Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
03:46 uur

Voetganger in levensgevaar nadat hij aangereden wordt na ruzie met bestuurder in Moeskroen

Het Nieuwsblad

05/08/2022 - 21:46

Een bestuurder heeft in de nacht van woensdag op donderdag twee voetgangers aangereden in Moeskroen na een ruzie. Een van de twee slachtoffers is in levensgevaar. Dat meldt het parket van Doornik. De bestuurder is donderdag in staat van beschuldiging gesteld, maar is door de onderzoeksrechter vrijgelaten onder voorwaarden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Voetganger in levensgevaar na ongeval met vluchtmisdrijf in Ieper (20/11/2018 - Metro)
  Een man is dinsdagavond levensgevaarlijk gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een wagen in Ieper. De bestuurder pleegde daarna vluchtmisdrijf. De politie roept getuigen op om zich te melden. Op de Oude Veurnestraat in Ieper werd dinsdag rond 17.45 uur een voetganger aangereden. De man werd geraakt toen hij de weg overstak. Na de aanrijding ging de bestuurder ervandoor in de richting van de Haiglaan, de Veurnseweg of de Noorderring. De toestand van het slachtoffer is kritiek, zo meldt de politie van Arro Ieper. Volgens getuigen ging het om een lichtgekleurde wagen type break of terreinwagen met een afgeplat kofferdeksel. In een Facebookbericht roept de lokale politie getuigen op om zich te melden in het politiekantoor of via het nummer 057/23 05 00. bron: Belga Het bericht Voetganger in levensgevaar na ongeval met vluchtmisdrijf in Ieper verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Voetganger (50) in levensgevaar na aanrijding in Sint-Amandsberg (03/05/2022 - VRT NWS)
  Een 50-jarige voetganger is vanmorgen levensgevaarlijk gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een wagen. Het ongeval gebeurde aan de Land van Waaslaan in Sint-Amandsberg. De bestuurder (29) legde een negatieve adem- en speekseltest af, maar zijn rijbewijs is wel ingetrokken voor 15 dagen.
  [naar artikel]
 3. Voetganger aangereden in Maasmechelen (08/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Rijksweg is zaterdagavond een voetganger aangereden door een auto. De man raakte gewond, maar is niet in levensgevaar.
  [naar artikel]
 4. Voetganger in levensgevaar na aanrijding door tram in Hoboken (17/02/2020 - VRT NWS)
  In Hoboken is een voetganger zwaargewond geraakt nadat die werd aangereden door een tram. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en verkeert in levensgevaar.
  [naar artikel]
 5. Jongetje (12) in levensgevaar na aanrijding op zebrapad: “Het was donker en het regende, maar de bestuurder en voetganger hadden elkaar toch moeten zien” (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 12-jarig jongetje verkeert in levensgevaar nadat hij op de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw werd aangereden door een bestelwagen. Daar zijn momenteel wegenwerken aan de gang. De tiener stak samen met een vriendje de steenweg over. De bestuurder reed niet te snel en reed niet onder invloed.
  [naar artikel]
 6. Voetganger in levensgevaar na aanrijding in Laken (01/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op oudejaarsavond is in Laken net voor het ingaan van de avondklok een voetganger aangereden door een personenwagen. Het slachtoffer verkeert in levensgevaar.
  [naar artikel]
 7. Voetganger in levensgevaar na ongeval met vluchtmisdrijf in Ieper (20/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een man is vanavond levensgevaarlijk gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een wagen in Ieper. De bestuurder pleegde daarna vluchtmisdrijf....
  [naar artikel]
 8. Opnieuw voetganger aangereden in Brussel: vrouw verkeert in levensgevaar (02/04/2019 - De Standaard)
  Bij een ongeval op het IJzerplein in Brussel is dinsdagochtend een voetganger levensgevaarlijk gewond geraakt toen ze werd aangereden door een bestelwagen.
  [naar artikel]
 9. Voetganger in levensgevaar na ongeval met vluchtmisdrijf in Ieper (21/11/2018 - VRT NWS)
  Een man is dinsdagavond levensgevaarlijk gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een wagen in Ieper. De bestuurder pleegde daarna vluchtmisdrijf. De politie roept getuigen op om zich te melden.
  [naar artikel]
 10. Voetganger moet wegspringen bij aanrijding, waarna bestuurder wegvlucht (25/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een voetganger raakte woensdag lichtgewond bij een aanrijding op het zebrapad. Een wagen die stilstond om de voetganger over te laten, werd langs achteren aangereden. De bestuurder van die wagen reed na het ongeval gewoon door. Hij legde later op de avond een positieve ademtest af.
  [naar artikel]
 11. Voetganger in levensgevaar na aanrijding (04/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Frankrijklei in Antwerpen is donderdagochtend een voetganger aangereden door een bestelwagen. Het slachtoffer raakte levensgevaarlijk gewond.
  [naar artikel]
 12. Twee vrouwen aangereden op zebrapad: een van hen in levensgevaar, bestuurder pleegt vluchtmisdrijf (23/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zwaar verkeersongeval in het centrum van Moeskroen zijn zaterdagochtend twee vrouwen zwaargewond geraakt toen ze werden aangereden op een zebrapad. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf, maar kon naderhand opgepakt worden. Dat werd bij de lokale politie vernomen.
  [naar artikel]
 13. Dronken bestuurder rijdt voetganger dood (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Waals-Brabantse Waver is vrijdagavond een voetganger met fatale gevolgen aangereden door een wagen. De bestuurder bleek dronken bij de...
  [naar artikel]
 14. Opnieuw voetganger aangereden in Brussel: slachtoffer in levensgevaar (02/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op het Brusselse IJzerplein is een voetganger vanochtend omstreeks 8.35 uur levensgevaarlijk gewond geraakt toen hij gegrepen werd door een...
  [naar artikel]
 15. Voetganger in levensgevaar na aanrijding tijdens oversteken (28/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In het Antwerpse district Berchem is woensdagavond een voetganger ernstig gewond geraakt toen hij werd aangereden door een wagen. Dat zegt de...
  [naar artikel]
 16. Voetganger aangereden in Lommel (21/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Norbert Neeckxlaan is vrijdag rond 14.00 uur een voetganger aangereden door een auto. De voetganger raakte lichtgewond. (siol)
  [naar artikel]
 17. Voetganger in levensgevaar na aanrijding tijdens oversteken (28/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  In het Antwerpse district Berchem is woensdagavond een voetganger ernstig gewond geraakt toen hij werd aangereden door een wagen. Dat zegt de lokale politie.
  [naar artikel]
 18. Voetganger overleden na aanrijding in Waver (18/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  In het Waals-Brabantse Waver is vrijdagavond een voetganger met fatale gevolgen aangereden door een wagen. De bestuurder bleek dronken bij de ademcontrole. Het parket opende een onderzoek en vordert de aanhouding van de bestuurder. Dat maakte de procureur zaterdag bekend.
  [naar artikel]
 19. Voetganger in levensgevaar na aanrijding op Grotesteenweg (28/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Grotesteenweg in Berchem is het tot een aanrijding gekomen tussen een voetganger en een auto. Bij het oversteken is de voetganger door de auto aangereden.
  [naar artikel]
 20. Voetganger in Kinrooi zwaargewond na aanrijding met vluchtmisdrijf (11/11/2018 - Metro)
  Bij een aanrijding in Kinrooi in de nacht van vrijdag op zaterdag is een voetganger zwaargewond geraakt. De man werd langs achteren aangereden door een personenwagen, waarvan de bestuurder vluchtmisdrijf pleegde. Zaterdag rond 0.45 uur werd op de Breeërsteenweg een 57-jarige voetganger uit Kinrooi aangereden. De man raakte zwaargewond, maar verkeerde niet in levensgevaar. De politie van de zone CARMA kon de jonge automobilist opsporen en zaterdagnamiddag oppakken. De voetganger wandelde in de richting van het centrum van Kinrooi, toen een voertuig hem langs achteren aanreed. De hulpdiensten brachten hem met zware verwondingen over naar het ziekenhuis. De bestuurder van het voertuig stopte niet en reed verder in de richting van Kinrooi. Op de plaats van het verkeersongeval kon de politie brokstukken van het voertuig terugvinden. De brokstukken werden in beslag genomen voor verder onderzoek. Zaterdagnamiddag arresteerde de politie de 18-jarige man uit Kinrooi. Hij werd op het commissariaat verhoord en later op de avond opnieuw in vrijheid gesteld. De man zal zich later voor de politierechtbank moeten verantwoorden. bron: Belga Het bericht Voetganger in Kinrooi zwaargewond na aanrijding met vluchtmisdrijf verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Voetganger in levensgevaar na aanrijding met vluchtmisdrijf in Hasselt (06/01/2018 - Metro)
  De bestuurder van een personenwagen heeft zaterdagavond op de Koning Boudewijnlaan in Hasselt, dichtbij het Kolonel Dusartplein, twee voetgangers aangereden, die de weg overstaken naar Winterland. Een van de twee aangereden personen verkeert in levensgevaar. De ander liep ook verwondingen op. Dat heeft het parket van Limburg bevestigd. Na de klap reed de automobilist door. De politie van de zone Limburg Regio Hoofdstad heeft de verdachte intussen kunnen arresteren. De bestuurder van de auto is meegenomen voor verhoor. Het parket zal later zaterdagavond bekijken wat er met de persoon gaat gebeuren. Er is een verkeersdeskundige aangesteld die de omstandigheden zal onderzoeken. Er zijn ook getuigen die het verkeersongeval zagen gebeuren. Het voertuig liep ook zware averij op. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 22. Ongeval met vluchtmisdrijf in Ieper: voetganger in levensgevaar na aanrijding (20/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een voetganger is in levensgevaar na een ongeval met vluchtmisdrijf in Ieper, zo meldt de lokale politie. De bestuurder die het slachtoffer aanreed, is voorlopig spoorloos. De politie doet nu een oproep tot getuigen.
  [naar artikel]
 23. Voetganger (19) in levensgevaar na aanrijding op zebrapad in Gent (25/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  ?Op de Rooigemlaan richting centrum Gent is deze ochtend rond 05u45 een voetganger aangereden. De 19-jarige jongeman uit Gent stak de baan over via...
  [naar artikel]
 24. Voetganger (29) in levensgevaar na aanrijding op zebrapad in Gent (25/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  ?Op de Rooigemlaan richting centrum Gent is deze ochtend rond 05u45 een voetganger aangereden. De 29-jarige jongeman uit Gent stak de baan over via...
  [naar artikel]
 25. Voetganger in levensgevaar na aanrijding op zebrapad in Gent (25/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  ?Op de Rooigemlaan richting centrum Gent is deze ochtend rond 05u45 een voetganger aangereden. Hij stak de baan over via het zebrapad ter hoogte...
  [naar artikel]
 26. Opnieuw geval van verkeersagressie in Brussel: bestuurder rijdt opzettelijk voetganger aan (08/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een autobestuurder heeft zondag in Elsene opzettelijk een voetganger aangereden. Dat meldt Bruzz en het nieuws wordt bevestigd door de Brusselse lokale politie. Het slachtoffer is enkele dagen arbeidsongeschikt en de autobestuurder, die zelfs op het voetpad reed, wordt nog opgespoord.
  [naar artikel]
 27. Voetganger gewond na aanrijding in Opglabbeek (08/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Weg naar Opoeteren in Opglabbeek is zondagavond rond 19.30 uur een voetganger aangereden door een voertuig. De man (65) uit Oudsbergen raakte gewond, maar verkeert niet in levensgevaar.
  [naar artikel]
 28. Voetganger doodgereden op E403 tussen Doornik en Moeskroen (14/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een voetganger is in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de E403 tussen Doornik en Moeskroen. Het slachtoffer, een Franse twintiger, werd aangereden door een auto en was op slag dood. Dat meldt de federale politie. De twee inzittenden van de auto raakten gewond en zijn naar een ziekenhuis overgebracht.
  [naar artikel]
 29. Voetganger komt om nadat hij valt en aangereden wordt in Jambes (08/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een ongeval in Jambes (Namen) waarbij een auto en een voetganger betrokken waren, heeft de voorbije nacht een leven gekost. Dat is vernomen van het...
  [naar artikel]
 30. Bestuurder rijdt opzettelijk voetganger aan in Elsene (08/04/2019 - De Standaard)
  Een autobestuurder heeft zondag in Elsene opzettelijk een voetganger aangereden. Dat meldt Bruzz en het nieuws wordt bevestigd door de Brusselse lokale politie. Het slachtoffer is enkele dagen arbeidsongeschikt en de autobestuurder, die zelfs op het voetpad reed, wordt nog opgespoord.
  [naar artikel]
 31. Voetganger komt om na aanrijding in Luik: bestuurder vlucht weg en was mogelijk dronken (06/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de nacht van zondag op maandag is een voetganger overleden toen hij op de N3 in de Luikse gemeente Thimister-Clermont aangereden werd door een...
  [naar artikel]
 32. Man in levensgevaar nadat hij door auto aangereden wordt op zebrapad (21/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op Grootzand in Grembergen is vrijdagmiddag omstreeks 14 uur een 63-jarige voetganger gegrepen door een auto toen hij het zebrapad overstak. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 33. Voetganger overleden na aanrijding in Waver (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Waals-Brabantse Waver is vrijdagavond een voetganger met fatale gevolgen aangereden door een wagen. De bestuurder bleek dronken bij de...
  [naar artikel]
 34. Motorrijder rijdt voetganger aan op zebrapad, slachtoffer in levensgevaar (25/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een 70-jarige voetganger verkeert in levensgevaar na een aanrijding door een motorfiets, maandagmiddag op de Lambrechtshoekenlaan in Merksem.
  [naar artikel]
 35. Opnieuw voetganger aangereden in Brussel: vrouw (25) niet langer in levensgevaar (02/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een ongeval op het IJzerplein in Brussel is dinsdagochtend een voetgangster levensgevaarlijk gewond geraakt toen ze werd aangereden door een bestelwagen.
  [naar artikel]
 36. Bestuurder vlucht na dodelijke aanrijding van voetganger in Brussel (14/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vlakbij het Rogierplein in Brussel is vanmorgen iets voor 5 uur een voetganger aangereden door een wagen. Het slachtoffer kwam daarbij om het...
  [naar artikel]
 37. Bestuurder vlucht na dodelijke aanrijding van voetganger in Brussel (14/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vlakbij het Rogierplein in Brussel is vanmorgen iets voor 5 uur een voetganger aangereden door een wagen. Het slachtoffer kwam daarbij om het...
  [naar artikel]
 38. Tiener aangereden, bestuurder pleegt vluchtmisdrijf (06/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Donderdagnamiddag is rond half één een vijftienjarige voetganger aangereden in de Georges Moreaustraat in Anderlecht. Dat bevestigt de politiezone Brussel-Zuid.
  [naar artikel]
 39. Voetganger aangereden op zebrapad (21/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Op het kruispunt van de Elizabethlaan en de Pollarebaan in Ninove is deze middag een voetganger aangereden. Toen een gepensioneerde man op het
  [naar artikel]
 40. 67-jarige voetganger aangereden in Tessenderlo (03/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag is rond 16.15 uur een voetganger aangereden op de Industrieweg, ter hoogte van de rotonde met de Diesterstraat. De man (67) uit Diest raakte gewond. 
  [naar artikel]
 41. Voetganger aangereden: 39-jarige vrouw gewond (25/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Aan de bushalte in de Kolonel Silvertopstraat is zaterdag rond 18u een verkeersongeval gebeurd. Een voetganger werd er aangereden door een wagen.
  [naar artikel]
 42. Voetganger (39) overleden na zware klap in Lummen (19/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een zwaar verkeersongeval in Lummen is zondagavond een voetganger om het leven gekomen. Rond 20.30 uur werd een man door een personenwagen aangereden op de Blanklaarstraat (N725) in Lummen. De aangereden voetganger kreeg snel de eerste zorgen toegediend, maar de 39-jarige man uit Tessenderlo bezweek ter plaatse aan de opgelopen verwondingen.
  [naar artikel]
 43. Voetganger sterft bij ongeval met vluchtmisdrijf in Brussel (14/07/2019 - VRT NWS)
  Vanochtend is een voetganger aangereden door een voertuig in de buurt van het Rogierplein in Brussel. Het slachtoffer is ter plaatse overleden. De bestuurder heeft vluchtmisdrijf gepleegd.
  [naar artikel]
 44. Voetganger zwaargewond na vluchtmisdrijf in Herzele (30/10/2017 - VRT NWS)
  In het Oost-Vlaamse Herzele is een voetganger vanavond zwaargewond geraakt toen hij aangereden werd door een personenwagen. De bestuurder van de wagen stopte niet na de aanrijding.
  [naar artikel]
 45. Voetganger in levensgevaar na aanrijding tijdens oversteken in Berchem (28/02/2018 - Metro)
  In het Antwerpse district Berchem is woensdagavond een voetganger ernstig gewond geraakt toen hij werd aangereden door een wagen. Dat zegt de lokale politie. De man werd door de wagen gegrepen toen hij de Grote Steenweg overstak. Volgens getuigen had de voetganger een rood licht genegeerd. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. bron: Belga
  [naar artikel]
 46. Voetganger aangereden vlakbij kerk (18/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De hulpdiensten rukten zaterdag om 21 uur uit voor een ongeval op het Sint-Willibrordusplein in Heusden-centrum. Daar werd een voetganger aangereden. De verwondingen waren niet ernstig. (ppn)
  [naar artikel]
 47. 87-jarige voetganger overleden na aanrijding in Kraainem (03/04/2019 - VRT NWS)
  Een 87-jarige voetganger is overleden nadat hij gisteren aangereden werd in Kraainem, Vlaams-Brabant. Het onderzoek loopt nog, maar vermoed wordt dat de man op het zebrapad liep. 
  [naar artikel]
 48. Voetganger die bus wil halen wordt aangereden door auto (23/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Ekersesteenweg is donderdagochtend een voetganger gewond geraakt bij een aanrijding.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy