Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
04:42 uur

LIVE. Skov Olsen knalt Club Brugge meteen na rust op voorsprong tegen Zulte Waregem

Het Laatste Nieuws

05/08/2022 - 22:16

• Derde speeldag • Jan Breydelstadion • Aftrap: 20u45 • Club heeft wat goed te maken na het debacle in Eupen


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Eindelijk witte rook: Skov Olsen morgen van Club Brugge (27/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge heeft na lang onderhandelen een princiepsakkoord met het Italiaanse Bologna en Skov Olsen bereikt. De Deense vleugelspits legt morgen zijn medische test af en zet daarna zijn handtekening onder een contract tot 2026. Mogelijk pikt Skov Olsen vanavond de topper tegen Union mee - vandaag reist hij immers af naar Brugge.
  [naar artikel]
 2. Andreas Skov Olsen opent de score voor Club Brugge in Supercup, na ongelukkige tussenkomst van Ngadeu (17/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Net op het moment dat Club Brugge het wat moeilijker had in de Supercup tegen AA gent, kwam het op voorsprong. Skov Olsen sneed vanop rechts naar binnen en zijn trap week nog af op de voet van Ngadeu, waardoor Roef kansloos was: 1-0. Een ongelukkige tussenkomst van de Kameroener.
  [naar artikel]
 3. Club Brugge is lovend over nieuwkomer Skov Olsen: “Ik had wat pech bij de afwerking” (13/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hij groeit, Andreas Skov Olsen. De Deen is volledig fit na een liesblessure, gaf een prima assists op Mats Rits én scoorde zelf bijna. Het lijkt erop dat Club Brugge aan kwaliteit heeft gewonnen door Skov Olsen weg te halen bij Bologna. “Vandaag terugslaan was heel belangrijk”, aldus de winger.
  [naar artikel]
 4. Goed nieuws voor Club Brugge: blessure Skov Olsen valt mee (15/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor Club Brugge: de blessure van Andreas Skov Olsen lijkt mee te vallen. De 22-jarige Deen viel gisteren in de match tegen OHL met de rust in zicht uit met een spierblessure - hij werd vervangen door Noa Lang. Een echo vandaag wijst uit dat het om een contractuur van de adductoren gaat. Skov Olsen raakt sowieso klaar voor de eerste Champions Leaguematch begin september. Opluchting bij blauw-zwart dus, want de winger kent een sterk seizoensbegin. Zo scoorde hij driemaal in vier Jupiler Pro League-matchen. Qua flankspelers zit Club momenteel overigens niet dik gezaaid, al zijn Tajon Buchanan en Antonio Nusa wel op de terugweg. (TTV)
  [naar artikel]
 5. Toch nog zorgen voor Club Brugge: sterkhouder Skov Olsen valt uit (15/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge boekte zondag een belangrijke zege op OHL, maar 100 procent tevreden kon Carl Hoefkens niet zijn. Hij zag namelijk Andreas Skov Olsen (22) uitvallen.
  [naar artikel]
 6. Toch nog 3-2 voor Club Brugge! Larin mist penalty, maar in rebound scoort Skov Olsen erg knap (24/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een spektakelstuk op Jan Breydel. Club Brugge klopte Racing Genk. Dat kostte bloed, veel zweet en tranen. De landskampioen dankte Simon Mignolet en Andreas Skov Olsen.
  [naar artikel]
 7. Club wint met forfaitcijfers in Seraing na demonstratie van Skov Olsen (05/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mission accomplished voor Club Brugge, dat op bezoek bij Seraing vlotjes het doel vond. Skov Olsen was de gevierde man - de Deen lukte twee goals en een assist. (TTV/BDJ)
  [naar artikel]
 8. Eindelijk witte rook: Skov Olsen vandaag van Club Brugge (28/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge heeft na lang onderhandelen een princiepsakkoord met het Italiaanse Bologna en Skov Olsen bereikt. De Deense vleugelspits legt vandaag zijn medische test af en zet daarna zijn handtekening onder een contract tot 2026.
  [naar artikel]
 9. De deal is rond: Andreas Skov Olsen tekent contract tot 2026 bij Club Brugge (28/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft Andreas Skov Olsen (22) nu definitief te pakken. De winger komt over van het Italiaanse Bologna en tekende een contract tot 2026
  [naar artikel]
 10. Uitblinker Skov Olsen helpt Club met twee goals aan ruime zege in Seraing (05/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft de bekernederlaag tegen AA Gent doorgespoeld met een simpele 0-5-overwinning op Seraing. Andreas Skov Olsen was met twee goals en een assist de grote man bij blauw-zwart, dat de kloof met Union intact houdt.
  [naar artikel]
 11. Club op zucht van Deense vleugelspits Skov Olsen, die een slordige 5 miljoen euro moet kosten (16/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wintertransfer nummer twee lijkt een feit. Club Brugge voert verregaande onderhandelingen met Deens international Andreas Skov Olsen (22), die maar al te graag het Italiaanse Bologna wil ruilen voor blauw-zwart.
  [naar artikel]
 12. Met dank aan Mignolet, Skov Olsen en Jutgla: Club in slotfase nog voorbij erg oneffeciënt Genk (24/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een spektakelstuk op Jan Breydel. Club Brugge klopte Racing Genk. Dat kostte bloed, veel zweet en tranen. De landskampioen dankte Simon Mignolet en Andreas Skov Olsen.
  [naar artikel]
 13. Officieel: Club Brugge legt vleugelspits Skov Olsen tot 2026 vast (28/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nu ook officieel: Club Brugge heeft Skov Olsen (22) beet. De Deense vleugelspits legde eerder vandaag zijn medische test af en zette zopas zijn handtekening onder een contract tot 2026.
  [naar artikel]
 14. De factor Skov Olsen: niemand was de afgelopen jaren meer beslissend in zijn eerste 19 wedstrijden bij Club (29/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Izquierdo, Lang, De Ketelaere, Danjuma, Diatta… Geweldige spelers. Maar niemand schoot in de glorieperiode van Club Brugge beter uit de startblokken dan Andreas Skov Olsen (22). Deens dynamiet op Jan Breydel.
  [naar artikel]
 15. LIVE. Skov Olsen brengt Club in zicht van de rust op voorsprong tegen Anderlecht (22/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  • Slotspeeldag Champions’ play-offs • Aftrap: 18u30 • Jan Breydelstadion • Club is al kampioen, Anderlecht zeker derde
  [naar artikel]
 16. Zoutloos gelijkspel in topper tussen Zulte Waregem en Club Brugge (29/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zulte Waregem en Club Brugge hebben het op 0-0 gehouden in de absolute topper van de dertiende speeldag. In een tactische eerste helft bleef het bijzonder gesloten, na de rust brak de wedstrijd open. Een doelpunt viel echter niet, waardoor leider Zulte Waregem Club Brugge op vier punten houdt. Bekijk om 23u de videosamenvatting op Sportwereld.be!
  [naar artikel]
 17. LIVE: Limbombe knalt Brugge in slotfase heerlijk op voorsprong (3-2) (26/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ref: Vertenten Stadion: Jan Breydelstadion Herpakt Zulte Waregem zich na drie op 21? Zet Club Brugge sterke reeks verder in eigen huis? 
  [naar artikel]
 18. Deal is bijna rond: Skov Olsen zakt naar België af voor medische tests bij Club Brugge (27/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft Andreas Skov Olsen (22) nu zo goed als beet. De winger van Bologna wordt snel in België verwacht voor zijn medische tests.
  [naar artikel]
 19. Speels Club Brugge spoelt bekerkater door met vlotte zege tegen Zulte Waregem (07/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  En of ze hun frustratie hebben kunnen botvieren. Club Brugge rechtte de rug na de bekeruitschakeling met een vlotte zege tegen Zulte Waregem: 3-0. Vooral na de rust was Essevee de speelbal van een uitstekend blauw-zwart, waar de bal erg vlot van voet tot voet ging. We trappen een open deur in: spannend wordt Play-off 1 niet bepaald, want Club telt alweer 15 punten voorsprong op Antwerp met nog twee matchen in te halen.
  [naar artikel]
 20. Club Brugge kruipt dichter bij Anderlecht na zege tegen Zulte Waregem (01/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Club Brugge heeft een tumultueuze wedstrijd tegen Zulte Waregem met 2-1 gewonnen. Blauw-zwart reageerde met flitsend voetbal op een vroege goal van de bezoekers en zette de scheve situatie zo voor de rust nog recht, maar zakte erna weg. Zulte Waregem zag twee goals afgekeurd, Dalsgaard kwam onbegrijpelijk weg met een vliegende tackle onder de neus van de ref. Door de zege springt Club Brugge over AA Gent naar de tweede plek en komt het op vier punten van Anderlecht.
  [naar artikel]
 21. Andreas Skov Olsen leeft op bij Club Brugge: “Eindelijk amuseer ik me weer op het veld” (12/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Bologna kwijnde hij weg, in Brugge leeft hij op. Dat bewijzen niet alleen zijn statistieken, maar ook zijn Instagram-posts. Meer daarover in ons eerste interview met Andreas Skov Olsen (22), de nieuwe smaakmaker van blauw-zwart.
  [naar artikel]
 22. Met dank aan Mignolet, Skov Olsen en Jutgla: Club in slotfase nog voorbij erg inefficiënt Genk - Hoefkens: “Vanaken was op en zei zelf dat hij penalty niet kon trappen” (24/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een spektakelstuk op Jan Breydel. Club Brugge klopte Racing Genk. Dat kostte bloed, veel zweet en tranen. De landskampioen dankte Simon Mignolet en Andreas Skov Olsen.
  [naar artikel]
 23. Met dank aan Mignolet, Skov Olsen en Jutgla: Club in slotfase nog voorbij erg inefficiënt Genk - Hoefkens: “Vanaken was op en zei zelf dat hij penalty niet kon trappen” (24/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een spektakelstuk op Jan Breydel. Club Brugge klopte Racing Genk. Dat kostte bloed, veel zweet en tranen. De landskampioen dankte Simon Mignolet en Andreas Skov Olsen.
  [naar artikel]
 24. LIVE. Skov Olsen brengt Brugge na twee minuten op voorsprong! (05/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  • Aftrap: 20u45
  [naar artikel]
 25. De druk weer bij Union: Club rijdt Beerschot in de vernieling, met Skov Olsen als chauffeur (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge zet Union onder druk. Blauw-zwart won met 1-3 na negentig minuten eenrichtingsverkeer op het Kiel. Met Skov Olsen die Beerschot de vernieling in reed.
  [naar artikel]
 26. Club Brugge klopt Zulte Waregem en staat opnieuw tweede (01/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft een tumultueuze wedstrijd tegen Zulte Waregem met 2-1 gewonnen. Blauw-zwart reageerde met flitsend voetbal op een vroege goal van de bezoekers en zette de scheve situatie zo voor de rust nog recht, maar zakte erna weg. Zulte Waregem zag twee goals afgekeurd, Dalsgaard kwam onbegrijpelijk weg met een vliegende tackle onder de neus van de ref. Door de zege springt Club Brugge over AA Gent naar de tweede plek en komt het op vier punten van Anderlecht.
  [naar artikel]
 27. VIDEO: Twee late pareltjes trekken Club Brugge over de streep tegen Zulte Waregem (26/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge heeft vanavond met 3-2 gewonnen van Zulte Waregem. De bezoekers kwamen twee keer op voorsprong, maar moesten zich uiteindelijk toch...
  [naar artikel]
 28. LIVE (20u45): Kan Zulte Waregem in de beker wel verrassen tegen Club Brugge? (30/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Scheidsrechter: Sebastien Delferière Regenboogstadion Butelle weer in doel bij Club Brugge? Zulte Waregem nog steeds zonder Derijck, Olayinka en De...
  [naar artikel]
 29. Anderlecht klopt Zulte Waregem in nagelbijtend spannende match (12/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht heeft de topper van de 26e speeldag in de Jupiler Pro League gewonnen: Zulte Waregem werd moeizaam verslagen na een spektakelstuk, gekruid met zes doelpunten: 4-2. De bezoekers kwamen al in de tweede minuut op voorsprong maar de thuisploeg zette die situatie nog voor rust recht en leek met de 3-1 meteen na rust op weg naar een makkelijke zege. Maar Essevee kreeg al snel een strafschop, waardoor het toch nog spannend werd. Pas in de slotminuten legde Chipciu de 4-2-eindstand vast. Anderlecht komt zo zelfs voorlopig naast Club Brugge aan de leiding. Zulte Waregem blijft derde.
  [naar artikel]
 30. Zulte Waregem en Club vinden weg naar doel niet in ontgoochelende ‘topper’ (29/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Zulte Waregem en Club Brugge hebben het op 0-0 gehouden in de absolute topper van de dertiende speeldag. In een tactische eerste helft bleef het bijzonder gesloten, na de rust brak de wedstrijd open. Een doelpunt viel echter niet, waardoor leider Zulte Waregem Club Brugge op vier punten houdt. Bekijk om 23u de videosamenvatting op Sportwereld.be!
  [naar artikel]
 31. LIVE (20u45). Wie wordt eerste bekerfinalist? Club Brugge moet vol aan de bak tegen Zulte Waregem (05/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge moet tegen Zulte Waregem scoren wil het voor een negentiende keer uit haar geschiedenis de finale van de Beker van België bereiken....
  [naar artikel]
 32. PORTRET. Andreas Skov Olsen, atypische winger die via Club naar het WK in Qatar wil: “Hij is snel en sterk één tegen één” (28/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Andreas Skov Olsen (22) moet de concurrentie op de flanken van Club Brugge nóg wat aanscherpen. Een ‘lange’ winger met een neus voor doelpunten. Zijn ‘Missie Qatar’ start in Jan Breydel.
  [naar artikel]
 33. LIVE: Club grijpt Zulte Waregem meteen naar de keel (0-0) (26/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ref: Vertenten Stadion: Jan Breydelstadion Herpakt Zulte Waregem zich na drie op 21? Zet Club Brugge sterke reeks verder in eigen huis? 
  [naar artikel]
 34. LIVE. Club gaat rusten met zuinige voorsprong in Eupen, Vanaken scoorde na hoekschop van Skov Olsen (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  • Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • Kehrwegstadion • Club Brugge mag geen punten verliezen in titelstrijd, Eupen voor het eerst zonder Krämer
  [naar artikel]
 35. Mata, Skov Olsen en Adamyan aan de aftrap bij Club Brugge voor titelmatch tegen Antwerp (15/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Alfred Schreuder brengt Andreas Skov Olsen aan de aftrap voor het titelduel tegen Antwerp, maar misschien wel het meest opvallende is dat ook Clinton Mata start. De verdediger was lange tijd onzeker maar start toch. Ook Stanley Nsoki (terug uit schorsing) neemt de plek in van Jack Hendry. Ook opvallend is dat Sargis Adamyan in de aanval speelt. Club kan met een overwinning tegen Antwerp zeker zijn van de titel.
  [naar artikel]
 36. LIVE. Kan Zulte Waregem stunten tegen Club Brugge? Volg het duel tussen Vormer en De fauw hier. (22/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Om 20.45 uur start de eerste wedstrijd van de halve finales van de Beker van België met de topper Zulte Waregem - Club Brugge. Zulte Waregem zit in een moeilijke periode met vier nederlagen op de kerfstok. Kan het vanavond zijn eer redden en stunten tegen Club? Volg het duel tussen Ruud Vormer en Davy De fauw hier op de voet.
  [naar artikel]
 37. LIVE (21u). Kan Zulte Waregem het Club Brugge lastig maken? (15/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • Afsluiter vierde speeldag • Aftrap: 21u • Zulte Waregem won vorige week knap met 1-3 tegen STVV • Landskampioen Club Brugge heeft 5/9
  [naar artikel]
 38. LIVE: Zulte Waregem staat halverwege op voorsprong na knappe goal Leya Iseka (0-1) (26/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ref: Vertenten Stadion: Jan Breydelstadion Herpakt Zulte Waregem zich na drie op 21? Zet Club Brugge sterke reeks verder in eigen huis? 
  [naar artikel]
 39. LIVE. Zulte Waregem duikt met nipte voorsprong de rust in! (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • Jupiler Pro League • Zulte Waregem heeft 12 op 12 • Aftrap: 18u45 • Regenboogstadion
  [naar artikel]
 40. LIVE: Club Brugge duikt de rust in met voorsprong dankzij heerlijke goal Vormer (1-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ref: Smet Jan Breydelstadion Clement noemde de confrontatie met Club Brugge als een wedstrijd tegen een broer Kan Club Brugge de voorsprong op...
  [naar artikel]
 41. LIVE: Aangename openingsfase in Club Brugge - Zulte Waregem (0-0) (26/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ref: Vertenten Stadion: Jan Breydelstadion Herpakt Zulte Waregem zich na drie op 21? Zet Club Brugge sterke reeks verder in eigen huis? 
  [naar artikel]
 42. Zulte Waregem geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Cercle Brugge, dat eindelijk nog eens kan winnen (11/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zulte Waregem heeft thuis een dubbele voorsprong uit handen gegeven. Aan de rust stond Essevee nochtans 2-0 voor na twee goals van Zinho Gano, maar het slikte in de tweede helft nog vier tegengoals in een half uur. Alex Millan scoorde twee keer, Vitinho en Hotic bezorgden Cercle in de slotfase nog een 2-4 overwinning. Door de zege komt de Vereniging met Zulte Waregem en Antwerp op een gedeelde tiende plaats terecht.
  [naar artikel]
 43. Club Brugge maakt in eigen huis brandhout van Zulte Waregem (24/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft zijn leiderspositie verstevigd met een klinkende 5-0 zege tegen Zulte Waregem. Na de eerste helft stond er al 4-0 op het bord, Jelle Vossen voegde er vanop de stip nog een vijfde doelpunt aan toe. Club Brugge behoudt zo zijn leidersplaats in de Jupiler Pro League met 58 punten.
  [naar artikel]
 44. Club Brugge verstevigt leiderspositie na vernedering van Zulte Waregem (24/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Club Brugge heeft zijn leiderspositie verstevigd met een klinkende 5-0 zege tegen Zulte Waregem. Na een speelhelft stond er al 4-0 op het bord, Jelle Vossen voegde er nog een doelpunt aan toe dankzij een penalty. Club Brugge behoudt zo zijn leidersplaats in de Jupiler Pro League met 58 punten.
  [naar artikel]
 45. LIVE (21u). Vanaken en Mbamba in de basis bij Club tegen Zulte Waregem, Dost opnieuw op de bank (15/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • Afsluiter vierde speeldag • Aftrap: 21u • Zulte Waregem won vorige week knap met 1-3 tegen STVV • Landskampioen Club Brugge heeft 5/9
  [naar artikel]
 46. LIVE. Houdt Standard de drie punten thuis tegen Zulte Waregem? (03/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Standard ontvangt op de tweede speeldag Zulte Waregem. Na de late zege tegen Cercle Brugge op de openingsspeeldag moet Zulte Waregem nu het kind van de rekening worden. Pakken de Rouches zes op zes? Volg de wedstrijd hier live vanaf 18u.
  [naar artikel]
 47. AA Gent boekt zege bij Zulte Waregem en vergroot voorsprong op Club Brugge (25/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  AA Gent heeft dankzij doelpunten van Yuya Kubo en Kalifa Coulibaly de volle buit meegegraaid bij Zulte Waregem op de vijfde speeldag van Play-off 1. Francky Dury startte met een vertimmerd elftal en leek de Buffalo’s zo vrije baan te geven richting driepunter, maar de trainer van Zulte Waregem greep halverwege in en zorgde er zo voor dat de bezoekers het nog warm kregen. De Gentenaars hielden echter stand en breiden in het slot hun voorsprong zelfs nog uit via een goal van Kalifa Coulibaly. Door de zege loopt AA Gent al vier punten uit op nummer drie Club Brugge.
  [naar artikel]
 48. Club Brugge mist héél wat geblesseerden tegen Zulte Waregem, zoon Fadiga in de selectie (22/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Na de interlandbreak opent Club Brugge vrijdagavond de terugronde van de Jupiler Pro League met een thuismatch tegen Zulte Waregem. De landskampioen mist tegen Essevee een heleboel spelers door blessures.
  [naar artikel]
 49. Dramatische middag voor Dury en Zulte Waregem: “Tegen dit Club Brugge was terugkomen onmogelijk” (20/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dramatisch. Een andere omschrijving voor de prestatie van Zulte Waregem zondagmiddag tegen Club Brugge is er niet. Zelfs freewheelend had de...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy