Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
02:50 uur

Engelse shetlandpony vecht voor zijn job…als burgemeester

De Morgen

05/08/2022 - 17:39


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Honden bijten vijf shetlandpony's dood (14/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de omgeving van de Oude Heirbaan in Tielrode zijn vijf shetlandpony's doodgebeten van de familie De Permentier. Vermoedelijk werd de
  [naar artikel]
 2. Vijf shetlandpony’s doodgebeten in achtertuin (14/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vijf shetlandpony’s van de familie De Permentier in de Oude Heirbaan in Tielrode zijn donderdagnacht doodgebeten door twee loslopende honden. De pony’s zijn al dertig jaar de passie en hobby van grootvader Eddy. De politie onderzoekt de zaak.
  [naar artikel]
 3. Gezin vindt vijf doodgebeten shetlandpony's in achtertuin (14/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vijf shetlandpony's van de familie De Permentier in de Oude Heirbaan in Tielrode zijn donderdagnacht doodgebeten door twee loslopende honden. De pony's zijn al dertig jaar de passie en hobby van grootvader Eddy. De politie onderzoekt de zaak.
  [naar artikel]
 4. Wolf eet nu ook shetlandpony’s en is steeds minder welkom (13/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Meeuwen, deelgemeente van Oudsbergen, zijn zondagnacht twee shetlandpony’s doodgebeten door een wolf, zo meldt Welkom Wolf. “Voor zover ik weet, is het de eerste aanval op paarden. We wisten dat dit ging gebeuren”, zegt Jan Loos van Welkom Wolf. “Ook kwetsbare paarden en runderen moeten beschermd worden.” Ondertussen groeit de kritiek op de aanwezigheid van de wolven in Limburg.
  [naar artikel]
 5. Wolf eet nu ook shetlandpony’s en is steeds minder welkom (13/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Meeuwen, deelgemeente van Oudsbergen, zijn zondagnacht twee shetlandpony’s doodgebeten door een wolf, zo meldt Welkom Wolf. “Voor zover ik weet, is het de eerste aanval op paarden. We wisten dat dit ging gebeuren”, zegt Jan Loos van Welkom Wolf. “Ook kwetsbare paarden en runderen moeten beschermd worden.” Ondertussen groeit de kritiek op de aanwezigheid van de wolven in Limburg.
  [naar artikel]
 6. Noord-Ierse vrachtwagenbestuurder koelwagendrama vecht in Dublin uitlevering aan Engeland aan (12/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een in Ierland gearresteerde Noord-Ierse vrachtwagenbestuurder vecht in verband met het koelwagendrama in het Engelse Essex zijn uitlevering aan...
  [naar artikel]
 7. Holding Frère vecht effectentaks aan (25/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Holding Frère vecht effectentaks aan Bijna zes maanden na de inwerkingtreding van de vernieuwde effectentaks vraagt GBL, de beursgenoteerde holding van de familie Frère, aan het Grondwettelijk Hof een deel van de wet te vernietigen. Dat schrijft De Tijd woensdag. De nieuwe wet voert een jaarlijkse taks van 0,15 procent in op effectenrekeningen met een waarde van meer dan 1 […] Lees dit artikel: Holding Frère vecht effectentaks aan
  [naar artikel]
 8. Diepenbeeks burgemeester maakt toneeldebuut als… zichzelf in wagenspel van De Royerheikes (02/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een opvallende vertolking in het nieuwe wagenspel van de Diepenbeekse toneelgroep De Royerheikes: de burgemeester van Diepenbeek wordt er gespeeld door… de burgemeester van Diepenbeek. Daarmee maakt Rik Kriekels meteen ook zijn toneeldebuut. “Ik kan gewoon geen nee zeggen, maar ik heb het me nog geen seconde beklaagd.”
  [naar artikel]
 9. Leraar en papa van doodziek meisje (5) pleit tegen heropening Engelse scholen in juni: “Scholen kunnen vernietigingskampen worden” (18/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele weken nadat Scarlett (5) herstelde van Covid-19, ligt het Engelse meisje nu op intensieve zorgen, waar ze voor haar leven vecht tegen de...
  [naar artikel]
 10. Grote politiemacht om relschoppers in Kortrijk van antwoord te dienen: “Vecht tegen het virus in plaats van op straat” (28/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De oproepen om komend weekend te komen rellen in Kortrijk, zijn wel degelijk bijzonder ernstig. De politiezone Vlas doet beroep op versterking van andere politiezones en de federale politie om de relschoppers snel van antwoord te kunnen dienen. “Corona is hier de vijand. Vecht tegen het virus in plaats van op straat”, zegt burgemeester Ruth Vandenberghe (Team Burgemeester).
  [naar artikel]
 11. Kacie (2) vecht voor haar leven nadat ze knoopbatterij inslikte: "Het brandde dwars door haar organen" (11/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 2-jarig meisje uit het Engelse Derby vecht voor haar leven nadat ze per ongeluk een knoopbatterijtje inslikte uit een autosleutel. Dat
  [naar artikel]
 12. Misdaadjournalist Peter R. de Vries vecht voor zijn leven na aanslag in Amsterdam, drie verdachten opgepakt (07/07/2021 - Knack)
  Bij een schietpartij in Amsterdam is dinsdagavond de Nederlandse misdaadverslaggever Peter R. de Vries zwaargewond geraakt. 'Hij vecht voor zijn leven', aldus Amsterdams burgemeester Femke Halsema. Premier Mark Rutte spreekt over 'een aanslag op de vrije journalistiek'.
  [naar artikel]
 13. Het Engelse voetbal krijgt een speciale toezichthouder (26/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Het Engelse voetbal krijgt een speciale toezichthouder De Engelse voetbalcompetitie moet een eigen toezichthouder krijgen. Dat staat in een rapport dat een commissie voor een reorganisatie van de Engelse voetbalcompetitie heeft opgesteld. De Britse regering heeft al gezegd in principe de oprichting van een Independent Regulator for English Football (IREF) te ondersteunen. In het rapport wordt tevens geopperd dat supporters van de […] Lees dit artikel: Het Engelse voetbal krijgt een speciale toezichthouder
  [naar artikel]
 14. Bestuurder van koelwagen met 39 dode migranten vecht uitlevering aan Engeland aan (12/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een in Ierland gearresteerde Noord-Ierse vrachtwagenbestuurder vecht in verband met het koelwagendrama in het Engelse Essex zijn uitlevering aan Engeland aan, zo hebben meerdere Ierse media gemeld. De man wordt ervan verdacht de koelcontainer naar Zeebrugge te hebben gebracht, vanwaar de oplegger het Kanaal heeft overgestoken. In Grays nabij Londen zijn kort daarna op 23 oktober 39 lijken in de koelwagen ontdekt.
  [naar artikel]
 15. Strijdbare Coens na zijn boostercongres niet van plan opzij te gaan: ook na de ophef over zijn “mislukte zoenoffer aan kamp-Mahdi”, vecht hij verder om zijn voorzitterschap (25/04/2022 - Express)
  Joachim Coens (CD&V) vecht voor zijn overleven. Daarbij haalt hij alles uit de kast, om toch maar de consensuskandidaat te worden die straks zijn partij verder mag leiden. Maar het ondervoorzitterschap van de partij, dat werd aangeboden aan Kamerlid Nawal Farih (CD&V), vertrouwelinge van Sammy Mahdi (CD&V), veroorzaakt intern commotie: het voorstel lekte, “in een […]
  [naar artikel]
 16. Burgemeester vecht tegen kanker: "Ik blijf niet bij de pakken zitten" (19/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bij de Waasmunsterse burgemeester Michel Du Tré (CD&V) is deze week kanker vastgesteld. Het gaat om een kwaadaardig gezwel in een van de urineleiders.
  [naar artikel]
 17. Wolf doodt 2 pony's in Oudsbergen: "Druppel die de emmer doet overlopen" (13/09/2021 - VRT NWS)
  Afgelopen nacht werden in een weide in Oudsbergen 2 Shetlandpony's gedood door een wolf. Voor burgemeester Marco Goossens van Oudsbergen (CD&V) is dit de druppel die de emmer doet overlopen. Hij spreekt van een probleemwolf en wil dat Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) maatregelen neemt.
  [naar artikel]
 18. Grote boze wolf heeft behalve twee pony’s ook zijn krediet opgesoupeerd (13/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de Limburgse gemeente Meeuwen (Oudsbergen) heeft een wolf het voorbije weekend twee shetlandpony’s verscheurd. “We zijn het beu om iedere avond met schrik te gaan slapen”, zegt burgemeester Marco Goossens. Hij vraagt minister Demir om actie. Bij Limburgse veehouders en hobbyboeren hebben de wolven hun krediet al even opgesoupeerd.
  [naar artikel]
 19. Facebook vecht terug tegen opsplitsing: techgigant vraag opschorting rechtszaak (06/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Facebook vecht terug tegen opsplitsing: techgigant vraag opschorting rechtszaak Facebook staat momenteel tegenover de Federal Trade Commission in een rechtszaak rond schending van het mededingingsrecht. Het bedrijf vraagt de rechtszaak te schorsen, omdat er gebrek aan bewijs is. Ook wil het FTC-voorzitter Lina Khan wraken, die te vooringenomen zou zijn. De Amerikaanse mededingingsauroriteit klaagt Facebook nu aan vanwege haar monopoliepositie op de technologiemarkt. Dezelfde […] Lees dit artikel: Facebook vecht terug tegen opsplitsing: techgigant vraag opschorting rechtszaak
  [naar artikel]
 20. Karina Rombauts wordt géén burgemeester van Machelen, legt mandaat neer om voor zieke echtgenoot te zorgen (16/12/2020 - VRT NWS)
  Karina Rombauts (CD&V) wordt dan toch niet de nieuwe burgemeester van Machelen. Ze legt ook haar schepenambt neer en wil zich volledig concentreren op haar gezin nu haar man opnieuw tegen een hersentumor vecht. Normaal gezien zou ze vorige week de eed afleggen als nieuwe burgemeester van de gemeente. Huidig burgemeester en partijgenoot Marc Grootjans blijft nu de komende vier jaar de sjerp dragen.
  [naar artikel]
 21.  Burgemeester-Maffiabestrijder van Palermo  verwelkomt 350 bootvluchtelingen   (01/09/2020 - VRT NWS)
  Operatie volbracht! De 'Sea-Watch 4' mag 350 bootvluchtelingen en kandidaat-migranten aan wal brengen. Italië zegt uiteindelijk 'Si'. Palermo, op het eiland Sicilië, wordt voor honderden mensen die op de Middellandse Zee werden gered een 'veilige haven'. Met dank aan Leoluca Orlando, de burgemeester die vecht voor de vluchtelingen en tégen de maffia.
  [naar artikel]
 22. Premier League wil gokbedrijven als sponsors van Engelse voetbalclubs verbieden (07/07/2022 - Express)
  De Premier League heeft aan zijn clubs gevraagd om vrijwillig in te stemmen met een verbod op gokbedrijven als sponsors. Met zo’n vrijwillige beslissing hoopt de Engelse hoogste klasse de Britse overheid te snel af te zijn. Die werkt namelijk ook aan een strengere wetgeving daarover. De helft van de 20 ploegen die vorig seizoen […]
  [naar artikel]
 23. Hard tegen hard: 3M vecht juridische strijd uit met Vlaamse overheid over omstreden fabriek in Zwijndrecht (31/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Hard tegen hard: 3M vecht juridische strijd uit met Vlaamse overheid over omstreden fabriek in Zwijndrecht 3M heeft bij de Raad van State een beroep ingediend tegen de beslissing van de omgevingsinspectie van de Vlaamse overheid om bepaalde productieprocessen in zijn fabriek in Zwijndrecht stop te zetten. Dat meldt het chemiebedrijf zondag in een persverklaring. Het departement Omgeving en het agentschap Zorg en Gezondheid maakten vrijdag bekend dat 3M de productielijnen […] Lees dit artikel: Hard tegen hard: 3M vecht juridische strijd uit met Vlaamse overheid over omstreden fabriek in Zwijndrecht
  [naar artikel]
 24. Burgemeester van New York ontving eerste loon in Bitcoin en Ether; toen crashte de cryptomarkt (25/01/2022 - Express)
  Eric Adams, de nieuwe Democratische burgemeester van New York City, heeft vrijdag zijn eerste loon ontvangen… in crypto. Die uitbetaling vond plaats tijdens wel erg barre tijden op de cryptomarkt. Maar: ondanks de neerwaartse prijsactie van de voorbije dagen zegt crypto-voorvechter Adams nog steeds te geloven in digitale activa. Nu handelaars hun wonden van de […]
  [naar artikel]
 25. Frankrijk vecht als een leeuw om kernenergie binnen de EU een groen label te geven (25/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Frankrijk vecht als een leeuw om kernenergie binnen de EU een groen label te geven De discussie woedt al een tijdje: welke vormen van energie vallen nu onder het label ‘groen’, en kunnen dus met een ‘Green Deal’ en enorme hervormingsplannen opnieuw mee ondersteund worden? Want de EU staat klaar om met 750 miljard euro te zwaaien om die groene revolutie mogelijk te maken. Maar voor de Franse president Emmanuel Macron is het al […] Lees dit artikel: Frankrijk vecht als een leeuw om kernenergie binnen de EU een groen label te geven
  [naar artikel]
 26. Hasseltse scouts mogen bij Lommelse burgemeester slapen… in de paardenstal (02/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  De 45 kinderen van Scouting Godsheide hebben voor hun tweedaagse trektocht wel een heel bijzondere slaapplek gevonden. Burgemeester van Lommel Bob Nijs (cd&v) bood dinsdag zijn paardenstal aan om de nacht door te brengen.
  [naar artikel]
 27. Burgemeester houdt Sint-Truiden recht, terwijl haar man vecht voor zijn leven: “Ik denk vaak aan Dimitri, maar hij is er tenminste nog” (04/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  “Dit is de meest bizarre tijd van mijn leven. Ik werk 15 uur per dag en slaap erg weinig en slecht. Vooral ’s avonds heb ik het moeilijk, pieker ik over mijn partner die in coma ligt en de maatregelen die ik nog kan nemen.” Burgemeester Veerle Heeren (55) van Sint-Truiden beleeft en echte horrorlente.
  [naar artikel]
 28. Manchester Unitedfans schrijven boze brief naar burgemeester Brugge (25/02/2020 - VRT NWS)
  Een groep Manchester Unitedsupporters schrijft in een open brief aan de burgemeester van Brugge dat de Engelse fans slecht behandeld zijn door de politie voor en na de match Club Brugge-Manchester United. "Het is onze slechtste ervaring bij een Europese uitwedstrijd in jaren", schrijven ze. Burgemeester Dirk De fauw nuanceert de zaak. "Het waren de normale veiligheidsmaatregelen voor een dergelijke voetbalwedstrijd".
  [naar artikel]
 29. Wembley staat te koop: eigenaar Engelse tweedeklasser brengt bod uit (26/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Engelse voetbalbond FA heeft donderdag bekendgemaakt dat het een bod heeft ontvangen voor de aankoop van Wembley, het stadion waar onder meer de Engelse nationale ploeg en Tottenham hun wedstrijden afwerken. Engelse media melden dat de Amerikaan Shahid Khan de kandidaat-koper zou zijn.
  [naar artikel]
 30. Wembley staat te koop: eigenaar Engelse tweedeklasser brengt bod uit (26/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Engelse voetbalbond FA heeft donderdag bekendgemaakt dat het een bod heeft ontvangen voor de aankoop van Wembley, het stadion waar onder meer de Engelse nationale ploeg en Tottenham hun wedstrijden afwerken. Engelse media melden dat de Amerikaan Shahid Khan de kandidaat-koper zou zijn.
  [naar artikel]
 31. Burgemeester Parijs wil Seine omtoveren tot Olympisch zwembassin (31/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Burgemeester Parijs wil Seine omtoveren tot Olympisch zwembassin Mogelijk zou de Seine over drie jaar bij de Olympische Spelen in Parijs voor zwemwedstrijden kunnen worden ingezet. Dat heeft Anne Hidalgo, burgemeester van de Franse hoofdstad, gezegd. Hidalgo denkt daarbij aan proeven zoals de triatlon en de tien kilometer vrije slag. Er zijn echter heel wat bedenkingen bij de overwegingen van de Parijse burgemeester, […] Lees dit artikel: Burgemeester Parijs wil Seine omtoveren tot Olympisch zwembassin
  [naar artikel]
 32. Fluogroene Bart De Wever vecht tegen hitte op Heistse berg (27/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Samen met een kleine 2000 andere lopers heeft Bart De Wever zondag deelgenomen aan het loopevenement Heist Loopt. De Antwerpse burgemeester ging voor de halve marathon. Niet alleen de hoogtemeters over de Heistse berg, maar ook de zon speelden de burgemeester parten.
  [naar artikel]
 33. Inwoners Gdansk geven massaal bloed voor neergestoken burgemeester (14/01/2019 - De Morgen)
  Voor het regionale bloeddonatiecentrum van de Poolse stad Gdansk stond maandagochtend een lange rij burgers om bloed te geven voor burgemeester Pawel Adamowicz. Hij werd zondagavond neergestoken tijdens een liefdadigheidsevenement, waarbij honderden mensen aanwezig waren. De 53-jarige Adamowicz vecht sindsdien voor zijn leven in een ziekenhuis in Gdansk. 
  [naar artikel]
 34. Bokskampioen vecht voor zijn leven na horrorcrash met Ferrari om 3 uur ‘s nachts (10/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse profbokser en meervoudig kampioen weltergewicht Errol Spence junior (29) vecht in een ziekenhuis in Dallas voor zijn leven na een...
  [naar artikel]
 35. Deze Engelse pony ligt onder vuur... en dreigt zijn job als burgemeester te verliezen (05/08/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 36. Slachtoffer pesterijen vecht voor leven nadat hij in brand werd gestoken (06/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De tienjarige Amerikaanse jongen Kayden Culp vecht voor zijn leven. Twintig procent van zijn lichaam is zwaar verbrand en hij wordt in een
  [naar artikel]
 37. 'Europa pleegt een genocide op de Middellandse Zee' (20/01/2017 - Knack)
  Jarenlang bestreed Leoluca Orlando de maffia, nu vecht de flamboyante burgemeester van Palermo voor een genereus vluchtelingenbeleid. 'De verblijfsvergunning is de nieuwe doodstraf.'
  [naar artikel]
 38. Weiler vecht voor zijn job (13/04/2019 - De Morgen)
  De bakken kritiek hebben René Weiler geraakt. 'Het wordt te persoonlijk gespeeld', zuchtte de Anderlecht-coach, die de komende weken voor zijn job vecht. Gelukkig waren er nog de knotsgekke Azerbeidzjaanse journalisten.
  [naar artikel]
 39. Toch een beetje vreemd: levende Shetlandpony in auto (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een verkeerscontrole in de Duitse gemeente Lieberose heeft de politie wel een heel vreemde ontdekking gedaan. In de koffer van een kleine
  [naar artikel]
 40. Burgemeester Miami krijgt volledig salaris in Bitcoin (04/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Burgemeester Miami krijgt volledig salaris in Bitcoin De burgemeester van de Amerikaanse stad Miami, Francis Suarez, laat zijn volgende salaris volledig in Bitcoin, de grootste cryptomunt, uitkeren. Hij is daarmee de eerste bekende Amerikaanse politicus die een dergelijke stap zet. De burgemeester, die een BTC-stier is en grote stappen heeft gezet om het netwerk te integreren in de activiteiten van zijn stad, […] Lees dit artikel: Burgemeester Miami krijgt volledig salaris in Bitcoin
  [naar artikel]
 41. Beke vecht voor zijn politiek overleven (18/07/2020 - De Tijd)
  01:05 ‘Sterk in moeilijke tijden’, was ooit een CD&V-slogan. Maar tijdens de coronacrisis toonde Wouter Beke (CD&V) net zwak leiderschap, vinden zijn critici. Maandag vecht de minister van Welzijn in het Vl...
  [naar artikel]
 42. N-VA-burgemeester Bilzen weert Engels uit stadscommunicatie (05/04/2019 - De Morgen)
  Het nieuwe stadsbestuur van Bilzen weert Engelse slogans uit de stad en van de website. 'Dat Engels irriteerde mij mateloos', zegt burgemeester Frieda Brepoels (N-VA).
  [naar artikel]
 43. Toekomst De Bruyne op juridische weegschaal: “Kans groot dat City volgend seizoen nog Champions League kan spelen” (15/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De bal in het kamp van het Internationaal Sporttribunaal (TAS) dan maar. Man City hoopt op een ‘eerlijk’ proces. De Engelse topclub vecht een...
  [naar artikel]
 44. Kersverse echtgenoot vecht voor z’n leven na val van trap richting bruidssuite (20/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Schotse bruidegom vecht voor zijn leven nadat hij op zijn huwelijksdag op weg naar de bruidssuite met zijn armen vol cadeaus struikelde, door...
  [naar artikel]
 45. Ecolo-burgemeester van Vorst weigert loon in te leveren na meer dan een jaar ziekenverlof (09/02/2022 - Express)
  De Ecolo-burgemeester van Vorst, Stéphane Roberti, is al sinds 2020 met burn-out thuis. Maar hij weigert zijn loon in te leveren. Roberti dient zijn ontslag in als burgemeester. Commotie in Brussel rond de burgemeester van Vorst, een van de rijkere gemeentes waar in 2020 de MR werd weggedreven door Ecolo. Alleen, de lokale groene sterke man, Stéphane […]
  [naar artikel]
 46. Vincent Kompany wordt met voorsprong best betaalde trainer uit de Engelse Championship (15/06/2022 - Express)
  Vincent Kompany werd dinsdag eindelijk officieel voorgesteld als nieuwe trainer van Burnley FC. Een dag later zijn er meer details over die deal uitgelekt. Daaruit blijkt dat de 36-jarige Belg met voorsprong de beste betaalde trainer wordt in de Championship, de Engelse tweede klasse. Het zou gaan om een jaarsalaris van 2,9 miljoen euro. Wat […]
  [naar artikel]
 47. Duitse coach vecht voor zijn leven na crash met taxi (13/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse kanocoach Stefan Henze vecht voor zijn leven in een ziekenhuis in Rio de Janeiro. De 35-jarige trainer, op de Olympische Spelen van
  [naar artikel]
 48. Oxford opent grootste Europese oplaadstation voor elektrische wagens (07/07/2022 - Express)
  De Engelse stad Oxford heeft een nieuw oplaadstation voor elektrische wagens in gebruik genomen. Op de site, gelegen aan de Redbridge Park & Ride in de Engelse universiteitsstad, kunnen tegelijkertijd tweeënveertig wagens op snelladers worden aangesloten. Er is echter voldoende capaciteit beschikbaar voor het simultaan opladen van vierhonderd voertuigen. Daarmee zou Oxford volgens de initiatiefnemers […]
  [naar artikel]
 49. Engelse taal verliest dominantie in wereldwijde videocatalogus (22/12/2021 - Express)
  De dominantie van de Engelse taal in de wereldwijde videocontent zal de volgende jaren een sterke terugval kennen. Dat staat in een rapport van analist Digital I over de consumptie van niet-Engelstalige content op Netflix en Amazon Prime Video – de twee grootste streamingplatformen van de wereld – in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland […]
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy