Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

09 August 2022
04:44 uur

President Joe Biden test na twee weken nog steeds positief op corona en blijft in quarantaine

Gazet van Antwerpen

05/08/2022 - 19:12

Het coronavirus blijft de Amerikaanse president Joe Biden achtervolgen. Biden heeft ook vrijdag nog steeds positief getest op het virus en zal dan ook zijn strikte quarantaine voortzetten. Dat maakte zijn persoonlijke arts vrijdag bekend.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Joe Biden test positief op corona: “Zeer milde symptomen” (21/07/2022 - Express)
  De Amerikaanse president Joe Biden heeft positief getest op COVID-19. Het 79-jarige staatshoofd zou zich nu isoleren in het Witte Huis, terwijl hij zijn taken blijft verderzetten. Het nieuws werd donderdag meegedeeld door Karine Jean-Pierre, de persverantwoordelijke van het Witte Huis. De president, die volledig gevaccineerd is en al twee boosters heeft ontvangen, zou “zeer […]
  [naar artikel]
 2. Jambon mag uit quarantaine na negatieve test (16/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) heeft een negatieve PCR-test afgelegd en mag uit quarantaine. Dat meldt het kabinet-Jambon. Jambon zat sinds dinsdag in quarantaine nadat zijn echtgenote positief was getest op corona.
  [naar artikel]
 3. Van Barneveld test positief op corona, tegenstander Cross wacht bang af (25/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het zit Raymond van Barneveld niet mee. Na de pijnlijke uitschakeling op het WK darts heeft de vijfvoudig wereldkampioen nu ook nog eens positief getest op corona. Hij blijft de komende dagen in quarantaine in Londen.
  [naar artikel]
 4. Tweede omikrongeval in China: man van 67 test positief na twee weken quarantaine (15/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In China is een tweede besmetting met de omikronvariant ontdekt. De persoon in kwestie is een man van 67 die positief testte na meer dan twee weken quarantaine. Hij nam intussen het vliegtuig voor een binnenvlucht die, op zes plaatsen in business na, helemaal volgeboekt was. Gevolg: 10.544 risicocontacten moesten eveneens worden getest. Daar zitten tot nu toe geen nieuwe gevallen bij.
  [naar artikel]
 5. 27 kinderen Mortselse speelpleinwerking twee weken in quarantaine omdat kind besmet raakt (14/07/2020 - De Morgen)
  In Mortsel zitten 27 kinderen van de speelpleinwerking twee weken in quarantaine. Vorige week woensdag meldde de vader van een kind dat hij positief had getest op corona en twee dagen later testte ook zijn kind positief.
  [naar artikel]
 6. Preformateur Lachaert test positief op corona en gaat 14 dagen in quarantaine (08/09/2020 - Express)
  Preformateur Egbert Lachaert (Open VLD) heeft dinsdag een positieve coronatest afgelegd en gaat meteen voor 14 dagen in quarantaine. In... The post Preformateur Lachaert test positief op corona en gaat 14 dagen in quarantaine appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. Leerling test positief voor corona: Sint-Godelieve-Instituut Lennik plaatst 14 klasgenoten in quarantaine  (28/05/2020 - VRT NWS)
  In het Sint-Godelieve-Instituut in Lennik is een klas van 14 leerlingen in quarantaine geplaatst nadat één van hen positief testte op het coronavirus. De school blijft wel open.
  [naar artikel]
 8. Amerikaanse president Joe Biden test positief op corona (21/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse president, Joe Biden, is besmet met het coronavirus. De 79-jarige heeft "zeer milde symptomen". Dat heeft het Witte Huis donderdag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 9. Football Talk. KV Mechelen-verdediger Van Hoorenbeeck test positief op corona (07/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  KV Mechelen-verdediger Alec Van Hoorenbeeck (22) heeft positief getest op corona. Een dag voor het duel tegen RC Genk vertoonde hij symptomen, werd hij in quarantaine geplaatst en werd er een test afgenomen. Die bleek positief. Alle andere spelers testten negatief. (ABD)
  [naar artikel]
 10. Braziliaanse president Bolsonaro test positief voor corona (07/07/2020 - Express)
  De Braziliaanse president Jair Bolsonaro is besmet met het coronavirus. Dat heeft het staatshoofd dinsdag bevestigd na een positieve test... The post Braziliaanse president Bolsonaro test positief voor corona appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 11. Minister-president Jan Jambon in quarantaine na positieve test echtgenote (14/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister-president Jan Jambon gaat vanaf vandaag in quarantaine nadat zijn echtgenote positief werd getest op het coronavirus. De minister-president zelf wordt later deze week getest en blijft in quarantaine in afwachting van een negatief testresultaat. Dat heeft het kabinet-Jambon laten weten.
  [naar artikel]
 12. Minister-president Jan Jambon in quarantaine na positieve test echtgenote (14/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams minister-president Jan Jambon gaat vanaf vandaag in quarantaine nadat zijn echtgenote positief werd getest op het coronavirus. De minister-president zelf wordt later deze week getest en blijft in quarantaine in afwachting van een negatief testresultaat. Dat heeft het kabinet-Jambon laten weten.
  [naar artikel]
 13. 250 leerlingen even in quarantaine nadat turnleerkracht positief test op corona (12/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In GO Basisschool Stene in Oostende zitten 250 leerlingen in quarantaine nadat de turnleerkracht positief testte op corona. Chris Vandecasteele,...
  [naar artikel]
 14. Jan Jambon in quarantaine na positieve test echtgenote (14/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister-president Jan Jambon gaat vanaf vandaag in quarantaine nadat zijn echtgenote positief werd getest op het coronavirus. De minister-president zelf wordt getest en blijft in quarantaine in afwachting van een negatief testresultaat. Dat heeft het kabinet-Jambon dinsdag laten weten.
  [naar artikel]
 15. Preformateur Lachaert test positief op corona (08/09/2020 - De Tijd)
  16:01 Open VLD-voorzitter Egbert Lachaert heeft positief getest op corona en moet in quarantaine.
  [naar artikel]
 16. "Alles gedaan om het te voorkomen, en dan tóch": coronavirus treft risicopatiënt Willy Sommers (68) (en ook Tanja Dexters test positief) (29/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Met zijn 68 lentes en hartproblemen behoort hij tot de risicogroep, en dus deed Willy Sommers álles om corona te voorkomen. Toch testte hij gisteren positief. "Ik ben zó geschrokken", reageert hij. "Gelukkig had ik enkel wat spierpijn, hopelijk blijft dat zo." De zanger zit nu met zijn gezin twee weken thuis in quarantaine. Ook Tanja Dexters (43) testte positief op corona. Ze wordt morgen op de rechtbank verwacht, maar zal - na eerder uitstel van de zaak - ook nu niet opdagen. “Maar het is dus niet zo dat ik er vanonder wil muizen."
  [naar artikel]
 17. 250 Chiroleden Oud-Heverlee nog in quarantaine: "Vanavond hebben we de resultaten van de tweede test" (18/08/2021 - VRT NWS)
  Vandaag weten ze in Oud-Heverlee hoeveel mensen nog in quarantaine moeten blijven na een corona-uitbraak op Chirokamp. Bijna 250 leden moesten in quarantaine omdat 50 mensen positief testten op corona.
  [naar artikel]
 18. Football Talk. Siemen Voet nog steeds positief - Kerstactie Pro League op recordkoers - Rode cijfers voor STVV (23/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  KV Mechelen is nog lang niet verlost van corona. Verdediger Siemen Voet heeft opnieuw positief getest op het virus en moet nog een extra week in quarantaine. Ook assistenten Fred Vanderbiest en Kevin Van Dessel, conditietrainer Glenn Vanryckeghem en videoanalist Jan Boden zijn nog besmet. Ook hoofdcoach Wouter Vrancken, de teammanager en twee kinesisten zitten nog steeds in quarantaine. “Donderdag staat een nieuwe test gepland voor de hele groep in aanloop naar de wedstrijd van zondag tegen Moeskroen”, aldus Malinwa.
  [naar artikel]
 19. Ierse premier test positief op corona tijdens gala met Joe Biden in Washington (17/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Ierse premier Micheal Martin heeft woensdagavond in Washington positief getest op Covid-19 en heeft daardoor een gala-evenement met de Amerikaanse president Joe Biden moeten verlaten. Dat meldt de Ierse ambassadeur in de VS.
  [naar artikel]
 20. Motorcrosser Prado test positief op corona (24/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Jorge Prado (19) heeft positief getest op corona en zal zondag niet starten in de derde Grote Prijs van Lommel. De tweevoudige wereldkampioen ging meteen in quarantaine.
  [naar artikel]
 21. Steinerschool Hibernia in Antwerpen 2 weken volledig dicht omdat 1 leraar positief test (09/09/2020 - VRT NWS)
  De hele kleuter- en lagere school van de Steinerschool Hibernia in Antwerpen Zuid gaat twee weken in quarantaine uit voorzorg, omdat 1 leraar positief heeft getest op het coronavirus. De leraar was aanwezig op een vergadering van meer dan een kwartier, samen met andere leraren. Ook al waren de nodige veiligheidsmaatregelen genomen op de vergadering, toch is nu besloten 2 weken volledig in quarantaine te gaan.
  [naar artikel]
 22. 27 kinderen van speelpleinwerking in Mortsel twee weken in quarantaine door coronabesmetting (13/07/2020 - VRT NWS)
  In Mortsel moeten 27 kinderen thuisblijven van de speelpleinwerking omdat er een coronabesmetting was. Een familielid van een kind dat deelnam testte positief op corona. Daarop besliste de organisatie om alle kinderen meteen naar huis te sturen. Ze moeten ook twee weken in quarantaine. Het kind zelf testte uiteindelijk ook positief.
  [naar artikel]
 23. Bongonda test positief op corona (10/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na Onuachu en Vandevoordt werd Theo Bongonda de derde Genkenaar die positief testte op corona. Hij ontbrak daardoor zondag tegen zijn ex-club en moet zeven dagen in quarantaine blijven.
  [naar artikel]
 24. LeBron James test (hoogstwaarschijnlijk) positief op corona en moet 10 dagen in quarantaine (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Pech voor LeBron James (36). De sterspeler van de LA Lakers, die overigens gevaccineerd is, moet minstens tien dagen in quarantaine. Hij testte (hoogstwaarschijnlijk) positief op corona.
  [naar artikel]
 25. PCR-test blijkt te gevoelig voor corona: Amerikaans volksgezondheidsinstituut adviseert andere teststrategie (29/12/2021 - Express)
  Het Amerikaanse Center for Disease Control and Prevention adviseert geen PCR-test meer af te nemen na een Covid-quarantaine. De PCR-test zou tot 12 weken na een besmetting met het coronavirus een positief resultaat blijven tonen. Daarnaast besliste het CDC ook om de Amerikaanse quarantaineregels aan te passen: de quarantaineperiode wordt gehalveerd, van 10 dagen naar […]
  [naar artikel]
 26. Vier weken quarantaine, wat missen we en wat gaan we onthouden?   (10/04/2020 - VRT NWS)
  Ondertussen leven we al bijna 4 weken in quarantaine. Vanavond om middernacht is het een maand geleden dat de corona-maatregelen van start gingen. Wat doet dat met ons?Wij vroegen enkele Vlamingen wat ze het meest missen tijdens deze quarantaine, maar ook wat ze als positief ervaren en meenemen naar de toekomst.
  [naar artikel]
 27. Koen Wauters test positief op corona: Sean Dhondt zal hem vervangen in ‘Snackmasters’ (18/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Koen Wauters (52) is positief getest op corona. De presentator zit zich momenteel in quarantaine en kan dus ook geen nieuwe afleveringen van...
  [naar artikel]
 28. President Joe Biden legt negatieve coronatest af, maar blijft toch in isolatie (06/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse president Joe Biden heeft zaterdag negatief getest op het coronavirus. Dat laat zijn arts Kevin O’Connor weten. Uit voorzorg blijft hij wel in isolatie tot hij voor een tweede keer negatief test. “De president voelt zich nog steeds heel goed”, zegt zijn arts.
  [naar artikel]
 29. 24 leerlingen van basisschool Kermt twee weken in quarantaine na besmetting (15/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  24 leerlingen van het tweede leerjaar van basisschool ’t Kabaske in Kermt worden voor twee weken in quarantaine gezet nadat een leerling positief heeft getest op corona. “De kinderen zullen tot 30 september afstandsonderwijs krijgen”, zegt Anita Wolfs, directrice van ’t Kabaske.
  [naar artikel]
 30. Braziliaanse president Bolsonaro test positief op corona (07/07/2020 - Metro)
  De Braziliaanse president Jair Bolsonaro (65) is besmet met het coronavirus. Dat heeft het staatshoofd dinsdag bevestigd na een positieve test in een militair ziekenhuis in de hoofdstad Brasilia. Bolsonaro liet zich maandag testen omdat hij symptomen vertoonde die worden geassocieerd met het virus, zoals koorts. Nu blijkt dus dat hij inderdaad besmet raakte met het longvirus. Zwaar getroffen land Bolsonaro heeft herhaaldelijk de impact van het virus geminimaliseerd, ook al is Brazilië één van de meest getroffen landen wereldwijd door het virus. Het land telt 1,6 miljoen bevestigde infecties, en meer dan 65.000 overlijdens als gevolg van het virus. Belga Lees ook: Novak Djokovic test positief op corona na omstreden toernooi Het bericht Braziliaanse president Bolsonaro test positief op corona verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. Herman Goossens pleit voor kortere quarantaine: “Wie 8 weken geleden corona had, test nu nog positief” (02/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  “Het is hoog tijd dat we ons quarantainebeleid herbekijken.” Dat zegt professor microbiologie Herman Goossens (UZA). Onder meer voor reizigers uit rode zones zou de quarantaine korter kunnen. Intussen lijkt de politiek gehoor te geven aan die oproep.
  [naar artikel]
 32. AA Gent zonder coach naar Rode Ster Belgrado: Wim De Decker test positief op corona, 17-jarige in doel (03/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  AA Gent reist straks zonder coach Wim De Decker af naar de Servische hoofdstad Belgrado voor hun wedstrijd tegen Rode Ster. Coach Wim De Decker testte immers positief op corona en moet in quarantaine, net als keeperstrainer Francky Vandendriessche. Ook twee spelers maken de verplaatsing niet mee omwille van Covid-19. Doelman Davy Roef testte nog steeds positief, net zoals verdediger Michael Ngadeu, afgelopen weekend afwezig door ziekte.
  [naar artikel]
 33. Defensieminister VS test positief op coronavirus en blijft voorlopig in quarantaine (03/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse minister van Defensie heeft Covid-19, meldt hij zelf via een persverklaring. Lloyd Austin zegt zondagochtend (lokale tijd) een test aangevraagd te hebben omdat hij dit weekend milde symptomen ontwikkelde. Hij blijft minstens vijf dagen in quarantaine en gaat proberen, afhankelijk van hoe de ziekte verloopt, op afstand deel te nemen aan overleggen.
  [naar artikel]
 34. Brussels minister-president Rudi Vervoort (PS) test positief op corona (08/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Brussels minister-president Rudi Vervoort heeft positief getest op het coronavirus. Dat heeft zijn woordvoerster donderdag gemeld. Vervoort gaat zeven dagen quarantaine in acht nemen en de tracingprocedure volgen. Hij vertoont geen symptomen.
  [naar artikel]
 35. Woordvoerder van Joe Biden test positief op coronavirus (01/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Jen Psaki, de woordvoerster van de Amerikaanse president Joe Biden, is besmet met Covid-19. Dat maakt ze zondag zelf bekend.
  [naar artikel]
 36. Brussels minister-president Rudi Vervoort test positief op corona (08/10/2020 - Express)
  De Brusselse minister-president Rudi Vervoort (PS) heeft vandaag een positieve coronatest afgelegd. Vervoort legde deze week nog een persconferentie af en... The post Brussels minister-president Rudi Vervoort test positief op corona appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. Lionel Messi test positief op corona (02/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Lionel Messi heeft positief getest op corona. Dat maakte zijn club PSG zondag bekend. De zevenvoudige Gouden Bal zit momenteel in quarantaine en volgt volgens de leider in de Franse Ligue 1 “de gepaste gezondheidsvoorschriften”.
  [naar artikel]
 38. Joe Biden moet opnieuw in isolatie na positieve coronatest (30/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Joe Biden moet opnieuw in isolatie nadat hij nog eens positief heeft getest op corona. Het is de tweede keer in anderhalve week tijd dat de Amerikaanse president een positieve test aflegt. Dat meldt het Witte Huis zaterdag.
  [naar artikel]
 39. Joe Biden moet opnieuw in isolatie na positieve coronatest (30/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Joe Biden moet opnieuw in isolatie nadat hij nog eens positief heeft getest op corona. Het is de tweede keer in anderhalve week tijd dat de Amerikaanse president een positieve test aflegt. Dat meldt het Witte Huis zaterdag.
  [naar artikel]
 40. Kleuter test positief op corona, hele klas uit voorzorg in quarantaine (19/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  In basisschool Den Top in Sint-Pieters-Leeuw testte een kleuter positief op het coronavirus. De hele klas werd uit voorzorg in quarantaine geplaatst.
  [naar artikel]
 41. Michy Batshuayi twee weken in quarantaine na coronagolf bij Chelsea, Pogba test positief (27/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Daarom is hij niet opgeroepen voor de Rode Duivels. Binnen Chelsea wordt bevestigd dat Michy Batshuayi (26) effectief veertien dagen in quarantaine...
  [naar artikel]
 42. Michy Batshuayi twee weken in quarantaine na coronagolf bij Chelsea, ook Pogba test positief (27/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Daarom is hij niet opgeroepen voor de Rode Duivels. Binnen Chelsea wordt bevestigd dat Michy Batshuayi (26) effectief veertien dagen in quarantaine...
  [naar artikel]
 43. Biden legt negatieve coronatest af, maar blijft in isolatie (06/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Joe Biden heeft zaterdag negatief getest op het coronavirus. Dat laat zijn arts Kevin O'Connor weten. Uit voorzorg blijft hij wel in isolatie tot hij voor een tweede keer negatief test. "De president voelt zich nog steeds heel goed", zegt zijn arts.
  [naar artikel]
 44. Prinses Charlene test positief op corona: “Geen reden tot bezorgdheid” (05/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Prinses Charlene van Monaco (44) heeft positief getest op corona. Dat maakte het paleis zelf bekend aan het Amerikaanse ‘People’. De echtgenote van prins Albert moet nu enkele dagen in quarantaine.
  [naar artikel]
 45. Bewoners serviceflats in quarantaine door verpleegkundige die vaccin weigert en positief test (27/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Enkele bewoners van serviceflats in Wellen moeten in quarantaine nadat ze in contact zijn gekomen met een thuisverpleegkundige die haar vaccin tegen corona geweigerd heeft. Deze week heeft ze positief getest op het coronavirus.
  [naar artikel]
 46. 638 leerlingen en 86 persoonsleden (0,05%) testen positief sinds de start van het nieuwe schooljaar, 0,36% in quarantaine geplaatst (16/09/2020 - De Morgen)
  Twee weken na de heropening van de scholen is er bij 0,05% van de leerlingen en 0,05% van de personeelsleden een positieve COVID19-test afgenomen. 0,36% van de leerlingen en 0,22% van de personeelsleden zijn in quarantaine geplaatst. Dat blijkt uit gegevens van de CLB’s die openbaar ter beschikking gesteld zullen worden op onderwijs.vlaanderen.be en daar ook elke 2 weken geactualiseerd worden.
  [naar artikel]
 47. Veel troepen National Guard besmet met corona of in quarantaine na inauguratie (23/01/2021 - De Morgen)
  Honderden militairen van de Nationale Garde die opgetrommeld waren om Washington te bewaken tijdens de beëdiging van Joe Biden, zijn positief getest op het coronavirus of zitten in quarantaine in hotels, meldt nieuwssite Politico.
  [naar artikel]
 48. Griekse bondscoach John van ‘t Schip test positief op corona (24/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlander John van ‘t Schip, huidig bondscoach van de Griekse nationale ploeg, heeft een coronabesmetting opgelopen. Dat maakte de Griekse voetbalbond bekend. De 56-jarige trainer moet twee weken in quarantaine.
  [naar artikel]
 49. Courtois en de rest van Real in quarantaine nadat basketter positief test op corona (12/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het voetbal- en het basketteam van Real Madrid zijn volledig in quarantaine geplaatst nadat een speler van het basketteam positief getest heeft op het coronavirus, zo bevestigt de club van onze landgenoten Thibaut Courtois en Eden Hazard donderdag.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy