Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:49 uur

Deze Engelse pony ligt onder vuur... en dreigt zijn job als burgemeester te verliezen

De Morgen

05/08/2022 - 18:41


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Brandweer Aalst neemt burgemeester onder vuur om herstructurering (29/03/2019 - De Morgen)
  Door een geplande herstructurering ligt de Aalsterse burgemeester Ilse Uyttersprot (CD&V) onder vuur door haar eigen brandweerkorps. Op de gemeenteraad gisterenavond werd ze bewaakt door wel 66 agenten.
  [naar artikel]
 2. Uitgebroken pony sterft onder auto op Limburgse Noord-Zuidverbinding (08/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vannacht omstreeks 23.20 uur liepen plots twee pony's op de Noord-Zuidverbinding in Overpelt. Eén van de pony's kwam onder een wagen terecht en
  [naar artikel]
 3. Britse meidengroep onder vuur om 'hoerige' outfits (17/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse meidengroep Little Mix ligt flink onder vuur vanwege hun pikante outfits bij een optreden in de Engelse X Factor gisteravond. Kijkers
  [naar artikel]
 4. De Wever ligt onder vuur voor persoonlijke brief El Kaouakibi (27/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Antwerpse oppositie trok gisteravond in de gemeenteraad alle registers open in de confrontatie met het schepencollege over de subsidies voor de vzw Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) ligt onder vuur voor de toezegging van 1,2 miljoen euro extra subsidies zonder daar ruchtbaarheid aan te geven.
  [naar artikel]
 5. Deze mishandelde pony herken je nu niet meer (29/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een pony die enkele maanden geleden totaal verwaarloosd werd aangetroffen in een weiland in het Britse Surrey, is weer helemaal opgeknapt onder
  [naar artikel]
 6. Hilde Claes moet "100 procent klaarheid" scheppen (07/09/2016 - De Redactie)
  De burgemeester van Hasselt ligt opnieuw onder vuur, door mogelijke belangenvermenging bij de toekenning van een overheidsopdracht. Coalitiepartner CD&V wil volledige klaarheid, "anders dreigt er een majeur probleem".
  [naar artikel]
 7. Buurtwinkel onder vuur: scholieren van ‘armere’ school krijgen slechts beperkte toegang, leerlingen van ‘rijkere’ school mogen wel gewoon naar binnen (20/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een buurtwinkel in de Engelse stad Bath ligt onder vuur voor hun opmerkelijke toegangsbeleid. Scholieren van de nabijgelegen (openbare) Ralph Allen...
  [naar artikel]
 8. Deze mishandelde pony herken je niet meer terug (29/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een pony die enkele maanden geleden totaal verwaarloosd werd aangetroffen in een weiland in het Britse Surrey, is weer helemaal opgeknapt onder
  [naar artikel]
 9. Net aangesteld als bondscoach van de Engelse vrouwen of Neville ligt al onder vuur voor seksistische tweet (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Phil Neville weet nu ook hoe het eraan toe gaat als bondscoach. Dinsdag werd hij aangesteld als trainer van het Engelse vrouwenteam en vrijwel...
  [naar artikel]
 10. De kapseltrend van het moment is deze ‘freak pony’ (27/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  En froe tot ver onder je oren zodat het niet in je gezicht hangt en ook kaarsrecht afgeknipt: dat is wat ze de ‘freak pony’ noemen. Een kapsel dat...
  [naar artikel]
 11. Anderlecht ligt onder vuur, maar blijft populair bij coaches (26/04/2019 - De Morgen)
  Het zijn hectische tijden voor RSC Anderlecht. Een match achter gesloten deuren dreigt na de vuurpijlen op Standard. Speurders vielen deze week binnen. En wie wordt de nieuwe coach?
  [naar artikel]
 12. Wolf bijt opnieuw pony dood in Oudsbergen (29/09/2021 - VRT NWS)
  In de Weidestraat in Oudsbergen is afgelopen nacht een pony doodgebeten. Alles wijst in de richting van een wolf, meldt TV Limburg. Tien dagen geleden werden in een weide iets verderop ook al 2 pony's en een jonge koe gedood door wolven. De burgemeester van Oudsbergen herhaalt dat er dringend maatregelen genomen moeten worden.
  [naar artikel]
 13. GAP onder vuur op Twitter door deze omstreden reclamecampagne (03/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het Amerikaanse merk GAP ligt nog maar eens onder vuur voor hun nieuwste campagne. Eerder dit jaar werd een campagne van hen nog racistisch
  [naar artikel]
 14. Burgemeester van Sint-Laureins redt pony uit zwembad: "Gsm op tafel gelegd, broek uitgedaan en in water gegaan" (04/09/2021 - VRT NWS)
  De burgemeester van de Oost-Vlaamse gemeente Sint-Laureins kreeg vanmorgen vroeg met een wel heel ongewone situatie te maken: er zat een pony in zijn zwembad. Met de hulp van zijn zoon en de brandweer heeft hij het dier levend en wel uit het water gekregen.
  [naar artikel]
 15. Kiev weer onder vuur, burgemeester vreest vals gevoel van veiligheid (16/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Oekraïense hoofdstad Kiev ligt opnieuw onder vuur. Er zijn meerdere explosies gehoord. De Russische aanval komt allesbehalve onverwacht. De intensieve wapenleveringen door VS en andere NAVO-landen lijken het Russische regime danig op de zenuwen te werken en het tot drieste daden kunnen aanzetten.
  [naar artikel]
 16. 'Pony painting parties' veroorzaken ophef: "Pony's en paarden zijn geen feestartikelen" (10/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Al gehoord van 'pony painting parties'? Op zo'n feestje beschilderen kinderen pony's of paarden met speciale krijtverf. De ietwat bizarre trend...
  [naar artikel]
 17. Burgemeester van Sint-Laureins redt pony uit zwembad: ‘Ik liet het beest rustig worden in mijn armen’ (05/09/2021 - De Morgen)
  Burgemeester van Sint-Laureins Franki Van de Moere (Samen) keek zaterdagochtend vreemd op toen hij de rolluiken van de keuken open deed. Op de overkapping van zijn zwembad zag hij namelijk het hoofd van een pony rusten. Het beest was in de loop van de nacht in het water gesukkeld en was vermoeid geraakt van het proberen ontsnappen.
  [naar artikel]
 18. Burgemeester van Sint-Laureins redt pony uit zwembad: “Ik liet het beest rustig worden in mijn armen” (05/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Burgemeester van Sint-Laureins Franki Van de Moere (Samen) keek zaterdagochtend vreemd op toen hij de rolluiken van de keuken open deed. Op de overkapping van zijn zwembad zag hij namelijk het hoofd van een pony rusten. Het beest was in de loop van de nacht in het water gesukkeld en was vermoeid geraakt van het proberen ontsnappen.
  [naar artikel]
 19. Opvolger Merkel onder vuur voor gendermop op carnavalsfeest (03/03/2019 - De Morgen)
  Annegret Kramp-Karrenbauer, de voorzitter van de Duitse christendemocratische regeringspartij CDU, ligt onder vuur door een spottende opmerking over het derde geslacht die ze eerder deze week maakte op een carnavalsfeest. 
  [naar artikel]
 20. Burgemeester Kraainem ligt onder vuur (29/03/2017 - De Standaard)
  De gemeenteraad van Kraainem heeft dinsdagavond in een besloten zitting met een nipte meerderheid van tien tegen negen een motie gestemd waarin burgemeester Dorothée Cardon de Lichtbuer gevraagd wordt om gedurende minimum vijf maanden een stap op zij te zetten. Aanleiding is een zwaar conflict tussen de burgemeester en de gemeentesecretaris en een dispuut over de verdeling van de bevoegdheden.
  [naar artikel]
 21. Everlane, het favoriete ethische modelabel van Meghan Markle ligt onder vuur: “Racisme en intimidatie zijn er schering en inslag” (28/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Amerikaanse modelabel Everlane ligt onder vuur. Het merk, dat onder andere Meghan Markle en Angelina Jolie tot zijn fans mag rekenen, krijgt...
  [naar artikel]
 22. Na seksschandaal ligt prins Andrew opnieuw onder vuur: “Hij is de ergste van de koninklijke familie” (19/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Prins Andrew ligt opnieuw zwaar onder vuur. Eerder deze week was er de controverse rond het “rampzalige” tv-interview waarin hij zich probeerde te verdedigen tegen aantijgingen van seksueel misbruik, nu wordt de Britse prins beschuldigd van racisme. “Mijn mond viel open van verbazing door wat hij allemaal durfde te zeggen.”
  [naar artikel]
 23. May ligt zwaar onder vuur over haperende brexitonderhandeling (05/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse premier Theresa May ligt zwaar onder vuur over de haperende onderhandelingen met Brussel over het vertrek van haar land uit de Europese...
  [naar artikel]
 24. Twee pony's dood na vermoedelijke vergiftiging met taxus of buxus (07/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  De politie Bilzen-Hoeselt-Riemst is een onderzoek gestart naar de verdachte dood van twee pony's in een weide in Eigenbilzen. Vermoedelijk zijn de dieren vergiftigd. Een van de pony's werd dood aangetroffen, een dierenarts liet de tweede pony inslapen nadat bleek dat het dier niet meer kon worden gered.
  [naar artikel]
 25. Zo danst u dus met uw pony in de slaapkamer (21/11/2016 - De Redactie)
  Hoe gekker, hoe liever. En dus scoort momenteel een ongewoon dans-duo op het internet. Deze paardentrainer en zijn pony laten zich graag inspireren door de excentrieke popzangeres Sia.
  [naar artikel]
 26. Dijsselbloem ligt zwaar onder vuur (22/03/2017 - De Tijd)
  12:15 Jeroen Dijsselbloem, de voorzitter van de eurogroep, ligt zwaar onder vuur na omstreden uitspraken over de Zuid-Europese crisislanden.
  [naar artikel]
 27. Toyota aan het stuur bij zelfrijdende autostart-up Pony.ai (27/02/2020 - Express)
  Autonome wagenstart-up Pony.ai heeft 400 miljoen dollar opgehaald bij Toyota. De laatste kapitaalronde van Pony.ai brengt daarmee 462 miljoen dollar in het laatje. Pony wordt nu op meer dan 3 miljard dollar gewaardeerd. In totaal heeft het bedrijf 726 miljoen dollar verzameld. Robotaxi Pony bestaat nog niet lang, sinds december 2018. Het bedrijfje kon dat […] The post Toyota aan het stuur bij zelfrijdende autostart-up Pony.ai appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 28. Japanse atlete krijgt nieuwe gouden medaille nadat burgemeester erop knabbelt (13/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Takashi Kawamura, de burgemeester van de Japanse stad Nagoya, ligt op sociale media onder vuur omdat hij tijdens een ceremonie prompt zijn tanden in de gouden medaille van softbalster Miu Goto had gezet.
  [naar artikel]
 29. Zie jij waarom? Hilary Duff onder vuur om deze foto (04/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hilary Duff (31) ligt op Instagram onder vuur vanwege een op het eerste gezicht ogenschijnlijk onschuldige foto van haar acht maanden oude...
  [naar artikel]
 30. TikTok ligt onder vuur: is het verstandig de app van je telefoon te verwijderen? (11/08/2020 - De Morgen)
  De Chinese filmpjesapp TikTok ligt onder vuur: Trump wil de app uitbannen, bedrijven weren TikTok al. De app zou zoveel data verzamelen dat het eigenlijke spionagesoftware is. Moet iedereen de app zo snel mogelijk verwijderen?
  [naar artikel]
 31. TikTok ligt onder vuur: is het verstandig de app van uw telefoon te verwijderen? (11/08/2020 - De Morgen)
  De Chinese filmpjesapp TikTok ligt onder vuur: Trump wil de app uitbannen, bedrijven weren TikTok al. De app zou zoveel data verzamelen dat het eigenlijke spionagesoftware is. Moet iedereen de app zo snel mogelijk verwijderen?
  [naar artikel]
 32. Volgens Claire gaat het “goed goed” met Laurent. Toch is hij nog steeds ziek, en dreigt de man nu echt wel zijn dotatie te verliezen (16/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Prins Laurent (54) is geknakt onder de stress. Dat beweert althans zijn advocaat, die zo het stilzwijgen over de aard van zijn ziekte doorbreekt. De jongere broer van koning Filip beseft intussen dat hij een deel van zijn dotatie dreigt te verliezen en stuurde last minute zijn echtgenote Claire naar Koningsdag.
  [naar artikel]
 33. ‘Het huis van de burgemeester is het eerste dat onteigend wordt' (23/01/2018 - De Tijd)
  07:29 De burgemeester van Steenokkerzeel Kurt Ryon (N-VA) dreigt zelf zijn huis te verliezen als Brussels Airport zijn uitbreidingsplannen doorvoert. ‘Ik protesteer niet voor mijzelf, maar voor heel het dor...
  [naar artikel]
 34. Deze pony stond verwaarloosd in een wei te sterven. Nu is hij onherkenbaar veranderd in een echte kampioen (02/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zijn manen hingen slordig in klitten bij elkaar. Een deel van zijn blote rug was zichtbaar waar zijn vacht verdwenen was. De pony was vel over been. Zo vonden ze Buggy negen maanden geleden terug in een wei in het Britse Hillam. De foto van het verwaarloosde paardje ging destijds razendsnel de wereld rond. Nu is Buggy er weer helemaal bovenop en is hij gekroond tot de ‘Rescue Pony Champion’. De transformatie is ongelofelijk.
  [naar artikel]
 35. Deze pony stond verwaarloosd in een wei te sterven. Nu is hij onherkenbaar veranderd in een echte kampioen (02/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Zijn manen hingen slordig in klitten bij elkaar. Een deel van zijn blote rug was zichtbaar waar zijn vacht verdwenen was. De pony was vel over been. Zo vonden ze Buggy negen maanden geleden terug in een wei in het Britse Hillam. De foto van het verwaarloosde paardje ging destijds razendsnel de wereld rond. Nu is Buggy er weer helemaal bovenop en is hij gekroond tot de ‘Rescue Pony Champion’. De transformatie is ongelofelijk.
  [naar artikel]
 36. Autobestuurder rijdt twee pony’s dood in Waals-Brabant (04/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een automobilist heeft zaterdagochtend enkele pony's aangereden die zich op de openbare weg bevonden in Villers-la-Ville. Twee van de vijf pony's...
  [naar artikel]
 37. "Il professore" Giuseppe Conte, nog niet eens premier en hij ligt al onder vuur (22/05/2018 - VRT NWS)
  Giuseppe Conte, de jurist die gisteren door de Vijfsterrenbeweging en de Lega werd voorgedragen als nieuwe premier van Italië, ligt nu al onder vuur. De hoogleraar privaatrecht zou mogelijk zijn academische cv hebben opgesmukt.
  [naar artikel]
 38. Wolven bijten twee pony’s dood in Oudsbergen: burgemeester Goossens reageert woedend (13/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen nacht heeft een wolf twee pony’s in een weide in Meeuwen bij Oudsbergen doodgebeten. Het is de eerste keer dat één van de wolven twee paarden doodt. De buurtbewoners zijn bang dat hun dieren de volgende zijn. Burgemeester van Oudsbergen Marco Goossens is woedend. Hij spreekt over een probleemwolf, die dringend aangepakt moet worden.
  [naar artikel]
 39. Zou jij 450 euro betalen voor deze schoenen? Amerikaans warenhuis onder vuur om product "dat armoede verheerlijkt" (24/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Amerikaanse warenhuis Nordstrom ligt onder vuur. Op hun website verkopen ze sneakers van het Italiaanse merk Golden Goose voor 530 dollar of...
  [naar artikel]
 40. KLM onder vuur voor borstvoedingstweet (17/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM ligt onder vuur nadat het bedrijf in een tweet duidelijk maakt dat moeders die aan boord borstvoeding...
  [naar artikel]
 41. Vandeput opnieuw onder vuur: “Keuze voor F-35 lag in 2015 al vast” (28/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Defensieminister Steven Vandeput ligt opnieuw onder vuur. Alweer heeft SP.A een vertrouwelijk document kunnen bemachtigen dat de positie van de N-VA’er onder druk kan zetten. Een interne nota van het kabinet-Vandeput zou wijzen op vooringenomenheid in het dossier rond de vervanging van de F-16’s. “De geloofwaardigheid van de minister ligt finaal aan diggelen”, zegt SP.A-Kamerlid Dirk Van der Maelen.
  [naar artikel]
 42. Kledinglijn van Beyoncé ligt onder vuur: “Stop die samenwerking met Topshop” (02/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Beyoncé wordt door een groot aantal fans opgeroepen om haar kledinglijn Ivy Park niet langer via Topshop te verkopen, nu ceo Philip Green onder vuur ligt voor grensoverschrijdend gedrag en racisme.
  [naar artikel]
 43. Waarom François Bellot onder vuur ligt (30/11/2016 - Knack)
  Minister François Bellot (MR) zit nauwelijks een half jaar op de stoel van minister van Mobiliteit, maar ligt stevig onder vuur.
  [naar artikel]
 44. TikTok onder vuur voor zelfmoordvideo (08/09/2020 - Express)
  De videoapp TikTok ligt stevig onder vuur omdat er sinds zondagavond een video de ronde doet van een man die... The post TikTok onder vuur voor zelfmoordvideo appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. Ongeziene situatie in De Panne: nieuwe burgemeester dreigt sjerp al na week te verliezen (31/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De tweede historische gemeenteraad in amper één week kon dinsdagavond duidelijk maken wie nu eigenlijk de échte burgemeester van De Panne is. Er was alvast één opvallende afwezige: huidig burgemeester Ann Vanheste (Lijst Burgemeester). Zij lijkt zo na een bestuursperiode van amper een week de sjerp weer af te staan aan de ontslagen burgemeester Bram Degrieck (Het Plan - B).
  [naar artikel]
 46. Britse parlementariër noemt smalende tweet van Donald Trump Jr over Londense burgemeester "schandalig" (23/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Donald Trump Jr, de oudste zoon van de Amerikaanse president, ligt onder vuur op sociale media na een tweet waarin hij de burgemeester van Londen
  [naar artikel]
 47. Britse parlementariër noemt smalende tweet van Donald Trump Jr over Londense burgemeester "schandalig" (23/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Donald Trump Jr, de oudste zoon van de Amerikaanse president, ligt onder vuur op sociale media na een tweet waarin hij de burgemeester van Londen
  [naar artikel]
 48. Opvolger Merkel onder vuur voor gendermop op carnavalsfeest (03/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Annegret Kramp-Karrenbauer, de voorzitter van de Duitse christendemocratische regeringspartij CDU, ligt onder vuur door een spottende opmerking...
  [naar artikel]
 49. Vandeput opnieuw onder vuur: “Keuze voor F-35 lag al in 2015 vast” (28/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Minister van Defensie Steven ­Vandeput ligt opnieuw onder vuur. Alweer heeft sp.a een vertrouwelijk document kunnen bemachtigen dat de positie van de N-VA’er onder druk kan zetten. Een interne nota van het kabinet-Vandeput zou wijzen op vooringenomenheid in het dossier rond de vervanging van de F-16’s. “De geloofwaardigheid van de minister ligt aan diggelen”, zegt sp.a- Kamerlid Dirk Van der Maelen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy