijk langs de boorden liggen. Het moment om alle achtergebleven rommel op te ruimen.
  [naar artikel]
 19. Maas treedt buiten oevers op meerdere plaatsen in Namen (04/02/2020 - Metro)
  Sinds vanmorgen treedt de Maas op verscheidene plaatsen in Namen buiten haar oevers door de hevige regenval van de voorbije dagen. Morgen zou de situatie weer normaal worden, zegt de Waalse overheidsdienst (SPW). Vooral op het jaagpad in de buurt van de brug van Jambes (deelgemeente van Namen) zijn er overstromingen. Een deel van het pad is zelfs afgesloten. &#8220;In Namen bedraagt het debiet van de Maas momenteel ongeveer 1.000 kubieke meter per seconde. Maar de situatie is onder controle en er is geen gevaar voor woningen&#8221;, zegt Philippe Dierickx, directeur waterbeheer bij de SPW. &#8220;De dammen tussen de Franse grens en Namen zijn verhoogd en de waterkrachtcentrales zijn uitgezet om de doorstroming te bevorderen.&#8221; Ook de Semois treedt op enkele plaatsen buiten haar oevers in de provincies Namen en Luxemburg. In die laatste provincie loopt ook de Ourthe lokaal over. bron: Belga Het bericht Maas treedt buiten oevers op meerdere plaatsen in Namen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Deze zomer geen autoveerpont meer op de Maas in Meeswijk: toegangswegen zijn weggespoeld (19/07/2021 - VRT NWS)
  Door de gevolgen van de wateroverlast zal het autoveer op de Maas in Meeswijk (Maasmechelen) een hele tijd niet meer kunnen varen. Want de wegen naar dat veerpont zijn weggespoeld. De veerpont zelf zit vast op een grindbank en middenin een dikke laag slib.
  [naar artikel]
 21. Maas heeft sinds metingen nog nooit zo laag gestaan (04/06/2020 - VRT NWS)
  In Smeermaas, in Lanaken, heeft de Maas de laagste waterstand ooit laten noteren: 38meter16. Een laagterecord sinds de start van de metingen in 1987.
  [naar artikel]
 22. Minister Peeters wil betere voorbereiding op extreme regenval (09/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Openbare Werken Lydia Peeters wil Vlaanderen beter voorbereiden op mogelijke nieuwe extreme regenval. Bij de wateroverlast in juli was het debiet van de Maas het hoogste sinds het begin van de metingen in 1911, laat ze weten.
  [naar artikel]
 23. OKRA Genk-Noord sluit voorjaar af met boottocht op de Maas (21/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Na een gevarieerd voorjaar met onder andere een uiteenzetting over de nieuwe erfeniswetgeving, een culinair bezoek aan de stroopfabriek in Borgloon en het jenevermuseum in Hasselt, een daguitstap naar het vernieuwd Afrikamuseum in Tervuren en een gezellig paastreffen sloot OKRA Genk-Noord het voorseizoen af met een boottocht op de Maas.
  [naar artikel]
 24. Tien mobiele camera’s moeten sluikstorters in Genk betrappen (04/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De stad Genk gaat vanaf maandag tien extra mobiele camera’s gebruiken op plaatsen die gevoelig zijn voor sluikstorten en zwerfvuil. Opmerkelijk is dat via sociale media bekendgemaakt zal worden hoeveel sluikstorters er betrapt werden.
  [naar artikel]
 25. Amateur Radio Club MLB uit Genk test mobiele netwerken vanop heuvels (24/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Amateur Radio Club MLB uit Genk heeft woensdag 22 juni 2022 zijn mobiele en portabele netwerken en communicatie via radiogolven getest.
  [naar artikel]
 26. Fietsen door het water, momenteel niet in Bokrijk maar wel aan de Maas<BR /> (11/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  ‘Fietsen door het water’ is in Bokrijk momenteel ‘Fietsen door het ijs’. Maar in het natuurgebied Negenoord aan de Maas in Stokkem kan je wel ‘Fietsen door het water’. Dat kan omdat de Maas hoog blijft stromen in het landschap en druk uitoefent op het grondwater van de Oude Maas.
  [naar artikel]
 27. Vorig jaar stond het water nog aan de lippen in Maaseik, dit jaar kan je de Maas te voet oversteken (03/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij Grevenbicht en Obbicht/Nattenhoven in Nederland kan je op sommige plekken de Maas te voet oversteken. Door de droogte staat het water in de Maas extreem laag en de waterstanden dalen verder. Rijkswaterstaat doet er op dit moment alles aan om de waterstand op peil te houden. Vorig jaar stond het water nog aan de lippen in Maaseik. De Maasbedding nam toen steeds grotere gebieden in. Maaseikenaar Christian Gerardts maakte toen deze indrukwekkende beelden waarop grote delen van Roosteren, Susteren en Echt al waren ondergelopen.
  [naar artikel]
 28. Belgisch bedrijf ontwerpt grootste mobiele scherm ter wereld (19/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het Belgische bedrijf HD Ledshine lanceert in Denderleeuw het grootste mobiele scherm ter wereld, met een oppervlakte van 144 m². Het scherm wordt met een vrachtwagen ter plaatse getrokken en kan bij aankomst op 1 uur tijd klaar zijn om uit te zenden in hoge resolutie (4K). Deze zomer wordt het ingeschakeld in Antwerpen voor het WK voetbal in Rusland.
  [naar artikel]
 29. Maaspeil staat laag, maar geen reden tot ongerustheid dankzij rist aan maatregelen (27/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het waterpeil van de Maas mag laag staan, maar toch is er geen reden voor ongerustheid. Limburg is voor de watervoorziening afhankelijk van de Maas. Via het Albertkanaal en de Kempische kanalen komt dat water tot bij ons. De Vlaamse Waterweg beschikt over een heel arsenaal aan besparende maatregelen om te voorkomen dat we zonder water vallen. Voorlopig is nog maar een deel van de eerste fase van dat stappenplan in werking. De kanaaltjes die water naar landbouw, natuur en recreatie voeren, staan momenteel voor 50 procent dicht.
  [naar artikel]
 30. VIDEO. Belgisch bedrijf ontwerpt grootste mobiele scherm ter wereld (19/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Belgische bedrijf HD Ledshine lanceert in Denderleeuw het grootste mobiele scherm ter wereld, met een oppervlakte van 144 m². Het scherm wordt met een vrachtwagen ter plaatse getrokken en kan bij aankomst op 1 uur tijd klaar zijn om uit te zenden in hoge resolutie (4K). Deze zomer wordt het ingeschakeld in Antwerpen voor het WK voetbal in Rusland.
  [naar artikel]
 31. Grondwaterstanden verder gedaald en op sommige plaatsen debiet onbevaarbare waterlopen historisch laag: “Situatie is ernstig” (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Door de droogte is het grondwater in Vlaanderen verder gezakt, en ook de debieten van de onbevaarbare waterlopen dalen overal sterk. Dat blijkt uit het meest recente toestandsrapport van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM). Op 18 procent van de meetplaatsen in die waterlopen worden zelfs historisch lage veertiendaagse gemiddelde debieten gemeten.
  [naar artikel]
 32. Telenet krijgt volle laag in tv- en mobiele tak (01/11/2018 - De Tijd)
  16:20 Telecomoperator Telenet heeft er door een mix aan factoren een commercieel zwak kwartaal op zitten. De concurrentie met Orange Belgium, Proximus en Netflix weegt door.
  [naar artikel]
 33. Grondwaterstanden verder gedaald: debiet van onbevaarbare waterlopen in 18 procent van meetplaatsen historisch laag (05/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  Door de droogte is het grondwater in Vlaanderen verder gezakt, en ook de debieten van de onbevaarbare waterlopen dalen overal sterk. Dat blijkt uit het meest recente toestandsrapport van de Vlaamse Milieumaatschappij. Op 18 procent van de meetplaatsen in die waterlopen worden zelfs historisch lage 14-daagse gemiddelde debieten gemeten.
  [naar artikel]
 34. VIDEO. Grootste mobiele scherm komt deze zomer naar Antwerpen (19/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Belgische bedrijf HD Ledshine lanceert in Denderleeuw het grootste mobiele scherm ter wereld, met een oppervlakte van 144 m². Het scherm wordt met een vrachtwagen ter plaatse getrokken en kan bij aankomst op 1 uur tijd klaar zijn om uit te zenden in hoge resolutie (4K). Deze zomer wordt het ingeschakeld in Antwerpen voor het WK voetbal in Rusland.
  [naar artikel]
 35. Klimaatverandering kan impact hebben op Maas: drinkwatervoorziening 7 miljoen mensen in België en Nederland onzeker (24/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De kans is groot dat er door de klimaatverandering in de toekomst vaker periodes zijn waarin er minder water door de Maas stroomt en dat kan een risico vormen voor de drinkwatervoorziening in zowel België als Nederland. Dat meldt RIWA-Maas, de belangenbehartiger van drinkwaterbedrijven in Nederland en België die jaarlijks 500 miljard liter water uit de Maas onttrekken. De Maas is de bron van het drinkwater voor ruim 7 miljoen mensen.
  [naar artikel]
 36. Economen waarschuwen: woonkredieten worden eind 2019 duurder, en spaarrente blijft zeer laag (29/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Woonkredieten worden vanaf eind volgend jaar duurder. Dat komt omdat de Europese Centrale Bank zal stoppen met geld te pompen in de economie. En omdat ze de beleidsrente wil optrekken. De rentes op spaarboekjes blijven nog jarenlang heel laag.
  [naar artikel]
 37. Uitbater mobiele kebabzaak in Boxbergheide raakt verbrand door ontplofte gasfles (11/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdagavond is omstreeks 19.30 uur een gasfles ontploft aan de mobiele kebabzaak van Sami Usta op de hoek van de Landwaartslaan en de Craenevenne in Genk. De uitbater raakte ernstig verbrand en moest voor verzorging naar het ziekenhuis worden overgebracht.
  [naar artikel]
 38. HITTEPIEK: Mobiele airco's vliegen de deur uit (18/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De mobiele airco's vliegen de deur uit, het kwik stijgt vandaag en morgen vlot boven de vijfendertig graden. Wie dus geen permanente airco in huis heeft, is gebaat met een mobiele versie. Bij een elektrozaak in Genk tellen ze al tot vijftig procent meerverkoop tegenover vorig jaar. Ook ventilatoren zijn erg in trek, zeker die behalve lucht te verplaatsen ze ook nog eens zuiveren.
  [naar artikel]
 39. Onderwijs krijgt eigen teststrategie, met sneltesten en mobiele testteams  (24/01/2021 - VRT NWS)
  Het Vlaamse onderwijs krijgt een eigen teststrategie, die nu stelselmatig wordt uitgerold. Dat maakt Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) bekend. De strategie is gebaseerd op twee sporen. Van zodra er binnen de schoolmuren een mogelijke besmetting wordt gemeld, zal op dag 1 een sneltest worden aangeboden aan alle hoogrisicocontacten. Bij het vermoeden van een cluster worden mobiele testteams ingeschakeld.
  [naar artikel]
 40. Voetveer over de Maas ligt weer op zijn vertrouwde plek, maar blijft nog gesloten (03/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagvoormiddag is het Veerke, het voetveer tussen Rotem en het Nederlandse Grevenbicht over de Maas, terug in de Maas gelegd. Het veer werd een dag eerder door de Vlaamse Waterweg uit het water gehaald omwille van enkele mankementen.
  [naar artikel]
 41. De Maas bereikt zaterdag al haar hoogste peil (23/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag zijn de bewoners van de Maas tussen Lanaken en Kinrooi ontwaakt met een brede Maas die op tal van plaatsen haar uiterwaarden had ingenomen. In de woonkern Boyen in Stokkem liep een oude Maasarm helemaal vol water. Ook landwegen naar de Maas kwamen onder water te staan. De verwachting, dat de Maas in de nacht van vrijdag op zaterdag sterk ging aanzwellen, kwam uit.
  [naar artikel]
 42. IN BEELD. De Maas te voet oversteken tot in Nederland: laagste peil in 48 jaar (23/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het waterpeil van de Maas is intussen zó sterk gedaald, dat het zelfs mogelijk is om dwars door de rivier van België naar Nederland over te steken. Het is 48 jaar geleden dat er nog zo weinig water door de langste rivier van het land stroomde. Waden door de lage Maas is mogelijk - zoals hier in Kotem - maar is wel af te raden wegens zéér gevaarlijk.
  [naar artikel]
 43. Weggespoelde pijpleiding onder de bodem van de Maas aangebracht
  (25/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Leut (Maasmechelen) is zopas een gloednieuwe pijpleiding van Pall onder de bodem van de Maas aangebracht. Er stroomt reeds nafta door de nieuwe leiding tussen Antwerpen en Geleen. Door de recente Maasoverstroming was de leiding, die in de Maas, verschoven en lek geslagen.
  [naar artikel]
 44. Pompen! (14/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe gaat dat liedje nu weer? Juist, 'pompen'! Maar dan met tuinsproeiers.
  [naar artikel]
 45. IN BEELD. Mogelijk om De Maas over te steken tot in Nederland door laagste waterpeil in 48 jaar (23/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het waterpeil van de Maas is intussen zó sterk gedaald, dat het zelfs mogelijk is om dwars door de rivier van België naar Nederland over te steken. Het is 48 jaar geleden dat er nog zo weinig water door de langste rivier van het land stroomde. Waden door de lage Maas is mogelijk - zoals hier in Kotem - maar is wel af te raden wegens zéér gevaarlijk.
  [naar artikel]
 46. Duitsland pompt miljoenen in 6G-technologie (12/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse regering wil honderden miljoenen euro's pompen in het mobiele netwerk van de volgende generatie: 6G. Dat heeft minister van Wetenschappelijk Onderzoek Anja Karliczek gezegd in de zakenkrant Handelsblatt.
  [naar artikel]
 47. Dronebeelden tonen pracht van hoge Maas: “Veel mooier dan de Belgische kust” <BR /> (31/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De hoge waterstand van de Maas heeft zaterdag en zondag duizenden wandelaars naar de Maasvallei gelokt. Tot ver achter de Maasdijken stonden de wagens geparkeerd en op de oevers van de Maas liepen gezinnen en groepjes mensen bij elkaar. “Die brede Maas met panorama’s over Nederland: een onvoorstelbaar zicht.”
  [naar artikel]
 48. Nieuwjaarsdrink bij [email protected] (18/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse Actieve Senioren van Genk en Maas-Oeter organiseerden, zoals elk jaar, een nieuwjaarsdrink in zaal de Flèèketaer in Genk.
  [naar artikel]
 49. 50+Genk op bezoek bij de RWZI (10/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  De senioren van 50+Genk bezochten de rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) in Dilsen-Stokkem, gelegen aan de Maas.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy