Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:27 uur

Elon Musk beschuldigt Twitter van “fraude” in overnamestrijd

Gazet van Antwerpen

05/08/2022 - 21:46

Tesla-topman Elon Musk heeft Twitter opnieuw beschuldigd van “fraude” in de kwestie rond de spaak gelopen overnamedeal. In rechtbankdocumenten die donderdagavond werden ingediend in de Amerikaanse staat Delaware stelt de miljardair dat het sociaalmediaplatform bedrieglijke informatie verstrekte over het aantal nepaccounts. Dat meldt het Franse persagentschap AFP, dat de 165 pagina’s kon inzien.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Musk beschuldigt Twitter ervan hem te misleiden, sociaal netwerk ontkent: “Dat verhaal is zo ongeloofwaardig” (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twitter heeft donderdag zijn antwoord op de rechtszaak van Elon Musk ingediend bij de rechtbank. Daardoor ontstaat er een duidelijker beeld van de argumenten van de multimiljardair nu hij zich probeert te ontworstelen aan de overnameovereenkomst van Twitter en het sociaal netwerk beschuldigt hem te hebben misleid.
  [naar artikel]
 2. Twitter-beleggers klagen Elon Musk aan: “Hij manipuleerde de markt” (27/05/2022 - Express)
  Enkele ontevreden aandeelhouders van Twitter dagen Elon Musk en Twitter voor de rechter vanwege de chaotische overnamedeal rond het socialemediaplatform. Musk heeft volgens de aandeelhouders de prijs van Twitter-aandelen in zijn voordeel gemanipuleerd sinds hij op 25 april een overnamedeal had gesloten. “Tijdens de periode na de overeenkomst ging Musk over tot het afleggen van […]
  [naar artikel]
 3. Beleggers in Twitter hebben twijfels bij overnamebod Elon Musk, prins Saudi-Arabië zegt nee (15/04/2022 - Express)
  Het aandeel-Twitter sloot donderdag met een koersverlies van 1,7 procent af na het spectaculaire vijandige overnamebod van Elon Musk. Beleggers lijken te twijfelen over de slaagkansen, net als Musk zelf. “Ik ben niet zeker dat ik in staat zal zijn Twitter te verwerven”, zo verklaarde Elon Musk op een TED-conferentie in het Canadese Vancouver, enkele […]
  [naar artikel]
 4. Elon Musk over web 3.0: “Het klinkt als bullshit” (02/12/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Elon Musk over web 3.0: “Het klinkt als bullshit” Tesla-baas Elon Musk heeft zich op Twitter zeer kritisch geuit over web 3.0. Via de berichtendienst liet hij uitschijnen dat hij er geen grote fan van is. Nochtans is de cryptogemeenschap laaiend enthousiast over de volgende grote internetevolutie. In een tweet donderdag schreef Musk dat web 3.0 bullshit is. Hij reageerde daarmee op een tweet […] Lees dit artikel: Elon Musk over web 3.0: “Het klinkt als bullshit”
  [naar artikel]
 5. Elon Musk overweegt om eigen socialemediaplatform te bouwen omdat Twitter “ondemocratisch” is (27/03/2022 - Express)
  Elon Musk stelt op Twitter het nut van dat platform in vraag en overweegt om een eigen platform uit de grond te stampen. Tesla- en SpaceX-baas Elon Musk heeft serieuze bedenkingen over het nut van het bestaan van socialemediaplatform Twitter. In een bevraging die hij zelf uitvoerde op Twitter, stelde hij zijn bijna 80 miljoen […]
  [naar artikel]
 6. Wat is Elon Musk nu eigenlijk van plan met Twitter? “We zien hem als de uitgekookte ondernemer, maar hij is impulsief” (17/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Elon Musk koopt Twitter, zet de verkoop een paar dagen later on hold, schoffeert het Twitter-management en zegt uiteindelijk dat de deal niet kan doorgaan. Wat wil de miljardair nu eigenlijk? “We zien Musk als een man die zijn beslissingen wikt en weegt, maar eigenlijk is hij een chaoot.”
  [naar artikel]
 7. Musk beschuldigt Twitter ervan informatie bewust achter te houden (06/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Elon Musk beweert dat Twitter de overnameovereenkomst schendt door hem geen informatie te verstrekken over spam en nepaccounts. De Tesla-topman gelooft dat Twitter hem “actief weerstand biedt” op het vlak van zijn informatierecht. Dat blijkt maandag uit een vrijgegeven document.
  [naar artikel]
 8. Musk beschuldigt Twitter ervan informatie bewust achter te houden (06/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Elon Musk beweert dat Twitter de overnameovereenkomst schendt door hem geen informatie te verstrekken over spam en nepaccounts. De Tesla-topman gelooft dat Twitter hem “actief weerstand biedt” op het vlak van zijn informatierecht. Dat blijkt maandag uit een vrijgegeven document.
  [naar artikel]
 9. Elon Musk haalt op Twitter uit naar Bernie Sanders: “Ik blijf vergeten dat je nog leeft” (15/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Elon Musk haalt op Twitter uit naar Bernie Sanders: “Ik blijf vergeten dat je nog leeft” De discussie over de mate waarin de rijken belast worden in de Verenigde Staten is ver van afgelopen. Op Twitter was Tesla-baas Elon Musk zondag zeer scherp voor de Democraat Bernie Sanders nadat die tweette dat de zeer rijken een eerlijke bijdrage moeten leveren. “Ik blijf vergeten dat je nog leeft”, reageerde Musk. De discussie […] Lees dit artikel: Elon Musk haalt op Twitter uit naar Bernie Sanders: “Ik blijf vergeten dat je nog leeft”
  [naar artikel]
 10. Elon Musk – een “folieke”? Waarom private equity heeft afgehaakt. (02/05/2022 - Express)
  Geschreven met de input van Top Tier Access. Niet alleen de Twittersphere staat op zijn kop maar ook in de kranten is het voorpaginanieuws dat Elon Musk Twitter gaat overnemen. Er gaat bijzonder veel aandacht naar de mogelijke aanpassingen die Elon Musk zou doen aan het model en het moderatiebeleid van Twitter. De vraag is […]
  [naar artikel]
 11. Krijgt Elon Musk dan toch toegang tot interne data van Twitter? (09/06/2022 - Express)
  Twitter wil tegemoetkomen aan de eisen van overnemer Elon Musk om de gebruikersgegevens van het socialemediaplatform aan hem te geven. Dat bericht The Washington Post. Musk wil daarmee de echtheid van de Twittergebruikers checken. De onderhandelingen tussen Twitter en Elon Musk over de overname van het bedrijf, die in april met een deal van 44 […]
  [naar artikel]
 12. Twitter noemt stopzetten van overname door Elon Musk “ongeldig en onrechtmatig” (12/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Twitter vindt dat miljardair Elon Musk de overname van het platform niet correct heeft stopgezet. Het bedrijf zegt dat het al zijn verplichtingen uit het akkoord met Musk heeft nageleefd.
  [naar artikel]
 13. Elon Musk: de redding van Twitter of een aanstaande ramp? (28/04/2022 - Express)
  Elon Musk, de rijkste man ter wereld, neemt voor 44 miljard dollar het invloedrijke platform Twitter over. Dat houdt de gemoederen flink bezig, niet in de laatste plaats op Twitter zelf. Is het een goede zaak dat Elon Musk Twitter de nieuwe eigenaar van Twitter wordt, of is het juist een gevaarlijke ontwikkeling dat een […]
  [naar artikel]
 14. Elon Musk wil Twitter dan toch niet kopen (09/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Miljardair Elon Musk maakt een einde aan de overname van Twitter. De baas van Tesla en SpaceX, heeft Twitter vrijdag laten weten dat hij het sociale netwerk niet zal komen, vanwege “valse en misleidende informatie” over het bedrijf.
  [naar artikel]
 15. Twitterdeal Elon Musk “in ernstig gevaar” (08/07/2022 - Express)
  Verschillende Amerikaanse media melden dat het er slecht uitziet voor de deal van Elon Musk om Twitter te kopen. Steen des aanstoots, voor Musk en zijn team, zijn de cijfers die Twitter heeft verstrekt over het aantal spamaccounts op de microblogsite. Team Musk heeft geconcludeerd dat Twitter die cijfers over de spambots, software die ontworpen […]
  [naar artikel]
 16. Elon Musk: “Overname gaat door bij bewijs aantal echte Twitter-accounts” (06/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  De overname van Twitter door Elon Musk kan gewoon doorgaan. Dan moet Twitter wel met bewijzen komen over het aantal echte accounts dat de berichtendienst heeft, zo zei Musk zaterdag op Twitter.
  [naar artikel]
 17. Elon Musk ziet meest gevolgde accounts nog amper tweeten: “Is Twitter stervende?” (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tesla-topman Elon Musk heeft twijfels over Twitter. De nieuwe grootste aandeelhouder van de sociaalnetwerksite wijst naar de kleine hoeveelheid tweets van de tien meest gevolgde accounts. “Is Twitter stervende?”, vraagt hij zich in een tweet hardop af.
  [naar artikel]
 18. Misnoegde belegger klaagt Elon Musk aan voor “kunstmatig laag houden Twitter-koers” (13/04/2022 - Express)
  Elon Musk moest sneller bekendmaken dat hij meer dan 5 procent van socialemediabedrijf Twitter bezit. Dat zegt een belegger die klacht neerlegde bij de federale rechtbank in Manhattan. Door de volgens hem te late openbaarmaking heeft hij de koersklim gemist. Musk maakte via een beursmelding op 4 april bekend dat hij 9,2 procent van Twitter […]
  [naar artikel]
 19. Elon Musk na bod van 43 miljard dollar: “Bestuur Twitter handelt niet in belang van aandeelhouders” (17/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het bestuur van Twitter doet niet wat het beste is voor de aandeelhouders van het socialemediabedrijf. Dat heeft multimiljardair Elon Musk gezegd in reactie op een tweet van iemand die wijst op het kleine aantal aandelen van Twitter dat bestuursleden bezitten. Het bestuur heeft na het overnamebod van Musk een beschermingsconstructie opgesteld die kan verhinderen dat Twitter ongevraagd wordt overgenomen.
  [naar artikel]
 20. Elon Musk: “Bestuur Twitter handelt niet in belang aandeelhouders” (17/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het bestuur van Twitter doet niet wat het beste is voor de aandeelhouders van het socialemediabedrijf. Dat heeft multimiljardair Elon Musk gezegd in reactie op een tweet van iemand die wijst op het kleine aantal aandelen van Twitter dat bestuursleden bezitten. Het bestuur heeft na het overnamebod van Musk een beschermingsconstructie of ‘gifpil’ opgetuigd die kan verhinderen dat Twitter ongevraagd wordt overgenomen.
  [naar artikel]
 21. Elon Musk wil Twitter volledig overkopen (14/04/2022 - De Standaard)
  De techmiljardair Elon Musk heeft aangeboden om Twitter te kopen voor 41,4 miljard dollar. Musk dook onlangs al op als grootste aandeelhouder van Twitter.
  [naar artikel]
 22. Elon Musk wil Twitter volledig overkopen (14/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De techmiljardair Elon Musk heeft aangeboden om Twitter te kopen voor ongeveer 43 miljard dollar. Musk werd onlangs al de grootste aandeelhouder van Twitter.
  [naar artikel]
 23. Elon Musk zegt dat hij zijn Twitter-account heeft verwijderd...via een tweet (17/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De laatste reeks tweets van Elon Musk doen opnieuw bij velen de wenkbrauwen fronsen. De Tesla-baas liet weten dat hij “net” zijn Twitter-account...
  [naar artikel]
 24. Elon Musk zegt dat hij zijn Twitter-account heeft verwijderd...in een tweet (17/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De laatste reeks tweets van Elon Musk doen opnieuw bij velen de wenkbrauwen fronsen. De Tesla-baas liet weten dat hij “net” zijn Twitter-account...
  [naar artikel]
 25. Deze zaken zal Elon Musk veranderen aan het huidige twitter: “Enige inkomsten zijn beter dan geen!” (04/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Elon Musk zei dinsdag dat Twitter een “lichte” vergoeding zou kunnen vragen voor commerciële en politieke gebruikers. Dit en nog veel andere maatregelen moeten de miljardair-ondernemer in staat stellen om de inkomsten te laten groeien. Op die manier wil hij de strijd aangaan met rivalen zoals Facebook van Meta.
  [naar artikel]
 26. Elon Musk zet Twitter-deal “tijdelijk on hold”: wil hij overname opblazen of aast hij op betere prijs? (13/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De deal die Elon Musk eigenaar van Twitter zou maken, staat “tijdelijk on hold” in afwachting van details over valse accounts. Dat heeft de steenrijke ondernemer zelf bekendgemaakt. Hij wil eerst bijkomende details over het aantal valse accounts op Twitter. Maar specialisten zoeken er meer achter.
  [naar artikel]
 27. Hoofd juridische zaken Twitter bedolven onder racistische tweets nadat Elon Musk haar viseert (27/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens het contract dat Elon Musk ondertekende met Twitter om het sociaal netwerk op te kopen, mag hij het internetbedrijf en haar werknemers “niet in diskrediet brengen”. Toch laat Musk zich sinds de aankondiging van de overname kritisch uit en viseert hij daarbij Vijaya Gadde, het hoofd juridische zaken bij Twitter.
  [naar artikel]
 28. Elon Musk beweert in tweet dat hij Manchester United koopt (17/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tesla-topman Elon Musk heeft dinsdag op Twitter gezegd dat hij de Britse voetbalclub Manchester United gaat kopen. “Geen dank”, schreef hij erbij. Het is nog onduidelijk of Musk het meent of niet.
  [naar artikel]
 29. Elon Musk beweert in tweet dat hij Manchester United koopt (17/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Tesla-topman Elon Musk heeft dinsdag op Twitter gezegd dat hij de Britse voetbalclub Manchester United gaat kopen. “Geen dank”, schreef hij erbij. Het is nog onduidelijk of Musk het meent of niet.
  [naar artikel]
 30. Elon Musk: “Overname Twitter kan mogelijk voor lagere prijs” (16/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tesla-topman Elon Musk denkt dat een overname van berichtendienst Twitter mogelijk voor een lagere prijs kan. Musk heeft een overnamebod op Twitter gedaan van 44 miljard dollar (ruim 42 miljard euro), maar vrijdag zei hij dat die overname "tijdelijk gepauzeerd" is. Hij wil namelijk eerst meer duidelijkheid over het aantal spamaccounts op Twitter.
  [naar artikel]
 31. Elon Musk doet bod van 43 miljard dollar op Twitter: “Beter dat bedrijf van de beurs gaat” (14/04/2022 - Express)
  Elon Musk, de baas van Tesla en SpaceX, heeft een bod uitgebracht op het sociale netwerk Twitter, zo heeft de Amerikaanse beurstoezichthouder, de SEC, donderdag bekendgemaakt. Hij wil het bedrijf helemaal opkopen en van de beurs halen. Musk biedt 54,20 dollar per aandeel. Dat is 54 procent meer dan de waarde op 28 januari, de […]
  [naar artikel]
 32. EU waarschuwt Elon Musk om plannen voor lossere moderatie op Twitter: “Het zijn niet jouw regels die hier van toepassing zijn” (27/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Europees Commissaris voor de Interne Markt Thierry Breton waarschuwde Elon Musk dat Twitter zich ook in zijn beheer moet houden aan de EU-wetgeving, op straffe van boetes en een mogelijke verbanning. Musk wil de moderatie van Twitter minder streng maken, wat in kan druisen tegen de nieuwe Digital Services Act van de EU, die gaat over onder andere nepnieuws.
  [naar artikel]
 33. Elon Musk: “Als ik Twitter in handen krijg, zullen de leden van de raad van bestuur niet langer een vergoeding krijgen” (19/04/2022 - Express)
  Elon Musk, CEO van Tesla en SpaceX, heeft zijn plannen om het socialemediaplatform Twitter over te nemen nog niet opgeborgen, ondanks tegenkanting van het huidige bestuur. Musk zou Musk niet zijn, mocht hij niet wat olie op het vuur gooien. Hij liet via een tweet weten dat hij de leden van de raad van bestuur […]
  [naar artikel]
 34. Amerikaans gerecht onderzoekt of Tesla-topman Elon Musk fraude pleegde met tweet (18/09/2018 - De Morgen)
  Het Amerikaanse gerecht voert een onderzoek naar Tesla en topman Elon Musk. Mogelijk hebben de autobouwer en Musk fraude gepleegd toen Musk twitterde over het van de beurs halen van zijn bedrijf en zei dat hij de financiering daarvoor al rond had.
  [naar artikel]
 35. Waarom kleine aandeelhouders niet willen weten van Twitter-overname door Elon Musk: “Eigenlijk speelt hij een vuil spel” (16/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  Twitter is vandaag ook een heel klein beetje van de Gentse technologieprofessional Thomas Smolders (29), die tien jaar geleden voor 1.000 euro Twitter-aandelen kocht. Maar nu Tesla-topman Elon Musk een vijandig overnamebod uitbracht op het bedrijf, vreest ook Thomas zijn aandelen aan Musk te moeten verkopen. Aandelen die voor Thomas meer waard zijn dan wat Musk met zijn centen bieden kan.
  [naar artikel]
 36. “Elon Musk verkoopt aandelen in SpaceX om Twitter-deal te betalen” (17/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Elon Musk verkoopt mogelijk een deel van zijn belang in ruimtevaartbedrijf SpaceX, om daarmee de overname van Twitter financieel rond te krijgen. Dat schrijft de New York Post. Bronnen melden aan de Amerikaanse krant dat aandelen in SpaceX deze week zouden worden verkocht via een zogeheten onderhandse plaatsing. Musk zou een van de verkopers zijn, nu hij fondsen werft om de overname van Twitter te financieren.
  [naar artikel]
 37. Elon Musk: “Twitter krijgt nieuw product X” (09/05/2022 - Express)
  Elon Musk peilt andere investeerders met een uitgewerkt pitchdeck voor deelname aan de Twitter-overname. In zijn plan spreekt hij over een nieuw product X en groei naar 900 miljoen gebruikers. De geplande overname is nog lang niet rond, wellicht pas over drie jaar, maar Musk heeft al een heel duidelijk beeld over waar het heen moet […]
  [naar artikel]
 38. Elon Musk: “Vier keer meer valse profielen op Twitter dan het bedrijf zelf aangeeft” (17/05/2022 - Express)
  Elon Musk heeft de overname van Twitter tijdelijk in de koelkast geplaatst. Hij wil meer zekerheid hebben over het aantal valse profielen op het socialemediaplatform. Volgens de multimiljardair onderschat het bedrijf hoeveel nepprofielen er zijn. Volgens Twitter zou maximaal 5 procent van de profielen op het platform vals zijn, maar Musk is ervan overtuigd dat […]
  [naar artikel]
 39. Elon Musk deelt opnieuw reeks mogelijke aanpassingen voor Twitter: “Betalen met Dogecoin?” (10/04/2022 - Express)
  Elon Musk heeft opnieuw een reeks suggesties voor aanpassingen aan Twitter gedeeld op datzelfde sociale medium. Dinsdag maakte de Tesla-CEO bekend dat hij 9,2 procent van de aandelen van Twitter bezit, en daarmee een plek krijgt in de raad van bestuur van het bedrijf. Sindsdien denkt Musk openlijk na over mogelijke aanpassingen aan het medium. […]
  [naar artikel]
 40. Voormalig Twitter-CEO Jack Dorsey over Musk-deal: “Elon is de unieke oplossing die ik vertrouw” (26/04/2022 - Express)
  Jack Dorsey, medeoprichter van het microblogplatform Twitter, is laaiend enthousiast over het feit dat de rijkste man ter wereld aan het roer komt van zijn geesteskind. Tesla-CEO Elon Musk bereikte gisteren namelijk een overeenkomst met het bestuur van Twitter om het socialemediabedrijf te kopen voor ruwweg 44 miljard dollar. Dorsey, die het bedrijf in 2013 […]
  [naar artikel]
 41. Elon Musk beschuldigt criticaster die zijn duikboot “reclamestunt” noemde van pedofilie (16/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tesla-CEO Elon Musk heeft op Twitter de Britse speleoloog Vernon Unsworth, die nauw betrokken was bij de redding van Thaise voetballers, beschuldigd van pedofilie. Eerder noemde Unsworth de duikboot van Musk een pr-stunt en stelde dat Musk de duikboot “kon steken waar het pijn doet”. De pedo-tweet werd intussen verwijderd.
  [naar artikel]
 42. Elon Musk beschuldigt criticaster die zijn duikboot “reclamestunt” noemde van pedofilie (16/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Tesla-CEO Elon Musk heeft op Twitter de Britse speleoloog Vernon Unsworth, die nauw betrokken was bij de redding van Thaise voetballers, beschuldigd van pedofilie. Eerder noemde Unsworth de duikboot van Musk een pr-stunt en stelde dat Musk de duikboot “kon steken waar het pijn doet”. De pedo-tweet werd intussen verwijderd.
  [naar artikel]
 43. Twitter werkt aan edit-knop, maar niet door poll van Elon Musk (06/04/2022 - Express)
  Twitter lijkt eindelijk tegemoet te komen aan een vraag die gebruikers al jarenlang stellen: “Komt er ooit een edit-knop?”. Na een tweet van Twitter zelf op 1 april en een poll van Elon Musk bevestigt Twitter nu officieel dat het écht aan een edit-knop werkt. Al zal die nog niet meteen beschikbaar zijn. Wie een […]
  [naar artikel]
 44. “Niet grappig”: moeder Elon Musk reageert op zijn akelige tweet over "sterven onder mysterieuze omstandigheden” (09/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Elon Musk zorgt weer voor beroering op Twitter met een verwijzing naar zijn mogelijke dood “onder mysterieuze omstandigheden”. Zijn tweet is kwam na een bericht over de Tesla-CEO dat Dmitri Rogozin, het hoofd van het Russische ruimtevaartagentschap, volgens Musk naar Russische media stuurde. De moeder van Musk reageerde al snel op de lugubere boodschap van haar zoon: “Dat is niet grappig”.
  [naar artikel]
 45. “Elon Musk in gesprek met Twitter over overnamedeal” (25/04/2022 - Express)
  Tesla-CEO Elon Musk en het bestuur van socialemediaplatform Twitter zijn in gesprek over het overnamebod dat de centimiljardair uitbracht op het bedrijf. De onderhandelingen lijken zodanig goed te gaan dat de verkoop van de microblogsite deze week zou kunnen afgerond worden. Dat melden bronnen van de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal. De twee partijen […]
  [naar artikel]
 46. “Kun je stoppen? Dit is gevaarlijk”: Elon Musk bood tiener 5.000 dollar om zijn Twitter-account offline te halen (28/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Elon Musk heeft een tiener 5.000 dollar geboden om een Twitter-account over hem offline te halen. Dat account tweet telkens de privéjet van Musk opstijgt en landt, en de steenrijke Zuid-Afrikaan vindt dat gevaarlijk.
  [naar artikel]
 47. De nieuwste telg van de Musk-dynastie: Canadese zangeres Grimes schenkt Elon Musk zevende zoon (05/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik stel jullie voor: X Æ A-12 Musk.” Met die tweet maakte Elon Musk (48), topman van Tesla en ruimtebedrijf SpaceX, maandagavond de geboorte van...
  [naar artikel]
 48. Musk en Dorsey uiten kritiek op algoritme van Twitter: “Houdt het platform zich strikt aan de vrijheid van meningsuiting?” (25/03/2022 - Express)
  Zowel Tesla-baas Elon Musk als de voormalige CEO van Twitter Jack Dorsey heeft openlijk kritiek geuit over het algoritme dat schuilgaat achter Twitter. Volgens Musk moet het socialemediaplatform de broncode van het algoritme openstellen voor de gebruikers. De bal ging woensdag al aan het rollen. Musk uitte toen via Twitter al kritiek op het platform […]
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy