Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 August 2022
04:18 uur

Buurman ziet strijd om Knoks golfresort beslecht

De Tijd

05/08/2022 - 22:16

21:44 Vastgoedmagnaat Paul Gheysens zag woensdag met een njet van Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) zijn grootse plannen voor een golfresort in Knokke door de neus geboord. Het verst in het ve...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Na 3 jaar strijd is de Hasseltse jeneveroorlog beslecht (11/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Hasseltse jeneveroorlog is na 3 jaar juridische strijd beslecht. Michel Fryns die eerder al de originele, authentieke moutwijnstokerij van Wissels kon bemachtigen en die helemaal heropbouwde, kan daar eindelijk ook stooksels onder de naam ‘Wissels’ gaan in stoken.
  [naar artikel]
 2. Gevecht over wet op kernuitstap is niet beslecht (09/03/2022 - De Tijd)
  01:00 Dat de groenen de bocht hebben ingezet, betekent niet dat het gevecht over kernenergie beslecht is. Sommigen maken zich al op voor de volgende strijd: het langer openhouden van meer dan twee kerncentr...
  [naar artikel]
 3. Strijd om UGent wordt beslecht met tweede stemronde (21/04/2017 - De Standaard)
  De eerste stemronde van de rectorverkiezingen aan de UGent levert geen definitieve winnaar op. De zaak zal beslecht worden met een tweede stemronde.
  [naar artikel]
 4. Man gearresteerd na schoten op golfresort Trump (18/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft in Miami een man gearresteerd nadat er bij het golfresort van de Amerikaanse president Donald Trump, het Trump National Doral...
  [naar artikel]
 5. Strijd tegen statiegeld tot op de man uitgevochten (05/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wordt Nederlander Rob Buurman door een fabrikant van statiegeldmachines betaald om het debat te sturen in Vlaanderen? Die vraag stelt Fost Plus zich nadat Buurman aan het licht bracht dat de drankenproducenten en detailhandel Vlaamse ambtenaren betaalt om het statiegeld tegen te houden. In de strijd tegen de milieugroepen halen Coca-Cola, Colruyt en co nu het zware geschut boven.
  [naar artikel]
 6. Greenpeace-activist gearresteerd die over Trumps golfresort vloog (15/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De 55-jarige Greenpeace-activist die gisteren met een paramotor over het golfresort van de Amerikaanse president Donald Trump vloog tijdens diens...
  [naar artikel]
 7. Schoten afgevuurd op golfresort Trump (18/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij het golfresort van de Amerikaanse president Donald Trump in Florida zijn vandaag schoten afgevuurd. De politie hield een verdachte aan bij de...
  [naar artikel]
 8. Justin Theroux beticht buurman van mishandeling (26/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de langslepende juridische strijd over renovaties, heeft Justin Theroux (47), de ex-man van Jennifer Aniston, zijn buurman uitgemaakt voor...
  [naar artikel]
 9. De dingen die ons het hardst deden lachen tijdens de voorbije strijd (08/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Deze nacht is het zover: dan wordt de strijd tussen Hillary Clinton en Donald Trump eindelijk beslecht. Onder het motto 'lachen is beter dan
  [naar artikel]
 10. Woestijnvis wint strijd om VT4 en VIJFtv (29/03/2019 - De Morgen)
  De alliantie tussen Woestijnvisbaas Wouter Vandenhaute, Sanomatopman Aimé Van Hecke en uitgever Corelio is na het afhaken van RTL de enige overblijvende kandidaat om VT4 en VIJFtv te kopen. De strijd om de zenders lijkt daarmee definitief beslecht.
  [naar artikel]
 11. Iers golfresort Trump boekt miljoenenverlies door corona (30/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Ierse golfresort dat eigendom is van Donald Trump leed vorig jaar als gevolg van de coronacrisis een operationeel verlies van 2 miljoen euro. Het Trump International Golf Links & Hotel zag het aantal bezoekers in het coronajaar met 69 procent dalen. De omzet kwam uit op 3,8 miljoen euro, aldus het eind november gedeponeerde jaarverslag.
  [naar artikel]
 12. Tien jaar BUURMAN vrijdag vieren in CC Palethe Overpelt (27/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Teksten als films die je ziet met de ogen dicht: dat is al tien jaar lang - het begon in 2008 - het recept van Buurman. Het begon met 'God, ik en Marjon' en 'Rocky'. 'London Stansted' kwam, 'Mooi weer en fruitsla', 'Soms ben jij de zon en ik de maan'...
  [naar artikel]
 13. Na strijd van 3 jaar en meer dan 200 klachten over geluidsoverlast bij politie haalt buurman slag thuis: bedrijf moet 2.000 euro betalen voor élke draaiende vrachtwagenmotor (05/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na een strijd van drie jaar, meer dan 200 klachten bij de politie en ruim 600 filmpjes en foto’s heeft Maxime Ceragioli zijn slag thuisgehaald in zijn strijd tegen lawaaioverlast van zijn overbuur, het bedrijf Livlina. Dat moet voortaan 2.000 euro aan haar buurman betalen voor élke draaiende vrachtwagenmotor.
  [naar artikel]
 14. Huizen en appartementen te koop vanaf 234.000 euro... op een Spaans golfresort: “Dankzij de verhuursservice is dit een ideale belegging” (10/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Droom je al weg bij de gedachte aan een tweede verblijf aan de Spaanse kust? Waarom zou je dan niet meteen op zoek gaan naar een buitenverblijf op een golfresort? Onze woonexpert Björn Cocquyt ging voor jou op zoek naar de mooiste huizen en appartementen te midden van de holes en greens.
  [naar artikel]
 15. Trump veegt geruchten over bedwantsen in zijn golfresort van tafel (27/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  “Geen bedwantsen in de Doral.” De Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag met een tweet de wereld verzekerd dat zijn golfresort in Miami niet wordt geplaagd door deze vervelende insecten. Hij beticht “radicale linkse Democraten” ervan deze “valse en gemene” geruchten te verspreiden.
  [naar artikel]
 16. Vliegtuigje onderschept boven golfresort Trump (22/07/2018 - Metro)
  In de Verenigde Staten heeft een gevechtsvliegtuig zaterdag een particulier vliegtuig onderschept boven de golfbaan van Donald Trump in Bedminster (New Jersey), waar de Amerikaanse president het weekend doorbrengt. Dat meldt NORAD, het commando dat instaat voor de bescherming van het Amerikaanse luchtruim. Een F-16 van de Amerikaanse luchtmacht onderschepte het vliegtuigje omdat het “zonder de nodige toelatingen of communicatie” in de tijdelijke no-flyzone rond het golfresort was gevlogen. Het toestel werd naar de luchthaven van het nabijgelegen Pittstown begeleid en landde daar zonder incidenten. De piloot werd er opgewacht door de lokale politie. bron: Belga   Het bericht Vliegtuigje onderschept boven golfresort Trump verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Vliegtuigje onderschept boven golfresort Trump (22/07/2018 - Metro)
  In de Verenigde Staten heeft een gevechtsvliegtuig zaterdag een particulier vliegtuig onderschept boven de golfbaan van Donald Trump in Bedminster (New Jersey), waar de Amerikaanse president het weekend doorbrengt. Dat meldt NORAD, het commando dat instaat voor de bescherming van het Amerikaanse luchtruim. Een F-16 van de Amerikaanse luchtmacht onderschepte het vliegtuigje omdat het “zonder de nodige toelatingen of communicatie” in de tijdelijke no-flyzone rond het golfresort was gevlogen. Het toestel werd naar de luchthaven van het nabijgelegen Pittstown begeleid en landde daar zonder incidenten. De piloot werd er opgewacht door de lokale politie. Bron: Belga   Het bericht Vliegtuigje onderschept boven golfresort Trump verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Peuter Xavier (4) valt in zwembad en blijft minutenlang onder, tot buurman Tom hem ziet (31/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  3 minuten en 22 seconden. Zo lang bleef de vierjarige Xavier onder water nadat hij per ongeluk in het zwembad belandde. Op 18 mei ontsnapt de peuter even aan de aandacht van zijn mama in het Amerikaanse Lawrence (Kansas). Wanneer een van de buurkinderen het jongetje ziet drijven, slaat die onmiddellijk alarm. Buurman Tom springt in het zwembad en begint het kindje minutenlang te reanimeren - tot die eindelijk water ophoest. Ondertussen stelt Xavier het goed. Een bewakingscamera kon alles vastleggen.
  [naar artikel]
 19. Trump stelt G7 en rest van de wereld gerust over zijn golfresort: “Geen bedwantsen in de Doral” (27/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  "Geen bedwantsen in de Doral." De Amerikaanse president Donald Trump heeft met een tweet de wereld verzekerd dat zijn golfresort in Miami niet...
  [naar artikel]
 20. Trump ziet af van plan om muur in Ierland te bouwen (06/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De plannen van een Iers golfresort om een muur te bouwen langs de Atlantische Oceaan, gaan dan toch niet door. Dat melden Ierse media dinsdag.
  [naar artikel]
 21. Trump ziet af van plan om muur te bouwen in Ierland (06/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De plannen van een Iers golfresort om een muur te bouwen langs de Atlantische Oceaan, gaan dan toch niet door. Dat melden Ierse media dinsdag.
  [naar artikel]
 22. Geseinde buurman bedreigt scholieren met baseballbat (19/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Enkele scholieren van het Xaveriuscollege zijn gisteren op de loop moeten gaan voor een buurman. Het dieptepunt van een conflict dat al langer aansleept. De buurman, die geseind stond, werd opgepakt door de politie.
  [naar artikel]
 23. Eten in 2016: de opstand van het gezond boerenverstand (28/12/2016 - Knack)
  De afgelopen jaren werd een hevige strijd gestreden tussen de voedingsindustrie, de wetenschap, gezondheidsgoeroes en de 'gewone' mens. In 2016 lijkt de strijd stilaan beslecht: dit jaar zal geboekstaafd worden als het jaar waarin we allemaal weer lekker gewoon mochten beginnen doen.
  [naar artikel]
 24. Buurman betrapt inbrekers op Boseind (15/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag rond 22.30 uur heeft een buurman twee verdachte figuren op het erf van zijn buren betrapt. De feiten gebeurden op de Romeinse Dijk op het Boseind. De indringers sloegen op de vlucht toen de buurman riep dat hij de politie had gebeld. (mm)
  [naar artikel]
 25. Zaterdag is dag van het naakt tuinieren. Maar mag dat eigenlijk wel? (03/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Verschiet niet als u zaterdag uw blote buurvrouw de haag ziet scheren, of uw buurman naakt achter zijn grasmachine ziet aanlopen. Op 5 mei is het...
  [naar artikel]
 26. Zaterdag is dag van het naakt tuinieren (en het wordt mooi weer) (03/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Verschiet niet als u zaterdag uw blote buurvrouw de haag ziet scheren, of uw buurman naakt achter zijn grasmachine ziet aanlopen. Op 5 mei is het...
  [naar artikel]
 27. Zaterdag is Dag van het naakt tuinieren. Maar let op voor de buren! (30/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Schrik niet als u zaterdag uw blote buurvrouw de haag ziet scheren, of uw buurman naakt achter zijn grasmachine ziet lopen. Op 2 mei is het immers...
  [naar artikel]
 28. Liberaal gevecht over gokreclame nog niet beslecht (13/05/2022 - De Tijd)
  17:06 De discussie over een verbod op gokreclame is ook na overleg tussen de federale topministers nog niet beslecht.
  [naar artikel]
 29. Buurvrouw ziet Bob (72) in huis vol rook gaan en belt brandweer: “Je hebt zijn leven gered” (24/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  “Jij hebt zijn leven gered.” Dat zei buurman Jos woensdag tegen Lieve Dierckx. De vrouw had de brandweer gebeld nadat ze had gezien hoe haar buurman een brandende zetel uit de woning had getrokken, maar daarna weer het huis binnen was gegaan.
  [naar artikel]
 30. Hoop doet leven, de boodschap van het kotconcert van Buurman (29/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Buurman, het geesteskind van Geert Verdickt, kreeg bekendheid in Vlaanderen dankzij het muziekprogramma “Zo is er maar één”. Intussen speelde Buurman op Marktrock, de Gentse Feesten en Genk on Stage. Buurman is niet meer weg te denken met juweeltjes van albums zoals “Rocky komt nooit meer terug”, “Mount Everest” en “De kus in ruil voor een koninkrijk”. Van dit album werden enkele singles uitgebracht die veel airplay kregen op de Vlaamse radiozenders. Het kotconcert van Buurman bevat een heel mooie videoboodschap, nadien geeft Geert het beste van zichzelf in zijn mini concert.Johnny PutConcert morgen: John Terra
  [naar artikel]
 31. Het Valencia van Sam Van Rossom is kampioen van Spanje (17/06/2017 - Sporza)
  De strijd om de Spaanse basketbaltitel is beslecht. Valencia heeft in het vierde duel van de finale een derde keer gewonnen van Real Madrid.
  [naar artikel]
 32. Raf Sidorski verkozen tot nieuwe prins carnaval in Aalst (22/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De strijd tussen de vier Aalsterse prinsenkandidaten is deze nacht beslecht in het voordeel van Raf Sidorski. Hij mag zich gedurende een jaar
  [naar artikel]
 33. Toronto ziet af van juridische strijd rond Pozuelo (15/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het ziet ernaar uit dat FC Toronto niet van plan is zich te wagen aan een juridische strijd om Alejandro Pozuelo naar Canada te halen. De MLS is...
  [naar artikel]
 34. May Brits premier na blunder tegenstander (11/07/2016 - De Tijd)
  21:15 De strijd om het Britse premierschap is onverwacht snel beslecht. Brexitfan Andrea Leadsom stapte uit de race na een omstreden uitspraak over het moederschap. Theresa May volgt woensdag David Cameron ...
  [naar artikel]
 35. Rechtbank beslist dat geschillen tussen reizigers en Ryanair via Belgische rechtbanken beslecht mogen worden (08/02/2019 - De Morgen)
  Het Hof van Cassatie heeft beslist dat geschillen tussen passagiers en luchtvaarmaatschappijen zoals het Ierse Ryanair wel degelijk beslecht mogen worden in België. De organisaties van gedupeerde passagiers zoals Claim it en Happy flights krijgen zo hun gelijk. Ryanair eiste steeds dat schadeclaims in Ierse rechtbanken moesten beslecht worden.
  [naar artikel]
 36. Auteursrecht 'aapselfie' beslecht (14/04/2019 - De Morgen)
  Er is een einde gekomen aan de lange juridische strijd over het auteursrecht van de wereldberoemde aapselfie uit 2011.
  [naar artikel]
 37. Auteursrecht 'aapselfie' beslecht (13/09/2017 - De Morgen)
  Er is een einde gekomen aan de lange juridische strijd over het auteursrecht van de wereldberoemde aapselfie uit 2011.
  [naar artikel]
 38. Strijd om het podium moet voor spankracht zorgen in 19e etappe (22/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Nog drie ritten krijgen de renners voorgeschoteld vooraleer ze finishen in Parijs. Met de 19e etappe, over 146 km van Albertville richting Saint-Gervais Mont Blanc, staat vrijdag de voorlaatste bergrit op het menu. De strijd om de gele trui lijkt beslecht, alleen het gevecht voor het podium lijkt nog voor enige opwinding te zorgen.
  [naar artikel]
 39. Koppel veroordeeld voor verspreiden naaktbeelden van buurman (07/01/2022 - VRT NWS)
  De rechtbank in Mechelen heeft een koppel veroordeeld omdat ze naaktbeelden van hun buurman op Facebook hadden gezet. De foto's werden gestolen uit de cloud van de man. "Het gebeurde in een opwelling", zegt de advocaat van de veroordeelde vrouw. De twee krijgen 10 maanden cel met uitstel en een contactverbod met hun buurman.
  [naar artikel]
 40. VIDEO. Pakjesdief betrapt door heldhaftige buurman van slachtoffer (28/12/2018 - Metro)
  Een pakjesdief is opgepakt nadat hij op heterdaad betrapt werd door de buurman van het slachtoffer. Het tafereel speelde zich twee weken geleden af. De dief loopt de oprit op van het slachtoffer en steelt een pakje. Vervolgens zet hij het op een lopen, maar de buurman had hem in de gaten en probeert hem te vatten. De buurman was immers al op zijn hoede omdat iemand in zijn auto ingebroken had. De achtervolging duurt tien minuten. Even later arriveert de politie en kunnen ze de pakjesdief inrekenen. Lees ook : VIDEO. Man is pakjesdieven beu en neemt wraak op briljante wijze Het bericht VIDEO. Pakjesdief betrapt door heldhaftige buurman van slachtoffer verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Achilles Bocholt dwingt derde wedstrijd af in strijd om Belgische handbaltitel (30/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  De strijd om de Belgische titel in het mannenhandbal is nog niet beslecht. Titelverdediger Achilles Bocholt boekte donderdag in de terugwedstrijd van de finale een nipte 29-28 zege tegen Wezet (rust 15-13) en dwong zo een beslissende derde wedstrijd af. De heenwedstrijd had Bocholt zaterdag met 29-26 verloren. De belle wordt volgende zaterdag ook in Bocholt gespeeld.
  [naar artikel]
 42. Belasting op multinationals in Zelzate houdt stand (22/06/2022 - De Tijd)
  14:05 De juridische strijd over de multinationalbelasting in Zelzate is beslecht. De gemeente mag grote bedrijven zwaarder belasten dan kleine. Door een procedurekwestie sprak de Raad van State zich uiteind...
  [naar artikel]
 43. Chilenen sturen 'extreme' kandidaten naar tweede ronde presidentsrace (22/11/2021 - De Tijd)
  11:46 In Chili is de strijd om het presidentschap nog niet beslecht. De ultrarechtse José Antonio Kast en de linkse Gabriel Boric wacht op 19 december een beslissend duel om het leiderschap in het land met ...
  [naar artikel]
 44. Eeuwenoude kapelletjestwist beslecht door bestuurder die vluchtmisdrijf pleegt (18/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een van de twee ‘Twistkapelletjes’ op de grens van Kemzeke bij Stekene met Sint-Pauwels bij Sint-Gillis-Waas, is tijdens de nacht van zondag op maandag volledig vernield. De kapelletjes danken hun naam aan een religieus conflict uit de negentiende eeuw. Die twist lijkt nu - toch minstens voor even - beslecht.
  [naar artikel]
 45. Buurman vindt smartphone waarmee vijftiger stiekem filmde onder rokken van onwetende vrouwen (21/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een 58-jarige rokkengluurder uit Sint-Truiden is woensdag door de Hasseltse correctionele rechtbank veroordeeld tot 38 maanden cel en een ontzetting uit de rechten voor vijf jaar. Hij was in het verleden al tweemaal veroordeeld tot celstraffen van zes en twaalf maanden met probatie-uitstel, maar hij liep opnieuw tegen de lamp. Zijn buurman vond de smartphone van de vijftiger en zag daar videobestanden in, die grensoverschrijdend zijn. Toen beklaagde redelijk in paniek de buurman vroeg of die zijn gsm had gezien, stapte de buurman naar de politie.
  [naar artikel]
 46. Gezocht: burgemeester die teloorgang van Rome stopt (16/10/2021 - De Tijd)
  02:00 De strijd om het burgemeesterschap in Rome wordt zondag en maandag beslecht. De Romeinen hopen vooral op een leider die komaf maakt met de neergang. ‘De bussen zijn zo oud dat ze in brand vliegen.’
  [naar artikel]
 47. Zien: Lena Dunham maakt rapnummer over Hillary Clinton (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Morgen is het zover: dan zal de strijd tussen Hillary Clinton en Donald Trump eindelijk beslecht worden. Heel wat celebs, waaronder Beyonce,a
  [naar artikel]
 48. Man gearresteerd na schoten in golfresort Trump in Miami (18/05/2018 - Metro)
  In Miami is een man gearresteerd nadat er schoten werden gehoord in de Trump National Doral Miami, een golf- en hotelresort in Florida. Dat zegt de politie. Er zouden geen slachtoffers zijn en er is geen gevaar voor de openbare orde, zegt het politiedepartement van Doral. De Amerikaanse president Donald Trump kocht het luxeresort met 90 golfholes in het zuiden van Florida in 2012 voor 150 miljoen dollar. Het Blue Monsterterrein was 55 jaar lang een site van de PGA Tour. Bron: Belga   Het bericht Man gearresteerd na schoten in golfresort Trump in Miami verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. Man gearresteerd na schoten in golfresort Trump in Miami (18/05/2018 - Metro)
  In Miami is een man gearresteerd nadat er schoten werden gehoord in de Trump National Doral Miami, een golf- en hotelresort in Florida. Dat zegt de politie. Er zouden geen slachtoffers zijn en er is geen gevaar voor de openbare orde, zegt het politiedepartement van Doral. De Amerikaanse president Donald Trump kocht het luxeresort met 90 golfholes in het zuiden van Florida in 2012 voor 150 miljoen dollar. Het Blue Monsterterrein was 55 jaar lang een site van de PGA Tour. Bron: Belga   Het bericht Man gearresteerd na schoten in golfresort Trump in Miami verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy