Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:45 uur

Tien wagens opengebroken op parking van provinciedomein: “De dieven liggen op de loer”

Het Nieuwsblad

05/08/2022 - 19:12

In Ieper zijn de ruiten en sloten van zo’n tien voertuigen geforceerd op de parking van De Palingbeek, het grootste provinciedomein van West-Vlaanderen. De schade loopt op in de duizenden euro’s. “Laat andermans zaken met rust!”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Dieven stelen laadpaal voor elektrische wagens (24/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  In een parking in de Parijsstraat hebben onbekenden in het paasweekend een laadpaal voor elektrische wagens gestolen. Ze konden de parking betreden en koppelden het laadstation los.
  [naar artikel]
 2. Vandalisme aan provinciedomein Het Vinne (02/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Aan provinciedomein Het Vinne hebben vandalen een speeltoestel vernield. Op de parking van het domein is een verkeersbord uit de grond gerukt.
  [naar artikel]
 3. Politie waarschuwt voor dieven die sleutelkluisjes openbreken: “Al elf slachtoffers in twee maanden tijd” (02/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De politie waarschuwt voor het gebruik van sleutelkluisjes aan de buitengevel van een woning, kantoor of handelszaak. “De laatste weken hebben dieven al elf keer dergelijke kluisjes opengebroken om zo het pand te betreden en laptops en andere elektronica buit te maken”, zegt woordvoerder Wouter Bruyns.
  [naar artikel]
 4. Politie waarschuwt voor dieven die sleutelkluisjes openbreken: “Al elf slachtoffers sinds december 2021” (02/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie waarschuwt voor het gebruik van sleutelkluisjes aan de buitengevel van een woning, kantoor of handelszaak. “De laatste dagen en weken hebben dieven al elf keer de kluisjes opengebroken om zo gemakkelijk een pand te betreden en laptops en andere elektronica buit te maken”, zegt woordvoerder Wouter Bruyns.
  [naar artikel]
 5. Politie waarschuwt voor dieven die sleutelkluisjes openbreken: “Al elf slachtoffers in twee maanden tijd” (02/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  De Antwerpse politie waarschuwt voor het gebruik van sleutelkluisjes aan de buitengevel van een woning, kantoor of handelszaak. “De laatste dagen en weken hebben dieven al elf keer zulke kluisjes opengebroken om zo gemakkelijk een pand te betreden en laptops en andere elektronica buit te maken”, zegt woordvoerder Wouter Bruyns.
  [naar artikel]
 6. Geld gestolen uit parkeerautomaat in Maaseik (28/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben een parkeerautomaat opengebroken in een ondergrondse parking op Bospoort. Er werd een geldsom gestolen, al is nog niet duidelijk om hoeveel geld het gaat. De dieven probeerden ook tevergeefs een bromfiets te stelen. De politie voert verder onderzoek.  
  [naar artikel]
 7. GEMEENTERAAD. Pauwengraaf wil parking cultuurcentrum Eisden gebruiken (07/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Cultuurcentrum: In de marge van het jaarverslag van cultuurcentrum Eisden ontspon zich een discussie over het gebruik van de parking. Jos Lambrichts (AdemM) vroeg of de parking buiten de uren van het CC ook kan gebruikt worden als parkeerplaats voor andere gelegenheden. “Onder andere de nabijgelegen Pauwengraaf is al langer vragende partij om de parking die aansluit op de handelsstraat te mogen gebruiken tijdens braderies, rommelmarkten en andere activiteiten”, aldus Lambrechts. Burgemeester Raf Terwingen (CD&V) heeft “geen weet van parkingproblemen”. “De parking werd destijds afgesloten wegens vandalisme en het zou een probleem zijn om de auto’s bijtijds van de parking te krijgen”, aldus de burgemeester. ”Er is voldoende parking aan de M2 en aan de tennis”.
  [naar artikel]
 8. Dieven breken in via sleutelkluisjes: “Al 11 inbraken in Antwerpen sinds december” (02/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van Antwerpen waarschuwt voor het gebruik van sleutelkluisjes aan de buitengevel van een woning, kantoor of handelszaak. De laatste weken hebben dieven al elf keer de kluisjes opengebroken om een inbraak te plegen. Zo gingen ze aan de haal met laptops en andere elektronica.
  [naar artikel]
 9. Vrouw bekrast ‘verkeerde’ wagens op parking vlakbij politiehuis (30/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  Vier wagens die op de parking langs de Lodewijk Coiseaukaai vlakbij het politiehuis stonden, werden bekrast. Het gaat om wagens van burgers die op de gratis parking stonden.
  [naar artikel]
 10. Federale politie waarschuwt voor “kinderlokkers” op sociale media: “Ze geven zich uit voor minderjarige” (28/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Naar aanleiding van de start van de schoolvakantie komt de federale politie met een opvallende waarschuwing. “Jongeren blijven met elkaar in contact via sociale media, maar ook hier liggen kinderlokkers op de loer”, klinkt het bij de afdeling internetrechercheurs.
  [naar artikel]
 11. ‘Romantische dieven’ laten geld liggen, maar roven wel bloemen uit automaat (12/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Dieven hebben in de nacht van woensdag op donderdag de bloemenautomaat van kwekerij Du Bois opengebroken. In tegenstelling tot eerdere inbraken, waarbij de daders puur uit waren op geld, hadden ze deze keer enkel oog voor de mooie boeketten.
  [naar artikel]
 12. ‘Slechts' 20 tot 30 kluizen opengebroken bij inbraak via riolering in Antwerps bankkantoor, dieven raakten binnen door gat in vloer (04/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de inbraak in een BNP Paribas Fortisfiliaal gisteren in Antwerpen zijn gisteren twintig tot dertig kluizen opengebroken. De dieven raakten...
  [naar artikel]
 13. Inbraken (03/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  In een huis in de Maastrichterstraat is zondagavond ingebroken. De dieven stalen een portefeuille en gingen lopen. De inbraak gebeurde even voor tien uur ’s avonds. In de Langstraat werd die avond het hele huis doorzocht. Een raam was opengebroken. Op het eerste zicht was er niets weg. In de Kleyaardstraat raakten dieven niet binnen in een huis.
  [naar artikel]
 14. Tien wagens beschadigd bij kelderbrand in Elsene (23/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  Bij een felle brand in een ondergrondse garage in Elsene zijn zaterdagochtend tien wagens zwaar beschadigd geraakt. Drie wagens zijn volledig uitgebrand, zeven andere hebben fikse schade opgelopen. Dat meldt de Brusselse brandweer. “Het branddetectiesysteem in de garage heeft wel naar behoren gewerkt en heeft ons werk heel wat vergemakkelijkt”, zegt brandweerwoordvoerder Walter Derieuw.
  [naar artikel]
 15. INTERVIEW. Onderzoeker over parentale burn-out: “De druk op ouders moet lager” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ook tussen het speelgoed en de papflessen kan een burn-out op de loer liggen. Dan ploeteren ouders zó hard dat ze volledig op zijn. Evi, een jonge mama van 35, werd tegen wil en dank ervaringsdeskundige. “Ik had nooit gedacht dat een kind krijgen zo heftig zou zijn.” Onderzoekster Isabelle Roskam (UC Louvain) legt het fenomeen uit.
  [naar artikel]
 16. Lanaken sluit parking ZOL Bessemerberg wegens overlast: “Drugs en rendez-vousplek” (03/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De openbare parking aan de Bessemerstraat in Lanaken wordt vanaf woensdag 4 mei gesloten wegens overlast. Dat heeft burgemeester Marino Keulen beslist. “Parking wordt gebruikt voor drugshandel, prostitutie en andere ‘louche’ praktijken.”
  [naar artikel]
 17. Drie wagens in brand op parking in Moeskroen (08/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op een parking in de wijk du Tuquet in Moeskroen zijn in de nacht van dinsdag op woensdag drie brandende wagens aangetroffen. De politie gaat uit
  [naar artikel]
 18. Antwerpse parking gesloten door overlast van feestende chauffeurs (02/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Met enkele betonblokken heeft het gemeentebestuur de parking langs de N171 afgesloten voor vrachtwagens. Personen-wagens kunnen nog wel op de parking terecht.
  [naar artikel]
 19. Pool woont al tien weken in auto op parking Aldi in Genk-Centrum: “Hij trok een spoor van anderhalve meter diarree” (28/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de parking van de Aldi aan de Hoogstraat in Genk-Centrum woont nu al tien weken lang een Pool in zijn wagen. Hij eet en overnacht er en zorgt, volgens buurtbewoners, voor overlast. De stad is op zoek naar een oplossing.
  [naar artikel]
 20. Dieven betrapt (23/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Kammestraat in Lummen is zaterdagmorgen rond 3 uur een raam opengebroken. Bij het doorzoeken van het huis hebben de dieven geld gestolen. Bij de buren waren de dieven de deur nog aan het openbreken toen de zoon thuiskwam van een fuif. De betrapte daders stoven weg. Ze vlogen in de struiken bij de overburen.
  [naar artikel]
 21. Raam opengebroken in Alken (08/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Nadat ze een raam hadden opengebroken, zijn dieven in een huis in de Grootstraat binnengeraakt. De feiten werden donderdag in de namiddag gemeld. Het juist nadeel moet uit een inventaris blijken. (mm)
  [naar artikel]
 22. Sporen liggen bezaaid met duizenden gestolen pakjes: “Dieven springen op rijdende treinen” (17/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Allerlei spullen online kopen, was al enorm populair maar die trend is nog toegekomen door de coronacrisis. In de Verenigde Staten zullen duizenden mensen echter tevergeefs zitten wachten op hun bestelling. Heel veel pakjes worden namelijk gestolen terwijl ze naar hun bestemmeling onderweg zijn. In Los Angeles liggen de treinsporen bezaaid met duizenden geopende en beschadigde pakjes die nooit zullen aankomen. “Dieven springen op de rijdende treinen, forceren het slot en gooien alles wat geen waarde heeft op de sporen”, aldus spoorwegarbeiders. “Nog geen dertig dagen geleden werd alles opgeruimd, maar het afval blijft terugkomen.”
  [naar artikel]
 23. Alle veertig straatracers die betrapt waren op parking Decathlon vrijgesproken: “Parking is geen openbare weg” (10/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  De politierechter heeft vrijdag alle veertig bestuurders vrijgesproken voor illegale straatraces op de parking van Decathlon Antwerpen. Eén dossier zal toch nog vervolgd worden voor andere kwalificaties. “Zeer tevreden met de uitspraak”, reageert advocaat Johan Hermans.
  [naar artikel]
 24. Sloeg bende die peperdure horloges viseert al eerder toe? Ook zakenman Miguel Dheedene beroofd (04/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  Uit camerabeelden blijkt dat de overvallers van Bart Versluys al een tijdje op de loer lagen. Bovendien wijst alles erop dat ze onlangs ook in Antwerpen met een peperduur horloge aan de haal gingen. De bouwpromotor zelf betreurt dat er zoveel kritiek op de waarde van zijn horloge komt. “Ik betaalde er tien jaar geleden zo’n 30.000?euro voor. De focus moet op dat crapuul liggen. Niet op de prijs.”
  [naar artikel]
 25. Chauffeurs van parking op Schiphol racen met wagens van gasten die denken hun auto ‘in veilige handen’ achter te laten (16/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Je wagen op de luchthaven parkeren, altijd stressy. Tenzij je een valet-parking neemt. Dan geef je je sleutels aan een valet, een medewerker van de parking die je wagen parkeert en weer voorrijdt wanneer je terugkeert. Dat kan op de luchthaven van Schiphol. Alleen: de valets dragen niet altijd even goed zorg voor de wagens.
  [naar artikel]
 26. Vandalen slaan ruiten wagens in op parking achter zwembad (05/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de parking in de Pesthuizenstraat achter het stedelijk zwembad in Diest zijn de voorbije twee dagen zeker drie ruiten van wagens ingeslagen.
  [naar artikel]
 27. Dendermonde gaat groene parking aanleggen in kunstenaarsdorpje Vlassenbroek (14/12/2020 - VRT NWS)
  Volgend jaar komt er een groene parking aan de rand van Vlassenbroek, een dorp bij Dendermonde. De parking moet ervoor zorgen dat er minder auto's in de dorpskern staan. De parking zal letterlijk in het groen liggen. Daarnaast is het ook de bedoeling dat de klinkers op de parking waterdoorlatend zijn.
  [naar artikel]
 28. Sloeg bende die peperduur horloge viseerde al eerder toe? Ook zakenman Miguel Dheedene beroofd (04/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Uit camerabeelden blijkt dat de overvallers van Bart Versluys al een tijdje op de loer lagen. Bovendien wijst alles erop dat ze onlangs ook in Antwerpen met een peperduur horloge aan de haal gingen. De bouwpromotor zelf betreurt dat er zoveel kritiek op de waarde van zijn horloge komt. “Ik betaalde er tien jaar geleden zo’n 30.000?euro voor. De focus moet op dat crapuul liggen. Niet op de prijs.”
  [naar artikel]
 29. Kledingcontainers opengebroken (11/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben kledingcontainers opengebroken in Langs de Graaf in Dilsen. De kledij werd meegenomen. De diefstal werd dinsdag vastgesteld.
  [naar artikel]
 30. Bestelwagen opengebroken in Kwaadmechelen (23/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Hollestraat in Kwaadmechelen is in de nacht van woensdag op donderdag een bestelwagen opengebroken. De dieven stalen werkmateriaal. (mm)
  [naar artikel]
 31. Bewoners geschokt nadat garage en wagens volledig uitbranden: “Barbecuekolen waren nochtans écht afgekoeld” (27/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  De eigenaars van de garage die zondagavond in Jabbeke uitbrandde, zijn geschokt. Hun twee wagens gingen in vlammen op. “Ik probeerde nog te blussen, maar dat was onbegonnen werk”, zegt de bewoner. “Ik vermoed dat we de oorzaak bij de barbecue zullen moeten zoeken.”
  [naar artikel]
 32. En plots landt er een luchtballon op de parking van een tankstation: “Het was toch even schrikken met die vlam” (13/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  Op de parking van het Bruno Service Station in Tessenderlo (Limburg) vond vorige week donderdag omstreeks 21.22 uur iets vreemds plaats. Een luchtballon maakte daar een landing. “Dit hadden we nog nooit gezien”, vertelt uitbater Umit Yilmaz.
  [naar artikel]
 33. Reeks inbraken (23/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Inbrekers hebben een huis doorzocht in de Justus Lipsiuslaan in de Katarina-wijk in Hasselt. Ze braken een deur open. De buit is nog niet bekend. Nog in Hasselt in de Wolskestraat hebben dieven het raam van een huis opengebroken. De eigenaars waren nog thuis. De daders sloegen zonder buit op de vlucht. In Hoogheide slaagden inbrekers er niet in om in het huis te geraken. Ze probeerden een deur te openen. Bij een inbraak in een huis in de Lijmstraat is donderdagmorgen een tv-toestel gestolen. Daar hadden de dieven een raam opengebroken. In een pand in de Casterstraat hebben dieven proberen inbreken. Die slaagden niet in hun opzet.
  [naar artikel]
 34. Ladingdiefstal op parking langs autosnelweg (29/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de wegpolitie Limburg is vrijdagochtend een inbraak in een trailer gemeld. De feiten gebeurden op de parking langs de E313. De trailer van een Litouwse trucker was opengebroken en een deel van de lading was weg.
  [naar artikel]
 35. Elke tien minuten opname in ziekenhuis: deze cijfers liggen aan basis van nieuwe coronamaatregelen (28/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  We zijn massaal gevaccineerd, en toch zijn de regels weer verstrengd. De reden? “Niemand kan om de cijfers heen”, zei premier Alexander De Croo (Open Vld) op de persconferentie. De ministers hadden een rapport op tafel liggen met wel erg steile lijnen op de grafieken. Cijfers die een jaar geleden tot “een absolute catastrofe in de ziekenhuizen” zouden hebben geleid. “Omdat 8,5 miljoen mensen zich hebben laten vaccineren, is dat niet het geval.”
  [naar artikel]
 36. Medestudent steekt Gus (29) in hals na schooluitstap: “We kunnen enkel hopen dat hij erdoor komt” (30/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De 29-jarige Gus Hessels uit Brugge werd in een ondergrondse parking in Brussel neergestoken. De jongeman was er heel ernstig aan toe en ligt momenteel nog in coma. “Is hij in levensgevaar? Als ik hem zo zie liggen, denk ik dat wel. We kunnen alleen maar hopen dat alles weer goed komt”, klinkt het.
  [naar artikel]
 37. Medestudent steekt Gus (29) in hals na schooluitstap: “We kunnen enkel hopen dat hij er door komt” (30/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De 29-jarige Gus Hessels uit Brugge werd in een ondergrondse parking in Brussel neergestoken. De jongeman was er heel ernstig aan toe en ligt momenteel nog in coma. “Is hij in levensgevaar? Als ik hem zo zie liggen, denk ik dat wel. We kunnen alleen maar hopen dat alles weer goed komt”, klinkt het.
  [naar artikel]
 38. 22-jarige verdachte van vernielingen aan vijftien wagens in parking onder TT in Hasselt gevat (17/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  De lokale politie van de zone Limburg Regio Hoofdstad (LRH) heeft een 22-jarige man uit Aarschot opgepakt, die verdacht wordt van het vernielen van vijftien wagens in een ondergrondse parking in Hasselt. Maandag 6 augustus en woensdag 8 augustus bracht een vandaal een bezoek aan de parking op de Capucienenstraat in Hasselt. Via camerabeelden heeft politie LRH de verdachte kunnen identificeren. Hij is voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt.
  [naar artikel]
 39. VIDEO. Vandaal steekt banden van zeven wagens plat op parking ziekenhuis (17/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een vandaal stak de banden van een zevental wagens op de parking van het AZ Sint-Lucas in Brugge plat. De politie onderzoekt de zaak. “Maar geviseerd voelen wij ons niet”, klinkt het bij het ziekenhuis. “Al is het natuurlijk allesbehalve plezant.”
  [naar artikel]
 40. Straf met uitstel voor beschadigen 15 wagens in TT-parking (14/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 23-jarige man uit Aarschot, die in augustus vorig jaar lelijk huis hield in de ondergrondse parking aan het TT-center, is donderdag in Hasselt veroordeeld tot 25 maanden cel met uitstel. De twintiger zat op kot in Hasselt en beschadigde liefst 15 wagens. Ook trok hij nog een spoor van vernieling in Hasselt waarbij verschillende winkeleigenaars en horecauitbaters de dupe waren.
  [naar artikel]
 41. Vestiging van Delhaize ontruimd door zware brand in politiekazerne: “Ook alle wagens van parking gehaald” (10/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In een loods van de speciale eenheden van de Federale Politie op de Boomsesteenweg is donderdagmiddag brand uitgebroken. Het vuur gaat gepaard met een enorme rookpluim.
  [naar artikel]
 42. “Binnen 4 jaar is 6 op de 10 nieuwe wagens elektrisch”, maar particulier blijft “verontrustend afwachtend” (16/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De elektrificatie van ons wagenpark is ingezet. “De Belgische automobielsector verwacht dat binnen 4 jaar 6 op de 10 nieuwe wagens elektrisch zal zijn, met dank aan de bedrijfswagen. “Het particuliere segment vertoont echter een bijzonder verontrustende vertraging in de transitie”, aldus mobiliteitskoepel Mobia. Dat vraagt de overheid sterke stimuli, willen we tegen 2030 ook de particuliere autobezitter mee op de kar krijgen.
  [naar artikel]
 43. ‘Ons geheugen is te beperkt om lessen uit zeepbel te onthouden' (15/09/2017 - De Tijd)
  01:06 Tien jaar nadat een vastgoedzeepbel de financiële crisis heeft ingeleid, liggen alweer zeepbellen op de loer. Hebben we dan niets geleerd? Een gesprek met Nobelprijswinnaar en zeepbelvoorspeller Rober...
  [naar artikel]
 44. Gezin plukt dakloze van straat (05/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan twee maanden lang sliep David in een uitgerafeld tentje, verscholen in het groen van de parking van Provinciedomein Halve Maan. De
  [naar artikel]
 45. Dieven stelen exclusieve BMW van ruim 60.000 euro van oprit: “Was auto die ik al heel lang wilde” (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dieven hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een exclusieve BMW M3 gestolen van een oprit in de Zemstseweg in Hombeek. “Het gaat om een verjaardagseditie waarvan er maar 500 werden gemaakt”, zegt eigenaar Steve Seghers.
  [naar artikel]
 46. Dieven slaan zwaar toe bij band van Wim Soutaer: “Mijn gitaar is al aangeboden in de regio Kortrijk” (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dieven zijn in Ternat aan de haal gegaan met instrumenten van Soulbrothers, de groep van Wim Soutaer, en een digitale mengtafel van Studio Haifax. Alles samen goed voor een waarde van 25.000 euro. “De financiële waarde is misschien niet gigantisch, maar sentimenteel is dit wel een klap”, zegt Wim Soutaer. “Mijn gitaar is onvervangbaar.”
  [naar artikel]
 47. Dieven stelen drie wagens om vitrine kledingwinkel te rammen (06/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Dieven braken in de nacht van dinsdag op woensdag binnen bij kledingwinkel Kovaloff Men in de Stoepestraat in Assenede. Ze ramden de deur open met een gestolen jeep en gingen aan de haal met kleding. Even voordien hadden ze twee wagens gestolen bij garage Hinssen iets verderop.
  [naar artikel]
 48. Ann betrapt dieven op verkenning en ontdekt minuscule plastiekjes tussen de deuren: “Was bij nog tien huizen het geval” (15/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  De politie van Sint-Niklaas roept op tot waakzaamheid voor diefstal in de Nauwstraat in Belsele. Onbekenden, vermoedelijk dieven, lieten plastiekjes achter tussen deuren. Dat is een gekende methode om te controleren of bewoners thuis zijn.
  [naar artikel]
 49. Medestudent steekt Gus (29) in hals na schooluitstap: “Hij zou een zaak opstarten, nu kunnen we enkel hopen dat hij er weer door komt” (30/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  De 29-jarige Gus Hessels uit Brugge werd in een ondergrondse parking in Brussel neergestoken. De jongeman was er heel ernstig aan toe en ligt momenteel nog in coma. “Is hij in levensgevaar? Als ik hem zo zie liggen, denk ik dat wel. We kunnen alleen maar hopen dat alles weer goed komt”, klinkt het.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy