Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
02:49 uur

Netflix komt met “gênantste datingshow ooit”: broers en zussen zoeken samen de liefde van hun leven

Gazet van Antwerpen

05/08/2022 - 20:45

Vanaf 2 september kijk je op Netflix naar Dated & Related, een nieuwe datingshow. Daarin zoeken duo’s van broers en zussen tegelijkertijd naar een partner, in dezelfde villa. Netflix noemt het niet voor niets “de meest awkward datingshow ooit”.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Kortessemse broers en zussen vieren samen 1.000 jaar (02/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op 29 juni waren de dertien broers en zussen van familie Vandenhoudt uit Kortessem samen precies 1.000 jaar oud. Een reden om na de coronacrisis nog eens allemaal samen te komen voor een feest. “Mam en pa zouden fier zijn.”
  [naar artikel]
 2. Stoute vragen aan Jamie-Lee Six: “Ik heb misschien een grote mond, maar ik schaam me snel” (04/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met wie wil Jamie-Lee Six (23) weleens de nacht doorbrengen en wat was het gênantste dat ze ooit in haar winkelkar legde? De actrice en influencer was net te zien in ‘De Verraders’ op VTM en vanaf juni in de horrorfilm ‘FOMO’, maar had onlangs wel nog de ergste kater van haar leven. Zonder gêne antwoordt ze op onze stoute vragen met de ene sappige anekdote na de andere. “Ik ontvang ook piemels op Instagram. Het zijn nooit mooie exemplaren. ”
  [naar artikel]
 3. Veel kinderen in Bijzondere Jeugdhulp gescheiden van broers en zussen: "Je krijgt apart leven" (21/11/2020 - VRT NWS)
  Kinderen die door een jeugdrechter uit huis geplaatst worden, krijgen vaak niet meer de kans om samen op te groeien met broers en zussen. Die familieband is volgens SOS kinderdorpen net belangrijk voor de emotionele ontwikkeling. Er is een wetsvoorstel ingediend om broers en zussen samen te houden, maar dat is nog altijd niet gestemd.
  [naar artikel]
 4. De nacht doorbrengen met een bad boy en voetenfoto's: Jamie-Lee Six beantwoordt 7 stoute vragen (04/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met wie wil Jamie-Lee Six (23) weleens de nacht doorbrengen en wat was het gênantste dat ze ooit in haar winkelkar legde? De actrice en influencer was net te zien in ‘De Verraders’ op VTM en vanaf juni in de horrorfilm ‘FOMO’, maar had onlangs wel nog de ergste kater van haar leven. Zonder gêne antwoordt ze op onze stoute vragen met de ene sappige anekdote na de andere. “Ik ontvang ook piemels op Instagram. Het zijn nooit mooie exemplaren. ”
  [naar artikel]
 5. Wet moet verhinderen dat broers en zussen worden gescheiden (21/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Broers en zussen moeten het recht hebben om samen op te groeien, ook na een scheiding van de ouders of in de jeugdhulp. SOS Kinderdorpen pleit om snel een wetsvoorstel goed te keuren.
  [naar artikel]
 6. Broers en zussen krijgen recht niet te worden gescheiden (12/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Broers en zussen moeten zo veel mogelijk samen kunnen opgroeien, bijvoorbeeld bij een scheiding of een plaatsing in een pleeggezin. Dat heeft de Kamer beslist.
  [naar artikel]
 7. Het gênantste moment van Bart Kaëll: “Haar dak zat vol deuken. Sindsdien probeer ik niet dronken te worden” (15/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  BV’s, die durven op een podium staan, op tv komen, boeken uitbrengen. Die kennen geen schaamte, denk je? Think again! Bart Kaëll bewijst het met een bloedeerlijke getuigenis. We staan in het huis van Bart als de robotmaaier in de tuin voorbijrijdt. “Dat is Jacqueline de grasmachine, onze nieuwste aanwinst”, zegt Bart. “Enorm handig, maar wel een verschrikkelijke kleur, dat oranje, niet?” Een ietwat gênante stilte volgt. “Ja,’ stem ik dan maar in, ‘maar de kans dat je erover struikelt is nu wel heel klein!” Oh boy, tijd voor het interview.
  [naar artikel]
 8. Uniek! Dertien broers en zussen zijn samen 1.000 jaar oud (02/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De dertien broers en zussen van de familie Wyns zijn afgelopen zondag in de gemeente Heist-op-den-Berg gehuldigd. Samen zijn ze maar liefst 1.000
  [naar artikel]
 9. Hilde Crevits bekent gênante misser: "Ik feliciteerde Jan Jambon met de foute kersverse echtgenote” (27/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Showbits blikt nog één keer terug op 2021 met bekende Vlamingen. Vandaag zijn de politici aan de beurt. Hilde Crevits (CD&V) heeft het over haar blunder toen ze Jan Jambon (N-VA) wilde feliciteren met zijn huwelijk: “Ik heb de foute naam van zijn kersverse echtgenote getweet.” Bart De Wever (N-VA) kiest dan weer het interview in zijn onderbroek als gênantste moment van het afgelopen jaar: “Iedereen denkt dat ik het met opzet deed.”
  [naar artikel]
 10. “Dat jeukt hier aan mijn achterste, wat is dat?”: het gênantste moment van Mario Goossens van Triggerfinger (14/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  BV’s, die durven op een podium staan, op tv komen, boeken uitbrengen. Die kennen geen schaamte, denk je? Think again! Mario Goossens van Triggerfinger bewijst het met een bloedeerlijke getuigenis. Hij verwelkomt me in zijn huis in Heusden-Zolder, dat wat weg heeft van een Spaanse haciënda. Hij biedt me een koffie aan en ik vraag of hij ook wat melk heeft. “Melk is hier op eigen risico”, zegt Mario, terwijl hij mij een flesje geeft waar nog een bodempje in zit. “Geen enkel idee hoe lang dat hier al staat! Tja, da’s wel al een beetje gênant zeker?”
  [naar artikel]
 11. “Met antieke moto's rijden was z'n leven”: mecanicien Kenzy (23) sterft bij tragisch motorongeval en laat 10 broers en zussen achter (31/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Wat hij op zijn leeftijd kon... Dat was ongelooflijk. Hij was een halve MacGyver.” Vrienden en familie spreken vol lof over Kenzy Vyvey (23) uit Slijpe. De geboren Oostendenaar liet vrijdagnacht het leven bij een tragisch motorongeval op weg naar huis. “Iemand anders helpen ging voor Kenzy voor op z'n eigen leven”, vertelt broer Wesly.
  [naar artikel]
 12. Pleegzorg Vlaanderen zoekt gezinnen om broers en zussen samen op te vangen (16/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna 130 broers en zussen in een moeilijke thuissituatie vinden geen pleeggezin om hen samen op te vangen. Dat meldt Pleegzorg Vlaanderen, dat
  [naar artikel]
 13. Het zoontje van Mariah Carey gaf over op de jurk van Michelle Obama: “Gênantste situatie uit mijn leven” (21/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In een Amerikaanse talkshow keek popster Mariah Carey (48) terug op de gênantste situaties die ze ooit meemaakte. Haar zoontje Moroccan deed...
  [naar artikel]
 14. Broers stoppen na 50 jaar met hun garage in Zussen: “Al die computergestuurde elektronica... op onze leeftijd wordt dat te veel” (21/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  De broers Laurent en Bertho van garage Geurts in Zussen stoppen eind juni na meer dan vijftig jaar met het sleutelen aan Toyota’s. “Op onze leeftijd wordt het allemaal te veel, en kleine zaken kunnen niet meer overleven.”
  [naar artikel]
 15. Marissa (40) probeert al heel haar leven de familiale cirkel van armoede en verslaving te doorbreken. “Ooit vond ik met mijn zus een drugsdode in huis” (30/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De band die je met je broers en zussen hebt, is bijzonder. Uniek, vaak, en hecht. Dat is zeker het geval voor Marissa (40) Zij groeide namelijk op met een drugsverslaafde moeder in een ­onstabiele en ongezonde omgeving. “Dat mijn thuissituatie niet rooskleurig was, is een understatement.” Toen ze op zeer jonge leeftijd ­onverwacht mama werd van Elias (nu 26), zag ze dat als kans om ­zichzelf en haar broer en zussen uit het milieu te redden. De recente dood van haar zus Sabrina haalde oude wonden open. Omdat 30 september de Nationale Broer en Zus Dag is, vertelt ze haar verhaal.
  [naar artikel]
 16. Zes broers en zussen samen 500 jaar oud: “Af en toe een steak en een fris pintje” (01/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  De familie Caluwaerts, van wie de telgen opgroeiden in Lippelo (Sint-Amands), heeft zaterdag een wel heel speciale verjaardag gevierd: de vier broers en twee zussen zijn samen 500 jaar oud geworden. “Wij hebben het geluk gehad dat we allemaal gezond zijn gebleven”, zegt jongste broer Fons (78).
  [naar artikel]
 17. Netflix komt met een eigen datingshow (06/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Netflix stapt de wereld van de realityshows binnen. De streamingdienst komt, heel toepasselijk op Valentijnsdag, met een eigen datingprogramma:...
  [naar artikel]
 18. Broers en zussen krijgen recht om niet gescheiden te worden: "Sterk signaal, maar hier stopt het niet" (28/04/2021 - VRT NWS)
  Broers en zussen krijgen in ons land het recht om niet van elkaar gescheiden te worden. De kamercommissie Justitie heeft daarover een wetsvoorstel aangenomen. Het wetsvoorstel moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat broers en zussen samenblijven na een scheiding van hun ouders of samen kunnen opgevangen worden door een pleeggezin.
  [naar artikel]
 19. “Jarenlang hoorde ik stemmen en sprak ik met God”: het turbulente leven van actrice Anne Heche (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ze werd misbruikt door haar vader, leed aan schizofrenie en verloor drie van haar broers en zussen. Hollywoodactrice Anne Heche (53), die momenteel in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt, heeft er allesbehalve een makkelijk leven opzitten. “Ik dronk. Ik rookte. Ik nam drugs. Ik had seks. Alles om de schaamte uit mijn leven te weren.”
  [naar artikel]
 20. Nicole & Hugo verwerken samen haar alzheimerdiagnose: “Een andere vrouw zoeken? Waarom zou ik?” (22/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het leven is niet altijd lief geweest voor Nicole (75) en Hugo (74). Daar komt nu een klap van formaat bij: Nicole lijdt officieel aan de ziekte van Alzheimer. “Ik zou zo graag weten hoeveel tijd ik nog heb”, zegt Nicole. “Maar geen enkele dokter wil het mij zeggen.” Het ultieme showbizzkoppel vertelt in een emotioneel gesprek over hun strijd tegen de ziekte en hun onmeetbare liefde voor elkaar. “Mensen mogen ons niet met medelijden behandelen. We gaan nog léven. En op reis naar Saint-Tropez.”
  [naar artikel]
 21. “Jarenlang had ik visioenen, tot Ellen me aan de deur zette”: het turbulente leven van actrice Anne Heche (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ze werd misbruikt door haar vader, leed aan schizofrenie en verloor drie van haar broers en zussen. Hollywoodactrice Anne Heche (53), die momenteel in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt, heeft er allesbehalve een makkelijk leven opzitten. “Ik dronk. Ik rookte. Ik nam drugs. Ik had seks. Alles om de schaamte uit mijn leven te weren.”
  [naar artikel]
 22. Bocholt VV verwelkomt Oekraïense vluchtelingen: “Voelen ons hier meteen thuis” (30/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Voetbal kent geen grenzen. Zo trainen de broers Stas (17) en Zahar (7) Herlazhyi sinds kort mee bij Bocholt VV. Zij ontvluchtten samen met hun ouders en acht (!) broers en zussen de bombardementen in de buurt van het Oekraïnse Odessa.
  [naar artikel]
 23. Het gênantste moment van Lize Spit: “Mijn maag kromp ineen, ik ben er weken misselijk van geweest” (17/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Heeft een schrijver last van gêne? We vragen het aan Lize Spit. Aangezien haar lief corona heeft, kunnen we niet binnen in haar appartement. Maar gelukkig is de bovenbuur niet thuis en kunnen we haar appartement gebruiken voor het interview. Dat blijkt een terras te hebben met een prachtig uitzicht over Brussel. We vragen Lize of ze ook zo’n terras heeft. “Nee”, antwoordt ze, en we schamen ons meteen voor onze vraag.
  [naar artikel]
 24. Nicole & Hugo verwerken samen haar alzheimer-diagnose: “Een andere vrouw zoeken? Waarom zou ik?” (22/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het leven is niet altijd lief geweest voor Nicole (75) en Hugo (74). Daar komt nu een klap van formaat bij: Nicole lijdt officieel aan de ziekte van Alzheimer. “Ik zou zo graag weten hoeveel tijd ik nog heb”, zegt Nicole. “Maar geen enkele dokter wil het mij zeggen.” Het ultieme showbizzkoppel vertelt in een emotioneel gesprek over hun strijd tegen de ziekte en hun onmeetbare liefde voor elkaar. “Mensen mogen ons niet met medelijden behandelen. We gaan nog léven. En op reis naar Saint-Tropez.”
  [naar artikel]
 25. 10 Antwerpse broers en zussen uit Merksem houden al bijna 50 jaar wekelijks een reünie: “Wij Matthijskes raken nooit uitgepraat” (26/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De familie Matthijs kwam weer eens samen om bij te praten en gezellig wat te eten. Moet dit de krant halen? Jazeker. Niet alleen omdat het gaat om tien broers en zussen, in leeftijd variërend van 63 tot 80 jaar, en stammend uit hetzelfde Merksemse gezin. Dat ze nog altijd compleet zijn en in goede gezondheid verkeren, is ook al uitzonderlijk. Maar Vera, Rita, Anita, Lydia, Guy, Chris, Luc, Mieke, Dirk en Carine spannen pas echt de kroon door deze traditie nu al bijna vijftig jaar vol te houden en dat met een wekelijkse (!) frequentie. “Een vurige wens van onze overleden ouders”, vertelt Chris.
  [naar artikel]
 26. “Er hing een afschuwelijke geur. Bleek dat ik dat zelf was”: het gênantste moment van comedian Erhan Demirci (18/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een comedian heeft geen last van schaamte, toch? We vragen het aan Erhan Demirci. Hij ontvangt ons in zijn keuken in Ham en zet verse muntthee. Als hij de muntthee naar de keukentafel brengt, zien we dat de rits van zijn broek openstaat en zeggen we er iets van. “Oei,” zegt hij, “ja, dat kom ik wel eens tegen.” En bij deze is ons gesprek over schaamte al begonnen nog voor we onze eerste vraag kunnen stellen.
  [naar artikel]
 27. “Er hing een afschuwelijke geur. Bleek dat ik dat zelf was”: het gênantste moment van comedian Erhan Demirci (17/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een comedian heeft geen last van schaamte, toch? We vragen het aan Erhan Demirci. Hij ontvangt ons in zijn keuken in Ham en zet verse muntthee. Als hij de muntthee naar de keukentafel brengt, zien we dat de rits van zijn broek openstaat en zeggen we er iets van. “Oei,” zegt hij, “ja, dat kom ik wel eens tegen.” En bij deze is ons gesprek over schaamte al begonnen nog voor we onze eerste vraag kunnen stellen.
  [naar artikel]
 28. Bram en Lucas, de beste vrienden van ‘verlegen’ Junior Planckaert: “In het echt is hij niet de man die je ziet op tv” (16/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Dat ongeval waarbij hij geblesseerd raakte, zag ik voor mijn ogen gebeuren. Dat was een moeilijke periode.” Bram (30) en Lucas (30) kennen Junior Planckaert (29) door en door. Geen betere kandidaten om hem mee te helpen zoeken naar de liefde, dus. Al had hij die volgens hen ooit misschien al gevonden, zo vertellen ze in een dubbelgesprek over hun beste maat. “Zijn eerste vriendin was eigenlijk echt de liefde van zijn leven, Junior heeft zelfs nog geprobeerd mij aan haar zus te koppelen.”
  [naar artikel]
 29. Mama en beste vriend van verongelukte Axl (17) zoeken steun bij elkaar op fatale plek: “Mijn zoon was zó gelukkig. Dit is niet te vatten” (16/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Axl was een prachtzoon. Alles vertelde hij ons, tot de meest gênante dingen toe. Want zo was hij: een open boek. Altijd goedlachs.” De mama van Axl Van Den Broeck (17), die woensdagmiddag om het leven kwam bij een tragisch verkeersongeval met zijn bromfiets, is kapot van verdriet. Samen met de beste vriend van Axl bezocht ze donderdagochtend opnieuw de plaats van het fatale ongeval.
  [naar artikel]
 30. Broer en zussen die beide ouders in anderhalf jaar tijd verloren, zoeken geld om samen te blijven wonen: “Mama’s grootste wens” (28/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  26, 22 en 20 jaar. Twee zussen, één broer. Twee jaar geleden verloren Ann-Sofie, Olivier en Fréderique Vandevenne hun mama, en vorig jaar ook hun papa. Met behulp van een crowdfunding willen ze nu co-housen in hun ouderlijk huis. “Het was mama’s grootste wens dat we samen zouden blijven.”
  [naar artikel]
 31. “Wij waren de schuldigen, maar iedereen bleef vriendelijk en dat maakte het nog erger” (26/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een van mijn gênantste momenten stamt uit de tijd dat ik zestien was. Samen met twee vriendinnen had ik een trektocht uitgestippeld langs de kust van Cornwall. Met uitzondering van drie rustdagen, stond er elke dag zo’n vijftien of twintig kilometer op het programma. Een haalbare kaart, ware het niet dat onze rugzakken bij vertrek loodzwaar bleken te zijn. Als je nog geen lumbago had, kreeg je er wel een, gewoon door naar ons te kijken.
  [naar artikel]
 32. Zes broers en zussen van Prince zijn enige erfgenamen (19/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een rechtbank in Minnesota in het noorden van de Verenigde Staten heeft vandaag beslist dat de zes broers en zussen van de overleden muzikant
  [naar artikel]
 33. Zes broers en zussen van Prince zijn enige erfgenamen (19/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een rechtbank in Minnesota in het noorden van de Verenigde Staten heeft vandaag beslist dat de zes broers en zussen van de overleden muzikant
  [naar artikel]
 34. “Acht op tien jongeren met ervaring in jeugdzorg groeide op zonder broers of zussen” (19/11/2019 - Metro)
  Acht op de tien jongvolwassenen die SOS Kinderdorpen heeft bevraagd en die ervaring hebben in de jeugdzorg is opgegroeid zonder een of meerdere broers of zussen. Jongeren zonder jeugdhulpervaring die deelnamen aan de peiling bleven in negen op de tien gevallen wel samen met alle broers en zussen. Dat meldt SOS Kinderdorpen, dat naar aanleiding van de Internationale Kinderrechtendag woensdag pleit voor een nieuw kinderrecht. SOS Kinderdorpen bevroeg online, onder meer via e-mail, in totaal bijna vierhonderd jongvolwassenen. SOS Kinderdorpen geeft aan dat de representativiteit van de peiling beperkt is, maar volgens de organisatie geeft ze wel een idee en is ze een “aanzet voor verder onderzoek”. Een vierde van de bevraagde jongeren had een ervaring in de jeugdzorg: vaak verbleven ze in een jeugdhulpvoorziening. Drie vierde van de deelnemers had geen jeugdhulpervaring. De cijfers in de peiling liggen hoger dan SOS Kinderdorpen verwacht had. Maar Hilde Boeykens, directrice van SOS Kinderdorpen, zegt dat de praktijk al jaren leert dat de Vlaamse jeugdzorg weinig oplossingen biedt om broers en zussen samen op te vangen. “Door praktische belemmeringen worden broers en zussen vaak noodgedwongen van elkaar gescheiden.” Toch gaf ruim negen op de tien deelnemers aan de peiling aan het “redelijk tot heel belangrijk” te vinden dat broers en zussen het recht krijgen om samen op te groeien. Als een eerste stap in die richting pleit SOS Kinderdorpen daarom voor een nieuw kinderrecht: het recht om samen met broers of zussen op te groeien. Op dit moment is er geen enkele wet die de band tussen broers of zussen beschermt, klinkt het. bron: Belga Het bericht “Acht op tien jongeren met ervaring in jeugdzorg groeide op zonder broers of zussen” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. Een van de rijkste Oekraïeners komt om het leven na “zwaarste aanval ooit” op havenstad Mykolajiv (01/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Graanmagnaat Oleksiy Vadatursky, een van de rijkste Oekraïeners, is samen met zijn vrouw Raisa om het leven gekomen tijdens “de zwaarste aanval ooit” op de Oekraïense havenstad Mykolajiv. President Volodymyr Zelensky spreekt van “een groot verlies”.
  [naar artikel]
 36. Een van de rijkste Oekraïense zakenmannen komt om het leven na “zwaarste aanval ooit” op havenstad Mykolajiv (01/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Graanmagnaat Oleksiy Vadatursky, een van de rijkste Oekraïeners, is samen met zijn vrouw Raisa om het leven gekomen tijdens “de zwaarste aanval ooit” op de Oekraïense havenstad Mykolajiv. President Volodimir Zelenski spreekt van “een groot verlies”.
  [naar artikel]
 37. Broers en zussen krijgen recht niet te worden gescheiden (28/04/2021 - De Standaard)
  Broers en zussen moeten zo veel als mogelijk samen kunnen opgroeien, bijvoorbeeld bij een scheiding of een plaatsing in een pleeggezin. De Kamercommissie Justitie heeft daarvoor woensdag een geamendeerd wetsvoorstel van oppositiepartij DéFI goedgekeurd. De tekst moet nog groen licht krijgen van de plenaire Kamer alvorens hij effectief in voege kan treden.
  [naar artikel]
 38. Meisje dat jarenlang samen met broers en zussen werd gevangengehouden door ouders is nu ster op TikTok (14/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Jarenlang werd Jordan Turpin (21), samen met haar 12 broers en zussen, door haar ouders vastgehouden in hun huis. Ze werden allemaal uitgehongerd en geslagen. Maar nu, vier jaar later, straalt het meisje. En dat toont ze aan de wereld op haar TikTok-account.
  [naar artikel]
 39. Meisje dat jarenlang samen met broers en zussen werd gevangengehouden door ouders is nu ster op TikTok (14/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Jarenlang werd Jordan Turpin (21), samen met haar 12 broers en zussen, door haar ouders vastgehouden in hun huis. Ze werden allemaal uitgehongerd en geslagen. Maar nu, vier jaar later, straalt het meisje. En dat toont ze aan de wereld op haar TikTok-account.
  [naar artikel]
 40. Wetsvoorstel om broers en zussen niet meer te scheiden blijft meningen verdelen (23/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een wetsvoorstel van DéFI dat het burgerlijk wetboek aanpast zodat broers en zussen het recht krijgen om samen op te groeien, ook na een scheiding van de ouders of na plaatsing in de jeugdhulp, blijft de meningen verdelen. Dat bleek vandaag in de Kamercommissie Justitie waar een hele dag hoorzittingen werden georganiseerd.
  [naar artikel]
 41. Oudste kind is intelligenter dan broers en zussen (09/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Eerstgeboren kinderen zijn intelligenter dan de broers en zussen die na hen worden geboren. De verklaring? Ze krijgen meer geestelijke
  [naar artikel]
 42. “Ja, we zoeken een opvolger voor F.C. De Kampioenen”: dit is het toekomstplan van VRT (16/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De openbare zender VRT heeft zijn groots opgezette enquête afgerond en stemt haar beleid daar op af. De komende jaren zal er meer aandacht gaan naar ontspanning en vertier. “Ja, we zoeken een opvolger voor F.C. De Kampioenen”, zegt CEO Frederik Delaplace.
  [naar artikel]
 43. “Ja, we zoeken een opvolger voor F.C. De Kampioenen”: dit is het toekomstplan van VRT (16/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  De openbare zender VRT heeft zijn groots opgezette enquête afgerond en stemt haar beleid daar op af. De komende jaren zal er meer aandacht gaan naar ontspanning en vertier. “Ja, we zoeken een opvolger voor F.C. De Kampioenen”, zegt CEO Frederik Delaplace.
  [naar artikel]
 44. Zussen Lien (33) en Ilse (39) poetsen op plaatsen waar iemand vermoord werd : “Soms is de stank niet te harden” (17/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op een dag vind je de job van je leven, en ga je de plekken poetsen waar doden vielen. “Na overlijden of moord.” De zussen Lien (33) en Ilse (39) Claeys uit De Pinte richtten een bedrijfje op dat aan crime scene cleaning doet. “Ik ben van opleiding kinderverzorgster, Ilse verpleegkundige”, zegt Lien. “Maar we zijn altijd al gefascineerd geweest door de dood.”
  [naar artikel]
 45. De do’s en don’ts van melige posts op Instagram (17/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Van “Mijn eerste kerst met mijn liefje” tot “You are my everything” of “Hoera, 15 maanden samen met de liefde van mijn leven”. Tijdens de...
  [naar artikel]
 46. Broers en zussen krijgen recht niet te worden gescheiden na scheiding of plaatsing (28/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Broers en zussen moeten zo veel als mogelijk samen kunnen opgroeien, bijvoorbeeld bij een scheiding of een plaatsing in een pleeggezin. De Kamercommissie Justitie heeft daarvoor woensdag een geamendeerd wetsvoorstel van oppositiepartij DéFI goedgekeurd. De tekst moet nog groen licht krijgen van de plenaire Kamer alvorens hij effectief in voege kan treden.
  [naar artikel]
 47. Wetenschappelijk bewijs waarom broers en zussen goed zijn voor je gezondheid (10/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het is vandaag Siblings Day, een niet-officiële feestdag ter ere van broers en zussen. Wereldwijd worden zij vandaag in de bloemetjes gezet en dat...
  [naar artikel]
 48. Met deze lichamelijke klachten kampen de BV’s in ‘Dancing with the stars’: “Ik voel mij echt een vrouw van 73 jaar” (25/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Elke week zien we de Dancing with the stars-kandidaten het beste van zichzelf geven in de liveshows. Maar welk lichaamsdeel doet het meeste pijn, zijn hun partners niet jaloers en wat is het gênantste dat ze ooit hebben meegemaakt op een dansvloer? Elke week schotelen we de kandidaten een vraag voor. Vandaag: Welke veranderingen merk je aan je lichaam sinds je intensief bent beginnen dansen?
  [naar artikel]
 49. GEZIEN? ‘Junior op zoek naar de liefde’: “Zelfs de protagonist leek er geen goesting in te hebben” (19/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Junior Planckaert is aan een kersvers avontuur op Eén begonnen: een zoektocht naar een nieuwe vriendin. Onder begeleiding van z’n familie en psychologe Sarah Van Pelt probeert hij z’n hart opnieuw open te stellen in de hoop de ware tegen het lijf te lopen. Een beetje zoals ‘De Bachelor’ dus, maar dan zonder luxevilla’s, rode rozen en cocktailparty’s. Heeft ‘Junior op zoek naar de liefde’ meer om het lijf dan een doorsnee date van Fabrizio Tzinaridis? “Op het einde volgde de meest stuntelige verwelkoming ooit in een datingshow.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy