Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
04:24 uur

Geen onregelmatigheden vastgesteld bij bedrijven achter Pukkelpop: onderzoek is afgesloten

VRT NWS

05/08/2022 - 17:58

Het parket van Limburg laat weten dat het onderzoek naar mogelijke wanpraktijken met geld van Pukkelpop afgerond is, zonder gevolg. Er kon niet aangetoond worden dat er misdrijven gepleegd zijn, en dus is de zaak geseponeerd.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Parket opent onderzoek naar bedrijven achter Pukkelpop (16/09/2021 - De Tijd)
  06:30 Het parket van Limburg opent een onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden bij de bedrijven rond Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine. Dat schrijft De Standaard.
  [naar artikel]
 2. Gerechtelijk onderzoek naar Pukkelpop geseponeerd (05/08/2022 - De Tijd)
  15:42 Het opsporingsonderzoek naar mogelijke onregelmatigheden bij bedrijven rond het festival Pukkelpop is zonder gevolg afgesloten. 'Er kon niet worden aangetoond dat er misdrijven werden gepleegd', stelt...
  [naar artikel]
 3. Parket Limburg start onderzoek naar bedrijven achter Pukkelpop (16/09/2021 - VRT NWS)
  Het parket van Limburg is een onderzoek gestart naar de bedrijven achter het festival Pukkelpop. Dat schrijft De Standaard. Eerder had de omstreden website 't Scheldt een artikel gepubliceerd met vermoedens van onregelmatigheden. "We willen toch benadrukken dat het vermoeden van onschuld nog speelt", aldus het parket.
  [naar artikel]
 4. Parket opent onderzoek naar bedrijven achter Pukkelpop (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket van Limburg opent een onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden bij de ­bedrijven rond Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine. Dit na een artikel van de satirische website 't Scheldt waarin sprake is van verduistering en belangenvermenging. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag.
  [naar artikel]
 5. Parket opent onderzoek naar bedrijven achter Pukkelpop wegens mogelijke wanpraktijken (16/09/2021 - De Morgen)
  Het parket van Limburg opent een onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden bij de ­bedrijven rond Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine. Dit na een artikel van de rechtse website ‘t Scheldt waarin sprake is van verduistering en belangenvermenging. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag.
  [naar artikel]
 6. Parket opent onderzoek naar bedrijven achter Pukkelpop wegens mogelijke wanpraktijken (16/09/2021 - De Morgen)
  Het parket van Limburg opent een onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden bij de ­bedrijven rond Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine. Dit na een artikel van de rechtse website ‘t Scheldt waarin sprake is van verduistering en belangenvermenging. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag. In afwachting van het onderzoek bevriest de Vlaamse regering de terugbetaling van de voorschotten aan het festival.
  [naar artikel]
 7. Parket opent onderzoek naar bedrijven achter Pukkelpop (16/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het parket van Limburg opent een opsporingsonderzoek naar mogelijke onregelmatigheden bij de bedrijven rond Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine. Aanleiding is een artikel van de satirische website tScheldt waarin sprake is van verduistering en belangenvermenging.
  [naar artikel]
 8. Onderzoek naar mogelijke wanpraktijken bij bedrijven rond Pukkelpop-organisator Chokri geseponeerd (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden bij de bedrijven rond Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine is geseponeerd. Dat deelt het parket mee. “Geen misdrijven gepleegd”, klinkt het.
  [naar artikel]
 9. Parket opent onderzoek naar bedrijven achter Pukkelpop na artikel satirische website: ‘Verduistering en belangenvermenging’ (16/09/2021 - De Morgen)
  Het parket van Limburg opent een onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden bij de ­bedrijven rond Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine. Dit na een artikel van de satirische website ‘t Scheldt waarin sprake is van verduistering en belangenvermenging. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag.
  [naar artikel]
 10. Parket bekijkt of gerechtelijk onderzoek nodig is naar Pukkelpop (16/09/2021 - De Tijd)
  21:55 Chokri Mahassine weet binnenkort of het parket een gerechtelijk onderzoek start naar mogelijke onregelmatigheden bij bedrijven rond Pukkelpop. Zeker is dat nog niet. Vlaanderen wacht intussen met de t...
  [naar artikel]
 11. Pukkelpop ontkent met klem lasterlijke aantijgingen over onregelmatigheden (16/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De organisatie van het muziekfestival Pukkelpop betwist “met klem” de “lasterlijke aantijgingen” over vermeende onregelmatigheden. Dat liet de Pukkelpoporganisatie donderdag weten via woordvoerder Frederik Luyten. Donderdag raakte bekend dat het parket van Limburg een opsporingsonderzoek is opgestart naar mogelijke onregelmatigheden binnen de vennootschappen achter Pukkelpop. Het parket benadrukte wel het vermoeden van onschuld.
  [naar artikel]
 12. Onderzoek naar El Kaouakibi: “Geen onregelmatigheden bij bouw Urban Center” (20/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de doorlichting van de investeringstoelage voor de gebouwen van Let’s Go Urban zou de Antwerpse stadsadministratie geen onregelmatigheden hebben vastgesteld. Dat bevestigen zaterdag enkele bronnen aan de Gazet van Antwerpen.
  [naar artikel]
 13. Financieel onderzoek naar El Kaouakibi: “Geen onregelmatigheden bij bouw Urban Center” (20/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  In de doorlichting van de investeringstoelage voor de gebouwen van Let’s Go Urban zou de Antwerpse stadsadministratie geen onregelmatigheden hebben vastgesteld. Dat bevestigen zaterdag enkele bronnen aan de Gazet van Antwerpen.
  [naar artikel]
 14. Financieel onderzoek: 'Geen onregelmatigheden bij bouw Urban Center' (20/02/2021 - Knack)
  In de doorlichting van de investeringstoelage voor de gebouwen van Let's Go Urban zou de Antwerpse stadsadministratie geen onregelmatigheden hebben vastgesteld. Dat bevestigen zaterdag enkele bronnen aan de Gazet van Antwerpen, en het nieuws staat ook in Het Nieuwsblad en De Standaard.
  [naar artikel]
 15. CD&V-voorzitter Coens: “Geen onregelmatigheden vastgesteld bij ledenbevraging” (09/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens CD&V-voorzitter Joachim Coens zijn er afgelopen weekend “geen onregelmatigheden vastgesteld” bij de online bevraging die de partij...
  [naar artikel]
 16. Parket opent onderzoek naar Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine (16/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het parket van Limburg opent een opsporingsonderzoek naar mogelijke onregelmatigheden bij de bedrijven rond Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine. Aanleiding is een artikel van de satirische website ’t Scheldt waarin sprake is van verduistering en belangenvermenging.
  [naar artikel]
 17. Zaak-El Kaouakibi: geen onregelmatigheden bij bouw Urban Center (20/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de doorlichting van de investeringstoelage voor de gebouwen van Let’s Go Urban zou de Antwerpse stadsadministratie geen onregelmatigheden hebben vastgesteld. Dat bevestigen ons enkele bronnen. De Centrale Dienst voor Bestrijding van Corruptie (CDBC) neemt ondertussen het onderzoek over van de federale gerechtelijke politie.
  [naar artikel]
 18. Vlaamse regering bevriest terugbetaling aan Pukkelpop in afwachting van resultaat gerechtelijk onderzoek (16/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vlaams minister van Economie Hilde Crevits heeft beslist om de terugbetaling van de voorschotten aan het muziekfestival Pukkelpop op te schorten in afwachting van de resultaten van het gerechtelijke onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden.
  [naar artikel]
 19. Pukkelpop ontkent ‘lasterlijke aantijgingen’, Vlaamse regering bevriest terugbetaling voorschotten (16/09/2021 - De Morgen)
  De organisatie van Pukkelpop ‘ontkent met klem de lasterlijke aantijgingen’ over vermeende verduistering en belangenvermenging. Vanmorgen raakte bekend dat het parket van Limburg een onderzoek is geopend naar mogelijke onregelmatigheden bij de ­bedrijven rond organisator Chokri Mahassine. In afwachting van het onderzoek bevriest de Vlaamse regering de terugbetaling van de voorschotten aan het festival.
  [naar artikel]
 20. Inval in fazantenkwekerij in Lanaken: verschillende onregelmatigheden vastgesteld (01/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De natuurinspectie van het ANB en het FAVV zijn dinsdagvoormiddag binnengevallen in een fazantenkwekerij in de Pannestraat. De diensten kregen de ondersteuning van de politie Lanaken/Maasmechelen. Volgens het parket Limburg werden er verschillende onregelmatigheden vastgesteld. Waar het over gaat, kan door het geheim van een gerechtelijk onderzoek niet worden gezegd. Volgens de woordvoerdster van het FAVV werden er wel geen dieren in beslag genomen.
  [naar artikel]
 21. Onderzoek naar wanpraktijken bij organisatie achter Pukkelpop kon geen misdrijven aantonen (05/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het opsporingsonderzoek naar mogelijke wanpraktijken bij rechtspersonen achter Pukkelpop is geseponeerd. “Na grondig en doorgedreven onderzoek kon niet worden aangetoond dat er misdrijven werden gepleegd”, zegt persmagistraat Dorien Vanderheiden van het Parket Limburg.
  [naar artikel]
 22. Onderzoek naar wanpraktijken bij organisatie achter Pukkelpop kon geen misdrijven aantonen (05/08/2022 - De Standaard)
  Het opsporingsonderzoek naar mogelijke wanpraktijken bij rechtspersonen achter Pukkelpop is geseponeerd. ‘Na grondig en doorgedreven onderzoek kon niet worden aangetoond dat er misdrijven werden gepleegd’, zegt persmagistraat Dorien Vanderheiden van het Parket Limburg.
  [naar artikel]
 23. Minister Crevits bevriest terugbetaling Pukkelpop in afwachting van gerechtelijk onderzoek (16/09/2021 - De Standaard)
  Vlaams minister van Economie Hilde Crevits heeft beslist om de terugbetaling van de voorschotten aan het muziekfestival Pukkelpop op te schorten in afwachting van de resultaten van het gerechtelijke onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden.
  [naar artikel]
 24. Kiewit in de penarie: “Met Pukkelpop valt onze hoofdsponsor zomaar weg” (16/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Geen festivals, geen inkomsten. Niet alleen Chokri en Herman blijven met een gat in hun boekhouding achter. “Wij moeten noodgedwongen besparen en creatief zijn”, klinkt het bij de verenigingen en bedrijven die op Pukkelpop elke zomer hun kas spijzen.
  [naar artikel]
 25. Parket opent onderzoek naar Pukkelpop-organisator: ’t Scheldt beschuldigt Chokri Mahassine van verduistering (16/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het parket van Limburg opent een opsporingsonderzoek naar mogelijke onregelmatigheden bij de bedrijven rond Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine. Aanleiding is een artikel van de satirische website ’t Scheldt waarin sprake is van verduistering en belangenvermenging.
  [naar artikel]
 26. Pukkelpop ontkent met klem ‘lasterlijke aantijgingen’ over onregelmatigheden (16/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  De organisatie van het muziekfestival Pukkelpop betwist “met klem” de “lasterlijke aantijgingen” over vermeende onregelmatigheden. Dat liet de Pukkelpoporganisatie donderdag weten via woordvoerder Frederik Luyten.
  [naar artikel]
 27. Pukkelpop ontkent met klem ‘lasterlijke aantijgingen’ over onregelmatigheden (16/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De organisatie van het muziekfestival Pukkelpop betwist “met klem” de “lasterlijke aantijgingen” over vermeende onregelmatigheden. Dat liet de Pukkelpoporganisatie donderdag weten via woordvoerder Frederik Luyten.
  [naar artikel]
 28. Gerechtelijk onderzoek naar Pukkelpop-baas Chokri Mahassine: frauduleuze opportunist of gewiekste zakenman? (16/09/2021 - De Morgen)
  Het Limburgs parket voert een onderzoek naar de vennootschappen achter het muziekfestival Pukkelpop na een online artikel. Pukkelpop was jarenlang een vzw, maar werd twee jaar geleden plots een bvba. Dat is vreemd en hoogst uitzonderlijk, zeggen specialisten.
  [naar artikel]
 29. 5voor12: Onderzoek Pukkelpop, stuntend Club Brugge en (zoveelste) primeur van SpaceX (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket opent een onderzoek naar de bedrijven achter Pukkelpop, Club Brugge stunt in de Champions League tegen de wereldsterren van PSG, en SpaceX zorgt voor een primeur door een ruimtemissie met enkel ‘amateurs’. Wij vatten voor u de belangrijkste nieuwsfeiten van deze voormiddag samen in een nieuwe 5 voor 12.
  [naar artikel]
 30. Parket opent onderzoek naar onregelmatigheden bij Brusselse brandweer (15/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het Brusselse parket heeft een opsporingsonderzoek geopend naar eventuele onregelmatigheden bij de Brusselse brandweer. Dat is gebeurd nadat Brussels staatssecretaris Cécile Jodogne (DéFi) de audit van het Rekenhof die de onregelmatigheden blootlegde, overmaakte aan het parket. Dat meldt het Brusselse parket. Voorlopig wil het parket geen verdere commentaar kwijt over het onderzoek.
  [naar artikel]
 31. “Gerechtelijk onderzoek bevestigt onregelmatigheden bij Villa Rosa” (21/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  SINT-TRUIDEN“Er zijn inderdaad onregelmatigheden vastgesteld in het Truiense rusthuis Villa Rosa”, bevestigt advocaat Robby Loos. Hij kon het gerechtelijk dossier deze week inkijken.
  [naar artikel]
 32. Vlaamse regering bevriest terugbetaling aan Pukkelpop in afwachting van resultaat gerechtelijk onderzoek: “Eerst helderheid nodig” (16/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister van Economie Hilde Crevits heeft beslist om de terugbetaling van de voorschotten aan het muziekfestival Pukkelpop op te schorten in afwachting van de resultaten van het gerechtelijke onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden. “De beoordeling van het dossier zal worden uitgesteld tot er helderheid is over dat gerechtelijke onderzoek”. Dat heeft de minister donderdag in de commissie Economie van het Vlaams Parlement aangekondigd.
  [naar artikel]
 33. Vlaanderen onderzoekt coronapremies bedrijven El Kaouakibi, volgens stad Antwerpen “geen onregelmatigheden bij bouw Urban Center” (20/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaanderen onderzoekt of er coronapremies moeten worden teruggevorderd van de vennootschappen van Vlaams Parlementslid Sihame El Kaouakibi (Open Vld). Dat bevestigt het kabinet van Vlaams minister van Economie Hilde Crevits (CD&V). El Kaouakibi laat in een reactie weten dat de coronahinderpremie voor de evenementenlocatie JJ House wel degelijk terecht werd toegekend en niet moet worden terugbetaald. Ook zou de Antwerpse stadsadministratie zou geen onregelmatigheden hebben vastgesteld bij de bouw van het Urban Center in de wijk Kiel.
  [naar artikel]
 34. Rekenhof stelt onregelmatigheden bij openbare aanbestedingen Brusselse brandweer vast (06/12/2017 - Knack)
  Het Rekenhof heeft 'zware onregelmatigheden' vastgesteld tijdens een onderzoek naar het beheer van de openbare aanbestedingen bij de Brusselse brandweer. Dat schrijven La Dernière Heure en La Libre Belgique woensdag.
  [naar artikel]
 35. Krachtige aardbeving treft Japanse provincie Fukushima: geen onregelmatigheden in kerncentrale (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een aardbeving met een kracht van 7,0 heeft zaterdagavond (plaatselijke tijd) de Japanse provincie Fukushima getroffen. Er zijn geen onregelmatigheden vastgesteld in de kerncentrale van Fukushima, meldt Tepco, de uitbater van de centrale.
  [naar artikel]
 36. Boekhouding Pukkelpop al eerder onder vuur: “Waarom betaalt Chokri zelf geen deel terug om het festival te helpen?” (18/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Met het onderzoek naar Pukkelpop is het de eerste keer dat het gerecht de boekhouding achter het festival onder de loep neemt. Maar het is niet de eerste keer dat er vraagtekens zijn bij de financiën van Pukkelpop en zijn organisator Chokri Mahassine (61).
  [naar artikel]
 37. Onregelmatigheden bij gemeenteraadsverkiezingen in Charleroi (01/04/2019 - Metro)
  Er hebben zich tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober onregelmatigheden voorgedaan in Charleroi. Dat blijkt uit een onderzoek dat begin dit jaar gevoerd werd door een magistraat van de Raad van State. De geldigheid van de kiesuitslag wordt niet in vraag gesteld, maar de vastgestelde problemen zijn acht weken voor de volgende verkiezingen zorgwekkend, schrijft La Dernière Heure. Zo werd in een stembureau minstens één persoon binnengelaten nog voor er kon worden gestemd. De voorzitter en de bijzitters van dat bureau waren op dat moment nog niet beëdigd en er kon ook niet worden vastgesteld of de stembussen voor de start van de kiesverrichtingen leeg waren. De beschikbare stembiljetten werden bovendien niet geteld. Een verantwoordelijke die na het sluiten van het bureau mee instond voor de opruiming getuigde tijdens het onderzoek dat hij twee stembussen had teruggevonden, “waarvan één in de gang van de school”, met de bodem losgemaakt en de stembrieven uitgespreid over de vloer. Het onderzoek besluit dat niet exact kan worden vastgesteld of en hoe de brieven uit deze stembussen in het telbureau geraakt zijn. Rechter Martine Michel, die op 14 voorzitter was van het gemeentelijk hoofdbureau in Charleroi en tijdens het onderzoek als getuige is gehoord, zegt dat in verschillende stembureaus de voor- en bijzitters geen opleiding gekregen hebben. bron: Belga Het bericht Onregelmatigheden bij gemeenteraadsverkiezingen in Charleroi verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Inbraken bij bedrijven (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagmorgen zijn bij vier bedrijven in de industriezone Paal/Tessenderlo inbraken vastgesteld. In de Schemkensstraat in Paal is ingebroken bij het Truck Center Frederix. De politie is bezig met een onderzoek. Bij het buurbedrijf is ook ingebroken. Even verderop in de Schoebroekstraat werd zaterdag rond 8 uur vastgesteld dat alle lokalen werden doorzocht. Wat er weg is, wordt nog nagegaan. Op de Industrieweg in Tessenderlo is ook een inbraak vastgesteld.
  [naar artikel]
 39. Waarom werd Pukkelpop van vzw plots een bvba? Sterke man Chokri Mahassine in vizier van gerecht (16/09/2021 - De Morgen)
  Het Limburgs parket voert een onderzoek naar de vennootschappen achter het muziekfestival Pukkelpop na een online artikel. Pukkelpop was jarenlang een vzw, maar werd twee jaar geleden plots een bvba. Dat is vreemd en hoogst uitzonderlijk, zeggen specialisten.
  [naar artikel]
 40. Financiën van Pukkelpop en Chokri al eerder onder vuur: “Waarom betalen ze geen deel terug om festival te helpen?” (18/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met het onderzoek naar Pukkelpop is het de eerste keer dat het gerecht de boekhouding achter het festival onder de loep neemt. Maar het is niet de eerste keer dat er vraagtekens zijn bij de financiën van Pukkelpop en zijn organisator Chokri Mahassine (61).
  [naar artikel]
 41. Pukkelpop ontkent onregelmatigheden: “Boekhoudkundige vergissing uit context getrokken” (22/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Volgens Pukkelpop zijn in 2018 bij de aanpassing van de bedrijfsstructuur van de BV The Factory - het bedrijf dat onder andere Pukkelpop organiseert - bepaalde reserves van de CVBA-VSO verkeerdelijk niet omgeboekt naar onbeschikbare reserves. “De organisatie betreurt dat deze boekhoudkundige vergissing uit zijn context werd getrokken”, klinkt het bij Pukkelpop.
  [naar artikel]
 42. Limburgs parket onderzoekt juridische constructies achter Pukkelpop (16/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Limburgs parket onderzoekt juridische constructies achter Pukkelpop De flamboyante organisator van Pukkelpop, Chokri Mahassine, tussen 1999 en 2014 ook onafgebroken parlementslid voor Vooruit, zal uitleg moeten geven over de juridische constructie achter zijn festival. Met name de transitie die The Factory (de organisatie achter Pukkelpop) maakte van vzw, een vereniging zonder winstoogmerk, maar met behoorlijk veel cash in de zakken na succesvolle jaren, naar een […] Lees dit artikel: Limburgs parket onderzoekt juridische constructies achter Pukkelpop
  [naar artikel]
 43. Onderzoek naar wanpraktijken bij organisatie achter Pukkelpop “kan niet aantonen dat er misdrijven werden gepleegd” (05/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het opsporingsonderzoek naar mogelijke wanpraktijken bij rechtspersonen achter Pukkelpop is geseponeerd. “Na grondig en doorgedreven onderzoek kon niet worden aangetoond dat er misdrijven werden gepleegd”, zegt persmagistraat Dorien Vanderheiden van het Parket Limburg.
  [naar artikel]
 44. Onderzoek naar wanpraktijken bij organisatie achter Pukkelpop “kan niet aantonen dat er misdrijven werden gepleegd” (05/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het opsporingsonderzoek naar mogelijke wanpraktijken bij rechtspersonen achter Pukkelpop is geseponeerd. “Na grondig en doorgedreven onderzoek kon niet worden aangetoond dat er misdrijven werden gepleegd”, zegt persmagistraat Dorien Vanderheiden van het Parket Limburg.
  [naar artikel]
 45. Onderzoek naar bedreigingen klimaatjongeren op Pukkelpop geseponeerd (23/12/2019 - De Standaard)
  Het parket heeft het onderzoek naar de belagers van Anuna De Wever en haar vriendinnen op Pukkelpop voorlopig geseponeerd. Er konden geen verdachten worden geïdentificeerd.
  [naar artikel]
 46. Parket opent opsporingsonderzoek naar onregelmatigheden bij Brusselse brandweer (15/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Brusselse parket heeft een opsporingsonderzoek geopend naar eventuele onregelmatigheden bij de Brusselse brandweer. Dat is gebeurd nadat Brussels staatssecretaris Cécile Jodogne (DéFi) de audit van het Rekenhof die de onregelmatigheden blootlegde, overmaakte aan het parket. Dat meldt het Brusselse parket. Voorlopig wil het parket geen verdere commentaar kwijt over het onderzoek.
  [naar artikel]
 47. Parket start onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden bij de VRT (10/11/2020 - VRT NWS)
  Het Brusselse parket start een onderzoek naar mogelijke onregelmatigheden bij de VRT. Het onderzoek komt er na een rapport van Audit Vlaanderen, dat kritisch was voor de werking van enkele afdelingen van de openbare omroep.
  [naar artikel]
 48. P&V meldt onregelmatigheden bij dochter aan toezichthouders (19/02/2021 - De Tijd)
  18:10 De verzekeringsmaatschappij P&V zegt dat meteen na de overname van Private Insurer onregelmatigheden zijn vastgesteld bij tak 23-beleggingsverzekeringen en dat die aan de toezichthouders gemeld zijn.
  [naar artikel]
 49. Antwerpse audit: onregelmatigheden rond Let's Go Urban (15/04/2021 - De Tijd)
  22:19 De Inspectie Financiën van de stad Antwerpen heeft bij een doorlichting van het jongerenproject Let's Go Urban rond de gevallen politica Sihame El Kaouakibi onregelmatigheden vastgesteld.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy