Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:43 uur

A12 in Wilrijk afgesloten richting Brussel van vanavond tot woensdag voor werkzaamheden

VRT NWS

05/08/2022 - 18:10

Vanaf 20 uur vanavond wordt de A12 afgesloten in Wilrijk richting Brussel. Er zal gewerkt worden op het kruispunt met de Atomiumlaan tot woensdagochtend. Ook de komende 2 weekends zal er op die plaats gewerkt worden. Er worden nieuwe lagen asfalt gelegd en het kruispunt wordt ook anders ingericht. Vanaf 10 augustus starten ook werken op het viaduct in Wilrijk.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. A12 vrijdagnacht afgesloten richting Brussel (14/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In Antwerpen zal de A12 richting Brussel in de nacht van vrijdag op zaterdag van 20 uur tot 6 uur volledig afgesloten zijn omwille van het vernieuwen van de brugvoegen van het viaduct van Wilrijk. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). De werken zijn afgestemd op de renovatie van de Jan De Vostunnel op de A112 in dezelfde richting, die eveneens vrijdagavond begint en twee maanden zal duren.
  [naar artikel]
 2. Verkeershinder op A12 richting Brussel door brandende vrachtwagen (29/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de A12 in de richting van Brussel waren dinsdagnamiddag twee rijstroken afgesloten op de viaduct ter hoogte van Wilrijk over de snelweg.
  [naar artikel]
 3. Treinverkeer richting Brussel ondervindt nog altijd hinder: "Werkzaamheden na brand niet afgerond" (15/05/2019 - VRT NWS)
  Wie vanochtend de trein wil nemen richting Brussel, moet rekening houden met enige hinder. De werkzaamheden om de stroomtoevoer rond het station Brussel-Noord volledig te herstellen, zijn vanochtend nog niet afgerond. "We zullen in de loop van de dag meer zicht hebben op de timing van de werkzaamheden", zegt Infrabel-woordvoerder Frédéric Petit.
  [naar artikel]
 4. Drie weekends hinder op E19 door werken tussen Wilrijk en Kontich (03/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) waarschuwt voor verkeershinder tijdens de volgende drie weekends door werkzaamheden op de E19 tussen Wilrijk en Kontich. Van vrijdagavond 5 oktober tot zondag 7 oktober wordt er in de richting van Antwerpen gewerkt, de twee weekends daarna in de richting van Brussel. Er blijven wel steeds twee rijstroken open.
  [naar artikel]
 5. E40 richting Luik vanaf morgen weer volledig open na werken (26/08/2018 - De Morgen)
  De E40 Brussel-Leuven zal morgen voor de ochtendspits volledig opengesteld zijn voor het verkeer richting Luik. De werkzaamheden in Heverlee zullen in de richting van Brussel nog een week hinder veroorzaken, met minder beschikbare rijstroken. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer vanavond. 
  [naar artikel]
 6. Vanaf maandag onderhoudswerken op viaduct A12 in Wilrijk (27/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Volgende week voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingswerken uit aan het wegdek van de A12 Antwerpen richting Brussel. Op het viaduct van de A12 in Wilrijk wordt dan het asfalt plaatselijk vernieuwd. De rechterrijstrook wordt er afgesloten.
  [naar artikel]
 7. Enkele tunnels in Brussel afgesloten door wateroverlast (15/01/2018 - Metro)
  De Georges-Henritunnel in Brussel is afgesloten in beide richtingen. De Montgomerytunnel richting Meiser is ook afgesloten. Dat heeft Brussel Mobiliteit gemeld op Twitter. Reden is wateroverlast. Eerder had de verkeersdienst van het hoofdstedelijk gewest op hetzelfde sociaal medium ook al melding gemaakt van vertraagd verkeer van de Rogiertunnel tot en met de Kunstwettunnel richting Zuid en vertraagd verkeer van de Louisatunnel tot en met de Leopold II-tunnel richting Basiliek. bron: Belga
  [naar artikel]
 8. Lading slachtafval verspert A12 in Wilrijk richting Brussel (07/10/2019 - De Standaard)
  Door ladingverlies van een vrachtwagen zijn twee rijstroken op de A12 in Wilrijk, ter hoogte van het kruispunt met de Atomiumlaan, in de richting van Brussel versperd. Er staat twee kilometer stilstaand verkeer. Dat is vernomen van het Vlaams Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 9. Avondspits op de buitenring rond Brussel kan moeilijk worden door werkzaamheden op de E40 in Groot-Bijgaarden (14/09/2020 - VRT NWS)
  Sinds vanmorgen zijn werkzaamheden gestart op de E40 richting Gent in Groot-Bijgaarden. De oprit van het parkeerterrein daar wordt 200 meter langer gemaakt. Dat is nodig omdat vrachtwagens momenteel niet voldoende ruimte hebben om veilig in te voegen. Er gebeuren dan ook regelmatig ongevallen. In de afgelopen uren stonden er door de werkzaamheden al files van een half uur op de buitenring rond Brussel. De echte test komt echter vanavond, wanneer duizenden pendelaars de regio met de auto verlaten.
  [naar artikel]
 10. A12 richting Brussel volledig afgesloten na gaslek (25/11/2019 - De Standaard)
  De A12 Antwerpen-Brussel is maandagochtend omstreeks 10.45 uur volledig afgesloten richting Brussel ter hoogte van Aartselaar. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 11. A12 wordt vrijdagavond vanaf 20 u. afgesloten in de richting van Brussel (22/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Wie vrijdagavond of -nacht vanuit Antwerpen naar Brussel moet, zal dat niet via de A12 kunnen doen. Tussen 20 u. vrijdagavond en 6 u. zaterdagochtend is de weg richting Brussel afgesloten door werken.
  [naar artikel]
 12. 7 botsingen, 28 voertuigen: E40 richting Brussel volledig afgesloten (06/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De E40 richting Brussel is vanochtend volledig afgesloten door verschillende ongevallen tussen Nevele en Drongen. Volgens het Vlaams...
  [naar artikel]
 13. Lading slachtafval verspert A12 in Wilrijk richting Brussel: ernstige verkeershinder (07/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Door ladingverlies van een vrachtwagen zijn twee rijstroken op de A12 in Wilrijk, ter hoogte van het kruispunt met de Atomiumlaan, in de richting van Brussel versperd. Er staat twee kilometer stilstaand verkeer. Dat is vernomen van het Vlaams Verkeerscentrum. De brandweer is ter plaatse om het slachtafval op te ruimen.
  [naar artikel]
 14. Oprit Nevele E40 richting Brussel twee dagen dicht (24/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De oprit van de E40 richting Brussel in het Oost-Vlaamse Nevele zal woensdag en donderdag overdag tussen 9 en 17 uur afgesloten zijn. Het
  [naar artikel]
 15. A12 richting Brussel bij Boom volledig afgesloten door ongeval (01/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De A12 is in de richting van Brussel volledig afgesloten ter hoogte van de oprit Boom. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum op Twitter. Net voor de Rupeltunnel zou er een ongeluk gebeurd zijn, wat voor sterke verkeershinder zorgt. Het verkeer dat van Antwerpen naar Brussel moet kan beter via de E19 rijden.
  [naar artikel]
 16. Bevrijdings- en Liefkenshoektunnel afgesloten na ongevallen (29/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  Op de A12 richting Brussel zijn ter hoogte van de Bevrijdingstunnel meerdere vrachtwagens op elkaar gebotst. De tunnel is volledig afgesloten. Ook de Liefkenshoektunnel richting Gent is afgesloten door een incident.
  [naar artikel]
 17. Bevrijdings- en Liefkenshoektunnel afgesloten na ongevallen (29/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de A12 richting Brussel zijn ter hoogte van de Bevrijdingstunnel meerdere vrachtwagens op elkaar gebotst. De tunnel is volledig afgesloten. Ook de Liefkenshoektunnel richting Gent is afgesloten door een incident.
  [naar artikel]
 18. Rechterrijstrook afgesloten op E40 richting Brussel (28/08/2018 - De Standaard)
  Bij de werken op de E40 in Merelbeke worden deze week twee nieuwe bruggen geïnstalleerd. Daarvoor wordt vanaf dinsdag de rechterrijstrook, buiten de spitsuren, afgesloten richting Brussel.
  [naar artikel]
 19. Rechterrijstrook afgesloten op E40 richting Brussel (28/08/2018 - De Standaard)
  Bij de werken op de E40 in Merelbeke worden deze week twee nieuwe bruggen geïnstalleerd. Daarvoor wordt vanaf dinsdag de rechterrijstrook, buiten de spitsuren, afgesloten richting Brussel.
  [naar artikel]
 20. A12 richting Brussel afgesloten na dodelijk ongeval (07/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Door een dodelijk ongeval op de A12 in Meise richting Brussel zijn er momenteel drie rijstroken afgesloten. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan om de snelweg te vermijden. Ook richting Antwerpen is het momenteel aanschuiven op de E19.
  [naar artikel]
 21. A12 volledig versperd richting Brussel na ongeval in Wilrijk (30/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De A12 richting Brussel is sinds deze middag volledig versperd, nadat er een ongeval plaatsvond ter hoogte van Wilrijk. Dat meldt het Vlaams...
  [naar artikel]
 22. Aansluitingen van de E40 Brussel-Leuven naar de Ring rond Brussel 's nachts gesloten voor werkzaamheden (13/01/2020 - VRT NWS)
  Vanaf vanavond gaan de aansluitingen van de E40 Brussel – Leuven naar de Ring rond Brussel in Sint-Stevens-Woluwe elke weeknacht dicht. Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt er de wegverlichting. Je moet dan omrijden via de op- en afrit in Sterrebeek. De werkzaamheden duren tot eind februari.
  [naar artikel]
 23. Brandende vrachtwagen zorgt voor hinder op A12: rijbaan richting Brussel volledig afgesloten (19/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de verkeerswisselaar van de Antwerpse Ring R1 met de A12 richting Brussel, vlak voor de Bevrijdingstunnel, staat momenteel een brandende vrachtwagen. Het vuur is erg hardnekkig en de brandweer heeft moeite om het geblust te krijgen, wat de ochtendspits danig in het honderd zal sturen. De volledige rijbaan richting Brussel is versperd. Het verkeer richting Brussel kan omrijden via de E19.
  [naar artikel]
 24. Periodieke onderhoudswerken in Antwerpse tunnels in september (28/08/2018 - Metro)
  In september vinden periodieke onderhoudswerkzaamheden plaats in zes tunnels in het Antwerpse. Volgens het Agentschap Wegen en Verkeer vindt het onderhoud ’s nachts plaats om de hinder voor het verkeer zo klein mogelijk te houden. Overdag zijn de tunnels altijd open, stelt het AWV in een persbericht. Het gaat om kleinere onderhoudswerkzaamheden, zoals “het reinigen van tunnelwanden, het ruimen van kolken en het controleren van verlichting”, klinkt het. In de Kennedytunnel (R1) in Antwerpen, in de tunnelkoker richting Gent, wordt gewerkt in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 september. De daaropvolgende nacht is het de buurt aan de koker richting Antwerpen. De betrokken koker wordt tussen 21 uur en 5 uur afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid via de andere koker. Beide nachten wordt de oprit Linkeroever om 20.30 uur afgesloten. In de nachten van woensdag 5 en donderdag 6 september vinden werkzaamheden plaats in de Rupeltunnel (A12) in Boom, tussen 20 uur en 6 uur. Eerst in de koker naar Antwerpen, de volgende nacht in de koker richting Brussel. Tijdens de werken wordt de betrokken tunnelkoker afgesloten en rijdt het verkeer in beide richtingen door de andere. Maandag 10 en dinsdag 11 september wordt van 20 uur tot 6 uur gewerkt in de Jan De Vostunnel (A112) in Antwerpen. Dat gebeurt maandagnacht in de koker richting Brussel, en dinsdagnacht richting Antwerpen. De koker is dan afgesloten voor het verkeer, dat bovengronds wordt omgeleid. In de Bevrijdingstunnel (A12) in Antwerpen wordt gewerkt tijdens de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 september, van 20 uur tot 6 uur. De tunnel is dan volledig dicht. Het verkeer wordt bovengronds omgeleid. In de nachten van maandag 17 en dinsdag 18 september wordt telkens van 20 uur tot 6 uur gewerkt in de Krijgsbaantunnel (R11) in Antwerpen. Eerst wordt gewerkt in de tunnelkoker naar Mortsel, de nacht erna in de koker richting Borsbeek. Tijdens de werken is de betrokken koker afgesloten en wordt het verkeer beurtelings omgeleid via de andere. Tot slot wordt ook gewerkt in de Waaslandtunnel in Antwerpen tijdens de nachten van woensdag 19 en donderdag 20 september. De tunnel is dan volledig afgesloten van 20 uur tot 4 uur. Het verkeer wordt omgeleid langs de Kennedytunnel. bron: Belga Het bericht Periodieke onderhoudswerken in Antwerpse tunnels in september verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. E40 in Ternat vannacht volledig afgesloten door dringende wegwerkzaamheden (24/02/2022 - VRT NWS)
  De E40 richting Brussel wordt vanavond afgesloten vanaf Ternat voor dringende herstellingswerken. Er komt een omleiding via de Assesteenweg. Tegen de ochtendspits op vrijdag moeten de werken afgewerkt zijn.
  [naar artikel]
 26. E40 richting Brussel in Merelbeke volledig afgesloten (23/11/2021 - De Standaard)
  De E40 richting Brussel is dinsdagnamiddag volledig afgesloten in het Oost-Vlaamse Merelbeke door een gerechtelijke actie. Dat melden de federale politie en het Vlaams Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 27. 7 botsingen, 30 voertuigen: E40 richting Brussel volledig afgesloten (06/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De E40 richting Brussel is volledig afgesloten door verschillende ongevallen tussen Nevele en Drongen, waarbij dertig voertuigen betrokken waren....
  [naar artikel]
 28. Zes Brusselse tunnels afgesloten door acties van gele hesjes (30/11/2018 - Knack)
  Door een spontane betoging zijn de Brusselse tunnels Tervuren, Jubelpark en Wet en de Wetstraat afgesloten richting Centrum. Dat melden de Brusselse politie en Verkeersinfo Brussel Mobiliteit op Twitter. Volgens Brussel Mobiliteit zijn nu ook de Madoutunnel, de Belliardtunnel en de Troontunnel richting Basisliek afgesloten voor het verkeer.
  [naar artikel]
 29. Ongeval op A12 in Wilrijk: weg volledig versperd (25/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Aan verkeerslichten op de A12 in Wilrijk is een kop-staartaanrijding gebeurd. De rijbaan richting Brussel is volledig versperd, richting Antwerpen is één rijvak vrij.
  [naar artikel]
 30. Rij je deze week niet vast op de Ring rond Brussel: vanaf vanavond heel wat werkzaamheden gepland (02/05/2022 - VRT NWS)
  Wie vanaf vanavond met de auto of vrachtwagen langs de Ring rond Brussel moet passeren, is gewaarschuwd: het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gaat deze week op verschillende plaatsen het asfalt herstellen en de Leonardtunnel richting Zaventem sluiten. Wie na 20 uur op weg gaat, kan in de file belanden. We vatten het voor je samen in een handig overzicht.
  [naar artikel]
 31. Zes Brusselse tunnels afgesloten door acties van gele hesjes, 60 arrestaties (30/11/2018 - Knack)
  Door een spontane betoging zijn de Brusselse tunnels Tervuren, Jubelpark en Wet en de Wetstraat afgesloten richting Centrum. Dat melden de Brusselse politie en Verkeersinfo Brussel Mobiliteit op Twitter. Volgens Brussel Mobiliteit zijn nu ook de Madoutunnel, de Belliardtunnel en de Troontunnel richting Basisliek afgesloten voor het verkeer.
  [naar artikel]
 32. Brandende vrachtwagen zorgt voor hinder op A12: rijbaan richting Brussel volledig afgesloten (19/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de verkeerswisselaar van de Antwerpse Ring R1 met de A12 richting Brussel, vlak voor de Bevrijdingstunnel, staat momenteel een brandende vrachtwagen. Het vuur was erg hardnekkig en de brandweer had moeite om het geblust te krijgen, wat de ochtendspits danig in het honderd zal sturen. Ondertussen is de brand geblust, maar de volledige rijbaan richting Brussel is versperd. Het verkeer richting Brussel kan omrijden via de E19.
  [naar artikel]
 33. A12 tijdelijk afgesloten na hevige wolkbreuk boven Wilrijk (05/09/2018 - Metro)
  In het Antwerpse district Wilrijk heeft een hevige wolkbreuk woensdagavond verschillende straten onder water gezet. Dat zegt de Brandweer Zone Antwerpen, die massaal ter plaatse is om water weg te pompen en zandzakjes uit te delen. Verschillende kelders liepen onder. De A12 is ter hoogte van het viaduct van Wilrijk bovendien tijdelijk afgesloten omdat er te veel water op de rijbaan staat. Het ergste lijkt intussen wel al achter de rug en het water trekt allicht snel weg. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan om tussen Brussel en Antwerpen voor de E19 te kiezen tot de problemen volledig voorbij zijn. bron: Belga Het bericht A12 tijdelijk afgesloten na hevige wolkbreuk boven Wilrijk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 34. E40 richting Brussel volledig afgesloten in Drongen (06/10/2017 - De Standaard)
  De E40 richting Brussel is vrijdagochtend volledig afgesloten door verschillende ongevallen tussen Nevele en Drongen.
  [naar artikel]
 35. Bevrijdingstunnel richting Brussel volledig afgesloten na ongeval met motorfiets (22/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Bevrijdingstunnel richting Brussel is vrijdagavond volledig afgesloten door een ongeval. Een motorrijder belandde er tegen de vangrail en werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 36. A12 richting Brussel helemaal dicht in Wilrijk na ongeval met vrachtwagens (25/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De A12 van Antwerpen naar Brussel is helemaal versperd door een ongeval in Wilrijk. Het zou gaan om een kop-staartaanrijding tussen twee...
  [naar artikel]
 37. Leopold II-tunnel richting centrum afgesloten voor klimaatmars (27/01/2019 - Metro)
  In Brussel is de Leopold II-tunnel richting centrum deze middag afgesloten naar aanleiding van de klimaatmars. Dat meldt de politie Brussel Hoofdstad Elsene op Twitter. De klimaatbetogers worden uitgenodigd om vanaf 13.00 uur te verzamelen aan het station Brussel-Noord. Om 14.00 uur vertrekt de klimaatmars en afhankelijk van de opkomst wordt de aankomst aan het Luxemburgplein voor het Europees Parlement omstreeks 15.00 uur verwacht. Betogers krijgen de raad zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Spoorwegbedrijf NMBS en de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB hebben extra capaciteit ingezet. bron: Belga Het bericht Leopold II-tunnel richting centrum afgesloten voor klimaatmars verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Werkzaamheden mogen terug worden opgestart na explosie in Wilrijk (16/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De werkzaamheden aan het Ridderveld in Wilrijk, waar zich twee weken geleden een explosie voordeed die aan een 86-jarige bewoonster het leven kostte, mogen weer worden opgestart. Dat is beslist tijdens een overleg tussen het gerecht en Aquafin.
  [naar artikel]
 39. Wegenwerken E40 in Heverlee: snelweg richting Luik morgenochtend volledig open (26/08/2018 - VRT NWS)
  De E40 Brussel-Leuven zal morgen voor de ochtendspits volledig opengesteld zijn voor het verkeer richting Luik. De werkzaamheden in Heverlee zullen in de richting van Brussel nog een week hinder veroorzaken, met minder beschikbare rijstroken. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer.
  [naar artikel]
 40. [VIDEO] - E40 richting Brussel afgesloten door brandende oplegger (30/09/2016 - De Redactie)
  De E40 richting Brussel is ter hoogte van Wetteren tijdelijk afgesloten door een brandende oplegger. De brandweer is intussen ter plaatse om de brand te blussen. Karl Vannieuwkerke filmde de oplegger.
  [naar artikel]
 41. Weg De Plank afgesloten wegens werkzaamheden (27/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wegens dringende werkzaamheden van het Agentschap Natuur en Bos, zal de weg ‘De Plank’ vanaf maandag 28/10/2019 tot en met zaterdag 02/11/2019 tussen 07.00u en 18.00u afgesloten worden voor doorgaand verkeer.
  [naar artikel]
 42. Obussen gevonden bij werken in Diepenbeek, straat preventief afgesloten (12/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Kogelstraat in Diepenbeek is donderdagavond afgesloten. Er werden bij werkzaamheden obussen aangetroffen. Ontmijningsdienst DOVO is onderweg. De werkzaamheden werden stilgelegd. Er is geen onmiddellijk gevaar voor de omgeving.
  [naar artikel]
 43. Gloednieuw KVC Wilrijk zet vol in op verankering in lokale gemeenschap (03/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In het districtshuis van Wilrijk wordt vanavond een gloednieuwe voetbalclub boven de doopvont gehouden. KVC Wilrijk is het resultaat van maandenlange nauwe samenwerking tussen leden van het voormalige KFCO Wilrijk, dat in een fusie met Beerschot is opgegaan, en SK Wilrijk-JAS. Het nieuwe KVC Wilrijk zal ook komend seizoen zowel in tweede als vierde provinciale met een eerste elftal uitkomen.
  [naar artikel]
 44. Tot drie kwartier aanschuiven op Antwerpse Ring door werkzaamheden (27/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op de Antwerpse Ring is er zaterdag grote hinder in de richting van Nederland. Door werkzaamheden ter hoogte van Antwerpen-Oost zijn twee rijstroken afgesloten op de aansluiting naar de E313. Vanaf de Kennedytunnel staat een file, door de drukte slibben ook de secundaire wegen vol.
  [naar artikel]
 45. Tot drie kwartier aanschuiven op Antwerpse Ring door werkzaamheden (27/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Antwerpse Ring is er zaterdag grote hinder in de richting van Nederland. Door werkzaamheden ter hoogte van Antwerpen-Oost zijn twee rijstroken afgesloten op de aansluiting naar de E313. Vanaf de Kennedytunnel staat een file, door de drukte slibben ook de secundaire wegen vol.
  [naar artikel]
 46. E40 Brussel-Luik afgesloten in Borgworm door explosiegevaar (09/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De snelweg E40 Brussel-Luik is vanavond afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van de afrit Berloz, zo valt te lezen op de website van Touring
  [naar artikel]
 47. A12 richting Brussel volledig versperd (30/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De A12 richting Brussel ter hoogte van Wilrijk is maandagmiddag door een ongeval versperd.
  [naar artikel]
 48. Bestelwagen rijdt in op file: dode en E19 richting Antwerpen afgesloten, eerste werkdag met gesloten Leopold II-tunnel in Brussel (02/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De E19 richting Antwerpen is vanochtend ruim een uur lang volledig afgesloten ter hoogte van Brecht door een ongeval. Dat meldt het Vlaams...
  [naar artikel]
 49. Vlaams Verkeerscentrum waarschuwt voor lange files door werken op A12 richting Antwerpen: “Kies voor de E19” (16/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De wegenwerken op de A12 tussen Wilrijk en Aartselaar zorgen dinsdag voor stevige files richting Antwerpen. Het Vlaams Verkeerscentrum roept bestuurders dan ook op om van Brussel naar Antwerpen te kiezen voor de E19, zeker nu de A12 door het warme weer nog tot donderdag afgesloten is vanaf het kruispunt met de Atomiumlaan.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy